#parenting Instagram Photos & Videos

parenting Pikdo

The total number of posts up to now is 10,572,950 with the parenting hashtag.

Hashtag Popularity

73.6
average comments
168.6
average likes

Latest #parenting Posts

 • Not Jell-o even though we love the stuff this is for home made Sno-cones! 
We're making good use of a borrowed sno machine and we're having an easier time settling into summer! 
Recipe: equal parts sugar and water to boil. I did one cup/ one cup then let it boil for 3 minutes. Watching and stirring so it didn't over boil!

Burned sugar smells--- bad surprisingly. 
8 dumped in our koolaid packets on hand and stirred to dissolve. I'll leave it in the glass till it cools a little bit and then we can put it in the squirt bottles. 🤘🏻 🤓 •
•
#snocones #summer202 #trying #parenting #momlife #spd #adhd
 • Not Jell-o even though we love the stuff this is for home made Sno-cones!
  We're making good use of a borrowed sno machine and we're having an easier time settling into summer!
  Recipe: equal parts sugar and water to boil. I did one cup/ one cup then let it boil for 3 minutes. Watching and stirring so it didn't over boil!

  Burned sugar smells--- bad surprisingly.
  8 dumped in our koolaid packets on hand and stirred to dissolve. I'll leave it in the glass till it cools a little bit and then we can put it in the squirt bottles. 🤘🏻 🤓 •

  #snocones #summer202 #trying #parenting #momlife #spd #adhd

 •  1  0  50 seconds ago
 • I’m so excited about this upcoming course! Learn all about how to wire your baby, toddler or preschoolers brain for mental & physical wellness! 
#parenting #infantmentalhealth
 • I’m so excited about this upcoming course! Learn all about how to wire your baby, toddler or preschoolers brain for mental & physical wellness!
  #parenting #infantmentalhealth

 •  0  0  55 seconds ago
 • ✨HAPPY SATURDAY ✨ 
Happy Saturday everyone! Hope you have all had a lovely day. Me and Alf once again spent time in the garden, he was playing with his toys and I was sunbathing and listening to ‘Cilka’s Journey’ by Heather Morris. It’s a fantastic book, it follows on from the book ‘The tattooist of Auschwitz’ following a different character. It’s honestly so good everyone should buy or listen to the book via @borrowbox or any other audio app. Borrow box is so good, you connect with your local library and you get 5 free audiobook rentals and 5 free ebook rentals. I have read so many books, i listen to them when I am at work and it has made me fall back in love with reading. Please check out @borrowbox. This isn’t a promotion, I just wanted to share with you how I am reading these books. Please enjoy these pictures of Alf on my laptop watching @cbeebieshq @nightgardenhq before he goes off to bed. He is obsessed with it! #toddler #toddleruk #toddlerlife #toddlerblog #mumlife #mumuk #mumblog #singleparent #singleparenting #nightimeroutine #cbeebies #inthenightgarden #firstimemum #parenting #mumblogger #mumbloggeruk #family #love #toddlersofinstagram #mumsofinstagram #mumsofinsta #mummyaccount #borrowbox #cilkasjourney #thetattooistofauschwitz #reading #audiobooks #readingisfundamental
 • ✨HAPPY SATURDAY ✨
  Happy Saturday everyone! Hope you have all had a lovely day. Me and Alf once again spent time in the garden, he was playing with his toys and I was sunbathing and listening to ‘Cilka’s Journey’ by Heather Morris. It’s a fantastic book, it follows on from the book ‘The tattooist of Auschwitz’ following a different character. It’s honestly so good everyone should buy or listen to the book via @borrowbox or any other audio app. Borrow box is so good, you connect with your local library and you get 5 free audiobook rentals and 5 free ebook rentals. I have read so many books, i listen to them when I am at work and it has made me fall back in love with reading. Please check out @borrowbox. This isn’t a promotion, I just wanted to share with you how I am reading these books. Please enjoy these pictures of Alf on my laptop watching @cbeebieshq @nightgardenhq before he goes off to bed. He is obsessed with it! #toddler #toddleruk #toddlerlife #toddlerblog #mumlife #mumuk #mumblog #singleparent #singleparenting #nightimeroutine #cbeebies #inthenightgarden #firstimemum #parenting #mumblogger #mumbloggeruk #family #love #toddlersofinstagram #mumsofinstagram #mumsofinsta #mummyaccount #borrowbox #cilkasjourney #thetattooistofauschwitz #reading #audiobooks #readingisfundamental

 •  1  0  1 minute ago
 • Finally, the barbershop is open for business. 💇‍♂️💇‍♂️💇‍♂️ #foreverbarber .
There's a white customer waiting outside the door raising his voice at the Asian customer bec the latter isn't wearing his face mask. So he put it on but only after commenting, "how come he didn't shout at the white customer who just left and didnt have his mask on?" And then he left peacefully after he was done.
.
Hmmm.. 🤔💇‍♂️💇‍♂️ That was very uncomfortable, esp when I've been training my kids on fraternal correction and "respeto." I don't think it's necessary to be overly confrontational and antagonistic. A gentle reminder, maybe. Kindness always works, too.
 • Finally, the barbershop is open for business. 💇‍♂️💇‍♂️💇‍♂️ #foreverbarber .
  There's a white customer waiting outside the door raising his voice at the Asian customer bec the latter isn't wearing his face mask. So he put it on but only after commenting, "how come he didn't shout at the white customer who just left and didnt have his mask on?" And then he left peacefully after he was done.
  .
  Hmmm.. 🤔💇‍♂️💇‍♂️ That was very uncomfortable, esp when I've been training my kids on fraternal correction and "respeto." I don't think it's necessary to be overly confrontational and antagonistic. A gentle reminder, maybe. Kindness always works, too.

