#bayernmunich Instagram Photos & Videos

bayernmunich Pikdo

The total number of posts up to now is 1,241,384 with the bayernmunich hashtag.

Hashtag Popularity

14.4
average comments
178.9
average likes

Latest #bayernmunich Posts

  • PSG termotivasi dalam upayanya untuk memenangkan gelar Liga Champions pertama mereka , menurut kiper Keylor Navas.
.
Juara Ligue 1 telah mencapai babak sistem gugur di masing-masing dari delapan edisi terakhir kompetisi, tetapi gagal maju melewati perempat final.
.
Serangkaian kegagalan mereka termasuk kekalahan agregat 6-5 yang luar biasa ke Barcelona pada tahun 2017 dan keluar 2019 mereka ke Manchester United meskipun naik 3-1 dengan satu jam untuk bermain.
.
Setelah berhasil melewati Dortmund untuk mencapai perempat final Liga Champions 2019-20, Navas merasa PSG siap menghadapi tantangan untuk mendapatkan hadiah utama.
.
"Saya tahu [Liga Champions] sulit, tetapi itu bukan tidak mungkin. Jadi kami siap bertarung dalam kompetisi ini," kata Navas di situs resmi PSG.
.
"Saya tahu rekan satu tim saya sangat termotivasi. Mereka banyak bekerja di rumah karena mereka semua tahu satu sama lain pentingnya kompetisi ini, untuk tim, klub, para pendukung. Kami tahu tanggung jawab kami."
.
PSG belum memainkan pertandingan sejak kemenangan kandang leg kedua melawan Dortmund di Parc des Princes pada 11 Maret.
.
Dengan musim Ligue 1 dibatalkan karena pandemi coronavirus, PSG telah dianugerahi kejuaraan domestik - gelar liga ketujuh mereka dalam delapan musim terakhir.
.
Navas mengakui istirahat dari sepakbola kemungkinan akan membuat tim menjadi berkarat ketika kembali, tetapi dia sendiri telah bekerja lebih keras dari sebelumnya untuk kembali lebih kuat dan menghindari cedera.
.
"Kami akan mengambil sedikit waktu untuk mengambil langkah karena kami semua baik secara fisik," kata Navas.
  • PSG termotivasi dalam upayanya untuk memenangkan gelar Liga Champions pertama mereka , menurut kiper Keylor Navas.
    .
    Juara Ligue 1 telah mencapai babak sistem gugur di masing-masing dari delapan edisi terakhir kompetisi, tetapi gagal maju melewati perempat final.
    .
    Serangkaian kegagalan mereka termasuk kekalahan agregat 6-5 yang luar biasa ke Barcelona pada tahun 2017 dan keluar 2019 mereka ke Manchester United meskipun naik 3-1 dengan satu jam untuk bermain.
    .
    Setelah berhasil melewati Dortmund untuk mencapai perempat final Liga Champions 2019-20, Navas merasa PSG siap menghadapi tantangan untuk mendapatkan hadiah utama.
    .
    "Saya tahu [Liga Champions] sulit, tetapi itu bukan tidak mungkin. Jadi kami siap bertarung dalam kompetisi ini," kata Navas di situs resmi PSG.
    .
    "Saya tahu rekan satu tim saya sangat termotivasi. Mereka banyak bekerja di rumah karena mereka semua tahu satu sama lain pentingnya kompetisi ini, untuk tim, klub, para pendukung. Kami tahu tanggung jawab kami."
    .
    PSG belum memainkan pertandingan sejak kemenangan kandang leg kedua melawan Dortmund di Parc des Princes pada 11 Maret.
    .
    Dengan musim Ligue 1 dibatalkan karena pandemi coronavirus, PSG telah dianugerahi kejuaraan domestik - gelar liga ketujuh mereka dalam delapan musim terakhir.
    .
    Navas mengakui istirahat dari sepakbola kemungkinan akan membuat tim menjadi berkarat ketika kembali, tetapi dia sendiri telah bekerja lebih keras dari sebelumnya untuk kembali lebih kuat dan menghindari cedera.
    .
    "Kami akan mengambil sedikit waktu untuk mengambil langkah karena kami semua baik secara fisik," kata Navas.

