#creamwdec Instagram Photos & Videos

creamwdec Pikdo

The total number of posts up to now is 1,640 with the creamwdec hashtag.

Hashtag Popularity

1
average comments
32.1
average likes

Latest #creamwdec Posts

  • Ada yang tanya, 
#WD ni kesan dia memang cepat ke?
_
Cepat tak cepat berpeluh jugak la tengok testimoni dari cust. 😆 WD ni bertindak 3x Ganda lebih pantas dari wd dulu. 3x instant firming uolss!
_
Haaa tapi jangan risau . Kesan cepat tu bukan maksud ada bahan terlarang. Wd ada KKM hokeyy. Cuma bahan wdta kali ni di upgrade lagi power. alaa macam boboiboy upgrade kuasa tu 😝 kan dasyattt haha
_
Bayangkan cust terkezut jumpa gambar lama time mula mula pakai #Wd dulu jauh betul beza dengan sekarang. Wdta ni baru pakai tapi kesan perghh terbaik.
_
Women Desiree triple advance
_
Kesan 3 Kali lebih pantas bertindak. Mana yang nak cepat nampak kesan tapi tak sabar untuk tunggu lama lama boleh la pakai WD ni.
_
Memang sesuai sangat tau 😍
_
Fungsi WDTA ❤️Menganjalkan
❤️Mencerahkan
❤️Menegangkan
❤️Anti penuaan / awet muda 
_
Nak syantik macam testimoni tu? ajommm calit calit cantikkk WD 😆🤪
Picit link di bio ❤️
  • Ada yang tanya,
    #WD ni kesan dia memang cepat ke?
    _
    Cepat tak cepat berpeluh jugak la tengok testimoni dari cust. 😆 WD ni bertindak 3x Ganda lebih pantas dari wd dulu. 3x instant firming uolss!
    _
    Haaa tapi jangan risau . Kesan cepat tu bukan maksud ada bahan terlarang. Wd ada KKM hokeyy. Cuma bahan wdta kali ni di upgrade lagi power. alaa macam boboiboy upgrade kuasa tu 😝 kan dasyattt haha
    _
    Bayangkan cust terkezut jumpa gambar lama time mula mula pakai #Wd dulu jauh betul beza dengan sekarang. Wdta ni baru pakai tapi kesan perghh terbaik.
    _
    Women Desiree triple advance
    _
    Kesan 3 Kali lebih pantas bertindak. Mana yang nak cepat nampak kesan tapi tak sabar untuk tunggu lama lama boleh la pakai WD ni.
    _
    Memang sesuai sangat tau 😍
    _
    Fungsi WDTA ❤️Menganjalkan
    ❤️Mencerahkan
    ❤️Menegangkan
    ❤️Anti penuaan / awet muda
    _
    Nak syantik macam testimoni tu? ajommm calit calit cantikkk WD 😆🤪
    Picit link di bio ❤️

  •  7  1  14 April, 2020
  • NAK AWET MUDA?WAJIB SAPU !
_
Antara nadi2 yang uols wajib sapu ⬇️⬇️
_
1. Nadi pergelangan tangan kiri & kanan
2. Nadi leher kiri & kanan (hujung rahang, bawah telinga)
3. Bahagian Ari-ari (3 jari bawah pusat) 
_
Mesti buat tau kalau uols nak #CANTIK #AWETMUDA
💋 Sapu di 3 point secara Konsisten
sebanyak 2 kali sehari (pagi & malam)
💋 Minum air putih secukupnya @ 3 liter sehari
💋 Konsisten
_
Info lanjut picit link di bio ❤️
  • NAK AWET MUDA?WAJIB SAPU !
    _
    Antara nadi2 yang uols wajib sapu ⬇️⬇️
    _
    1. Nadi pergelangan tangan kiri & kanan
    2. Nadi leher kiri & kanan (hujung rahang, bawah telinga)
    3. Bahagian Ari-ari (3 jari bawah pusat)
    _
    Mesti buat tau kalau uols nak #CANTIK #AWETMUDA
    💋 Sapu di 3 point secara Konsisten
    sebanyak 2 kali sehari (pagi & malam)
    💋 Minum air putih secukupnya @ 3 liter sehari
    💋 Konsisten
    _
    Info lanjut picit link di bio ❤️

  •  10  1  13 April, 2020
  • Dedua pic pakai makeup. Tapi lepas pakai WD lagi glowing kejadiannya 🥰
_
Itu lah #AJAIB nyaa 
_
Nampak kan 
Bezanya tu kulit muka 
Bentuk muka 
_
👉Kedut kedut makin hilang 👉Eyebag dah tak nampak bayang
👉Muka makin tegang 👉Kulit makin cerah sekata 
_
Wowww! sebab tu susah dah nak berenggang dengan WDTA nie 
_
Umur dah 31 tahun tapi nampak macam 20 an
 _
Hahahhhah duduk rumah musim pkp ni .Haish makin #Awet_Muda sis .Takk de lah stres boleh mengundang berkeduts lagi 😜
_
#CalitNadiCantikSatuBody tauuu
  • Dedua pic pakai makeup. Tapi lepas pakai WD lagi glowing kejadiannya 🥰
    _
    Itu lah #AJAIB nyaa
    _
    Nampak kan
    Bezanya tu kulit muka
    Bentuk muka
    _
    👉Kedut kedut makin hilang 👉Eyebag dah tak nampak bayang
    👉Muka makin tegang 👉Kulit makin cerah sekata
    _
    Wowww! sebab tu susah dah nak berenggang dengan WDTA nie
    _
    Umur dah 31 tahun tapi nampak macam 20 an
    _
    Hahahhhah duduk rumah musim pkp ni .Haish makin #Awet_Muda sis .Takk de lah stres boleh mengundang berkeduts lagi 😜
    _
    #CalitNadiCantikSatuBody tauuu

  •  15  1  12 April, 2020
  • _
Harga asal krim wd ~RM100~ tapi sekarang Promosi RM80 je. 
_
Nak lagi JIMAT sis boleh pilih SET PROMO PKP ni
_
2 kotak RM150
Jimat RM50
3 kotak RM225 hot selling🔥
Jimat RM75
4 kotak RM300
Jimat RM100 
_
Lagi banyak beli lagi banyak jimat. 
_
Cukup 3 bulan In shaa allah boleh nampak kulit sis makin cerah, berseri awet muda😁
_
Jom lekaih order sementara masih ada stok ni
  • _
    Harga asal krim wd ~RM100~ tapi sekarang Promosi RM80 je.
    _
    Nak lagi JIMAT sis boleh pilih SET PROMO PKP ni
    _
    2 kotak RM150
    Jimat RM50
    3 kotak RM225 hot selling🔥
    Jimat RM75
    4 kotak RM300
    Jimat RM100
    _
    Lagi banyak beli lagi banyak jimat.
    _
    Cukup 3 bulan In shaa allah boleh nampak kulit sis makin cerah, berseri awet muda😁
    _
    Jom lekaih order sementara masih ada stok ni

  •  5  1  12 April, 2020
  • _
cara menghilangkan jeragat di muka. Sudah semestinya korang perlu mengamalkan diet pemakanan yang sihat.
_
Kita sudah tahu bahawa minyak adalah punca utama terbentuknya jeragat dan jerawat, oleh itu jika kita hadkan pengambilan makanan yang berminyak adalah suatu perkara yang bagus.
_
Juga amalkan memakan buah-buahan dan sayur-sayuran serta meminum air yang banyak akan meningkatkan tahap kesihatan badan anda, dan badan yang sihat akan menyebabkan kulit juga menjadi sihat.
_
Setuju tak?
_
Nak lagi mudah. Calit WD dekat 3 point nadi. Senang sangat tau. Cari tempat denyut zass zass zass. Its doneeee. Lepas tu, korang akan rasai cmana kulit cantik berseri tanpa #jerawat dan #jeragat Mudah ka mudah sangat? ☺
  • _
    cara menghilangkan jeragat di muka. Sudah semestinya korang perlu mengamalkan diet pemakanan yang sihat.
    _
    Kita sudah tahu bahawa minyak adalah punca utama terbentuknya jeragat dan jerawat, oleh itu jika kita hadkan pengambilan makanan yang berminyak adalah suatu perkara yang bagus.
    _
    Juga amalkan memakan buah-buahan dan sayur-sayuran serta meminum air yang banyak akan meningkatkan tahap kesihatan badan anda, dan badan yang sihat akan menyebabkan kulit juga menjadi sihat.
    _
    Setuju tak?
    _
    Nak lagi mudah. Calit WD dekat 3 point nadi. Senang sangat tau. Cari tempat denyut zass zass zass. Its doneeee. Lepas tu, korang akan rasai cmana kulit cantik berseri tanpa #jerawat dan #jeragat Mudah ka mudah sangat? ☺

  •  5  1  11 April, 2020
  • BILA DALAMAN BERSIH JERAWAT PUN TAK BERANI DEKAT!
_
Korang nampak tak apa yang Sam nampak. Hasil konsisten #WD dan minum air cukup. Berseri seri jadinya kulit hadekk manis ni. 
_
Jerawat yang menetap tanpa segan silu dulu dah lari lintang pungkang bila Estrak Akar tree Peony dalam wd ni dah nyah kan segala toksin yang berkeladak dalam badan. 
_
Baru la omeyyyy adek hakak. Sejukkk mata tengok. Jerawat ni berpunca dari dalam tau sebenarnya. Setakat pakai skincare dia tak hilang habes.
_
Wd ni dia memang bebetul selongkar. Rawat segala masalah dalam badan korang tu.
_
Sampaiii memancor mancor kulit. Sapu 3 point nadi je uolss. Pejam mata pun boleh. Sepantas 3 saat krim nano ni serap bawah kulit. Mudah yakmat nak cantik sekarang ni kannn . 
_
Ajom la gelowing berjemaah raya ni . Tayah pondesen pun tadehal😉
Picit link di bio ❤️
  • BILA DALAMAN BERSIH JERAWAT PUN TAK BERANI DEKAT!
    _
    Korang nampak tak apa yang Sam nampak. Hasil konsisten #WD dan minum air cukup. Berseri seri jadinya kulit hadekk manis ni.
    _
    Jerawat yang menetap tanpa segan silu dulu dah lari lintang pungkang bila Estrak Akar tree Peony dalam wd ni dah nyah kan segala toksin yang berkeladak dalam badan.
    _
    Baru la omeyyyy adek hakak. Sejukkk mata tengok. Jerawat ni berpunca dari dalam tau sebenarnya. Setakat pakai skincare dia tak hilang habes.
    _
    Wd ni dia memang bebetul selongkar. Rawat segala masalah dalam badan korang tu.
    _
    Sampaiii memancor mancor kulit. Sapu 3 point nadi je uolss. Pejam mata pun boleh. Sepantas 3 saat krim nano ni serap bawah kulit. Mudah yakmat nak cantik sekarang ni kannn .
    _
    Ajom la gelowing berjemaah raya ni . Tayah pondesen pun tadehal😉
    Picit link di bio ❤️

