#BaganDatuk Instagram Photos & Videos

BaganDatuk Pikdo

The total number of posts up to now is 18,908 with the BaganDatuk hashtag.

Hashtag Popularity

0.9
average comments
44.8
average likes

Latest #BaganDatuk Posts

  • ❗PERHATIAN KEPADA WANITA YANG STRESS DAH CONSUME MACAM² PRODUK TAPI TAK BERKESAN??❗ HA SIS NAK BANTU NI!!!😍 sedang menghadapi masalah; 😞miss V longgar
😞badan berbau
😞sakit sakit badan
😞sembelit 😞segugut 😞kurang tenaga
😞lesu/kurang seri wajah 😞body 'PAPAN' 🐝JANGAN KHUATIR JANGAN BIMBANG! JAMU NI BOLEH MEMBANTU MERAWAT BADAN ANDA SAMPAI KETAT CUN MELECUN😋SEBAB KELEBIHAN JAMU NI BANYAKKKK TAU!100% BAHAN ASLI TANPA CAMPUR BAHANN KIMIA OMGGG ONXON?RAMUAN DIRECT FROM ORG YANG BERPENGALAMAN LEBIH 20TAHUN!😍DENGAN HARGA "RM30 SAHAJA" SEBOTOL(50KAPSUL) ANDA DAPAT 👇
🍑mengurangkan keputihan
🍑mengatasi sembelit
🍑mengelakkan lemah badan
🍑membantu melawas 🍑awet muda dan bertenaga
🍑menstabilkan hormon
🍑menguatkan rahim
🍑menaikkan seri wajah
🍑membetulkan kitaran haid
🍑melancarkan perjalanan darah
🍑Memberi rasa ghairah
🍑mengurangkan bau badan
🍑memontokkan asset badan
SIS ULANG SEMULA TANPA BAHAN KIMIAAA TAU!❌❗WOWWW BESTXBESTTT?!! 😎 *CARA PENGAMBILAN*
🌹untuk 18tahun keatas sebiji pagi selepas makan dan sebiji malam sebelum tidur
🌹untuk yang 17tahun kebawah makan sebiji sahaja sebelum tidur atau selepas sarapan ✨sebotol- 50kapsul 
Berminat nak order? pm kami segera📲

#chocojarlelehmurah #chocolatelover #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmurah #chocojar #chocojarmurahmalaysia #chocojarsedap #chocojarperak #chocolateleleh #chocolate #coklatmurah #coklat #chocojarperak #bagandatuk #codbagandatuk #agentperak #agentbagandatoh #jamu #mantap #padu #jamukecantikan #jamucantik #jamudalamanwanita #jamuterbaik #jamuwanita #cantikluardalam #jamuberkesan
  • ❗PERHATIAN KEPADA WANITA YANG STRESS DAH CONSUME MACAM² PRODUK TAPI TAK BERKESAN??❗ HA SIS NAK BANTU NI!!!😍 sedang menghadapi masalah; 😞miss V longgar
    😞badan berbau
    😞sakit sakit badan
    😞sembelit 😞segugut 😞kurang tenaga
    😞lesu/kurang seri wajah 😞body 'PAPAN' 🐝JANGAN KHUATIR JANGAN BIMBANG! JAMU NI BOLEH MEMBANTU MERAWAT BADAN ANDA SAMPAI KETAT CUN MELECUN😋SEBAB KELEBIHAN JAMU NI BANYAKKKK TAU!100% BAHAN ASLI TANPA CAMPUR BAHANN KIMIA OMGGG ONXON?RAMUAN DIRECT FROM ORG YANG BERPENGALAMAN LEBIH 20TAHUN!😍DENGAN HARGA "RM30 SAHAJA" SEBOTOL(50KAPSUL) ANDA DAPAT 👇
    🍑mengurangkan keputihan
    🍑mengatasi sembelit
    🍑mengelakkan lemah badan
    🍑membantu melawas 🍑awet muda dan bertenaga
    🍑menstabilkan hormon
    🍑menguatkan rahim
    🍑menaikkan seri wajah
    🍑membetulkan kitaran haid
    🍑melancarkan perjalanan darah
    🍑Memberi rasa ghairah
    🍑mengurangkan bau badan
    🍑memontokkan asset badan
    SIS ULANG SEMULA TANPA BAHAN KIMIAAA TAU!❌❗WOWWW BESTXBESTTT?!! 😎 *CARA PENGAMBILAN*
    🌹untuk 18tahun keatas sebiji pagi selepas makan dan sebiji malam sebelum tidur
    🌹untuk yang 17tahun kebawah makan sebiji sahaja sebelum tidur atau selepas sarapan ✨sebotol- 50kapsul
    Berminat nak order? pm kami segera📲

