#lunch Instagram Photos & Videos

lunch Pikdo

The total number of posts up to now is 84,070,837 with the lunch hashtag.

Hashtag Popularity

138.8
average comments
308
average likes

Latest #lunch Posts

  • ヘイ!
今日も自炊昼ごはんだぜ!!
初めて韓国海苔巻きのキムパを作ってみたが、味はともかく、なんかうまく巻けなかったんよね…
ハンバーグは半分豆腐だから罪悪感ないぜ!
新玉ねぎを使うときは先に炒めたり加熱したりせず、やや粗めに刻んで生のままこねた方が歯応え、甘みが際立って美味いと思うぞ。
豆腐ハンバーグは豆腐の水切りだけこれでもか!というほどやれば失敗しないし経済的な上、プロテイン量も増やせる最高なメニューだぞ!

#lunch  #cooking #cookingram #food #foodie #foodporn #foodstagram #healthyfood #fitnessfood #workoutfood #workout #fit #fitness #fitnesslife #training #diet #昼ごはん #お昼ご飯 #昼食 #自炊 #料理 #食事 #栄養 #食トレ #筋トレ#筋トレ女子 #筋トレCA #caめし #stayhome #20200528
  • ヘイ!
    今日も自炊昼ごはんだぜ!!
    初めて韓国海苔巻きのキムパを作ってみたが、味はともかく、なんかうまく巻けなかったんよね…
    ハンバーグは半分豆腐だから罪悪感ないぜ!
    新玉ねぎを使うときは先に炒めたり加熱したりせず、やや粗めに刻んで生のままこねた方が歯応え、甘みが際立って美味いと思うぞ。
    豆腐ハンバーグは豆腐の水切りだけこれでもか!というほどやれば失敗しないし経済的な上、プロテイン量も増やせる最高なメニューだぞ!

    #lunch #cooking #cookingram #food #foodie #foodporn #foodstagram #healthyfood #fitnessfood #workoutfood #workout #fit #fitness #fitnesslife #training #diet #昼ごはん #お昼ご飯 #昼食 #自炊 #料理 #食事 #栄養 #食トレ #筋トレ#筋トレ女子 #筋トレCA #caめし #stayhome #20200528

  •  0  0  6 seconds ago
  • Quer descomplicar o almoço ou jantar?Taí um improviso mais que perfeito ! Aquela carne moída pronta na geladeira, fatie a berinjela, meio grossa, grelhe com azeite, sal e pimenta. Tostada dos dois lados e acomode a carne, tomatinho e queijo meia cura. Pra ser mais prática, na frigideira mesmo, tampe até derreter o queijo. Se for preciso pingo umas gotas de água pro vapor subir e lá debaixo da tampa, ele derrete. Fiz um crisp do queijo, deixei esfriar e coloquei por cima. Divino ‼️#eggplanzz #lunch #lunchtime #food #instafood #fit #fitfood #instafit #cheese #delish #dinner #healthyfood #health #healthy #tasty #realfood #reeducacaoalimentar #lowcarb #berinjeladabeta #foodinxs
  • Quer descomplicar o almoço ou jantar?Taí um improviso mais que perfeito ! Aquela carne moída pronta na geladeira, fatie a berinjela, meio grossa, grelhe com azeite, sal e pimenta. Tostada dos dois lados e acomode a carne, tomatinho e queijo meia cura. Pra ser mais prática, na frigideira mesmo, tampe até derreter o queijo. Se for preciso pingo umas gotas de água pro vapor subir e lá debaixo da tampa, ele derrete. Fiz um crisp do queijo, deixei esfriar e coloquei por cima. Divino ‼️ #eggplanzz #lunch #lunchtime #food #instafood #fit #fitfood #instafit #cheese #delish #dinner #healthyfood #health #healthy #tasty #realfood #reeducacaoalimentar #lowcarb #berinjeladabeta #foodinxs

  •  0  0  6 seconds ago
  • Cenita saludable 🤩♥️🤤
•
•
•
•
•
#dinner #lunch #eat #hungry #eating #yum #foodpics #foodpic #foods #tasty #foodgasm #breakfast #delish #dinnertime #cooking #foodlover #fresh #chicken #cheese #healthyfood #homemade #restaurant #おうちごはん #salad #pasta #foodphotography #japanesefood #foodblogger #cena #pizza
  • Cenita saludable 🤩♥️🤤





    #dinner #lunch #eat #hungry #eating #yum #foodpics #foodpic #foods #tasty #foodgasm #breakfast #delish #dinnertime #cooking #foodlover #fresh #chicken #cheese #healthyfood #homemade #restaurant #おうちごはん #salad #pasta #foodphotography #japanesefood #foodblogger #cena #pizza

  •  1  0  10 seconds ago
  • El “LE PETIT  SET” 🥺😂👏🏼😍 está agotado. Próximamente informaremos cuando salga de fábrica!! Muchas gracias!!! .
.

#ollas #cacerolas #sartenes #cocina #fournee #fournée #set #petitset #foto #fotodeldia #picoftheday #pics #pictureoftheday #picsoftheday  #comida #comidasaludable #healthyfood #healthylifestyle #desayuno #desayunosaludable #breakfast #healthybreakfast #merienda #almuerzo #cena #snack #lunch #dinner #snacksaludable #healthydinner
  • El “LE PETIT SET” 🥺😂👏🏼😍 está agotado. Próximamente informaremos cuando salga de fábrica!! Muchas gracias!!! .
    .

    #ollas #cacerolas #sartenes #cocina #fournee #fournée #set #petitset #foto #fotodeldia #picoftheday #pics #pictureoftheday #picsoftheday #comida #comidasaludable #healthyfood #healthylifestyle #desayuno #desayunosaludable #breakfast #healthybreakfast #merienda #almuerzo #cena #snack #lunch #dinner #snacksaludable #healthydinner

  •  1  0  15 seconds ago
  • *
.
#今日のお弁当
.
◇玄米ご飯
◇ミートボール
◇もやしと豚肉炒め
◇茹でブロッコリー
◇プチトマト
◇ステーキ
◇小松菜と卵炒め
◇もやしとせせり炒め
.
今日は父が詰めてくれました🥺🥺
ありがたやー🙌🏼
.
.
#手作り弁当 #弁当 #お昼ご飯 #会社員弁当 #お弁当の記録 #昼食 #ランチ #おべんとう #オベンタグラム #ダイエット #ダイエット弁当 #ダイエットメニュー #お昼が楽しみになるお弁当 #おべんとう #料理好きな人と繋がりたい #お弁当作り
#ポイントインカム #ポイ活 
#lunchbox #obentagram #lunch
#玄米ご飯 #ミートボール #豚肉ともやし炒め #ステーキ #小松菜と卵炒め #せせり