  •  2  1  9 minutes ago
  • اون محصول آکادمی دورتموند و از کشف‌های یورگن کلوپه. بیشتر کارشناسای فوتبال آلمان اون رو یکی از بااستعدادترین بازیکن آلمان می‌دونن. اون با دورتموند بوندس‌لیگا رو می‌بره و تا فینال لیگ قهرمانانم می‌رسه. اون می‌خواست جام‌های بیشتری ببره و واسه همین رفتن به مونیخ رو ترجیح داد. اون‌جا ولی به اندازه‌ی کافی موفق نشد. 
بهترین خاطره‌ای که آلمان‌ها ازش دارن گلیه که به آرژانتین توو فینال جام جهانی ۲۰۱۴ می‌زنه؛ گل قهرمانی آلمان.
@mariogotze

#لاکی_بال #ماریو_گوتزه #دورتموند #بایرن_مونیخ #آلمان #فوتبال #فوتبال_اروپا #فوتبال_جهان 
#laki_ball #Footballoftheworld #football #mario_gotze #mario_götze #dortmond #bavaria #bayernmunich #germany🇩🇪
  • اون محصول آکادمی دورتموند و از کشف‌های یورگن کلوپه. بیشتر کارشناسای فوتبال آلمان اون رو یکی از بااستعدادترین بازیکن آلمان می‌دونن. اون با دورتموند بوندس‌لیگا رو می‌بره و تا فینال لیگ قهرمانانم می‌رسه. اون می‌خواست جام‌های بیشتری ببره و واسه همین رفتن به مونیخ رو ترجیح داد. اون‌جا ولی به اندازه‌ی کافی موفق نشد.
    بهترین خاطره‌ای که آلمان‌ها ازش دارن گلیه که به آرژانتین توو فینال جام جهانی ۲۰۱۴ می‌زنه؛ گل قهرمانی آلمان.
    @mariogotze

    #لاکی_بال #ماریو_گوتزه #دورتموند #بایرن_مونیخ #آلمان #فوتبال #فوتبال_اروپا #فوتبال_جهان
    #laki_ball #Footballoftheworld #football #mario_gotze #mario_götze #dortmond #bavaria #bayernmunich #germany🇩🇪

  •  1  0  11 minutes ago
  • Siapakah Alphonso Davies? Overhyped atau Underrated? .

Bagi abang, dia memang ngam2, tak overhyped, dan juga tak underrated. Sebab apa? Sebab dia ni dihypekan selari dengan talent yang dia ada. Secret weapon dia adalah dia punya SPEED. Alpohso Davies memang laju, dia boleh track back kejar balik bola daripada winger, padahal winger pon laju dah😂😂. Zaman modern football ni, fitness paling penting, kenapa liverpool excell? Sebab player diorang tak behenti berlari dan press bola. Fitness mantap. Alphonso Davies ni undeniably memang fitness padu la, tengok game lawan Chelsea, grounds covered dia sorang dah macam midfield chelsea mat.😂😂 .

Ada yang claim cakap dia adalah “Best Left-Back in the world” masa kini. Abang kurang setuju, sebab apa? Cuba tengok video sebelah tu, tak dinafikan dia laju, tapi untuk left back, position juga sangat penting! Kau tak boleh bergantung dekat pace kau semata, kalau member dah 10m dari gol, kau 50m belakang, pishang mat nak kejar. 😂😂 Bagi abang dia ni boleh jadi best XI Uefa tahun ni, kalau Bayern Munich teruskan rentak diorang dekat UCL la. Personally abang predict Bayern menang UCL tahun ni, melainkan diorang jumpa Atletico Madrid, itu memang boogey team si Bayern ni😂 .

#alphonsodavies #bayernmunich #ucl #fakhboystudio #kasingam
  • Siapakah Alphonso Davies? Overhyped atau Underrated? .

    Bagi abang, dia memang ngam2, tak overhyped, dan juga tak underrated. Sebab apa? Sebab dia ni dihypekan selari dengan talent yang dia ada. Secret weapon dia adalah dia punya SPEED. Alpohso Davies memang laju, dia boleh track back kejar balik bola daripada winger, padahal winger pon laju dah😂😂. Zaman modern football ni, fitness paling penting, kenapa liverpool excell? Sebab player diorang tak behenti berlari dan press bola. Fitness mantap. Alphonso Davies ni undeniably memang fitness padu la, tengok game lawan Chelsea, grounds covered dia sorang dah macam midfield chelsea mat.😂😂 .

    Ada yang claim cakap dia adalah “Best Left-Back in the world” masa kini. Abang kurang setuju, sebab apa? Cuba tengok video sebelah tu, tak dinafikan dia laju, tapi untuk left back, position juga sangat penting! Kau tak boleh bergantung dekat pace kau semata, kalau member dah 10m dari gol, kau 50m belakang, pishang mat nak kejar. 😂😂 Bagi abang dia ni boleh jadi best XI Uefa tahun ni, kalau Bayern Munich teruskan rentak diorang dekat UCL la. Personally abang predict Bayern menang UCL tahun ni, melainkan diorang jumpa Atletico Madrid, itu memang boogey team si Bayern ni😂 .