    #chocojarlelehmurah #chocolatelover #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmurah #chocojar #chocojarmurahmalaysia #chocojarsedap #chocojarperak #chocolateleleh #chocolate #coklatmurah #coklat #chocojarperak #bagandatuk #codbagandatuk #agentperak #agentbagandatoh #jamu #mantap #padu #jamukecantikan #jamucantik #jamudalamanwanita #jamuterbaik #jamuwanita #cantikluardalam #jamuberkesan

  •  8  0  1 hour ago
  • Ini lah feedback yg telah berjaya... Kepada semua yang mencari Foundation yang sesuai, kami boleh berikan anda yang terbaik. 
Bukan itu sahaja malah dipercayai ramai tau.... Jangan risau tentang ingredients sebab Mary Kay ni produk yg Botanic atau pun daripada tumbuh-tumbuhan. 
Jadi Jom serbu ramai ramai untuk membeli produk ini. 
Ajaklah kawan kawan beli ataupun nk bagi hadiah kepada Someone yg special ke, sementara ada promosi ni jomlah pakat pakat beli. 
Kalau berminat boleh dm saya Ye. |
#marykay #marykaymalaysia #pkp #pkpb #stayhomestaysafe #bagandatuk #perak
  • Ini lah feedback yg telah berjaya... Kepada semua yang mencari Foundation yang sesuai, kami boleh berikan anda yang terbaik.
    Bukan itu sahaja malah dipercayai ramai tau.... Jangan risau tentang ingredients sebab Mary Kay ni produk yg Botanic atau pun daripada tumbuh-tumbuhan.
    Jadi Jom serbu ramai ramai untuk membeli produk ini.
    Ajaklah kawan kawan beli ataupun nk bagi hadiah kepada Someone yg special ke, sementara ada promosi ni jomlah pakat pakat beli.
    Kalau berminat boleh dm saya Ye. |
    #marykay #marykaymalaysia #pkp #pkpb #stayhomestaysafe #bagandatuk #perak

  •  0  0  3 hours ago
  • Topping yang paling #sedap and #yummy tauu😍😍 Kinder Bueno+Oreo omg sedap gilaa tau!Lagi lagi #chocolate yang kami bagi penuh paduu takperlu rendam🔥melelehh uollssss😋RM15 JEEE korang dah dapat makan and nikmati #chocojarlelehmurah ni tauuu💸yang tak suka ada topping,boleh amik yang biasa RM10 JEEE😍murahh gilaaa kann❤❤boleh cepat PM kami untuk dapatkan #chocojarmurah 📲

#chocojarlelehmurah #chocolatelover #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmurah #chocojar #chocolateviral #chocojarmurahmalaysia #chocojarmalaysia #chocojarsedap #chocojarperak #chocolateleleh #chocolate #coklatmurah #coklat #chocojarperak #bagandatuk #codbagandatuk #cod #agentperak #agentbagandatoh
  • Topping yang paling #sedap and #yummy tauu😍😍 Kinder Bueno+Oreo omg sedap gilaa tau!Lagi lagi #chocolate yang kami bagi penuh paduu takperlu rendam🔥melelehh uollssss😋RM15 JEEE korang dah dapat makan and nikmati #chocojarlelehmurah ni tauuu💸yang tak suka ada topping,boleh amik yang biasa RM10 JEEE😍murahh gilaaa kann❤❤boleh cepat PM kami untuk dapatkan #chocojarmurah 📲

