#best Instagram Photos & Videos

best Pikdo

The total number of posts up to now is 71,137,703 with the best hashtag.

Hashtag Popularity

1.8
average comments
61.5
average likes

Latest #best Posts

  • (; Hamishe ;)
______________________
//////////------//////////
🔻Ye maghroure bi kale 🔺
/////////-------/////////
______________________
#danial #down #love
#fucklove #fuck #this 
#sirvankhosravi #sirvan
#singer #music #nice
#musician #best #im
#hot #towe #milad
#city #night #boy
#bat #batman #for
#ever #everything #nice
#upping #like #please
#TEHRAN
#2020
  • (; Hamishe ;)
    ______________________
    //////////------//////////
    🔻Ye maghroure bi kale 🔺
    /////////-------/////////
    ______________________
    #danial #down #love
    #fucklove #fuck #this
    #sirvankhosravi #sirvan
    #singer #music #nice
    #musician #best #im
    #hot #towe #milad
    #city #night #boy
    #bat #batman #for
    #ever #everything #nice
    #upping #like #please
    #TEHRAN
    #2020

  •  1  0  10 seconds ago
  • ⚡️Hey,je sui nouvelle sur ce compte ici il y auras que la vie d une potterhead mon filme préféré est Harry potter (je vous explique pk dans une autre vidéo)n’oubliez pas de vous abonnez ⚡️#harrypotter #love #best #potterhead #abonnervous #liker
  • ⚡️Hey,je sui nouvelle sur ce compte ici il y auras que la vie d une potterhead mon filme préféré est Harry potter (je vous explique pk dans une autre vidéo)n’oubliez pas de vous abonnez ⚡️ #harrypotter #love #best #potterhead #abonnervous #liker

  •  1  0  17 seconds ago
  • Da li znate da se 28.maj obilježava kao dan burgera❓
Upravo smo današnji datum čekali da vam predstavimo najnoviji proizvod iz naše male tvornice #dobrihUkusa a u pitanju je novi #burger na kojem smo dugo, predugo radili jer smo htjeli da osjetite svaki detalj koji sadrži ovaj premium burger.
Od #homemade peciva do najfinijeg čistog  junećeg mesa 200 gr. aromatiziranog krompira, chedar sira, karameliziranog luka uz dodatak suhog mesa. 
Ne hvalite druge dok ne probate naš, sigurno #best #burger in city has arrived!! 🏆🏆🥇🏁🏁
Ponosno vam predstavljamo  #AmericanHorrorStory Burger 🍔🇺🇲🍔🇺🇲🍔
.
.
.
#FitBarPoint🥦 #Sarajevo #burgertime #burgerlife #bestburger #americanburger #fire #storm #delicious
  • Da li znate da se 28.maj obilježava kao dan burgera❓
    Upravo smo današnji datum čekali da vam predstavimo najnoviji proizvod iz naše male tvornice #dobrihUkusa a u pitanju je novi #burger na kojem smo dugo, predugo radili jer smo htjeli da osjetite svaki detalj koji sadrži ovaj premium burger.
    Od #homemade peciva do najfinijeg čistog junećeg mesa 200 gr. aromatiziranog krompira, chedar sira, karameliziranog luka uz dodatak suhog mesa.
    Ne hvalite druge dok ne probate naš, sigurno #best #burger in city has arrived!! 🏆🏆🥇🏁🏁
    Ponosno vam predstavljamo #AmericanHorrorStory Burger 🍔🇺🇲🍔🇺🇲🍔
    .
    .
    .
    #FitBarPoint🥦 #Sarajevo #burgertime #burgerlife #bestburger #americanburger #fire #storm #delicious

