#jannahnoeraya Instagram Photos & Videos

jannahnoeraya Pikdo

The total number of posts up to now is 966 with the jannahnoeraya hashtag.

Hashtag Popularity

153.3
average comments
744.2
average likes

Latest #jannahnoeraya Posts

  • .
Maryen Kurung
.
RM 329 ( RM 279)
.
Colour
🎀 Dusty Green
🎀 Dusty Pink
.
Top
⚜ Kurung Labuh with Lace
⚜ Flower Beads
⚜ Eyedrop Neckline
⚜ Back Zipper
⚜ Material: Lace, Cotton Texture
.
Bottom
⚜ Mermaid Half
⚜ Side Zipper
⚜ Material: Soft Cotton
.
Measurement: #sizingchartmaryenkurung
.
▶️ Free Shipping if purchase RM 150
.
▶️ Whatsapp #60104229645 untuk order
.
▶️ Tekan bio di link untuk order
.
#jannahnoe
#jannahnoeraya
#bajuraya
#bajukurungraya
  • .
    Maryen Kurung
    .
    RM 329 ( RM 279)
    .
    Colour
    🎀 Dusty Green
    🎀 Dusty Pink
    .
    Top
    ⚜ Kurung Labuh with Lace
    ⚜ Flower Beads
    ⚜ Eyedrop Neckline
    ⚜ Back Zipper
    ⚜ Material: Lace, Cotton Texture
    .
    Bottom
    ⚜ Mermaid Half
    ⚜ Side Zipper
    ⚜ Material: Soft Cotton
    .
    Measurement: #sizingchartmaryenkurung
    .
    ▶️ Free Shipping if purchase RM 150
    .
    ▶️ Whatsapp #60104229645 untuk order
    .
    ▶️ Tekan bio di link untuk order
    .
    #jannahnoe
    #jannahnoeraya
    #bajuraya
    #bajukurungraya

  •  0  0  28 April, 2020
  • .
Maryen Kurung
.
RM 329 ( RM 279)
.
Colour
🎀 Dusty Green
🎀 Dusty Pink
.
Top
⚜ Kurung Labuh with Lace
⚜ Flower Beads
⚜ Eyedrop Neckline
⚜ Back Zipper
⚜ Material: Lace, Cotton Texture
.
Bottom
⚜ Mermaid Half
⚜ Side Zipper
⚜ Material: Soft Cotton
.
Measurement: #sizingchartmaryenkurung
.
▶️ Free Shipping if purchase RM 150
.
▶️ Whatsapp #60104229645 untuk order
.
▶️ Tekan bio di link untuk order
.
#jannahnoe
#jannahnoeraya
#bajuraya
#bajukurungraya
  • .
    Maryen Kurung
    .
    RM 329 ( RM 279)
    .
    Colour
    🎀 Dusty Green
    🎀 Dusty Pink
    .
    Top
    ⚜ Kurung Labuh with Lace
    ⚜ Flower Beads
    ⚜ Eyedrop Neckline
    ⚜ Back Zipper
    ⚜ Material: Lace, Cotton Texture
    .
    Bottom
    ⚜ Mermaid Half
    ⚜ Side Zipper
    ⚜ Material: Soft Cotton
    .
    Measurement: #sizingchartmaryenkurung
    .
    ▶️ Free Shipping if purchase RM 150
    .
    ▶️ Whatsapp #60104229645 untuk order
    .
    ▶️ Tekan bio di link untuk order
    .
    #jannahnoe
    #jannahnoeraya
    #bajuraya
    #bajukurungraya