  • .
    #今日のお弁当
    .
    ◇玄米ご飯
    ◇ミートボール
    ◇もやしと豚肉炒め
    ◇茹でブロッコリー
    ◇プチトマト
    ◇ステーキ
    ◇小松菜と卵炒め
    ◇もやしとせせり炒め
    .
    今日は父が詰めてくれました🥺🥺
    ありがたやー🙌🏼
    .
    .
    #手作り弁当 #弁当 #お昼ご飯 #会社員弁当 #お弁当の記録 #昼食 #ランチ #おべんとう #オベンタグラム #ダイエット #ダイエット弁当 #ダイエットメニュー #お昼が楽しみになるお弁当 #おべんとう #料理好きな人と繋がりたい #お弁当作り
    #ポイントインカム #ポイ活
    #lunchbox #obentagram #lunch
    #玄米ご飯 #ミートボール #豚肉ともやし炒め #ステーキ #小松菜と卵炒め #せせり

  •  0  0  19 seconds ago
  • 今日のランチ。

先月来て感動したお蕎麦屋さんへ。

普通のざるとか食べようかなぁと思ってたけど、日替わりが美味しそうだったのでそちらで。

蒸し鶏と水菜のごま汁ぶっかけ。

今日もおいしい〜。
蕎麦がおいしいのはもちろん、おにぎりも美味しい。

月1しかこないとこなんだけど、毎週来たい。

来月もぜったい食べる!

#lunch #お昼ごはん #蕎麦 #そば #手打ち蕎麦やました #今里
  • 今日のランチ。

    先月来て感動したお蕎麦屋さんへ。

    普通のざるとか食べようかなぁと思ってたけど、日替わりが美味しそうだったのでそちらで。

    蒸し鶏と水菜のごま汁ぶっかけ。

    今日もおいしい〜。
    蕎麦がおいしいのはもちろん、おにぎりも美味しい。

    月1しかこないとこなんだけど、毎週来たい。

    来月もぜったい食べる!

    #lunch #お昼ごはん  #蕎麦  #そば  #手打ち蕎麦やました #今里

  •  0  0  20 seconds ago
  • สายsanck ทางนี้เลยจ้า 🥳
@pangfuufuu ✨Promotion💥
🦠 #ต้านภัยโควิด19🦠
🛵ส่งฟรี ภายใน 5กม.
เมื่อซื้อครบ300.-⚡️
หรือ ลดค่าส่ง 50.-
(ภายในระยะไม่เกิน 10km.) ⚡️ถึงสิ้นเดือน พ.ค. นะจ๊ะ ⚡️
#หนึ่งเดียวแห่งมหิดลศาลายา
____________________
🚩ร้านอยู่ตรงข้ามม.มหิดล ศาลายา
 เยื้องประตู4 ติดร้านง้วนลูกชิ้นปลา 
ใกล้ธนาคารกรุงเทพ
.
สั่งสินค้าและสอบถามทางไลน์เลยจ้า
🦄 @ruangkhao94 (ใส่@ด้านหน้า) 📞091-009-0093
📞02-8002276
_____________________
🚛Delivery -ฟรี!! ทั่วม.มหิดล/MWITS/MUIDS
-ฟรี!! ตรงข้ามมอ ศาลายา ซ.1-9 .
✈️ต่างจังหวัดส่งKerryและไปรษณีย์ไทย ทั่วประเทศ
.
#Healthyfood #wealthy #ร้านสุขภาพมหิดลศาลายา #อาหารคลีน #ขนมคลีน 
#อาหารสุขภาพ #ขนมสุขภาพ
#รวงข้าวร้านสุขภาพของชาวมหิดลศาลายา
#mahidol #mahidolsalaya #lowfat #lowcalories #goodhealth#herbalsupplements #fitandfirm #homemade#breakfast #dinner #lunch #snack #cleanbakery #cleanfood #gogreen #ruangkhaoshop
#ร้านรวงข้าวศาลายา
  • สายsanck ทางนี้เลยจ้า 🥳
    @pangfuufuu ✨Promotion💥
    🦠 #ต้านภัยโควิด19🦠
    🛵ส่งฟรี ภายใน 5กม.
    เมื่อซื้อครบ300.-⚡️
    หรือ ลดค่าส่ง 50.-
    (ภายในระยะไม่เกิน 10km.) ⚡️ถึงสิ้นเดือน พ.ค. นะจ๊ะ ⚡️
    #หนึ่งเดียวแห่งมหิดลศาลายา
    ____________________
    🚩ร้านอยู่ตรงข้ามม.มหิดล ศาลายา
    เยื้องประตู4 ติดร้านง้วนลูกชิ้นปลา
    ใกล้ธนาคารกรุงเทพ
    .
    สั่งสินค้าและสอบถามทางไลน์เลยจ้า
    🦄 @ruangkhao94 (ใส่@ด้านหน้า) 📞091-009-0093
    📞02-8002276
    _____________________
    🚛Delivery -ฟรี!! ทั่วม.มหิดล/MWITS/MUIDS
    -ฟรี!! ตรงข้ามมอ ศาลายา ซ.1-9 .
    ✈️ต่างจังหวัดส่งKerryและไปรษณีย์ไทย ทั่วประเทศ
    .
    #Healthyfood #wealthy #ร้านสุขภาพมหิดลศาลายา #อาหารคลีน #ขนมคลีน
    #อาหารสุขภาพ #ขนมสุขภาพ
    #รวงข้าวร้านสุขภาพของชาวมหิดลศาลายา
    #mahidol #mahidolsalaya #lowfat #lowcalories #goodhealth#herbalsupplements #fitandfirm #homemade#breakfast #dinner #lunch #snack #cleanbakery #cleanfood #gogreen #ruangkhaoshop
    #ร้านรวงข้าวศาลายา

  •  0  0  24 seconds ago
  • 久しぶりに伊東まで足を伸ばせたので同級生に会いに来た☺️魚介チャーシューつけ麺。久しぶりのこうすけが作るつけ麺は旨かったなあ。お店がしっかりコロナ対策してありました。がんばれ❗. #yummy #foodie #japan #lunch #foodpic #ランチ #麺スタグラム  #麺スタグラム静岡 #noodle #noodles #ramen #tsukemen #ラーメン#ラーメン部 #つけ麺 #魚介つけ麺 #チャーシュー #煮卵 #ramen #instanoodle #instanoodles #food #こうや #静岡県 #伊東 #南伊東 #伊豆
  • 久しぶりに伊東まで足を伸ばせたので同級生に会いに来た☺️魚介チャーシューつけ麺。久しぶりのこうすけが作るつけ麺は旨かったなあ。お店がしっかりコロナ対策してありました。がんばれ❗. #yummy #foodie #japan #lunch #foodpic #ランチ #麺スタグラム #麺スタグラム静岡 #noodle #noodles #ramen #tsukemen #ラーメン#ラーメン部 #つけ麺 #魚介つけ麺 #チャーシュー #煮卵 #ramen #instanoodle #instanoodles #food #こうや #静岡県 #伊東 #南伊東 #伊豆

