#RempahAyamMadu Instagram Photos & Videos

RempahAyamMadu Pikdo

The total number of posts up to now is 3,099 with the RempahAyamMadu hashtag.

Hashtag Popularity

2.5
average comments
80.8
average likes

Latest #RempahAyamMadu Posts

  • done pos out #RempahAyamMadu 
Sapo lg bk selit order blh wasup direct deh....
COD onz POS onz.....
wasup jer 0169805701

Rm10/200gram

#RempahAyamMadu
  • done pos out #RempahAyamMadu
    Sapo lg bk selit order blh wasup direct deh....
    COD onz POS onz.....
    wasup jer 0169805701

    Rm10/200gram

    #RempahAyamMadu

  •  2  0  2 hours ago
  • #LIMITEDSTOCK😭
Sampai 6.6 je promosi ni. Harini memang ada stok lagi, tapi esok belum dijamin ada. Sekarang order masuk tak henti!
Dijamin puas hati🙊

Tekan je link di bio!
  • #LIMITEDSTOCK😭
    Sampai 6.6 je promosi ni. Harini memang ada stok lagi, tapi esok belum dijamin ada. Sekarang order masuk tak henti!
    Dijamin puas hati🙊

    Tekan je link di bio!

  •  8  1  14 hours ago
  • *AGENT REMPAHOUSE KELANTAN*
Mano ore kelate sini? Akat tangan ttinggi😆
Hok mana nak buat nasi kerabu untuk che abe tu wojib kena ada ayam madu! Nyakut weh🙊
Tera dulu kalu nak tahu. Ada agent2 kita akan cod rapak tangga eh🔥
❤ WAKAF BHARU - 0111146 5467 AMEERA
❤ KETEREH/MELOR -017 915 2956 AIMAN
❤ KOTA BHARU &/BACHOK - 017 929 1938 ASYRAF
❤ PASIR MAS & R. PANJANG - 011 2108 6523 FIDA
❤ TUMPAT - 011 2577 1727 WAN
❤ TANAH MERAH- 017 975 1181 MAZNAH
  • *AGENT REMPAHOUSE KELANTAN*
    Mano ore kelate sini? Akat tangan ttinggi😆
    Hok mana nak buat nasi kerabu untuk che abe tu wojib kena ada ayam madu! Nyakut weh🙊
    Tera dulu kalu nak tahu. Ada agent2 kita akan cod rapak tangga eh🔥
    ❤ WAKAF BHARU - 0111146 5467 AMEERA
    ❤ KETEREH/MELOR -017 915 2956 AIMAN
    ❤ KOTA BHARU &/BACHOK - 017 929 1938 ASYRAF
    ❤ PASIR MAS & R. PANJANG - 011 2108 6523 FIDA
    ❤ TUMPAT - 011 2577 1727 WAN
    ❤ TANAH MERAH- 017 975 1181 MAZNAH

  •  3  1  14 hours ago
  • Terima kasih Ustazah Saluma, beli Rempah Ayam Madu
.
*Rempah Ayam Madu by Anok's Mok Kitchen*

Anda seorang Suri rumah? Seorang ibu? Remaja yang nak tolong masak untuk keluarga? Àyah yang ingin bahagiakan anak-anak? 
Apa lagi, mari try rempah homemade ni..
.
Sedap, Mudah & Cepat
.
 Mudah sangat!
 #Perap
#Bakar
#Goreng 😋 ❗bukan sahaja untuk perap ayam🐔🍗🍖,
malah sesuai untuk perap ikan 🐟, seafood 🦀🐙🦂🍤, satay🍢🍡 dan lain-lain.. Rasa yang tak akan mengecewakan, sekali cuba pasti repeat lagi 😉 ♥ Jom cuba

Harga RM 10.00 sahaja
Berat (150gm)

www.wassap.my/60105730017 *(Ustazah Shahidah)* #RempahAyamMadu #SedapSangt #CubaBaruTahu #RasaSekaliRepeatBerkali #SemudahABC #MudahSangat #RempahPelbagaiGuna
  • Terima kasih Ustazah Saluma, beli Rempah Ayam Madu
    .
    *Rempah Ayam Madu by Anok's Mok Kitchen*

    Anda seorang Suri rumah? Seorang ibu? Remaja yang nak tolong masak untuk keluarga? Àyah yang ingin bahagiakan anak-anak?
    Apa lagi, mari try rempah homemade ni..
    .
    Sedap, Mudah & Cepat
    .
    Mudah sangat!
    #Perap
    #Bakar
    #Goreng 😋 ❗bukan sahaja untuk perap ayam🐔🍗🍖,
    malah sesuai untuk perap ikan 🐟, seafood 🦀🐙🦂🍤, satay🍢🍡 dan lain-lain.. Rasa yang tak akan mengecewakan, sekali cuba pasti repeat lagi 😉 ♥ Jom cuba

    Harga RM 10.00 sahaja
    Berat (150gm)

    www.wassap.my/60105730017 *(Ustazah Shahidah)* #RempahAyamMadu #SedapSangt #CubaBaruTahu #RasaSekaliRepeatBerkali #SemudahABC #MudahSangat #RempahPelbagaiGuna

  •  33  0  18 hours ago
  • Yuhuu..finally amik ko berli hat 1 kilo terus..memang sodap bangat rempah ayam madu ni..sesambil leh penuhi craving anak tekak buleh laa support bisenes kengkawan skali kenz..Hat mane nak torai tu buleh pi terjah wall Nurul Najihah .. Tak taw laa  dah kali ke brape dah repeat..dah torai berli hat orang lain pon tak leh nak lawan sodap laghii hat ni..hat ni lagi win menambat peyutku haha😆

Sanggup pi pick up at setiu nun jauh di sana semata2 nak makan rempah ayam madu ni..haa nampak dak penangannyer di situh❓sesambil leh lepaskan kerinduan setelah bertahun tak jupa f2f..biasa ceben je wakil pi amik rempah..pasal sekali jalan dier pi buat kije at sana..hihi

Hat kecik tu sample hat baru fulaks..hat tu versi blackpaper pulak..nanti itew torai test..klu sodap buleh repeat laghiii😘

Tapi sayang luper sungguh nak selpi takdi..dah balik nak sampai umah baru teringat..haru sungguh laa..haha 
Haa hat gambo satu laghii tu nyior taw..tu sebenarnya tuk nasi kerabu..kawan kak tie pon ada jual nasi kerabu..sebenornya teringin sangat nak makan nasi kerabu dier tapi tak gitaw pon sebab tadi pagi baru konfirm nak pi umah dier..tetengok ada lagi nyior ni..macam serunding jugak laa..memang sodap..ku ratah begitu jua jee haha fuhhh lepas anak tekak mengidam haha tenkiu laling😘

#RempahAyamMadu
#SupportKengkawan
#TheBestEver
  • Yuhuu..finally amik ko berli hat 1 kilo terus..memang sodap bangat rempah ayam madu ni..sesambil leh penuhi craving anak tekak buleh laa support bisenes kengkawan skali kenz..Hat mane nak torai tu buleh pi terjah wall Nurul Najihah .. Tak taw laa dah kali ke brape dah repeat..dah torai berli hat orang lain pon tak leh nak lawan sodap laghii hat ni..hat ni lagi win menambat peyutku haha😆

