#SabunGaramBuluh Instagram Photos & Videos

SabunGaramBuluh Pikdo

The total number of posts up to now is 7,021 with the SabunGaramBuluh hashtag.

Hashtag Popularity

0.2
average comments
3.8
average likes

Latest #SabunGaramBuluh Posts

  • #KekalTenang #SentiasaCuciTangan

Sebelum buat kerja...cuci tangan👐
Selepas buat kerja...cuci tangan 👐 
Tambah time musim #Covid19 nie....sure lg kerap kita cuci tangan kaaan 😍

Salah satu sebab of coz nak bg tangan tu bersih....😁
Ikhtiar agar #NoVirus ada dkt kita kita...kaan👊

Daan.....sumbernyaaa mestilah Sabun yg ada #AntiBakteria 👌

Betullll tak ⁉ ✅Pendek kata asal tangan tu ada kotoran waima debu punn  kita nak sabun kan tangan..😘😘 Betulll ke betul⁉

Haa ...sapa yang selama ni abaikan rutin tu ,mulai sekarang disiplin tauuu 😊

#umitan mmg sentiasa pastikan #sabunhijau ni ada di rumah selalu... Bukan apa..kulit #umitan mmg mudah kering dan gatal.
Bila guna sabun hijau ni....jadi lembab dan #hilanggatal2 🙅alhamdulillah..... Nak cuba ⁉

wasap.my/60134121000/sabunME

#SabunMarineEssence #LetsFightTheVirus #SabunGaramBuluh #EkstrakLiquorice #MinyakTeaTree #VitaminE #AloeVera #PhenoSFE
  • #KekalTenang #SentiasaCuciTangan

    Sebelum buat kerja...cuci tangan👐
    Selepas buat kerja...cuci tangan 👐
    Tambah time musim #Covid19 nie....sure lg kerap kita cuci tangan kaaan 😍

    Salah satu sebab of coz nak bg tangan tu bersih....😁
    Ikhtiar agar #NoVirus ada dkt kita kita...kaan👊

    Daan.....sumbernyaaa mestilah Sabun yg ada #AntiBakteria 👌

    Betullll tak ⁉ ✅Pendek kata asal tangan tu ada kotoran waima debu punn kita nak sabun kan tangan..😘😘 Betulll ke betul⁉

    Haa ...sapa yang selama ni abaikan rutin tu ,mulai sekarang disiplin tauuu 😊

    #umitan mmg sentiasa pastikan #sabunhijau ni ada di rumah selalu... Bukan apa..kulit #umitan mmg mudah kering dan gatal.
    Bila guna sabun hijau ni....jadi lembab dan #hilanggatal2 🙅alhamdulillah..... Nak cuba ⁉

    wasap.my/60134121000/sabunME

    #SabunMarineEssence #LetsFightTheVirus #SabunGaramBuluh #EkstrakLiquorice #MinyakTeaTree #VitaminE #AloeVera #PhenoSFE

  •  0  0  1 hour ago
  • (Testimoni MARINE ESSENCE BEAUTY BAR) "Salam mas..lepas seminggu pakai sabun tu.. Aku beli sabun ari tu untuk si baby..dari lahir lagi beruam badan dia..
Mcm2 sudah aku try ubat.. Alhamdulillah pakai sabun tu ngam plk dengan dia..kering semua ruam2 dia.." 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Seketul pun boleh.
Sekotak pun boleh.(3 ketul)
Dapat lagi CASHBACK Rm 10 kalau beli sekotak.👍 PM@DM yer.😍 #projekstg
#sabungarambuluh
#marineessence
  • (Testimoni MARINE ESSENCE BEAUTY BAR) "Salam mas..lepas seminggu pakai sabun tu.. Aku beli sabun ari tu untuk si baby..dari lahir lagi beruam badan dia..
    Mcm2 sudah aku try ubat.. Alhamdulillah pakai sabun tu ngam plk dengan dia..kering semua ruam2 dia.." 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Seketul pun boleh.
    Sekotak pun boleh.(3 ketul)
    Dapat lagi CASHBACK Rm 10 kalau beli sekotak.👍 PM@DM yer.😍 #projekstg
    #sabungarambuluh
    #marineessence

  •  3  0  4 June, 2020
  • BUKAN TAKAT RAMBUT GUGUR JE BOLEH DI BANTU, MALAH KELEMUMUR JUGA.

Sis Priya happy gilerr.. Bila no more hairfall bila dia start guna #MarineEssenceShampoo 
Anak sulung kak bee pula, suka pakai syampu komersial yang bau harum tu... Biasa lah budak-budak suka wangi macam perfume.. Tergoda 😅😅 Tapi minggu lepas dia dan adiknya terkejut sebab even rambut dia wangi, kulit kepalanya berkelemumur. Bukan halus tu.. Berkeping.. Terus adik menjerit bagi tau kak bee.

Terus kak bee suruh dia stop pakai syampu yang disukainya tu dan pakai syampu #MarineEssence.

Lama juga adik dia tolong "salon" kan rambut tu.
Wash ➡️ perap➡️bilas➡️wash & perap sekali lagi. Last sekali bilas.

Ini berlaku weekend baru lepas, then sampai hari ni tak muncul lagi kelemumur berkeping tu🤩🤩🤩🤩🤩 Bau #MarineEssenceSyampu ni tak sewangi minyak wangi. Tapi harum dan fresh rasa kulit kepala.

Siapa ada masalah yang sama dan masih mencari jalan penyelesaian, boleh terus pm www.wassap.my/60129147568.MarineEssenceShampoo

#projekSTG
#GWEmpire
#SabunGaramBuluh
#BSP21
#BizOnlineModalRM47
#STGShahAlam
  • BUKAN TAKAT RAMBUT GUGUR JE BOLEH DI BANTU, MALAH KELEMUMUR JUGA.

    Sis Priya happy gilerr.. Bila no more hairfall bila dia start guna #MarineEssenceShampoo
    Anak sulung kak bee pula, suka pakai syampu komersial yang bau harum tu... Biasa lah budak-budak suka wangi macam perfume.. Tergoda 😅😅 Tapi minggu lepas dia dan adiknya terkejut sebab even rambut dia wangi, kulit kepalanya berkelemumur. Bukan halus tu.. Berkeping.. Terus adik menjerit bagi tau kak bee.

    Terus kak bee suruh dia stop pakai syampu yang disukainya tu dan pakai syampu #MarineEssence.

    Lama juga adik dia tolong "salon" kan rambut tu.
    Wash ➡️ perap➡️bilas➡️wash & perap sekali lagi. Last sekali bilas.

    Ini berlaku weekend baru lepas, then sampai hari ni tak muncul lagi kelemumur berkeping tu🤩🤩🤩🤩🤩 Bau #MarineEssenceSyampu ni tak sewangi minyak wangi. Tapi harum dan fresh rasa kulit kepala.

    Siapa ada masalah yang sama dan masih mencari jalan penyelesaian, boleh terus pm www.wassap.my/60129147568.MarineEssenceShampoo

    #projekSTG
    #GWEmpire
    #SabunGaramBuluh
    #BSP21
    #BizOnlineModalRM47
    #STGShahAlam

  •  7  0  3 June, 2020
  • Syampu dan perapi, perlu ke❓🤔
.
Confirm ramai antara kita yang masih blur-blur, perlu ke perapi selepas menggunakan syampu rambut❓🤔 Jawapannya: Perlu‼️Kombinasi syampu untuk membersihkan kotoran pada rambut🧖🏻‍♀️, dan perapi untuk merawat dan melembutkan rambut memberikan hasil rambut yang sihat dan kuat💪🏻 *1 CONDITIONER
*1 SYAMPOO