  •  1  0  41 seconds ago
  • 仕事で御徒町に行ったので、ヴェジハーブ・サーガのテイクアウトで、ダルパラクとロティを買ってきた。ストレートな生姜の味と、ガーリック、チリのパンチが効いている。久々に本格インド料理を食べた✨でもランチのテイクアウトで普通の夜メニューしかなく、1800円は高いな。
#food #foodstagram #lunch #curry #indianfood #vegetarian #ランチ #ベジタリアン #インド料理 #ダルパラク #カレー #御徒町 #テイクアウト #カレー部 #カレー好きな人と繋がりたい #インド料理好き
  • 仕事で御徒町に行ったので、ヴェジハーブ・サーガのテイクアウトで、ダルパラクとロティを買ってきた。ストレートな生姜の味と、ガーリック、チリのパンチが効いている。久々に本格インド料理を食べた✨でもランチのテイクアウトで普通の夜メニューしかなく、1800円は高いな。
    #food #foodstagram #lunch #curry #indianfood #vegetarian #ランチ  #ベジタリアン  #インド料理  #ダルパラク #カレー #御徒町 #テイクアウト #カレー部 #カレー好きな人と繋がりたい #インド料理好き

  •  2  0  42 seconds ago
  • .⠀
【#uwasa_神奈川】⠀
横浜・センター北にある「カフェサロン ソンジン」をご紹介✨🌈⠀
落ち着いた雰囲気の店内で、厚さ5センチの極厚ホットケーキを楽しむことができます( ゚Д゚)!!⠀
じっくりと焼き上げられた生地は、綺麗な見た目なのはもちろん、香ばしい香りが漂ってくる😍💘⠀
外はサクッと、中はふんわりとした食感( *´艸`)⠀
上質な小麦の香りが口いっぱいに広がります💕🌟⠀
*⠀
Cafe Salon Sonjin👉(@cafesalonsonjin)⠀
*⠀
↓素敵なアカウントはこちら⠀
[photo by:@attan279]⠀
*⠀
<<✏️=========================>>⠀
グルメに関する素敵なお写真を⠀
厳選してご紹介しています📷🌈⠀
【 @uwasa_gourmet 】 or 【 #uwasa 】⠀
をタグ付けであなたの投稿が⠀
Instagramや記事で紹介されちゃうかも👀🎉⠀
皆さんの素敵なご投稿お待ちしています🌸⠀
<<=========================🔎>>⠀
*⠀
#神奈川 #横浜 #神奈川カフェ #横浜カフェ #カフェ #cafe #カフェ部 #カフェ巡り #ホットケーキ #hotcake #スイーツ #スイーツ好き #おやつ #おやつタイム #お洒落 #綺麗 #ランチ #lunch #神奈川グルメ #横浜グルメ #カフェ好き #美味しい #yummy #クリーム #cream #濃厚 #大好き #グルメ
  • .⠀
    #uwasa_神奈川】⠀
    横浜・センター北にある「カフェサロン ソンジン」をご紹介✨🌈⠀
    落ち着いた雰囲気の店内で、厚さ5センチの極厚ホットケーキを楽しむことができます( ゚Д゚)!!⠀
    じっくりと焼き上げられた生地は、綺麗な見た目なのはもちろん、香ばしい香りが漂ってくる😍💘⠀
    外はサクッと、中はふんわりとした食感( *´艸`)⠀
    上質な小麦の香りが口いっぱいに広がります💕🌟⠀
    *⠀
    Cafe Salon Sonjin👉(@cafesalonsonjin)⠀
    *⠀
    ↓素敵なアカウントはこちら⠀
    [photo by:@attan279]⠀
    *⠀
    <<✏️=========================>>⠀
    グルメに関する素敵なお写真を⠀
    厳選してご紹介しています📷🌈⠀
    @uwasa_gourmet 】 or 【 #uwasa 】⠀
    をタグ付けであなたの投稿が⠀
    Instagramや記事で紹介されちゃうかも👀🎉⠀
    皆さんの素敵なご投稿お待ちしています🌸⠀
    <<=========================🔎>>⠀
    *⠀
    #神奈川 #横浜 #神奈川カフェ #横浜カフェ #カフェ #cafe #カフェ部 #カフェ巡り #ホットケーキ #hotcake #スイーツ #スイーツ好き #おやつ #おやつタイム #お洒落 #綺麗 #ランチ #lunch #神奈川グルメ #横浜グルメ #カフェ好き #美味しい #yummy #クリーム #cream #濃厚 #大好き #グルメ

  •  8  0  42 seconds ago
  • こんにちは😃
本日もランチから営業しております😆
食べ飲み放題など予約をお待ちしております🙋‍♂️
🙇‍♂️ #肉バルにはち #肉 #ステーキ  #lunch #佐世保 #佐世保グルメ #佐世保ランチ #sasebo #dinner #佐世保夜ご飯  #🍖💕 #stake #steakhouse #佐世保観光 #佐世保カフェ  #佐世保飲み #佐世保5番街 #食べ放題 #飲み放題 #千円ランチ #肉バル #おしゃれランチ #肉バル #SNS映え#忘新年会 #がんばろう佐世保◎〒856-0817
#大村市古賀島町92-6
肉バルにはち #大村本店
0957-47-9658  11時〜22時 .
◎〒850-0901
#長崎市本石灰町4-3 田中ビル1F
◎〒857-0878
#佐世保市山懸町4-8
肉バルにはち #佐世保店
0956-60-9300
  • こんにちは😃
    本日もランチから営業しております😆
    食べ飲み放題など予約をお待ちしております🙋‍♂️
    🙇‍♂️ #肉バルにはち #肉 #ステーキ #lunch #佐世保 #佐世保グルメ #佐世保ランチ #sasebo #dinner #佐世保夜ご飯 #🍖💕 #stake #steakhouse #佐世保観光 #佐世保カフェ #佐世保飲み #佐世保5番街 #食べ放題 #飲み放題 #千円ランチ #肉バル #おしゃれランチ #肉バル #SNS映え#忘新年会 #がんばろう佐世保◎〒856-0817
    #大村市古賀島町92-6
    肉バルにはち #大村本店
    0957-47-9658 11時〜22時 .
    ◎〒850-0901
    #長崎市本石灰町4-3 田中ビル1F
    ◎〒857-0878
    #佐世保市山懸町4-8
    肉バルにはち #佐世保店
    0956-60-9300