    #alphonsodavies #bayernmunich #ucl #fakhboystudio #kasingam

  •  1  0  44 minutes ago
  • Полузащитник «Реал Сосьедада» Мартин Эдегор рассказал о целях команды. «Мы хорошо тренировались дома и в небольших группах, и теперь нам осталось восстановить игровой ритм.

Мы должны попасть в Лигу чемпионов, мы этого хотим. Будет трудно бороться с «Мадридом» или «Барсой», но с остальными, я думаю, мы можем. Играть в Лиге чемпионов – мечта, и именно это мы хотим сделать в следующем году.

Болельщики очень важны для нас и всегда поддерживают нас. Приятно играть дома, но не могу сделать ничего больше, чем выиграть для них», – сказал Эдегор.
  • Полузащитник «Реал Сосьедада» Мартин Эдегор рассказал о целях команды. «Мы хорошо тренировались дома и в небольших группах, и теперь нам осталось восстановить игровой ритм.

    Мы должны попасть в Лигу чемпионов, мы этого хотим. Будет трудно бороться с «Мадридом» или «Барсой», но с остальными, я думаю, мы можем. Играть в Лиге чемпионов – мечта, и именно это мы хотим сделать в следующем году.

    Болельщики очень важны для нас и всегда поддерживают нас. Приятно играть дома, но не могу сделать ничего больше, чем выиграть для них», – сказал Эдегор.

  •  72  5  49 minutes ago
  • Ronaldo vs Barcelona 🔥❤
.
Follow me @ronacomps ✔
  • Ronaldo vs Barcelona 🔥❤
    .
    Follow me @ronacomps

  •  8  6  1 hour ago
  • “These passes are the result of Bayern also implementing the “overload to isolate” principle, which essentially calls for Bayern to attract defenders to an area in order to take advantage of a place often somewhere on the opposite side of the pitch.”
-
Carl Elsik gives us a full match analysis of @fcbayern vs @f95
-
Read our full article on our website, the link is in our description!
  • “These passes are the result of Bayern also implementing the “overload to isolate” principle, which essentially calls for Bayern to attract defenders to an area in order to take advantage of a place often somewhere on the opposite side of the pitch.”
    -
    Carl Elsik gives us a full match analysis of @fcbayern vs @f95
    -
    Read our full article on our website, the link is in our description!

  •  7  1  1 hour ago
  • .
حالت که بد حالی می شود، آنجا که کسی تو را نمیفهمد و کسی را نمیفهمی، آنجا که همه چیز و همه کس برایت خاکستری شده است، فقط دنیای پاک و آرام کودکان است که برایت رنگ و روشنا دارد. در همان بدحالی که هستی، فقط کافیست عمیق به چشمانشان نگاه کنی و لبخند معصومشان را اندیشه کنی. خوش دارم در حالی که آدم بزرگها بی توجه از کنار کودکان می گذرند، من یک دل سیر در کنارشان خاک بازی کنم. برف بازی کنم. گرگم به هوا. حرفهایشان را با دقتِ تمام گوش کنم بدون اینکه قطره ای از اندیشه ام جای دیگری باشد. نمی دانی چقدر این قلب ها امن است. نمی دانی چقدر دنیایشان زیباست. زاگرس بختیاری.زمستان نودوپنج #جوادقارایی#مستندایرانگرد#ایرانگرد#javadgharaei#irangard 
#طبیعتگردی #طبیعت #گردش #کودکانه #کودک #بچه #بازی #پسر #دختر #خوشگل #فقر #روستا #خبر #فیلم 
#love #IRAN #bayernmunich #billieeilish #dad #catsofinstagram #Yasuj #Iran_Tourism #photography #photo #photooftheday
  • .
    حالت که بد حالی می شود، آنجا که کسی تو را نمیفهمد و کسی را نمیفهمی، آنجا که همه چیز و همه کس برایت خاکستری شده است، فقط دنیای پاک و آرام کودکان است که برایت رنگ و روشنا دارد. در همان بدحالی که هستی، فقط کافیست عمیق به چشمانشان نگاه کنی و لبخند معصومشان را اندیشه کنی. خوش دارم در حالی که آدم بزرگها بی توجه از کنار کودکان می گذرند، من یک دل سیر در کنارشان خاک بازی کنم. برف بازی کنم. گرگم به هوا. حرفهایشان را با دقتِ تمام گوش کنم بدون اینکه قطره ای از اندیشه ام جای دیگری باشد. نمی دانی چقدر این قلب ها امن است. نمی دانی چقدر دنیایشان زیباست. زاگرس بختیاری.زمستان نودوپنج #جوادقارایی #مستندایرانگرد #ایرانگرد #javadgharaei #irangard
    #طبیعتگردی #طبیعت #گردش #کودکانه #کودک #بچه #بازی #پسر #دختر #خوشگل #فقر #روستا #خبر #فیلم
    #love #IRAN #bayernmunich #billieeilish #dad #catsofinstagram #Yasuj #Iran_Tourism #photography #photo #photooftheday