  •  1  0  25 seconds ago
  • 1 bulan penggunaan online program .
.
Hai.. saya Arman.. Saya berumur 33 tahun. Berbadan gempal dan buncit diperut sejak sekian lama. Bertahun-tahun dah cuba macam-macam tetapi masih gagal kuruskan badan.
Tapi sekarang, dah tak macam dulu selepas saya cuba join program *Ufit online* ini..
Saya sering diejek-ejek oleh oleh rakan sepejabat dengan perkataan pendek gemok. Malah ada yg gelarkan saya 'penguin' kerana kaki saya pendek dan perut buncit. Sedih dan sakitnya hati dengan kata-kata tu.. hanya Tuhan sahaja yg tahu..
.
Dulu boleh dikatakan berat badan saya 78kg keatas. Sedih sangat banyak masalah kesihatan yang saya pernah saya hadapi. 
Umur belum masuk 35 pun tapi doktor dah pun sahkan saya mengidap penyakit *gout dan darah tinggi*. Nk berlari pun dh tak larat, asyik berasa semput dan terlalu cepat keletihan..
Even buat kerja ringan pun badan cepat rasa letih, penat dan terutama sekali lutut, mudah rasa sakit sebab lutut saya tidak  boleh tampung berat badan saya yang tidak ideal.
.
.
Saya pernah cuba pelbagai supplement kurus dan kononnya dapat kurangkan berat badan dengan cepat, tapi hakikatnya tiada apa-apa perubahan dalam diri saya.
Kadang2 sanggup tahan lapar tidak sentuh langsung nasi dalam masa seminggu, tapi sia-sia tiada juga perubahan, malah buat perut saya lagi sakit tahan lapar. 
Setiap tahun orang lain mesti beli baju dan seluar baru. Tapi saya tidak beli. Bukan sebab tiada duit. Tetapi malu dengan badan sendiri sebab saiz perut yang semakin membesar. Saiz sedia ada semua jadi sendat dan ketat.
Memang malu untuk akui Tapi itu lah diri saya sebelum ni.
Masalah berat badan yang berlebihan adalah pekara amat memeritkan untuk saya.. bukan sahaja badan sakit. Tapi dalaman badan saya juga turut sakit.
Saya memang nak berubah, mahu gaya hidup sihat seperti orang lain.  Tak perlu penuhkan koleksi ubat-ubatan ketika usia belum pun cecah 35tahun!!
Satu hari ternampak di ig tentang program ufitonline..saya x fikir banyak terus join dan hasilnya betul2 mengagumkan..saya dah x pernah dapat gout lagi plus berat saya hilang *8KG* dalam masa sebulan😍😍
Masyaallah.. sy bersyukur pada Tuhan kerana pertemukan saya dengan program yg berkesan.
🤩🤩🤩
.
#keşan #best
  • 1 bulan penggunaan online program .
    .
    Hai.. saya Arman.. Saya berumur 33 tahun. Berbadan gempal dan buncit diperut sejak sekian lama. Bertahun-tahun dah cuba macam-macam tetapi masih gagal kuruskan badan.
    Tapi sekarang, dah tak macam dulu selepas saya cuba join program *Ufit online* ini..
    Saya sering diejek-ejek oleh oleh rakan sepejabat dengan perkataan pendek gemok. Malah ada yg gelarkan saya 'penguin' kerana kaki saya pendek dan perut buncit. Sedih dan sakitnya hati dengan kata-kata tu.. hanya Tuhan sahaja yg tahu..
    .
    Dulu boleh dikatakan berat badan saya 78kg keatas. Sedih sangat banyak masalah kesihatan yang saya pernah saya hadapi.
    Umur belum masuk 35 pun tapi doktor dah pun sahkan saya mengidap penyakit *gout dan darah tinggi*. Nk berlari pun dh tak larat, asyik berasa semput dan terlalu cepat keletihan..
    Even buat kerja ringan pun badan cepat rasa letih, penat dan terutama sekali lutut, mudah rasa sakit sebab lutut saya tidak boleh tampung berat badan saya yang tidak ideal.
    .
    .
    Saya pernah cuba pelbagai supplement kurus dan kononnya dapat kurangkan berat badan dengan cepat, tapi hakikatnya tiada apa-apa perubahan dalam diri saya.
    Kadang2 sanggup tahan lapar tidak sentuh langsung nasi dalam masa seminggu, tapi sia-sia tiada juga perubahan, malah buat perut saya lagi sakit tahan lapar.
    Setiap tahun orang lain mesti beli baju dan seluar baru. Tapi saya tidak beli. Bukan sebab tiada duit. Tetapi malu dengan badan sendiri sebab saiz perut yang semakin membesar. Saiz sedia ada semua jadi sendat dan ketat.
    Memang malu untuk akui Tapi itu lah diri saya sebelum ni.
    Masalah berat badan yang berlebihan adalah pekara amat memeritkan untuk saya.. bukan sahaja badan sakit. Tapi dalaman badan saya juga turut sakit.
    Saya memang nak berubah, mahu gaya hidup sihat seperti orang lain. Tak perlu penuhkan koleksi ubat-ubatan ketika usia belum pun cecah 35tahun!!
    Satu hari ternampak di ig tentang program ufitonline..saya x fikir banyak terus join dan hasilnya betul2 mengagumkan..saya dah x pernah dapat gout lagi plus berat saya hilang *8KG* dalam masa sebulan😍😍
    Masyaallah.. sy bersyukur pada Tuhan kerana pertemukan saya dengan program yg berkesan.
    🤩🤩🤩
    .
    #keşan #best

