#sarungtangan Instagram Photos & Videos

sarungtangan Pikdo

The total number of posts up to now is 305,038 with the sarungtangan hashtag.

Hashtag Popularity

3.7
average comments
180.4
average likes

Latest #sarungtangan Posts

  • [PO • READY WEEK 2 JUNE]

TAEHWA Sarung Tangan
Made in Korea
FDA Grade
Size : M (21 x 37 cm)
Material : Premium Karet
Price :
(harga lama)
1 pc 75k ; 3 pcs @ 70k ; 10 pcs @ 65k

Kelebihan :
- ada grip sehingga tidak akan slip saat mencuci piring (bahan beling sekalipun)
- tidak hanya grip dibagian jari , dibagian siku juga ada grip sehingga tidak akan melorot saat dipakai
- bahan karet PREMIUM yang bikin AWET (gak gampang bolong) , Lifetime bisa sampai 12 bulan
- selain bisa digunakan untuk cuci piring , bisa digunakan saat bersih-bersih rumah , cuci mobil , cuci kamar mandi , MULTIFUNGSI
- TAHAN PANAS , kalau mau ambil makanan yg masih panas , sekarang no drama ya . Tinggal pake sarung tangan ini langsung cus diambil makanannya tanpa takut kena hawa panas

Dipakai sama semua orang di Korea , even artis-artis juga pakai ini lho . Ini merek nya udah terkenal banget di Korea . Buat yg suka nonton K-Drama pasti sering liat sarung tangan ini muncul .

Selama PO , akan dapat harga lama .
Order via WA / DM , bisa juga ikutan PO di marketplace (Tokopedia : Lily Metro Accessories) .
HIT & RUN = BLACKLIST . Sudah ada beberapa user yg kami BLACKLIST karena hal seperti ini ya . SERIOUS BUYER ONLY .
.
.
.
#heroddstyle #heroddstylereadystock #hygieneproducts #handgloves #handgloveskorea #sarungtangan #sarungtangancucipiring #sarungtangancucipiringkorea #sarungtanganantipanas #sarungtangankorea #sarungtangankaret #sarungtanganantislip #sarungtangancucimobil #sarungtangancucibaju #sarungtangangrosir #sarungtangankorea #sarungtanganfoodgrade
  • [PO • READY WEEK 2 JUNE]

    TAEHWA Sarung Tangan
    Made in Korea
    FDA Grade
    Size : M (21 x 37 cm)
    Material : Premium Karet
    Price :
    (harga lama)
    1 pc 75k ; 3 pcs @ 70k ; 10 pcs @ 65k

    Kelebihan :
    - ada grip sehingga tidak akan slip saat mencuci piring (bahan beling sekalipun)
    - tidak hanya grip dibagian jari , dibagian siku juga ada grip sehingga tidak akan melorot saat dipakai
    - bahan karet PREMIUM yang bikin AWET (gak gampang bolong) , Lifetime bisa sampai 12 bulan
    - selain bisa digunakan untuk cuci piring , bisa digunakan saat bersih-bersih rumah , cuci mobil , cuci kamar mandi , MULTIFUNGSI
    - TAHAN PANAS , kalau mau ambil makanan yg masih panas , sekarang no drama ya . Tinggal pake sarung tangan ini langsung cus diambil makanannya tanpa takut kena hawa panas

    Dipakai sama semua orang di Korea , even artis-artis juga pakai ini lho . Ini merek nya udah terkenal banget di Korea . Buat yg suka nonton K-Drama pasti sering liat sarung tangan ini muncul .