  •  9  1  11 April, 2020
  • Ramai yang tanya Cik Umi
_
BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi?⁣⁣
⁣⁣_
Ok, uolls baca sampai habis tauu. .⁣⁣
⁣⁣_
Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar).⁣⁣
⁣⁣_
MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??⁣⁣
⁣_
Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).⁣⁣
⁣⁣_
Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??⁣⁣
Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.⁣⁣
⁣⁣_
Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).⁣⁣
⁣⁣_
Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas.⁣⁣
⁣⁣_
Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.⁣⁣
⁣⁣_
Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor.⁣⁣
⁣⁣_
Kasi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas? Keep Follow FB tau utk info dan tips WD.😉⁣⁣
⁣⁣_
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⁣⁣_
Picit link di bio ❤️
  • Ramai yang tanya Cik Umi
    _
    BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi?⁣⁣
    ⁣⁣_
    Ok, uolls baca sampai habis tauu. .⁣⁣
    ⁣⁣_
    Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar).⁣⁣
    ⁣⁣_
    MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??⁣⁣
    ⁣_
    Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).⁣⁣
    ⁣⁣_
    Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??⁣⁣
    Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.⁣⁣
    ⁣⁣_
    Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).⁣⁣
    ⁣⁣_
    Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas.⁣⁣
    ⁣⁣_
    Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.⁣⁣
    ⁣⁣_
    Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor.⁣⁣
    ⁣⁣_
    Kasi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas? Keep Follow FB tau utk info dan tips WD.😉⁣⁣
    ⁣⁣_
    Berminat nak tahu lebih lanjut? ⁣⁣_
    Picit link di bio ❤️

  •  7  1  11 April, 2020
  • Nak tau tak?
_
oatmeal bukan hanya untuk dimakan sahaja tetapi juga adalah salah satu cara menghilangkan jeragat di muka? Ia bertindak sebagai agen pengelupasan semula jadi untuk menghilangkan kulit mati dan kotoran yang terkumpul. Di samping itu, ia menyerap minyak berlebihan dan membuka liang pori.
_
Caranya, campurkan dua sudu yogurt, satu sudu setiap jus lemon dan madu, dan empat sudu besar serbuk oat.
_
Korang juga boleh menambah satu sudu cuka epal cider. Lembapkan kulit anda dan jadikan masker di muka anda.
_
Biarkan selama 20 minit sebelum membilasnya. Anda boleh mencuba cara ini sehingga anda mendapat hasil yang diingini.
_
Psssttt rasa banyak sangat nak kena campur? Guna WD jer. Sebab dalam. WD ada niacinamide Vitamin B3 yang mampu kecilkan pori wajah. Bila pori kecil automatik akan nampak peloles.
_
Caranya mudah ja. Calit dekat nadi jer. Jangan pelik. Zaman 2020 dah. Tak mustahil dah tau. Info lanjut boleh picit link di bio ❤️
  • Nak tau tak?
    _
    oatmeal bukan hanya untuk dimakan sahaja tetapi juga adalah salah satu cara menghilangkan jeragat di muka? Ia bertindak sebagai agen pengelupasan semula jadi untuk menghilangkan kulit mati dan kotoran yang terkumpul. Di samping itu, ia menyerap minyak berlebihan dan membuka liang pori.
    _
    Caranya, campurkan dua sudu yogurt, satu sudu setiap jus lemon dan madu, dan empat sudu besar serbuk oat.
    _
    Korang juga boleh menambah satu sudu cuka epal cider. Lembapkan kulit anda dan jadikan masker di muka anda.
    _
    Biarkan selama 20 minit sebelum membilasnya. Anda boleh mencuba cara ini sehingga anda mendapat hasil yang diingini.
    _
    Psssttt rasa banyak sangat nak kena campur? Guna WD jer. Sebab dalam. WD ada niacinamide Vitamin B3 yang mampu kecilkan pori wajah. Bila pori kecil automatik akan nampak peloles.
    _
    Caranya mudah ja. Calit dekat nadi jer. Jangan pelik. Zaman 2020 dah. Tak mustahil dah tau. Info lanjut boleh picit link di bio ❤️

  •  9  1  10 April, 2020
  • _
Aku yang dulu bukan yang sekarang 😝
_
Jom tengok apa kata mimi
_
"Semua ni takkan berhasil kalau mimi tak jumpa WD ni tau. Terus pipi naik, takyah over makeup pun muka nampak smooth tak bergerutu😍
_
Yang penting, jerawat hilang, kulit kusam pun hilang! Berseri seri muka den haa"
_
Sekarang tengah PROMOSI GEGAR untuk satu unit wd tau. Sebelum promosi berlalu pergi.
_
LIMITED STOK!
Promosi PKP lebih jimat dengan belian 2 unit WD. Boleh picit link di bio untuk info lanjut ❤️
  • _
    Aku yang dulu bukan yang sekarang 😝
    _
    Jom tengok apa kata mimi
    _
    "Semua ni takkan berhasil kalau mimi tak jumpa WD ni tau. Terus pipi naik, takyah over makeup pun muka nampak smooth tak bergerutu😍
    _
    Yang penting, jerawat hilang, kulit kusam pun hilang! Berseri seri muka den haa"
    _
    Sekarang tengah PROMOSI GEGAR untuk satu unit wd tau. Sebelum promosi berlalu pergi.
    _
    LIMITED STOK!
    Promosi PKP lebih jimat dengan belian 2 unit WD. Boleh picit link di bio untuk info lanjut ❤️

  •  7  2  10 April, 2020
  • _
Woowwwwottt!
Terus SOLD OUT masa ni.
_
Masya-Allah permintaan WD always luar jangkaan.
_
6 tahun di pasaran
Ada HALAL
Lulus KKM
_
Masih ragu lagi?
  • _
    Woowwwwottt!
    Terus SOLD OUT masa ni.
    _
    Masya-Allah permintaan WD always luar jangkaan.
    _
    6 tahun di pasaran
    Ada HALAL
    Lulus KKM
    _
    Masih ragu lagi?

  •  11  1  10 April, 2020
  • _
Guysss! Berita baik. Yang mana ada stok lemon kat rumah. Boleh cuba tau😍
_
Lemon mengandungi asid sitrik yang membantu membersihkan kulit dari kotoran dan mampu menghilangkan jeragat.
_
Bukan sahaja sedap dibuat teh lemon ais, malah boleh menghilangkan bintik-bintik hitam di muka dengan berkesan.
_
Caranya ialah:-
_
Potong lemon (jangan terlalu nipis) Gosokkan pada kulit muka (pedih kalau ada luka) Biarkan 10 ke 15 minit dan bilas. Boleh juga dicampur dengan madu asli.
_
Ahaaaa tips alami yang tersangat mudah. Lagi mudah you alls cuba calit WD dekat nadi jer. Kuasa serapan yang pantas. Calit jer siap!
_
Kandungan ARBUTIN dalam WD buat kerja sekaligus. Bintik-bintik hitam pudar kerana rawatan WD bermula dari dalam. 🤩
  • _
    Guysss! Berita baik. Yang mana ada stok lemon kat rumah. Boleh cuba tau😍
    _
    Lemon mengandungi asid sitrik yang membantu membersihkan kulit dari kotoran dan mampu menghilangkan jeragat.
    _
    Bukan sahaja sedap dibuat teh lemon ais, malah boleh menghilangkan bintik-bintik hitam di muka dengan berkesan.
    _
    Caranya ialah:-
    _
    Potong lemon (jangan terlalu nipis) Gosokkan pada kulit muka (pedih kalau ada luka) Biarkan 10 ke 15 minit dan bilas. Boleh juga dicampur dengan madu asli.
    _
    Ahaaaa tips alami yang tersangat mudah. Lagi mudah you alls cuba calit WD dekat nadi jer. Kuasa serapan yang pantas. Calit jer siap!
    _
    Kandungan ARBUTIN dalam WD buat kerja sekaligus. Bintik-bintik hitam pudar kerana rawatan WD bermula dari dalam. 🤩

  •  13  1  9 April, 2020
  • Calit #wd jerawat tetap tumbuh tu normal wak. Kita ni kan hidup lagi. 🤭 Kalau tumbuh penuh satu muka, itu yang tak normal.

Aterrrrrr

Nak di tengok je ker??? 😆🤣 Promosi PKP still on. Picit link di bio untuk info lanjut ❤️
  • Calit #wd jerawat tetap tumbuh tu normal wak. Kita ni kan hidup lagi. 🤭 Kalau tumbuh penuh satu muka, itu yang tak normal.

    Aterrrrrr

    Nak di tengok je ker??? 😆🤣 Promosi PKP still on. Picit link di bio untuk info lanjut ❤️

  •  14  1  9 April, 2020
  • MAHALNYA!
_
Pernah berdepan dengan buyer yang cakap produk WD ni mahal.
_
WD tak sama macam krim kecantikan lain. 
_
Okay first of all kena rungkaikan sikit. WD ini bukan krim biasa. Krim WD ni diproses menggunakan MESIN KHAS. Berteknologi nano. Erti kata lain. Molekulnya tersangatlah halus. 50 kali ganda halus dari sehelai rambut.
_
Ahaaa. Beza sangat tau dengan krim kecantikan di luar sana. Sebab tu prof pilih untuk calit pada nadi. Lebih efektif dan berkesan untuk WD bekerja dari pembuluh darah.
_
WD itu tersangatlah unik
_
Calit pada nadi jer. Tak sampai pon 5 minit nak guna. Krim ni pon cepat meresap tau. Dah 5 tahun di pasaran. Lulus KKM dan ada status HALAL. Bukan senang tau nak bertahan dalam market lebih dari 3 tahun. Status HALAL pon amik masa untuk diiktiraf.
_
Alhamdulilah WD ada kedua2nya😍
_
Satu unit WD RM100. Tapi tahan 1@2 bulan malah kenkadang tu lebih. Calit senipis kulit bawang ja. Just spend RM50 untuk sebulan. Untuk jaga dalaman dan whole body. Berbaloi sangat!
_
Nak jimat tak? Beli sekarang sempena PROMOSI #PKP
1 unit rm80
2 unit rm150
_
Picit link di bio atau wasap terus 0183934056 ❤️
  • MAHALNYA!
    _
    Pernah berdepan dengan buyer yang cakap produk WD ni mahal.
    _
    WD tak sama macam krim kecantikan lain.
    _
    Okay first of all kena rungkaikan sikit. WD ini bukan krim biasa. Krim WD ni diproses menggunakan MESIN KHAS. Berteknologi nano. Erti kata lain. Molekulnya tersangatlah halus. 50 kali ganda halus dari sehelai rambut.
    _
    Ahaaa. Beza sangat tau dengan krim kecantikan di luar sana. Sebab tu prof pilih untuk calit pada nadi. Lebih efektif dan berkesan untuk WD bekerja dari pembuluh darah.
    _
    WD itu tersangatlah unik
    _
    Calit pada nadi jer. Tak sampai pon 5 minit nak guna. Krim ni pon cepat meresap tau. Dah 5 tahun di pasaran. Lulus KKM dan ada status HALAL. Bukan senang tau nak bertahan dalam market lebih dari 3 tahun. Status HALAL pon amik masa untuk diiktiraf.
    _
    Alhamdulilah WD ada kedua2nya😍
    _
    Satu unit WD RM100. Tapi tahan 1@2 bulan malah kenkadang tu lebih. Calit senipis kulit bawang ja. Just spend RM50 untuk sebulan. Untuk jaga dalaman dan whole body. Berbaloi sangat!
    _
    Nak jimat tak? Beli sekarang sempena PROMOSI #PKP
    1 unit rm80
    2 unit rm150
    _
    Picit link di bio atau wasap terus 0183934056 ❤️