    Sanggup pi pick up at setiu nun jauh di sana semata2 nak makan rempah ayam madu ni..haa nampak dak penangannyer di situh❓sesambil leh lepaskan kerinduan setelah bertahun tak jupa f2f..biasa ceben je wakil pi amik rempah..pasal sekali jalan dier pi buat kije at sana..hihi

    Hat kecik tu sample hat baru fulaks..hat tu versi blackpaper pulak..nanti itew torai test..klu sodap buleh repeat laghiii😘

    Tapi sayang luper sungguh nak selpi takdi..dah balik nak sampai umah baru teringat..haru sungguh laa..haha
    Haa hat gambo satu laghii tu nyior taw..tu sebenarnya tuk nasi kerabu..kawan kak tie pon ada jual nasi kerabu..sebenornya teringin sangat nak makan nasi kerabu dier tapi tak gitaw pon sebab tadi pagi baru konfirm nak pi umah dier..tetengok ada lagi nyior ni..macam serunding jugak laa..memang sodap..ku ratah begitu jua jee haha fuhhh lepas anak tekak mengidam haha tenkiu laling😘

    #RempahAyamMadu
    #SupportKengkawan
    #TheBestEver

  •  1  0  21 hours ago
  • Makan apa tengahari?
Best sangat ni, masak dalam AF je, guna rempah ni..
.
4 Kali masak Tak habis lagi..alahai sedapnya.. *Rempah Ayam Madu by Anok's Mok Kitchen*

Anda seorang Suri rumah? Seorang ibu? Remaja yang nak tolong masak untuk keluarga? Àyah yang ingin bahagiakan anak-anak? 
Apa lagi, mari try rempah homemade ni..
.
Sedap, Mudah & Cepat
.
 Mudah sangat!
 #Perap
#Bakar
#Goreng 😋 ❗bukan sahaja untuk perap ayam🐔🍗🍖,
malah sesuai untuk perap ikan 🐟, seafood 🦀🐙🦂🍤, satay🍢🍡 dan lain-lain.. Rasa yang tak akan mengecewakan, sekali cuba pasti repeat lagi 😉 ♥ Jom cuba

Harga RM 10.00 sahaja
Berat (150gm)

www.wassap.my/60105730017 *(Ustazah Shahidah)* #RempahAyamMadu #SedapSangt #CubaBaruTahu #RasaSekaliRepeatBerkali #SemudahABC #MudahSangat #RempahPelbagaiGuna
  • Makan apa tengahari?
    Best sangat ni, masak dalam AF je, guna rempah ni..
    .
    4 Kali masak Tak habis lagi..alahai sedapnya.. *Rempah Ayam Madu by Anok's Mok Kitchen*

    Anda seorang Suri rumah? Seorang ibu? Remaja yang nak tolong masak untuk keluarga? Àyah yang ingin bahagiakan anak-anak?
    Apa lagi, mari try rempah homemade ni..
    .
    Sedap, Mudah & Cepat
    .
    Mudah sangat!
    #Perap
    #Bakar
    #Goreng 😋 ❗bukan sahaja untuk perap ayam🐔🍗🍖,
    malah sesuai untuk perap ikan 🐟, seafood 🦀🐙🦂🍤, satay🍢🍡 dan lain-lain.. Rasa yang tak akan mengecewakan, sekali cuba pasti repeat lagi 😉 ♥ Jom cuba

    Harga RM 10.00 sahaja
    Berat (150gm)

    www.wassap.my/60105730017 *(Ustazah Shahidah)* #RempahAyamMadu #SedapSangt #CubaBaruTahu #RasaSekaliRepeatBerkali #SemudahABC #MudahSangat #RempahPelbagaiGuna

  •  22  0  22 hours ago
  • Alhamdulillah, tq @nurinsakinah_ , . Siap beli Rempah Ayam Madu & Paste Nasi Arab Mandy
.
Jom beli, Insya Allah, terbaik! .
Assalamualaikum,

Jom dapatkan paste Nasi Arab Mandy *Beras Basmati 500gm*
*Rempah Nasi Arab Mandy Original*
*Bahan Tumis*
*Resepi*

Untuk 6 orang Makan

Hanya RM17 sahaja

Pos 1pek =rm8
2pek =rm12
3pek =rm18

COD RM2 hingga RM 5 mengikut kawasan

#agenmarang ----------- *Rempah Ayam Madu by Anok's Mok Kitchen*

Anda seorang Suri rumah? Seorang ibu? Remaja yang nak tolong masak untuk keluarga? Àyah yang ingin bahagiakan anak-anak? 
Apa lagi, mari try rempah homemade ni..
.
Sedap, Mudah & Cepat
.
 Mudah sangat!
 #Perap
#Bakar
#Goreng 😋 ❗bukan sahaja untuk perap ayam🐔🍗🍖,
malah sesuai untuk perap ikan 🐟, seafood 🦀🐙🦂🍤, satay🍢🍡 dan lain-lain.. Rasa yang tak akan mengecewakan, sekali cuba pasti repeat lagi 😉 ♥ Jom cuba

Harga RM 10.00 sahaja
Berat (150gm)

www.wassap.my/60105730017 *(Ustazah Shahidah)* #RempahAyamMadu #SedapSangt #CubaBaruTahu #RasaSekaliRepeatBerkali #SemudahABC #MudahSangat #RempahPelbagaiGuna
  • Alhamdulillah, tq @nurinsakinah_ , . Siap beli Rempah Ayam Madu & Paste Nasi Arab Mandy
    .
    Jom beli, Insya Allah, terbaik! .
    Assalamualaikum,

    Jom dapatkan paste Nasi Arab Mandy *Beras Basmati 500gm*
    *Rempah Nasi Arab Mandy Original*
    *Bahan Tumis*
    *Resepi*

    Untuk 6 orang Makan

    Hanya RM17 sahaja

    Pos 1pek =rm8
    2pek =rm12
    3pek =rm18

    COD RM2 hingga RM 5 mengikut kawasan

    #agenmarang ----------- *Rempah Ayam Madu by Anok's Mok Kitchen*

    Anda seorang Suri rumah? Seorang ibu? Remaja yang nak tolong masak untuk keluarga? Àyah yang ingin bahagiakan anak-anak?
    Apa lagi, mari try rempah homemade ni..
    .
    Sedap, Mudah & Cepat
    .
    Mudah sangat!
    #Perap
    #Bakar
    #Goreng 😋 ❗bukan sahaja untuk perap ayam🐔🍗🍖,
    malah sesuai untuk perap ikan 🐟, seafood 🦀🐙🦂🍤, satay🍢🍡 dan lain-lain.. Rasa yang tak akan mengecewakan, sekali cuba pasti repeat lagi 😉 ♥ Jom cuba

    Harga RM 10.00 sahaja
    Berat (150gm)

    www.wassap.my/60105730017 *(Ustazah Shahidah)* #RempahAyamMadu #SedapSangt #CubaBaruTahu #RasaSekaliRepeatBerkali #SemudahABC #MudahSangat #RempahPelbagaiGuna