    Selama PO , akan dapat harga lama .
    Order via WA / DM , bisa juga ikutan PO di marketplace (Tokopedia : Lily Metro Accessories) .
    HIT & RUN = BLACKLIST . Sudah ada beberapa user yg kami BLACKLIST karena hal seperti ini ya . SERIOUS BUYER ONLY .
    .
    .
    .
    #heroddstyle #heroddstylereadystock #hygieneproducts #handgloves #handgloveskorea #sarungtangan #sarungtangancucipiring #sarungtangancucipiringkorea #sarungtanganantipanas #sarungtangankorea #sarungtangankaret #sarungtanganantislip #sarungtangancucimobil #sarungtangancucibaju #sarungtangangrosir #sarungtangankorea #sarungtanganfoodgrade

  •  5  0  7 minutes ago
  • Kalau ada banyak warna macamni nak pilih yang mana ye? Pilih warna yang available dalam stok 😜

Pilih warna yang korang berkenan. Baru lah syok nak pakai handsocks kan? ❤

Klik je link kt bio @handsocksignature atau blh whatsapp +60133563464 utk order okeyy 😘
  • Kalau ada banyak warna macamni nak pilih yang mana ye? Pilih warna yang available dalam stok 😜

    Pilih warna yang korang berkenan. Baru lah syok nak pakai handsocks kan? ❤

    Klik je link kt bio @handsocksignature atau blh whatsapp +60133563464 utk order okeyy 😘

  •  4  1  1 hour ago
  • Good morning 😘 Jangan tak tahu pulak Rose in black color masih available buat masa ni tau! @everythinggoesco.handsock
  • Good morning 😘 Jangan tak tahu pulak Rose in black color masih available buat masa ni tau! @everythinggoesco.handsock

  •  6  2  1 hour ago
  • 🌸Details Handshirt🌸 🌹ukur lilit bhgn getah: 21cm/+-8inch 🌹ukur lilit bhgn pergelangan tangan: 23.5 cm/9inch 🌹panjang: 50cm (dekat ke arah ketiak, atas siku) 🌹Free size ( M/L/XL) 🌹Material Cotton

Sepasang RM15.00

#handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy #bhfyp
  • 🌸Details Handshirt🌸 🌹ukur lilit bhgn getah: 21cm/+-8inch 🌹ukur lilit bhgn pergelangan tangan: 23.5 cm/9inch 🌹panjang: 50cm (dekat ke arah ketiak, atas siku) 🌹Free size ( M/L/XL) 🌹Material Cotton

    Sepasang RM15.00

    #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy #bhfyp

  •  2  1  1 hour ago
  • 🌹 HANDSOCK WARDA 🌹

#handsockwarda
👉 Design yang simple mudah digayakan
👉 Terdapat lebih dari 10 warna.
👉 Mempunyai saiz S,M & L.
👉 Tiada grip (getah) di hujung lengan.
👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM13.00 sepasang
💝 Saiz L RM15.00 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy
  • 🌹 HANDSOCK WARDA 🌹

    #handsockwarda
    👉 Design yang simple mudah digayakan
    👉 Terdapat lebih dari 10 warna.
    👉 Mempunyai saiz S,M & L.
    👉 Tiada grip (getah) di hujung lengan.
    👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
    👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
    👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM13.00 sepasang
    💝 Saiz L RM15.00 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy

  •  1  0  1 hour ago
  • 🌹HANDSOCK DEEJA PLAIN🌹

#handsockdeejaplain
👉 Handsock keluaran pertama yang Pendek (11 inci) 👉 Dikemaskan dengan teknik jahitan mata tiga di bahagian tengah untuk memastikan  handsock lebih kemas & mengekalkan elemen memeri.
👉 Terdapat  5 warna menarik
👉 Mempunyai saiz S,M & L.
👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM17 sepasang
💝 Saiz L RM19 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy
  • 🌹HANDSOCK DEEJA PLAIN🌹

    #handsockdeejaplain
    👉 Handsock keluaran pertama yang Pendek (11 inci) 👉 Dikemaskan dengan teknik jahitan mata tiga di bahagian tengah untuk memastikan handsock lebih kemas & mengekalkan elemen memeri.
    👉 Terdapat 5 warna menarik
    👉 Mempunyai saiz S,M & L.
    👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
    👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
    👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM17 sepasang
    💝 Saiz L RM19 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy

  •  1  0  1 hour ago
  • 🌹STOKIN ANTI SLIP🌹 👉Material Nylon
👉Stokin berjari & ada bintik-bintik anti slip untuk lebih grip.
👉Sesuai dipakai bersama Sandal yang licin. ❤️ Harga :
Sepasang : RM10
❗️ Tidak termasuk Postage ❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy #bhfyp
  • 🌹STOKIN ANTI SLIP🌹 👉Material Nylon
    👉Stokin berjari & ada bintik-bintik anti slip untuk lebih grip.
    👉Sesuai dipakai bersama Sandal yang licin. ❤️ Harga :
    Sepasang : RM10
    ❗️ Tidak termasuk Postage ❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy #bhfyp

  •  0  0  1 hour ago
  • 🌹 HANDSOCK DINDA 🌹

#handsockdinda
👉 Design classic yang dimodenkan
👉 Terdapat 10 warna menarik
👉 Mempunyai saiz S & M.
👉 Grip halus (getah) di hujung lengan, tidak menyakitkan. 👉 Terdapat ropol yang dihiasi manik2.
👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM25.90 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy
  • 🌹 HANDSOCK DINDA 🌹

    #handsockdinda
    👉 Design classic yang dimodenkan
    👉 Terdapat 10 warna menarik
    👉 Mempunyai saiz S & M.
    👉 Grip halus (getah) di hujung lengan, tidak menyakitkan. 👉 Terdapat ropol yang dihiasi manik2.
    👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
    👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
    👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM25.90 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy

  •  0  0  1 hour ago
  • #sarungtangan #cuci 60
••• Barang dengan photo kemiripan 80-90%
••• siap kirim barang ke penjuru dunia dengan ongkir murah /10kg ada
••• barang yang sudah di beli tidak dapat dikembalikan
••• komentar slow respon, WA fast Respon.
••• Reseller Welcom 🙏
••• Join Group WA 085251511400

#kalteng #kalsel #bjm #pky #kapuas #pulangpisau #sampit #gumas #purukcahu #kotim #barsel #pujon #katingan #kelampangan #kobar #kapuashulu #kualakapuas #kapuasolshop #pulpis #kapuasraya #palangkaraya #palangka #paray #rumah #perabotan
  • #sarungtangan #cuci 60
    ••• Barang dengan photo kemiripan 80-90%
    ••• siap kirim barang ke penjuru dunia dengan ongkir murah /10kg ada
    ••• barang yang sudah di beli tidak dapat dikembalikan
    ••• komentar slow respon, WA fast Respon.
    ••• Reseller Welcom 🙏
    ••• Join Group WA 085251511400

    #kalteng #kalsel #bjm #pky #kapuas #pulangpisau #sampit #gumas #purukcahu #kotim #barsel #pujon #katingan #kelampangan #kobar #kapuashulu #kualakapuas #kapuasolshop #pulpis #kapuasraya #palangkaraya #palangka #paray #rumah #perabotan

  •  0  0  2 hours ago
  • 🌹 HANDSOCK BELLA 🌹

#handsockdoublerenda
👉 Design yang simple
👉 Terdapat lebih 30 warna.
👉 Mempunyai saiz S,M & L.
👉 Tiada grip (getah) di hujung lengan.
👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
👉 Kemasan jahitan renda yang berkualiti
👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM15.00 sepasang
💝 Saiz L RM17.00 sepasang.
❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy
  • 🌹 HANDSOCK BELLA 🌹

    #handsockdoublerenda
    👉 Design yang simple
    👉 Terdapat lebih 30 warna.
    👉 Mempunyai saiz S,M & L.
    👉 Tiada grip (getah) di hujung lengan.
    👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
    👉 Kemasan jahitan renda yang berkualiti
    👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
    👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM15.00 sepasang
    💝 Saiz L RM17.00 sepasang.
    ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy

  •  0  0  2 hours ago
  • 🌹 HANDSOCK MAIRA 🌹

#handsockmaira
👉 Design yang classic dimodenkan
👉 Terdapat lebih dari 15 warna.
👉 Mempunyai saiz S,M & L.
👉 Beropol & Tiada grip (getah) di hujung lengan.
👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM21.90 sepasang
💝 Saiz L RM25.00 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy
  • 🌹 HANDSOCK MAIRA 🌹