NORMAL PRICE INC. POST
RM82.40 SM RM86.40 SS

PROMO INC.POST
RM73 SM RM77 SS

MEMBERSHIP INC. POST
RM68.30 SM RM72.30 SS
+ REGISTER : RM47

TESTIMONIALS
#marineessencecatalogue

http://www.wasap.my/60136535131
#farhafarhazmiazfar
#marineessencecatalogue
#syjual #sabungarambuluh #setspa #ubatgigi #ubatgigigarambuluh #toothpaste #syampoogarambuluh #sabunkecantikan #bodywash #conditioner #bodyscrub #marineessenceoriginal #marineessencebamboosalt #marineessencemurah
#farhafarhazmiazfar
  • Syampu dan perapi, perlu ke❓🤔
    .
    Confirm ramai antara kita yang masih blur-blur, perlu ke perapi selepas menggunakan syampu rambut❓🤔 Jawapannya: Perlu‼️Kombinasi syampu untuk membersihkan kotoran pada rambut🧖🏻‍♀️, dan perapi untuk merawat dan melembutkan rambut memberikan hasil rambut yang sihat dan kuat💪🏻 *1 CONDITIONER
    *1 SYAMPOO

    NORMAL PRICE INC. POST
    RM82.40 SM RM86.40 SS

    PROMO INC.POST
    RM73 SM RM77 SS

    MEMBERSHIP INC. POST
    RM68.30 SM RM72.30 SS
    + REGISTER : RM47

    TESTIMONIALS
    #marineessencecatalogue

    http://www.wasap.my/60136535131
    #farhafarhazmiazfar
    #marineessencecatalogue
    #syjual #sabungarambuluh #setspa #ubatgigi #ubatgigigarambuluh #toothpaste #syampoogarambuluh #sabunkecantikan #bodywash #conditioner #bodyscrub #marineessenceoriginal #marineessencebamboosalt #marineessencemurah
    #farhafarhazmiazfar

  •  6  0  2 June, 2020
  • 🌸MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING BODY WASH🌸

Alhamdulillah..syukur sangat dapat menolong pada yg memerlukan... 💙Baby Muhammad Izzul Islam💙Anak pada puan Nur sabrina binti hassan.. Mulanya sedikit sahaja di sekitar pipi,dan terus merebak keseluruhan badan..x tau apa puncanya..dah pergi chek klinik,ambil darah semua ok... Sampai ku terdengar keluhan dari ibu tu tadi tentang sakit anaknya..tanpa buang masa..kak suzi suruh dy cuba produk ni..👇 Body wash produk dari SAHAJIDAH HAI O..5⭐⭐⭐⭐⭐ Memang terbaik 👍
hanya 2 hari ia menjalankan tugasnya..seakan x percaya...sakit ruam merah2 hilang cam tu je... wowww!!😱😱 sungguh hebat body wash Marine Essence ni👍

Kredit to Suzilawati binti Abd Rahman
Alhamdulillah 
Selesai satu masalah. 
Nak order silakan⤵️
www.wasap.my/60165072217/marineessence

BizOnlineSenangLa 
#projekSTG
#CATCHAMPIONS
#LonjakanSaujanaJun2020
#sabungarambuluh
#kulitjadicantik
#businesswithpleasure
  • 🌸MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING BODY WASH🌸

    Alhamdulillah..syukur sangat dapat menolong pada yg memerlukan... 💙Baby Muhammad Izzul Islam💙Anak pada puan Nur sabrina binti hassan.. Mulanya sedikit sahaja di sekitar pipi,dan terus merebak keseluruhan badan..x tau apa puncanya..dah pergi chek klinik,ambil darah semua ok... Sampai ku terdengar keluhan dari ibu tu tadi tentang sakit anaknya..tanpa buang masa..kak suzi suruh dy cuba produk ni..👇 Body wash produk dari SAHAJIDAH HAI O..5⭐⭐⭐⭐⭐ Memang terbaik 👍
    hanya 2 hari ia menjalankan tugasnya..seakan x percaya...sakit ruam merah2 hilang cam tu je... wowww!!😱😱 sungguh hebat body wash Marine Essence ni👍

    Kredit to Suzilawati binti Abd Rahman
    Alhamdulillah
    Selesai satu masalah.
    Nak order silakan⤵️
    www.wasap.my/60165072217/marineessence

    BizOnlineSenangLa
    #projekSTG
    #CATCHAMPIONS
    #LonjakanSaujanaJun2020
    #sabungarambuluh
    #kulitjadicantik
    #businesswithpleasure

  •  7  0  2 June, 2020
  • MARINE ESSENCE BODY WASH

Nak mandi tu jangan lupa guna BODY WASH MARINE ESSENCE tauu, bagi badan rasa segar, bersih dan wangi dengan terapi garam buluh

NORMAL PRICE BODY WASH GARAM BULUH ME

1botol  rm43 sm rm47 ss
2botol rm78 sm  rm82 ss
3botol rm114 sm rm118 ss 💥PROMO
1botol  rm40 sm rm44 ss
2botol rm72 sm rm76 ss
3botol rm105 sm rm109ss
+ FREE GIFT

MEMBERSHIP
1botol rm37 sm rm41 ss
2botol rm66 sm rm70 ss
3botol rm96 sm rm100 ss
+ REGISTER : RM50

BELI 1SET SETSPA GARAM BULUH ME UNTUK DAPATKAN HARGA TERLAJAK JIMAT!!✔ IG : @marineessence_bamboosalt 
FBPAGE :marineessence_bamboosalt
FB : farha farhazmi azfar

Testimonials #marineessencecatalogue

http://www.wasap.my/60136535131
#membershipRM50
#marineessencecatalogue
#syjual #sabun #bodywash #ekzema #sabungarambuluh #sabunpemutih #jerawat #kulit #jeragat #ruam #kudis #kutil #panau #bebaskimia #bayi #chickenpox #demamcampak
#marineessencemurah #marineessenceoriginal
#farhafarhazmiazfar
  • MARINE ESSENCE BODY WASH

    Nak mandi tu jangan lupa guna BODY WASH MARINE ESSENCE tauu, bagi badan rasa segar, bersih dan wangi dengan terapi garam buluh

    NORMAL PRICE BODY WASH GARAM BULUH ME

    1botol  rm43 sm rm47 ss
    2botol rm78 sm  rm82 ss
    3botol rm114 sm rm118 ss 💥PROMO
    1botol  rm40 sm rm44 ss
    2botol rm72 sm rm76 ss
    3botol rm105 sm rm109ss
    + FREE GIFT

    MEMBERSHIP
    1botol rm37 sm rm41 ss
    2botol rm66 sm rm70 ss
    3botol rm96 sm rm100 ss
    + REGISTER : RM50

    BELI 1SET SETSPA GARAM BULUH ME UNTUK DAPATKAN HARGA TERLAJAK JIMAT!!✔ IG : @marineessence_bamboosalt
    FBPAGE :marineessence_bamboosalt
    FB : farha farhazmi azfar

    Testimonials #marineessencecatalogue

    http://www.wasap.my/60136535131
    #membershipRM50
    #marineessencecatalogue
    #syjual #sabun #bodywash #ekzema #sabungarambuluh #sabunpemutih #jerawat #kulit #jeragat #ruam #kudis #kutil #panau #bebaskimia #bayi #chickenpox #demamcampak
    #marineessencemurah #marineessenceoriginal
    #farhafarhazmiazfar

  •  7  0  31 May, 2020
  • 364/2020

SYUKUR ALHAMDULILLAH

Sebelum guna #sabunmerineessence kepala kastemer saya ni....gatal2 dan luka dibahagian kulit kepala beliau....sehinggakan kepala beliau bernanah......
.

Saya syorkan beliau cuba sabun tersebut dengan buat sapuan dan biarkan semalaman.....dan lakukan dengan konsisten.....dengan izin Nya kepala beliau sudah tidak gatal dibahagian luka tersebut....alhamdulillah.... #projekSTG
#sabungarambuluh
  • 364/2020

    SYUKUR ALHAMDULILLAH

    Sebelum guna #sabunmerineessence kepala kastemer saya ni....gatal2 dan luka dibahagian kulit kepala beliau....sehinggakan kepala beliau bernanah......
    .