 •  0  1  1 minute ago
 • 1. Tregoji fëmijës sjelljet e dëshiruara. Mësoji fëmijës të drejtën nga e gabuara, duke folur dhe vepruar qetë. Modelo sjellje që do doje t'i shihje te fëmija yt.

2. Vendosi kufinj. Vendos rregulla të qarta dhe të qëndrueshme që duhet t'i ndjekë fëmija juaj. Sigurohuni që t'i shpjegoni rregullat me fjalë të thjeshta, që të kuptohen nga fëmija.

3. Sjellja e ka një pasojë. Në mënyrë të qetë dhe të vendosur shpjegoji fëmijës pasojat nëse ai nuk sillet në mënyrën e duhur. P.sh. thuaji që nëse nuk i mbledh lodrat, ti nuk do ja japësh më ato për pjesën tjetër të ditës. Pregatitu që ta zbatosh atë që thua. Mos u dorëzoni dhe të ja jepni prapë pas disa minutash. Por kujdes, asnjëherë mos i hiqni fëmijës diçka për të cilën ai ka vërtet nevojë, si uji apo ushqimi.

4. Dëgjojini. Të dëgjuarit është i rëndësishëm. Lëreni fëmijën të mbarojë së treguari të gjithë historinë, para se të bëni ndërhyrjet tuaja për zgjidhjen e problemit. Shiko nëse sjellja e ka një motiv, si p.sh. fëmija ndihet xheloz. Fol me fëmijën për këtë. Në këtë rast do ishte më efektive të flasësh për motivin, se sa t'i japësh fëmijës pasoja për sjelljen.

5. Jepi vëmendje. Mjeti më i fuqishëm për disiplinim efektiv është vëmendja- të përforcosh sjelljet e duhura dhe të shkurajosh të tjerat. 
6. 'Kapi' sjelljet e mira. Fëmijët kanë nevojë të dinë kur bëjnë diçka të keqe dhe kur bëjnë një sjellje të mirë. Konstato sjelljen e duhur dhe vërja në dukje, duke lavdëruar përpjekjet dhe suksesin. Tregohu specifik.(p.sh "Wow ti bëre një punë shumë të mirë me mbledhjen e lodrave") 7. Të dish kur nuk duhet të reagosh. Për sa kohë fëmija nuk po bën ndonjë gjë të rrezikshme dhe po merr shumë vemendje për sjelljet e mira, një mënyrë për të ndaluar sjelljet e padëshiruara është t'i injorosh ato. Injorimi i sjelljeve të këqija mund t'i mësojë fëmijës pasojat natyrale të veprimeve të tij. P.sh. nëse fëmija hedh me qëllim biskota në tokë, së shpejti nuk do të ketë më biskota për të ngrënë. Nëse hedh dhe thyen lodrën, nuk do të mund të luajë më me të. Kështu, shpejt fëmija do të mësojë të mios hedhë biskotat dhe të luajë me kujdes me lodrat. 
#aba #abatherapy #parenting #child #childpsychology #kids #behaviour
 • 1. Tregoji fëmijës sjelljet e dëshiruara. Mësoji fëmijës të drejtën nga e gabuara, duke folur dhe vepruar qetë. Modelo sjellje që do doje t'i shihje te fëmija yt.

  2. Vendosi kufinj. Vendos rregulla të qarta dhe të qëndrueshme që duhet t'i ndjekë fëmija juaj. Sigurohuni që t'i shpjegoni rregullat me fjalë të thjeshta, që të kuptohen nga fëmija.

  3. Sjellja e ka një pasojë. Në mënyrë të qetë dhe të vendosur shpjegoji fëmijës pasojat nëse ai nuk sillet në mënyrën e duhur. P.sh. thuaji që nëse nuk i mbledh lodrat, ti nuk do ja japësh më ato për pjesën tjetër të ditës. Pregatitu që ta zbatosh atë që thua. Mos u dorëzoni dhe të ja jepni prapë pas disa minutash. Por kujdes, asnjëherë mos i hiqni fëmijës diçka për të cilën ai ka vërtet nevojë, si uji apo ushqimi.

  4. Dëgjojini. Të dëgjuarit është i rëndësishëm. Lëreni fëmijën të mbarojë së treguari të gjithë historinë, para se të bëni ndërhyrjet tuaja për zgjidhjen e problemit. Shiko nëse sjellja e ka një motiv, si p.sh. fëmija ndihet xheloz. Fol me fëmijën për këtë. Në këtë rast do ishte më efektive të flasësh për motivin, se sa t'i japësh fëmijës pasoja për sjelljen.