  •  0  0  28 April, 2020
  • .
Maryen Kurung
.
RM 329 ( RM 279)
.
Colour
🎀 Dusty Green
🎀 Dusty Pink
.
Top
⚜ Kurung Labuh with Lace
⚜ Flower Beads
⚜ Eyedrop Neckline
⚜ Back Zipper
⚜ Material: Lace, Cotton Texture
.
Bottom
⚜ Mermaid Half
⚜ Side Zipper
⚜ Material: Soft Cotton
.
Measurement: #sizingchartmaryenkurung
.
▶️ Free Shipping if purchase RM 150
.
▶️ Whatsapp #60104229645 untuk order
.
▶️ Tekan bio di link untuk order
.
#jannahnoe
#jannahnoeraya
#bajuraya
#bajukurungraya
  • .
    Maryen Kurung
    .
    RM 329 ( RM 279)
    .
    Colour
    🎀 Dusty Green
    🎀 Dusty Pink
    .
    Top
    ⚜ Kurung Labuh with Lace
    ⚜ Flower Beads
    ⚜ Eyedrop Neckline
    ⚜ Back Zipper
    ⚜ Material: Lace, Cotton Texture
    .
    Bottom
    ⚜ Mermaid Half
    ⚜ Side Zipper
    ⚜ Material: Soft Cotton
    .
    Measurement: #sizingchartmaryenkurung
    .
    ▶️ Free Shipping if purchase RM 150
    .
    ▶️ Whatsapp #60104229645 untuk order
    .
    ▶️ Tekan bio di link untuk order
    .
    #jannahnoe
    #jannahnoeraya
    #bajuraya
    #bajukurungraya

  •  0  0  28 April, 2020
  • .
Julie Kurung
.
RM 339 ( RM 289)
.
Colour
🎀Nude
🎀Cyan Blue
🎀 Purple
.
Top
⚜Kurung Labuh with Full Flower Lace
⚜Beautiful Beads on The Sleeve
⚜Material: Thai Silk
.
Bottom
⚜Mermaid Skirt with Flower Half Price
⚜Material: Flower Lace, Lux Poly
.
Measurement: #sizingchartaureliakurung
.
Sila whatsapp #60104229645 untuk order
.
Tekan bio di link
.
Free Shipping if purchase above RM 150
.
#jannahnoe
#jannahnoeraya
#bajuraya
#bajuraya2020
  • .
    Julie Kurung
    .
    RM 339 ( RM 289)
    .
    Colour
    🎀Nude
    🎀Cyan Blue
    🎀 Purple
    .
    Top
    ⚜Kurung Labuh with Full Flower Lace
    ⚜Beautiful Beads on The Sleeve
    ⚜Material: Thai Silk
    .
    Bottom
    ⚜Mermaid Skirt with Flower Half Price
    ⚜Material: Flower Lace, Lux Poly
    .
    Measurement: #sizingchartaureliakurung
    .
    Sila whatsapp #60104229645 untuk order
    .
    Tekan bio di link
    .
    Free Shipping if purchase above RM 150
    .
    #jannahnoe
    #jannahnoeraya
    #bajuraya
    #bajuraya2020

  •  1  0  28 April, 2020
  • .
Julie Kurung
.
RM 339 ( RM 289)
.
Colour
🎀Nude
🎀Cyan Blue
🎀 Purple
.
Top
⚜Kurung Labuh with Full Flower Lace
⚜Beautiful Beads on The Sleeve
⚜Material: Thai Silk
.
Bottom
⚜Mermaid Skirt with Flower Half Price
⚜Material: Flower Lace, Lux Poly
.
Measurement: #sizingchartaureliakurung
.
Sila whatsapp #60104229645 untuk order
.
Tekan bio di link
.
Free Shipping if purchase above RM 150
.
#jannahnoe
#jannahnoeraya
#bajuraya
#bajuraya2020
  • .
    Julie Kurung
    .
    RM 339 ( RM 289)
    .
    Colour
    🎀Nude
    🎀Cyan Blue
    🎀 Purple
    .
    Top
    ⚜Kurung Labuh with Full Flower Lace
    ⚜Beautiful Beads on The Sleeve
    ⚜Material: Thai Silk
    .
    Bottom
    ⚜Mermaid Skirt with Flower Half Price
    ⚜Material: Flower Lace, Lux Poly
    .
    Measurement: #sizingchartaureliakurung
    .
    Sila whatsapp #60104229645 untuk order
    .
    Tekan bio di link
    .
    Free Shipping if purchase above RM 150
    .
    #jannahnoe
    #jannahnoeraya
    #bajuraya
    #bajuraya2020