    Saya syorkan beliau cuba sabun tersebut dengan buat sapuan dan biarkan semalaman.....dan lakukan dengan konsisten.....dengan izin Nya kepala beliau sudah tidak gatal dibahagian luka tersebut....alhamdulillah.... #projekSTG
    #sabungarambuluh

  •  3  0  29 May, 2020
  • credit to Kak Izan❤

NORMAL PRICE BODY WASH GARAM BULUH ME

1botol  rm43 sm rm47 ss
2botol rm78 sm  rm82 ss
3botol rm114 sm rm118 ss 💥PROMO
1botol  rm40 sm rm44 ss
2botol rm72 sm rm76 ss
3botol rm105 sm rm109ss
+ FREE GIFT

MEMBERSHIP
1botol rm37 sm rm41 ss
2botol rm66 sm rm70 ss
3botol rm96 sm rm100 ss
+ REGISTER : RM50

BELI 1SET SETSPA GARAM BULUH ME UNTUK DAPATKAN HARGA TERLAJAK JIMAT!!✔ IG : @marineessence_bamboosalt 
FBPAGE :marineessence_bamboosalt
FB : farha farhazmi azfar

Testimonials #marineessencecatalogue

http://www.wasap.my/60136535131
#membershipRM50
#marineessencecatalogue
#syjual #sabun #bodywash #ekzema #sabungarambuluh #sabunpemutih #jerawat #kulit #jeragat #ruam #kudis #kutil #panau #bebaskimia #bayi #chickenpox #demamcampak
#marineessencemurah #marineessenceoriginal
#farhafarhazmiazfar
  • credit to Kak Izan❤

    NORMAL PRICE BODY WASH GARAM BULUH ME

    1botol  rm43 sm rm47 ss
    2botol rm78 sm  rm82 ss
    3botol rm114 sm rm118 ss 💥PROMO
    1botol  rm40 sm rm44 ss
    2botol rm72 sm rm76 ss
    3botol rm105 sm rm109ss
    + FREE GIFT

    MEMBERSHIP
    1botol rm37 sm rm41 ss
    2botol rm66 sm rm70 ss
    3botol rm96 sm rm100 ss
    + REGISTER : RM50

    BELI 1SET SETSPA GARAM BULUH ME UNTUK DAPATKAN HARGA TERLAJAK JIMAT!!✔ IG : @marineessence_bamboosalt
    FBPAGE :marineessence_bamboosalt
    FB : farha farhazmi azfar

    Testimonials #marineessencecatalogue

    http://www.wasap.my/60136535131
    #membershipRM50
    #marineessencecatalogue
    #syjual #sabun #bodywash #ekzema #sabungarambuluh #sabunpemutih #jerawat #kulit #jeragat #ruam #kudis #kutil #panau #bebaskimia #bayi #chickenpox #demamcampak
    #marineessencemurah #marineessenceoriginal
    #farhafarhazmiazfar

  •  3  0  29 May, 2020
  • Marine Essence Beauty Bar..Satu-Satunya Sabun Buku Yang Kaya Mineral Dan Elemen Surih Untuk Tubuh Badan Kita . ✅Garam Buluh 💧
✔Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
✔Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan. ✅Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh) 💧
✔Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
✔Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama. ✅Ekstrak Liquorice 💧
✔Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
✔Mencerahkan pigmentasi kulit. ✅Minyak Tea Tree 💧
✔Anti-bakteria, anti-kulat. ✅Vitamin E 💧
✔Antioksidan, anti-penuaan.
✔Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan. ✅Gliserin 💧
✔Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
✔Merupakan pelembap kulit yang  terbaik. ✅Aloe Vera 💧
✔Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

#Call@Wassap 0195959241 *#SabunKecantikan* *#SabunGaramBuluh* *#BeautyBarWorldBestEssentialCare*
*#JtxArmy858*
  • Marine Essence Beauty Bar..Satu-Satunya Sabun Buku Yang Kaya Mineral Dan Elemen Surih Untuk Tubuh Badan Kita . ✅Garam Buluh 💧
    ✔Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
    ✔Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan. ✅Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh) 💧
    ✔Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
    ✔Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama. ✅Ekstrak Liquorice 💧
    ✔Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
    ✔Mencerahkan pigmentasi kulit. ✅Minyak Tea Tree 💧
    ✔Anti-bakteria, anti-kulat. ✅Vitamin E 💧
    ✔Antioksidan, anti-penuaan.
    ✔Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan. ✅Gliserin 💧
    ✔Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
    ✔Merupakan pelembap kulit yang terbaik. ✅Aloe Vera 💧
    ✔Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

    #Call@Wassap 0195959241 * #SabunKecantikan* * #SabunGaramBuluh* * #BeautyBarWorldBestEssentialCare*
    * #JtxArmy858*

  •  0  0  22 May, 2020
  • Marine Essence Beauty Bar . Satu-Satunya Sabun Buku Yang Kaya Mineral Dan Elemen Surih Untuk Tubuh Badan Kita . ✅Garam Buluh 💧
✔Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
✔Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan. ✅Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh) 💧
✔Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
✔Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama. ✅Ekstrak Liquorice 💧
✔Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
✔Mencerahkan pigmentasi kulit. ✅Minyak Tea Tree 💧
✔Anti-bakteria, anti-kulat.
U
✅Vitamin E 💧
✔Antioksidan, anti-penuaan.
✔Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan. ✅Gliserin 💧
✔Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
✔Merupakan pelembap kulit yang  terbaik. ✅Aloe Vera 💧
✔Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

BEAUTY BAR FOR ALL
WA : 0196199246

#MarineEssenceBeautyBar 
#SabunKecantikan 
#SabunGaramBuluh
 #GaramBuluhSHOM #BeautyBarWorldBestEssentialCare
  • Marine Essence Beauty Bar . Satu-Satunya Sabun Buku Yang Kaya Mineral Dan Elemen Surih Untuk Tubuh Badan Kita . ✅Garam Buluh 💧
    ✔Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
    ✔Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan. ✅Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh) 💧
    ✔Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
    ✔Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama. ✅Ekstrak Liquorice 💧
    ✔Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
    ✔Mencerahkan pigmentasi kulit. ✅Minyak Tea Tree 💧
    ✔Anti-bakteria, anti-kulat.
    U
    ✅Vitamin E 💧
    ✔Antioksidan, anti-penuaan.
    ✔Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan. ✅Gliserin 💧
    ✔Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
    ✔Merupakan pelembap kulit yang terbaik. ✅Aloe Vera 💧
    ✔Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

    BEAUTY BAR FOR ALL
    WA : 0196199246

    #MarineEssenceBeautyBar
    #SabunKecantikan
    #SabunGaramBuluh
    #GaramBuluhSHOM #BeautyBarWorldBestEssentialCare

  •  0  0  21 May, 2020
  • Sampai2 ja abam J&T terus bedah siasat. Sebab sd ada dia punya tuan mau amb. Syukur la masuk lg sales hampir 3angka.

Sabun ME ni slalu out of stok ditempat sis. Blm smpt susun stok sd ada yg mau. Hehe...cepat ja orang grab.😁😁 Yg ada mslh kudis2 bole jg guna. Sy pn slu guna untuk anak2 time mandi. Badan yg berkudis atau ada ruam2 cepat ja kering dan membaik.

#sabunmarineessence 
#sabungarambuluh
  • Sampai2 ja abam J&T terus bedah siasat. Sebab sd ada dia punya tuan mau amb. Syukur la masuk lg sales hampir 3angka.

    Sabun ME ni slalu out of stok ditempat sis. Blm smpt susun stok sd ada yg mau. Hehe...cepat ja orang grab.😁😁 Yg ada mslh kudis2 bole jg guna. Sy pn slu guna untuk anak2 time mandi. Badan yg berkudis atau ada ruam2 cepat ja kering dan membaik.

    #sabunmarineessence
    #sabungarambuluh

  •  3  0  18 May, 2020
  • BETUL ❗️ Selagi tak cuba , selagi itulah kita xtau hasilnya pada kita. Tq Sis Bayzura for the testimoni.

Sebenarnya anak ahkak kalau ruam panas , dan dah nampak eczema nak melarat , memang first aid kit masa tu adalah sabun marine essence. 
Waktu-waktu dah boleh keluar ni, yang dah rajin tetiba nak keluar tanpa sebab tu, ha dapatkan sabun ni. 
Sampai rumah terus mandi dengan Marine Essence tau !  sabun + garam buluh 🍀🌿 Lihat komen untuk info lanjut.
Nak order klik whatsapp link
www.wasap.my/+60104133062/sabunhijau

Bulan ni Cashback RM10 utk pembelian setiap kotak (3 ketul sabun). 😍😍 #sayasukabarusayajual #sabunhijau #eczema
#ruam #chickenpox #masalahkulit #sabungarambuluh
  • BETUL ❗️ Selagi tak cuba , selagi itulah kita xtau hasilnya pada kita. Tq Sis Bayzura for the testimoni.