  5. Jepi vëmendje. Mjeti më i fuqishëm për disiplinim efektiv është vëmendja- të përforcosh sjelljet e duhura dhe të shkurajosh të tjerat.
  6. 'Kapi' sjelljet e mira. Fëmijët kanë nevojë të dinë kur bëjnë diçka të keqe dhe kur bëjnë një sjellje të mirë. Konstato sjelljen e duhur dhe vërja në dukje, duke lavdëruar përpjekjet dhe suksesin. Tregohu specifik.(p.sh "Wow ti bëre një punë shumë të mirë me mbledhjen e lodrave") 7. Të dish kur nuk duhet të reagosh. Për sa kohë fëmija nuk po bën ndonjë gjë të rrezikshme dhe po merr shumë vemendje për sjelljet e mira, një mënyrë për të ndaluar sjelljet e padëshiruara është t'i injorosh ato. Injorimi i sjelljeve të këqija mund t'i mësojë fëmijës pasojat natyrale të veprimeve të tij. P.sh. nëse fëmija hedh me qëllim biskota në tokë, së shpejti nuk do të ketë më biskota për të ngrënë. Nëse hedh dhe thyen lodrën, nuk do të mund të luajë më me të. Kështu, shpejt fëmija do të mësojë të mios hedhë biskotat dhe të luajë me kujdes me lodrat.
  #aba #abatherapy #parenting #child #childpsychology #kids #behaviour

 •  1  0  1 minute ago
 • My why. Work hard, play hard.
 • My why. Work hard, play hard.

 •  0  1  2 minutes ago
 • I had always dreamed of becoming a mother, it was one thing I was sure that I wanted. So my it was shocking, disappointing, frustrating to find parenting to be so very difficult. I had the usual mom- struggles, but on top of that, were all those huge trapped emotions that erupted as an angry volcano when one of my tiny humans triggered something painful inside of me. I went to bed (and still do) so many nights feeling defeated and like a failure. 
I have often blamed the kid's behaviors as the source of my pain and frustration. 
It is brand new revelation that I feel at a deep level that all my pain is my own. 
See, obviously I know that they are children and are not the true source of my feelings, but it is so hard to disconnect from the emotion and identify what is really happening. And when you don't really take any time to explore, dig in, and ask the questions- of God- and of yourself- then you're likely unable to pinpoint the truth in the hazy chaos. This has been my experience anyway. For years, I have just not understood why my life's dream was feeling like something I didn't really want to live out after all. 
#painfulrealization #whyisitsodifficult #parenting #traumainformedparenting #lifedream #mom #hardestjob #disappointing #triggered #boymom #girlmom
 • I had always dreamed of becoming a mother, it was one thing I was sure that I wanted. So my it was shocking, disappointing, frustrating to find parenting to be so very difficult. I had the usual mom- struggles, but on top of that, were all those huge trapped emotions that erupted as an angry volcano when one of my tiny humans triggered something painful inside of me. I went to bed (and still do) so many nights feeling defeated and like a failure.
  I have often blamed the kid's behaviors as the source of my pain and frustration.
  It is brand new revelation that I feel at a deep level that all my pain is my own.
  See, obviously I know that they are children and are not the true source of my feelings, but it is so hard to disconnect from the emotion and identify what is really happening. And when you don't really take any time to explore, dig in, and ask the questions- of God- and of yourself- then you're likely unable to pinpoint the truth in the hazy chaos. This has been my experience anyway. For years, I have just not understood why my life's dream was feeling like something I didn't really want to live out after all.
  #painfulrealization #whyisitsodifficult #parenting #traumainformedparenting #lifedream #mom #hardestjob #disappointing #triggered #boymom #girlmom

 •  0  0  3 minutes ago
 • Z IS FOR ZEBRA! ⁠We've crafted our way from A to Z!⁠
⁠
Supplies: ⁠
White and black construction paper.⁠
1 black pipe cleaner⁠
1 googly eye⁠
Scissors⁠
Glue⁠
⁠
Instructions:⁠
⁠Trace and cut out letter Z out of white construction paper and glue it on the color paper of your choice.⁠
⁠
Cut some small stripes out of black paper and glue them all over the letter Z.⁠
⁠
Cut 1 pipe cleaner in three pieces and glue them on the letter for zebra’s hair.⁠
⁠
Don’t forget zebra’s eye, mouth and ear!⁠
⁠
Your Z craft is done!
 • Z IS FOR ZEBRA! ⁠We've crafted our way from A to Z!⁠

  Supplies: ⁠
  White and black construction paper.⁠
  1 black pipe cleaner⁠
  1 googly eye⁠
  Scissors⁠
  Glue⁠

  Instructions:⁠
  ⁠Trace and cut out letter Z out of white construction paper and glue it on the color paper of your choice.⁠

  Cut some small stripes out of black paper and glue them all over the letter Z.⁠

  Cut 1 pipe cleaner in three pieces and glue them on the letter for zebra’s hair.⁠

  Don’t forget zebra’s eye, mouth and ear!⁠

  Your Z craft is done!