  •  1  0  1 minute ago
  • 今日も出勤。天気が良く、気持ちよくバイクで走れたので刺身定食をキメた!!
The day work again. Nice weather, good time with my HONDA bike so I decide to eat SASHIMI lunch with pretty smile!! What a lovely day!! hope there wasn’t work to do. #sashimi #刺身 #定食 #lunch #昼メシ #渋谷 #shibuya #uoriki #魚力
  • 今日も出勤。天気が良く、気持ちよくバイクで走れたので刺身定食をキメた!!
    The day work again. Nice weather, good time with my HONDA bike so I decide to eat SASHIMI lunch with pretty smile!! What a lovely day!! hope there wasn’t work to do. #sashimi #刺身 #定食 #lunch #昼メシ  #渋谷 #shibuya #uoriki #魚力

  •  0  0  1 minute ago
  • HOMEMADE VEGGIE PIZZA! Everything is green and veggie 👩🏻‍🍳🇺🇸 I love mixing up what I put on the pizza in terms of veggies. I try to make sure the greens don’t fall off. To secure them I like the make the dough first and the grill the veggies separately. Them use the cheese as a glue to hold them all together.
  • HOMEMADE VEGGIE PIZZA! Everything is green and veggie 👩🏻‍🍳🇺🇸 I love mixing up what I put on the pizza in terms of veggies. I try to make sure the greens don’t fall off. To secure them I like the make the dough first and the grill the veggies separately. Them use the cheese as a glue to hold them all together.

  •  0  1  1 minute ago
  • この前の
🍅ソース残りで
ニョキッと
モチモチのマカロニグラタン😋
昨日の夜に食べて〜
多めに作って置いて
今日のランチに😋
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
マカロニ茹でて
🍅ソースに絡めて
耐熱皿に〜
上から
生クリーム、チーズ、パン粉、
おろしにんにく🧄かけていって
オーブンかトースターで焼くだけ
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
さっぱりと、
楽々グラタン♡
あと一品に😚
#自家製 #トマトソース 
#トマト #丸ごと 
#熱々 #グラタン 
#簡単レシピ #lunch 
#モチモチ #マカロニ 
#オレキエッテ
  • この前の
    🍅ソース残りで
    ニョキッと
    モチモチのマカロニグラタン😋
    昨日の夜に食べて〜
    多めに作って置いて
    今日のランチに😋
    ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
    マカロニ茹でて
    🍅ソースに絡めて
    耐熱皿に〜
    上から
    生クリーム、チーズ、パン粉、
    おろしにんにく🧄かけていって
    オーブンかトースターで焼くだけ
    ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
    さっぱりと、
    楽々グラタン♡
    あと一品に😚
    #自家製 #トマトソース
    #トマト #丸ごと
    #熱々 #グラタン
    #簡単レシピ #lunch
    #モチモチ #マカロニ
    #オレキエッテ

  •  0  0  1 minute ago
  • Steamed Layer Cake / Lapis Pepe. Kepengen banget makan ini tapi agak susah carinya sekarang ini. Jadinya coba bikin sendiri tapi versi yang lebih Healthy aja deh 😆.
.
Ini sebenernya warna putih, hijau, ungu dan biru, tapi ga tau kenapa jadi kurang kelihatan dan agak kayak kecampur gitu ya warna nya. Tapi enak banget ini 🤤.
.
Caranya mudah banget kok :
1. Siapin warna yang ingin dipake. - Warna biru aku pakai Butterfly Pea Flower / Bunga Telang yang kering, jadi tinggal di rendam air panas aja. Cuma butuh 2tbsp aja sih jadi dibikin pekat ya.
- Warna hijau aku pakai Alkalising Blend, ini biasanya dipake sama vegan gitu soalnya gluten free dan daily free. Ingredients nya juga bahan2 organic semua jadi menurutku lebih bagus dibandingkan pakai pewarna makanan, jadi pake yang beginian aja.
- Warna ungu dari Berrylicious Blend, ini sama dengan yang alkalising. Jadi organic semua ingredient nya. Kalo tau blue spirulina, ya begituan deh bahan nya.
2. Didihkan air dalam panci 260ml dengan tambahan pandan biar wangi dan masukkan gula kira2 180gr. Setelah agak mendidih, tambahkan air santan 300ml (disini aku pakai fiber cream karna ga punya santan) dan 1/2 tsp garam. Kemudian matikan api dan diamkan sebentar sambil menyiapkan bahan kering.
3. Siapkan tepung tapioka 200gr dan tepung beras 20gr, kemudian di ayak ya.
4. Pelan2 masukkan tepung ke dalam air santan tadi sedikit demi sedikit sambil diaduk dengan whisk sampai merata semua ya.
5. Pisahkan adonan ke masing2 mangkok untuk di beri warna. Disini aku kira2 aja ya bagi sampai rata dan sisain adonan original nya lebih banyak.
6. Siapkan kukusan dan masukkan loyang dan adonan original pertama. Kukus kira2 7 menitan atau lebih, boleh ditest dulu sudah mateng apa belum dan baru tambahkan adonan warna selanjutnya dengan langkah yang sama hingga selesai.
.
.
Akhirnya berhasil bikin sendiri dan enak juga meskipun warna nya jadi ga jelas 😂 .
.
.
#eatbeforedie #food #foodie #love #stayhome #skinnypasta #organic #couscous #healthy #vegan #vegetables #dirumahaja #breakfast #lunch #dinner #today #fresh #hungry #tasty #yummy #foodblogger #foodporn #jktfood #indonesia #fat #like #love #kulinerjakarta #foodgram #jktkuliner #foodgasm
  • Steamed Layer Cake / Lapis Pepe. Kepengen banget makan ini tapi agak susah carinya sekarang ini. Jadinya coba bikin sendiri tapi versi yang lebih Healthy aja deh 😆.
    .
    Ini sebenernya warna putih, hijau, ungu dan biru, tapi ga tau kenapa jadi kurang kelihatan dan agak kayak kecampur gitu ya warna nya. Tapi enak banget ini 🤤.
    .
    Caranya mudah banget kok :
    1. Siapin warna yang ingin dipake. - Warna biru aku pakai Butterfly Pea Flower / Bunga Telang yang kering, jadi tinggal di rendam air panas aja. Cuma butuh 2tbsp aja sih jadi dibikin pekat ya.
    - Warna hijau aku pakai Alkalising Blend, ini biasanya dipake sama vegan gitu soalnya gluten free dan daily free. Ingredients nya juga bahan2 organic semua jadi menurutku lebih bagus dibandingkan pakai pewarna makanan, jadi pake yang beginian aja.
    - Warna ungu dari Berrylicious Blend, ini sama dengan yang alkalising. Jadi organic semua ingredient nya. Kalo tau blue spirulina, ya begituan deh bahan nya.
    2. Didihkan air dalam panci 260ml dengan tambahan pandan biar wangi dan masukkan gula kira2 180gr. Setelah agak mendidih, tambahkan air santan 300ml (disini aku pakai fiber cream karna ga punya santan) dan 1/2 tsp garam. Kemudian matikan api dan diamkan sebentar sambil menyiapkan bahan kering.
    3. Siapkan tepung tapioka 200gr dan tepung beras 20gr, kemudian di ayak ya.
    4. Pelan2 masukkan tepung ke dalam air santan tadi sedikit demi sedikit sambil diaduk dengan whisk sampai merata semua ya.
    5. Pisahkan adonan ke masing2 mangkok untuk di beri warna. Disini aku kira2 aja ya bagi sampai rata dan sisain adonan original nya lebih banyak.
    6. Siapkan kukusan dan masukkan loyang dan adonan original pertama. Kukus kira2 7 menitan atau lebih, boleh ditest dulu sudah mateng apa belum dan baru tambahkan adonan warna selanjutnya dengan langkah yang sama hingga selesai.
    .
    .
    Akhirnya berhasil bikin sendiri dan enak juga meskipun warna nya jadi ga jelas 😂 .
    .
    .
    #eatbeforedie #food #foodie #love #stayhome #skinnypasta #organic #couscous #healthy #vegan #vegetables #dirumahaja #breakfast #lunch #dinner #today #fresh #hungry #tasty #yummy #foodblogger #foodporn #jktfood #indonesia #fat #like #love #kulinerjakarta #foodgram #jktkuliner #foodgasm