  •  0  0  28 April, 2020
  • .
Julie Kurung
.
RM 339 ( RM 289)
.
Colour
🎀Nude
🎀Cyan Blue
🎀 Purple
.
Top
⚜Kurung Labuh with Full Flower Lace
⚜Beautiful Beads on The Sleeve
⚜Material: Thai Silk
.
Bottom
⚜Mermaid Skirt with Flower Half Price
⚜Material: Flower Lace, Lux Poly
.
Measurement: #sizingchartaureliakurung
.
Sila whatsapp #60104229645 untuk order
.
Tekan bio di link
.
Free Shipping if purchase above RM 150
.
#jannahnoe
#jannahnoeraya
#bajuraya
#bajuraya2020
  • .
    Julie Kurung
    .
    RM 339 ( RM 289)
    .
    Colour
    🎀Nude
    🎀Cyan Blue
    🎀 Purple
    .
    Top
    ⚜Kurung Labuh with Full Flower Lace
    ⚜Beautiful Beads on The Sleeve
    ⚜Material: Thai Silk
    .
    Bottom
    ⚜Mermaid Skirt with Flower Half Price
    ⚜Material: Flower Lace, Lux Poly
    .
    Measurement: #sizingchartaureliakurung
    .
    Sila whatsapp #60104229645 untuk order
    .
    Tekan bio di link
    .
    Free Shipping if purchase above RM 150
    .
    #jannahnoe
    #jannahnoeraya
    #bajuraya
    #bajuraya2020

  •  0  0  28 April, 2020
  • .
Rayne Kurung
.
RM 349 ( RM 299)
.
Colour
🎀Light Mint
🎀Light Pink
.
Top
⚜Round Neck
⚜ Flower Beads on Center Front & Sleeves
⚜ Back Zipper
⚜ Material: Brocade Cotton
.
Bottom
⚜ Pencil Skirt
⚜ Back Pleated
⚜ Back Zipper
⚜Material: Cotton
.
Measurement: #sizingchartauraynekurung
.
Sila whatsapp #60104229645 untuk order
.
Tekan bio di link
.
Free Shipping if purchase above RM 150
.
#jannahnoe
#jannahnoeraya
#bajuraya
#bajuraya2020
  • .
    Rayne Kurung
    .
    RM 349 ( RM 299)
    .
    Colour
    🎀Light Mint
    🎀Light Pink
    .
    Top
    ⚜Round Neck
    ⚜ Flower Beads on Center Front & Sleeves
    ⚜ Back Zipper
    ⚜ Material: Brocade Cotton
    .
    Bottom
    ⚜ Pencil Skirt
    ⚜ Back Pleated
    ⚜ Back Zipper
    ⚜Material: Cotton
    .
    Measurement: #sizingchartauraynekurung
    .
    Sila whatsapp #60104229645 untuk order
    .
    Tekan bio di link
    .
    Free Shipping if purchase above RM 150
    .
    #jannahnoe
    #jannahnoeraya
    #bajuraya
    #bajuraya2020