 •  19  1  4 minutes ago
 • קשה לכם עם המריבות של הילדים?
בואו נעשה לפני הכול תאום ציפיות: אחים רבו, רבים ועוד יריבו הרבה.
רב האנשים יודעים את זה ועדיין מתעצבנים מהמריבות של הילדים ואף מתנהגים באימפולסיביות ובכוחניות כלפי האימפולסיביות והכוחניות של הילדים 😊
מכיוון שאין לנו יכולת לדעת באמת את ההקשר של הריב ולרוב מדובר בדברים עמוקים יותר שלא בשליטתנו, החלטתי להתאמן ולשנות את התגובה שלי למריבות של הילדים שלי ובצורה מאופקת ורגועה אני מעבירה את האחריות אליהם :"אני סומכת עליכם שתפתרו את העניינים בינכם."
אחרי כמה פעמים כאלה הם הפסיקו לבוא אליי והם באמת פותרים את העניינים האלה בעצמם.
חשוב לציין שהאסטרטגיה הזו היא חלק מהגישה הכוללת שלי שמעבירה אחריות לילדים בהרבה תחומים תוך דוגמה אישית, עידוד והתמקדות בחוזקות שלהם. 
את כל השיטות תמצאו בספר החדש שלי ״הורות – קומדיה של טעויות מלאה בכוונות טובות.״ שתפו אותי, איך אתם מגיבים למריבות בין הילדים?
———————————————————————————Are you having trouble with your kids' quarrels?
Let’s begin with an expectation adjustment: siblings have fought in the past, fight in the present and will fight in the future. However, instead of providing a personal example of restraint and patience, we react to their impulsive and forceful behavior with our own.
Since we have no way of knowing the context for the fight and since I think there are deeper emotions involved here, I decided to change my reaction. Instead of trying to understand who started and why, I shifted to a more restrained and calm response, shifting the responsibility to them: “I trust you to solve matters on your own.”
It took a few times, but they stopped seeking my arbitration; they learned to solve their problems on their own.

It is important to note that this strategy is part of my overall approach that transfers responsibility to children while giving them personal example, encouragement and focusing on their strengths.
You will find all the methods in my new book "Parenting - Comedy of Errors filled with Good Intentions" which will be published in English soon. 
Share with me, how do you react to the quarrels between your children?
.
.
.
#ifat_matzner_herooti 
#CherryTomato_ii
parents#parenting#parentingcomedyoferrors#courageousparenting#courageous-parenting#gentleparenting#consciousparenting#
#הורות
 • קשה לכם עם המריבות של הילדים?
  בואו נעשה לפני הכול תאום ציפיות: אחים רבו, רבים ועוד יריבו הרבה.
  רב האנשים יודעים את זה ועדיין מתעצבנים מהמריבות של הילדים ואף מתנהגים באימפולסיביות ובכוחניות כלפי האימפולסיביות והכוחניות של הילדים 😊
  מכיוון שאין לנו יכולת לדעת באמת את ההקשר של הריב ולרוב מדובר בדברים עמוקים יותר שלא בשליטתנו, החלטתי להתאמן ולשנות את התגובה שלי למריבות של הילדים שלי ובצורה מאופקת ורגועה אני מעבירה את האחריות אליהם :"אני סומכת עליכם שתפתרו את העניינים בינכם."
  אחרי כמה פעמים כאלה הם הפסיקו לבוא אליי והם באמת פותרים את העניינים האלה בעצמם.
  חשוב לציין שהאסטרטגיה הזו היא חלק מהגישה הכוללת שלי שמעבירה אחריות לילדים בהרבה תחומים תוך דוגמה אישית, עידוד והתמקדות בחוזקות שלהם.
  את כל השיטות תמצאו בספר החדש שלי ״הורות – קומדיה של טעויות מלאה בכוונות טובות.״ שתפו אותי, איך אתם מגיבים למריבות בין הילדים?
  ———————————————————————————Are you having trouble with your kids' quarrels?
  Let’s begin with an expectation adjustment: siblings have fought in the past, fight in the present and will fight in the future. However, instead of providing a personal example of restraint and patience, we react to their impulsive and forceful behavior with our own.
  Since we have no way of knowing the context for the fight and since I think there are deeper emotions involved here, I decided to change my reaction. Instead of trying to understand who started and why, I shifted to a more restrained and calm response, shifting the responsibility to them: “I trust you to solve matters on your own.”
  It took a few times, but they stopped seeking my arbitration; they learned to solve their problems on their own.

  It is important to note that this strategy is part of my overall approach that transfers responsibility to children while giving them personal example, encouragement and focusing on their strengths.
  You will find all the methods in my new book "Parenting - Comedy of Errors filled with Good Intentions" which will be published in English soon.
  Share with me, how do you react to the quarrels between your children?
  .
  .
  .
  #ifat_matzner_herooti
  #CherryTomato_ii
  parents #parenting #parentingcomedyoferrors #courageousparenting #courageous-parenting #gentleparenting #consciousparenting#
  #הורות

 •  15  1  4 minutes ago
 • Other piece is missing now. Puzzle mystery...
.
오늘은 다른 조각이 없어졌지 퍼즐의 신비로움..
.

#diary #drawing #doodles #toon #sketch #comics #instatoon #webtoon #illustration #owen #toddler #44monthsold #parents #parenting #parenthood #lifeintheuk #mylittlemonster #그림일기 #육아일기 #낙서 #만화 #스케치 #일러스트 #인스타툰 #웹툰 #아들바보 #오윈 #영국
 • Other piece is missing now. Puzzle mystery...
  .
  오늘은 다른 조각이 없어졌지 퍼즐의 신비로움..
  .

