#lawocapsul Instagram Photos & Videos

lawocapsul Pikdo

The total number of posts up to now is 84 with the lawocapsul hashtag.

Hashtag Popularity

0.1
average comments
56.3
average likes

Latest #lawocapsul Posts

  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT 
Runsing!  Dah pakai macam-macam produk,  yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam. 
Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
Kulit dah makin cerah dan sihat. .
Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
.
Whatapps rara sekarang 0149426440

#lawobeaute
#lawocapsul
#codkualaterengganu

@lawo_wd2301
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT
    Runsing! Dah pakai macam-macam produk, yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
    Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam.
    Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
    Kulit dah makin cerah dan sihat. .
    Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

    @lawo_wd2301

  •  5  0  30 November, 2019
  • Tak sempat habis satu botol pun lagi dah ramai yang tegur. Nak korek rahsia lettew 😜
.
.
Uolls yang dah tahu ni bila lagi nak cuba? Jangan lupa perkara wajib apabila nak makan supliment tambahan. Air kosong 8 gelas. Nak cantik tapi malas minum air kosong? Lupakan hajat anda 😎

#lawobeauty 
#lawocapsul 
#lawomagiccapsul
  • Tak sempat habis satu botol pun lagi dah ramai yang tegur. Nak korek rahsia lettew 😜
    .
    .
    Uolls yang dah tahu ni bila lagi nak cuba? Jangan lupa perkara wajib apabila nak makan supliment tambahan. Air kosong 8 gelas. Nak cantik tapi malas minum air kosong? Lupakan hajat anda 😎

    #lawobeauty
    #lawocapsul
    #lawomagiccapsul

  •  7  0  18 November, 2019
  • NYAH KAU JERAWAT DEGIL!

Setiap individu berbeza tempat timbul jerawat dibahagian muka.  Tapi kenapa? 
Jerawat dibahagian dagu disebabkan masalah buah pinggang atau sistem endokrin (rembesan dalaman) lemah. Kaum wanita mudah mendapat jerawat di sekitar dagu yang berpunca daripada haid yang tidak teratur dan sistem peranakan yang bermasalah.

Setiap minggu makan lawo magic capsul 2 biji dan minum air masak secukupnya. 
Inilah hasilnya.  Whatapps rara sekarang sementara stok masih ada 0149426440

#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • NYAH KAU JERAWAT DEGIL!

    Setiap individu berbeza tempat timbul jerawat dibahagian muka. Tapi kenapa?
    Jerawat dibahagian dagu disebabkan masalah buah pinggang atau sistem endokrin (rembesan dalaman) lemah. Kaum wanita mudah mendapat jerawat di sekitar dagu yang berpunca daripada haid yang tidak teratur dan sistem peranakan yang bermasalah.

    Setiap minggu makan lawo magic capsul 2 biji dan minum air masak secukupnya.
    Inilah hasilnya. Whatapps rara sekarang sementara stok masih ada 0149426440

    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  6  0  5 August, 2019
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT 
Runsing!  Dah pakai macam-macam produk,  yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam. 
Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
Kulit dah makin cerah dan sihat. .
Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
.
Whatapps rara sekarang 0149426440

#lawobeaute
#lawocapsul
#codkualaterengganu

@lawo_wd2301
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT
    Runsing! Dah pakai macam-macam produk, yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
    Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam.
    Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
    Kulit dah makin cerah dan sihat. .
    Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

    @lawo_wd2301

  •  6  0  2 August, 2019
  • SEBULAN DAH NAMPAK KESAN! 
urat hijau dah kelihatan.  Ingat senang ke nak cepat putih tapi tak mustahilkan?  Makan 2 biji lawo capsul satu hari untuk satu minggu.  Tak perlu makan setiap hari. 
Nahhhh!  Kulit makin putih.  Urat hijau pon dah kelihatan.  Ingat perempuan je nak putih?  Laki pon perlu jaga jugak.  Baru nampak segak bergaya 😘
.
Whatapps rara sekarang untuk info 0149426440

#lawobeaute 
#lawocapsul
#codkualaterengganu
  • SEBULAN DAH NAMPAK KESAN!
    urat hijau dah kelihatan. Ingat senang ke nak cepat putih tapi tak mustahilkan? Makan 2 biji lawo capsul satu hari untuk satu minggu. Tak perlu makan setiap hari.
    Nahhhh! Kulit makin putih. Urat hijau pon dah kelihatan. Ingat perempuan je nak putih? Laki pon perlu jaga jugak. Baru nampak segak bergaya 😘
    .
    Whatapps rara sekarang untuk info 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  3  0  1 May, 2019
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT 
Runsing!  Dah pakai macam-macam produk,  yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam. 
Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
Kulit dah makin cerah dan sihat. .
Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
.
Whatapps rara sekarang 0149426440

#lawobeaute
#lawocapsul
#codkualaterengganu

@lawo_wd2301
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT
    Runsing! Dah pakai macam-macam produk, yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
    Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam.
    Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
    Kulit dah makin cerah dan sihat. .
    Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

    @lawo_wd2301

  •  13  0  21 April, 2019
  • VIRUS APEKAH INI? .
Saya bawak virus ke kak?  haaa ye dik awak bawak virus dekat kawan-kawan awak.  Habis berjangkit dekat semua. Tak cukup  kulit awak je cerah kawan-kawan pon nak cerah sekali. .
.
1 bulan? 2 bulan?  10 minggu? 1 minggu pon dah nampak kesan adik manis oi.  Tak cuba tak tahu.  Dah cuba jangan pura-pura tak tahu. 😝
.
.
Dapatkan segera lawo magic capsul dengan harga yang mampu milik 😜

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#codkualaTerengganu
  • VIRUS APEKAH INI? .
    Saya bawak virus ke kak? haaa ye dik awak bawak virus dekat kawan-kawan awak. Habis berjangkit dekat semua. Tak cukup kulit awak je cerah kawan-kawan pon nak cerah sekali. .
    .
    1 bulan? 2 bulan? 10 minggu? 1 minggu pon dah nampak kesan adik manis oi. Tak cuba tak tahu. Dah cuba jangan pura-pura tak tahu. 😝
    .
    .
    Dapatkan segera lawo magic capsul dengan harga yang mampu milik 😜

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaTerengganu

  •  6  0  15 April, 2019
  • KULIT ALERGIK LICIN TANPA PARUT! 
Whoaa pakai ape tu 😱
.
Hanya makan 6 biji capsul sahaja selama 3 minggu dan kesan alergik hilang tanpa meninggalkan Parut langsung?
.
Lawo magic capsul berfungsi untuk membantu menghilangkan tompok gelap, bintik hitam, dan melembapkan kulit yang menjadikan kulit uols licin comey- comey gittew.
.
Limited stok.
.
Whatapps rara sekarang 0149426440 dan cod area kuala terengganu. Founder takde rara ade 😜

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • KULIT ALERGIK LICIN TANPA PARUT!
    Whoaa pakai ape tu 😱
    .
    Hanya makan 6 biji capsul sahaja selama 3 minggu dan kesan alergik hilang tanpa meninggalkan Parut langsung?
    .
    Lawo magic capsul berfungsi untuk membantu menghilangkan tompok gelap, bintik hitam, dan melembapkan kulit yang menjadikan kulit uols licin comey- comey gittew.
    .
    Limited stok.
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440 dan cod area kuala terengganu. Founder takde rara ade 😜

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  4  0  1 April, 2019
  • NYAH KAU JERAWAT DEGIL!

Setiap individu berbeza tempat timbul jerawat dibahagian muka.  Tapi kenapa? 
Jerawat dibahagian dagu disebabkan masalah buah pinggang atau sistem endokrin (rembesan dalaman) lemah. Kaum wanita mudah mendapat jerawat di sekitar dagu yang berpunca daripada haid yang tidak teratur dan sistem peranakan yang bermasalah.

Setiap minggu makan lawo magic capsul 2 biji dan minum air masak secukupnya. 
Inilah hasilnya.  Whatapps rara sekarang sementara stok masih ada 0149426440

#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • NYAH KAU JERAWAT DEGIL!

    Setiap individu berbeza tempat timbul jerawat dibahagian muka. Tapi kenapa?
    Jerawat dibahagian dagu disebabkan masalah buah pinggang atau sistem endokrin (rembesan dalaman) lemah. Kaum wanita mudah mendapat jerawat di sekitar dagu yang berpunca daripada haid yang tidak teratur dan sistem peranakan yang bermasalah.