  •  0  0  27 seconds ago
  • 🔴URGENT CASES!🔴
.
South LA Shelter, California: Please Share! Please Help Save these dogs that are EUTH listed at the South LA Shelter! Please Foster them.  Time is Running out. And they need loving and likely dog free homes to help them decompress! .......
Rp @sla.throughmylens Be part of these pups' journey to find their forever home ❤.
.
_ _ _ _ _ _
NIA is wiggly and playful pup that knows sit, and #loves treats and belly rubs. She'd do #great with an #affectionate and structured BFF. 
#A1557783
• 6Y Female
• 58 Pounds

_ _ _ _ _ _

BRUTUS has a zen presence, and he loves #belly rubs and being in the yard. He'll be the #best #BFF to chill with ♡

#A1911935
• 3Y Male
• 79 Pounds

_ _ _ _ _ _

PRINCESS is a very #sweet and affectionate pup that loves attention. She will be perfect in a #loving and #playful home environment. 
#A1920228
• 2Y Female
• 50 Pounds

_ _ _ _ _ _

EINSTEIN loves affection. He is a playful pup that #enjoys being with #people. He'd be great as an active #buddy to explore nature with!

#A1903436
• 4Y Male
• 74 Pounds

_ _ _ _ _ _

VICENTE is a shy and affectionate pup. He's #wiggly and very active. His ideal BFF is #loving, strong, active and provides reassurance and structure. 
#A1914424
• 3Y Male
• 61 Pounds

_ _ _ _ _ _

Thank you for caring ❤
  • 🔴URGENT CASES!🔴
    .
    South LA Shelter, California: Please Share! Please Help Save these dogs that are EUTH listed at the South LA Shelter! Please Foster them. Time is Running out. And they need loving and likely dog free homes to help them decompress! .......
    Rp @sla.throughmylens Be part of these pups' journey to find their forever home ❤.
    .
    _ _ _ _ _ _
    NIA is wiggly and playful pup that knows sit, and #loves treats and belly rubs. She'd do #great with an #affectionate and structured BFF.
    #A1557783
    • 6Y Female
    • 58 Pounds

    _ _ _ _ _ _

    BRUTUS has a zen presence, and he loves #belly rubs and being in the yard. He'll be the #best #BFF to chill with ♡

    #A1911935
    • 3Y Male
    • 79 Pounds

    _ _ _ _ _ _

    PRINCESS is a very #sweet and affectionate pup that loves attention. She will be perfect in a #loving and #playful home environment.
    #A1920228
    • 2Y Female
    • 50 Pounds

    _ _ _ _ _ _

    EINSTEIN loves affection. He is a playful pup that #enjoys being with #people. He'd be great as an active #buddy to explore nature with!

    #A1903436
    • 4Y Male
    • 74 Pounds

    _ _ _ _ _ _

    VICENTE is a shy and affectionate pup. He's #wiggly and very active. His ideal BFF is #loving, strong, active and provides reassurance and structure.
    #A1914424
    • 3Y Male
    • 61 Pounds

    _ _ _ _ _ _

    Thank you for caring ❤

  •  0  0  42 seconds ago
  • Only 888/-
Nia Mora Gold Printed Rayon Kurta With Pant

Fabric: Rayon
Type: Kurta Bottom Set
Style: Printed
Sizes: M (Bust 38.0 inches), L (Bust 40.0 inches), XL (Bust 42.0 inches), 2XL (Bust 44.0 inches)
Delivery: Within 6-8 business days
Returns:  Within 7 days of delivery. No questions asked