    #chocojarlelehmurah #chocolatelover #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmurah #chocojar #chocolateviral #chocojarmurahmalaysia #chocojarmalaysia #chocojarsedap #chocojarperak #chocolateleleh #chocolate #coklatmurah #coklat #chocojarperak #bagandatuk #codbagandatuk #cod #agentperak #agentbagandatoh

  •  13  0  5 hours ago
  • Hii korang!🥰memandangkan Stock chocojar dalam botol dah out of stock buat masa ni,cepat² lah grab dalam bekas ni😍Tengok chocolate dia tuuu uishh tudiaa BANYAKK BANJIRRR TAK KEDEKUT!🤤Sekali makan pastiiii takkan berhenti😋Banyak topping menarik yang available tauu🍫Harga pun serendah RM10-RM15 jee ha murahhh ke tak?!💰yang dah book untuk cod tu jangan risau tau!Stock akan mendarat tak lama lagi.Bile dah sampai kami terus COD rumah korang🛵Yang nak join postage isnin ni bolehlah cepat² pm kami and buat payment tau😘

#chocojarlelehmurah #chocolatelover #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmurah #chocojar #chocolateviral #chocojarmurahmalaysia #chocojarmalaysia #chocojarsedap #chocojarperak #chocolateleleh #chocolate #coklatmurah #coklat #chocojarperak #bagandatuk #codbagandatuk #cod #agentperak #agentbagandatoh
  • Hii korang!🥰memandangkan Stock chocojar dalam botol dah out of stock buat masa ni,cepat² lah grab dalam bekas ni😍Tengok chocolate dia tuuu uishh tudiaa BANYAKK BANJIRRR TAK KEDEKUT!🤤Sekali makan pastiiii takkan berhenti😋Banyak topping menarik yang available tauu🍫Harga pun serendah RM10-RM15 jee ha murahhh ke tak?!💰yang dah book untuk cod tu jangan risau tau!Stock akan mendarat tak lama lagi.Bile dah sampai kami terus COD rumah korang🛵Yang nak join postage isnin ni bolehlah cepat² pm kami and buat payment tau😘

    #chocojarlelehmurah #chocolatelover #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmurah #chocojar #chocolateviral #chocojarmurahmalaysia #chocojarmalaysia #chocojarsedap #chocojarperak #chocolateleleh #chocolate #coklatmurah #coklat #chocojarperak #bagandatuk #codbagandatuk #cod #agentperak #agentbagandatoh

  •  11  0  5 hours ago
  • Hiii korang😍siapa yang nak dapatkan chocojarrlelehh dengan harga yang murah boleh PM sis sekarang tauuu📲post setiap hari isnin and khamis📪#codbagandatuk pun bolehh tauu💜Bermula dengan RM10-RM15 jee ouolllsss seee? MURAHH GILAA KAN?!!🔥RUGII siapa yang tak order😭coklat chocojar kami paduu woo lelehhh tak kedekut takperlu rendam rendam.Sekali try mesti nak lagi woo!😋macam macam topping yang menarik ada. Cepatla order uollss selagi Stock masih ada🔥Boleh pm kami untuk sebarang pertanyaan 😊