  •  5  0  1 minute ago
  • お昼ごはん💕💕💕
🍣スシロー🍣の宅配を出前館でお願いしました☆
今日は、休診日明けということもあって
9時台体〜10時台が
患者様多く、お問い合わせ電話も多くて、バタバタしていました。

スシロー大好き❤
まぐろづくしにしました!
これで午後の部も頑張れます💕💕💕
みんな元気でありますように。。。りさ

#寿司 
#宅配寿司 
#出前館 
#スシロー 
#まぐろ 
#sushi 
#ランチ 
#lunch 
#昼ごはん
  • お昼ごはん💕💕💕
    🍣スシロー🍣の宅配を出前館でお願いしました☆
    今日は、休診日明けということもあって
    9時台体〜10時台が
    患者様多く、お問い合わせ電話も多くて、バタバタしていました。

    スシロー大好き❤
    まぐろづくしにしました!
    これで午後の部も頑張れます💕💕💕
    みんな元気でありますように。。。りさ

    #寿司
    #宅配寿司
    #出前館
    #スシロー
    #まぐろ
    #sushi
    #ランチ
    #lunch
    #昼ごはん

  •  1  0  1 minute ago
  • Are you looking for a unique chicken recipe? 

Today, I made “Chicken Shawarma”👀I was looking for a Middle Eastern recipe since we’re trying Thai/Vietnamese recipes last week. 

Preparation time accuracy:
★★★★(30 mins for preparation) 
Deliciousness:
★★★★★!!
Simplicity of ingredients: 
★★★★
Affordability(my budget is $20 for two ppl)
★★★★

I knew it’s gonna be refreshing since the sauce uses mint but it was beyond my expectations✨ It’s not overwhelmingly minty so don’t worry! 

I would say it’s perfect for an early summer lunch 👌😁 I will try another Middle Eastern food tomorrow so please look forward to it! 

Found on👉recipetineats.com “Chicken Shawarma”

+ ++ + ++++++ ++ +++ + + ++++ ++++ +++++++++
  • Are you looking for a unique chicken recipe? 
    
    Today, I made “Chicken Shawarma”👀I was looking for a Middle Eastern recipe since we’re trying Thai/Vietnamese recipes last week. 
    
    Preparation time accuracy:
    ★★★★(30 mins for preparation) 
    Deliciousness:
    ★★★★★!!
    Simplicity of ingredients: 
    ★★★★
    Affordability(my budget is $20 for two ppl)
    ★★★★
    
    I knew it’s gonna be refreshing since the sauce uses mint but it was beyond my expectations✨ It’s not overwhelmingly minty so don’t worry! 
    
    I would say it’s perfect for an early summer lunch 👌😁 I will try another Middle Eastern food tomorrow so please look forward to it! 
    
    Found on👉recipetineats.com “Chicken Shawarma”
    
    + ++ + ++++++ ++ +++ + + ++++ ++++ +++++++++

  •  3  1  1 minute ago
  • DID YOU KNOW BREAKFAST IS THE MOST IMPORTANT MEAL OF THE DAY. Je! Unakula nini This Morning?⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Kuwa na Afya Bora, Ni muhimu kuhakikisha Unakunywa MAJI YA KUTOSHA, unafanya MAZOEZI walau mara 3 kwa week, kula CHAKULA SAHIHI, Kula MBOGA MBOGA na MATUNDA ya kutosha, pia PUMZIKA na ULALE usingizi wa Kutosha.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
IF YOU WANT TO LOSE WEIGHT YOU CAN TRY OUR 9 DAYS PROGRAM TO GET THE BEST RESULTS.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Tunayo PROGRAM ya siku 9 inayoweza kukusaidia Kusafisha Uchafu na kuyeyusha MAFUTA mwilini na kukusaidia kupungua UZITO ndani ya SIKU 9.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
WASILIANA NASI KUPITIA:⠀⠀⠀
DM / Calling or WhatsApp 0754291630⠀⠀
.⠀⠀⠀
#fitness #inspiredfitness #water #HealthyFood #healthybreakfast #Afya #Food #lunch #dinner #breakfast #veggi #vegitables #burgers #chips #salad #loseweight #weightloss #fats #workout #exercise #Arusha #gym #DarEsSalaam #tanzania #slim #unene #pungua #bodygoal #sleeping #happy