    #handsockmaira
    👉 Design yang classic dimodenkan
    👉 Terdapat lebih dari 15 warna.
    👉 Mempunyai saiz S,M & L.
    👉 Beropol & Tiada grip (getah) di hujung lengan.
    👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
    👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
    👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM21.90 sepasang
    💝 Saiz L RM25.00 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy

  •  0  0  2 hours ago
  • 🌹 HANDSOCK QASEH 🌹

#handsockringqaseh
👉 Design yang simple.
👉 Terdapat 10 warna yang mudah digayakan.
👉 Mempunyai saiz S, M & L.
👉 Tiada grip (getah) di hujung lengan.
👉 Kemasan jahitan cincin yang berkualiti.
👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM15.00 sepasang.
💝 Saiz L RM17.00 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy
  • 🌹 HANDSOCK QASEH 🌹

    #handsockringqaseh
    👉 Design yang simple.
    👉 Terdapat 10 warna yang mudah digayakan.
    👉 Mempunyai saiz S, M & L.
    👉 Tiada grip (getah) di hujung lengan.
    👉 Kemasan jahitan cincin yang berkualiti.
    👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
    👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
    👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM15.00 sepasang.
    💝 Saiz L RM17.00 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy

  •  0  0  2 hours ago
  • 🌹 Handsock Dalila Double Ruffle🌹 🌸*MEASUREMENT* 🌸  Panjang : 14 inci  Lebar atas : 4 inci  Lebar bawah : 3 inci *Masih boleh strech* 👉Panjang hingga siku. (sedikit melepasi siku)
👉Material kain mosscrepe
👉Sejuk, selesa & tak gatal insyaallah.
👉Tiada getah di hujung handsock

Sepasang RM15.00 sahaja ❤️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy #bhfyp
  • 🌹 Handsock Dalila Double Ruffle🌹 🌸*MEASUREMENT* 🌸 Panjang : 14 inci Lebar atas : 4 inci Lebar bawah : 3 inci *Masih boleh strech* 👉Panjang hingga siku. (sedikit melepasi siku)
    👉Material kain mosscrepe
    👉Sejuk, selesa & tak gatal insyaallah.
    👉Tiada getah di hujung handsock

    Sepasang RM15.00 sahaja ❤️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy #bhfyp

  •  0  0  2 hours ago
  • 🌹 Handsock Dalila 🌹 🌸*MEASUREMENT* 🌸  Panjang : 14 inci  Lebar atas : 4 inci  Lebar bawah : 3 inci *Masih boleh strech* 👉Panjang hingga siku. (sedikit melepasi siku)
👉Material kain mosscrepe
👉Sejuk, selesa & tak gatal insyaallah.
👉Tiada getah di hujung handsock

Sepasang RM12.00 sahaja ❤️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy #bhfyp
  • 🌹 Handsock Dalila 🌹 🌸*MEASUREMENT* 🌸 Panjang : 14 inci Lebar atas : 4 inci Lebar bawah : 3 inci *Masih boleh strech* 👉Panjang hingga siku. (sedikit melepasi siku)
    👉Material kain mosscrepe
    👉Sejuk, selesa & tak gatal insyaallah.
    👉Tiada getah di hujung handsock

    Sepasang RM12.00 sahaja ❤️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy #bhfyp

  •  0  0  2 hours ago
  • 🧦 STOKIN HAWRA 🧦 ❤️Untuk premium tak berjari 
Material : high quality nylon + lycra
Panjang : 38cm ❤️Basic berjari 
Material : nylon + spandex 
Panjang 36cm 
Note : diatas adalah standard size stokin kami, tapi mungkin ada yang lebih atau kurang 1cm. Disebabkan oleh proses pembuatan. ❤️ Harga :
Premium x berjari : RM10
Basic berjari : RM8 
#handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy #bhfyp
  • 🧦 STOKIN HAWRA 🧦 ❤️Untuk premium tak berjari
    Material : high quality nylon + lycra
    Panjang : 38cm ❤️Basic berjari
    Material : nylon + spandex
    Panjang 36cm
    Note : diatas adalah standard size stokin kami, tapi mungkin ada yang lebih atau kurang 1cm. Disebabkan oleh proses pembuatan. ❤️ Harga :
    Premium x berjari : RM10
    Basic berjari : RM8
    #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy #bhfyp