  •  8  2  9 April, 2020
  • Maiigowdddd😱😱
_
umur dah 44 tahun tapi kulit tegangggg, cekang macam dak umur 20 tahunn uolss .
_
Korang yang ragu ragu nak cuba, yang tak percaya calit nadi tuuuu. Takkan nak tengokkkk je lagiii??
_
Kami dah ada 10000 testimoni proven. Selamat dan ada Halal Jakim. 
_
Harini start calit, slow slow wd rawat dalaman. Aktifkan balik kolagen dalam badan tu. Baru la AWET MUDA😍
_
#CalitNadiCantikSatuBody
#HargaJimatPromoPKP
  • Maiigowdddd😱😱
    _
    umur dah 44 tahun tapi kulit tegangggg, cekang macam dak umur 20 tahunn uolss .
    _
    Korang yang ragu ragu nak cuba, yang tak percaya calit nadi tuuuu. Takkan nak tengokkkk je lagiii??
    _
    Kami dah ada 10000 testimoni proven. Selamat dan ada Halal Jakim.
    _
    Harini start calit, slow slow wd rawat dalaman. Aktifkan balik kolagen dalam badan tu. Baru la AWET MUDA😍
    _
    #CalitNadiCantikSatuBody
    #HargaJimatPromoPKP

  •  7  1  8 April, 2020
  •  17  1  8 April, 2020
  • Kalau #WD Krim Calit nadi kiter ni tak berkesan. Tak mungkin boleh selesai 10K WD dalam masa 8 hari.

Betul tak? 😉

#DealerAdleesyaBeauty
  • Kalau #WD Krim Calit nadi kiter ni tak berkesan. Tak mungkin boleh selesai 10K WD dalam masa 8 hari.

    Betul tak? 😉

    #DealerAdleesyaBeauty

  •  9  1  8 April, 2020
  • Hari ni St0K #WD keluar dari Warehouse 4250 U N I T.

Alhamdulillah

Cuma yang sedihh ST0K WD tinggal dalam simpanan hanya 3K sahaja untuk pengguna.

Ermmm pastu kitaaa nanges la sama sama-sama di bucu langsir ye.

Sapa yang nak buat stok better kaut 2 unit sebab diskaun lebih RM50. Sebelum ni just jimat rm40 je tau. 😚
  • Hari ni St0K #WD keluar dari Warehouse 4250 U N I T.

    Alhamdulillah

    Cuma yang sedihh ST0K WD tinggal dalam simpanan hanya 3K sahaja untuk pengguna.

    Ermmm pastu kitaaa nanges la sama sama-sama di bucu langsir ye.

    Sapa yang nak buat stok better kaut 2 unit sebab diskaun lebih RM50. Sebelum ni just jimat rm40 je tau. 😚

  •  9  1  8 April, 2020
  • KULIT KUSAM, JERAWAT HILANG SEJAK PAKAI WD 😍
_
Dulu walaupun kulit cerah, tapi nampak kekusaman nyaa.
_
Di tambah pulak kulit berminyak jerawat besar besar tumbuh .Siap berparut lagiiii. 
_
Sekarang dah 9 botol konsisten pakai wd, kulit makin pelolesssss berseri serii. Sukaaa angadd👏🏻
_
Calit calit 3 point nadi je dapat manfaat 1 badan. 
_
☑️Bahan dalam Wd bantu kontrol minyak di muka
☑️sel sel kulit yang rosak diganti baru
☑️ toksin jahat di nyah dari badan
_
Baru la dapat efek glowing pakej awet muda gitew.
_
Whatsapp 0183934056 ❤️ #CalitNadiCantikSatuBody
#TeamMokyamPower
  • KULIT KUSAM, JERAWAT HILANG SEJAK PAKAI WD 😍
    _
    Dulu walaupun kulit cerah, tapi nampak kekusaman nyaa.
    _
    Di tambah pulak kulit berminyak jerawat besar besar tumbuh .Siap berparut lagiiii.
    _
    Sekarang dah 9 botol konsisten pakai wd, kulit makin pelolesssss berseri serii. Sukaaa angadd👏🏻
    _
    Calit calit 3 point nadi je dapat manfaat 1 badan.
    _
    ☑️Bahan dalam Wd bantu kontrol minyak di muka
    ☑️sel sel kulit yang rosak diganti baru
    ☑️ toksin jahat di nyah dari badan
    _
    Baru la dapat efek glowing pakej awet muda gitew.
    _
    Whatsapp 0183934056 ❤️ #CalitNadiCantikSatuBody
    #TeamMokyamPower

  •  6  1  7 April, 2020
  • Rata-rata pengguna wdta tak berhenti henti puji krim best la, berbaloi la, syokk yakmat laa.
_
Krim nano calit kat nadi ja. Ampunn #mudah yakmat la. Sebelum tidur meh kasi zasss zasss info berguna ni
_
Nak tau apa kelebihan wdta tengok ni.
_
KELEBIHAN WD Triple Advance
===============
_
🌹. Menaikkan seri wajah.
🌹. Mencerahkan kulit (Glowing).
🌹. Menegang dan memantapkan tisu kendur.
🌹. Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
🌹. Masalah eyebag.
🌹. Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
🌹. Mengurangkan kesan parut.
🌹. Mengurangkan blackhead.
🌹. Mengurangkan kulit berminyak.
🌹. Menjaga kelembapan kulit.
🌹. Antipenuaan (awet muda)
_
Nak semua ni cukup calit di 3 point nadi je uolss.😁
_
Promosi PKP jimat berganda2. WhatsApp 0183934056 segera❤️
  • Rata-rata pengguna wdta tak berhenti henti puji krim best la, berbaloi la, syokk yakmat laa.
    _
    Krim nano calit kat nadi ja. Ampunn #mudah yakmat la. Sebelum tidur meh kasi zasss zasss info berguna ni
    _
    Nak tau apa kelebihan wdta tengok ni.
    _
    KELEBIHAN WD Triple Advance
    ===============
    _
    🌹. Menaikkan seri wajah.
    🌹. Mencerahkan kulit (Glowing).
    🌹. Menegang dan memantapkan tisu kendur.
    🌹. Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
    🌹. Masalah eyebag.
    🌹. Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
    🌹. Mengurangkan kesan parut.
    🌹. Mengurangkan blackhead.
    🌹. Mengurangkan kulit berminyak.
    🌹. Menjaga kelembapan kulit.
    🌹. Antipenuaan (awet muda)
    _
    Nak semua ni cukup calit di 3 point nadi je uolss.😁
    _
    Promosi PKP jimat berganda2. WhatsApp 0183934056 segera❤️

  •  10  1  7 April, 2020
  • Postage jalan cam biasa cuma kita had kan dalam seminggu beberapa kali ja tau pos. Almaklum la PKP kan.
.
.
Sempena PKP ni banyak promosi yang korang dapat kalau beli WD dengan Cik Umi. ☺
.
.
Whatsapp 0183934056
  • Postage jalan cam biasa cuma kita had kan dalam seminggu beberapa kali ja tau pos. Almaklum la PKP kan.
    .
    .
    Sempena PKP ni banyak promosi yang korang dapat kalau beli WD dengan Cik Umi. ☺
    .
    .
    Whatsapp 0183934056

  •  9  1  7 April, 2020
  • Masih confuse apa itu #WDTA?

Jom baca 9 INFO TENTANG WDTA 👇🏻
.

1️⃣ Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN. .
2️⃣ Tiada SET. BUKAN skincare. Hanya 1 produk sahaja. .
3️⃣ Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim khusus untuk merawat kulit dari dalam.  Bukan krim sekadar luaran. .
4️⃣ Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO yg meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yang terdapat dikawasan nadi). .
5️⃣ Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yg ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan.
.
6️⃣ Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman.
.
7️⃣ Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan. .
8️⃣ Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat. .
9️⃣ Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman 15 tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara. .

WD sangat multifungsi. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan.

#CalitNadiCantikSatuBody
  • Masih confuse apa itu #WDTA?

    Jom baca 9 INFO TENTANG WDTA 👇🏻
    .

    1️⃣ Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN. .
    2️⃣ Tiada SET. BUKAN skincare. Hanya 1 produk sahaja. .
    3️⃣ Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim khusus untuk merawat kulit dari dalam. Bukan krim sekadar luaran. .
    4️⃣ Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO yg meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yang terdapat dikawasan nadi). .
    5️⃣ Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yg ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan.
    .
    6️⃣ Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman.
    .
    7️⃣ Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan. .
    8️⃣ Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat. .
    9️⃣ Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman 15 tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara. .

    WD sangat multifungsi. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan.

    #CalitNadiCantikSatuBody

  •  2  1  19 March, 2020
  • Perghhhhh😱😱 Camnii punya transform balik raya nanti mak ayah sendiri pun tak kenal anak😆

Dasyatt penangan #KrimSusukModen nihh.

Baru masuk 3 botol pakai, umur dah campak 10 tahun belakang. Hakak ni cakap dia takde guna skincare. Just cuci muka guna sabun beras je.

Pastu konsisten calit wd di 3point nadi + buat urutan Vshape.

Kesan dia meletopssss🔥

Rugii sangatt taw tak try #WD. Kandungan bahan dalam krim ni diimport . Di proses pun  menggunakan mesin #KHAS. Mesin teknologi nano.

Dah banyak berhabis duit? Meh try rawat dalaman pulak mehh.

In shaa allah berbaloi konsisten pakai. Don't worry krim ni SELAMAT dan HALAL lagii. 😍
  • Perghhhhh😱😱 Camnii punya transform balik raya nanti mak ayah sendiri pun tak kenal anak😆

    Dasyatt penangan #KrimSusukModen nihh.

    Baru masuk 3 botol pakai, umur dah campak 10 tahun belakang. Hakak ni cakap dia takde guna skincare. Just cuci muka guna sabun beras je.

    Pastu konsisten calit wd di 3point nadi + buat urutan Vshape.

    Kesan dia meletopssss🔥

    Rugii sangatt taw tak try #WD. Kandungan bahan dalam krim ni diimport . Di proses pun menggunakan mesin #KHAS. Mesin teknologi nano.

    Dah banyak berhabis duit? Meh try rawat dalaman pulak mehh.

    In shaa allah berbaloi konsisten pakai. Don't worry krim ni SELAMAT dan HALAL lagii. 😍

  •  6  1  19 March, 2020
  • #Krimsusukmoden ni bukan setakat di Malaysia je jadi rebutan taww .

Orang kat obersea sana pun semua nak cantik, 
awet muda cara MUDAH. 
Harini 10 unit ni bakal terbang pada dealer di MEDAN Indonesia 🇮🇩 . Alhamdulillah Kak Naza bagitau siap pending order lagii.

Fuhhhhss🔥

Haishhh siapa tak suka kan. Calit nadi je tapi kesan setanding buat treatment kulit ribu ribu kat spa tuu.