fruitnveggieloverrr Yumm😍
  • DID YOU KNOW BREAKFAST IS THE MOST IMPORTANT MEAL OF THE DAY. Je! Unakula nini This Morning?⠀⠀⠀
    .⠀⠀⠀
    Kuwa na Afya Bora, Ni muhimu kuhakikisha Unakunywa MAJI YA KUTOSHA, unafanya MAZOEZI walau mara 3 kwa week, kula CHAKULA SAHIHI, Kula MBOGA MBOGA na MATUNDA ya kutosha, pia PUMZIKA na ULALE usingizi wa Kutosha.⠀⠀⠀
    .⠀⠀⠀
    IF YOU WANT TO LOSE WEIGHT YOU CAN TRY OUR 9 DAYS PROGRAM TO GET THE BEST RESULTS.⠀⠀⠀
    .⠀⠀⠀
    Tunayo PROGRAM ya siku 9 inayoweza kukusaidia Kusafisha Uchafu na kuyeyusha MAFUTA mwilini na kukusaidia kupungua UZITO ndani ya SIKU 9.⠀⠀⠀
    .⠀⠀⠀
    WASILIANA NASI KUPITIA:⠀⠀⠀
    DM / Calling or WhatsApp 0754291630⠀⠀
    .⠀⠀⠀
    #fitness  #inspiredfitness  #water  #HealthyFood  #healthybreakfast  #Afya  #Food  #lunch  #dinner  #breakfast #veggi #vegitables #burgers #chips #salad #loseweight #weightloss #fats #workout #exercise #Arusha #gym #DarEsSalaam #tanzania #slim #unene #pungua #bodygoal #sleeping #happy

    fruitnveggieloverrr Yumm😍

  •  2  0  1 minute ago
  • きょうのお昼はハヤシライス☺︎ zenはもりもり食べて3回おかわりした。

男の子育てるーって実感。
  • きょうのお昼はハヤシライス☺︎ zenはもりもり食べて3回おかわりした。

    男の子育てるーって実感。

  •  2  1  1 minute ago
  • 西新宿に来ると生家の隣のもやしそばが食べたくなるもんだけど、ぎっくり腰のお陰であまり歩けない…
で、こちらも#町中華 の優良店ですね#山田屋 さんにやってきました〜
並盛でこの量ですからね、大盛なんて口が滑った日にゃとんでもないもんが出てきますw
今日はちと塩が足りない感じの#もやしそば に当たっちゃったけど、まぁブレの範囲内って事でラー油垂らしたりお酢プレイしてみたり、なんだかんだ美味しく頂きました(*^^*)
#ランチ 
#lunch 
#ラーメン 
#ramen 
#麺リフト
#ラーメンインスタグラマー 
#インスタラーメン 
#ラーメン日記 
#麺スタグラム 
#noodles 
#もやしそば男
#あんかけに埋もれたい 
#西新宿
#新宿区 
#西新宿グルメ 
#西新宿グルメ
  • 西新宿に来ると生家の隣のもやしそばが食べたくなるもんだけど、ぎっくり腰のお陰であまり歩けない…
    で、こちらも #町中華 の優良店ですね #山田屋 さんにやってきました〜
    並盛でこの量ですからね、大盛なんて口が滑った日にゃとんでもないもんが出てきますw
    今日はちと塩が足りない感じの #もやしそば に当たっちゃったけど、まぁブレの範囲内って事でラー油垂らしたりお酢プレイしてみたり、なんだかんだ美味しく頂きました(*^^*)
    #ランチ
    #lunch
    #ラーメン
    #ramen
    #麺リフト
    #ラーメンインスタグラマー
    #インスタラーメン
    #ラーメン日記
    #麺スタグラム
    #noodles
    #もやしそば男
    #あんかけに埋もれたい
    #西新宿
    #新宿区
    #西新宿グルメ
    #西新宿グルメ

  •  4  0  2 minutes ago
  • 今日のランチ🍴
*
いつもカレー🍛を食べてる❔カレー好きの友達の真似して…
*
今日は美容院💇🏻‍♀️終わりにカレーを食べに行きましたぁー🥰
*
辛いのが苦手なので、私には丁度よかった😊💕
*
ルーがWなのがわかるかなぁ〜⁉️
右側のルーは結構好みかも😍
*
#北摂グルメ #instalike#lunch#lunchtime#healthyfood #curry#curryrice #currylover #currystagram #lunch#lunchtime #lunchbreak #gourmet#gourmetfood#gourmetparadise#delicious#yummy#instafood#food#foodstagram#foodie#foodphotography#lunchspecial#lunchspot#instadaily#suitablecity#suita#cafe#vegetables#colorful#古民家カフェ#七海
  • 今日のランチ🍴

    いつもカレー🍛を食べてる❔カレー好きの友達の真似して…

    今日は美容院💇🏻‍♀️終わりにカレーを食べに行きましたぁー🥰

    辛いのが苦手なので、私には丁度よかった😊💕

    ルーがWなのがわかるかなぁ〜⁉️
    右側のルーは結構好みかも😍

    #北摂グルメ #instalike #lunch #lunchtime #healthyfood #curry #curryrice #currylover #currystagram #lunch#lunchtime #lunchbreak #gourmet#gourmetfood#gourmetparadise#delicious#yummy#instafood#food#foodstagram#foodie#foodphotography#lunchspecial#lunchspot#instadaily#suitablecity#suita#cafe#vegetables#colorful#古民家カフェ#七海

  •  5  0  2 minutes ago

Top #lunch Posts

  • .
این ویدیو حاوی جایزست 🔥😎
‌
خب از کجا شروع کنم؟
به رسم یادبود ... اهم اهم 
عاغا ، بخاطر تشکر از حضورتون در اين مدت و محبت و لطفی که داشتین میخوام به یک نفر پنج میلیون ریال وجه نقد هدیه بدم 😘😍
همون پونصد هزار تومن خودمون 😅
‌‌
باشد که تو این وضعیت کرونایی یه حال درست حسابی به کسی داده باشیم و لبخند رو لبتون 
بیاریم ❤️
‌‌
شرایط هم خیلی آسونه
پیج سوگند فود رو فالو داشته باشید
دوستاتونو تگ کنید تا اونا هم با پیج آشنا بشن و پیج رو فالو کنن
تاااااامااااام ، وویگولنزج 😂
‌‌
از بین عزیزایی که بیشتر تگ کرده باشن یه نفر انتخاب میشه 😍
و در انتها اگه پیج رو فالو داشته باشن هدیه تقدیمشون میشه 😌
‌‌
حالا بریم سراغ اصل مطلب 😋
‌
غذای امروز لازانیاست
که دستور پختش رو ‌قبلا گذاشتم
فقط این بار مدل لوله ای گرفتم ، که آی اشتباه کردم 😂 لقمه هارو ببین فقط 🤦🏻‍♀️
اصن این مدلی متوجه نمیشی چقد داری میخوری 😂😂😂😐 یهو میبینی نصف ظرفت خالیه !
‌
لازانیا دوست ها دستا بالا ببینیم چند نفریم 😍⁦✋
‌‌
و همچنین بفرست برا اون دوستت که عاشق لازانیاست تا کِيف كنه 😋
‌
‌
‌
‌
#لازانيا #ماكاروني #پاستا #شام #ناهار #گوجه #خيارشور #غذا #خوراكي #سالاد #جايزه #پول #هيجان #مسابقه #قرعه_كشي #برنده #لقمه
#food #asmr #mukbang #lasagna #pasta #dinner #lunch
🌱
  • .
    این ویدیو حاوی جایزست 🔥😎