#clothing #wear #designer #design #girlsfashions #indiangirls #indianwomen #indianstyle #indianclothing #indianfashion #best #bestdeals #discount #goldenoffer #offer #rayon #kurta #girlspants #india #my.shop.my.style #amazing #home #delivery #delivered
  • Only 888/-
    Nia Mora Gold Printed Rayon Kurta With Pant

    Fabric: Rayon
    Type: Kurta Bottom Set
    Style: Printed
    Sizes: M (Bust 38.0 inches), L (Bust 40.0 inches), XL (Bust 42.0 inches), 2XL (Bust 44.0 inches)
    Delivery: Within 6-8 business days
    Returns: Within 7 days of delivery. No questions asked

    #clothing #wear #designer #design #girlsfashions #indiangirls #indianwomen #indianstyle #indianclothing #indianfashion #best #bestdeals #discount #goldenoffer #offer #rayon #kurta #girlspants #india #my.shop.my.style #amazing #home #delivery #delivered

  •  1  0  1 minute ago
  • Kenzo loves to sleep in the mornings. Does your dog wanna stay in bed or does your dog wanna get up as early as possible? 🥰
———————————————————————————
#doberman #dobermann #dobie #dog #dogs #pup #puppy #love #friends #bestfriends #best #dobermans #dobermanpinscher #doberman_club #dobermanlove #dobielove #dobiepride #dobiepuppy #dobielife #like #follow #happy #black #rust #canon #eos #canoneos #photography #dogsofinstagram #doglifejacket
  • Kenzo loves to sleep in the mornings. Does your dog wanna stay in bed or does your dog wanna get up as early as possible? 🥰
    ———————————————————————————
    #doberman #dobermann #dobie #dog #dogs #pup #puppy #love #friends #bestfriends #best #dobermans #dobermanpinscher #doberman_club #dobermanlove #dobielove #dobiepride #dobiepuppy #dobielife #like #follow #happy #black #rust #canon #eos #canoneos #photography #dogsofinstagram #doglifejacket

  •  5  0  1 minute ago
  • Unser ❗️❗️MITTAGSANGEBOT❗️ ❗️täglich von 11-16 Uhr. 
Pizza vom Steinofen, leckere Auswahl an verschiedenen Pasta Gerichten, sowie Aufläufe vom Feinsten! ————————————————————————
•
•
#rendezvous #happy #best #pasta #pizza #salat #auflauf #liebe #love #cologne #city #köln #foodlover #cocktails #restaurant #foodstagram #everyday #wirliebendich #kwartierlatäng #sun #summer #foodporn @colognefoodguide
  • Unser ❗️❗️MITTAGSANGEBOT❗️ ❗️täglich von 11-16 Uhr.
    Pizza vom Steinofen, leckere Auswahl an verschiedenen Pasta Gerichten, sowie Aufläufe vom Feinsten! ————————————————————————


    #rendezvous #happy #best #pasta #pizza #salat #auflauf #liebe #love #cologne #city #köln #foodlover #cocktails #restaurant #foodstagram #everyday #wirliebendich #kwartierlatäng #sun #summer #foodporn @colognefoodguide

  •  3  0  1 minute ago
  • Thanks for your support 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Customer from Selangor 
Oakley Jawbreaker OO9270-19
Frame : Polished Black 
Lens : Chrome Iridium 👇🏻PM for more enquiries.
Whatsapp:
👉🏻https://wa.me/60168881444
Facebook Messenge:
👉🏻https://m.me/2AOPTICAL
Facebook:
👉🏻https://www.facebook.com/2AOPTICAL/
Website :
👉🏻http://2aoptical.com/
Email :
👉🏻2a.optical@gmail.com
Contact Number :
👉🏻 +6 016 888 1444
👉🏻 +6 082 243 290

Guan Ho Leong Optical Main Bazaar has been a Certified Reseller of Oakley since 1985.

Your Oakley eyewear’s manufacturer defects in material and workmanship is under Warranty program. Get your Oakley warranty service by us today.