  •  125  0  1 hour ago
  • Тиаго обратно в Барселона!?🤔
  • Тиаго обратно в Барселона!?🤔

  •  24  1  1 hour ago
  • Happy bday @mariogotze💓
.
.
.
കളിക്കളത്തിൽ വിസ്മയിപ്പിക്കുന്ന പാസുകൾ കൊണ്ടും ചടുലമായ മുന്നേറ്റങ്ങൾ കൊണ്ടും മാസ്മരികമായ കളിമികവ് പ്രകടമാക്കി കൊണ്ടും ജർമനിയുടെ കളിത്തട്ടിലേക്ക് ഉയർന്നു വന്ന താരം..💪👌 ബ്രസീലിൽ നടന്ന 2014 ഫിഫ വേൾഡ് കപ്പിൽ ജർമനിക്ക് വേണ്ടി ഫൈനൽ മത്സരത്തിൽ പകരക്കാരൻ ആയി ഇറങ്ങി ഒരു തകർപ്പൻ ഷോട്ടിലുടെ വല കുലുക്കി ഗോൾ നേടി കൊണ്ട് ജന്മനാടിനായി ലോകഫുട്ബോൾ കിരീടം നേടിക്കൊടുത്തു കൊണ്ട് രാജ്യത്തിന്റെ അഭിമാനമായവൻ..🏆😎 ബയേണിനും❤️ ഡോർട്മുണ്ടിനും💛 ജര്മനിക്കും🇩🇪 വേണ്ടി കളിച്ചപ്പോഴേ ല്ലാം തന്റെ കഴിവും സമർഥ്യവും മുന്നേറ്റ നിരയിലെ മിന്നും പ്രകടനം കൊണ്ട് അവിസ്മരണീയമാക്കിയ ജർമനിയുടെ സൂപ്പർ മാരിയോ ക്ക് *പിറന്നാൾ ആശംസകൾ*.. Happy Birthday 💛💛🎊🎉🥳🎈🎂 *Mario Götze*🎂🎈🥳🎉🎊💛💛 🇩🇪🇩🇪
.
.
.
.
.
#bvbfans #ynwa #like #erlinghaaland #juventus #f #sancho #barcelona #achrafhakimi #bvbfamily #liverpool #gelbewand #ball #julianbrandt #jadonsancho #schalke #axelwitsel #manchesterunited #matshummels #futbol #youllneverwalkalone #fifa #fcbayern #follow #dchen #borussen #bayernmunich #chelsea #matchday #messi
  • Happy bday @mariogotze💓
    .
    .
    .
    കളിക്കളത്തിൽ വിസ്മയിപ്പിക്കുന്ന പാസുകൾ കൊണ്ടും ചടുലമായ മുന്നേറ്റങ്ങൾ കൊണ്ടും മാസ്മരികമായ കളിമികവ് പ്രകടമാക്കി കൊണ്ടും ജർമനിയുടെ കളിത്തട്ടിലേക്ക് ഉയർന്നു വന്ന താരം..💪👌 ബ്രസീലിൽ നടന്ന 2014 ഫിഫ വേൾഡ് കപ്പിൽ ജർമനിക്ക് വേണ്ടി ഫൈനൽ മത്സരത്തിൽ പകരക്കാരൻ ആയി ഇറങ്ങി ഒരു തകർപ്പൻ ഷോട്ടിലുടെ വല കുലുക്കി ഗോൾ നേടി കൊണ്ട് ജന്മനാടിനായി ലോകഫുട്ബോൾ കിരീടം നേടിക്കൊടുത്തു കൊണ്ട് രാജ്യത്തിന്റെ അഭിമാനമായവൻ..🏆😎 ബയേണിനും❤️ ഡോർട്മുണ്ടിനും💛 ജര്മനിക്കും🇩🇪 വേണ്ടി കളിച്ചപ്പോഴേ ല്ലാം തന്റെ കഴിവും സമർഥ്യവും മുന്നേറ്റ നിരയിലെ മിന്നും പ്രകടനം കൊണ്ട് അവിസ്മരണീയമാക്കിയ ജർമനിയുടെ സൂപ്പർ മാരിയോ ക്ക് *പിറന്നാൾ ആശംസകൾ*.. Happy Birthday 💛💛🎊🎉🥳🎈🎂 *Mario Götze*🎂🎈🥳🎉🎊💛💛 🇩🇪🇩🇪
    .
    .
    .
    .
    .
    #bvbfans #ynwa #like #erlinghaaland #juventus #f #sancho #barcelona #achrafhakimi #bvbfamily #liverpool #gelbewand #ball #julianbrandt #jadonsancho #schalke #axelwitsel #manchesterunited #matshummels #futbol #youllneverwalkalone #fifa #fcbayern #follow #dchen #borussen #bayernmunich #chelsea #matchday #messi