  •  52  6  5 June, 2020
  • 🔥REMPAH AYAM MADU SUPER SEDAP! RM12.50🔥
👏👏👏👏
Dah lama pakai produk ni. Sedap sgt. 
Sebiji rasa mcm ayam bakar madu kat pasar malam tu. 
Sesuai untuk super mommy yang busy👩‍🏫👩‍🏫 Dah sibuk kerje, xpayah sibuk nak tapau kat kedai makan. Pagi boleh perap ayam@ daging@ seafood, masuk peti ais
Balik kerja tinggal masukkan dlm kuali ajaib. 10minit siap! 🎀REMPAH AYAM MADU 🎀
Berat 200g boleh perap 2-3 lg ayam atau lebih. 💟 Ada 2 flavor
👍Original
👍Extra Pedas ▶️ Buat BBQ AYAM, DAGING, SEAFOOD & IKAN BAKAR
▶️ Dijadikan perencah paprik
▶️Sira cornflakes/popia 🍓Tak perlu tambah bahan, hanya Gaul dan perap di masak dengan cara bakar, goreng atau grill.

http://www.wasap.my/60199348817/nakkoderrempahayamadu

#rempahayammadu
#ayambakar
  • 🔥REMPAH AYAM MADU SUPER SEDAP! RM12.50🔥
    👏👏👏👏
    Dah lama pakai produk ni. Sedap sgt.
    Sebiji rasa mcm ayam bakar madu kat pasar malam tu.
    Sesuai untuk super mommy yang busy👩‍🏫👩‍🏫 Dah sibuk kerje, xpayah sibuk nak tapau kat kedai makan. Pagi boleh perap [email protected] [email protected] seafood, masuk peti ais
    Balik kerja tinggal masukkan dlm kuali ajaib. 10minit siap! 🎀REMPAH AYAM MADU 🎀
    Berat 200g boleh perap 2-3 lg ayam atau lebih. 💟 Ada 2 flavor
    👍Original
    👍Extra Pedas ▶️ Buat BBQ AYAM, DAGING, SEAFOOD & IKAN BAKAR
    ▶️ Dijadikan perencah paprik
    ▶️Sira cornflakes/popia 🍓Tak perlu tambah bahan, hanya Gaul dan perap di masak dengan cara bakar, goreng atau grill.

    http://www.wasap.my/60199348817/nakkoderrempahayamadu

    #rempahayammadu
    #ayambakar

  •  3  0  5 June, 2020
  • #PROMO COMBO! Perap dan bakar je! Tak perlu susah-susah nak tambah air. Resepi cepat dan mudah bagi sesiapa yang sibuk menguruskan rumah. Dah tak perlu fikir lagi nak masak apa. Jangan tunggu! BUY MORE SAVE MORE!
Call untuk order rempah ayam madu sekarang

0139086050
  • #PROMO COMBO! Perap dan bakar je! Tak perlu susah-susah nak tambah air. Resepi cepat dan mudah bagi sesiapa yang sibuk menguruskan rumah. Dah tak perlu fikir lagi nak masak apa. Jangan tunggu! BUY MORE SAVE MORE!
    Call untuk order rempah ayam madu sekarang

    0139086050

  •  3  1  4 June, 2020
  • Sejak pkp ni rindu semua benda. Rindu apa ? 
Rindu berjalan-jalan. Kalau belah malam, boleh pergi pasar malam dekat simpang depan tu. 
Hm terbayang air kelapa, abc dan ayam madu. Sedap tu😌
Tapi😢 Sekarang dah tak ada pasar malam lagi. 
Maknanya tak boleh nak rasa ayam madu macam pasar malam tu? 
Tunggu🙋‍♀ Kami ada menjual rempah ayam madu yang persis pasar malam punya! 
Buat sendiri kan lagi jimat. Dapat banyak pulak tu😝
Apa tunggu lagi, grab sekarang!
  • Sejak pkp ni rindu semua benda. Rindu apa ?
    Rindu berjalan-jalan. Kalau belah malam, boleh pergi pasar malam dekat simpang depan tu.
    Hm terbayang air kelapa, abc dan ayam madu. Sedap tu😌
    Tapi😢 Sekarang dah tak ada pasar malam lagi.
    Maknanya tak boleh nak rasa ayam madu macam pasar malam tu?
    Tunggu🙋‍♀ Kami ada menjual rempah ayam madu yang persis pasar malam punya!
    Buat sendiri kan lagi jimat. Dapat banyak pulak tu😝
    Apa tunggu lagi, grab sekarang!

  •  6  1  4 June, 2020
  • Assalamualaikum hai semua.. Hari ni kinah nak kongsi satu resepi semudah Abc dan sedap 👍 kinah menggunakan rempah ayam madu dari @drbbq.hq.. Cepat siap dan dan sangat mudah menggunakan rempah ni..kinah rebus dulu ayam bersama air rempah ayam madu dari @drbbq.hq.. Nak bg ayam serap dengan rempah dan cepat masak.. Bakar pon sekejap je.. Boleh juga menggunakan Cara2 yang di beri kan oleh @drbbq.hq 👇
:
:
: ⭐CARA-CARA PENYEDIAAN⭐
:
:
✔️Basuh 2kg ayam/daging/seafood dan toskan ( atau seekor ayam )
:
: ✔️Tuangkan serbuk dan gaulkan pada ayam
:
: ✔️Perap ayam terserbut minimum ½ jam . lagi lama lagi sedap😋
:
:
Sedia untuk dibakar atau digoreng . 
1️⃣ CARA MASAK GUNA AIR FRYER - Dibakar dgn suhu 180° selama 20-25 minit. 
2️⃣ CARA MASAK GUNA OVEN/KETUHAR - Dibakar dgn suhu 180° selama 20-25 minit. 
3️⃣ CARA MASAK UNTUK KAEDAH GORENG - Pastikan digoreng dgn minyak yg banyak. - Goreng dgn api yg kecil atau sederhana. - Pastikan ditutup dgn penutup periuk. 
TIPS : lagi sedikit minyak lagi kecil api
:
:
🌟CARA BUAT SOS🌟
:
:
Boleh campurkan sedikit rempah ayam madu dengan air panas. Panaskan sekejap diatas dapur.
:
:
#umikitchen88 #kinahmasak #instalike #homemade #rezeki #mahn #alhamdulillah #sukamakan #sukamasak #sukabuat #foodphotography #food #instafood #selerakampung #resepimudah #resepikita #rempahayammadu #rempahayam #ayam #ayammadu
  • Assalamualaikum hai semua.. Hari ni kinah nak kongsi satu resepi semudah Abc dan sedap 👍 kinah menggunakan rempah ayam madu dari @drbbq.hq.. Cepat siap dan dan sangat mudah menggunakan rempah ni..kinah rebus dulu ayam bersama air rempah ayam madu dari @drbbq.hq.. Nak bg ayam serap dengan rempah dan cepat masak.. Bakar pon sekejap je.. Boleh juga menggunakan Cara2 yang di beri kan oleh @drbbq.hq 👇
    :
    :
    : ⭐CARA-CARA PENYEDIAAN⭐
    :
    :
    ✔️Basuh 2kg ayam/daging/seafood dan toskan ( atau seekor ayam )
    :
    : ✔️Tuangkan serbuk dan gaulkan pada ayam
    :
    : ✔️Perap ayam terserbut minimum ½ jam . lagi lama lagi sedap😋
    :
    :
    Sedia untuk dibakar atau digoreng .
    1️⃣ CARA MASAK GUNA AIR FRYER - Dibakar dgn suhu 180° selama 20-25 minit.
    2️⃣ CARA MASAK GUNA OVEN/KETUHAR - Dibakar dgn suhu 180° selama 20-25 minit.
    3️⃣ CARA MASAK UNTUK KAEDAH GORENG - Pastikan digoreng dgn minyak yg banyak. - Goreng dgn api yg kecil atau sederhana. - Pastikan ditutup dgn penutup periuk.
    TIPS : lagi sedikit minyak lagi kecil api
    :
    :
    🌟CARA BUAT SOS🌟
    :
    :
    Boleh campurkan sedikit rempah ayam madu dengan air panas. Panaskan sekejap diatas dapur.
    :
    :
    #umikitchen88 #kinahmasak #instalike #homemade #rezeki #mahn #alhamdulillah #sukamakan #sukamasak #sukabuat #foodphotography #food #instafood #selerakampung #resepimudah #resepikita #rempahayammadu #rempahayam #ayam #ayammadu