    Setiap minggu makan lawo magic capsul 2 biji dan minum air masak secukupnya.
    Inilah hasilnya. Whatapps rara sekarang sementara stok masih ada 0149426440

    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  6  0  1 April, 2019
  • SEBULAN DAH NAMPAK KESAN! 
urat hijau dah kelihatan.  Ingat senang ke nak cepat putih tapi tak mustahilkan?  Makan 2 biji lawo capsul satu hari untuk satu minggu.  Tak perlu makan setiap hari. 
Nahhhh!  Kulit makin putih.  Urat hijau pon dah kelihatan.  Ingat perempuan je nak putih?  Laki pon perlu jaga jugak.  Baru nampak segak bergaya 😘
.
Whatapps rara sekarang untuk info 0149426440

#lawobeaute 
#lawocapsul
#codkualaterengganu
  • SEBULAN DAH NAMPAK KESAN!
    urat hijau dah kelihatan. Ingat senang ke nak cepat putih tapi tak mustahilkan? Makan 2 biji lawo capsul satu hari untuk satu minggu. Tak perlu makan setiap hari.
    Nahhhh! Kulit makin putih. Urat hijau pon dah kelihatan. Ingat perempuan je nak putih? Laki pon perlu jaga jugak. Baru nampak segak bergaya 😘
    .
    Whatapps rara sekarang untuk info 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  5  0  30 March, 2019
  • KULIT KUSAM DAN TONA KULIT TAK SEKATA? 
Dulu tak confident dengan diri sendiri. Sekarang kulit licin pinkish gittew. Nak g mana- mana pon tak risau dah. 
Bintik hitam dah hilang, tona kulit pon dah sekata, parut jerawat pon dah hilang kemana!

Hanya makan 6 biji lawo magic capsul dah nampak kesan. 
Whatapps rara sekarang sebelum stok habis 0149426440

#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • KULIT KUSAM DAN TONA KULIT TAK SEKATA?
    Dulu tak confident dengan diri sendiri. Sekarang kulit licin pinkish gittew. Nak g mana- mana pon tak risau dah.
    Bintik hitam dah hilang, tona kulit pon dah sekata, parut jerawat pon dah hilang kemana!

    Hanya makan 6 biji lawo magic capsul dah nampak kesan.
    Whatapps rara sekarang sebelum stok habis 0149426440

    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  3  0  12 March, 2019
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT 
Runsing!  Dah pakai macam-macam produk,  yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam. 
Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
Kulit dah makin cerah dan sihat. .
Dapatkan 2 botol lawo magic capsul dapat percuma sabun dan serumm. . 😘. sangat limited stok
.
Whatapps rara sekarang 0149426440

#lawobeaute
#lawocapsul
#codkualaterengganu

@lawo_wd2301
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT
    Runsing! Dah pakai macam-macam produk, yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
    Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam.
    Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
    Kulit dah makin cerah dan sihat. .
    Dapatkan 2 botol lawo magic capsul dapat percuma sabun dan serumm. . 😘. sangat limited stok
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

    @lawo_wd2301

  •  8  0  12 March, 2019
  • SEBULAN DAH NAMPAK KESAN! 
urat hijau dah kelihatan.  Ingat senang ke nak cepat putih tapi tak mustahilkan?  Makan 2 biji lawo capsul satu hari untuk satu minggu.  Tak perlu makan setiap hari. 
Nahhhh!  Kulit makin putih.  Urat hijau pon dah kelihatan.  Ingat perempuan je nak putih?  Laki pon perlu jaga jugak.  Baru nampak segak bergaya 😘
.
Whatapps rara sekarang untuk info 0149426440

#lawobeaute 
#lawocapsul
#codkualaterengganu
  • SEBULAN DAH NAMPAK KESAN!
    urat hijau dah kelihatan. Ingat senang ke nak cepat putih tapi tak mustahilkan? Makan 2 biji lawo capsul satu hari untuk satu minggu. Tak perlu makan setiap hari.
    Nahhhh! Kulit makin putih. Urat hijau pon dah kelihatan. Ingat perempuan je nak putih? Laki pon perlu jaga jugak. Baru nampak segak bergaya 😘
    .
    Whatapps rara sekarang untuk info 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  4  0  8 March, 2019
  • VIRUS APEKAH INI? .
Saya bawak virus ke kak?  haaa ye dik awak bawak virus dekat kawan-kawan awak.  Habis berjangkit dekat semua. Tak cukup  kulit awak je cerah kawan-kawan pon nak cerah sekali. .
.
1 bulan? 2 bulan?  10 minggu? 1 minggu pon dah nampak kesan adik manis oi.  Tak cuba tak tahu.  Dah cuba jangan pura-pura tak tahu. 😝
.
.
Dapatkan segera lawo magic capsul dengan harga yang mampu milik 😜

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#codkualaTerengganu
  • VIRUS APEKAH INI? .
    Saya bawak virus ke kak? haaa ye dik awak bawak virus dekat kawan-kawan awak. Habis berjangkit dekat semua. Tak cukup kulit awak je cerah kawan-kawan pon nak cerah sekali. .
    .
    1 bulan? 2 bulan? 10 minggu? 1 minggu pon dah nampak kesan adik manis oi. Tak cuba tak tahu. Dah cuba jangan pura-pura tak tahu. 😝
    .
    .
    Dapatkan segera lawo magic capsul dengan harga yang mampu milik 😜

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaTerengganu

  •  14  0  5 February, 2019
  • Kulit burn sebab suka main panas? Teringin nak kulit putih. Tak tahu nak makan produk ape yang sesuai? Jangan risau rara guide sampai jadiii.
.
.
 Yang penting korang jangan tinggal air masak. Tips mahal gittew 😜

#nakPutih
#NakLawo
#lawobeute 
#lawocapsul
  • Kulit burn sebab suka main panas? Teringin nak kulit putih. Tak tahu nak makan produk ape yang sesuai? Jangan risau rara guide sampai jadiii.
    .
    .
    Yang penting korang jangan tinggal air masak. Tips mahal gittew 😜

    #nakPutih
    #NakLawo
    #lawobeute
    #lawocapsul

  •  11  0  29 January, 2019
  • Petang semua!.
.
Kepada semua yg masih lagi tertanya- tanya ape lah yang hebat sangat lawo capsul ni smpai makan satu botol pon dah nampak kesan?.
.
Haaa ni rara tunjuk kt semua kelebihan dan bahan yang digunakan dan yang ada dalam lawo magic capsul.. 100% serbuk mutiara jepun tu. Kita nak pergi jepun pon tak tahu bila sampai.. Haaa ni dapat makan serbuk pon jadi la πŸ˜†.
.
Nak kulit cantik macam orang jepun yang mulusΒ² tu try la.. Memang tak rugi.. Orang yang tak try la rugi sbb tak tahu dan tak dapat rasa kelebihan dye.. .
Lawo maguc capsul sekarang dah packaging baru dengan kesan yang berganda.
.

Pm rara 0149426440 for fast respon or ape2 soalan yang korang nak tahu boleh direct tye.. In sha allah rara cuba bantu πŸ€—

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#lawomagic
  • Petang semua!.
    .
    Kepada semua yg masih lagi tertanya- tanya ape lah yang hebat sangat lawo capsul ni smpai makan satu botol pon dah nampak kesan?.
    .
    Haaa ni rara tunjuk kt semua kelebihan dan bahan yang digunakan dan yang ada dalam lawo magic capsul.. 100% serbuk mutiara jepun tu. Kita nak pergi jepun pon tak tahu bila sampai.. Haaa ni dapat makan serbuk pon jadi la πŸ˜†.
    .
    Nak kulit cantik macam orang jepun yang mulusΒ² tu try la.. Memang tak rugi.. Orang yang tak try la rugi sbb tak tahu dan tak dapat rasa kelebihan dye.. .
    Lawo maguc capsul sekarang dah packaging baru dengan kesan yang berganda.
    .

    Pm rara 0149426440 for fast respon or ape2 soalan yang korang nak tahu boleh direct tye.. In sha allah rara cuba bantu πŸ€—

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #lawomagic

  •  8  0  21 January, 2019
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT 
Runsing!  Dah pakai macam-macam produk,  yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam. 
Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
Kulit dah makin cerah dan sihat. .
Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
.
Whatapps rara sekarang 0149426440

#lawobeaute
#lawocapsul
#codkualaterengganu

@lawo_wd2301
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT
    Runsing! Dah pakai macam-macam produk, yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
    Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam.
    Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
    Kulit dah makin cerah dan sihat. .
    Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

    @lawo_wd2301

  •  18  0  11 August, 2018
  • Parut?jerawat? Kulit gelap? Adushhhh susah betol la nok hilangkan masalah ni!.
.
Bukan perempuan je lelaki pon ade masalah yang sama.
. 
Bukan tak usaha! Dah beli produk mahal! Perbagai jenis! Tapi masalah tetap tak selesai!.
.
Lek chek kak jangan bekeng² meh rara share sket, tak perlu beli brg mahal² g laser bagai try lawo capsul dengan wd je in sha allah semua boleh diselesaikan 😎😘.
.
Pm rara 0149426440 sebelum stok habis 😳

#wd #womandesiree #lawocapsul #lawobeaute #sekmung #sekkepok
  • Parut?jerawat? Kulit gelap? Adushhhh susah betol la nok hilangkan masalah ni!.
    .
    Bukan perempuan je lelaki pon ade masalah yang sama.
    .
    Bukan tak usaha! Dah beli produk mahal! Perbagai jenis! Tapi masalah tetap tak selesai!.
    .
    Lek chek kak jangan bekeng² meh rara share sket, tak perlu beli brg mahal² g laser bagai try lawo capsul dengan wd je in sha allah semua boleh diselesaikan 😎😘.
    .
    Pm rara 0149426440 sebelum stok habis 😳