  #diary #drawing #doodles #toon #sketch #comics #instatoon #webtoon #illustration #owen #toddler #44monthsold #parents #parenting #parenthood #lifeintheuk #mylittlemonster #그림일기 #육아일기 #낙서 #만화 #스케치 #일러스트 #인스타툰 #웹툰 #아들바보 #오윈 #영국

 •  6  0  6 minutes ago
 • JuJu in her natural habitat 💦
 • JuJu in her natural habitat 💦

 •  5  1  7 minutes ago
 • Beautiful little soap hand made on vegetable glycerine base. Safe for kids ❤️ Different shapes, colours and smells. Spot your child 👶 and have fun while bath time 🛁 Set of 70 grams soaps just $5, pickup Lilyfield or postage in Australia 🇦🇺 available #soap #handmade #giftideas #mydełkaglicerynowe #kidsfun #parenting #unicorn #heart #cactus #shop #innerwestsydney #sydney #australia #spotyourchild #giftideas #birthdaybag #sydneyevents #partydecorations
 • Beautiful little soap hand made on vegetable glycerine base. Safe for kids ❤️ Different shapes, colours and smells. Spot your child 👶 and have fun while bath time 🛁 Set of 70 grams soaps just $5, pickup Lilyfield or postage in Australia 🇦🇺 available #soap #handmade #giftideas #mydełkaglicerynowe #kidsfun #parenting #unicorn #heart #cactus #shop #innerwestsydney #sydney #australia #spotyourchild #giftideas #birthdaybag #sydneyevents #partydecorations

 •  0  0  7 minutes ago
 • Just a little reminder that this fab offer ends Sunday 31st May! For kids wall art and nursery prints follow the shop link in the bio. Don't miss out! Use code 'open15' at checkout. Available on all prints. Prices includes delivery. 
#etsyuk #htlmp #mumlife #mumlifeuk #parenting #kidswallart #nurseryprints #artprints #wallart #wallartdecor #kids #babysroom #toddlersofinstagram #uk #childrensbedroom #playroomideas #playroom #nurserydecoration #specialoffer #freepostage #offer #artwork #supportsmallbusinesses #vividfrogdesign #fun #modernnursery #mumliferocks
 • Just a little reminder that this fab offer ends Sunday 31st May! For kids wall art and nursery prints follow the shop link in the bio. Don't miss out! Use code 'open15' at checkout. Available on all prints. Prices includes delivery.
  #etsyuk #htlmp #mumlife #mumlifeuk #parenting #kidswallart #nurseryprints #artprints #wallart #wallartdecor #kids #babysroom #toddlersofinstagram #uk #childrensbedroom #playroomideas #playroom #nurserydecoration #specialoffer #freepostage #offer #artwork #supportsmallbusinesses #vividfrogdesign #fun #modernnursery #mumliferocks

 •  0  0  8 minutes ago
 • Being pregnant can be very challenging at times, mentally especially. After days of feeling my baby kicking and being super active, yesterday I dont know why, I couldn't feel him kicking at all at the times I was expecting him to. Maybe my mind was too busy to focus enough to feel the kicks or maybe my mind was creating all these scenarios in my head after reading and hearing about different pregnancies of other women. I basically tormented myself all day, trying to catch a kick or a movement but with not much result...I was thinking "what if the cord is around his neck, what if sleeping on my back at times without realising it stopped his oxygen, what if cycling on bumpy roads yesterday harmed him...what if?!" Questions were flying and worries were hitting me hard! And because my mind was so busy worrying about something I couldn't control anyway..I probably missed my babys kicks! 
BUT TODAY😍🌞 today, 4am in the morning well he stated kicking big time everytime I turned sides and I basically forgot to go back to sleep just rubbing my belly and responding to my babys kicks! Then this morning contiounsly super active! I NEVER FELT SO RELIEVED 🙏🙏🙏🙏 So i guess what I'm trying to say is that there is already a wonderful strong bond between me and my baby I never thought I would feel! I never understood motherhood and this bond, but I'm starting to...and its amazing the love a mom has for her baby even from the womb! Truly grateful I get to experience this beautiful emotions as scary as some might be....🙏❤❤❤❤❤🙏🙏🙏 #motherhood #momlife #parenting #baby #love #family #parenthood #mom #pregnancy #motherhoodunplugged #babygirl #kids #mother #newborn #mumlife #babyboy #momsofinstagram #mama #pregnant #momblogger #babies #babiesofinstagram #maternity #toddler #fatherhood #breastfeeding #mommy #children #toddlerlife #singleparent
 • Being pregnant can be very challenging at times, mentally especially. After days of feeling my baby kicking and being super active, yesterday I dont know why, I couldn't feel him kicking at all at the times I was expecting him to. Maybe my mind was too busy to focus enough to feel the kicks or maybe my mind was creating all these scenarios in my head after reading and hearing about different pregnancies of other women. I basically tormented myself all day, trying to catch a kick or a movement but with not much result...I was thinking "what if the cord is around his neck, what if sleeping on my back at times without realising it stopped his oxygen, what if cycling on bumpy roads yesterday harmed him...what if?!" Questions were flying and worries were hitting me hard! And because my mind was so busy worrying about something I couldn't control anyway..I probably missed my babys kicks!
  BUT TODAY😍🌞 today, 4am in the morning well he stated kicking big time everytime I turned sides and I basically forgot to go back to sleep just rubbing my belly and responding to my babys kicks! Then this morning contiounsly super active! I NEVER FELT SO RELIEVED 🙏🙏🙏🙏 So i guess what I'm trying to say is that there is already a wonderful strong bond between me and my baby I never thought I would feel! I never understood motherhood and this bond, but I'm starting to...and its amazing the love a mom has for her baby even from the womb! Truly grateful I get to experience this beautiful emotions as scary as some might be....🙏❤❤❤❤❤🙏🙏🙏 #motherhood #momlife #parenting #baby #love #family #parenthood #mom #pregnancy #motherhoodunplugged #babygirl #kids #mother #newborn #mumlife #babyboy #momsofinstagram #mama #pregnant #momblogger #babies #babiesofinstagram #maternity #toddler #fatherhood #breastfeeding #mommy #children #toddlerlife #singleparent