Kulit tegang, anjal, cerah, awet muda helokkk uolsss😍

#TeamMokyamPower
  • #Krimsusukmoden ni bukan setakat di Malaysia je jadi rebutan taww .

    Orang kat obersea sana pun semua nak cantik,
    awet muda cara MUDAH.
    Harini 10 unit ni bakal terbang pada dealer di MEDAN Indonesia 🇮🇩 . Alhamdulillah Kak Naza bagitau siap pending order lagii.

    Fuhhhhss🔥

    Haishhh siapa tak suka kan. Calit nadi je tapi kesan setanding buat treatment kulit ribu ribu kat spa tuu.

    Kulit tegang, anjal, cerah, awet muda helokkk uolsss😍

    #TeamMokyamPower

  •  5  1  19 March, 2020
  • Tenkiu you alls yang shopping dengan Cik Umi. Cik Umi ada selit gift brooch comel jugak ya. 😍

Alhamdulillah 5 unit WD out harini. 
Sis Aina kita pos esok😘

Grab 2 unit WD boleh join lucky draw HQ bernilai RM15,000 tau. Pastu dapat gift comel ni dari Cik Umi. Khas dan ekslusif tangan Cik Umi yang buat🎁🎁 Sapa nak cuba WD halooo Cik Umi
  • Tenkiu you alls yang shopping dengan Cik Umi. Cik Umi ada selit gift brooch comel jugak ya. 😍

    Alhamdulillah 5 unit WD out harini.
    Sis Aina kita pos esok😘

    Grab 2 unit WD boleh join lucky draw HQ bernilai RM15,000 tau. Pastu dapat gift comel ni dari Cik Umi. Khas dan ekslusif tangan Cik Umi yang buat🎁🎁 Sapa nak cuba WD halooo Cik Umi

  •  9  1  17 February, 2020
  • Dulu umur awal 40an orang cakap dah 50tahun.huwaa hati ni bagaiiiii di siat siatttt 😭
Sejak calit #wd, orang selalu teka umur muda dari usia. 🙈

#JomCantikRaya
#TeamMokyamPower
  • Dulu umur awal 40an orang cakap dah 50tahun.huwaa hati ni bagaiiiii di siat siatttt 😭
    Sejak calit #wd, orang selalu teka umur muda dari usia. 🙈

    #JomCantikRaya
    #TeamMokyamPower

  •  11  1  17 February, 2020
  • Tik Tok Tik Tok. 13 hari je lagi.Dah grab lum #kombo_WD?Otomatik dapat join LuckyDraw.Manatau salah satu daripada hadiah ni korang yang punya😍

#JomCantikRaya
#Luckydraw15000
  • Tik Tok Tik Tok. 13 hari je lagi.Dah grab lum #kombo_WD?Otomatik dapat join LuckyDraw.Manatau salah satu daripada hadiah ni korang yang punya😍

    #JomCantikRaya
    #Luckydraw15000

  •  15  1  17 February, 2020
  • Harini special sikit gift kita. Ada kita selit brooch comel ni. Terima kasih buyer. Encik Fauzi. Harap suka la gift ni. Brooch boleh bagi kat orang tersayang 😍
.
. 
P/s :
tempahan brooch dibuka. Just pm tepi. Sangat comel untuk bagi gift pada customer
  • Harini special sikit gift kita. Ada kita selit brooch comel ni. Terima kasih buyer. Encik Fauzi. Harap suka la gift ni. Brooch boleh bagi kat orang tersayang 😍
    .
    .
    P/s :
    tempahan brooch dibuka. Just pm tepi. Sangat comel untuk bagi gift pada customer

  •  14  1  14 February, 2020
  • Kak ros kita ni umur 43 tahun dahhh uolsss .

Tapi customer dia ingat 29 tahun🤣🤣 Agakkk  tu la pasal terlebih calit nihhhh. Bila kulit dah tegang, anjal, otomatik nampak muda betul takk.

Tu la best nya krim #WD ni.

Bukan setakat rawat dalaman je. Buat orang tertipu jugak 🤭😆
  • Kak ros kita ni umur 43 tahun dahhh uolsss .

    Tapi customer dia ingat 29 tahun🤣🤣 Agakkk tu la pasal terlebih calit nihhhh. Bila kulit dah tegang, anjal, otomatik nampak muda betul takk.

    Tu la best nya krim #WD ni.

    Bukan setakat rawat dalaman je. Buat orang tertipu jugak 🤭😆

  •  8  1  14 February, 2020
  • PECAYA ATAU TAK?  NI Pengguna WD rasa. 😍
.
. 
Dulu orang kata nak cantik kena spend masa ke spa, tapi sekarang tak lagi, hanya calit krim WD beberapa saat je, khasiat nya dah masuk ke dalam tubuh kita
.
. 
Pakai hari-hari dan rasai perubahan demi perubahan sampai ada yang tegur, kenapa nampak makin lain, ha tu maksud nye krim WD dah bagi kesan pada tubuh badan kita
.
. 
Jom Cik Umi share antara bahan WD yang buat pengguna makin cantik
.
.
_
☑️Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen anda
_
☑️Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda.
_
☑️Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
_
☑️Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.
_
☑️Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser
_
☑️Cetearyl Glucoside - Mengekalkan kelembapan dan menganjalkan kulit.
_
☑️Phenoxyethanol - Mengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan.
_
☑️Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan
.
Semakin muda, eh bukan muka je tapi dalaman pun jadi muda sekali tau. .
.
Nak Rasai perubahan wajah dan dalaman?  Kena la calit WD dari sekarang. Jom wasap Cik Umi 0183934056
  • PECAYA ATAU TAK? NI Pengguna WD rasa. 😍
    .
    .
    Dulu orang kata nak cantik kena spend masa ke spa, tapi sekarang tak lagi, hanya calit krim WD beberapa saat je, khasiat nya dah masuk ke dalam tubuh kita
    .
    .
    Pakai hari-hari dan rasai perubahan demi perubahan sampai ada yang tegur, kenapa nampak makin lain, ha tu maksud nye krim WD dah bagi kesan pada tubuh badan kita
    .
    .
    Jom Cik Umi share antara bahan WD yang buat pengguna makin cantik
    .
    .
    _
    ☑️Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen anda
    _
    ☑️Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda.
    _
    ☑️Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
    _
    ☑️Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.
    _
    ☑️Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser
    _
    ☑️Cetearyl Glucoside - Mengekalkan kelembapan dan menganjalkan kulit.
    _
    ☑️Phenoxyethanol - Mengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan.
    _
    ☑️Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan
    .
    Semakin muda, eh bukan muka je tapi dalaman pun jadi muda sekali tau. .
    .
    Nak Rasai perubahan wajah dan dalaman? Kena la calit WD dari sekarang. Jom wasap Cik Umi 0183934056

  •  7  1  14 February, 2020
  • Pilih nak yang mana?
  • Pilih nak yang mana?

  •  11  1  12 February, 2020
  • Bermodalkan RM80 boleh transform cenggini. Kulim kusam tiada lagi. Yang tinggal hanya wajah yang berseri

Calit nadi jer uolss. Rahsia awet muda😍 best ke best?
  • Bermodalkan RM80 boleh transform cenggini. Kulim kusam tiada lagi. Yang tinggal hanya wajah yang berseri

    Calit nadi jer uolss. Rahsia awet muda😍 best ke best?

  •  15  1  12 February, 2020
  • Mudah kan cara guna WD? Pejam mata pon boleh😍
  • Mudah kan cara guna WD? Pejam mata pon boleh😍

  •  18  1  12 February, 2020
  • Alhamdulillah postage hari hari ada.
.
Customer baru dan repeat order. Yeayyyy.
Terima kasih sis Hafedah dan sis Rosmawati sudi shopping dengan Cik Umi😘
  • Alhamdulillah postage hari hari ada.
    .
    Customer baru dan repeat order. Yeayyyy.
    Terima kasih sis Hafedah dan sis Rosmawati sudi shopping dengan Cik Umi😘

  •  10  3  11 February, 2020
  • KULIT MAKIN CERAH DAGU MAKIN RUNCING PENANGAN WD NI
.
. 
Senang nya nak cantik kan 😍 
calit2 aje di nadi , yang penting konsisten minum air putih banyak2
.
. 
Sehala toksin dan keladak dalam badan akan di flush! baru lah luaran berseri2 ✨
.
. 
Siapa yang boleh guna WD ni?
✅Ibu mengandung
✅Anak dara
✅Mak dara
.
. 
Dan hasilnya ibu yang mengandung kurang alahan dan yang mana ada masalah susu sikit WD ni boleh membantu banyakkan susu. Dan opkoslahh mak dara makin jelita dan awet muda. Bagi anak dara pula yang ada masalah jerawat batu jerawat akan cepat kecut 😍
  • KULIT MAKIN CERAH DAGU MAKIN RUNCING PENANGAN WD NI
    .
    .
    Senang nya nak cantik kan 😍
    calit2 aje di nadi , yang penting konsisten minum air putih banyak2
    .
    .
    Sehala toksin dan keladak dalam badan akan di flush! baru lah luaran berseri2 ✨
    .
    .
    Siapa yang boleh guna WD ni?
    ✅Ibu mengandung
    ✅Anak dara
    ✅Mak dara
    .
    .
    Dan hasilnya ibu yang mengandung kurang alahan dan yang mana ada masalah susu sikit WD ni boleh membantu banyakkan susu. Dan opkoslahh mak dara makin jelita dan awet muda. Bagi anak dara pula yang ada masalah jerawat batu jerawat akan cepat kecut 😍

  •  12  1  11 February, 2020
  • SIAPA BOLEH GUNA WD??
_
Dari ibu hamil, menyusukan bayi, wanita dalam pantang hingga warga emas dan lelaki. Semua boleh guna wd. Tiada pantang larang. Janji konsisten dan minum air masak kosong sebanyak yang mungkin.
_

ANAK DARA BOLEH KE??
_
Boleh. Anak dara dan remaja lagi di galakkan guna. Cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, luar dalam tiptop. Umur tu sekadar angka je.
_
BABY BOLEH GUNA KE??
_
Boleh jangan risau. Masalah kembung, luka, lena gigit nyamuk, selsema semua boleh. Tapi sapu kat tempat bermasalah sahaja. Tak perlu sapu kat nadi ya.
_
LELAKI PUN BOLEH KE??
_
Boleh sesangat cer tgk testimoni wanita ke lelaki ke semua kene jaga penampilan biar sentiasa bersih & kemas dari semua sudut. Dalaman bersih jerawat pun tak  sanggup nak hinggap kat pipi yang gebu tu.
_
Haa...best ke best?? Kalau nak rase macam mana bestnye calit wd krim magik ni jom try harini. Seisi keluarga boleh guna WD. Jangan tunggu lama2 ya. Rugi nanti Hihi 🙊
_
Jom order cepat ada promosi hebat menanti anda😍
Wasap je Cik Umi

Picit link di bio ❤️
  • SIAPA BOLEH GUNA WD??
    _
    Dari ibu hamil, menyusukan bayi, wanita dalam pantang hingga warga emas dan lelaki. Semua boleh guna wd. Tiada pantang larang. Janji konsisten dan minum air masak kosong sebanyak yang mungkin.
    _