#coklat #coklatmurah #chocojar #chocojarlelehmurah #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarmurahmalaysia #chocojarmalaysia #chocojarsedap #chocojarperak #chocolateleleh #agentperak #bagandatuk #codbagandatuk #desert #kudapkudap #coklatpadu #chocolateleleh
  • Hiii korang😍siapa yang nak dapatkan chocojarrlelehh dengan harga yang murah boleh PM sis sekarang tauuu📲post setiap hari isnin and khamis📪 #codbagandatuk pun bolehh tauu💜Bermula dengan RM10-RM15 jee ouolllsss seee? MURAHH GILAA KAN?!!🔥RUGII siapa yang tak order😭coklat chocojar kami paduu woo lelehhh tak kedekut takperlu rendam rendam.Sekali try mesti nak lagi woo!😋macam macam topping yang menarik ada. Cepatla order uollss selagi Stock masih ada🔥Boleh pm kami untuk sebarang pertanyaan 😊

    #coklat #coklatmurah #chocojar #chocojarlelehmurah #chocojarleleh #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarmurahmalaysia #chocojarmalaysia #chocojarsedap #chocojarperak #chocolateleleh #agentperak #bagandatuk #codbagandatuk #desert #kudapkudap #coklatpadu #chocolateleleh

  •  13  0  10 hours ago
  • Nak tahu lebih tentang bisnes dan produk Mary Kay?🙋‍♀️. .
Jom PM/DM/Whatsapp/Link di Bio saya! 
Saya sedia bantu anda. 💞😍. .

Free Gift. 🎁
Free Postage. 📩
Free Consultation. 💼
Ready Stock. 🌸
Career Opportunity. 👩🏼‍🏫
-------------------------------
Sales Director Mary Kay Malaysia
👩🏻‍💼 M EY
☎️ [ 0 1 1 1 6 2 6 7 0 7 9]

#myravelous #mymklife #ilovemarykay
#marykay #marykaymysg #mk
#beautyconsultant  #PERAK
#BAGANDATUK
 #codbagandatuk #marykaytelukintan #marykayseriiskandar #marykaymanjung #marykayskampar #marykayhutanmelintang 
#Marykaygrik
#marykaybatugajah
#martkayparit
#readystock #makeup
  • Nak tahu lebih tentang bisnes dan produk Mary Kay?🙋‍♀️. .
    Jom PM/DM/Whatsapp/Link di Bio saya!
    Saya sedia bantu anda. 💞😍. .

    Free Gift. 🎁
    Free Postage. 📩
    Free Consultation. 💼
    Ready Stock. 🌸
    Career Opportunity. 👩🏼‍🏫
    -------------------------------
    Sales Director Mary Kay Malaysia
    👩🏻‍💼 M EY
    ☎️ [ 0 1 1 1 6 2 6 7 0 7 9]

    #myravelous #mymklife #ilovemarykay
    #marykay #marykaymysg #mk
    #beautyconsultant #PERAK
    #BAGANDATUK
    #codbagandatuk #marykaytelukintan #marykayseriiskandar #marykaymanjung #marykayskampar #marykayhutanmelintang
    #Marykaygrik
    #marykaybatugajah
    #martkayparit
    #readystock #makeup

  •  4  0  5 June, 2020
  • Apa korang buat kalau kawan sebelah tu, napas dia berbauuu? Berani ke nak tego? Mestilah TAK kan, sebab nak jaga hatii 😅😅. Kalau tego mesti ada yg sentap pastu, putus kawan.
.
Samalaa kalau mulut uols pula ada bauuu mesti kawan xnak cakap. Dia tahan je napas 😆😆 demi jaga hubungan.
.
Perfume mulut ni bukan sahaja utk tambah keyakinan diri saja tau, andai kata kalau korang nak goda suami pun boleh. Barulah orang selesa dgn kita kan?
.
Best nyeee lah kan, kalau orang tego nafas kita wangiii? 😋😋😋 Kalau berbauuu sumpah orang tak tego, tapi kalau wangi semua pakat duk tanya.. .
"Spray perfume ke dalam mulut?
.