Trade IN your Old Oakley sunglass❗❗❗
You buy a new Oakley sunglass from use.
You can trade in your old Oakley sunglass.
optical shop in kuching sarawak malaysia

#guanholeong #2aoptical
#oakley #sunglass #frame #lens #accessories #replacement #nosepad #earsock #temple #onlineshopping #the #best #seller #kuching #sarawak #malaysia #selangor 
#jawbreaker #polished #black #chrome #iridium 
#warranty #years
  • Thanks for your support 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    Customer from Selangor
    Oakley Jawbreaker OO9270-19
    Frame : Polished Black
    Lens : Chrome Iridium 👇🏻PM for more enquiries.
    Whatsapp:
    👉🏻https://wa.me/60168881444
    Facebook Messenge:
    👉🏻https://m.me/2AOPTICAL
    Facebook:
    👉🏻https://www.facebook.com/2AOPTICAL/
    Website :
    👉🏻http://2aoptical.com/
    Email :
    👉🏻2a.optical@gmail.com
    Contact Number :
    👉🏻 +6 016 888 1444
    👉🏻 +6 082 243 290

    Guan Ho Leong Optical Main Bazaar has been a Certified Reseller of Oakley since 1985.

    Your Oakley eyewear’s manufacturer defects in material and workmanship is under Warranty program. Get your Oakley warranty service by us today.

    Trade IN your Old Oakley sunglass❗❗❗
    You buy a new Oakley sunglass from use.
    You can trade in your old Oakley sunglass.
    optical shop in kuching sarawak malaysia

    #guanholeong #2aoptical
    #oakley #sunglass #frame #lens #accessories #replacement #nosepad #earsock #temple #onlineshopping #the #best #seller #kuching #sarawak #malaysia #selangor
    #jawbreaker #polished #black #chrome #iridium
    #warranty #years

  •  1  0  2 minutes ago
  • Lamingtons being packed for today's orders Alhamdulillah 😊💕 Sponge cake coated in a delicious chocolate syrup and dessicated coconut  perfect with a cup of tea ☕

Dm or contact to order

#cakes #lamington #chocolate #coconut #softcake #best #teatime #party #weddings #nikah #eid2019  #freshlybaked #london #cakesofinsta #desserttable #dessert #teatime #australia #new #l4l #ilford #delicious
  • Lamingtons being packed for today's orders Alhamdulillah 😊💕 Sponge cake coated in a delicious chocolate syrup and dessicated coconut perfect with a cup of tea ☕

    Dm or contact to order

    #cakes #lamington #chocolate #coconut #softcake #best #teatime #party #weddings #nikah #eid2019  #freshlybaked #london #cakesofinsta #desserttable #dessert #teatime #australia #new #l4l #ilford #delicious

  •  3  0  2 minutes ago
  • #morning #chef #instachefs #foodstagram #foodpics #foodbeast #eatwell #deliciousfood #delicious #tasty #taste #hungry #photography #instagood #goodvibes #best #bestmood #bestmoodypics #moodie #bestchefs #goodjob #summertime #summer2020 #bestphoto #cheddar #cheddarcheese #cheese #pasta #pastalovers #chicken الفتوتشيني بالدجاج

١ كيس من المعكرونة الفتوتشيني
قطعتان من صدور الدجاج المقطعة الى شرائح. 
١ ونصف كوب فطر طازج او علبة مقطع وسط.
٢ بصل مفروم ناعم
٣ ملعقة كبيرة زبدة 
٣ ملعقة كبيرة زيت نباتي
٣ ملعقة كبيرة طحين
علبة كريما للطبخ وسط
٣ كباية حليب سائل
٤ حصوص ثوم مفروم ناعم 
رشة ثوم بودرة
ملح حسب الذوق
ربع ملعقة صغيرة بهار ابيض
ربع ملعقة صغيرة بهار اسود
رشة جوزة الطيب
نصف ملعقة صغيرة زعتر ناشف
ربع ملعقة صغيرة حبق ناشف
قرن فلفل اخضر مفروم ناعم
بقدونس
جبنة موزريلا وجبنة التشيدر

الطريقة :