    ANAK DARA BOLEH KE??
    _
    Boleh. Anak dara dan remaja lagi di galakkan guna. Cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, luar dalam tiptop. Umur tu sekadar angka je.
    _
    BABY BOLEH GUNA KE??
    _
    Boleh jangan risau. Masalah kembung, luka, lena gigit nyamuk, selsema semua boleh. Tapi sapu kat tempat bermasalah sahaja. Tak perlu sapu kat nadi ya.
    _
    LELAKI PUN BOLEH KE??
    _
    Boleh sesangat cer tgk testimoni wanita ke lelaki ke semua kene jaga penampilan biar sentiasa bersih & kemas dari semua sudut. Dalaman bersih jerawat pun tak sanggup nak hinggap kat pipi yang gebu tu.
    _
    Haa...best ke best?? Kalau nak rase macam mana bestnye calit wd krim magik ni jom try harini. Seisi keluarga boleh guna WD. Jangan tunggu lama2 ya. Rugi nanti Hihi 🙊
    _
    Jom order cepat ada promosi hebat menanti anda😍
    Wasap je Cik Umi

    Picit link di bio ❤️

  •  10  1  11 February, 2020
  • Jeragat jangan di bela, lagi di bela lagi seronok membiaknya. Tambah jeragat ni bukan hanya ada di permukaan. Ianya bermula dari 5 lapisan kulit jauh ke dalam permukaan kulit. 
Banyak kemungkinan terjadinya jeragat ni

1. FAKTOR USIA

2. TERDEDAH DENGAN SINAR UV TERLALU LAMA

3. GANGGUAN HORMON

4. KEHAMILAN

5. SKINCARE YANG MENGHAKIS

Kalau di rawat menggunakan laser, hanya permukaan kulit sahaja dapat di rawat, yang di dalamnya akarnya masih ada.

Di sebabkan itu jika kita menggunakan kaedah laser kalau tak di rawat dalamnya. Jeragat bakal timbul lagi.

Jadi, wujudnya WD membantu merawat sampai ke lapisan kulit yang paling dalam untuk merawat masalah jeragat dari dalam.

Ini adalah testimoni saya sendiri. Keduanya tanpa foundation.

Hanya konsisten merawat masalah jeragat dari dalam dengan WD dan lindung kulit dengan Day cream. Mampu menyelesaikan masalah jeragat saya yang berpunca dari kehamilan dalam tempoh 8bulan.

Ya 8 bulan, bukan pakai sebulan jeragat dah hilang.

Yang ini gambar selepas 10bulan penggunaan WD konsisten setiap hari.
  • Jeragat jangan di bela, lagi di bela lagi seronok membiaknya. Tambah jeragat ni bukan hanya ada di permukaan. Ianya bermula dari 5 lapisan kulit jauh ke dalam permukaan kulit.
    Banyak kemungkinan terjadinya jeragat ni

    1. FAKTOR USIA

    2. TERDEDAH DENGAN SINAR UV TERLALU LAMA

    3. GANGGUAN HORMON

    4. KEHAMILAN

    5. SKINCARE YANG MENGHAKIS

    Kalau di rawat menggunakan laser, hanya permukaan kulit sahaja dapat di rawat, yang di dalamnya akarnya masih ada.

    Di sebabkan itu jika kita menggunakan kaedah laser kalau tak di rawat dalamnya. Jeragat bakal timbul lagi.

    Jadi, wujudnya WD membantu merawat sampai ke lapisan kulit yang paling dalam untuk merawat masalah jeragat dari dalam.

    Ini adalah testimoni saya sendiri. Keduanya tanpa foundation.

    Hanya konsisten merawat masalah jeragat dari dalam dengan WD dan lindung kulit dengan Day cream. Mampu menyelesaikan masalah jeragat saya yang berpunca dari kehamilan dalam tempoh 8bulan.

    Ya 8 bulan, bukan pakai sebulan jeragat dah hilang.

    Yang ini gambar selepas 10bulan penggunaan WD konsisten setiap hari.

  •  9  1  9 February, 2020
  • BENCI BETUL AKAK DENGAN WD NIH! 
Akak hampir HISTERIA 😭 "lepas sorang sorang tegur , tak terjawab rasanya " "Bagi akak 3 kotak ! Nanti akak bank in". Mak aihhh hahaha. 
Bukan akak ni sorang je yang kena macam ni tau. Rata rata kastemer yang konsisten calit wd kat 3 point nadi di asak bertalu talu . 
Apa rahsia kulit cantik? 
Pakai apa nampak lain sekarang?

Kenapa muka makin berseri seri?

Haaa. Ni lah fungsi wd ni, merawat dalaman wanita bagi jelas terpancar luaran. Krim ni bukan kaleng kaleng tau. Krim bio teknologi nano yang bertindak pantas meresap jauh ke bawah lapisan kulit. 
Cuci toksin jahat dari badan, lancarkan darah dan bina sel sel kulit baru. 
Best kann uols . Nak cantik mudah je zaman sekarang ni. Kesan setanding jamu. Tayah makan jamu pun tip topppp ! 😝

Jom kita calit #wd jomm. Nak join postage esok sebelum jam 1 petang tau you alls. 
#CalitNadiCantikSatuBody
  • BENCI BETUL AKAK DENGAN WD NIH!
    Akak hampir HISTERIA 😭 "lepas sorang sorang tegur , tak terjawab rasanya " "Bagi akak 3 kotak ! Nanti akak bank in". Mak aihhh hahaha.
    Bukan akak ni sorang je yang kena macam ni tau. Rata rata kastemer yang konsisten calit wd kat 3 point nadi di asak bertalu talu .
    Apa rahsia kulit cantik?
    Pakai apa nampak lain sekarang?

    Kenapa muka makin berseri seri?

    Haaa. Ni lah fungsi wd ni, merawat dalaman wanita bagi jelas terpancar luaran. Krim ni bukan kaleng kaleng tau. Krim bio teknologi nano yang bertindak pantas meresap jauh ke bawah lapisan kulit.
    Cuci toksin jahat dari badan, lancarkan darah dan bina sel sel kulit baru.
    Best kann uols . Nak cantik mudah je zaman sekarang ni. Kesan setanding jamu. Tayah makan jamu pun tip topppp ! 😝

    Jom kita calit #wd jomm. Nak join postage esok sebelum jam 1 petang tau you alls.
    #CalitNadiCantikSatuBody

  •  16  1  9 February, 2020
  • Hakikat kena terima. Konsisten la you alls. Biarlah kesan tu lambat. Laju-laju nak kemana kan?
.
.
Guna WD ni rawatan dalaman yang tersangat bagus. Rugi kalau sekali dah cuba pastu berhenti. Alasan takda kesan.
.
.
Meh Cik Umi guide you alls. Penting tau. Sabar dan konsisten guna WD ni. 😊
  • Hakikat kena terima. Konsisten la you alls. Biarlah kesan tu lambat. Laju-laju nak kemana kan?
    .
    .
    Guna WD ni rawatan dalaman yang tersangat bagus. Rugi kalau sekali dah cuba pastu berhenti. Alasan takda kesan.
    .
    .
    Meh Cik Umi guide you alls. Penting tau. Sabar dan konsisten guna WD ni. 😊

  •  20  1  9 February, 2020
  • Kebanyakan kaum lelaki bila semakin berusia
berkulit gelap adalah di sebabkan " SUNBURN". Akibat terdedah dengan cahaya matahari terlalu lama. Tambahan pula kaum lelaki ni tak suka nak guna skincare, belek belek muka. Nanti nampak tak macho lah kan.

Jadi, dengan Women Desiree tak perlu risau. Hanya apply di 3 Point Nadi Utama setiap hari secara konsisten.

Anda boleh lihat perubahannya sendiri hari demi hari.

Tengok jer adik ni.

Dengan Women Desiree

Kulit semakin cerah bukan hanya di wajah tapi satu body

Masalah jerawat dapat di atasi

Kulit nampak sihat, bersih dan berseri seri.

Tak syak lagi, testimoni berkesan dari pengguna WD sendiri.

Produk UNISEX DAN MULTIFUNGSI. Rugi kalau masih tengok tengok je sambil gigit jari. Sebab kawan kawan yang lain kulit makin cantik raya ni. 😁

Barulah konfiden nak jumpa saudara mara nanti.
  • Kebanyakan kaum lelaki bila semakin berusia
    berkulit gelap adalah di sebabkan " SUNBURN". Akibat terdedah dengan cahaya matahari terlalu lama. Tambahan pula kaum lelaki ni tak suka nak guna skincare, belek belek muka. Nanti nampak tak macho lah kan.

    Jadi, dengan Women Desiree tak perlu risau. Hanya apply di 3 Point Nadi Utama setiap hari secara konsisten.

    Anda boleh lihat perubahannya sendiri hari demi hari.

    Tengok jer adik ni.

    Dengan Women Desiree

    Kulit semakin cerah bukan hanya di wajah tapi satu body

    Masalah jerawat dapat di atasi

    Kulit nampak sihat, bersih dan berseri seri.

    Tak syak lagi, testimoni berkesan dari pengguna WD sendiri.

    Produk UNISEX DAN MULTIFUNGSI. Rugi kalau masih tengok tengok je sambil gigit jari. Sebab kawan kawan yang lain kulit makin cantik raya ni. 😁

    Barulah konfiden nak jumpa saudara mara nanti.