    Sebenarnya anak ahkak kalau ruam panas , dan dah nampak eczema nak melarat , memang first aid kit masa tu adalah sabun marine essence.
    Waktu-waktu dah boleh keluar ni, yang dah rajin tetiba nak keluar tanpa sebab tu, ha dapatkan sabun ni.
    Sampai rumah terus mandi dengan Marine Essence tau ! sabun + garam buluh 🍀🌿 Lihat komen untuk info lanjut.
    Nak order klik whatsapp link
    www.wasap.my/+60104133062/sabunhijau

    Bulan ni Cashback RM10 utk pembelian setiap kotak (3 ketul sabun). 😍😍 #sayasukabarusayajual #sabunhijau #eczema
    #ruam #chickenpox #masalahkulit #sabungarambuluh

  •  5  0  15 May, 2020
  • .
🍀SABUN HIJAU MARINE ESSENCE🍀
. 
Ada sesiapa yg mengalami masalah kulit?? Inshaa Allah.... Dengan menggunakan sabun #MarineEssence dapat merawat masalah anda. Tak cuba tak akan tahu😊
. 
Sabun Marine Essence mempunyai banyak kegunaan.... Boleh digunakan untuk semua peringkat umur... Best kan???👍
. 
Antara kelebihan Sabun ME ini Berkesan Untuk: -
√ Sangat sesuai digunakan di seluruh badan
√ Utk kulit-kulit yang bermasalah
√ Sangat bagus untuk kulit sensitif
√ Boleh dipakai seisi rumah ( sekeluarga )
√ Jerawat Badan
√ Kulit berjerawat
√ Ketiak berbau
√ Ketiak hitam atau celah-celah atau paha
√ Ecxema
. 
Jom dapatkan sabun ME dgn Kak Liena
👉 wasap.my/+60142455295/sabunME
. 
Biz Online | MODAL RM 47
#projekSTG Program #2GAJIsebulan 
#CATchampions #sabunhijau #sabunketiak #sabungarambuluh #sabunviral #MiniStokisKakLiena #PenangIsland
  • .
    🍀SABUN HIJAU MARINE ESSENCE🍀
    .
    Ada sesiapa yg mengalami masalah kulit?? Inshaa Allah.... Dengan menggunakan sabun #MarineEssence dapat merawat masalah anda. Tak cuba tak akan tahu😊
    .
    Sabun Marine Essence mempunyai banyak kegunaan.... Boleh digunakan untuk semua peringkat umur... Best kan???👍
    .
    Antara kelebihan Sabun ME ini Berkesan Untuk: -
    √ Sangat sesuai digunakan di seluruh badan
    √ Utk kulit-kulit yang bermasalah
    √ Sangat bagus untuk kulit sensitif
    √ Boleh dipakai seisi rumah ( sekeluarga )
    √ Jerawat Badan
    √ Kulit berjerawat
    √ Ketiak berbau
    √ Ketiak hitam atau celah-celah atau paha
    √ Ecxema
    .
    Jom dapatkan sabun ME dgn Kak Liena
    👉 wasap.my/+60142455295/sabunME
    .
    Biz Online | MODAL RM 47
    #projekSTG Program #2GAJIsebulan
    #CATchampions #sabunhijau #sabunketiak #sabungarambuluh #sabunviral #MiniStokisKakLiena #PenangIsland

  •  0  0  15 May, 2020
  • JAP JE DAH SIHAT 😉

Tak Sungguh Tak Kata...
Betul? Betul sangat².. 7 hari dpt cuti kuarantin, 3 hari anak dah sihat. 
Balance, mummy rehat 💃 Mujur ada ME Bar. Lega... Phewww! 
Marine Essence Beauty Bar tiada tandingan, menjadi pilihan wanita dan ibu² masa kini.

Baby detected Measles (demam campak). Sekejapan je naik banyak giler biji² merah halus kan.. Penuh sampai kaki.. Sian dia gatal².. 😥 Then, dah maknyer cuti, projeklah ke baby ni tadi 😄 Dah alang² maknyer guna ME Bar, sapu lah ke baby.. Syukur.. dah hilang dah measles tu & baby dah lena tidurnyer.. Apa lagi nak dikata? TQ Allah

Credit to sis azfa ❤️ Dapatkan ME Bar anda sekarang!! Ikhtiar tak salah 😍

Www.wasap.my/60168839081

Biz Online l RM47
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#TheMagicOfParttime #Bizwitpleasure
#SayaGunaSayaJual #testedandproven
#MerineEssence #SabunGaramBuluh #Gatal2 #suam #Keruping #jerawat
  • JAP JE DAH SIHAT 😉

    Tak Sungguh Tak Kata...
    Betul? Betul sangat².. 7 hari dpt cuti kuarantin, 3 hari anak dah sihat.
    Balance, mummy rehat 💃 Mujur ada ME Bar. Lega... Phewww!
    Marine Essence Beauty Bar tiada tandingan, menjadi pilihan wanita dan ibu² masa kini.

    Baby detected Measles (demam campak). Sekejapan je naik banyak giler biji² merah halus kan.. Penuh sampai kaki.. Sian dia gatal².. 😥 Then, dah maknyer cuti, projeklah ke baby ni tadi 😄 Dah alang² maknyer guna ME Bar, sapu lah ke baby.. Syukur.. dah hilang dah measles tu & baby dah lena tidurnyer.. Apa lagi nak dikata? TQ Allah

    Credit to sis azfa ❤️ Dapatkan ME Bar anda sekarang!! Ikhtiar tak salah 😍

    Www.wasap.my/60168839081

    Biz Online l RM47
    #projekSTG
    Program #2GAJIsebulan
    #CATchampions
    #TheMagicOfParttime #Bizwitpleasure
    #SayaGunaSayaJual #testedandproven
    #MerineEssence #SabunGaramBuluh #Gatal2 #suam #Keruping #jerawat

  •  3  0  14 May, 2020
  • Anda penggemar produk Marine Essence terutamanya Beauty Bar? Tahu tak Marine Essence Beauty Bar ada banyak fungsinya?
.
Selain memberikan kesegaran dan wangian aroma terapi, ia juga mempunyai ciri antioksidan yang datangnya daripada kebaikan ekstrak Teh Pu Erh. Ha, dapatlah buang daki dan hitam di bahagian ketiak tu. Selain itu, garam buluh juga membantu sebagai antibakteria yang sangat berkesan!
.
Sempena bulan April ini sahaja, kami juga menawarkan cashback ekstra sebanyak RM10 untuk setiap kotak! Nak lagi best? Free delivery nak tak? OK kalau nak free delivery, anda hanya perlu membuat pembelian minimum RM200 melalui SHOM Member Portal, senang! Jomlah shopping online, yang penting #StaySafe selalu.
.
#Marine Essence #EarnFromHome #freemember #marineessenseklang #sabungarambuluh #garambuluh #sabunajaib #sabunketiak
  • Anda penggemar produk Marine Essence terutamanya Beauty Bar? Tahu tak Marine Essence Beauty Bar ada banyak fungsinya?
    .
    Selain memberikan kesegaran dan wangian aroma terapi, ia juga mempunyai ciri antioksidan yang datangnya daripada kebaikan ekstrak Teh Pu Erh. Ha, dapatlah buang daki dan hitam di bahagian ketiak tu. Selain itu, garam buluh juga membantu sebagai antibakteria yang sangat berkesan!
    .
    Sempena bulan April ini sahaja, kami juga menawarkan cashback ekstra sebanyak RM10 untuk setiap kotak! Nak lagi best? Free delivery nak tak? OK kalau nak free delivery, anda hanya perlu membuat pembelian minimum RM200 melalui SHOM Member Portal, senang! Jomlah shopping online, yang penting #StaySafe selalu.
    .
    #Marine Essence #EarnFromHome #freemember #marineessenseklang #sabungarambuluh #garambuluh #sabunajaib #sabunketiak