  •  361  29  4 June, 2020
  • AGEN REMPAH AYAM MADU DIPERLUKAN DENGAN HANYA 10 PAKET SAHAJa. 🔶Modal RM85 SHJ.
🔶Marketing tools disediakan
🔶Group support (whatsap/telegram)

Rm 12 sepaket 350 gram bersamaan 2 ekor ayam untuk perapan. Konpem sedap dan repeat berkali-kali. 👉Cod : LEP, Kota Perdana, Equine, Puncak Jalil dan sekitar Seri Kembangan.
👉 Pos seluruh Malaysia

Meh dapatkan, klik no wasap di bio☝️☝️. #RempahAyamMadu #Rempah #pekasam #pekasamdaging #perapayam #perapdaging #makanmakan #makananviral #jalanjalancarimakan #jalanjalancarimakantv3 #instafood #instalikes #freeshipping #sedapsangat #saltedegg #barbequechicken #familyday #nakkongsi #nakmakan #bazarpaknilmurah #bazarramadhan #produkkecantikan #bazaronline #agentdiperlukan #agent #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #agentdiperlukansegera #buatduit #raya2020 #rayapkp
  • AGEN REMPAH AYAM MADU DIPERLUKAN DENGAN HANYA 10 PAKET SAHAJa. 🔶Modal RM85 SHJ.
    🔶Marketing tools disediakan
    🔶Group support (whatsap/telegram)

    Rm 12 sepaket 350 gram bersamaan 2 ekor ayam untuk perapan. Konpem sedap dan repeat berkali-kali. 👉Cod : LEP, Kota Perdana, Equine, Puncak Jalil dan sekitar Seri Kembangan.
    👉 Pos seluruh Malaysia

    Meh dapatkan, klik no wasap di bio☝️☝️. #RempahAyamMadu #Rempah #pekasam #pekasamdaging #perapayam #perapdaging #makanmakan #makananviral #jalanjalancarimakan #jalanjalancarimakantv3 #instafood #instalikes #freeshipping #sedapsangat #saltedegg #barbequechicken #familyday #nakkongsi #nakmakan #bazarpaknilmurah #bazarramadhan #produkkecantikan #bazaronline #agentdiperlukan #agent #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #agentdiperlukansegera #buatduit #raya2020 #rayapkp

  •  96  0  4 June, 2020
  • AGEN REMPAH AYAM MADU DIPERLUKAN DENGAN HANYA 10 PAKET SAHAJa. 🔶Modal RM85 SHJ.
🔶Marketing tools disediakan
🔶Group support (whatsap/telegram)

Rm 12 sepaket 350 gram bersamaan 2 ekor ayam untuk perapan. Konpem sedap dan repeat berkali-kali. 👉Cod : LEP, Kota Perdana, Equine, Puncak Jalil dan sekitar Seri Kembangan.
👉 Pos seluruh Malaysia

Meh dapatkan, klik no wasap di bio☝️☝️. #RempahAyamMadu #Rempah #pekasam #pekasamdaging #perapayam #perapdaging #makanmakan #makananviral #jalanjalancarimakan #jalanjalancarimakantv3 #instafood #instalikes #freeshipping #sedapsangat #saltedegg #barbequechicken #familyday #nakkongsi #nakmakan #bazarpaknilmurah #bazarramadhan #produkkecantikan #bazaronline #agentdiperlukan #agent #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #bobatea #agentdiperlukansegera #errafazira #artismalaysia
  • AGEN REMPAH AYAM MADU DIPERLUKAN DENGAN HANYA 10 PAKET SAHAJa. 🔶Modal RM85 SHJ.
    🔶Marketing tools disediakan
    🔶Group support (whatsap/telegram)

    Rm 12 sepaket 350 gram bersamaan 2 ekor ayam untuk perapan. Konpem sedap dan repeat berkali-kali. 👉Cod : LEP, Kota Perdana, Equine, Puncak Jalil dan sekitar Seri Kembangan.
    👉 Pos seluruh Malaysia

    Meh dapatkan, klik no wasap di bio☝️☝️. #RempahAyamMadu #Rempah #pekasam #pekasamdaging #perapayam #perapdaging #makanmakan #makananviral #jalanjalancarimakan #jalanjalancarimakantv3 #instafood #instalikes #freeshipping #sedapsangat #saltedegg #barbequechicken #familyday #nakkongsi #nakmakan #bazarpaknilmurah #bazarramadhan #produkkecantikan #bazaronline #agentdiperlukan #agent #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #bobatea #agentdiperlukansegera #errafazira #artismalaysia

  •  96  0  4 June, 2020
  • AGEN REMPAH AYAM MADU DIPERLUKAN DENGAN HANYA 10 PAKET SAHAJa. 🔶Modal RM85 SHJ.
🔶Marketing tools disediakan
🔶Group support (whatsap/telegram)

Rm 12 sepaket 350 gram bersamaan 2 ekor ayam untuk perapan. Konpem sedap dan repeat berkali-kali. 👉Cod : LEP, Kota Perdana, Equine, Puncak Jalil dan sekitar Seri Kembangan.
👉 Pos seluruh Malaysia

Meh dapatkan, klik no wasap di bio☝️☝️. #RempahAyamMadu #Rempah #pekasam #pekasamdaging #perapayam #perapdaging #makanmakan #makananviral #jalanjalancarimakan #jalanjalancarimakantv3 #instafood #instalikes #freeshipping #sedapsangat #saltedegg #barbequechicken #familyday #nakkongsi #nakmakan #bazarpaknilmurah #bazarramadhan #produkkecantikan #bazaronline #agentdiperlukan #agent #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #bobatea #agentdiperlukansegera #
  • AGEN REMPAH AYAM MADU DIPERLUKAN DENGAN HANYA 10 PAKET SAHAJa. 🔶Modal RM85 SHJ.
    🔶Marketing tools disediakan
    🔶Group support (whatsap/telegram)