  •  16  1  7 February, 2020
  • KENAPA SAYA SUGGEST WOMEN DESIREE?
_
Saya pakai, saya survey, saya jual.
_
Kelebihan Women Desiree :
_
1. SENANG
Calit-calit pada nadi sahaja penggunaannya.
Toolsnya adalah jari anda dan WD jer.
Tiada apa lagi diperlukan. 
Nak calit sambil baring pun boleh.
Nak calit sambil tunggu bas sampai pun boleh.
Nak calit sambil tunggu encik suami bersiap ajak kita keluar pun boleh. 😜
_
2. KECIL
Orang yang bekerjaya, dah lambat pergi kerja, terlupa nak calit WD, rembat jer CINONET ini campak-campak jer dalam beg. Settle. Dekat tempat kerja boleh calit. Nak share dengan officemate pun boleh. *alahai baiknya siap kongsi, pi lah beli. 😝
_
3. WANGI
Awak mesti suka bau bau kan. WD ini memang thorbaikk punya bau. Sekali bau alahai rasa nyaman jer tawww. Buat yang kerja memerahkan hotakk hotakk anda, sangat sesuai bawa WD ke tempat kerja chuolss. Bau sahaja ni, memang terus lega poning-poning. Tak percaya, try lah. 😘
_
4. MULTI-FUNGSI
Hang nak pakai untuk apa hang pakailah. InsyaALLAH boleh ikhtiar. Semua perkongsian testimoni yang menguja, teruja aummm ini memang customers yang share. Hanya calit-calit pada nadi, macam-macam manfaat dapat. 
_
5. SEMUA BOLEH PAKAI
Dari baby, kanak-kanak, remaja, dewasa dan warga emas semua boleh guna. Tidak ada masalah. Masalahnya sekarang awak yang tak nak cuba jer yang menjadi masalah. 😝
_
Hokayyy itu sahaja perkongsian.
Sekian. Macehhh sudi baca panjang-panjang. 😜
  • KENAPA SAYA SUGGEST WOMEN DESIREE?
    _
    Saya pakai, saya survey, saya jual.
    _
    Kelebihan Women Desiree :
    _
    1. SENANG
    Calit-calit pada nadi sahaja penggunaannya.
    Toolsnya adalah jari anda dan WD jer.
    Tiada apa lagi diperlukan.
    Nak calit sambil baring pun boleh.
    Nak calit sambil tunggu bas sampai pun boleh.
    Nak calit sambil tunggu encik suami bersiap ajak kita keluar pun boleh. 😜
    _
    2. KECIL
    Orang yang bekerjaya, dah lambat pergi kerja, terlupa nak calit WD, rembat jer CINONET ini campak-campak jer dalam beg. Settle. Dekat tempat kerja boleh calit. Nak share dengan officemate pun boleh. *alahai baiknya siap kongsi, pi lah beli. 😝
    _
    3. WANGI
    Awak mesti suka bau bau kan. WD ini memang thorbaikk punya bau. Sekali bau alahai rasa nyaman jer tawww. Buat yang kerja memerahkan hotakk hotakk anda, sangat sesuai bawa WD ke tempat kerja chuolss. Bau sahaja ni, memang terus lega poning-poning. Tak percaya, try lah. 😘
    _
    4. MULTI-FUNGSI
    Hang nak pakai untuk apa hang pakailah. InsyaALLAH boleh ikhtiar. Semua perkongsian testimoni yang menguja, teruja aummm ini memang customers yang share. Hanya calit-calit pada nadi, macam-macam manfaat dapat.
    _
    5. SEMUA BOLEH PAKAI
    Dari baby, kanak-kanak, remaja, dewasa dan warga emas semua boleh guna. Tidak ada masalah. Masalahnya sekarang awak yang tak nak cuba jer yang menjadi masalah. 😝
    _
    Hokayyy itu sahaja perkongsian.
    Sekian. Macehhh sudi baca panjang-panjang. 😜

  •  17  1  7 February, 2020
  • Alhamdulillah
Sekali repeat order bukan 1 2 unit.
Terus 4 unit WD
.
.
Seronok kan jual krim awetmuda ni. Tengah hot sekarang ni. Ada yang nak join #TeamCikUmiAwesome tak?
  • Alhamdulillah
    Sekali repeat order bukan 1 2 unit.
    Terus 4 unit WD
    .
    .
    Seronok kan jual krim awetmuda ni. Tengah hot sekarang ni. Ada yang nak join #TeamCikUmiAwesome tak?

  •  4  1  6 February, 2020
  • Makin calit makin cantik😍 Syoq la camni, makin berusia makin awet muda. Kawan kiri kanan depan belakang pakat teguq kulit makin cantik berseri seri.Huiii perasaan dia tu toksah cerita la.Hepi kemain.

Takdak rahsia, #WD ja hampa. Cara pakai just sapu #nadi tapi kesan dia mashaAllah satu body zat wd cover.

Kak Nur dah, hampa bila lagi?Takkan nak tengok ja kot😂

Picit link di bio lekaih ❤️
  • Makin calit makin cantik😍 Syoq la camni, makin berusia makin awet muda. Kawan kiri kanan depan belakang pakat teguq kulit makin cantik berseri seri.Huiii perasaan dia tu toksah cerita la.Hepi kemain.

    Takdak rahsia, #WD ja hampa. Cara pakai just sapu #nadi tapi kesan dia mashaAllah satu body zat wd cover.

    Kak Nur dah, hampa bila lagi?Takkan nak tengok ja kot😂

    Picit link di bio lekaih ❤️

  •  19  1  5 February, 2020
  • "Saya guna 1 botol ja WD dah takda kesan saya pon stop la."
Elok WD dok clear toksin, dia pi stop😅 Sayangnyaa
.
.
Sebab tu hampa amik terus pakej 2@3 unit boleh tahan 3-5 bulan. Lepas ikut segala guide kami beri. Chingggg! Tunggu perubahannya.
.
.
Botol ibarat pertama baru mencari masalah.
Botol kedua umpama selesaikan masalah yang ada
Botol ketiga. Ahaaaa. Lepas ni baru nampak kesan bebetul kesannya.
.
.
Dah buang segala benda tak elok kan. Tu best tu. Calit nadi. Tapi 1 badan WD jaga. Mudah. Yang penting BERKESAN
  • "Saya guna 1 botol ja WD dah takda kesan saya pon stop la."
    Elok WD dok clear toksin, dia pi stop😅 Sayangnyaa
    .
    .
    Sebab tu hampa amik terus pakej 2@3 unit boleh tahan 3-5 bulan. Lepas ikut segala guide kami beri. Chingggg! Tunggu perubahannya.
    .
    .
    Botol ibarat pertama baru mencari masalah.
    Botol kedua umpama selesaikan masalah yang ada
    Botol ketiga. Ahaaaa. Lepas ni baru nampak kesan bebetul kesannya.
    .
    .
    Dah buang segala benda tak elok kan. Tu best tu. Calit nadi. Tapi 1 badan WD jaga. Mudah. Yang penting BERKESAN

  •  15  1  5 February, 2020
  • Apa kes semua pakat grab terus kembor? Pakej melekat terus di hati ka cmana ni? Jenuh jugak ni nak kena push kembor. Tapi Cik Umi is happy. Sapa tak suka dapat kembor 😜
.
.
Grab 2 unit WD boleh join 1 nama untuk luckydraw HQ. Hadiah bernilai RM15,000 tauu. Ada 10 pemenang bertuah. Best nyerrr
  • Apa kes semua pakat grab terus kembor? Pakej melekat terus di hati ka cmana ni? Jenuh jugak ni nak kena push kembor. Tapi Cik Umi is happy. Sapa tak suka dapat kembor 😜
    .
    .
    Grab 2 unit WD boleh join 1 nama untuk luckydraw HQ. Hadiah bernilai RM15,000 tauu. Ada 10 pemenang bertuah. Best nyerrr

  •  9  1  5 February, 2020
  • Korang best tak kalau kulit korang toink toink macam nie, korang tengok la mak umur 50 tahun pun pipi dah macam anak dara umur 20 tahun😁

Serius korang bila umur kita meninggat 30, tapi tak jaga lama lama boleh jatuh dan kendur tau, sebab umur meningkat 25 tahun ke atas collegen mula kurang, sebab tu kulit mula kendur, jeragat mula la naik.

Korang nak cantik pun tak perlu nak buat spa selalu, habiskan duit buat muka je, padahal dengan wd nie pun dah macam buat spa dah, harga lak mur mur je tau.

Ajommm nak cantik persis ratu cantik,calit calit je wd,comfrimm korang puas hati, picit link di bio ❤️
  • Korang best tak kalau kulit korang toink toink macam nie, korang tengok la mak umur 50 tahun pun pipi dah macam anak dara umur 20 tahun😁

    Serius korang bila umur kita meninggat 30, tapi tak jaga lama lama boleh jatuh dan kendur tau, sebab umur meningkat 25 tahun ke atas collegen mula kurang, sebab tu kulit mula kendur, jeragat mula la naik.

    Korang nak cantik pun tak perlu nak buat spa selalu, habiskan duit buat muka je, padahal dengan wd nie pun dah macam buat spa dah, harga lak mur mur je tau.

    Ajommm nak cantik persis ratu cantik,calit calit je wd,comfrimm korang puas hati, picit link di bio ❤️

  •  16  2  4 February, 2020
  • Uols, harga asal WD ni RM100/Unit tau. beli 2 unit baru boleh dapat harga RM160 tau haaa. 
Now kalo uols grab pulak kombo #WD uols otomatik layak join #LuckyDraw by Adleesya Beauty yang hadiah terkumpulnya bernilai RM15K. Banyak kan😱

Haish,dalam masa yang sama kita boleh cantik manatau rezeki dapat menang luckydraw. auchhh untungnyaaa badan😍
  • Uols, harga asal WD ni RM100/Unit tau. beli 2 unit baru boleh dapat harga RM160 tau haaa.
    Now kalo uols grab pulak kombo #WD uols otomatik layak join #LuckyDraw by Adleesya Beauty yang hadiah terkumpulnya bernilai RM15K. Banyak kan😱

    Haish,dalam masa yang sama kita boleh cantik manatau rezeki dapat menang luckydraw. auchhh untungnyaaa badan😍

  •  6  1  4 February, 2020
  • Pakat grab 2 unit semuanya.
Dedua dari syurga. Dan new customer.

Sorang tu dia tengok maknya mencalit kat setahun dah. Kulit makin cerah sekata satu badan. Diam diam sekarang dia nak calit pulak. 😚

Tu laa tu. Dok kabo jangan di tunggu. Nanti nyesal. Emaknya dah setahun calit haaa. Kita baru nak mula. Apa pon terbaik sebab amik langkah sebelum terlambat.

Lagi best last promo bulan ni. Sapa grab 2 unit WD, boleh join lucky draw HQ bernilai RM15,000 😘
  • Pakat grab 2 unit semuanya.
    Dedua dari syurga. Dan new customer.

    Sorang tu dia tengok maknya mencalit kat setahun dah. Kulit makin cerah sekata satu badan. Diam diam sekarang dia nak calit pulak. 😚

    Tu laa tu. Dok kabo jangan di tunggu. Nanti nyesal. Emaknya dah setahun calit haaa. Kita baru nak mula. Apa pon terbaik sebab amik langkah sebelum terlambat.

    Lagi best last promo bulan ni. Sapa grab 2 unit WD, boleh join lucky draw HQ bernilai RM15,000 😘

  •  6  1  4 February, 2020
  • Kenapa selalu suggest kat korang kene grab dan konsisten 3 botol WD untuk nampak kesan yang mengagumkan? ❤️ 1 botol WD adalah untuk menyingkir toksin jahat dalam badan dia bagi keluar semua dulu toksin baru WD bertindak ❤️ botol ke 2 adalah untuk merawat atau memulih. ok bila toksin jahat dalam badan dah keluar baru WD senang nak buat keje dia.

Semua jaringan kolagen yang longgar tu di anjalkan balik. Masa ni dah mula nampak perubahan ketara pada kulit korang. mane yang tetiba jadi cerah, tetiba hilang semua jerawat, tetiba kulit glowing dan menegang. ❤️ Botol ke 3 dan seterusnya adalah untuk rawatan yang berterusan. WD sebagai benteng untuk anti penuaan kat sini la wd akan berkawal menjaga dalaman dan luaran kita. Mane yang "terdown" tu dia "up" kan

kalau stop ape jadi? opkos la khidmat WD terhenti dengan sendirinya untuk sentiasa mencantikkan dalaman kita. Faham2 sendiri la yeww 🤭

Kereta pun nak sentiasa kena servis. Mana ada servis sekali terus molek je kete tu seumur hidup 🤭 tu la sebab pengunaan nye kene konsisten untuk dapat hasil yang kita nak.