  •  2  0  12 May, 2020
  • Marine Essence Beauty Bar/Sabun Hijau .
.
Mengandungi : >>garam buluh ~ kaya dgn mineral/anti oksidan/anti bakteria/anti alergi..
>>minyak tea tree ~ antibakteria/anti kulat
>>Aloe vera ~ untuk menyembuh dan merangsang pembaharuan sel kulit mati
>>vitamin E ~ antipenuaan/menyembuhkan kulit yg rosak/melembabkan kulit..
.
.
Sabun Garam Buluh sangat bagus untuk kulit. Umur 3 bulan ke atas boleh guna tau... Membantu Masalah 👇
》 Ezcema
》 Ruam
》 Jerawat
》 Jeragat
》 Parut
》 Gatal2
.
.
EJEN DAN DROPSHIP DIPERLUKAN di semua kawasan. 
@farhoneyromely
Whatsapp @ DM 😊 
0199635607
www.wasap.my/60199635607/MEBeautyBar

#SabunGaramBuluh #SabunHijau #BeautyBar #MarineEssence
  • Marine Essence Beauty Bar/Sabun Hijau .
    .
    Mengandungi : >>garam buluh ~ kaya dgn mineral/anti oksidan/anti bakteria/anti alergi..
    >>minyak tea tree ~ antibakteria/anti kulat
    >>Aloe vera ~ untuk menyembuh dan merangsang pembaharuan sel kulit mati
    >>vitamin E ~ antipenuaan/menyembuhkan kulit yg rosak/melembabkan kulit..
    .
    .
    Sabun Garam Buluh sangat bagus untuk kulit. Umur 3 bulan ke atas boleh guna tau... Membantu Masalah 👇
    》 Ezcema
    》 Ruam
    》 Jerawat
    》 Jeragat
    》 Parut
    》 Gatal2
    .
    .
    EJEN DAN DROPSHIP DIPERLUKAN di semua kawasan.
    @farhoneyromely
    Whatsapp @ DM 😊
    0199635607
    www.wasap.my/60199635607/MEBeautyBar

    #SabunGaramBuluh #SabunHijau #BeautyBar #MarineEssence

  •  2  0  12 May, 2020
  • Maklum balas daripada pengguna setia sabun #marineessence. 3 tahun dah guna sabun hijau garam buluh ni, memang sesuai untuk yang ada masalah kulit terutamanya yang ada anak² kecil ...
Gatal, ruam, jerawat dan yang ada ekzema memang serasi dengan sabun ni ... Jika korang ada masalah kulit dan  mudah naik ruam , meh la ikhtiar dengan sabun ni ...
Bau nya pun wangi 😊
Boleh digunakan sebagai sabun muka juga ... Klik link www.wasap.my/60135146081/sabunme

#sabungarambuluh #sabuneczema #ruam #kulitsensitif #marineessence #marineessencebeautybar  #beautybar
  • Maklum balas daripada pengguna setia sabun #marineessence. 3 tahun dah guna sabun hijau garam buluh ni, memang sesuai untuk yang ada masalah kulit terutamanya yang ada anak² kecil ...
    Gatal, ruam, jerawat dan yang ada ekzema memang serasi dengan sabun ni ... Jika korang ada masalah kulit dan mudah naik ruam , meh la ikhtiar dengan sabun ni ...
    Bau nya pun wangi 😊
    Boleh digunakan sebagai sabun muka juga ... Klik link www.wasap.my/60135146081/sabunme

    #sabungarambuluh #sabuneczema #ruam #kulitsensitif #marineessence #marineessencebeautybar #beautybar

  •  5  0  12 May, 2020
  • Alhamdulillah... rezeki, dlm pantang pun biz tetap on.

Terima kasih sahabatku, Yann Haryanti Samsudin sudi bermuamalah dgnku.

#Sabun Marine Essence telah dipos td. Ikhtiar utk ibundanya yg ekzema. Moga asbab Sabun ME ni, sembuhlah penyakit ekzema tersebut.

Jutaan terima kasih buat buah hatiku yg mengepos 😘😍. #SabunMarineEssence
#SabunGaramBuluh
#ikhtiarutkEkzema
#masalahKulit
#alergik
  • Alhamdulillah... rezeki, dlm pantang pun biz tetap on.

    Terima kasih sahabatku, Yann Haryanti Samsudin sudi bermuamalah dgnku.

    #Sabun Marine Essence telah dipos td. Ikhtiar utk ibundanya yg ekzema. Moga asbab Sabun ME ni, sembuhlah penyakit ekzema tersebut.

    Jutaan terima kasih buat buah hatiku yg mengepos 😘😍. #SabunMarineEssence
    #SabunGaramBuluh
    #ikhtiarutkEkzema
    #masalahKulit
    #alergik

  •  2  0  12 May, 2020
  • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
>> BINTIK MERAH HILANG <<
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hari ni Ida nak kongsi feedback dari biz partner Cik Aisah, Puan Suhana👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hilangkan bintik² merah di wajah anak lelakinya dengan menggunakan sabun hijau garam buluh.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Alhamdulillah, 4 kali je penggunaan sabun Marine Essence time mandi, bintik-bintik merah kesan gigitan serangga di muka dah tiada.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sekarang kulit anaknya pulih seperti sediakala dan kembali hensem 👶🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Memang tested & proven betul sabun ME ni 😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Credit to Noraisah Nazihah)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sharing is caring
Nak try sabun hijau garam buluh❓
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Klik Link WhatsApp IDA di bawah⬇️
www.wasap.my/60139977236/naksabunhijau
Atau boleh terus ⤵️
Klik Link WhatsApp di Bio @rohidamatzain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marineessencebeautybar #sabunhijau #sabungarambuluh #sayapakaisayajual #beautybar #sabunviral #masalahkulit #kulitgatal #sabunmuka
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    >> BINTIK MERAH HILANG <<
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Hari ni Ida nak kongsi feedback dari biz partner Cik Aisah, Puan Suhana👇
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Hilangkan bintik² merah di wajah anak lelakinya dengan menggunakan sabun hijau garam buluh.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Alhamdulillah, 4 kali je penggunaan sabun Marine Essence time mandi, bintik-bintik merah kesan gigitan serangga di muka dah tiada.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Sekarang kulit anaknya pulih seperti sediakala dan kembali hensem 👶🏻
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Memang tested & proven betul sabun ME ni 😍
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    (Credit to Noraisah Nazihah)
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Sharing is caring
    Nak try sabun hijau garam buluh❓
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Klik Link WhatsApp IDA di bawah⬇️
    www.wasap.my/60139977236/naksabunhijau
    Atau boleh terus ⤵️
    Klik Link WhatsApp di Bio @rohidamatzain
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #marineessencebeautybar #sabunhijau #sabungarambuluh #sayapakaisayajual #beautybar #sabunviral #masalahkulit #kulitgatal #sabunmuka
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

  •  2  0  12 May, 2020
  • Bila timbul merah2 kat badan...gatal sana...gatal sini..mmg leceh kan 😬
Nak cari ubat kat klinik pun bercinta...tambah2 time #PKP nie...adeh 😅

Kak Ilah satu family mmg sejak bbrp thn ni amalkan penggunaan #SabunGaramBuluh ...#SabunMarineEssence🍃
Sabun #AntiBakteria....#takberbauubat...#mesrakulit 😊
Dan yg plg BEST tuuu...wangi sangat 😍
Beza sungguh dgn sabun anti bakteria yg ada di pasaran 😃

Yg PALING BEST....masalah #jerawat, #jeragat, #bintikmerah pun hilang....jimat...tak payah beli pencuci muka dah..all in one 😉

Bg yg NAK CUBA....jgn segan utk roger kak Ilah taw ☺
READY STOCK utk kengkawan semuaa😊

wasap.my/60124992073/sabunME
  • Bila timbul merah2 kat badan...gatal sana...gatal sini..mmg leceh kan 😬
    Nak cari ubat kat klinik pun bercinta...tambah2 time #PKP nie...adeh 😅

    Kak Ilah satu family mmg sejak bbrp thn ni amalkan penggunaan #SabunGaramBuluh ... #SabunMarineEssence🍃
    Sabun #AntiBakteria.... #takberbauubat... #mesrakulit 😊
    Dan yg plg BEST tuuu...wangi sangat 😍
    Beza sungguh dgn sabun anti bakteria yg ada di pasaran 😃