  •  0  0  28 April, 2020
  • .
Rayne Kurung
.
RM 349 ( RM 299)
.
Colour
🎀Light Mint
🎀Light Pink
.
Top
⚜Round Neck
⚜ Flower Beads on Center Front & Sleeves
⚜ Back Zipper
⚜ Material: Brocade Cotton
.
Bottom
⚜ Pencil Skirt
⚜ Back Pleated
⚜ Back Zipper
⚜Material: Cotton
.
Measurement: #sizingchartauraynekurung
.
Sila whatsapp #60104229645 untuk order
.
Tekan bio di link
.
Free Shipping if purchase above RM 150
.
#jannahnoe
#jannahnoeraya
#bajuraya
#bajuraya2020
  • .
    Rayne Kurung
    .
    RM 349 ( RM 299)
    .
    Colour
    🎀Light Mint
    🎀Light Pink
    .
    Top
    ⚜Round Neck
    ⚜ Flower Beads on Center Front & Sleeves
    ⚜ Back Zipper
    ⚜ Material: Brocade Cotton
    .
    Bottom
    ⚜ Pencil Skirt
    ⚜ Back Pleated
    ⚜ Back Zipper
    ⚜Material: Cotton
    .
    Measurement: #sizingchartauraynekurung
    .
    Sila whatsapp #60104229645 untuk order
    .
    Tekan bio di link
    .
    Free Shipping if purchase above RM 150
    .
    #jannahnoe
    #jannahnoeraya
    #bajuraya
    #bajuraya2020

  •  0  0  28 April, 2020
  • .
Rayne Kurung
.
RM 349 ( RM 299)
.
Colour
🎀Light Mint
🎀Light Pink
.
Top
⚜Round Neck
⚜ Flower Beads on Center Front & Sleeves
⚜ Back Zipper
⚜ Material: Brocade Cotton
.
Bottom
⚜ Pencil Skirt
⚜ Back Pleated
⚜ Back Zipper
⚜Material: Cotton
.
Measurement: #sizingchartauraynekurung
.
Sila whatsapp #60104229645 untuk order
.
Tekan bio di link
.
Free Shipping if purchase above RM 150
.
#jannahnoe
#jannahnoeraya
#bajuraya
#bajuraya2020
  • .
    Rayne Kurung
    .
    RM 349 ( RM 299)
    .
    Colour
    🎀Light Mint
    🎀Light Pink
    .
    Top
    ⚜Round Neck
    ⚜ Flower Beads on Center Front & Sleeves
    ⚜ Back Zipper
    ⚜ Material: Brocade Cotton
    .
    Bottom
    ⚜ Pencil Skirt
    ⚜ Back Pleated
    ⚜ Back Zipper
    ⚜Material: Cotton
    .
    Measurement: #sizingchartauraynekurung
    .
    Sila whatsapp #60104229645 untuk order
    .
    Tekan bio di link
    .
    Free Shipping if purchase above RM 150
    .
    #jannahnoe
    #jannahnoeraya
    #bajuraya
    #bajuraya2020

  •  1  0  28 April, 2020
  • .
Rosie Kurung
.
RM 369 ( RM 319)
.
Colour
🎀Teapot Blue
🎀Dusty Pink
.
Top
⚜Fit Kurung Labuh with Lace
⚜Flower Beads
⚜Round Neck
⚜ Extra Border Lace
⚜Back Zipper & Sleeve Zipper
⚜Material: Lace, Cotton Spandex
.
Bottom
⚜ Full Lace
⚜ Mermaid Half Moon Skirt
⚜ Material: Lace, Cotton Spandex
.
Measurement: #sizingchartrosiekurung
.
Sila whatsapp #60104229645 untuk order
.
Tekan bio di link
.
Free Shipping if purchase above RM 150
.
#jannahnoe
#jannahnoeraya
#bajuraya
#bajuraya2020
  • .
    Rosie Kurung
    .
    RM 369 ( RM 319)
    .
    Colour
    🎀Teapot Blue
    🎀Dusty Pink
    .
    Top
    ⚜Fit Kurung Labuh with Lace
    ⚜Flower Beads
    ⚜Round Neck
    ⚜ Extra Border Lace
    ⚜Back Zipper & Sleeve Zipper
    ⚜Material: Lace, Cotton Spandex
    .
    Bottom
    ⚜ Full Lace
    ⚜ Mermaid Half Moon Skirt
    ⚜ Material: Lace, Cotton Spandex
    .
    Measurement: #sizingchartrosiekurung
    .
    Sila whatsapp #60104229645 untuk order
    .
    Tekan bio di link
    .
    Free Shipping if purchase above RM 150
    .
    #jannahnoe
    #jannahnoeraya
    #bajuraya
    #bajuraya2020