    #wd #womandesiree #lawocapsul #lawobeaute #sekmung #sekkepok

  •  22  0  17 July, 2018
  • VIRUS APEKAH INI? .
Saya bawak virus ke kak?  haaa ye dik awak bawak virus dekat kawan-kawan awak.  Habis berjangkit dekat semua. Tak cukup  kulit awak je cerah kawan-kawan pon nak cerah sekali. .
.
1 bulan? 2 bulan?  10 minggu? 1 minggu pon dah nampak kesan adik manis oi.  Tak cuba tak tahu.  Dah cuba jangan pura-pura tak tahu. 😝
.
.
Dapatkan segera lawo magic capsul dengan harga yang mampu milik 😜

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#codkualaTerengganu
  • VIRUS APEKAH INI? .
    Saya bawak virus ke kak? haaa ye dik awak bawak virus dekat kawan-kawan awak. Habis berjangkit dekat semua. Tak cukup kulit awak je cerah kawan-kawan pon nak cerah sekali. .
    .
    1 bulan? 2 bulan? 10 minggu? 1 minggu pon dah nampak kesan adik manis oi. Tak cuba tak tahu. Dah cuba jangan pura-pura tak tahu. 😝
    .
    .
    Dapatkan segera lawo magic capsul dengan harga yang mampu milik 😜

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaTerengganu

  •  11  0  11 July, 2018
  • Alhamdulillah 2 unit lawo capsul berjaya mendarat πŸ›¬ dikelantan bertemu pemiliknya bersama free gift special untuk jue .
.
Jom kira sama-sama doakan dan nantikan perubahan pada kulit jue. .
.
Jangan lepaskan peluang.  Nak cantik?  Nak kulit licin? Nak kulit putih?  whatapps rara sekarang sebelum kehabisan stok 😘
.
.
0149426440
0149426440

#lawobeaute
#lawocapsul
#codkualaTerengganu
  • Alhamdulillah 2 unit lawo capsul berjaya mendarat πŸ›¬ dikelantan bertemu pemiliknya bersama free gift special untuk jue .
    .
    Jom kira sama-sama doakan dan nantikan perubahan pada kulit jue. .
    .
    Jangan lepaskan peluang. Nak cantik? Nak kulit licin? Nak kulit putih? whatapps rara sekarang sebelum kehabisan stok 😘
    .
    .
    0149426440
    0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaTerengganu

  •  17  3  10 July, 2018
  • ramai yang tanya rara ambil lawo magic capsul ni ade pantang larang ke? πŸ€”
.
haaa kalau nak tahu ni la serba sedikit yang korang perlu tahu
.
untuk yang ade alergik seafood, contohnya makan udang jadi naik bengkak mata merah satu bdan so tak digalakkan makan kerana dikhuatiri semakin teruk.
.
kita sedia Maklum minum air yg bercaffien dan bergas tu memang sangat ketara kesan dye memang tak elok. kita dah penat-penat makan ubat ikot waktu, hari-hari tapi minum air bergas dan caffien tinggi so takde kesan langsung! hmm membazir duit je.
.
akhir sekali, air kelapa TAK BOLEH minum semasa ambil lawo capsul sebab takut nanti ubat tu tak berkesan.
.
lepaz tu ape je yg boleh? minum air masak banyak-banyak la di cantik oi baru kesan dye ketara dan cepat 😍

http://www.wasap.my/60149426440

#lawocapsul
#lawobeaute
#codkualaterengganu
  • ramai yang tanya rara ambil lawo magic capsul ni ade pantang larang ke? πŸ€”
    .
    haaa kalau nak tahu ni la serba sedikit yang korang perlu tahu
    .
    untuk yang ade alergik seafood, contohnya makan udang jadi naik bengkak mata merah satu bdan so tak digalakkan makan kerana dikhuatiri semakin teruk.
    .
    kita sedia Maklum minum air yg bercaffien dan bergas tu memang sangat ketara kesan dye memang tak elok. kita dah penat-penat makan ubat ikot waktu, hari-hari tapi minum air bergas dan caffien tinggi so takde kesan langsung! hmm membazir duit je.
    .
    akhir sekali, air kelapa TAK BOLEH minum semasa ambil lawo capsul sebab takut nanti ubat tu tak berkesan.
    .
    lepaz tu ape je yg boleh? minum air masak banyak-banyak la di cantik oi baru kesan dye ketara dan cepat 😍

    http://www.wasap.my/60149426440

    #lawocapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  10  0  9 July, 2018
  • SEBULAN DAH NAMPAK KESAN! 
urat hijau dah kelihatan.  Ingat senang ke nak cepat putih tapi tak mustahilkan?  Makan 2 biji lawo capsul satu hari untuk satu minggu.  Tak perlu makan setiap hari. 
Nahhhh!  Kulit makin putih.  Urat hijau pon dah kelihatan.  Ingat perempuan je nak putih?  Laki pon perlu jaga jugak.  Baru nampak segak bergaya 😘
.
Whatapps rara sekarang untuk info 0149426440

#lawobeaute 
#lawocapsul
#codkualaterengganu
  • SEBULAN DAH NAMPAK KESAN!
    urat hijau dah kelihatan. Ingat senang ke nak cepat putih tapi tak mustahilkan? Makan 2 biji lawo capsul satu hari untuk satu minggu. Tak perlu makan setiap hari.
    Nahhhh! Kulit makin putih. Urat hijau pon dah kelihatan. Ingat perempuan je nak putih? Laki pon perlu jaga jugak. Baru nampak segak bergaya 😘
    .
    Whatapps rara sekarang untuk info 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  8  1  14 May, 2018
  • KULIT KUSAM DAN TONA KULIT TAK SEKATA? 
Dulu tak confident dengan diri sendiri. Sekarang kulit licin pinkish gittew. Nak g mana- mana pon tak risau dah. 
Bintik hitam dah hilang, tona kulit pon dah sekata, parut jerawat pon dah hilang kemana!

Hanya makan 6 biji lawo magic capsul dah nampak kesan. 
Whatapps rara sekarang sebelum stok habis 0149426440

#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • KULIT KUSAM DAN TONA KULIT TAK SEKATA?
    Dulu tak confident dengan diri sendiri. Sekarang kulit licin pinkish gittew. Nak g mana- mana pon tak risau dah.
    Bintik hitam dah hilang, tona kulit pon dah sekata, parut jerawat pon dah hilang kemana!

    Hanya makan 6 biji lawo magic capsul dah nampak kesan.
    Whatapps rara sekarang sebelum stok habis 0149426440

    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  11  0  6 May, 2018
  • selamat malam semua!
ramai yang tanya rara ambil lawo magic capsul ni ade pantang larang ke? πŸ€”
.
haaa kalau nak tahu ni la serba sedikit yang korang perlu tahu
.
untuk yang ade alergik seafood, contohnya makan udang jadi naik bengkak mata merah satu bdan so tak digalakkan makan kerana dikhuatiri semakin teruk.
.
kita sedia Maklum minum air yg bercaffien dan bergas tu memang sangat ketara kesan dye memang tak elok. kita dah penat-penat makan ubat ikot waktu, hari-hari tapi minum air bergas dan caffien tinggi so takde kesan langsung! hmm membazir duit je.
.
akhir sekali, air kelapa TAK BOLEH minum semasa ambil lawo capsul sebab takut nanti ubat tu tak berkesan.
.
lepaz tu ape je yg boleh? minum air masak banyak-banyak la di cantik oi baru kesan dye ketara dan cepat 😍

http://www.wasap.my/60149426440

#lawocapsul
#lawobeaute
#codkualaterengganu
  • selamat malam semua!
    ramai yang tanya rara ambil lawo magic capsul ni ade pantang larang ke? πŸ€”
    .
    haaa kalau nak tahu ni la serba sedikit yang korang perlu tahu
    .
    untuk yang ade alergik seafood, contohnya makan udang jadi naik bengkak mata merah satu bdan so tak digalakkan makan kerana dikhuatiri semakin teruk.
    .
    kita sedia Maklum minum air yg bercaffien dan bergas tu memang sangat ketara kesan dye memang tak elok. kita dah penat-penat makan ubat ikot waktu, hari-hari tapi minum air bergas dan caffien tinggi so takde kesan langsung! hmm membazir duit je.
    .
    akhir sekali, air kelapa TAK BOLEH minum semasa ambil lawo capsul sebab takut nanti ubat tu tak berkesan.
    .
    lepaz tu ape je yg boleh? minum air masak banyak-banyak la di cantik oi baru kesan dye ketara dan cepat 😍

    http://www.wasap.my/60149426440

    #lawocapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  7  0  24 April, 2018
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT 
Runsing!  Dah pakai macam-macam produk,  yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam. 
Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
Kulit dah makin cerah dan sihat. .
Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
.
Whatapps rara sekarang 0149426440