    Yg PALING BEST....masalah #jerawat, #jeragat, #bintikmerah pun hilang....jimat...tak payah beli pencuci muka dah..all in one 😉

    Bg yg NAK CUBA....jgn segan utk roger kak Ilah taw ☺
    READY STOCK utk kengkawan semuaa😊

    wasap.my/60124992073/sabunME

  •  9  2  6 May, 2020
  • Marine Essence Beauty Bar.. Banyak fungsi nya.. Beli sekotak dapat cashback RM10 😍
Sabun wangi ni banyak peminat. Adakah anda salah seorang? Jom dapatkan ME beauty bar dari Che' Da ❤
#sabungarambuluh #wangi #bantulegakankulit
  • Marine Essence Beauty Bar.. Banyak fungsi nya.. Beli sekotak dapat cashback RM10 😍
    Sabun wangi ni banyak peminat. Adakah anda salah seorang? Jom dapatkan ME beauty bar dari Che' Da ❤
    #sabungarambuluh #wangi #bantulegakankulit

  •  0  0  6 May, 2020
  • >> BELI DAPAT RM10 << Excite lebih ni... 😍

Macam beli kat supermarket ada point, yang ni pula dapat cash back gaiss.. Nah sesuai sangat la untuk korang  yang selama ini cari penyelasaian untuk bantu korang selesaikan masalah jerawat, kudis,  ekzema dan masalah kulit sensitive.

Jadi member lagi la untung jangan lepaskan peluang mendapatkan Sabun Garam Buluh Marine Essence lepas tu boleh dapat cash back RM10 lagi gaisss!

Whatsapp untuk info lanjut ya (check comment). #ProjekSTG #sabununtukkulitsensitive #sabungarambuluh
  • >> BELI DAPAT RM10 << Excite lebih ni... 😍

    Macam beli kat supermarket ada point, yang ni pula dapat cash back gaiss.. Nah sesuai sangat la untuk korang yang selama ini cari penyelasaian untuk bantu korang selesaikan masalah jerawat, kudis, ekzema dan masalah kulit sensitive.

    Jadi member lagi la untung jangan lepaskan peluang mendapatkan Sabun Garam Buluh Marine Essence lepas tu boleh dapat cash back RM10 lagi gaisss!

    Whatsapp untuk info lanjut ya (check comment). #ProjekSTG #sabununtukkulitsensitive #sabungarambuluh

  •  2  0  6 May, 2020
  • Alhamdulillah.. Masuk order untuk Bulan baru Mei 2020.. 👍 Grab Promosi #Minkaffe .. Beli 11 Kotak PERCUMA 1 Kotak Minkaffe 😋... Repeat order lagi Sekotak Sabun Garam Buluh ( 3 Buku )😘
-
Harini COD barang.. mana yg jauh kita order online jer yer ✈️😉.
.
Terima kasih order & beli dgn ina 🌹.. Korang yang nak buat duit tepi, nak jadi dropship, join Ahli boleh wassup ina yer.. 0176146202 .
.
.
.
.
.
.
.
.
#Customerorder
#KopiGaramBuluh
#KopiSedap 
#kopimasin 
#Kopi
#SabunME 
#SabunGaramBuluh 
#eczema
#gatalgatal
#MarineEssence 
#AgenHaiO 
#NegeriSembilan 
#BizOnline
  • Alhamdulillah.. Masuk order untuk Bulan baru Mei 2020.. 👍 Grab Promosi #Minkaffe .. Beli 11 Kotak PERCUMA 1 Kotak Minkaffe 😋... Repeat order lagi Sekotak Sabun Garam Buluh ( 3 Buku )😘
    -
    Harini COD barang.. mana yg jauh kita order online jer yer ✈️😉.
    .
    Terima kasih order & beli dgn ina 🌹.. Korang yang nak buat duit tepi, nak jadi dropship, join Ahli boleh wassup ina yer.. 0176146202 .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #Customerorder
    #KopiGaramBuluh
    #KopiSedap
    #kopimasin
    #Kopi
    #SabunME
    #SabunGaramBuluh
    #eczema
    #gatalgatal
    #MarineEssence
    #AgenHaiO
    #NegeriSembilan
    #BizOnline

  •  20  2  4 May, 2020
  • Syukur alhamdulillah,
sudah mendaftar dengan pihak berwajib.
. 
Misi memudahkan urusan insan lain, Insyaallah. . 
Insyaallah, dipermudahkan follow peraturan PKP dan juga dipermudahkan urusan menyampaikan hajat kastermer yang mahu produk ORIGINAL serta kudap kudapan halal buatan muslim bebas pengawet.
. 
Moga dilimpahi rezeki yang berkat setiap hari, aamiin. . 
Peraturan cod,
. ✅ Cod utk 10km sahaja dari Stadium Hang Jebat
✅ Masa cod : dari 4pm hingga 6 pm. .
.

#KopiGaramBuluh
#SabunGaramBuluh
#ProdukORIGINALBebasKimia
#BiskutTongkatAnakMak
#PopiaRebenAnakMak
#BahuluAnakMak
  • Syukur alhamdulillah,
    sudah mendaftar dengan pihak berwajib.
    .
    Misi memudahkan urusan insan lain, Insyaallah. .
    Insyaallah, dipermudahkan follow peraturan PKP dan juga dipermudahkan urusan menyampaikan hajat kastermer yang mahu produk ORIGINAL serta kudap kudapan halal buatan muslim bebas pengawet.
    .
    Moga dilimpahi rezeki yang berkat setiap hari, aamiin. .
    Peraturan cod,
    . ✅ Cod utk 10km sahaja dari Stadium Hang Jebat
    ✅ Masa cod : dari 4pm hingga 6 pm. .
    .

    #KopiGaramBuluh
    #SabunGaramBuluh
    #ProdukORIGINALBebasKimia
    #BiskutTongkatAnakMak
    #PopiaRebenAnakMak
    #BahuluAnakMak

  •  6  0  3 May, 2020
  • 🍀SABUN  HIJAUUU 🍀

Sabun hijau yg sgt brkesan utk seisi keluarga
Sesuai utk semua peringkat umur walaupon baby

Bentuk yg comel 
Sesiapa yg ada maslaah kulit badan..sabun me bar yg merawat dari hujung rambut ke hujung kaki sangat digalakkan guna

Tak percaya? Harus percaya...siapa yg guna mmang percaya...😍
Sabun Marine Essence mmg selamat dan berkesan bagi yg mempunyai masalah kulit.. Sabun ME BEAUTY BAR ni jimat tau.
Seketul pun boleh guna lama... Yang takde masalah pun digalakkan guna sebab sabun ni memang utk cantik uolls!!
Merawat sambil mencantik...gitewww😍

So, jom grab skrg 
Ready stock 
Meh Pm/WhatsApp 📲 ww.wasap.my/60127469344/SabunMe 
#ProjekSTG
#sabunhijau #sabunketi #sabunajaib #sabununtukkulit #sabunmuka #sabunjerawat #sabunbamboo #sabungarambuluh #sabunkulit #sabunkulitberminyak #sabunkulitsensitif #sabunkulitkering #sabunkecantikan #sabunkesihatan #sabunsemuabolehguna #sabunbaby #sabunezcemababy #sayasukabarusayajual
  • 🍀SABUN HIJAUUU 🍀

    Sabun hijau yg sgt brkesan utk seisi keluarga
    Sesuai utk semua peringkat umur walaupon baby

    Bentuk yg comel
    Sesiapa yg ada maslaah kulit badan..sabun me bar yg merawat dari hujung rambut ke hujung kaki sangat digalakkan guna

    Tak percaya? Harus percaya...siapa yg guna mmang percaya...😍
    Sabun Marine Essence mmg selamat dan berkesan bagi yg mempunyai masalah kulit.. Sabun ME BEAUTY BAR ni jimat tau.
    Seketul pun boleh guna lama... Yang takde masalah pun digalakkan guna sebab sabun ni memang utk cantik uolls!!
    Merawat sambil mencantik...gitewww😍