#johorbahru #pulai #paritraja #perfumemurah #pkp #pantaipenyabung #perfumes #limbong #loveyou #lepai #larutmatangselama #lofattah #linggi #berenjut #bukitmentokkemaman #bangicentral #busukmulut #bagandatuk #bukitbintang #bandarkuantan #bandartunrazak #bukangadisbiasa #bukitmentok #bukitkapar #baling #kluang #muar #segamat #segambut #seluruhmalaysia
  • Apa korang buat kalau kawan sebelah tu, napas dia berbauuu? Berani ke nak tego? Mestilah TAK kan, sebab nak jaga hatii 😅😅. Kalau tego mesti ada yg sentap pastu, putus kawan.
    .
    Samalaa kalau mulut uols pula ada bauuu mesti kawan xnak cakap. Dia tahan je napas 😆😆 demi jaga hubungan.
    .
    Perfume mulut ni bukan sahaja utk tambah keyakinan diri saja tau, andai kata kalau korang nak goda suami pun boleh. Barulah orang selesa dgn kita kan?
    .
    Best nyeee lah kan, kalau orang tego nafas kita wangiii? 😋😋😋 Kalau berbauuu sumpah orang tak tego, tapi kalau wangi semua pakat duk tanya.. .
    "Spray perfume ke dalam mulut?
    .

    #johorbahru #pulai #paritraja #perfumemurah #pkp #pantaipenyabung #perfumes #limbong #loveyou #lepai #larutmatangselama #lofattah #linggi #berenjut #bukitmentokkemaman #bangicentral #busukmulut #bagandatuk #bukitbintang #bandarkuantan #bandartunrazak #bukangadisbiasa #bukitmentok #bukitkapar #baling #kluang #muar #segamat #segambut #seluruhmalaysia

  •  2  0  4 June, 2020
  • Apa korang buat kalau kawan sebelah tu, napas dia berbauuu? Berani ke nak tego? Mestilah TAK kan, sebab nak jaga hatii 😅😅. Kalau tego mesti ada yg sentap pastu, putus kawan.
.
Samalaa kalau mulut uols pula ada bauuu mesti kawan xnak cakap. Dia tahan je napas 😆😆 demi jaga hubungan.
.
Perfume mulut ni bukan sahaja utk tambah keyakinan diri saja tau, andai kata kalau korang nak goda suami pun boleh. Barulah orang selesa dgn kita kan?
.
Best nyeee lah kan, kalau orang tego nafas kita wangiii? 😋😋😋 Kalau berbauuu sumpah orang tak tego, tapi kalau wangi semua pakat duk tanya.. .
"Spray perfume ke dalam mulut?
.

#johorbahru #pulai #paritraja #perfumemurah #pkp #pantaipenyabung #perfumes #limbong #loveyou #lepai #larutmatangselama #lofattah #linggi #berenjut #bukitmentokkemaman #bangicentral #busukmulut #bagandatuk #bukitbintang #bandarkuantan #bandartunrazak #bukangadisbiasa #bukitmentok #bukitkapar #baling #kluang #muar #segamat #segambut #seluruhmalaysia
  • Apa korang buat kalau kawan sebelah tu, napas dia berbauuu? Berani ke nak tego? Mestilah TAK kan, sebab nak jaga hatii 😅😅. Kalau tego mesti ada yg sentap pastu, putus kawan.
    .
    Samalaa kalau mulut uols pula ada bauuu mesti kawan xnak cakap. Dia tahan je napas 😆😆 demi jaga hubungan.
    .
    Perfume mulut ni bukan sahaja utk tambah keyakinan diri saja tau, andai kata kalau korang nak goda suami pun boleh. Barulah orang selesa dgn kita kan?
    .
    Best nyeee lah kan, kalau orang tego nafas kita wangiii? 😋😋😋 Kalau berbauuu sumpah orang tak tego, tapi kalau wangi semua pakat duk tanya.. .
    "Spray perfume ke dalam mulut?
    .