  •  0  0  2 hours ago
  • 🌹 HANDSOCK ELSA 🌹

#handsockelsa
👉 Design yang simple bagi yang sukakan gaya terkini
👉 Terdapat 8 warna.
👉 Mempunyai saiz S & M.
👉 Beropol & Tiada grip (getah) di hujung lengan.
👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM22.90 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy
  • 🌹 HANDSOCK ELSA 🌹

    #handsockelsa
    👉 Design yang simple bagi yang sukakan gaya terkini
    👉 Terdapat 8 warna.
    👉 Mempunyai saiz S & M.
    👉 Beropol & Tiada grip (getah) di hujung lengan.
    👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
    👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
    👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM22.90 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy

  •  0  0  2 hours ago
  • 🌹 HANDSOCK ROSE 🌹

#handsockrose
👉 Didatangkan dengan kekemasan ribbon di atas handsock. Ribbon boleh diikat sendiri @ orang lain yang tolong ikatkan. 👉 Terdapat  6 warna menarik
👉 Mempunyai saiz S,M & L.
👉 Tiada grip (getah) di hujung lengan.
👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM22.90 sepasang
💝 Saiz L RM25.00 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy
  • 🌹 HANDSOCK ROSE 🌹

    #handsockrose
    👉 Didatangkan dengan kekemasan ribbon di atas handsock. Ribbon boleh diikat sendiri @ orang lain yang tolong ikatkan. 👉 Terdapat 6 warna menarik
    👉 Mempunyai saiz S,M & L.
    👉 Tiada grip (getah) di hujung lengan.
    👉 Terdapat tag logo & saiz pada handsock.
    👉 Jenis kain Lycra Platinium Ohana.
    👉 Kain yang sangat sejuk, tidak akan rasa gatal, melebihi siku, tidak melorot & tidak berbulu apabila dibasuh. 💝 Saiz S & M RM22.90 sepasang
    💝 Saiz L RM25.00 sepasang ❗️Tidak termasuk postage❗️ #handsock #handsockmurah #manset #handsockjempol #mansettangan #handsockmuslimah #handsockcantik #handsocks #sarungtangan #muslimah #handsockcincin #mansetmurah #handsockruffle #handsockrajut #mansetjempol #stokin #hijab #cadar #handsockborong #warna #handsockring #gamis #handsockrenda #mansetcincin #handsockmalaysia #handsockpita #handsockdalila #jualhandsock #stokinsilvy

  •  0  0  2 hours ago

Top #sarungtangan Posts

  • Pernah liat cewek pake sarung tangan yang nempel di setang motor?
-
Atau kamu sendiri pake sarung tangan model itu? Kalau iya, cepet-cepet ganti, ya! Karena ternyata sarung tangan model ini bisa membahayakan kamu saat berkendara. -
Memang sih, bisa mencegah tangan kamu kena paparan sinar matahari, tapi kalau ada kecelakaan, bakal memperburuk keadaan.
Soalnya, sarung tangan itu bisa menghambat reflek tangan kamu dan ruang gerak tangan jadi gak leluasa.
-
Ganti sarung tangan kamu sama sarung tangan Women Series dari Eiger, yang didesain khusus buat cewek! Belinya di website Eigeirindostore.com, ya!
-
Eiger Riding WS Violation Gloves - Black
IDR 135.000 menjadi IDR 108.000
-
#Eigerindostore #PesanDariRumahSaja #EarthDayPromo #CumaDiEigerindo #LokalBarengEigerindo #EigerAdventure #EigerRiding #SarungTangan #SarungTanganMotor #SarungTanganWanita #WomenSeriesEiger
  • Pernah liat cewek pake sarung tangan yang nempel di setang motor?
    -
    Atau kamu sendiri pake sarung tangan model itu? Kalau iya, cepet-cepet ganti, ya! Karena ternyata sarung tangan model ini bisa membahayakan kamu saat berkendara. -
    Memang sih, bisa mencegah tangan kamu kena paparan sinar matahari, tapi kalau ada kecelakaan, bakal memperburuk keadaan.
    Soalnya, sarung tangan itu bisa menghambat reflek tangan kamu dan ruang gerak tangan jadi gak leluasa.
    -
    Ganti sarung tangan kamu sama sarung tangan Women Series dari Eiger, yang didesain khusus buat cewek! Belinya di website Eigeirindostore.com, ya!
    -
    Eiger Riding WS Violation Gloves - Black
    IDR 135.000 menjadi IDR 108.000
    -
    #Eigerindostore #PesanDariRumahSaja #EarthDayPromo #CumaDiEigerindo #LokalBarengEigerindo #EigerAdventure #EigerRiding #SarungTangan #SarungTanganMotor #SarungTanganWanita #WomenSeriesEiger