  •  30  0  1 hour ago

Top #bayernmunich Posts

  • А кто лучший для тебя? 👇
⠀
У нас тут важнейший опрос дня! Выбор среди сотен топ-игроков 🔥😱
  • А кто лучший для тебя? 👇

    У нас тут важнейший опрос дня! Выбор среди сотен топ-игроков 🔥😱

  •  6,567  606  17 hours ago
  • ജർമ്മൻ കരുത്തിലെ വിശിഷ്ട സേനാനി 😘
. . 
ഇയാളുടെ റേഞ്ച് എന്തെന്ന് മനസിലാക്കാൻ വേൾഡ് കപ്പ് ഫൈനലിലെ ആ അളന്നു മുറിച്ച ഗോൾ തന്നെ മതിയായിരുന്നു🥳🇩🇪
. .
തകർപ്പൻ പാസുകളും കണ്ണഞ്ചിപ്പിക്കുന്ന ഷോട്ടുകളുടെയും പ്രിയ തൊഴാൻ💠⚽️
.
.
ബൊറൂസിയ യുടെ എക്കാലത്തെയും മികച്ച  ഷൈനിങ് സ്റ്റാർ🎊🎊
. .  Happy birthday . . 
Mario Götze
. . 
#premierleague #laliga #atleticomadrid #ronaldinho #bayernmunich #footballskills #footballplayer #messi #championsleague #footballer#football #followers #birthday
  • ജർമ്മൻ കരുത്തിലെ വിശിഷ്ട സേനാനി 😘
    . .
    ഇയാളുടെ റേഞ്ച് എന്തെന്ന് മനസിലാക്കാൻ വേൾഡ് കപ്പ് ഫൈനലിലെ ആ അളന്നു മുറിച്ച ഗോൾ തന്നെ മതിയായിരുന്നു🥳🇩🇪
    . .
    തകർപ്പൻ പാസുകളും കണ്ണഞ്ചിപ്പിക്കുന്ന ഷോട്ടുകളുടെയും പ്രിയ തൊഴാൻ💠⚽️
    .
    .
    ബൊറൂസിയ യുടെ എക്കാലത്തെയും മികച്ച ഷൈനിങ് സ്റ്റാർ🎊🎊
    . . Happy birthday . .
    Mario Götze
    . .
    #premierleague #laliga #atleticomadrid #ronaldinho #bayernmunich #footballskills #footballplayer #messi #championsleague #footballer#football #followers #birthday

  •  175  1  11 hours ago
  • QUEM ESCALOU, MITOU!
.
⠀
Quem diria, o trio que os “magoadinhos” (como diria o @eduardoocruz) tanto cornetaram mitou kkk. Quem ta no seu time?
⠀
Tá com saudade de mitar? Então bora jogar o Campeonato Alemão com a gente no Rei do Pitaco.
⠀
No link da bio você encontra: Link para baixar o app, link com cupom promocional exclusivo, e link do grupo no TELEGRAM com dicas gratuitas!
⠀
⠀
#bundesliga #bayernmunich #sancho #soccer #germany #dortmund #reidopitaco #futebol #cartola #bayern #campeonatoalemao #fantasygame #alemãofoxsports #bundesliganaespn
  • QUEM ESCALOU, MITOU!
    .

    Quem diria, o trio que os “magoadinhos” (como diria o @eduardoocruz) tanto cornetaram mitou kkk. Quem ta no seu time?

    Tá com saudade de mitar? Então bora jogar o Campeonato Alemão com a gente no Rei do Pitaco.

    No link da bio você encontra: Link para baixar o app, link com cupom promocional exclusivo, e link do grupo no TELEGRAM com dicas gratuitas!


    #bundesliga #bayernmunich #sancho #soccer #germany #dortmund #reidopitaco #futebol #cartola #bayern #campeonatoalemao #fantasygame #alemãofoxsports #bundesliganaespn

  •  260  45  31 May, 2020