    Rm 12 sepaket 350 gram bersamaan 2 ekor ayam untuk perapan. Konpem sedap dan repeat berkali-kali. 👉Cod : LEP, Kota Perdana, Equine, Puncak Jalil dan sekitar Seri Kembangan.
    👉 Pos seluruh Malaysia

    Meh dapatkan, klik no wasap di bio☝️☝️. #RempahAyamMadu #Rempah #pekasam #pekasamdaging #perapayam #perapdaging #makanmakan #makananviral #jalanjalancarimakan #jalanjalancarimakantv3 #instafood #instalikes #freeshipping #sedapsangat #saltedegg #barbequechicken #familyday #nakkongsi #nakmakan #bazarpaknilmurah #bazarramadhan #produkkecantikan #bazaronline #agentdiperlukan #agent #terapiinstagram #bazarpaknilmurah #bobatea #agentdiperlukansegera #

  •  95  0  4 June, 2020
  • Ya Allah, senangnya nak masak ustazah..
.
Ye, semudah ABC, rempah ayam Madu ni, tak payah tambah apa-apa dah..
.
Just Gaul-Perap & Bakar/Goreng.
.
Bukan ayam je adik kakak, ikan, sotong, udang,..
.
La..bakpe dok bgtau awal ada rempah gini..(Ada jugak Tanya gitu) ..sorry ..😂😂. .
*Rempah Ayam Madu by Anok's Mok Kitchen*

Anda seorang Suri rumah? Seorang ibu? Remaja yang nak tolong masak untuk keluarga? Àyah yang ingin bahagiakan anak-anak? 
Apa lagi, mari try rempah homemade ni..
.
Sedap, Mudah & Cepat
.
 Mudah sangat!
 #Perap
#Bakar
#Goreng 😋 ❗bukan sahaja untuk perap ayam🐔🍗🍖,
malah sesuai untuk perap ikan 🐟, seafood 🦀🐙🦂🍤, satay🍢🍡 dan lain-lain.. Rasa yang tak akan mengecewakan, sekali cuba pasti repeat lagi 😉 ♥ Jom cuba

Harga RM 10.00 sahaja
Berat (150gm)

www.wassap.my/60105730017 *(Ustazah Shahidah)* #RempahAyamMadu #SedapSangt #CubaBaruTahu #RasaSekaliRepeatBerkali #SemudahABC #MudahSangat #RempahPelbagaiGuna
  • Ya Allah, senangnya nak masak ustazah..
    .
    Ye, semudah ABC, rempah ayam Madu ni, tak payah tambah apa-apa dah..
    .
    Just Gaul-Perap & Bakar/Goreng.
    .
    Bukan ayam je adik kakak, ikan, sotong, udang,..
    .
    La..bakpe dok bgtau awal ada rempah gini..(Ada jugak Tanya gitu) ..sorry ..😂😂. .
    *Rempah Ayam Madu by Anok's Mok Kitchen*

    Anda seorang Suri rumah? Seorang ibu? Remaja yang nak tolong masak untuk keluarga? Àyah yang ingin bahagiakan anak-anak?
    Apa lagi, mari try rempah homemade ni..
    .
    Sedap, Mudah & Cepat
    .
    Mudah sangat!
    #Perap
    #Bakar
    #Goreng 😋 ❗bukan sahaja untuk perap ayam🐔🍗🍖,
    malah sesuai untuk perap ikan 🐟, seafood 🦀🐙🦂🍤, satay🍢🍡 dan lain-lain.. Rasa yang tak akan mengecewakan, sekali cuba pasti repeat lagi 😉 ♥ Jom cuba

    Harga RM 10.00 sahaja
    Berat (150gm)

    www.wassap.my/60105730017 *(Ustazah Shahidah)* #RempahAyamMadu #SedapSangt #CubaBaruTahu #RasaSekaliRepeatBerkali #SemudahABC #MudahSangat #RempahPelbagaiGuna

  •  21  0  4 June, 2020
  • Nasi kerabu + Ayam madu 
Saya dop jual ye nasi kerabu kan ramai pm nk beli nasi kerabu😅 saya jual Rempah Ayam Madu😋

REMPAH AYAM MADU by Inspirasi Maisarah

CEPAT,MUDAH,PANTAS

tak perlu tunggu lama2 hanya tabur gaul perap dan bakar... Goreng pun boleh... 😊Tak perlu bawang atau serai
😀Tak perlu susah2 nk fikir banyak
👉Cara mudah ada wat ape nak susahkan diri…
👉Cuma tinggal perap bakar dan makan….
👉Harga pun berbaloi murah sangat…..
👉Bukan untuk ayam sahaja untuk daging dan makanan laut pun boleh…

www.wasap.my/601155044753/rempahayammadu

#rempahayammadu #ayammadu #maduayam #dagingmadu #sotongmadu #udangMadu #ikanmadu
#semuaboleh #kemaman
  • Nasi kerabu + Ayam madu
    Saya dop jual ye nasi kerabu kan ramai pm nk beli nasi kerabu😅 saya jual Rempah Ayam Madu😋

    REMPAH AYAM MADU by Inspirasi Maisarah

    CEPAT,MUDAH,PANTAS

    tak perlu tunggu lama2 hanya tabur gaul perap dan bakar... Goreng pun boleh... 😊Tak perlu bawang atau serai
    😀Tak perlu susah2 nk fikir banyak
    👉Cara mudah ada wat ape nak susahkan diri…
    👉Cuma tinggal perap bakar dan makan….
    👉Harga pun berbaloi murah sangat…..
    👉Bukan untuk ayam sahaja untuk daging dan makanan laut pun boleh…

    www.wasap.my/601155044753/rempahayammadu

    #rempahayammadu #ayammadu #maduayam #dagingmadu #sotongmadu #udangMadu #ikanmadu
    #semuaboleh #kemaman

  •  4  0  4 June, 2020
  • Alhamdulillah, tq @nazran_ilyas , hari ni beli Rempah Ayam Madu .
*Rempah Ayam Madu by Anok's Mok Kitchen*

Anda seorang Suri rumah? Seorang ibu? Remaja yang nak tolong masak untuk keluarga? Àyah yang ingin bahagiakan anak-anak? 
Apa lagi, mari try rempah homemade ni..
.
Sedap, Mudah & Cepat
.
 Mudah sangat!
 #Perap
#Bakar
#Goreng 😋 ❗bukan sahaja untuk perap ayam🐔🍗🍖,
malah sesuai untuk perap ikan 🐟, seafood 🦀🐙🦂🍤, satay🍢🍡 dan lain-lain.. Rasa yang tak akan mengecewakan, sekali cuba pasti repeat lagi 😉 ♥ Jom cuba

Harga RM 10.00 sahaja
Berat (150gm)

www.wassap.my/60105730017 *(Ustazah Shahidah)* #RempahAyamMadu #SedapSangt #CubaBaruTahu #RasaSekaliRepeatBerkali #SemudahABC #MudahSangat #RempahPelbagaiGuna
  • Alhamdulillah, tq @nazran_ilyas , hari ni beli Rempah Ayam Madu .
    *Rempah Ayam Madu by Anok's Mok Kitchen*