  •  7,484  82  15 April, 2020
  • Tak terasa kita sudah memasuki 10 hari terakhir di bulan romadhon , malam 21 dan jangan lupa ya sholehah untuk memperbanyak do'a :
اللَّهُمَّ إِنَّكَ عَفُوٌّ تُحِبُّ الْعَفْوَ فَاعْفُ عَنِّى

Ya Allah, Engkau Maha Pemaaf dan Engkau mencintai orang yang meminta maaf, karenanya maafkanlah aku.

Semoga dalam romadhon ini, kita semua mendapat ampunanNya. Amiin

#kaheci_indonesia #sarungtangan #handsockpremium
  • Tak terasa kita sudah memasuki 10 hari terakhir di bulan romadhon , malam 21 dan jangan lupa ya sholehah untuk memperbanyak do'a :
    اللَّهُمَّ إِنَّكَ عَفُوٌّ تُحِبُّ الْعَفْوَ فَاعْفُ عَنِّى

    Ya Allah, Engkau Maha Pemaaf dan Engkau mencintai orang yang meminta maaf, karenanya maafkanlah aku.

    Semoga dalam romadhon ini, kita semua mendapat ampunanNya. Amiin

    #kaheci_indonesia #sarungtangan #handsockpremium

  •  686  4  13 May, 2020
  • SARA COLLECTIONS by @asty_couture .

Sarung tangan Lace direka khas oleh Asty Couture. Kainnya sejuk, tidak melorot dan sedap dipakai. Sekali pakai,confirm jatuh hati kerana rekaannya yang special,cantik dan menawan. Boleh dipadankan dengan pelbagai pakaian dan bergaya…Jom ler order sepasang..
.
1 Pasang = RM 25.00 / $7 (USD)
POSTAGE (sm)RM8/ (ss)RM14
.
3 Pasang = FREE POSTAGE
.
APA KEISTEMEWAAN HANDSOCKS LACE INI?
+ material lycra cotton yang berkualiti
+ material kain flexible dan dijamin sangat selesa
+ dijamin berpuas hati dengan kualiti kami
+ yang paling best, bahagian hujung tidak ketat. VERY COMFORTABLE
+ matching warna Lace dengan warna handsocks. MENAWAN + SESUAI untuk dijadikan hadiah atau koleksi sendiri.
.
If nak order *SCREENSHOOT* yang mana anda minat boleh terus whatsapp ke 01123205472 IKA / 016-9389808 NURUL atau dm.
.
#asty_couture #handsocksmurah #handsocklace #handsock #style #sarunglengancantik #sarunglenganbergaya #sarungtangan #muslimah #muslimahfashion #sarungtanganumrah #sarungtanganhaji #sarungtanganpengantin #muslimahtrend #hijaboutfit #limitededition #islam #muslim #busanamuslim #muslimahinspiration #muslimahgirl #muslimahapparel #muslimbrunei #womenstyle #dubai #abudabi #uk #us #makkah #brunei
  • SARA COLLECTIONS by @asty_couture .