#lawobeaute
#lawocapsul
#codkualaterengganu
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT
    Runsing! Dah pakai macam-macam produk, yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
    Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam.
    Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
    Kulit dah makin cerah dan sihat. .
    Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  19  0  22 April, 2018
  • KULIT ALERGIK LICIN TANPA PARUT! 
Whoaa pakai ape tu 😱
.
Hanya makan 6 biji capsul sahaja selama 3 minggu dan kesan alergik hilang tanpa meninggalkan Parut langsung?
.
Lawo magic capsul berfungsi untuk membantu menghilangkan tompok gelap, bintik hitam, dan melembapkan kulit yang menjadikan kulit uols licin comey- comey gittew.
.
Limited stok.
.
Whatapps rara sekarang 0149426440 dan cod area kuala terengganu. Founder takde rara ade 😜

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • KULIT ALERGIK LICIN TANPA PARUT!
    Whoaa pakai ape tu 😱
    .
    Hanya makan 6 biji capsul sahaja selama 3 minggu dan kesan alergik hilang tanpa meninggalkan Parut langsung?
    .
    Lawo magic capsul berfungsi untuk membantu menghilangkan tompok gelap, bintik hitam, dan melembapkan kulit yang menjadikan kulit uols licin comey- comey gittew.
    .
    Limited stok.
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440 dan cod area kuala terengganu. Founder takde rara ade 😜

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  11  0  19 April, 2018
  • SEBULAN DAH NAMPAK KESAN! 
urat hijau dah kelihatan.  Ingat senang ke nak cepat putih tapi tak mustahilkan?  Makan 2 biji lawo capsul satu hari untuk satu minggu.  Tak perlu makan setiap hari. 
Nahhhh!  Kulit makin putih.  Urat hijau pon dah kelihatan.  Ingat perempuan je nak putih?  Laki pon perlu jaga jugak.  Baru nampak segak bergaya 😘
.
Whatapps rara sekarang untuk info 0149426440

#lawobeaute 
#lawocapsul
#codkualaterengganu
  • SEBULAN DAH NAMPAK KESAN!
    urat hijau dah kelihatan. Ingat senang ke nak cepat putih tapi tak mustahilkan? Makan 2 biji lawo capsul satu hari untuk satu minggu. Tak perlu makan setiap hari.
    Nahhhh! Kulit makin putih. Urat hijau pon dah kelihatan. Ingat perempuan je nak putih? Laki pon perlu jaga jugak. Baru nampak segak bergaya 😘
    .
    Whatapps rara sekarang untuk info 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  11  0  18 April, 2018
  • Selamat petang semua!
Ramai tanya rara nak makan lawo capsul dapat kesan berapa lama?

Kesan berapa lame bergntung kepada cara uols makan dan berapa banyak yang uols minum air.

Uols minum air banyak pon uols kerap g tandas lepas tu kulit uols putih bersih,segar bugar, comey lotey. 
Bestkan? Tambahan uols makan suppliment tambahan so uols perlu minum air at least 3L sehari.

Lawo capsul is around the corner dah.. Stok rara pon dah hampir habis ni.. Hq pon dah umum stok kering tu.. So cepat- cepat book sekarang sebelum kawan uols yang lain cerah dulu 😘

0149426440

#lawocapsul
#lawomagic
#lawobeaute
#codkualaterengganu
  • Selamat petang semua!
    Ramai tanya rara nak makan lawo capsul dapat kesan berapa lama?

    Kesan berapa lame bergntung kepada cara uols makan dan berapa banyak yang uols minum air.

    Uols minum air banyak pon uols kerap g tandas lepas tu kulit uols putih bersih,segar bugar, comey lotey.
    Bestkan? Tambahan uols makan suppliment tambahan so uols perlu minum air at least 3L sehari.

    Lawo capsul is around the corner dah.. Stok rara pon dah hampir habis ni.. Hq pon dah umum stok kering tu.. So cepat- cepat book sekarang sebelum kawan uols yang lain cerah dulu 😘

    0149426440

    #lawocapsul
    #lawomagic
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  19  0  5 April, 2018
  • KULIT ALERGIK LICIN TANPA PARUT! 
Whoaa pakai ape tu 😱
.
Hanya makan 6 biji capsul sahaja selama 3 minggu dan kesan alergik hilang tanpa meninggalkan Parut langsung?
.
Lawo magic capsul berfungsi untuk membantu menghilangkan tompok gelap, bintik hitam, dan melembapkan kulit yang menjadikan kulit uols licin comey- comey gittew.
.
Limited stok.
.
Whatapps rara sekarang 0149426440 dan cod area kuala terengganu. Founder takde rara ade 😜

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • KULIT ALERGIK LICIN TANPA PARUT!
    Whoaa pakai ape tu 😱
    .
    Hanya makan 6 biji capsul sahaja selama 3 minggu dan kesan alergik hilang tanpa meninggalkan Parut langsung?
    .
    Lawo magic capsul berfungsi untuk membantu menghilangkan tompok gelap, bintik hitam, dan melembapkan kulit yang menjadikan kulit uols licin comey- comey gittew.
    .
    Limited stok.
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440 dan cod area kuala terengganu. Founder takde rara ade 😜

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  13  0  31 March, 2018
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT 
Runsing!  Dah pakai macam-macam produk,  yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam. 
Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
Kulit dah makin cerah dan sihat. .
Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
.
Whatapps rara sekarang 0149426440

#lawobeaute
#lawocapsul
#codkualaterengganu

@lawo_wd2301
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT
    Runsing! Dah pakai macam-macam produk, yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
    Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam.
    Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
    Kulit dah makin cerah dan sihat. .
    Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

    @lawo_wd2301

  •  24  0  26 March, 2018
  • Alhamdulillah.. Postage untuk esok dah ready! Tak sabar nak jumpa pemilik yang cantik dan hensem belaka.  Jom sama-sama cantik sebelum raya ni. 
Woman desiree harga promosi rm75 sem (jimat rm20)
Lawo magic capsul rm130 2botol (jimat 10). Rara cod area kuala terengganu. Harga semua include postage 😘

Stok sangat limited.  Sapa cepat dapat dulu k. Tak nak lambat-lambat nanti orang dah cantik awak baru nak mula.. Jangan lepaskan HARGA DISKAUN ini

#promo
#womandesiree 
#lawocapsul 
#lawobeaute 
#codkualaterengganu
  • Alhamdulillah.. Postage untuk esok dah ready! Tak sabar nak jumpa pemilik yang cantik dan hensem belaka. Jom sama-sama cantik sebelum raya ni.
    Woman desiree harga promosi rm75 sem (jimat rm20)
    Lawo magic capsul rm130 2botol (jimat 10). Rara cod area kuala terengganu. Harga semua include postage 😘

    Stok sangat limited. Sapa cepat dapat dulu k. Tak nak lambat-lambat nanti orang dah cantik awak baru nak mula.. Jangan lepaskan HARGA DISKAUN ini

    #promo
    #womandesiree
    #lawocapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  27  0  24 March, 2018
  • LAWO CAPSUL:
NYAH KAU JERAWAT DEGIL!

Setiap individu berbeza tempat timbul jerawat dibahagian muka.  Tapi kenapa? 
Jerawat dibahagian dagu disebabkan masalah buah pinggang atau sistem endokrin (rembesan dalaman) lemah. Kaum wanita mudah mendapat jerawat di sekitar dagu yang berpunca daripada haid yang tidak teratur dan sistem peranakan yang bermasalah.

Setiap minggu makan lawo magic capsul 2 biji dan minum air masak secukupnya. 
Inilah hasilnya.  Whatapps rara sekarang sementara stok masih ada 0149426440

#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • LAWO CAPSUL:
    NYAH KAU JERAWAT DEGIL!

    Setiap individu berbeza tempat timbul jerawat dibahagian muka. Tapi kenapa?
    Jerawat dibahagian dagu disebabkan masalah buah pinggang atau sistem endokrin (rembesan dalaman) lemah. Kaum wanita mudah mendapat jerawat di sekitar dagu yang berpunca daripada haid yang tidak teratur dan sistem peranakan yang bermasalah.

    Setiap minggu makan lawo magic capsul 2 biji dan minum air masak secukupnya.
    Inilah hasilnya. Whatapps rara sekarang sementara stok masih ada 0149426440

    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  22  0  23 March, 2018
  • Assalamualaikum

PENGUMUMAN πŸ“’πŸ“’πŸ“’
perhatian kepada semua customer!

Rara nak bagitahu PROMOSI KEMBALI! dengan hanya RM130 untuk 2 botol lawo magic capsul (harga asal RM70/ botol)

Siapa cepat dia dapat dulu, stok sangat limited  sah sehingga 27/3/2017 😘

#lawocapsul 
#lawobeaute 
#sekmung 
#sekkepok 
#codkualaterengganu
  • Assalamualaikum

    PENGUMUMAN πŸ“’πŸ“’πŸ“’
    perhatian kepada semua customer!