    Anda seorang Suri rumah? Seorang ibu? Remaja yang nak tolong masak untuk keluarga? Àyah yang ingin bahagiakan anak-anak?
    Apa lagi, mari try rempah homemade ni..
    .
    Sedap, Mudah & Cepat
    .
    Mudah sangat!
    #Perap
    #Bakar
    #Goreng 😋 ❗bukan sahaja untuk perap ayam🐔🍗🍖,
    malah sesuai untuk perap ikan 🐟, seafood 🦀🐙🦂🍤, satay🍢🍡 dan lain-lain.. Rasa yang tak akan mengecewakan, sekali cuba pasti repeat lagi 😉 ♥ Jom cuba

    Harga RM 10.00 sahaja
    Berat (150gm)

    www.wassap.my/60105730017 *(Ustazah Shahidah)* #RempahAyamMadu #SedapSangt #CubaBaruTahu #RasaSekaliRepeatBerkali #SemudahABC #MudahSangat #RempahPelbagaiGuna

  •  39  0  4 June, 2020

Top #RempahAyamMadu Posts

  • Assalamualaikum hai semua.. Hari ni kinah nak kongsi satu resepi semudah Abc dan sedap 👍 kinah menggunakan rempah ayam madu dari @drbbq.hq.. Cepat siap dan dan sangat mudah menggunakan rempah ni..kinah rebus dulu ayam bersama air rempah ayam madu dari @drbbq.hq.. Nak bg ayam serap dengan rempah dan cepat masak.. Bakar pon sekejap je.. Boleh juga menggunakan Cara2 yang di beri kan oleh @drbbq.hq 👇
:
:
: ⭐CARA-CARA PENYEDIAAN⭐
:
:
✔️Basuh 2kg ayam/daging/seafood dan toskan ( atau seekor ayam )
:
: ✔️Tuangkan serbuk dan gaulkan pada ayam
:
: ✔️Perap ayam terserbut minimum ½ jam . lagi lama lagi sedap😋
:
:
Sedia untuk dibakar atau digoreng . 
1️⃣ CARA MASAK GUNA AIR FRYER - Dibakar dgn suhu 180° selama 20-25 minit. 
2️⃣ CARA MASAK GUNA OVEN/KETUHAR - Dibakar dgn suhu 180° selama 20-25 minit. 
3️⃣ CARA MASAK UNTUK KAEDAH GORENG - Pastikan digoreng dgn minyak yg banyak. - Goreng dgn api yg kecil atau sederhana. - Pastikan ditutup dgn penutup periuk. 
TIPS : lagi sedikit minyak lagi kecil api
:
:
🌟CARA BUAT SOS🌟
:
:
Boleh campurkan sedikit rempah ayam madu dengan air panas. Panaskan sekejap diatas dapur.
:
:
#umikitchen88 #kinahmasak #instalike #homemade #rezeki #mahn #alhamdulillah #sukamakan #sukamasak #sukabuat #foodphotography #food #instafood #selerakampung #resepimudah #resepikita #rempahayammadu #rempahayam #ayam #ayammadu
  • Assalamualaikum hai semua.. Hari ni kinah nak kongsi satu resepi semudah Abc dan sedap 👍 kinah menggunakan rempah ayam madu dari @drbbq.hq.. Cepat siap dan dan sangat mudah menggunakan rempah ni..kinah rebus dulu ayam bersama air rempah ayam madu dari @drbbq.hq.. Nak bg ayam serap dengan rempah dan cepat masak.. Bakar pon sekejap je.. Boleh juga menggunakan Cara2 yang di beri kan oleh @drbbq.hq 👇
    :
    :
    : ⭐CARA-CARA PENYEDIAAN⭐
    :
    :
    ✔️Basuh 2kg ayam/daging/seafood dan toskan ( atau seekor ayam )
    :
    : ✔️Tuangkan serbuk dan gaulkan pada ayam
    :
    : ✔️Perap ayam terserbut minimum ½ jam . lagi lama lagi sedap😋
    :
    :
    Sedia untuk dibakar atau digoreng .
    1️⃣ CARA MASAK GUNA AIR FRYER - Dibakar dgn suhu 180° selama 20-25 minit.
    2️⃣ CARA MASAK GUNA OVEN/KETUHAR - Dibakar dgn suhu 180° selama 20-25 minit.
    3️⃣ CARA MASAK UNTUK KAEDAH GORENG - Pastikan digoreng dgn minyak yg banyak. - Goreng dgn api yg kecil atau sederhana. - Pastikan ditutup dgn penutup periuk.
    TIPS : lagi sedikit minyak lagi kecil api
    :
    :
    🌟CARA BUAT SOS🌟
    :
    :
    Boleh campurkan sedikit rempah ayam madu dengan air panas. Panaskan sekejap diatas dapur.
    :
    :
    #umikitchen88 #kinahmasak #instalike #homemade #rezeki #mahn #alhamdulillah #sukamakan #sukamasak #sukabuat #foodphotography #food #instafood #selerakampung #resepimudah #resepikita #rempahayammadu #rempahayam #ayam #ayammadu

  •  361  29  4 June, 2020
  • 🤩 KEPAK AYAM MADU

Rempah Ayam Madu daripada @meyafood.my ada dua pilihan, original & spicy. Saya guna original. Sedap sesangat memang puas hati laa, rasa madu dia tu perghh menyengattt!! Cara perap pun senang je, cuma lumur rempah pada ayam dan campurkan sedikit minyak masak untuk bagi lagi berkilat. Saya perap ayam dari pukul 2 ptg sampai pkl 5 ptg. Dia punya rempah tu dah menyerap dlm kulit ayam. Memang sedappp, terbaikk 😍👍
.
Betullaa tagline dia PASTI KETAGIHH !! 😉
.
Kalau korang nak order boleh follow ⤵️
.
🍗🍯 @meyafood.my
🍗🍯 @meyafood.my
🍗🍯 @meyafood.my

#ayammadu #rempahayammadu #meyafood #menuberbuka #chickenwings #review #igreview #ilovefood #carasaya #sayamasak #malayfood #foodpornmalaysia #malaysia #makanan #makan #foodlovers #masakmasak #kongsiresipi #majalahrasa #vitdaily #jjcm #dapurzarra #ramadhan #menusahur #iftar #ramadhankareem #cookwithlove
  • 🤩 KEPAK AYAM MADU

    Rempah Ayam Madu daripada @meyafood.my ada dua pilihan, original & spicy. Saya guna original. Sedap sesangat memang puas hati laa, rasa madu dia tu perghh menyengattt!! Cara perap pun senang je, cuma lumur rempah pada ayam dan campurkan sedikit minyak masak untuk bagi lagi berkilat. Saya perap ayam dari pukul 2 ptg sampai pkl 5 ptg. Dia punya rempah tu dah menyerap dlm kulit ayam. Memang sedappp, terbaikk 😍👍
    .
    Betullaa tagline dia PASTI KETAGIHH !! 😉
    .
    Kalau korang nak order boleh follow ⤵️
    .
    🍗🍯 @meyafood.my
    🍗🍯 @meyafood.my
    🍗🍯 @meyafood.my