    Sarung tangan Lace direka khas oleh Asty Couture. Kainnya sejuk, tidak melorot dan sedap dipakai. Sekali pakai,confirm jatuh hati kerana rekaannya yang special,cantik dan menawan. Boleh dipadankan dengan pelbagai pakaian dan bergaya…Jom ler order sepasang..
    .
    1 Pasang = RM 25.00 / $7 (USD)
    POSTAGE (sm)RM8/ (ss)RM14
    .
    3 Pasang = FREE POSTAGE
    .
    APA KEISTEMEWAAN HANDSOCKS LACE INI?
    + material lycra cotton yang berkualiti
    + material kain flexible dan dijamin sangat selesa
    + dijamin berpuas hati dengan kualiti kami
    + yang paling best, bahagian hujung tidak ketat. VERY COMFORTABLE
    + matching warna Lace dengan warna handsocks. MENAWAN + SESUAI untuk dijadikan hadiah atau koleksi sendiri.
    .
    If nak order *SCREENSHOOT* yang mana anda minat boleh terus whatsapp ke 01123205472 IKA / 016-9389808 NURUL atau dm.
    .
    #asty_couture #handsocksmurah #handsocklace #handsock #style #sarunglengancantik #sarunglenganbergaya #sarungtangan #muslimah #muslimahfashion #sarungtanganumrah #sarungtanganhaji #sarungtanganpengantin #muslimahtrend #hijaboutfit #limitededition #islam #muslim #busanamuslim #muslimahinspiration #muslimahgirl #muslimahapparel #muslimbrunei #womenstyle #dubai #abudabi #uk #us #makkah #brunei

  •  159  9  18 March, 2020
  • SOFIE COLLECTIONS by @asty_couture .

Sarung tangan Lace direka khas oleh Asty Couture. Kainnya sejuk, tidak melorot dan sedap dipakai. Sekali pakai,confirm jatuh hati kerana rekaannya yang special,cantik dan menawan. Boleh dipadankan dengan pelbagai pakaian dan bergaya…Jom ler order sepasang..
.
1 Pasang = RM 25.00 / $7 (USD)
POSTAGE (sm)RM8/ (ss)RM12
.
3 Pasang = FREE POSTAGE
.
APA KEISTEMEWAAN HANDSOCKS LACE INI?
+ material lycra cotton yang berkualiti
+ material kain flexible dan dijamin sangat selesa
+ dijamin berpuas hati dengan kualiti kami
+ yang paling best, bahagian hujung tidak ketat. VERY COMFORTABLE
+ matching warna Lace dengan warna handsocks. MENAWAN + SESUAI untuk dijadikan hadiah atau koleksi sendiri.
.
If nak order *SCREENSHOOT* yang mana anda minat boleh terus whatsapp ke 01123205472 IKA / 016-9389808 NURUL atau dm.
.
#asty_couture #handsocksmurah #handsocklace #handsock #style #sarunglengancantik #sarunglenganbergaya #sarungtangan #muslimah #muslimahfashion #sarungtanganumrah #sarungtanganhaji #sarungtanganpengantin #muslimahtrend #hijaboutfit #limitededition #islam #muslim #busanamuslim #muslimahinspiration #muslimahgirl #muslimahapparel #muslimbrunei #womenstyle #dubai #abudabi #uk #us #makkah #brunei
  • SOFIE COLLECTIONS by @asty_couture .

    Sarung tangan Lace direka khas oleh Asty Couture. Kainnya sejuk, tidak melorot dan sedap dipakai. Sekali pakai,confirm jatuh hati kerana rekaannya yang special,cantik dan menawan. Boleh dipadankan dengan pelbagai pakaian dan bergaya…Jom ler order sepasang..
    .
    1 Pasang = RM 25.00 / $7 (USD)
    POSTAGE (sm)RM8/ (ss)RM12
    .
    3 Pasang = FREE POSTAGE
    .
    APA KEISTEMEWAAN HANDSOCKS LACE INI?
    + material lycra cotton yang berkualiti
    + material kain flexible dan dijamin sangat selesa
    + dijamin berpuas hati dengan kualiti kami
    + yang paling best, bahagian hujung tidak ketat. VERY COMFORTABLE
    + matching warna Lace dengan warna handsocks. MENAWAN + SESUAI untuk dijadikan hadiah atau koleksi sendiri.
    .
    If nak order *SCREENSHOOT* yang mana anda minat boleh terus whatsapp ke 01123205472 IKA / 016-9389808 NURUL atau dm.
    .
    #asty_couture #handsocksmurah #handsocklace #handsock #style #sarunglengancantik #sarunglenganbergaya #sarungtangan #muslimah #muslimahfashion #sarungtanganumrah #sarungtanganhaji #sarungtanganpengantin #muslimahtrend #hijaboutfit #limitededition #islam #muslim #busanamuslim #muslimahinspiration #muslimahgirl #muslimahapparel #muslimbrunei #womenstyle #dubai #abudabi #uk #us #makkah #brunei