    So, jom grab skrg
    Ready stock
    Meh Pm/WhatsApp 📲 ww.wasap.my/60127469344/SabunMe
    #ProjekSTG
    #sabunhijau #sabunketi #sabunajaib #sabununtukkulit #sabunmuka #sabunjerawat #sabunbamboo #sabungarambuluh #sabunkulit #sabunkulitberminyak #sabunkulitsensitif #sabunkulitkering #sabunkecantikan #sabunkesihatan #sabunsemuabolehguna #sabunbaby #sabunezcemababy #sayasukabarusayajual

  •  0  0  1 May, 2020
  • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Kredit to Hazwani Mohamad Hather)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hari ni IDA nak share gambar Cik PA kepada CDM NAKF.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gambar latest di ambil pada July 2017. Gambar ni tanpa make up, tanpa filter dan tanpa Beauty Camera. Hanya lipstik dan sebuah senyuman 😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kisahnya bermula apabila Wani mula bekerja sebagai PA kepada CDM NAKF
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hari ke-3 Wani bekerja dgn NAKF, mentor NA @nauraauni dah suruh dia cuba ikhtiar rawat masalah jerawatnya dengan menggunakan seketul sabun ME bar (sabun garam buluh).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Alhamdulillah, inilah hasilnya.
Boleh tengok pic progress 3 bulan proses pemulihan kulit tu.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Apa yang penting banyakkan minum air mineral secukupnya untuk pastikan kulit kekal fresh dan bersih.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sharing is caring.
TQ Mentor NA.
TQ Wani.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-------------------------------------------------------------------
Untuk Info Lanjut Sila
Klik Link WhatsApp di Bio @rohidamatzain
-------------------------------------------------------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sabunhijau #marineessence #beautybar #beautybarmarineessence #sabunviral #sabungarambuluh #stayathome #kitajagakita #masalahkulit #masalahjerawat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    (Kredit to Hazwani Mohamad Hather)
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Hari ni IDA nak share gambar Cik PA kepada CDM NAKF.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Gambar latest di ambil pada July 2017. Gambar ni tanpa make up, tanpa filter dan tanpa Beauty Camera. Hanya lipstik dan sebuah senyuman 😘
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Kisahnya bermula apabila Wani mula bekerja sebagai PA kepada CDM NAKF
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Hari ke-3 Wani bekerja dgn NAKF, mentor NA @nauraauni dah suruh dia cuba ikhtiar rawat masalah jerawatnya dengan menggunakan seketul sabun ME bar (sabun garam buluh).
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Alhamdulillah, inilah hasilnya.
    Boleh tengok pic progress 3 bulan proses pemulihan kulit tu.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Apa yang penting banyakkan minum air mineral secukupnya untuk pastikan kulit kekal fresh dan bersih.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Sharing is caring.
    TQ Mentor NA.
    TQ Wani.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    -------------------------------------------------------------------
    Untuk Info Lanjut Sila
    Klik Link WhatsApp di Bio @rohidamatzain
    -------------------------------------------------------------------
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #sabunhijau #marineessence #beautybar #beautybarmarineessence #sabunviral #sabungarambuluh #stayathome #kitajagakita #masalahkulit #masalahjerawat
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

  •  1  1  28 April, 2020
  • Ubat Gigi Marine Essence memamg terbaik👍

Bau mulut pun takde lg dah. Rasa mulut bersih sepanjang hari. 
Dulu ada gusi berdarah, now Alhamdulillah dah tak de lg dah.
  • Ubat Gigi Marine Essence memamg terbaik👍

    Bau mulut pun takde lg dah. Rasa mulut bersih sepanjang hari.
    Dulu ada gusi berdarah, now Alhamdulillah dah tak de lg dah.

  •  0  1  28 April, 2020

Top #SabunGaramBuluh Posts

  • Ustaz Ebit Lew kata...
Setiap kejadian, ujian atau musibah yang terjadi pasti bersebab.

Dan sebabnya cuma 1 >>> Allah sayang kita <<<
Jadi jangan kata Allah benci, Allah marah kat kita hanya kerana masalah duniawi. 
Sebenarnya lagi besar ujian yang diberi, lagi besar rahmat Allah nak beri.. Subhanallah!! Jom bersangka baik selalu dgn Allah.
Bersyukur kerana menjadi insan terpilih 💗

#Alhamdulillah #syukurselalu #AllahMahaBaik >>> berpagian amik💊 ilmu sambil uruskan order untuk customer ikhtiar masalah kulit sensitif dengan #SabunGaramBuluh #MarineEssence🍀
  • Ustaz Ebit Lew kata...
    Setiap kejadian, ujian atau musibah yang terjadi pasti bersebab.

    Dan sebabnya cuma 1 >>> Allah sayang kita <<<
    Jadi jangan kata Allah benci, Allah marah kat kita hanya kerana masalah duniawi.
    Sebenarnya lagi besar ujian yang diberi, lagi besar rahmat Allah nak beri.. Subhanallah!! Jom bersangka baik selalu dgn Allah.
    Bersyukur kerana menjadi insan terpilih 💗

    #Alhamdulillah #syukurselalu #AllahMahaBaik >>> berpagian amik💊 ilmu sambil uruskan order untuk customer ikhtiar masalah kulit sensitif dengan #SabunGaramBuluh #MarineEssence🍀

  •  4  1  6 August, 2019
  • CUCI MUKA je.. JERAWAT KECUT semua ❗ . 
Dapat Berita Happy!

Wahhh.. happy sgt  Adik Ainin Sofiya ni baru aje Join #projekSTG dan banyak2 Produk, dia Paling Tak Sabar nak try Sabun #MarineEssence ni.

Hasilnya.... TAK SAMPAI SEMINGGU... #JERAWAT #KECUT dan BERKURANG! Sabun pun Tak Sempat habis SEBUKU. Kan dah kata #JIMAT dan #BERBALOI. Makin Comey la dia yee 😍

Anda yang masih tercari2 alternatif untuk Masalah Kulit Muka, wajib cuba Sabun Marine Essence.

WhatsApp sis 👇
Www.wasap.my/60168839081 
Biz Online l RM47
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#TheMagicOfParttime #Bizwitpleasure
#SayaGunaSayaJual #testedandproven
#SharingIsCaring #SabunGaramBuluh
#Merawat #Mencantik #memulih
  • CUCI MUKA je.. JERAWAT KECUT semua ❗ .
    Dapat Berita Happy!

    Wahhh.. happy sgt Adik Ainin Sofiya ni baru aje Join #projekSTG dan banyak2 Produk, dia Paling Tak Sabar nak try Sabun #MarineEssence ni.

    Hasilnya.... TAK SAMPAI SEMINGGU... #JERAWAT #KECUT dan BERKURANG! Sabun pun Tak Sempat habis SEBUKU. Kan dah kata #JIMAT dan #BERBALOI. Makin Comey la dia yee 😍

    Anda yang masih tercari2 alternatif untuk Masalah Kulit Muka, wajib cuba Sabun Marine Essence.

    WhatsApp sis 👇
    Www.wasap.my/60168839081
    Biz Online l RM47
    #projekSTG
    Program #2GAJIsebulan
    #CATchampions
    #TheMagicOfParttime #Bizwitpleasure
    #SayaGunaSayaJual #testedandproven
    #SharingIsCaring #SabunGaramBuluh
    #Merawat #Mencantik #memulih

  •  4  0  28 December, 2019
  • SET MARINE ESSENCE - SET HOME SPA 🍀 Marine Essence Beauty Bar✔
🍀 Marine Essence Bodywash✔
🍀 Marine Essence Shampoo✔
🍀 Marine Essence Toothpaste✔
🍀 Marine Essence Hair Conditioner ✔
🍀 Marine Essence Body Scrub✔

Wow!!! Set Marine Essence ni memang menyegarkan... Memang wangi semerbak tau... Sebab tu peminatnya makin bertambah2!! Ada lagi ke yang tak tahu kehebatan, kelebihan dan manfaat SetHijau ni ? 🍀Nak tahu SET ME ni sesuai untuk semua jenis kulit (normal @ sensitif) 🍀Tidak ada had umur, semua boleh guna (baby, dewasa, remaja, kanak-kanak dan
orang tua) 🍀Boleh merawat pelbagai penyakit kulit (eczema, kurap, panau, jerawat, jeragat dll). TESTIMONIALS
#marineessencecatalogue

http://www.wasap.my/60136535131
#farhafarhazmiazfar
#marineessencecatalogue
#syjual #sabungarambuluh #setspa #ubatgigi #ubatgigigarambuluh #toothpaste #syampoogarambuluh #sabunkecantikan #bodywash #conditioner #bodyscrub #marineessenceoriginal #marineessencebamboosalt #marineessencemurah
#farhafarhazmiazfar 
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
  • SET MARINE ESSENCE - SET HOME SPA 🍀 Marine Essence Beauty Bar✔
    🍀 Marine Essence Bodywash✔
    🍀 Marine Essence Shampoo✔
    🍀 Marine Essence Toothpaste✔
    🍀 Marine Essence Hair Conditioner ✔
    🍀 Marine Essence Body Scrub✔