  •  0  0  28 April, 2020
  • .
Rosie Kurung
.
RM 369 ( RM 319)
.
Colour
🎀Teapot Blue
🎀Dusty Pink
.
Top
⚜Fit Kurung Labuh with Lace
⚜Flower Beads
⚜Round Neck
⚜ Extra Border Lace
⚜Back Zipper & Sleeve Zipper
⚜Material: Lace, Cotton Spandex
.
Bottom
⚜ Full Lace
⚜ Mermaid Half Moon Skirt
⚜ Material: Lace, Cotton Spandex
.
Measurement: #sizingchartrosiekurung
.
Sila whatsapp #60104229645 untuk order
.
Tekan bio di link
.
Free Shipping if purchase above RM 150
.
#jannahnoe
#jannahnoeraya
#bajuraya
#bajuraya2020
  • .
    Rosie Kurung
    .
    RM 369 ( RM 319)
    .
    Colour
    🎀Teapot Blue
    🎀Dusty Pink
    .
    Top
    ⚜Fit Kurung Labuh with Lace
    ⚜Flower Beads
    ⚜Round Neck
    ⚜ Extra Border Lace
    ⚜Back Zipper & Sleeve Zipper
    ⚜Material: Lace, Cotton Spandex
    .
    Bottom
    ⚜ Full Lace
    ⚜ Mermaid Half Moon Skirt
    ⚜ Material: Lace, Cotton Spandex
    .
    Measurement: #sizingchartrosiekurung
    .
    Sila whatsapp #60104229645 untuk order
    .
    Tekan bio di link
    .
    Free Shipping if purchase above RM 150
    .
    #jannahnoe
    #jannahnoeraya
    #bajuraya
    #bajuraya2020

  •  1  0  28 April, 2020
  • .
Rosie Kurung
.
RM 369 ( RM 319)
.
Colour
🎀Teapot Blue
🎀Dusty Pink
.
Top
⚜Fit Kurung Labuh with Lace
⚜Flower Beads
⚜Round Neck
⚜ Extra Border Lace
⚜Back Zipper & Sleeve Zipper
⚜Material: Lace, Cotton Spandex
.
Bottom
⚜ Full Lace
⚜ Mermaid Half Moon Skirt
⚜ Material: Lace, Cotton Spandex
.
Measurement: #sizingchartrosiekurung
.
Sila whatsapp #60104229645 untuk order
.
Tekan bio di link
.
Free Shipping if purchase above RM 150
.
#jannahnoe
#jannahnoeraya
#bajuraya
#bajuraya2020
  • .
    Rosie Kurung
    .
    RM 369 ( RM 319)
    .
    Colour
    🎀Teapot Blue
    🎀Dusty Pink
    .
    Top
    ⚜Fit Kurung Labuh with Lace
    ⚜Flower Beads
    ⚜Round Neck
    ⚜ Extra Border Lace
    ⚜Back Zipper & Sleeve Zipper
    ⚜Material: Lace, Cotton Spandex
    .
    Bottom
    ⚜ Full Lace
    ⚜ Mermaid Half Moon Skirt
    ⚜ Material: Lace, Cotton Spandex
    .
    Measurement: #sizingchartrosiekurung
    .
    Sila whatsapp #60104229645 untuk order
    .
    Tekan bio di link
    .
    Free Shipping if purchase above RM 150
    .
    #jannahnoe
    #jannahnoeraya
    #bajuraya
    #bajuraya2020