    Rara nak bagitahu PROMOSI KEMBALI! dengan hanya RM130 untuk 2 botol lawo magic capsul (harga asal RM70/ botol)

    Siapa cepat dia dapat dulu, stok sangat limited sah sehingga 27/3/2017 😘

    #lawocapsul
    #lawobeaute
    #sekmung
    #sekkepok
    #codkualaterengganu

  •  21  0  22 March, 2018
  • selamat pagi semua!
ramai yang tanya rara ambil lawo magic capsul ni ade pantang larang ke? πŸ€”
.
haaa kalau nak tahu ni la serba sedikit yang korang perlu tahu
.
untuk yang ade alergik seafood, contohnya makan udang jadi naik bengkak mata merah satu bdan so tak digalakkan makan kerana dikhuatiri semakin teruk.
.
kita sedia Maklum minum air yg bercaffien dan bergas tu memang sangat ketara kesan dye memang tak elok. kita dah penat-penat makan ubat ikot waktu, hari-hari tapi minum air bergas dan caffien tinggi so takde kesan langsung! hmm membazir duit je.
.
akhir sekali, air kelapa TAK BOLEH minum semasa ambil lawo capsul sebab takut nanti ubat tu tak berkesan.
.
lepaz tu ape je yg boleh? minum air masak banyak-banyak la di cantik oi baru kesan dye ketara dan cepat 😍

http://www.wasap.my/60149426440

#lawocapsul
#lawobeaute
#codkualaterengganu
  • selamat pagi semua!
    ramai yang tanya rara ambil lawo magic capsul ni ade pantang larang ke? πŸ€”
    .
    haaa kalau nak tahu ni la serba sedikit yang korang perlu tahu
    .
    untuk yang ade alergik seafood, contohnya makan udang jadi naik bengkak mata merah satu bdan so tak digalakkan makan kerana dikhuatiri semakin teruk.
    .
    kita sedia Maklum minum air yg bercaffien dan bergas tu memang sangat ketara kesan dye memang tak elok. kita dah penat-penat makan ubat ikot waktu, hari-hari tapi minum air bergas dan caffien tinggi so takde kesan langsung! hmm membazir duit je.
    .
    akhir sekali, air kelapa TAK BOLEH minum semasa ambil lawo capsul sebab takut nanti ubat tu tak berkesan.
    .
    lepaz tu ape je yg boleh? minum air masak banyak-banyak la di cantik oi baru kesan dye ketara dan cepat 😍

    http://www.wasap.my/60149426440

    #lawocapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  33  0  14 March, 2018
  • KULIT ALERGIK LICIN TANPA PARUT! 
Whoaa pakai ape tu 😱
.
Hanya makan 6 biji capsul sahaja selama 3 minggu dan kesan alergik hilang tanpa meninggalkan Parut langsung?
.
Lawo magic capsul berfungsi untuk membantu menghilangkan tompok gelap, bintik hitam, dan melembapkan kulit yang menjadikan kulit uols licin comey- comey gittew.
.
Limited stok.
.
Whatapps rara sekarang 0149426440 dan cod area kuala terengganu. Founder takde rara ade 😜

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • KULIT ALERGIK LICIN TANPA PARUT!
    Whoaa pakai ape tu 😱
    .
    Hanya makan 6 biji capsul sahaja selama 3 minggu dan kesan alergik hilang tanpa meninggalkan Parut langsung?
    .
    Lawo magic capsul berfungsi untuk membantu menghilangkan tompok gelap, bintik hitam, dan melembapkan kulit yang menjadikan kulit uols licin comey- comey gittew.
    .
    Limited stok.
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440 dan cod area kuala terengganu. Founder takde rara ade 😜

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  23  1  12 March, 2018
  • LAWO CAPSUL:
KULIT KUSAM DAN TONA KULIT TAK SEKATA? 
Dulu tak confident dengan diri sendiri. Sekarang kulit licin pinkish gittew. Nak g mana- mana pon tak risau dah. 
Bintik hitam dah hilang, tona kulit pon dah sekata, parut jerawat pon dah hilang kemana!

Hanya makan 6 biji lawo magic capsul dah nampak kesan. 
Whatapps rara sekarang sebelum stok habis 0149426440

#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • LAWO CAPSUL:
    KULIT KUSAM DAN TONA KULIT TAK SEKATA?
    Dulu tak confident dengan diri sendiri. Sekarang kulit licin pinkish gittew. Nak g mana- mana pon tak risau dah.
    Bintik hitam dah hilang, tona kulit pon dah sekata, parut jerawat pon dah hilang kemana!

    Hanya makan 6 biji lawo magic capsul dah nampak kesan.
    Whatapps rara sekarang sebelum stok habis 0149426440

    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  18  0  11 March, 2018
  • Try lawo capsul untuk kesihatan je tapi pada masa yang sama dapat cantikkan dan putihkan sekali kulit! 😱😱😱.
.
Sebelum stgah jam sebelum makan sarapan jangan lupa makan lawo capsul dulu sebiji atau bancuh2 dalam air terus minum πŸ˜‹.
.
Satu hari wajib minum 2-3liter air untuk menyingkirkan toxin dan melembapkan kulit.
.
Nak lagi cantik jangan lupa calitΒ² 3 point nadi selepas mandi dengan wd πŸ€—πŸ˜˜
.
Ws rara 0149426440  for fast respon

#wd #womandesiree #lawocapsul #lawocapsul #lawobeaute #cod #kualaterengganu
  • Try lawo capsul untuk kesihatan je tapi pada masa yang sama dapat cantikkan dan putihkan sekali kulit! 😱😱😱.
    .
    Sebelum stgah jam sebelum makan sarapan jangan lupa makan lawo capsul dulu sebiji atau bancuh2 dalam air terus minum πŸ˜‹.
    .
    Satu hari wajib minum 2-3liter air untuk menyingkirkan toxin dan melembapkan kulit.
    .
    Nak lagi cantik jangan lupa calitΒ² 3 point nadi selepas mandi dengan wd πŸ€—πŸ˜˜
    .
    Ws rara 0149426440 for fast respon

    #wd #womandesiree #lawocapsul #lawocapsul #lawobeaute #cod #kualaterengganu

  •  13  0  8 March, 2018
  • KULIT ALERGIK LICIN TANPA PARUT! 
Whoaa pakai ape tu 😱
.
Hanya makan 6 biji capsul sahaja selama 3 minggu dan kesan alergik hilang tanpa meninggalkan Parut langsung?
.
Lawo magic capsul berfungsi untuk membantu menghilangkan tompok gelap, bintik hitam, dan melembapkan kulit yang menjadikan kulit uols licin comey- comey gittew.
.
Limited stok.
.
Whatapps rara sekarang 0149426440 dan cod area kuala terengganu. Founder takde rara ade 😜

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • KULIT ALERGIK LICIN TANPA PARUT!
    Whoaa pakai ape tu 😱
    .
    Hanya makan 6 biji capsul sahaja selama 3 minggu dan kesan alergik hilang tanpa meninggalkan Parut langsung?
    .
    Lawo magic capsul berfungsi untuk membantu menghilangkan tompok gelap, bintik hitam, dan melembapkan kulit yang menjadikan kulit uols licin comey- comey gittew.
    .
    Limited stok.
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440 dan cod area kuala terengganu. Founder takde rara ade 😜

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  15  0  1 March, 2018
  • selamat pagi semua!
ramai yang tanya rara ambil lawo magic capsul ni ade pantang larang ke? πŸ€”
.
haaa kalau nak tahu ni la serba sedikit yang korang perlu tahu
.
untuk yang ade alergik seafood, contohnya makan udang jadi naik bengkak mata merah satu bdan so tak digalakkan makan kerana dikhuatiri semakin teruk.
.
kita sedia Maklum minum air yg bercaffien dan bergas tu memang sangat ketara kesan dye memang tak elok. kita dah penat-penat makan ubat ikot waktu, hari-hari tapi minum air bergas dan caffien tinggi so takde kesan langsung! hmm membazir duit je.
.
akhir sekali, air kelapa TAK BOLEH minum semasa ambil lawo capsul sebab takut nanti ubat tu tak berkesan.
.
lepaz tu ape je yg boleh? minum air masak banyak-banyak la di cantik oi baru kesan dye ketara dan cepat 😍

http://www.wasap.my/60149426440

#lawocapsul
#lawobeaute
#codkualaterengganu
  • selamat pagi semua!
    ramai yang tanya rara ambil lawo magic capsul ni ade pantang larang ke? πŸ€”
    .
    haaa kalau nak tahu ni la serba sedikit yang korang perlu tahu
    .
    untuk yang ade alergik seafood, contohnya makan udang jadi naik bengkak mata merah satu bdan so tak digalakkan makan kerana dikhuatiri semakin teruk.
    .
    kita sedia Maklum minum air yg bercaffien dan bergas tu memang sangat ketara kesan dye memang tak elok. kita dah penat-penat makan ubat ikot waktu, hari-hari tapi minum air bergas dan caffien tinggi so takde kesan langsung! hmm membazir duit je.
    .
    akhir sekali, air kelapa TAK BOLEH minum semasa ambil lawo capsul sebab takut nanti ubat tu tak berkesan.
    .
    lepaz tu ape je yg boleh? minum air masak banyak-banyak la di cantik oi baru kesan dye ketara dan cepat 😍

    http://www.wasap.my/60149426440

    #lawocapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  20  0  27 February, 2018
  • Try lawo capsul untuk kesihatan je tapi pada masa yang sama dapat cantikkan dan putihkan sekali kulit! 😱😱😱.
.
Sebelum stgah jam sebelum makan sarapan jangan lupa makan lawo capsul dulu sebiji atau bancuh2 dalam air terus minum πŸ˜‹.
.
Satu hari wajib minum 2-3liter air untuk menyingkirkan toxin dan melembapkan kulit.
.
Nak lagi cantik jangan lupa calitΒ² 3 point nadi selepas mandi dengan wd πŸ€—πŸ˜˜
.
Ws rara 0149426440  for fast respon