 •  8  0  8 minutes ago
 • Lead yourself first. This is our first challenge.
It's simple. As a dad you are a leader, and you can only lead as well as you can lead yourself.
What could be more important than leading our children?
.
Sure you can try and lead others while you yourself are lost at sea, and they might even listen...initially.
.
But soon enough they will see through you, and this goes for our kids too. They are watching you all the time, and although they might think the world of you when they are little (Heck dads are usually their kid's first hero) they too will see through your empty words and grand gestures.
.
I want to be a father who has to use fewer and fewer words to lead my children. I want them to follow by observing how I conduct myself and how I lead myself first.
.
Master the aspects of your life as a man and then lead by example in each of them.
.
.
.
#leaders #leadership #business #entrepreneurship #entrepreneur #bossman #success #money #ManUp #dads #fathers #fatheroffour #familyfirst #dadsarethebest #betterman #fatherhood #betterdads #familytime #instadads #healthydads #protectprovidepreside #masculinity #toxicmasculinity #parenting #theartofmanliness
#toddlerlife #dadlifestyle #dadlife #parenting #parenthood
 • Lead yourself first. This is our first challenge.
  It's simple. As a dad you are a leader, and you can only lead as well as you can lead yourself.
  What could be more important than leading our children?
  .
  Sure you can try and lead others while you yourself are lost at sea, and they might even listen...initially.
  .
  But soon enough they will see through you, and this goes for our kids too. They are watching you all the time, and although they might think the world of you when they are little (Heck dads are usually their kid's first hero) they too will see through your empty words and grand gestures.
  .
  I want to be a father who has to use fewer and fewer words to lead my children. I want them to follow by observing how I conduct myself and how I lead myself first.
  .
  Master the aspects of your life as a man and then lead by example in each of them.
  .
  .
  .
  #leaders #leadership #business #entrepreneurship #entrepreneur #bossman #success #money #ManUp #dads #fathers #fatheroffour #familyfirst #dadsarethebest #betterman #fatherhood #betterdads #familytime #instadads #healthydads #protectprovidepreside #masculinity #toxicmasculinity #parenting #theartofmanliness
  #toddlerlife #dadlifestyle #dadlife #parenting #parenthood

 •  3  1  9 minutes ago
 • With all the chaos going on in the world and in the country, as a parent i honestly don’t know what the future brings and that scares me. As a parent i just want to protect my child and let him maintain his child-like innocence for as long as i can. ❤️ “Safety and security don't just happen, they are the result of collective consensus and public investment. We owe our children, the most vulnerable citizens in our society, a life free of violence and fear.” #asianlivesmatter #blacklivesmatter #childrenmatter #quotes #nelsonmandelaquotes #asian #myson #singlemom #parenting #thoughts #thoughtoftheday #instaquotes #quoteoftheday #quotestoliveby #quotestagram #quotesdaily #instaquote #instaquotesgram
 • With all the chaos going on in the world and in the country, as a parent i honestly don’t know what the future brings and that scares me. As a parent i just want to protect my child and let him maintain his child-like innocence for as long as i can. ❤️ “Safety and security don't just happen, they are the result of collective consensus and public investment. We owe our children, the most vulnerable citizens in our society, a life free of violence and fear.” #asianlivesmatter #blacklivesmatter #childrenmatter #quotes #nelsonmandelaquotes #asian #myson #singlemom #parenting #thoughts #thoughtoftheday #instaquotes #quoteoftheday #quotestoliveby #quotestagram #quotesdaily #instaquote #instaquotesgram

 •  4  0  9 minutes ago
 • Happy birthday to my Wesley boy 🥳 Changed my heart 3 years ago ❤️ My motivation and passion 🤙🏻
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#family #daddy #son #father #kid #instakid #happy #memories #love #fam #familytime #country #norwich #norfolk #freedom #happiness #brothers #insta #socials #photo #parent #parenting #potd #motivation #veday #england #babe #kidsofinstagram
 • Happy birthday to my Wesley boy 🥳 Changed my heart 3 years ago ❤️ My motivation and passion 🤙🏻
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .

  #family #daddy #son #father #kid #instakid #happy #memories #love #fam #familytime #country #norwich #norfolk #freedom #happiness #brothers #insta #socials #photo #parent #parenting #potd #motivation #veday #england #babe #kidsofinstagram

 •  7  0  10 minutes ago

Top #parenting Posts

 • HUGE CASH GIVEAWAY!! 3 WINNERS!
.
40M job have been lost in the last 8 weeks and it’s absolutely devistating! I know that this may be a hard time for many of you and many of you may be suffering financially. And I want to help!
.
To be one of the $500 winners, it’s super easy.
.
(1) LIKE THIS PICTURE
(2) Follow Me @realnathanmansfield
(3) TAG a friend below (each tag is a separate entry, must be one tag per comment to count). You have have unlimited entries. 💯
.
🎁BONUS ENTRY🎁 Reshare this photo on your story. (You must tag me for me to be able to see it).
.
.
3 Lucky WINNERS will be announced in 72 hours here on this post. Good Luck to you all!!
 • HUGE CASH GIVEAWAY!! 3 WINNERS!
  .
  40M job have been lost in the last 8 weeks and it’s absolutely devistating! I know that this may be a hard time for many of you and many of you may be suffering financially. And I want to help!
  .
  To be one of the $500 winners, it’s super easy.
  .
  (1) LIKE THIS PICTURE
  (2) Follow Me @realnathanmansfield
  (3) TAG a friend below (each tag is a separate entry, must be one tag per comment to count). You have have unlimited entries. 💯
  .
  🎁BONUS ENTRY🎁 Reshare this photo on your story. (You must tag me for me to be able to see it).
  .
  .
  3 Lucky WINNERS will be announced in 72 hours here on this post. Good Luck to you all!!

 •  2,356  3,873  4 hours ago
 • 💕So Beautiful Baby!!💕wow💓
Follow👉@bbaby.cutee 😻
Machaalllah❤ ماشاء الله ❤
•
•
💕Share , Follow , Comment •
😙TAG MOMS 😙👧💕💕
•
•
📸Unknown: Please DM for credit .
•
•
Follow: @bbaby.cute
Tag us: #bbabycute.
•
•
#baby #babies #babyvideos #babycute #cutebaby #babykiss #babys #babylove #babyboy #babygirl #babyphotography  #beautifulbaby #babystyle #babyfashion #babylife #babyshower #babyshop #babyface #babyswag #babyfever #babyblog #motherlove #family #parenting #parenthood #mother #motherhood #mom #mommy
 • 💕So Beautiful Baby!!💕wow💓
  Follow👉@bbaby.cutee 😻
  Machaalllah❤ ماشاء الله ❤


  💕Share , Follow , Comment •
  😙TAG MOMS 😙👧💕💕


  📸Unknown: Please DM for credit .


  Follow: @bbaby.cute
  Tag us: #bbabycute.


  #baby #babies #babyvideos #babycute #cutebaby #babykiss #babys #babylove #babyboy #babygirl #babyphotography  #beautifulbaby #babystyle #babyfashion #babylife #babyshower #babyshop #babyface #babyswag #babyfever #babyblog #motherlove #family #parenting #parenthood #mother #motherhood #mom #mommy

 •  1,213  25  3 hours ago
 • Yep, night shifts are available. 📆
 • Yep, night shifts are available. 📆

 •  3,020  134  4 hours ago
 • S u n n y • D a y s ☀️ I have certainly been loving this weather and I think Isla has coped reasonably well with the heat. She’s had a couple of what we like to call “crazy hours” basically where she just loses her shit for absolutely no reason what so ever and screams the place down 🤣 but other than that she’s been a little star & you can’t be mad at her when she looks this adorable! It’s been so nice to be out in the garden every day and today I took a trip to the shops to get us both some new ‘summer’ clothes. It felt so nice to get out and almost normal, well the new normal, with one way systems and hand sanitiser on every isle 🤦🏼‍♀️ I also managed to pick up a paddling pool so fingers crossed the weathers still nice tomorrow and we can see if she wants a little splash! Have a lovely evening everyone 💛
.
.
.
.
.
#mumsofinstagram #beingamum #mumlife #babygirl #newmum #mygirl #motherhood #parenting #parenthood #ukmum #discoverunder5k #mummy #baby #mother #mum #newborn #motherhoodthroughinstagram #stepmum #stepmumlife #summersun #saturdays #babies #babiesofinstagram #daughter #onemonthold #honest #honestmumlife
 • S u n n y • D a y s ☀️ I have certainly been loving this weather and I think Isla has coped reasonably well with the heat. She’s had a couple of what we like to call “crazy hours” basically where she just loses her shit for absolutely no reason what so ever and screams the place down 🤣 but other than that she’s been a little star & you can’t be mad at her when she looks this adorable! It’s been so nice to be out in the garden every day and today I took a trip to the shops to get us both some new ‘summer’ clothes. It felt so nice to get out and almost normal, well the new normal, with one way systems and hand sanitiser on every isle 🤦🏼‍♀️ I also managed to pick up a paddling pool so fingers crossed the weathers still nice tomorrow and we can see if she wants a little splash! Have a lovely evening everyone 💛
  .
  .
  .
  .
  .
  #mumsofinstagram #beingamum #mumlife #babygirl #newmum #mygirl #motherhood #parenting #parenthood #ukmum #discoverunder5k #mummy #baby #mother #mum #newborn #motherhoodthroughinstagram #stepmum #stepmumlife #summersun #saturdays #babies #babiesofinstagram #daughter #onemonthold #honest #honestmumlife