نضع القدر على النار نضع الزيت البصل نحمص البصل ثم نضع الدجاج نحرك جيدا بعد خمس دقائق نضع الفطر الملح البهار الاسود البهار الابيض الثوم والثوم البودرة  نترك القدر على نار هادئة الى ان ينضج الدجاج .
نسلق المعكرونة في الماء مع ملح و٢ ملعقة زيت نباتي .
في قدر ثاني نضع الزبدة الزيت والطحين نحرك الى ان يحمر الطحين قليلا نضع الحليب بالتدريج ونحرك ثم نضع الكريما نضع الملح الحبق الزعتر الفلفل الاخضر ونحرك جيدا الى ان يشتد القوام بعدها نضع خليط الدجاج فوق الكريما نضع القدر يغلي لمدة عشر دقائق ثم نضع الجبنة اخيرا نضع المعكرونة والبقدونس نطفئ النار ونتركها حوالي خمس دقائق وتقدم .
  • #morning #chef #instachefs #foodstagram #foodpics #foodbeast #eatwell #deliciousfood #delicious #tasty #taste #hungry #photography #instagood #goodvibes #best #bestmood #bestmoodypics #moodie #bestchefs #goodjob #summertime #summer2020 #bestphoto #cheddar #cheddarcheese #cheese #pasta #pastalovers #chicken الفتوتشيني بالدجاج

    ١ كيس من المعكرونة الفتوتشيني
    قطعتان من صدور الدجاج المقطعة الى شرائح.
    ١ ونصف كوب فطر طازج او علبة مقطع وسط.
    ٢ بصل مفروم ناعم
    ٣ ملعقة كبيرة زبدة
    ٣ ملعقة كبيرة زيت نباتي
    ٣ ملعقة كبيرة طحين
    علبة كريما للطبخ وسط
    ٣ كباية حليب سائل
    ٤ حصوص ثوم مفروم ناعم
    رشة ثوم بودرة
    ملح حسب الذوق
    ربع ملعقة صغيرة بهار ابيض
    ربع ملعقة صغيرة بهار اسود
    رشة جوزة الطيب
    نصف ملعقة صغيرة زعتر ناشف
    ربع ملعقة صغيرة حبق ناشف
    قرن فلفل اخضر مفروم ناعم
    بقدونس
    جبنة موزريلا وجبنة التشيدر

    الطريقة :

    نضع القدر على النار نضع الزيت البصل نحمص البصل ثم نضع الدجاج نحرك جيدا بعد خمس دقائق نضع الفطر الملح البهار الاسود البهار الابيض الثوم والثوم البودرة نترك القدر على نار هادئة الى ان ينضج الدجاج .
    نسلق المعكرونة في الماء مع ملح و٢ ملعقة زيت نباتي .
    في قدر ثاني نضع الزبدة الزيت والطحين نحرك الى ان يحمر الطحين قليلا نضع الحليب بالتدريج ونحرك ثم نضع الكريما نضع الملح الحبق الزعتر الفلفل الاخضر ونحرك جيدا الى ان يشتد القوام بعدها نضع خليط الدجاج فوق الكريما نضع القدر يغلي لمدة عشر دقائق ثم نضع الجبنة اخيرا نضع المعكرونة والبقدونس نطفئ النار ونتركها حوالي خمس دقائق وتقدم .

  •  3  0  3 minutes ago
  • just because someone looks happy doesn’t mean they are because even a white rose has a black shadow. ☻
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#like4likes #fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff💕 #likeme #instagood #instacool #instalove #instafashion #instafollow #instalike #instamood #mood #love #sexy #sexyassbitch #instastyle #photooftheday #photos #photoshoot  #travelphotographyoftheday #catsofinstagram #fff😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #awesome #sexy #sexyassbitch #fff😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhit #instagramers #llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll #likelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelike #lfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff #best #papuan #girl
  • just because someone looks happy doesn’t mean they are because even a white rose has a black shadow. ☻
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #like4likes #fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff💕 #likeme #instagood #instacool #instalove #instafashion #instafollow #instalike #instamood #mood #love #sexy #sexyassbitch #instastyle #photooftheday #photos #photoshoot  #travelphotographyoftheday #catsofinstagram #fff😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits #awesome #sexy #sexyassbitch #fff😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhit #instagramers #llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll #likelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelikelike #lfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff #best #papuan #girl

  •  11  0  3 minutes ago

Top #best Posts

  • Snöra på dig ett par skor. Ge dig ut. Låt upptäckarlusten leda dig. Utforska. Hitta nya vägar, nya utsiktsplatser och ta in alla vackra vyer. Stanna till, njut. 💙