#wd #womandesiree #lawocapsul #lawocapsul #lawobeaute #cod #kualaterengganu
  • Try lawo capsul untuk kesihatan je tapi pada masa yang sama dapat cantikkan dan putihkan sekali kulit! 😱😱😱.
    .
    Sebelum stgah jam sebelum makan sarapan jangan lupa makan lawo capsul dulu sebiji atau bancuh2 dalam air terus minum πŸ˜‹.
    .
    Satu hari wajib minum 2-3liter air untuk menyingkirkan toxin dan melembapkan kulit.
    .
    Nak lagi cantik jangan lupa calitΒ² 3 point nadi selepas mandi dengan wd πŸ€—πŸ˜˜
    .
    Ws rara 0149426440 for fast respon

    #wd #womandesiree #lawocapsul #lawocapsul #lawobeaute #cod #kualaterengganu

  •  26  1  18 February, 2018
  • Selamat pagi semua!
Ramai tanya rara nak makan lawo capsul dapat kesan berapa lama?

Kesan berapa lame bergntung kepada cara uols makan dan berapa banyak yang uols minum air.

Alaaa lebih sikit minum air bukan rosak buah pinggang pon

Uols minum air banyak habis- habis pon uols kerap g tandas lepas tu kulit uols putih bersih,segar bugar, comey lotey. 
Bestkan? Tambahan uols makan suppliment tambahan so uols perlu minum air at least 3L sehari.

Lawo capsul is around the corner dah.. Stok rara pon dah hampir habis ni.. Hq pon dah umum stok kering tu.. So cepat- cepat book sekarang sebelum kawan uols yang lain cerah dulu 😘

0149426440

#lawocapsul
#lawomagic
#lawobeaute
#codkualaterengganu
  • Selamat pagi semua!
    Ramai tanya rara nak makan lawo capsul dapat kesan berapa lama?

    Kesan berapa lame bergntung kepada cara uols makan dan berapa banyak yang uols minum air.

    Alaaa lebih sikit minum air bukan rosak buah pinggang pon

    Uols minum air banyak habis- habis pon uols kerap g tandas lepas tu kulit uols putih bersih,segar bugar, comey lotey.
    Bestkan? Tambahan uols makan suppliment tambahan so uols perlu minum air at least 3L sehari.

    Lawo capsul is around the corner dah.. Stok rara pon dah hampir habis ni.. Hq pon dah umum stok kering tu.. So cepat- cepat book sekarang sebelum kawan uols yang lain cerah dulu 😘

    0149426440

    #lawocapsul
    #lawomagic
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  34  0  15 February, 2018
  • selamat malam semua!
ramai yang tanya rara ambil lawo magic capsul ni ade pantang larang ke? πŸ€”
.
haaa kalau nak tahu ni la serba sedikit yang korang perlu tahu
.
untuk yang ade alergik seafood, contohnya makan udang jadi naik bengkak mata merah satu bdan so tak digalakkan makan kerana dikhuatiri semakin teruk.
.
kita sedia Maklum minum air yg bercaffien dan bergas tu memang sangat ketara kesan dye memang tak elok. kita dah penat-penat makan ubat ikot waktu, hari-hari tapi minum air bergas dan caffien tinggi so takde kesan langsung! hmm membazir duit je.
.
akhir sekali, air kelapa TAK BOLEH minum semasa ambil lawo capsul sebab takut nanti ubat tu tak berkesan.
.
lepas tu ape je yg boleh? minum air masak banyak-banyak la si cantik oi baru kesan dye ketara dan cepat 😍

http://www.wasap.my/60149426440

#lawocapsul
#lawobeaute
#codkualaterengganu
  • selamat malam semua!
    ramai yang tanya rara ambil lawo magic capsul ni ade pantang larang ke? πŸ€”
    .
    haaa kalau nak tahu ni la serba sedikit yang korang perlu tahu
    .
    untuk yang ade alergik seafood, contohnya makan udang jadi naik bengkak mata merah satu bdan so tak digalakkan makan kerana dikhuatiri semakin teruk.
    .
    kita sedia Maklum minum air yg bercaffien dan bergas tu memang sangat ketara kesan dye memang tak elok. kita dah penat-penat makan ubat ikot waktu, hari-hari tapi minum air bergas dan caffien tinggi so takde kesan langsung! hmm membazir duit je.
    .
    akhir sekali, air kelapa TAK BOLEH minum semasa ambil lawo capsul sebab takut nanti ubat tu tak berkesan.
    .
    lepas tu ape je yg boleh? minum air masak banyak-banyak la si cantik oi baru kesan dye ketara dan cepat 😍

    http://www.wasap.my/60149426440

    #lawocapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  237  0  8 February, 2018
  • Assalamualaikum!
Morning dear pagi ni dah sarapan ke? Kalo belum jangan lupa mkn lawo magic capsul dulu sebiji setengah jam sebelum sarapan ye.

Skale awok ni panggil India sebab adik hitam? 😱
Loni dop panggil doh dia oyak putih doh πŸ€—

Baru makan 4 biji urat tangan hijau dah kelihatan.

Dengan bahan yang ada dalam lawo magic capsul dapat membersih, mencerah dan menaikkan seri wajah

Jangan lupa minum air masak 3L setiap hari barulah segala toxin yang berkeladak tu keluar dengan jayanya.

Tunggu ape lagi? Rugi kalo tak melamar sekarang lawo magic capsul rara ni 😍

0149426440

#lawomagiccapsul 
#lawocapsul 
#lawobeaute 
#codkualaterengganu
  • Assalamualaikum!
    Morning dear pagi ni dah sarapan ke? Kalo belum jangan lupa mkn lawo magic capsul dulu sebiji setengah jam sebelum sarapan ye.

    Skale awok ni panggil India sebab adik hitam? 😱
    Loni dop panggil doh dia oyak putih doh πŸ€—

    Baru makan 4 biji urat tangan hijau dah kelihatan.

    Dengan bahan yang ada dalam lawo magic capsul dapat membersih, mencerah dan menaikkan seri wajah

    Jangan lupa minum air masak 3L setiap hari barulah segala toxin yang berkeladak tu keluar dengan jayanya.

    Tunggu ape lagi? Rugi kalo tak melamar sekarang lawo magic capsul rara ni 😍

    0149426440

    #lawomagiccapsul
    #lawocapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  232  0  15 January, 2018
  • Assalamualaikum!
Morning dear pagi ni dah sarapan ke? Kalo belum jangab lupa mkn lawo magic capsul dulu sebiji setengah jam sebelum sarapan ye.

Skale awok ni panggil India sebab adik hitam? 😱
Loni dop panggil doh dia oyak putih doh πŸ€—

Baru makan 4 biji urat tangan hijau dah kelihatan.

Dengan bahan yang ada dalam lawo magic capsul dapat membersih, mencerah dan menaikkan seri wajah

Jangan lupa minum air masak 3L setiap hari barulah segala toxin yang berkeladak tu keluar dengan jayanya.

Tunggu ape lagi? Rugi kalo tak melamar sekarang lawo magic capsul rara ni 😍

0149426440

#lawomagiccapsul 
#lawocapsul 
#lawobeaute 
#codkualaterengganu
  • Assalamualaikum!
    Morning dear pagi ni dah sarapan ke? Kalo belum jangab lupa mkn lawo magic capsul dulu sebiji setengah jam sebelum sarapan ye.

    Skale awok ni panggil India sebab adik hitam? 😱
    Loni dop panggil doh dia oyak putih doh πŸ€—

    Baru makan 4 biji urat tangan hijau dah kelihatan.

    Dengan bahan yang ada dalam lawo magic capsul dapat membersih, mencerah dan menaikkan seri wajah

    Jangan lupa minum air masak 3L setiap hari barulah segala toxin yang berkeladak tu keluar dengan jayanya.