    #ayammadu #rempahayammadu #meyafood #menuberbuka #chickenwings #review #igreview #ilovefood #carasaya #sayamasak #malayfood #foodpornmalaysia #malaysia #makanan #makan #foodlovers #masakmasak #kongsiresipi #majalahrasa #vitdaily #jjcm #dapurzarra #ramadhan #menusahur #iftar #ramadhankareem #cookwithlove

  •  489  6  18 May, 2019
  • Nasi Ayam Madu Berempah
.
.
Cikfazzz pon tak reti actually masak nasi ayam tapi belajar lew dgn mak kita..so, jom belajar sama2 resepi ni!!
.
.
Bahan-bahan:
Ayam sekor 
Rempah Ayam Madu @drbbq.hq
Bawang Putih 4 biji
Bawang Besar 2 biji
Halia 2 ibu jari
Beras 2 pot
Air Rebusan Ayam
Daun Pandan 3 helai
Serai 2 batang
Planta 2 sudu besar
Garam, Gula, Aji
Pewarna Kuning
Kuib Ayam 
Lada Hitam .
.
.
Cara-cara: 
Rebus ayam sehingga masak. Toskan ayam, masukkan rempah ayam madu @drbbq.hq dan perap dalam 30 minit. Grill ayam dilapik dgn daun pisang.. Bau dia semerbak kau sedappp sangattt.. Grill sekejap je sebab ayamkan dah rebus.
.
.
Blend bawang putih dan bawang besar, dan halia sehingga lumat. Asingkan sikit bahan blend utk masak nasi. Tumis bahan blend sehingga naik bau. Pastu bahagi dua, satu buh dekat sup ayam, satu lagi utk masak nasi. .
.
Dalam periuk nasi, masukkan beras dan air rebusan ayam 4 senduk besar dicampur dgn daun pandan, serai diketuk, planta, garam, aji, gula, daun pandai, bahan blend tak tumis, pewarna kuning dan bahan blend tumis. 
Sup pula, rebusan ayam campur bahan tumis blend, kuib ayam, garam dan lada hitam. .
.
Yang syoknya guna rempah ayam ni boleh juga jadi sos tau! Campur kan rempah ayam madu dengan air panas pastu masukkan juga sos thai dan gula. Kacau diatas api sekejap. .
.
Nasi Ayam ni tak lengkap laa dengan sayur salad, tomato, timun. So boleh potong dan dihidangkan bersama. Untuk sup hiaskan dengan daun sup/bawang dan bawang goreng.
.
.
Jujur cakap rempah ni serious sedap dan mudahkan kerja cikfazzz yg nak makan sedap tapi nak cepat..i suggest korang cuba sendiri tau! so siapa nak beli sila dm jer dkt ig @drbbq.hq dan di fb : Dr.BBQ
.
.
Cikfazzz review jujur tau, tak amik bayaran pon ni😊 serious talk, if sedap kita share.. benda baik tak baik simpan sorang..hehehe..macam biasa..
Selamat Mencuba ❤️
Baca bismillah sebelum buat InsyaAllah jadi❤️
.
.
#nasiayammaduberempah #nasiayam #nasiayammadu #rempahayammadu #ayammadu #dr.bbq #review #freereview #giftreview #resepi #raya2020 #sharingiscaring #cikfazzz #cikfazzzfud #masakan #kongsiresepi #resepimudah 
#masakapahariini #malaysia #stayathome #familyathome #dudukrumah
  • Nasi Ayam Madu Berempah
    .
    .
    Cikfazzz pon tak reti actually masak nasi ayam tapi belajar lew dgn mak kita..so, jom belajar sama2 resepi ni!!
    .
    .
    Bahan-bahan:
    Ayam sekor
    Rempah Ayam Madu @drbbq.hq
    Bawang Putih 4 biji
    Bawang Besar 2 biji
    Halia 2 ibu jari
    Beras 2 pot
    Air Rebusan Ayam
    Daun Pandan 3 helai
    Serai 2 batang
    Planta 2 sudu besar
    Garam, Gula, Aji
    Pewarna Kuning
    Kuib Ayam
    Lada Hitam .
    .
    .
    Cara-cara:
    Rebus ayam sehingga masak. Toskan ayam, masukkan rempah ayam madu @drbbq.hq dan perap dalam 30 minit. Grill ayam dilapik dgn daun pisang.. Bau dia semerbak kau sedappp sangattt.. Grill sekejap je sebab ayamkan dah rebus.
    .
    .
    Blend bawang putih dan bawang besar, dan halia sehingga lumat. Asingkan sikit bahan blend utk masak nasi. Tumis bahan blend sehingga naik bau. Pastu bahagi dua, satu buh dekat sup ayam, satu lagi utk masak nasi. .
    .
    Dalam periuk nasi, masukkan beras dan air rebusan ayam 4 senduk besar dicampur dgn daun pandan, serai diketuk, planta, garam, aji, gula, daun pandai, bahan blend tak tumis, pewarna kuning dan bahan blend tumis.
    Sup pula, rebusan ayam campur bahan tumis blend, kuib ayam, garam dan lada hitam. .
    .
    Yang syoknya guna rempah ayam ni boleh juga jadi sos tau! Campur kan rempah ayam madu dengan air panas pastu masukkan juga sos thai dan gula. Kacau diatas api sekejap. .
    .
    Nasi Ayam ni tak lengkap laa dengan sayur salad, tomato, timun. So boleh potong dan dihidangkan bersama. Untuk sup hiaskan dengan daun sup/bawang dan bawang goreng.
    .
    .
    Jujur cakap rempah ni serious sedap dan mudahkan kerja cikfazzz yg nak makan sedap tapi nak cepat..i suggest korang cuba sendiri tau! so siapa nak beli sila dm jer dkt ig @drbbq.hq dan di fb : Dr.BBQ
    .
    .
    Cikfazzz review jujur tau, tak amik bayaran pon ni😊 serious talk, if sedap kita share.. benda baik tak baik simpan sorang..hehehe..macam biasa..
    Selamat Mencuba ❤️
    Baca bismillah sebelum buat InsyaAllah jadi❤️
    .
    .
    #nasiayammaduberempah #nasiayam #nasiayammadu #rempahayammadu #ayammadu #dr.bbq #review #freereview #giftreview #resepi #raya2020 #sharingiscaring #cikfazzz #cikfazzzfud #masakan #kongsiresepi #resepimudah
    #masakapahariini #malaysia #stayathome #familyathome #dudukrumah

  •  48  5  2 June, 2020
  • Alhamdulillah, tq @nurinsakinah_ , . Siap beli Rempah Ayam Madu & Paste Nasi Arab Mandy
.
Jom beli, Insya Allah, terbaik! .
Assalamualaikum,

Jom dapatkan paste Nasi Arab Mandy *Beras Basmati 500gm*
*Rempah Nasi Arab Mandy Original*
*Bahan Tumis*
*Resepi*