  •  215  23  13 March, 2020
  • ALYSA COLLECTIONS by @asty_couture .

Sarung tangan Lace Blink blink direka khas oleh Asty Couture. Kainnya sejuk, tidak melorot dan sedap dipakai. Sekali pakai,confirm jatuh hati kerana rekaannya yang special,cantik dan menawan. Boleh dipadankan dengan pelbagai pakaian dan bergaya…Jom ler order sepasang..
.
1 Pasang = RM 35.00 / $8.50 (USD)
POSTAGE (sm)RM8/ (ss)RM12
.
3 Pasang = FREE POSTAGE
.
APA KEISTEMEWAAN HANDSOCKS LACE INI?
+ material lycra cotton yang berkualiti
+ material kain flexible dan dijamin sangat selesa
+ dijamin berpuas hati dengan kualiti kami
+ yang paling best, bahagian hujung tidak ketat. VERY COMFORTABLE
+ matching warna Lace dengan warna handsocks. MENAWAN + SESUAI untuk dijadikan hadiah atau koleksi sendiri.
.
If nak order *SCREENSHOOT* yang mana anda minat boleh terus whatsapp ke 01123205472 IKA / 016-9389808 NURUL atau dm.
.
#asty_couture #handsocksmurah #handsocklace #handsock #style #sarunglengancantik #sarunglenganbergaya #sarungtangan #muslimah #muslimahfashion #sarungtanganumrah #sarungtanganhaji #sarungtanganpengantin #muslimahtrend #hijaboutfit #limitededition #islam #muslim #busanamuslim #muslimahinspiration #muslimahgirl #muslimahapparel #brunei #womenstyle #dubai #abudabi #uk #singapore #makkah
  • ALYSA COLLECTIONS by @asty_couture .

    Sarung tangan Lace Blink blink direka khas oleh Asty Couture. Kainnya sejuk, tidak melorot dan sedap dipakai. Sekali pakai,confirm jatuh hati kerana rekaannya yang special,cantik dan menawan. Boleh dipadankan dengan pelbagai pakaian dan bergaya…Jom ler order sepasang..
    .
    1 Pasang = RM 35.00 / $8.50 (USD)
    POSTAGE (sm)RM8/ (ss)RM12
    .
    3 Pasang = FREE POSTAGE
    .
    APA KEISTEMEWAAN HANDSOCKS LACE INI?
    + material lycra cotton yang berkualiti
    + material kain flexible dan dijamin sangat selesa
    + dijamin berpuas hati dengan kualiti kami
    + yang paling best, bahagian hujung tidak ketat. VERY COMFORTABLE
    + matching warna Lace dengan warna handsocks. MENAWAN + SESUAI untuk dijadikan hadiah atau koleksi sendiri.
    .
    If nak order *SCREENSHOOT* yang mana anda minat boleh terus whatsapp ke 01123205472 IKA / 016-9389808 NURUL atau dm.
    .
    #asty_couture #handsocksmurah #handsocklace #handsock #style #sarunglengancantik #sarunglenganbergaya #sarungtangan #muslimah #muslimahfashion #sarungtanganumrah #sarungtanganhaji #sarungtanganpengantin #muslimahtrend #hijaboutfit #limitededition #islam #muslim #busanamuslim #muslimahinspiration #muslimahgirl #muslimahapparel #brunei #womenstyle #dubai #abudabi #uk #singapore #makkah

  •  184  22  12 March, 2020