    Tunggu ape lagi? Rugi kalo tak melamar sekarang lawo magic capsul rara ni 😍

    0149426440

    #lawomagiccapsul
    #lawocapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  230  0  3 January, 2018
  • Petang semua!
.
Dengan hanya 6 biji capsul je kesan sudah ketara? Kenapa perlu belanja lebih kalo ade produk dengan hrga yg murah dan mampu milik ni pon boleh mengubah anda? 😨.
.
Nak cantik tapi tak suka minum air masak? πŸ˜…
.
Aduhhh rara tak bleh nok tolg minum utk gais😧.. Nak cantik kne bersihkn dalaman dlu.
.
Nak lg cepat boleh calit² wd dlu lepas mandi bru kesan lebih cepat 😘

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#womandesiree 
#codkualaterengganu
  • Petang semua!
    .
    Dengan hanya 6 biji capsul je kesan sudah ketara? Kenapa perlu belanja lebih kalo ade produk dengan hrga yg murah dan mampu milik ni pon boleh mengubah anda? 😨.
    .
    Nak cantik tapi tak suka minum air masak? πŸ˜…
    .
    Aduhhh rara tak bleh nok tolg minum utk gais😧.. Nak cantik kne bersihkn dalaman dlu.
    .
    Nak lg cepat boleh calit² wd dlu lepas mandi bru kesan lebih cepat 😘

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #womandesiree
    #codkualaterengganu

  •  232  0  27 December, 2017
  • Boom! boom! Boom!

Ehh ape yang meletop tu? Haaa rara dah letopkan wall korang dengan promosi yang gempak habis! 
Hanya rm60 sahaja harga panas meletop LAWO MAGIC CAPSUL khas untuk customer rara.

Disebabkan stok yang sangat limited korang perlu cepat untuk PRE ORDER. Nanti ble stok dah available korang dapat harga asal balik la rm70.

JIMAT RM10 untuk satu botol kalau beli 5 botol JIMAT RM50.. 😱

Nak cod KUALA TERENGGANU pon boleh.

Boleh ws rara sekarang untuk PRE ORDER

0149426440

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • Boom! boom! Boom!

    Ehh ape yang meletop tu? Haaa rara dah letopkan wall korang dengan promosi yang gempak habis!
    Hanya rm60 sahaja harga panas meletop LAWO MAGIC CAPSUL khas untuk customer rara.

    Disebabkan stok yang sangat limited korang perlu cepat untuk PRE ORDER. Nanti ble stok dah available korang dapat harga asal balik la rm70.

    JIMAT RM10 untuk satu botol kalau beli 5 botol JIMAT RM50.. 😱

    Nak cod KUALA TERENGGANU pon boleh.

    Boleh ws rara sekarang untuk PRE ORDER

    0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  233  0  19 December, 2017
  • Baru telan 2 biji minggu lepas, kulit lembut sangat sampai tapak kaki rasa lembut 😱

Macam mana nak jadi agent?

Whoaaa teruja mak ai baru makan 2 biji dah rasA perubahan yang ketara terus meminang nak jadi agent! 
Kulit lembut bak baby yang gebuuu tapak kaki yang merekah dan kasar pon bertukar selembut sutera.. Siapa taknak kan! 
Macam mana nampak kesan cepat sangat? 
Soalan yang sangat bagus! Uols perlu minum air 3L setiap hari. Haaa hari ni dah banyak mana minum? Dah cukup ke? 
Kenapa penting minum air 3L setiap hari? Untuk singkirkan toxin yang berkeladak dalam badan. So lepas hilang keladak tu timbul pulak seri puteri kayangan.

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • Baru telan 2 biji minggu lepas, kulit lembut sangat sampai tapak kaki rasa lembut 😱

    Macam mana nak jadi agent?

    Whoaaa teruja mak ai baru makan 2 biji dah rasA perubahan yang ketara terus meminang nak jadi agent!
    Kulit lembut bak baby yang gebuuu tapak kaki yang merekah dan kasar pon bertukar selembut sutera.. Siapa taknak kan!
    Macam mana nampak kesan cepat sangat?
    Soalan yang sangat bagus! Uols perlu minum air 3L setiap hari. Haaa hari ni dah banyak mana minum? Dah cukup ke?
    Kenapa penting minum air 3L setiap hari? Untuk singkirkan toxin yang berkeladak dalam badan. So lepas hilang keladak tu timbul pulak seri puteri kayangan.

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  227  0  14 December, 2017
  • Assalamualaikum!
Morning dear pagi ni dah sarapan ke? Kalo belum jangab lupa mkn lawo magic capsul dulu sebiji setengah jam sebelum sarapan ye.

Skale awok ni panggil India sebab adik hitam? 😱
Loni dop panggil doh dia oyak putih doh πŸ€—

Baru makan 4 biji urat tangan hijau dah kelihatan.

Dengan bahan yang ada dalam lawo magic capsul dapat membersih, mencerah dan menaikkan seri wajah

Jangan lupa minum air masak 3L setiap hari barulah segala toxin yang berkeladak tu keluar dengan jayanya.

Tunggu ape lagi? Rugi kalo tak melamar sekarang lawo magic capsul rara ni 😍

0149426440

#lawomagiccapsul 
#lawocapsul 
#lawobeaute 
#codkualaterengganu
  • Assalamualaikum!
    Morning dear pagi ni dah sarapan ke? Kalo belum jangab lupa mkn lawo magic capsul dulu sebiji setengah jam sebelum sarapan ye.

    Skale awok ni panggil India sebab adik hitam? 😱
    Loni dop panggil doh dia oyak putih doh πŸ€—

    Baru makan 4 biji urat tangan hijau dah kelihatan.

    Dengan bahan yang ada dalam lawo magic capsul dapat membersih, mencerah dan menaikkan seri wajah

    Jangan lupa minum air masak 3L setiap hari barulah segala toxin yang berkeladak tu keluar dengan jayanya.

    Tunggu ape lagi? Rugi kalo tak melamar sekarang lawo magic capsul rara ni 😍

    0149426440

    #lawomagiccapsul
    #lawocapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  27  0  13 December, 2017

Top #lawocapsul Posts

  • Assalamualaikum!
Morning dear pagi ni dah sarapan ke? Kalo belum jangan lupa mkn lawo magic capsul dulu sebiji setengah jam sebelum sarapan ye.

Skale awok ni panggil India sebab adik hitam? 😱
Loni dop panggil doh dia oyak putih doh πŸ€—

Baru makan 4 biji urat tangan hijau dah kelihatan.

Dengan bahan yang ada dalam lawo magic capsul dapat membersih, mencerah dan menaikkan seri wajah

Jangan lupa minum air masak 3L setiap hari barulah segala toxin yang berkeladak tu keluar dengan jayanya.

Tunggu ape lagi? Rugi kalo tak melamar sekarang lawo magic capsul rara ni 😍

0149426440

#lawomagiccapsul 
#lawocapsul 
#lawobeaute 
#codkualaterengganu
  • Assalamualaikum!
    Morning dear pagi ni dah sarapan ke? Kalo belum jangan lupa mkn lawo magic capsul dulu sebiji setengah jam sebelum sarapan ye.

    Skale awok ni panggil India sebab adik hitam? 😱
    Loni dop panggil doh dia oyak putih doh πŸ€—

    Baru makan 4 biji urat tangan hijau dah kelihatan.

    Dengan bahan yang ada dalam lawo magic capsul dapat membersih, mencerah dan menaikkan seri wajah

    Jangan lupa minum air masak 3L setiap hari barulah segala toxin yang berkeladak tu keluar dengan jayanya.

    Tunggu ape lagi? Rugi kalo tak melamar sekarang lawo magic capsul rara ni 😍

    0149426440

    #lawomagiccapsul
    #lawocapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  232  0  15 January, 2018
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT 
Runsing!  Dah pakai macam-macam produk,  yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam. 
Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
Kulit dah makin cerah dan sihat. .
Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
.
Whatapps rara sekarang 0149426440

#lawobeaute
#lawocapsul
#codkualaterengganu

@lawo_wd2301
  • KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT
    Runsing! Dah pakai macam-macam produk, yang mahal semua dah try tapi masih tak nampak perubahan. .
    Siapa yang tak derita, jerawat singgah tak kecut-kecut. Uiiii Semua kerja tak boleh nak fokus macam tu. Dengan kulit yang kusam dan kelam.
    Tapi dengan lawo magic capsul ada yang dah boleh nampak perubahan seawal 2 minggu. .
    Kulit dah makin cerah dan sihat. .
    Dapatkan harga promosi sementara stok masih ada. 😘
    .
    Whatapps rara sekarang 0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

    @lawo_wd2301

  •  6  0  2 August, 2019
  • Baru telan 2 biji minggu lepas, kulit lembut sangat sampai tapak kaki rasa lembut 😱

Macam mana nak jadi agent?