    خب از کجا شروع کنم؟
    به رسم یادبود ... اهم اهم
    عاغا ، بخاطر تشکر از حضورتون در اين مدت و محبت و لطفی که داشتین میخوام به یک نفر پنج میلیون ریال وجه نقد هدیه بدم 😘😍
    همون پونصد هزار تومن خودمون 😅
    ‌‌
    باشد که تو این وضعیت کرونایی یه حال درست حسابی به کسی داده باشیم و لبخند رو لبتون
    بیاریم ❤️
    ‌‌
    شرایط هم خیلی آسونه
    پیج سوگند فود رو فالو داشته باشید
    دوستاتونو تگ کنید تا اونا هم با پیج آشنا بشن و پیج رو فالو کنن
    تاااااامااااام ، وویگولنزج 😂
    ‌‌
    از بین عزیزایی که بیشتر تگ کرده باشن یه نفر انتخاب میشه 😍
    و در انتها اگه پیج رو فالو داشته باشن هدیه تقدیمشون میشه 😌
    ‌‌
    حالا بریم سراغ اصل مطلب 😋

    غذای امروز لازانیاست
    که دستور پختش رو ‌قبلا گذاشتم
    فقط این بار مدل لوله ای گرفتم ، که آی اشتباه کردم 😂 لقمه هارو ببین فقط 🤦🏻‍♀️
    اصن این مدلی متوجه نمیشی چقد داری میخوری 😂😂😂😐 یهو میبینی نصف ظرفت خالیه !

    لازانیا دوست ها دستا بالا ببینیم چند نفریم 😍⁦✋
    ‌‌
    و همچنین بفرست برا اون دوستت که عاشق لازانیاست تا کِيف كنه 😋




    #لازانيا #ماكاروني #پاستا #شام #ناهار #گوجه #خيارشور #غذا #خوراكي #سالاد #جايزه #پول #هيجان #مسابقه #قرعه_كشي #برنده #لقمه
    #food #asmr #mukbang #lasagna #pasta #dinner #lunch
    🌱

  •  10,423  7,345  10 hours ago
  • Bringing back my HOMEMADE SUSHI 🍣 If you know me you know homemade sushi is one of my favorite things to make, I usually make veggie sushi but this time I added shrimp! 🍤 Let me tell ya, it did not disappoint 👏🏻 Traditionally you can add rice vinegar to your rice but I’ve done it without plenty of times and it’s tastes just fine to me. Happy Wednesday! ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ingredients:
- 1/2 cup sushi rice
- 1 sheet of nori—this is the seaweed
- 2-3 pieces of shrimp
- carrot
- cucumber
- avocado
- sesame seeds—optional
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Directions:
- rinse sushi rice well and add to a pot with about 1 cup water, let sit for about 30 minutes
- bring rice to a boil, cover, let simmer for 20 minutes
- meanwhile, defrost shrimp in a bowl of cold water for 10-15 minutes, remove shells, and devain
- add shrimp to a skillet over low-medium heat with olive oil and some garlic powder, cook on each side for 2-3 minutes
- cut shrimp down the middle and also cut the carrot, cucumber and avocado into thin slices
- add nori to a sushi mat (or parchment paper) then add your rice 3/4ths of the way high
- add your fillings towards the bottom, roll up and wet the empty space of nori with water to help seal the roll
- cut into 8-10 pieces, top with sesame seeds and serve with soy sauce
.
.
.
#healthy #healthyfood #glutenfree #vegetarian #pescatarian #easyrecipes #nomnom #eeeeeats #lunch #dinner #healthylunch #healthydinner #greens #veggies #vegetables #delicious #goodeats #eatclean #realfood #lunchbowl #sushi #homemadesushi #protein #food #nutrition
  • Bringing back my HOMEMADE SUSHI 🍣 If you know me you know homemade sushi is one of my favorite things to make, I usually make veggie sushi but this time I added shrimp! 🍤 Let me tell ya, it did not disappoint 👏🏻 Traditionally you can add rice vinegar to your rice but I’ve done it without plenty of times and it’s tastes just fine to me. Happy Wednesday! ✨
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ingredients:
    - 1/2 cup sushi rice
    - 1 sheet of nori—this is the seaweed
    - 2-3 pieces of shrimp
    - carrot
    - cucumber
    - avocado
    - sesame seeds—optional
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Directions:
    - rinse sushi rice well and add to a pot with about 1 cup water, let sit for about 30 minutes
    - bring rice to a boil, cover, let simmer for 20 minutes
    - meanwhile, defrost shrimp in a bowl of cold water for 10-15 minutes, remove shells, and devain
    - add shrimp to a skillet over low-medium heat with olive oil and some garlic powder, cook on each side for 2-3 minutes
    - cut shrimp down the middle and also cut the carrot, cucumber and avocado into thin slices
    - add nori to a sushi mat (or parchment paper) then add your rice 3/4ths of the way high
    - add your fillings towards the bottom, roll up and wet the empty space of nori with water to help seal the roll
    - cut into 8-10 pieces, top with sesame seeds and serve with soy sauce
    .
    .
    .
    #healthy #healthyfood #glutenfree #vegetarian #pescatarian #easyrecipes #nomnom #eeeeeats #lunch #dinner #healthylunch #healthydinner #greens #veggies #vegetables #delicious #goodeats #eatclean #realfood #lunchbowl #sushi #homemadesushi #protein #food #nutrition