    #johorbahru #pulai #paritraja #perfumemurah #pkp #pantaipenyabung #perfumes #limbong #loveyou #lepai #larutmatangselama #lofattah #linggi #berenjut #bukitmentokkemaman #bangicentral #busukmulut #bagandatuk #bukitbintang #bandarkuantan #bandartunrazak #bukangadisbiasa #bukitmentok #bukitkapar #baling #kluang #muar #segamat #segambut #seluruhmalaysia

  •  5  0  4 June, 2020
  • Apa korang buat kalau kawan sebelah tu, napas dia berbauuu? Berani ke nak tego? Mestilah TAK kan, sebab nak jaga hatii 😅😅. Kalau tego mesti ada yg sentap pastu, putus kawan.
.
Samalaa kalau mulut uols pula ada bauuu mesti kawan xnak cakap. Dia tahan je napas 😆😆 demi jaga hubungan.
.
Perfume mulut ni bukan sahaja utk tambah keyakinan diri saja tau, andai kata kalau korang nak goda suami pun boleh. Barulah orang selesa dgn kita kan?
.
Best nyeee lah kan, kalau orang tego nafas kita wangiii? 😋😋😋 Kalau berbauuu sumpah orang tak tego, tapi kalau wangi semua pakat duk tanya.. .
"Spray perfume ke dalam mulut?
.

#johorbahru #pulai #paritraja #perfumemurah #pkp #pantaipenyabung #perfumes #limbong #loveyou #lepai #larutmatangselama #lofattah #linggi #berenjut #bukitmentokkemaman #bangicentral #busukmulut #bagandatuk #bukitbintang #bandarkuantan #bandartunrazak #bukangadisbiasa #bukitmentok #bukitkapar #baling #kluang #muar #segamat #segambut #seluruhmalaysia
  • Apa korang buat kalau kawan sebelah tu, napas dia berbauuu? Berani ke nak tego? Mestilah TAK kan, sebab nak jaga hatii 😅😅. Kalau tego mesti ada yg sentap pastu, putus kawan.
    .
    Samalaa kalau mulut uols pula ada bauuu mesti kawan xnak cakap. Dia tahan je napas 😆😆 demi jaga hubungan.
    .
    Perfume mulut ni bukan sahaja utk tambah keyakinan diri saja tau, andai kata kalau korang nak goda suami pun boleh. Barulah orang selesa dgn kita kan?
    .
    Best nyeee lah kan, kalau orang tego nafas kita wangiii? 😋😋😋 Kalau berbauuu sumpah orang tak tego, tapi kalau wangi semua pakat duk tanya.. .
    "Spray perfume ke dalam mulut?
    .

    #johorbahru #pulai #paritraja #perfumemurah #pkp #pantaipenyabung #perfumes #limbong #loveyou #lepai #larutmatangselama #lofattah #linggi #berenjut #bukitmentokkemaman #bangicentral #busukmulut #bagandatuk #bukitbintang #bandarkuantan #bandartunrazak #bukangadisbiasa #bukitmentok #bukitkapar #baling #kluang #muar #segamat #segambut #seluruhmalaysia

  •  0  0  4 June, 2020
  • Nak tahu lebih tentang bisnes dan produk Mary Kay?🙋‍♀️. .
Jom PM/DM/Whatsapp/Link di Bio saya! 
Saya sedia bantu anda. 💞😍. .

Free Gift. 🎁
Free Postage. 📩
Free Consultation. 💼
Ready Stock. 🌸
Career Opportunity. 👩🏼‍🏫
-------------------------------
Sales Director Mary Kay Malaysia
👩🏻‍💼 M EY
☎️ [ 0 1 1 1 6 2 6 7 0 7 9]

#myravelous #mymklife #ilovemarykay
#marykay #marykaymysg #mk
#beautyconsultant  #PERAK
#BAGANDATUK
 #codbagandatuk #marykaytelukintan #marykayseriiskandar #marykaymanjung #marykayskampar #marykayhutanmelintang 
#Marykaygrik
#marykaybatugajah
#martkayparit
#readystock #makeup
  • Nak tahu lebih tentang bisnes dan produk Mary Kay?🙋‍♀️. .
    Jom PM/DM/Whatsapp/Link di Bio saya!
    Saya sedia bantu anda. 💞😍. .