  •  0  0  28 April, 2020

Top #jannahnoeraya Posts

  • OMG MORE NEW DESIGNS?! Yes girls! We have many more designs to show you. Excited tak?! 😍
.
Design-design kali ni confirm akan buat dearies teringat-ingat kalau tak beli! Kita open untuk pre-order ya & untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step! 🛍
.
Agak-agak berapa banyak lagi designs yang kita belum release? Clue: (psst, banyak lagi tau) ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • OMG MORE NEW DESIGNS?! Yes girls! We have many more designs to show you. Excited tak?! 😍
    .
    Design-design kali ni confirm akan buat dearies teringat-ingat kalau tak beli! Kita open untuk pre-order ya & untuk yang dah buat payment kita akan proceed to the next step! 🛍
    .
    Agak-agak berapa banyak lagi designs yang kita belum release? Clue: (psst, banyak lagi tau) ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  4,905  1,350  3 April, 2020
  • ANOTHER SNEAK PEAK FOR ALL JANNAHNOELOVERS ✨
.
Jane nak say sorry sebab terpaksa tunjuk one of Jannahnoe Lebaran 2020 collection kat korang 🤭
.
Girls, cuba teka berapa colour kita ada untuk Haelynn Kurung ni? Siapa comment kat bawah Jane janji kita reveal lagi next design!😉
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • ANOTHER SNEAK PEAK FOR ALL JANNAHNOELOVERS ✨
    .
    Jane nak say sorry sebab terpaksa tunjuk one of Jannahnoe Lebaran 2020 collection kat korang 🤭
    .
    Girls, cuba teka berapa colour kita ada untuk Haelynn Kurung ni? Siapa comment kat bawah Jane janji kita reveal lagi next design!😉
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  9,132  1,738  20 March, 2020
  • Kalau korang ingat dah tak ada design untuk kids, korang salah! We present to you another design untuk Jannahnoe Lebaran Kids 2020 ✨
.
Overwhelming feedbacks from all jannahnoelovers yang dah fall in love dengan kids collection ❤️
.
For online purchase
Whatsapp: 012-7739060
Website : www.jannahnoe.com
All our authorized personal shoppers
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
#JANNAHNOEKIDS
  • Kalau korang ingat dah tak ada design untuk kids, korang salah! We present to you another design untuk Jannahnoe Lebaran Kids 2020 ✨
    .
    Overwhelming feedbacks from all jannahnoelovers yang dah fall in love dengan kids collection ❤️
    .
    For online purchase
    Whatsapp: 012-7739060
    Website : www.jannahnoe.com
    All our authorized personal shoppers
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA
    #JANNAHNOEKIDS