    Wow!!! Set Marine Essence ni memang menyegarkan... Memang wangi semerbak tau... Sebab tu peminatnya makin bertambah2!! Ada lagi ke yang tak tahu kehebatan, kelebihan dan manfaat SetHijau ni ? 🍀Nak tahu SET ME ni sesuai untuk semua jenis kulit (normal @ sensitif) 🍀Tidak ada had umur, semua boleh guna (baby, dewasa, remaja, kanak-kanak dan
    orang tua) 🍀Boleh merawat pelbagai penyakit kulit (eczema, kurap, panau, jerawat, jeragat dll). TESTIMONIALS
    #marineessencecatalogue

    http://www.wasap.my/60136535131
    #farhafarhazmiazfar
    #marineessencecatalogue
    #syjual #sabungarambuluh #setspa #ubatgigi #ubatgigigarambuluh #toothpaste #syampoogarambuluh #sabunkecantikan #bodywash #conditioner #bodyscrub #marineessenceoriginal #marineessencebamboosalt #marineessencemurah
    #farhafarhazmiazfar
    #ProjekSTG
    #2GAJIsebulan
    #CATchampions

  •  5  1  17 July, 2019
  • Fresh no make up, no filter

Banyak dah perbezaan... Tinggal parut jer..
Adoii stres tgk muka dulu... Ni kalau pakai karisma ke, tatti ke, lufiya ke cepat jer hilang... Tatti dh xleh pakai jadi gelupas muka.. Skrng xpakai mana2 skin care pakai sabun pencuci me bar jer... Muka ok la sikit dari dulu. 
Yg penting jerawat dah xnaik... Kalau ada yg naik pun cepat jer dia kecut asbab terkena garam buluh 😃

Kredit to Zul Aen

ME BAMBOO SALT BEAUTY BAR :

NORMAL PRICE (INC. POST)
1bar (trial)  RM46 SM  RM50 SS
3bar (1kotak)  RM121 SM  RM125 SS

PROMO
1bar (trial)  RM44 SM  RM49 SS

3bar (1kotak)  RM110 SM  RM114 SS
+FREE GIFT

MEMBERSHIP PRICE (INC.POST)
1bar (trial)  RM39 SM  RM43 SS
3bar (1kotak)  RM101.30 SM  RM105.30 SS
+ REGISTER : RM47

IG : @marineessence_bamboosalt 
FBPAGE :marineessence_bamboosalt
FB : farha farhazmi azfar

Testimonials
#marineessencecatalogue

#wassap0136535131
#membershipRM47
#marineessencecatalogue
#syjual #sabun #bodywash #ekzema #sabungarambuluh #sabunpemutih #jerawat #kulit #jeragat #ruam #kudis #kutil #panau #bebaskimia #bayi #chickenpox #demamcampak
#marineessencemurah #marineessenceoriginal
#farhafarhazmiazfar 
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
  • Fresh no make up, no filter

    Banyak dah perbezaan... Tinggal parut jer..
    Adoii stres tgk muka dulu... Ni kalau pakai karisma ke, tatti ke, lufiya ke cepat jer hilang... Tatti dh xleh pakai jadi gelupas muka.. Skrng xpakai mana2 skin care pakai sabun pencuci me bar jer... Muka ok la sikit dari dulu.
    Yg penting jerawat dah xnaik... Kalau ada yg naik pun cepat jer dia kecut asbab terkena garam buluh 😃

    Kredit to Zul Aen

    ME BAMBOO SALT BEAUTY BAR :

    NORMAL PRICE (INC. POST)
    1bar (trial)  RM46 SM  RM50 SS
    3bar (1kotak)  RM121 SM  RM125 SS

    PROMO
    1bar (trial)  RM44 SM  RM49 SS

    3bar (1kotak)  RM110 SM  RM114 SS
    +FREE GIFT

    MEMBERSHIP PRICE (INC.POST)
    1bar (trial)  RM39 SM  RM43 SS
    3bar (1kotak)  RM101.30 SM  RM105.30 SS
    + REGISTER : RM47

    IG : @marineessence_bamboosalt
    FBPAGE :marineessence_bamboosalt
    FB : farha farhazmi azfar

    Testimonials
    #marineessencecatalogue

    #wassap0136535131
    #membershipRM47
    #marineessencecatalogue
    #syjual #sabun #bodywash #ekzema #sabungarambuluh #sabunpemutih #jerawat #kulit #jeragat #ruam #kudis #kutil #panau #bebaskimia #bayi #chickenpox #demamcampak
    #marineessencemurah #marineessenceoriginal
    #farhafarhazmiazfar
    #ProjekSTG
    #2GAJIsebulan
    #CATchampions

  •  0  0  31 July, 2019
  • MARINE ESSENCE BODY WASH

Nak mandi tu jangan lupa guna BODY WASH MARINE ESSENCE tauu, bagi badan rasa segar, bersih dan wangi dengan terapi garam buluh

NORMAL PRICE BODY WASH GARAM BULUH ME

1botol  rm43 sm rm47 ss
2botol rm78 sm  rm82 ss
3botol rm114 sm rm118 ss 💥PROMO
1botol  rm40 sm rm44 ss
2botol rm72 sm rm76 ss
3botol rm105 sm rm109ss
+ FREE GIFT

MEMBERSHIP
1botol rm37 sm rm41 ss
2botol rm66 sm rm70 ss
3botol rm96 sm rm100 ss
+ REGISTER : RM50

BELI 1SET SETSPA GARAM BULUH ME UNTUK DAPATKAN HARGA TERLAJAK JIMAT!!✔ IG : @marineessence_bamboosalt 
FBPAGE :marineessence_bamboosalt
FB : farha farhazmi azfar

Testimonials #marineessencecatalogue

http://www.wasap.my/60136535131
#membershipRM50
#marineessencecatalogue
#syjual #sabun #bodywash #ekzema #sabungarambuluh #sabunpemutih #jerawat #kulit #jeragat #ruam #kudis #kutil #panau #bebaskimia #bayi #chickenpox #demamcampak
#marineessencemurah #marineessenceoriginal
#farhafarhazmiazfar
  • MARINE ESSENCE BODY WASH

    Nak mandi tu jangan lupa guna BODY WASH MARINE ESSENCE tauu, bagi badan rasa segar, bersih dan wangi dengan terapi garam buluh

    NORMAL PRICE BODY WASH GARAM BULUH ME

    1botol  rm43 sm rm47 ss
    2botol rm78 sm  rm82 ss
    3botol rm114 sm rm118 ss 💥PROMO
    1botol  rm40 sm rm44 ss
    2botol rm72 sm rm76 ss
    3botol rm105 sm rm109ss
    + FREE GIFT

    MEMBERSHIP
    1botol rm37 sm rm41 ss
    2botol rm66 sm rm70 ss
    3botol rm96 sm rm100 ss
    + REGISTER : RM50

    BELI 1SET SETSPA GARAM BULUH ME UNTUK DAPATKAN HARGA TERLAJAK JIMAT!!✔ IG : @marineessence_bamboosalt
    FBPAGE :marineessence_bamboosalt
    FB : farha farhazmi azfar

    Testimonials #marineessencecatalogue

    http://www.wasap.my/60136535131
    #membershipRM50
    #marineessencecatalogue
    #syjual #sabun #bodywash #ekzema #sabungarambuluh #sabunpemutih #jerawat #kulit #jeragat #ruam #kudis #kutil #panau #bebaskimia #bayi #chickenpox #demamcampak
    #marineessencemurah #marineessenceoriginal
    #farhafarhazmiazfar

  •  7  0  31 May, 2020