Untuk 6 orang Makan

Hanya RM17 sahaja

Pos 1pek =rm8
2pek =rm12
3pek =rm18

COD RM2 hingga RM 5 mengikut kawasan

#agenmarang ----------- *Rempah Ayam Madu by Anok's Mok Kitchen*

Anda seorang Suri rumah? Seorang ibu? Remaja yang nak tolong masak untuk keluarga? Àyah yang ingin bahagiakan anak-anak? 
Apa lagi, mari try rempah homemade ni..
.
Sedap, Mudah & Cepat
.
 Mudah sangat!
 #Perap
#Bakar
#Goreng 😋 ❗bukan sahaja untuk perap ayam🐔🍗🍖,
malah sesuai untuk perap ikan 🐟, seafood 🦀🐙🦂🍤, satay🍢🍡 dan lain-lain.. Rasa yang tak akan mengecewakan, sekali cuba pasti repeat lagi 😉 ♥ Jom cuba

Harga RM 10.00 sahaja
Berat (150gm)

www.wassap.my/60105730017 *(Ustazah Shahidah)* #RempahAyamMadu #SedapSangt #CubaBaruTahu #RasaSekaliRepeatBerkali #SemudahABC #MudahSangat #RempahPelbagaiGuna
  • Alhamdulillah, tq @nurinsakinah_ , . Siap beli Rempah Ayam Madu & Paste Nasi Arab Mandy
    .
    Jom beli, Insya Allah, terbaik! .
    Assalamualaikum,

    Jom dapatkan paste Nasi Arab Mandy *Beras Basmati 500gm*
    *Rempah Nasi Arab Mandy Original*
    *Bahan Tumis*
    *Resepi*

    Untuk 6 orang Makan

    Hanya RM17 sahaja

    Pos 1pek =rm8
    2pek =rm12
    3pek =rm18

    COD RM2 hingga RM 5 mengikut kawasan

    #agenmarang ----------- *Rempah Ayam Madu by Anok's Mok Kitchen*

    Anda seorang Suri rumah? Seorang ibu? Remaja yang nak tolong masak untuk keluarga? Àyah yang ingin bahagiakan anak-anak?
    Apa lagi, mari try rempah homemade ni..
    .
    Sedap, Mudah & Cepat
    .
    Mudah sangat!
    #Perap
    #Bakar
    #Goreng 😋 ❗bukan sahaja untuk perap ayam🐔🍗🍖,
    malah sesuai untuk perap ikan 🐟, seafood 🦀🐙🦂🍤, satay🍢🍡 dan lain-lain.. Rasa yang tak akan mengecewakan, sekali cuba pasti repeat lagi 😉 ♥ Jom cuba

    Harga RM 10.00 sahaja
    Berat (150gm)

    www.wassap.my/60105730017 *(Ustazah Shahidah)* #RempahAyamMadu #SedapSangt #CubaBaruTahu #RasaSekaliRepeatBerkali #SemudahABC #MudahSangat #RempahPelbagaiGuna

  •  52  6  5 June, 2020
  • Picit 💗 LOVE dulu ya sis 😊

Peminat Eina Azman?Jom Follow @dapureina

Tag Teman2 Ye 🐙SOTONG BAKAR🐙 .
SEDAPNYE GUNA REMPAH AYAM MADU DARI meyafood.my 😍😍
.
rempah sedap cukup rasa..mudah di sediakan...tak perlu tambah apa2 lagi dah..letak rempah je pun dah sedap 👍😍
.
#210419 #sayamasak #sotongbakar #sotongsumbat #cumi #rempahayammadu #rempahsedap #sedap #sedapgiler #sedapsangat #jommasak #kakimakan #kegemaran #foodpornmalaysia #videomasak #alhamdulillah #syukur #majalahrasa #rasashare #kongsiresepi #instafood #igfood #instaphotoworld #lunch #paidreviewmalaysia #paidreviewterbaik #masakmasak #mahn #dapursunfloweroct
  • Picit 💗 LOVE dulu ya sis 😊

    Peminat Eina Azman?Jom Follow @dapureina

    Tag Teman2 Ye 🐙SOTONG BAKAR🐙 .
    SEDAPNYE GUNA REMPAH AYAM MADU DARI meyafood.my 😍😍
    .
    rempah sedap cukup rasa..mudah di sediakan...tak perlu tambah apa2 lagi dah..letak rempah je pun dah sedap 👍😍
    .
    #210419 #sayamasak #sotongbakar #sotongsumbat #cumi #rempahayammadu #rempahsedap #sedap #sedapgiler #sedapsangat #jommasak #kakimakan #kegemaran #foodpornmalaysia #videomasak #alhamdulillah #syukur #majalahrasa #rasashare #kongsiresepi #instafood #igfood #instaphotoworld #lunch #paidreviewmalaysia #paidreviewterbaik #masakmasak #mahn #dapursunfloweroct

  •  195  17  21 April, 2019
  • Rempah Perap Madu by  WARISAN TOK WAN..
👉💯 buatan muslim,semestinya HALAL.
👉HOMEMADE..di adun daripada Rempah2  tempatan yang terpilih tanpa PEWARNA  dan PENGAWET.
👉 Menjimatkan Masa,Tenaga dan  memudahkan kerja memasak. 👉Sesuai untuk pelbagai jenis  perapan(ayam,daging dan makanan laut)
👉 Hanya koyak,tuang dan gaul tanpa air.
👉 Perapkan selama 1 jam atau lebih untuk  rasa yg memuaskan
👉 Sedia untuk di bakar atau digoreng atau boleh  juga menggunakan pemanggang ajaib..
👉 packing 350gram(RM12.00 ) utk 2 ekor ayam/ Sotong/ Ikan/ Puyuh bersamaan dengan 3kg perapan.

Cod : Taman Lestari Putra, Kota Perdana
Pos : Seluruh Malaysia

Klik no wasap di bio untuk order☝️☝️.
#rempah
#rempahayammadu
#sedap #ayambakar #ayambakarmadu #daging #dagingbakar #pekasam #instafood #bazarramadhan #pasarmalam #terapiinstagram 
#stayhome #staysafe #bazar #bazarpaknil #produkmakanan #bazaronline #bazarpaknilmurah #freeshipping #makananviral
  • Rempah Perap Madu by WARISAN TOK WAN..
    👉💯 buatan muslim,semestinya HALAL.
    👉HOMEMADE..di adun daripada Rempah2 tempatan yang terpilih tanpa PEWARNA dan PENGAWET.
    👉 Menjimatkan Masa,Tenaga dan memudahkan kerja memasak. 👉Sesuai untuk pelbagai jenis perapan(ayam,daging dan makanan laut)
    👉 Hanya koyak,tuang dan gaul tanpa air.
    👉 Perapkan selama 1 jam atau lebih untuk rasa yg memuaskan
    👉 Sedia untuk di bakar atau digoreng atau boleh juga menggunakan pemanggang ajaib..
    👉 packing 350gram(RM12.00 ) utk 2 ekor ayam/ Sotong/ Ikan/ Puyuh bersamaan dengan 3kg perapan.

    Cod : Taman Lestari Putra, Kota Perdana
    Pos : Seluruh Malaysia

    Klik no wasap di bio untuk order☝️☝️.
    #rempah
    #rempahayammadu
    #sedap #ayambakar #ayambakarmadu #daging #dagingbakar #pekasam #instafood #bazarramadhan #pasarmalam #terapiinstagram
    #stayhome #staysafe #bazar #bazarpaknil #produkmakanan #bazaronline #bazarpaknilmurah #freeshipping #makananviral

  •  95  2  4 May, 2020