Det vi vill säga är - hemestra i sommar – för i Höganäs Kullabygden är det nära till äventyr med avstånd på stora öppna ytor. Gör det själv eller ta med dig en vän, partner eller familjemedlem men tänk på att hålla två meters avstånd. Njut här hemma av sommaräventyr och avkoppling samtidigt som du bidrar till att minska smittspridningen av coronaviruset i vårt Höganäs och i vårt Sverige. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vill även önska dig som bor en till två timmars bilresa från oss hjärtligt välkommen att njuta här hemmavid i sommar! 🇸🇪 P.S tänk på att följa myndigheternas rekommendationer du också! @krisinformation @folkhalsomyndigheten  @regionskane #ourhome #ourplaceonearth #mindfullness #höganäs #kullabygden #kullen #kullaberg #kullahalvön #höganäskommun #hoganaskommun #bestplace #placetobe #skåne #sverige #sweden #detherersverige #visitsweden #visithoganas #swedishmoments #good #best #goodtimes #visithoganas #thenordicfeel #sweden_by_us #visitskane #smultronisverige
  • Snöra på dig ett par skor. Ge dig ut. Låt upptäckarlusten leda dig. Utforska. Hitta nya vägar, nya utsiktsplatser och ta in alla vackra vyer. Stanna till, njut. 💙

    Det vi vill säga är - hemestra i sommar – för i Höganäs Kullabygden är det nära till äventyr med avstånd på stora öppna ytor. Gör det själv eller ta med dig en vän, partner eller familjemedlem men tänk på att hålla två meters avstånd. Njut här hemma av sommaräventyr och avkoppling samtidigt som du bidrar till att minska smittspridningen av coronaviruset i vårt Höganäs och i vårt Sverige. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vill även önska dig som bor en till två timmars bilresa från oss hjärtligt välkommen att njuta här hemmavid i sommar! 🇸🇪 P.S tänk på att följa myndigheternas rekommendationer du också! @krisinformation @folkhalsomyndigheten @regionskane #ourhome #ourplaceonearth #mindfullness #höganäs #kullabygden #kullen #kullaberg #kullahalvön #höganäskommun #hoganaskommun #bestplace #placetobe #skåne #sverige #sweden #detherersverige #visitsweden #visithoganas #swedishmoments #good #best #goodtimes #visithoganas #thenordicfeel #sweden_by_us #visitskane #smultronisverige

  •  197  4  4 hours ago
  • // You glow differently when u’re happy🌻
  • // You glow differently when u’re happy🌻

  •  148  17  1 hour ago
  • ‎عکس های پیج دوست دارین 
چه عکس هایی بیشتر دوست دارین که براتون تو پیج بزاریم ؟
۰
۰
۰
۰
استودیو _کاغذ _رنگی#آتلیه _تخصصی کودک#عکاسی _بار 
داری#مجهزترین _عکاسی نوزاد#استودیو_ عکس _کودک _کیک#تولدیکسالگی #لباس_بچه #دختر #پسر#تم_تولد #بادکنک_آرایی #تزیین_کیک #کاغذ رنگی#همراه _با تم های _مختلف#ولباس های نوزاد_ بوشهر# بارداری#گناوه_ایها #بوشهریها #کرنا #عکس_هنری #عکسنوشته_خاص Colored Paper Studio # Baby Specialized Atelier #Free Photography #Best Baby Photography #Child Paper Photo Studio #With Different Themes #Pregnancy Clothes #
  • ‎عکس های پیج دوست دارین
    چه عکس هایی بیشتر دوست دارین که براتون تو پیج بزاریم ؟
    ۰
    ۰
    ۰
    ۰
    استودیو _کاغذ _رنگی ٓتلیه _تخصصی کودک #عکاسی _بار
    داری #مجهزترین _عکاسی نوزاد #استودیو_ عکس _کودک _کیک #تولدیکسالگی #لباس_بچه #دختر #پسر #تم_تولد #بادکنک_آرایی #تزیین_کیک #کاغذ رنگی#همراه _با تم های _مختلف#ولباس های نوزاد_ بوشهر# بارداری#گناوه_ایها #بوشهریها #کرنا #عکس_هنری #عکسنوشته_خاص Colored Paper Studio # Baby Specialized Atelier #Free Photography #Best Baby Photography #Child Paper Photo Studio #With Different Themes #Pregnancy Clothes #

  •  569  18  6 hours ago