    Free Gift. 🎁
    Free Postage. 📩
    Free Consultation. 💼
    Ready Stock. 🌸
    Career Opportunity. 👩🏼‍🏫
    -------------------------------
    Sales Director Mary Kay Malaysia
    👩🏻‍💼 M EY
    ☎️ [ 0 1 1 1 6 2 6 7 0 7 9]

    #myravelous #mymklife #ilovemarykay
    #marykay #marykaymysg #mk
    #beautyconsultant #PERAK
    #BAGANDATUK
    #codbagandatuk #marykaytelukintan #marykayseriiskandar #marykaymanjung #marykayskampar #marykayhutanmelintang
    #Marykaygrik
    #marykaybatugajah
    #martkayparit
    #readystock #makeup

  •  2  0  4 June, 2020
  • PREMIER STARTER KIT

Yang mana satu idaman hati anda..mesti tak tahu yang mana cantik sebab ketiga tiganya cantik bila letak diruang tamu mahupun bilik tidur anda😍😍 Jom ubah cara hidup anda kepada penggunaan 100% bahan semulajadi dari tumbuh tumbuhan

Wang boleh dicari tapi kesihatan dan kehidupan yang baik perlu dicari sebelum diubati..bak kata pepatah mencegah lebih baik dari mengubati😊😊 Nak tahu manfaat dan kebaikannya terus DM/Call/Whatsapp abam ye
📱📱📱012.452.7890

#youngliving
#essentialoils 
#sharingiscaring
#namidaddyminyak
#telukintan
#hutanmelintang
#bagandatuk
  • PREMIER STARTER KIT

    Yang mana satu idaman hati anda..mesti tak tahu yang mana cantik sebab ketiga tiganya cantik bila letak diruang tamu mahupun bilik tidur anda😍😍 Jom ubah cara hidup anda kepada penggunaan 100% bahan semulajadi dari tumbuh tumbuhan

    Wang boleh dicari tapi kesihatan dan kehidupan yang baik perlu dicari sebelum diubati..bak kata pepatah mencegah lebih baik dari mengubati😊😊 Nak tahu manfaat dan kebaikannya terus DM/Call/Whatsapp abam ye
    📱📱📱012.452.7890

    #youngliving
    #essentialoils
    #sharingiscaring
    #namidaddyminyak
    #telukintan
    #hutanmelintang
    #bagandatuk

  •  2  0  4 June, 2020
  • Nak tahu lebih tentang bisnes dan produk Mary Kay?🙋‍♀️. .
Jom PM/DM/Whatsapp/Link di Bio saya! 
Saya sedia bantu anda. 💞😍. .

Free Gift. 🎁
Free Postage. 📩
Free Consultation. 💼
Ready Stock. 🌸
Career Opportunity. 👩🏼‍🏫
-------------------------------
Sales Director Mary Kay Malaysia
👩🏻‍💼 M EY
☎️ [ 0 1 1 1 6 2 6 7 0 7 9]

#myravelous #mymklife #ilovemarykay
#marykay #marykaymysg #mk
#beautyconsultant  #PERAK
#BAGANDATUK
 #codbagandatuk #marykaytelukintan #marykayseriiskandar #marykaymanjung #marykayskampar #marykayhutanmelintang 
#Marykaygrik
#marykaybatugajah
#martkayparit
#readystock #makeup
  • Nak tahu lebih tentang bisnes dan produk Mary Kay?🙋‍♀️. .
    Jom PM/DM/Whatsapp/Link di Bio saya!
    Saya sedia bantu anda. 💞😍. .