 •  124  13  3 hours ago
 • “We have a 9-month-old daughter, Charlotte Joy, who we battled infertility to conceive. It took us 3.5 years of broken-heartedness, fertility meds, failed fertility treatments, and we were about to start IVF when we found out we somehow got pregnant naturally! She was born in July 2019 and she is the most perfect miracle baby! Flash forward to March 2020 and we got the surprise of our lives when we found out we were pregnant only 7 months postpartum! No planning and I had only gotten my period back in February, so we were in disbelief! We announced on my first Mother’s Day and we are expecting our little BOY thanksgiving day 2020 which is so special- we got engaged on Thanksgiving 2013, found out I was pregnant with Charlotte Joy Thanksgiving 2018, and now we are due with our son Thanksgiving 2020!! God is incredible in his timing! Nervous and so excited to join the 2 under 2 club - they will be 16 weeks apart!” #howtheyrevealed (📸: @kristy_kuntemeier)
 • “We have a 9-month-old daughter, Charlotte Joy, who we battled infertility to conceive. It took us 3.5 years of broken-heartedness, fertility meds, failed fertility treatments, and we were about to start IVF when we found out we somehow got pregnant naturally! She was born in July 2019 and she is the most perfect miracle baby! Flash forward to March 2020 and we got the surprise of our lives when we found out we were pregnant only 7 months postpartum! No planning and I had only gotten my period back in February, so we were in disbelief! We announced on my first Mother’s Day and we are expecting our little BOY thanksgiving day 2020 which is so special- we got engaged on Thanksgiving 2013, found out I was pregnant with Charlotte Joy Thanksgiving 2018, and now we are due with our son Thanksgiving 2020!! God is incredible in his timing! Nervous and so excited to join the 2 under 2 club - they will be 16 weeks apart!” #howtheyrevealed (📸: @kristy_kuntemeier)

 •  1,541  19  5 hours ago
 • I'll never tell you how to live your life.⁣⁣
⁣⁣
This journey is yours and yours alone.⁣⁣
⁣⁣
My role is to help you see how beautiful the world is so you'll feel confident enough to find your own place in it.⁣⁣
⁣⁣
Whatever happens, I'll always be behind you...bursting with pride just because you're you. ⁣⁣
⁣
 • I'll never tell you how to live your life.⁣⁣
  ⁣⁣
  This journey is yours and yours alone.⁣⁣
  ⁣⁣
  My role is to help you see how beautiful the world is so you'll feel confident enough to find your own place in it.⁣⁣
  ⁣⁣
  Whatever happens, I'll always be behind you...bursting with pride just because you're you. ⁣⁣

 •  334  33  2 hours ago
 • 𝕀𝕔𝕙 𝕓𝕚𝕟 𝕖𝕚𝕟𝕖 𝕥ä𝕥𝕠𝕨𝕚𝕖𝕣𝕥𝕖 𝕄𝕒𝕞𝕒. 𝔼𝕓𝕖𝕟 𝕨𝕚𝕖 𝕖𝕚𝕟𝕖 𝕟𝕠𝕣𝕞𝕒𝕝𝕖 𝕄𝕒𝕞𝕒, 𝕟𝕦𝕣 𝕔𝕠𝕠𝕝𝕖𝕣. ☆

#familygoals #family #love #familytime #familyfirst #familyphotography #couplegoals #baby #momlife #familylove #kids #familylife #instagood #photooftheday #goals #motherhood #happy #babygirl #photography #familyfun #babyboy #cute #mom #instagram #picoftheday #like #familyiseverything #parenting #familyphotographer #bhfyp
 • 𝕀𝕔𝕙 𝕓𝕚𝕟 𝕖𝕚𝕟𝕖 𝕥ä𝕥𝕠𝕨𝕚𝕖𝕣𝕥𝕖 𝕄𝕒𝕞𝕒. 𝔼𝕓𝕖𝕟 𝕨𝕚𝕖 𝕖𝕚𝕟𝕖 𝕟𝕠𝕣𝕞𝕒𝕝𝕖 𝕄𝕒𝕞𝕒, 𝕟𝕦𝕣 𝕔𝕠𝕠𝕝𝕖𝕣. ☆

  #familygoals #family #love #familytime #familyfirst #familyphotography #couplegoals #baby #momlife #familylove #kids #familylife #instagood #photooftheday #goals #motherhood #happy #babygirl #photography #familyfun #babyboy #cute #mom #instagram #picoftheday #like #familyiseverything #parenting #familyphotographer #bhfyp

 •  189  7  31 minutes ago
 • I took this photo and I looked at it and thought urgh I’m really starting to age. Just as I was about to delete the pic I thought, hang on, why am I so offended by something I should be celebrating? Every fine line, every laughter line, every wrinkle, marks another year of growth, achievements, success. Even without any of that, just another year of life is enough of an achievement. Also as I age, and care less about the superficial aspects of life, I actually feel happier. So here’s to wrinkles, expanding waistlines, and celebrating your age. Because women get a little bit more bad ass every damn year 🙌🏻.
 • I took this photo and I looked at it and thought urgh I’m really starting to age. Just as I was about to delete the pic I thought, hang on, why am I so offended by something I should be celebrating? Every fine line, every laughter line, every wrinkle, marks another year of growth, achievements, success. Even without any of that, just another year of life is enough of an achievement. Also as I age, and care less about the superficial aspects of life, I actually feel happier. So here’s to wrinkles, expanding waistlines, and celebrating your age. Because women get a little bit more bad ass every damn year 🙌🏻.

 •  265  46  6 hours ago