  •  4,175  968  6 April, 2020
  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
.
Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
.
#JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100! All purchase will be at our online platforms & with all our authorized personal shoppers 🛍 .
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Korang mencari baju raya yang simple but outstanding, manis & tak terlalu sarat? Sherry Kurung is the answer! ✨
    .
    Cuba zoom tengok details kat baju tu, tapi watch out takut fall in love dengan design ni 😍
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020 PREORDER booking serendah RM100! All purchase will be at our online platforms & with all our authorized personal shoppers 🛍 .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  4,915  1,147  5 April, 2020
  • Before anything else, Jane reveal lagi satu design special for you girls! ✨
.
Ye Jane tahu cantik & confirm kalau dearies pakai lagi onz! 😘 Apa kata dearies tolong Jane pick name untuk design ni. Comment your suggestion down below! 👇🏼
.
Lagi berapa hari je kita nak release our Jannahnoe Lebaran 2020, do you feel the heat yet?!
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Before anything else, Jane reveal lagi satu design special for you girls! ✨
    .
    Ye Jane tahu cantik & confirm kalau dearies pakai lagi onz! 😘 Apa kata dearies tolong Jane pick name untuk design ni. Comment your suggestion down below! 👇🏼
    .
    Lagi berapa hari je kita nak release our Jannahnoe Lebaran 2020, do you feel the heat yet?!
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  4,356  751  21 March, 2020
  • Tahun ni siapa #TEAMBLACK untuk raya? Sebab yes! Kita sama 🖤
.
Next post Jane nak announce tarikh release untuk our Jannahnoe Lebaran 2020. Are you girls excited?! If you are, comment ❤️ banyak banyak down below!
.
#JANNAHNOELEBRAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Tahun ni siapa #TEAMBLACK untuk raya? Sebab yes! Kita sama 🖤
    .
    Next post Jane nak announce tarikh release untuk our Jannahnoe Lebaran 2020. Are you girls excited?! If you are, comment ❤️ banyak banyak down below!
    .
    #JANNAHNOELEBRAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  4,943  829  22 March, 2020
  • HI GIRLS! CAN YOU GUESS BERAPA TOTAL DESIGN YANG KITA AKAN RELEASE 26.03.20 NI? SIAPA BETUL JANE NAK BAGI ONE OF OUR JANNAHNOE LEBARAN 2020 COLLECTION TO YOU GIRLS TAU! 🤭
.
Jangan sedih sebab physical stores kita tutup, once release dearies boleh make your purchase through our online platforms!
.
Online platform tu apa? Haa dearies boleh purchase through our website WWW.JANNAHNOE.COM or through whatsapp 012-7739060! ✨
.
Be sure to grab fast sebab Jane dengar queue orang nak beli Jannahnoe Lebaran 2020 kita panjang! 😍
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • HI GIRLS! CAN YOU GUESS BERAPA TOTAL DESIGN YANG KITA AKAN RELEASE 26.03.20 NI? SIAPA BETUL JANE NAK BAGI ONE OF OUR JANNAHNOE LEBARAN 2020 COLLECTION TO YOU GIRLS TAU! 🤭
    .
    Jangan sedih sebab physical stores kita tutup, once release dearies boleh make your purchase through our online platforms!
    .
    Online platform tu apa? Haa dearies boleh purchase through our website WWW.JANNAHNOE.COM or through whatsapp 012-7739060! ✨
    .
    Be sure to grab fast sebab Jane dengar queue orang nak beli Jannahnoe Lebaran 2020 kita panjang! 😍
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  2,739  662  23 March, 2020
  • Nervousnya Jane! One by one design kita reveal. Siapa excited cuba comment kat bawah “😍”.
.
Available in 2 colours! For more updates, dearies boleh check out our @jannahnoe_catalogue tau untuk details & measurements!
.
Slowly but surely ok kita upload! Stay tuned ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • Nervousnya Jane! One by one design kita reveal. Siapa excited cuba comment kat bawah “😍”.
    .
    Available in 2 colours! For more updates, dearies boleh check out our @jannahnoe_catalogue tau untuk details & measurements!
    .
    Slowly but surely ok kita upload! Stay tuned ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  2,578  457  7 April, 2020
  • MACAM PERNAH TENGOK DESIGN NI, TAPI KAT MANA AND BILA? Try comment kat bawah! 👇🏼
.
Cuba imagine dearies gayakan design satu ni dengan suami/boyfriend first day raya nanti. Confirm orang kiri kanan tak kelip mata!
.
THIS BEAUTY WILL BE LAUNCH ON 26.03.2020 ✨
.
#JANNAHNOELEBARAN2020
#JANNAHNOERAYA
  • MACAM PERNAH TENGOK DESIGN NI, TAPI KAT MANA AND BILA? Try comment kat bawah! 👇🏼
    .
    Cuba imagine dearies gayakan design satu ni dengan suami/boyfriend first day raya nanti. Confirm orang kiri kanan tak kelip mata!
    .
    THIS BEAUTY WILL BE LAUNCH ON 26.03.2020 ✨
    .
    #JANNAHNOELEBARAN2020
    #JANNAHNOERAYA

  •  3,688  626  24 March, 2020