    Free Gift. 🎁
    Free Postage. 📩
    Free Consultation. 💼
    Ready Stock. 🌸
    Career Opportunity. 👩🏼‍🏫
    -------------------------------
    Sales Director Mary Kay Malaysia
    👩🏻‍💼 M EY
    ☎️ [ 0 1 1 1 6 2 6 7 0 7 9]

    #myravelous #mymklife #ilovemarykay
    #marykay #marykaymysg #mk
    #beautyconsultant #PERAK
    #BAGANDATUK
    #codbagandatuk #marykaytelukintan #marykayseriiskandar #marykaymanjung #marykayskampar #marykayhutanmelintang
    #Marykaygrik
    #marykaybatugajah
    #martkayparit
    #readystock #makeup

  •  0  0  4 June, 2020
  • Nak tahu lebih tentang bisnes dan produk Mary Kay?🙋‍♀️. .
Jom PM/DM/Whatsapp/Link di Bio saya! 
Saya sedia bantu anda. 💞😍. .

Free Gift. 🎁
Free Postage. 📩
Free Consultation. 💼
Ready Stock. 🌸
Career Opportunity. 👩🏼‍🏫
-------------------------------
Sales Director Mary Kay Malaysia
👩🏻‍💼 M EY
☎️ [ 0 1 1 1 6 2 6 7 0 7 9]

#myravelous #mymklife #ilovemarykay
#marykay #marykaymysg #mk
#beautyconsultant  #PERAK
#BAGANDATUK
 #codbagandatuk #marykaytelukintan #marykayseriiskandar #marykaymanjung #marykayskampar #marykayhutanmelintang 
#Marykaygrik
#marykaybatugajah
#martkayparit
#readystock #makeup
  • Nak tahu lebih tentang bisnes dan produk Mary Kay?🙋‍♀️. .
    Jom PM/DM/Whatsapp/Link di Bio saya!
    Saya sedia bantu anda. 💞😍. .

    Free Gift. 🎁
    Free Postage. 📩
    Free Consultation. 💼
    Ready Stock. 🌸
    Career Opportunity. 👩🏼‍🏫
    -------------------------------
    Sales Director Mary Kay Malaysia
    👩🏻‍💼 M EY
    ☎️ [ 0 1 1 1 6 2 6 7 0 7 9]

    #myravelous #mymklife #ilovemarykay
    #marykay #marykaymysg #mk
    #beautyconsultant #PERAK
    #BAGANDATUK
    #codbagandatuk #marykaytelukintan #marykayseriiskandar #marykaymanjung #marykayskampar #marykayhutanmelintang
    #Marykaygrik
    #marykaybatugajah
    #martkayparit
    #readystock #makeup

  •  1  0  3 June, 2020

Top #BaganDatuk Posts

  • Dah seminggu syawal.
Apapun SELAMAT HARI RAYA.
Mohon ampun dan maaf.
Atas segala kesilapan dan kesalahan.
Mohon dipermudahkan segala urusan yang masih belum selesai.
Moga ramadan yang berlalu memberi motivasi baru buat semua.
Doa agar dapat kita bertemu lagi dengan ramadan akan datang.
Salam kemaafan dari saya sekeluarga.
HUZAIMI ZAINI
AMIZAH ANUAR
HAFIY ASYRAF
HASIF AKHYAR
#aidilfitri2019
#bagandatuk
#royalblue
#myfamily
#foreverandever
#H&A
#huzaimizaini
  • Dah seminggu syawal.
    Apapun SELAMAT HARI RAYA.
    Mohon ampun dan maaf.
    Atas segala kesilapan dan kesalahan.
    Mohon dipermudahkan segala urusan yang masih belum selesai.
    Moga ramadan yang berlalu memberi motivasi baru buat semua.
    Doa agar dapat kita bertemu lagi dengan ramadan akan datang.
    Salam kemaafan dari saya sekeluarga.
    HUZAIMI ZAINI
    AMIZAH ANUAR
    HAFIY ASYRAF
    HASIF AKHYAR
    #aidilfitri2019
    #bagandatuk
    #royalblue
    #myfamily
    #foreverandever
    #H&A
    #huzaimizaini

  •  133  4  12 June, 2019