  •  712  150  6 hours ago
  • Selam 😊 Kaseleri seviyoruz. Bu sefer şaşıracaksınız ızgara tavuk koydum. Kasemin gözdesi o 🥰 Normal de pek tüketmiyorum ama sizler böyle bir kase isteyince kıramadım. Izgara tavuk 👉🏻🌟Ben önce 2-3 kaşık zeytin yağı 🌟Bir çay kaşığı toz fesleğen 🌟Bir çay kaşığı kajun baharati 🌟Bütün malzemeleri karıştırıp tavuğuma sürüyorum. 30 dk buzdolabında bekletiyorum. 🌟Daha sonra yağsız tavada arklı pişiriyorum ve hazır kapağı kapatıp pişirin mutlaka 😋 🌟Kasemin içindekilere gelecek olursak sırası ile 🌟Mısır 🌟Izgara tavuk 🌟Domates 
#dinner #bowl #lunch #diyet #sağlıklıyaşam #sağlıklıbeslenme #akşam #akşamyemeği
  • Selam 😊 Kaseleri seviyoruz. Bu sefer şaşıracaksınız ızgara tavuk koydum. Kasemin gözdesi o 🥰 Normal de pek tüketmiyorum ama sizler böyle bir kase isteyince kıramadım. Izgara tavuk 👉🏻🌟Ben önce 2-3 kaşık zeytin yağı 🌟Bir çay kaşığı toz fesleğen 🌟Bir çay kaşığı kajun baharati 🌟Bütün malzemeleri karıştırıp tavuğuma sürüyorum. 30 dk buzdolabında bekletiyorum. 🌟Daha sonra yağsız tavada arklı pişiriyorum ve hazır kapağı kapatıp pişirin mutlaka 😋 🌟Kasemin içindekilere gelecek olursak sırası ile 🌟Mısır 🌟Izgara tavuk 🌟Domates
    #dinner #bowl #lunch #diyet #sağlıklıyaşam #sağlıklıbeslenme #akşam #akşamyemeği

  •  455  195  10 hours ago
  • Buffalo Cauliflower Salad 🥗 Yesterday’s dinner was today’s lunch! Leftovers aren’t everyone’s thing but I normally think food tastes better the next day because I didn’t have to cook it haha. I make a big batch of this cashew cheese sauce almost every week and eat it with everything 😍 -
-
#lunch details 👉🏻 Buffalo Cauliflower:
1 head of cauliflower, cut into bite sized pieces, added 2 tbsp olive oil  baked at 425 for 25 minutes on the same pan as the sweet potatoes. 
Then added to a bowl and coated with 
2 tbsp nutritional yeast 
1/3 cup hot sauce 
1/4 tsp chili powder 
1/4 tsp paprika 
1/2 tsp garlic 
Sprinkle of salt
Broil for 2-3 minutes -
Cashew Cheese Sauce: 
1 cup soaked cashews (soak for at least 4 hours- overnight) 
1 cup water 
2 tbsp nutritional yeast 
1 tsp garlice powder
1 tsp onion powder 
1/2 tsp paprika
1/2 tsp sea salt 
1/2 tsp Chipotle powder 
Combine everything in a blender or food processor and purée. 
Everything else in the bowl: avocado, chopped onion, and roasted sweet potato #plantbaseddiet #buffalocauliflower #choosingbalance #eatwell
  • Buffalo Cauliflower Salad 🥗 Yesterday’s dinner was today’s lunch! Leftovers aren’t everyone’s thing but I normally think food tastes better the next day because I didn’t have to cook it haha. I make a big batch of this cashew cheese sauce almost every week and eat it with everything 😍 -
    -
    #lunch details 👉🏻 Buffalo Cauliflower:
    1 head of cauliflower, cut into bite sized pieces, added 2 tbsp olive oil baked at 425 for 25 minutes on the same pan as the sweet potatoes.
    Then added to a bowl and coated with
    2 tbsp nutritional yeast
    1/3 cup hot sauce
    1/4 tsp chili powder
    1/4 tsp paprika
    1/2 tsp garlic
    Sprinkle of salt
    Broil for 2-3 minutes -
    Cashew Cheese Sauce:
    1 cup soaked cashews (soak for at least 4 hours- overnight)
    1 cup water
    2 tbsp nutritional yeast
    1 tsp garlice powder
    1 tsp onion powder
    1/2 tsp paprika
    1/2 tsp sea salt
    1/2 tsp Chipotle powder
    Combine everything in a blender or food processor and purée.
    Everything else in the bowl: avocado, chopped onion, and roasted sweet potato #plantbaseddiet #buffalocauliflower #choosingbalance #eatwell

  •  2,771  123  3 hours ago
  • Kto by chciał stać przy garach, skoro pyszny i zdrowy obiad można zrobić ekspresowo 🤭 
Pochwalcie się, co dziś u Was pysznego!
.

SKŁADNIKI
. ✔makaron
.
✔cukinia
.
✔suszone pomidory
.
✔świeże zioła .
✔sól, pieprz, słodka papryka
.

PRZYRZĄDZANIE
.

1) Ugotuj makaron.
2) Cukinię pokrój w paseczki i podsmaż na patelni grillowej. 
3) Pokrój suszone pomidory.
4) Makaron, cukinię i pomidory wymieszaj w garnku, podgrzewając na małym ogniu. 
5) Przypraw do smaku i posyp świeżymi ziolami.
. . .

#cukinia #makaron #zioła #suszonepomidory #obiad #kolacja #pasta #pastas #food #foodlover #foodie #foodstagram #zdrowyobiad #conaobiad #lunch #lunchbox #pomysłnaobiad #lunchboxideas #vegetables #instamatki #instamatka #zdroweprzepisy #zdrowe #zdroweodżywianie #fit #noodles #czystamicha #zdrowoikolorowo #fitgirl
  • Kto by chciał stać przy garach, skoro pyszny i zdrowy obiad można zrobić ekspresowo 🤭
    Pochwalcie się, co dziś u Was pysznego!
    .

    SKŁADNIKI
    . ✔makaron
    .
    ✔cukinia
    .
    ✔suszone pomidory
    .
    ✔świeże zioła .
    ✔sól, pieprz, słodka papryka
    .

    PRZYRZĄDZANIE
    .

    1) Ugotuj makaron.
    2) Cukinię pokrój w paseczki i podsmaż na patelni grillowej.
    3) Pokrój suszone pomidory.
    4) Makaron, cukinię i pomidory wymieszaj w garnku, podgrzewając na małym ogniu.
    5) Przypraw do smaku i posyp świeżymi ziolami.
    . . .

    #cukinia  #makaron  #zioła #suszonepomidory  #obiad  #kolacja  #pasta  #pastas  #food  #foodlover #foodie #foodstagram #zdrowyobiad #conaobiad #lunch #lunchbox #pomysłnaobiad #lunchboxideas #vegetables #instamatki #instamatka #zdroweprzepisy #zdrowe #zdroweodżywianie #fit #noodles #czystamicha #zdrowoikolorowo #fitgirl

  •  1,309  37  8 hours ago