#KrimMultifungsi
#CantikLuarDalam
  • Kenapa selalu suggest kat korang kene grab dan konsisten 3 botol WD untuk nampak kesan yang mengagumkan? ❤️ 1 botol WD adalah untuk menyingkir toksin jahat dalam badan dia bagi keluar semua dulu toksin baru WD bertindak ❤️ botol ke 2 adalah untuk merawat atau memulih. ok bila toksin jahat dalam badan dah keluar baru WD senang nak buat keje dia.

    Semua jaringan kolagen yang longgar tu di anjalkan balik. Masa ni dah mula nampak perubahan ketara pada kulit korang. mane yang tetiba jadi cerah, tetiba hilang semua jerawat, tetiba kulit glowing dan menegang. ❤️ Botol ke 3 dan seterusnya adalah untuk rawatan yang berterusan. WD sebagai benteng untuk anti penuaan kat sini la wd akan berkawal menjaga dalaman dan luaran kita. Mane yang "terdown" tu dia "up" kan

    kalau stop ape jadi? opkos la khidmat WD terhenti dengan sendirinya untuk sentiasa mencantikkan dalaman kita. Faham2 sendiri la yeww 🤭

    Kereta pun nak sentiasa kena servis. Mana ada servis sekali terus molek je kete tu seumur hidup 🤭 tu la sebab pengunaan nye kene konsisten untuk dapat hasil yang kita nak.

    #KrimMultifungsi
    #CantikLuarDalam

  •  13  1  4 February, 2020

Top #creamwdec Posts

  • MASALAH WANITA BERKERJAYA.
.
sering tak cukup masa untuk menjaga 
keindahan wajah.Tambahan jika anak-anak masih kecil.
.
Pagi2 je dah sibuk dengan macam-macam urusan yang perlu di selesaikan.
mana nak siapkan diri sendiri..anak-anak juga perlu di siapkan.
.
Makanya sering mengendahkan penjagaan diri
dek tiada masa untuk menjaga diri sendiri.
.
Alhamdulillah Women Desiree Essential Cream adalah jawapan TERBAIK 
untuk diri anda yang MAHU TAMPIL CANTIK DENGAN MUDAH!.
.
Hanya Calit-calit sahaja di Nadi memberikan KESAN TERBAIK UNTUK DALAMAN DAN LUARAN
TUBUH BADAN KITA SEBAGAI SEORANG WANITA dengan hanya bertindak sebagai agen penstabilan hormon
sahaja..
❤ .
.
Apabila Hormon dalam TUBUH BADAN KITA STABIL.
makanya segala masalah dalaman dan luaran dapat di rawati satu persatu
.
Berminat untuk dapatkan KESAN POSITIF YANG SAMA SEPERTI PENGGUNA KAMI INI
.
Whatsapp ninie.
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
.
♡ FREE GIFT
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh
  • MASALAH WANITA BERKERJAYA.
    .
    sering tak cukup masa untuk menjaga
    keindahan wajah.Tambahan jika anak-anak masih kecil.
    .
    Pagi2 je dah sibuk dengan macam-macam urusan yang perlu di selesaikan.
    mana nak siapkan diri sendiri..anak-anak juga perlu di siapkan.
    .
    Makanya sering mengendahkan penjagaan diri
    dek tiada masa untuk menjaga diri sendiri.
    .
    Alhamdulillah Women Desiree Essential Cream adalah jawapan TERBAIK
    untuk diri anda yang MAHU TAMPIL CANTIK DENGAN MUDAH!.
    .
    Hanya Calit-calit sahaja di Nadi memberikan KESAN TERBAIK UNTUK DALAMAN DAN LUARAN
    TUBUH BADAN KITA SEBAGAI SEORANG WANITA dengan hanya bertindak sebagai agen penstabilan hormon
    sahaja..
    ❤ .
    .
    Apabila Hormon dalam TUBUH BADAN KITA STABIL.
    makanya segala masalah dalaman dan luaran dapat di rawati satu persatu
    .
    Berminat untuk dapatkan KESAN POSITIF YANG SAMA SEPERTI PENGGUNA KAMI INI
    .
    Whatsapp ninie.
    ♥ 013 360 3032 ♥
    ♥ 013 360 3032 ♥
    ♥ 013 360 3032 ♥
    .
    ♡ FREE GIFT
    ♡ FREE POS
    ♡ FREE CONSULTATION
    .
    #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh

  •  101  0  19 May, 2016
  • Arghhh!!! SAKIT KEPALA RASA MACAM NAK PECAH!
.
Ini di sebabkan..Beban tanggungjawap yang terpaksa di pikul SEHARIAN..
.
MEMBUATKAN KITA STRESS..Bila stress mula pening kepala melampau...sampai tak tahan rasa sakitnya.
.
Tapi setelah bertemu WDEC..Kesemuanya HILANG BEGITU SAHAJA...
.
Thanks WDEC😍😍😍
.
Whatsapp ninie.
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
.
♡ FREE GIFT
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore
  • Arghhh!!! SAKIT KEPALA RASA MACAM NAK PECAH!
    .
    Ini di sebabkan..Beban tanggungjawap yang terpaksa di pikul SEHARIAN..
    .
    MEMBUATKAN KITA STRESS..Bila stress mula pening kepala melampau...sampai tak tahan rasa sakitnya.
    .
    Tapi setelah bertemu WDEC..Kesemuanya HILANG BEGITU SAHAJA...
    .
    Thanks WDEC😍😍😍
    .
    Whatsapp ninie.
    ♥ 013 360 3032 ♥
    ♥ 013 360 3032 ♥
    ♥ 013 360 3032 ♥
    .
    ♡ FREE GIFT
    ♡ FREE POS
    ♡ FREE CONSULTATION
    .
    #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

  •  156  1  10 August, 2016
  • Kenapa mesti #WDTA?

Sebab WDTA ni mudah sangat guna. Calit calit di 3 point nadi utama je, pastu biarkan dia bekerja.

WDTA ni kan guna teknologi NANO. Dimana bila kita calit di 3 point nadi, dia meresap 12 kali ganda ke dalam lapisan kulit, bertindak lebih pantas melalui pembuluh darah.

WDTA senang dibawa ke mana mana, boleh dipakai bila bila masa, tak perlu shake tak perlu nak makan atau minum. Mudah yakmat nak konsisten.

Yang paling best, WDTA ni takde pantang larang. Nak minum kopi ke, nak telan ape ke, nak campur ngan supplement lain ke, nak guna bersama skincare ke, boleh je yunk, takde hal lah.

Senangkan bila produk takde pantang larang.
Tulah yang buat kami terjatuh chenta sampailah sekarang. 
Ianya bukan sekadar krim kecantikan, bahkan pelbagai masalah lain boleh ikhtiar dengan krim saka super power WDTA ni, insyaaAllah.
.
Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig)
.
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance
  • Kenapa mesti #WDTA?

    Sebab WDTA ni mudah sangat guna. Calit calit di 3 point nadi utama je, pastu biarkan dia bekerja.

    WDTA ni kan guna teknologi NANO. Dimana bila kita calit di 3 point nadi, dia meresap 12 kali ganda ke dalam lapisan kulit, bertindak lebih pantas melalui pembuluh darah.

    WDTA senang dibawa ke mana mana, boleh dipakai bila bila masa, tak perlu shake tak perlu nak makan atau minum. Mudah yakmat nak konsisten.

    Yang paling best, WDTA ni takde pantang larang. Nak minum kopi ke, nak telan ape ke, nak campur ngan supplement lain ke, nak guna bersama skincare ke, boleh je yunk, takde hal lah.

    Senangkan bila produk takde pantang larang.
    Tulah yang buat kami terjatuh chenta sampailah sekarang.
    Ianya bukan sekadar krim kecantikan, bahkan pelbagai masalah lain boleh ikhtiar dengan krim saka super power WDTA ni, insyaaAllah.
    .
    Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig)
    .
    ♡ FREE POS
    ♡ FREE CONSULTATION
    .
    #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance

  •  136  0  24 November, 2018
  • JANGAN RISAU KALAU KULIT MUKA SENSITIF, WD BUKAN PAKAI DI MUKA
.
Masih ada ke yang keliru dengan krim kalis usia ne? Mudah je awakk. Ingat WD, ingat NADI.
.
Sebab WD ne pakainya hanya di nadi. Pelik ke? Zaman teknologi ne takde yang pelik awakk. Ne la krim paling RARE di abad ini. Krim berteknologi NANO. .
.
Molekul krim ne tersangat lah halus sehingga tak dapat di rasa dengan mata kasar. Bila disapu memang cepat sangat meresap ke sanubari. Eh, meresap ke bawah lapisan kulit la.
.
Di nadi kan ada pembuluh darah yang mengepam laju darah ke seluruh badan. Maka, akan sampai lah segala zat-zat wd ne menjelajah dan membaiki setiap inchi badan kita.
.
Berbeza dengan krim biasa yang molekulnya besar, maka hanya untuk permukaan kulit sahaja. .
.
Unik kan krim WD ne ☺
.
Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig)
.
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance
  • JANGAN RISAU KALAU KULIT MUKA SENSITIF, WD BUKAN PAKAI DI MUKA
    .
    Masih ada ke yang keliru dengan krim kalis usia ne? Mudah je awakk. Ingat WD, ingat NADI.
    .
    Sebab WD ne pakainya hanya di nadi. Pelik ke? Zaman teknologi ne takde yang pelik awakk. Ne la krim paling RARE di abad ini. Krim berteknologi NANO. .
    .
    Molekul krim ne tersangat lah halus sehingga tak dapat di rasa dengan mata kasar. Bila disapu memang cepat sangat meresap ke sanubari. Eh, meresap ke bawah lapisan kulit la.
    .
    Di nadi kan ada pembuluh darah yang mengepam laju darah ke seluruh badan. Maka, akan sampai lah segala zat-zat wd ne menjelajah dan membaiki setiap inchi badan kita.
    .
    Berbeza dengan krim biasa yang molekulnya besar, maka hanya untuk permukaan kulit sahaja. .
    .
    Unik kan krim WD ne ☺
    .
    Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig)
    .
    ♡ FREE POS
    ♡ FREE CONSULTATION
    .
    #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance

  •  210  3  5 February, 2019
  • Nampak tak, satu calit je..
3 bahagian utama,.
- Nadi leher
- Nadi di bahagian tangan
- Bahagian ari- ari

Jangan curang tau..
kata nak cantik sebelum raya.
.
Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig)
.
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance
  • Nampak tak, satu calit je..
    3 bahagian utama,.
    - Nadi leher
    - Nadi di bahagian tangan
    - Bahagian ari- ari

    Jangan curang tau..
    kata nak cantik sebelum raya.
    .
    Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig)
    .
    ♡ FREE POS
    ♡ FREE CONSULTATION
    .
    #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance

  •  109  0  12 April, 2019
  • >TERINGIN HAMIL DENGAN MUDAH<
.
Women Desiree Essential Cream.Krim comel yang mampu membuatkan Impak berganda kepada kehidupan anda sebagai wanita.
.
Ianya mampu menyuburkan rahim dengan cara menstabilkan hormon di dalam tubuh badan anda terlebih dahulu.
.
Apabila hormon sudah stabil..proses dalam tubuh badan juga akan menjadi NORMAL.
.
tak susah pon..perbetulkan dalaman..yang lain bakal menyusul..Impian takkan jadi kenyataan tanpa usaha.
.
Jom usahakan dengan krim comel kami...tak susah pon sis..calit2 ajer..mudah kan??
.
Berminat untuk dapatkan info lebih lanjut??pm inbox kami segera 😊
.
Whatsapp ninie.
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
.
♡ FREE GIFT
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore
  • >TERINGIN HAMIL DENGAN MUDAH<
    .
    Women Desiree Essential Cream.Krim comel yang mampu membuatkan Impak berganda kepada kehidupan anda sebagai wanita.
    .
    Ianya mampu menyuburkan rahim dengan cara menstabilkan hormon di dalam tubuh badan anda terlebih dahulu.
    .
    Apabila hormon sudah stabil..proses dalam tubuh badan juga akan menjadi NORMAL.
    .
    tak susah pon..perbetulkan dalaman..yang lain bakal menyusul..Impian takkan jadi kenyataan tanpa usaha.
    .
    Jom usahakan dengan krim comel kami...tak susah pon sis..calit2 ajer..mudah kan??
    .
    Berminat untuk dapatkan info lebih lanjut??pm inbox kami segera 😊
    .
    Whatsapp ninie.
    ♥ 013 360 3032 ♥
    ♥ 013 360 3032 ♥
    ♥ 013 360 3032 ♥
    .
    ♡ FREE GIFT
    ♡ FREE POS
    ♡ FREE CONSULTATION
    .
    #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

  •  210  2  10 August, 2016
  • DARAH BEKU @ DARAH KOTOR Yang tersimpan di dalam rahim biasanya boleh mengakibatkan penyakit CYST.
.
Alhamdulillah dengan Women Desiree Essential cream Mampu melancarkan perjalanan darah haid dan mengeluarkan darah darah beku yang tersimpan di dinding rahim semasa proses haid berlaku.
.
Alhamdulillah lebih banyak penyakit dapat di cegah apabila kita mampu merawat dalaman.
.
Semua dengan izin Allah.kita usaha je untuk mendapatkan kualiti hidup yang terbaik
.
Whatsapp ninie.
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
.
♡ FREE GIFT
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore
  • DARAH BEKU @ DARAH KOTOR Yang tersimpan di dalam rahim biasanya boleh mengakibatkan penyakit CYST.
    .
    Alhamdulillah dengan Women Desiree Essential cream Mampu melancarkan perjalanan darah haid dan mengeluarkan darah darah beku yang tersimpan di dinding rahim semasa proses haid berlaku.
    .
    Alhamdulillah lebih banyak penyakit dapat di cegah apabila kita mampu merawat dalaman.
    .
    Semua dengan izin Allah.kita usaha je untuk mendapatkan kualiti hidup yang terbaik
    .
    Whatsapp ninie.
    ♥ 013 360 3032 ♥
    ♥ 013 360 3032 ♥
    ♥ 013 360 3032 ♥
    .
    ♡ FREE GIFT
    ♡ FREE POS
    ♡ FREE CONSULTATION
    .
    #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

  •  173  0  10 August, 2016
  • Berita baik untuk semua yang baru nak mencuba @ pengguna setia WDEC ! Promosi WDEC masih berjalan ♥
.
Apa istimewanya WDEC ni? .
.
*********************************
FUNGSI & KELEBIHAN WDEC:
*********************************
1) nk turunkan berat badan/kurus/slim
2) nk buang segala lemak2
3) masalah perut buncit
4) nk hilangkan stretchmarks
5) nk hilangkan parut pada muka dan badan
6) masalah jerawat muka dan badan
7) masalah jeragat muka dan badan/nk kecilkan liang2 pori pd wajah.
9) nk kecilkan peha
10) nk bentuk muka yg lebih runcing/V-shape
11) nk anjalkan/tegangkan/pejalkan/besarkan payudara
12) ketatkan miss-V mcm anak dara
13) masalah angin2 dlm badan
14) resdung/alergik
15) asma/lelah
16) migrain/selalu sakit kepala
17) stress/moody/cepat marah
18) sakit bahu/belakang
19) sakit lutut/betis
20) period tak normal
21) senggugut
22) keguguran rambut yg melampau
23) dah lama berkahwin tp masih belum dapat zuriat
24) tumit kaki pecah/merekah
25) masalah kulit kering/bersisik
26) masalah kulit berminyak
27) kulit kusam/ada eyebag
28) punggung "jatuh"
29) masalah ada "misai" perempuan
30) masalah susah tidur malam
31) nk putih badan dan muka dgn sekata
32) kulit sensitif/ruam/eczema
33) nampak wajah lebih tua drpd usia sebenar
34) masalah peranakkan jatuh.
35) surutkan bisul.
36) terkena lecuran air panas atau minyak
.
Whatsapp ninie.
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
.
♡ FREE GIFT
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore
  • Berita baik untuk semua yang baru nak mencuba @ pengguna setia WDEC ! Promosi WDEC masih berjalan ♥
    .
    Apa istimewanya WDEC ni? .
    .
    *********************************
    FUNGSI & KELEBIHAN WDEC:
    *********************************
    1) nk turunkan berat badan/kurus/slim
    2) nk buang segala lemak2
    3) masalah perut buncit
    4) nk hilangkan stretchmarks
    5) nk hilangkan parut pada muka dan badan
    6) masalah jerawat muka dan badan
    7) masalah jeragat muka dan badan/nk kecilkan liang2 pori pd wajah.
    9) nk kecilkan peha
    10) nk bentuk muka yg lebih runcing/V-shape
    11) nk anjalkan/tegangkan/pejalkan/besarkan payudara
    12) ketatkan miss-V mcm anak dara
    13) masalah angin2 dlm badan
    14) resdung/alergik
    15) asma/lelah
    16) migrain/selalu sakit kepala
    17) stress/moody/cepat marah
    18) sakit bahu/belakang
    19) sakit lutut/betis
    20) period tak normal
    21) senggugut
    22) keguguran rambut yg melampau
    23) dah lama berkahwin tp masih belum dapat zuriat
    24) tumit kaki pecah/merekah
    25) masalah kulit kering/bersisik
    26) masalah kulit berminyak
    27) kulit kusam/ada eyebag
    28) punggung "jatuh"
    29) masalah ada "misai" perempuan
    30) masalah susah tidur malam
    31) nk putih badan dan muka dgn sekata
    32) kulit sensitif/ruam/eczema
    33) nampak wajah lebih tua drpd usia sebenar
    34) masalah peranakkan jatuh.
    35) surutkan bisul.
    36) terkena lecuran air panas atau minyak
    .
    Whatsapp ninie.
    ♥ 013 360 3032 ♥
    ♥ 013 360 3032 ♥
    ♥ 013 360 3032 ♥
    .
    ♡ FREE GIFT
    ♡ FREE POS
    ♡ FREE CONSULTATION
    .
    #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

  •  120  0  5 September, 2016
  • Berita baik untuk semua yang baru nak mencuba @ pengguna setia WDEC ! PROMOSI JIMAT RM 20 untuk setiap unit WDEC masih berjalan ♥
.
Apa istimewanya WDEC ni? .
.
*********************************
FUNGSI & KELEBIHAN WDEC:
*********************************
1) nk turunkan berat badan/kurus/slim
2) nk buang segala lemak2
3) masalah perut buncit
4) nk hilangkan stretchmarks
5) nk hilangkan parut pada muka dan badan
6) masalah jerawat muka dan badan
7) masalah jeragat muka dan badan/nk kecilkan liang2 pori pd wajah.
9) nk kecilkan peha
10) nk bentuk muka yg lebih runcing/V-shape
11) nk anjalkan/tegangkan/pejalkan/besarkan payudara
12) ketatkan miss-V mcm anak dara
13) masalah angin2 dlm badan
14) resdung/alergik
15) asma/lelah
16) migrain/selalu sakit kepala
17) stress/moody/cepat marah
18) sakit bahu/belakang
19) sakit lutut/betis
20) period tak normal
21) senggugut
22) keguguran rambut yg melampau
23) dah lama berkahwin tp masih belum dapat zuriat
24) tumit kaki pecah/merekah
25) masalah kulit kering/bersisik
26) masalah kulit berminyak
27) kulit kusam/ada eyebag
28) punggung "jatuh"
29) masalah ada "misai" perempuan
30) masalah susah tidur malam
31) nk putih badan dan muka dgn sekata
32) kulit sensitif/ruam/eczema
33) nampak wajah lebih tua drpd usia sebenar
34) masalah peranakkan jatuh.
35) surutkan bisul.
36) terkena lecuran air panas atau minyak
.
Whatsapp ninie.
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
♥ 013 360 3032 ♥
.
♡ FREE GIFT
♡ FREE POS
♡ FREE CONSULTATION
.
#wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore
  • Berita baik untuk semua yang baru nak mencuba @ pengguna setia WDEC ! PROMOSI JIMAT RM 20 untuk setiap unit WDEC masih berjalan ♥
    .
    Apa istimewanya WDEC ni? .
    .
    *********************************
    FUNGSI & KELEBIHAN WDEC:
    *********************************
    1) nk turunkan berat badan/kurus/slim
    2) nk buang segala lemak2
    3) masalah perut buncit
    4) nk hilangkan stretchmarks
    5) nk hilangkan parut pada muka dan badan
    6) masalah jerawat muka dan badan
    7) masalah jeragat muka dan badan/nk kecilkan liang2 pori pd wajah.
    9) nk kecilkan peha
    10) nk bentuk muka yg lebih runcing/V-shape
    11) nk anjalkan/tegangkan/pejalkan/besarkan payudara
    12) ketatkan miss-V mcm anak dara
    13) masalah angin2 dlm badan
    14) resdung/alergik
    15) asma/lelah
    16) migrain/selalu sakit kepala
    17) stress/moody/cepat marah
    18) sakit bahu/belakang
    19) sakit lutut/betis
    20) period tak normal
    21) senggugut
    22) keguguran rambut yg melampau
    23) dah lama berkahwin tp masih belum dapat zuriat
    24) tumit kaki pecah/merekah
    25) masalah kulit kering/bersisik
    26) masalah kulit berminyak
    27) kulit kusam/ada eyebag
    28) punggung "jatuh"
    29) masalah ada "misai" perempuan
    30) masalah susah tidur malam
    31) nk putih badan dan muka dgn sekata
    32) kulit sensitif/ruam/eczema
    33) nampak wajah lebih tua drpd usia sebenar
    34) masalah peranakkan jatuh.
    35) surutkan bisul.
    36) terkena lecuran air panas atau minyak
    .
    Whatsapp ninie.
    ♥ 013 360 3032 ♥
    ♥ 013 360 3032 ♥
    ♥ 013 360 3032 ♥
    .
    ♡ FREE GIFT
    ♡ FREE POS
    ♡ FREE CONSULTATION
    .
    #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

  •  106  0  9 September, 2016