Whoaaa teruja mak ai baru makan 2 biji dah rasA perubahan yang ketara terus meminang nak jadi agent! 
Kulit lembut bak baby yang gebuuu tapak kaki yang merekah dan kasar pon bertukar selembut sutera.. Siapa taknak kan! 
Macam mana nampak kesan cepat sangat? 
Soalan yang sangat bagus! Uols perlu minum air 3L setiap hari. Haaa hari ni dah banyak mana minum? Dah cukup ke? 
Kenapa penting minum air 3L setiap hari? Untuk singkirkan toxin yang berkeladak dalam badan. So lepas hilang keladak tu timbul pulak seri puteri kayangan.

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • Baru telan 2 biji minggu lepas, kulit lembut sangat sampai tapak kaki rasa lembut 😱

    Macam mana nak jadi agent?

    Whoaaa teruja mak ai baru makan 2 biji dah rasA perubahan yang ketara terus meminang nak jadi agent!
    Kulit lembut bak baby yang gebuuu tapak kaki yang merekah dan kasar pon bertukar selembut sutera.. Siapa taknak kan!
    Macam mana nampak kesan cepat sangat?
    Soalan yang sangat bagus! Uols perlu minum air 3L setiap hari. Haaa hari ni dah banyak mana minum? Dah cukup ke?
    Kenapa penting minum air 3L setiap hari? Untuk singkirkan toxin yang berkeladak dalam badan. So lepas hilang keladak tu timbul pulak seri puteri kayangan.

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  227  0  14 December, 2017
  • Petang semua!
.
Dengan hanya 6 biji capsul je kesan sudah ketara? Kenapa perlu belanja lebih kalo ade produk dengan hrga yg murah dan mampu milik ni pon boleh mengubah anda? 😨.
.
Nak cantik tapi tak suka minum air masak? πŸ˜…
.
Aduhhh rara tak bleh nok tolg minum utk gais😧.. Nak cantik kne bersihkn dalaman dlu.
.
Nak lg cepat boleh calit² wd dlu lepas mandi bru kesan lebih cepat 😘

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#womandesiree 
#codkualaterengganu
  • Petang semua!
    .
    Dengan hanya 6 biji capsul je kesan sudah ketara? Kenapa perlu belanja lebih kalo ade produk dengan hrga yg murah dan mampu milik ni pon boleh mengubah anda? 😨.
    .
    Nak cantik tapi tak suka minum air masak? πŸ˜…
    .
    Aduhhh rara tak bleh nok tolg minum utk gais😧.. Nak cantik kne bersihkn dalaman dlu.
    .
    Nak lg cepat boleh calit² wd dlu lepas mandi bru kesan lebih cepat 😘

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #womandesiree
    #codkualaterengganu

  •  232  0  27 December, 2017
  • Boom! boom! Boom!

Ehh ape yang meletop tu? Haaa rara dah letopkan wall korang dengan promosi yang gempak habis! 
Hanya rm60 sahaja harga panas meletop LAWO MAGIC CAPSUL khas untuk customer rara.

Disebabkan stok yang sangat limited korang perlu cepat untuk PRE ORDER. Nanti ble stok dah available korang dapat harga asal balik la rm70.

JIMAT RM10 untuk satu botol kalau beli 5 botol JIMAT RM50.. 😱

Nak cod KUALA TERENGGANU pon boleh.

Boleh ws rara sekarang untuk PRE ORDER

0149426440

#lawobeaute 
#lawocapsul 
#codkualaterengganu
  • Boom! boom! Boom!

    Ehh ape yang meletop tu? Haaa rara dah letopkan wall korang dengan promosi yang gempak habis!
    Hanya rm60 sahaja harga panas meletop LAWO MAGIC CAPSUL khas untuk customer rara.

    Disebabkan stok yang sangat limited korang perlu cepat untuk PRE ORDER. Nanti ble stok dah available korang dapat harga asal balik la rm70.

    JIMAT RM10 untuk satu botol kalau beli 5 botol JIMAT RM50.. 😱

    Nak cod KUALA TERENGGANU pon boleh.

    Boleh ws rara sekarang untuk PRE ORDER

    0149426440

    #lawobeaute
    #lawocapsul
    #codkualaterengganu

  •  233  0  19 December, 2017
  • selamat malam semua!
ramai yang tanya rara ambil lawo magic capsul ni ade pantang larang ke? πŸ€”
.
haaa kalau nak tahu ni la serba sedikit yang korang perlu tahu
.
untuk yang ade alergik seafood, contohnya makan udang jadi naik bengkak mata merah satu bdan so tak digalakkan makan kerana dikhuatiri semakin teruk.
.
kita sedia Maklum minum air yg bercaffien dan bergas tu memang sangat ketara kesan dye memang tak elok. kita dah penat-penat makan ubat ikot waktu, hari-hari tapi minum air bergas dan caffien tinggi so takde kesan langsung! hmm membazir duit je.
.
akhir sekali, air kelapa TAK BOLEH minum semasa ambil lawo capsul sebab takut nanti ubat tu tak berkesan.
.
lepas tu ape je yg boleh? minum air masak banyak-banyak la si cantik oi baru kesan dye ketara dan cepat 😍

http://www.wasap.my/60149426440

#lawocapsul
#lawobeaute
#codkualaterengganu
  • selamat malam semua!
    ramai yang tanya rara ambil lawo magic capsul ni ade pantang larang ke? πŸ€”
    .
    haaa kalau nak tahu ni la serba sedikit yang korang perlu tahu
    .
    untuk yang ade alergik seafood, contohnya makan udang jadi naik bengkak mata merah satu bdan so tak digalakkan makan kerana dikhuatiri semakin teruk.
    .
    kita sedia Maklum minum air yg bercaffien dan bergas tu memang sangat ketara kesan dye memang tak elok. kita dah penat-penat makan ubat ikot waktu, hari-hari tapi minum air bergas dan caffien tinggi so takde kesan langsung! hmm membazir duit je.
    .
    akhir sekali, air kelapa TAK BOLEH minum semasa ambil lawo capsul sebab takut nanti ubat tu tak berkesan.
    .
    lepas tu ape je yg boleh? minum air masak banyak-banyak la si cantik oi baru kesan dye ketara dan cepat 😍

    http://www.wasap.my/60149426440

    #lawocapsul
    #lawobeaute
    #codkualaterengganu

  •  237  0  8 February, 2018
  • Ramai yang tanya rara semua ubat ni memang perlu minum air banyak ke?

Yes! Absolutely right.. Bagi yang mengambi suppliment @vitamin tambahan mesti minum air secukupnya supaya badan dapat bekerja dengan lebih efisien.

Bagi yang ambil ubat untuk kurus tapi minum air kurang lepas tu complain knpa sama je dah makan berbulanΒ² tapi tetap tak ada perubahan.. HAaAa kan dah cakap, minum air banyak untuk singkirkan toxin.
.
Air dalam badan cukup untuk organΒ² penting bekerja saja. Umpama makan gaji bulanan cukup untuk makan pakai je.. Nak tengok perubahan try la minum air lebih πŸ’ͺ.
.
Bila air tak cukup dalam badan itu menjadi penyebab tak lawas,kurang kencing, masalah jerawat dan toxin berkumpul dalam badan.
.
So kat atas ni rara nak share kt korang boleh tgk berat bdan korang perlu bnyk mane air.. Jangan risau kalau lebih air tu akan keluar melalui air kencing
.
P/s nak lagi cepat cantik makan lawo capsul tapi jangan lupa sebelum makan kne rawat dari dalam dlu , senang je calit calit terus cantik dengan WD 😱😍😍 #wd #womandesiree #lawobeaute #lawocapsul
#cod #kualaterengganu
  • Ramai yang tanya rara semua ubat ni memang perlu minum air banyak ke?

    Yes! Absolutely right.. Bagi yang mengambi suppliment @vitamin tambahan mesti minum air secukupnya supaya badan dapat bekerja dengan lebih efisien.

    Bagi yang ambil ubat untuk kurus tapi minum air kurang lepas tu complain knpa sama je dah makan berbulanΒ² tapi tetap tak ada perubahan.. HAaAa kan dah cakap, minum air banyak untuk singkirkan toxin.
    .
    Air dalam badan cukup untuk organΒ² penting bekerja saja. Umpama makan gaji bulanan cukup untuk makan pakai je.. Nak tengok perubahan try la minum air lebih πŸ’ͺ.
    .
    Bila air tak cukup dalam badan itu menjadi penyebab tak lawas,kurang kencing, masalah jerawat dan toxin berkumpul dalam badan.
    .
    So kat atas ni rara nak share kt korang boleh tgk berat bdan korang perlu bnyk mane air.. Jangan risau kalau lebih air tu akan keluar melalui air kencing
    .
    P/s nak lagi cepat cantik makan lawo capsul tapi jangan lupa sebelum makan kne rawat dari dalam dlu , senang je calit calit terus cantik dengan WD 😱😍😍 #wd #womandesiree #lawobeaute #lawocapsul
    #cod #kualaterengganu

  •  14  0  12 September, 2017