#selangor Instagram Photos & Videos

selangor Pikdo

The total number of posts up to now is 4,852,621 with the selangor hashtag.

Hashtag Popularity

6.4
average comments
126.3
average likes

Latest #selangor Posts

  • 🔥Restock🔥
📣 Freebase Oat Drip 100ml🔥
🇮🇩 Original Flavour 👍
Masih menjadi kegilaan orang ramai😚 apa lagi tunggu get your now❗
----------------------------------------
💲Price : RM75
Mg :
✔️ 6mg
✔️ 12mg
---------------------------------------
Vape Senpai Bandar Saujana Putra
⌚12pm - 1am (Eveyday)
⌚ Except Friday 3pm - 1am
🚙Waze/Map : Vape Senpai Bsp
-----------------------------------------
📳 / WHATSAPP
🧕0169891545 Sis Reen
📦Postage Available ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#vapeshahalam #vapesaujanaputra #bandarsaujanaputra #uptownshahalam #vapepenang #vapesenpai #vapetrick #vapeselangor #selangor #vapepenang #vapemalaysia #malaysia #podmurah #ladysvaper #vaper #vapeon #bspvillage #kl#vapeselangormurah #vapecyberjaya #bsp #rimbayu #rimbayuvape #gamuda #ecosantuary #ecoworld #saujanaputra #saujana #vapeklang
  • 🔥Restock🔥
    📣 Freebase Oat Drip 100ml🔥
    🇮🇩 Original Flavour 👍
    Masih menjadi kegilaan orang ramai😚 apa lagi tunggu get your now❗
    ----------------------------------------
    💲Price : RM75
    Mg :
    ✔️ 6mg
    ✔️ 12mg
    ---------------------------------------
    Vape Senpai Bandar Saujana Putra
    ⌚12pm - 1am (Eveyday)
    ⌚ Except Friday 3pm - 1am
    🚙Waze/Map : Vape Senpai Bsp
    -----------------------------------------
    📳 / WHATSAPP
    🧕0169891545 Sis Reen
    📦Postage Available ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
    #vapeshahalam  #vapesaujanaputra #bandarsaujanaputra  #uptownshahalam #vapepenang  #vapesenpai  #vapetrick #vapeselangor  #selangor  #vapepenang #vapemalaysia #malaysia #podmurah #ladysvaper #vaper #vapeon #bspvillage #kl#vapeselangormurah #vapecyberjaya #bsp #rimbayu #rimbayuvape #gamuda #ecosantuary #ecoworld #saujanaputra #saujana #vapeklang

  •  0  0  2 minutes ago
  • Anak kepada bekas pemain import Sarawak, Billy Bone iaitu Samuel Bone dilihat berminat untuk beraksi bersama skuad Harimau Malaya di pentas antarabangsa.

Baru-baru ini, menerusi laman Instagram Story Samuel, pemain berusia 21 tahun yang dilahirkan di Kuching, Sarawak itu bertanyakan kepada peminat sama ada mereka bersetuju jika beliau menyarung jersi Malaysia.

Samuel bermain di posisi pertahanan tengah namun beliau juga boleh diletakkan sebagai pemain tengah. Mempunyai ketinggian 1.83 meter, Samuel merupakan graduan daripada kelab England, Charlton FC dan kini beraksi di liga utama Ireland bersama Waterford FC.

#bolasukankita #HarimauMalayaFans #harimau #ekorharimaumalaya #harimaumalaysia #harimaumuda #selamanyaharimaumalaya #harimaumalayatv #pialadunia #pialamalaysia #malayantigerfans #malaysiatrulyasia #malaysiaboleh #malaysian #bolasepakmalaysia #astroarena #rotikaya #nationalcalling🇲🇾 #semuanyabola #pulunkedahpulun #selangor
  • Anak kepada bekas pemain import Sarawak, Billy Bone iaitu Samuel Bone dilihat berminat untuk beraksi bersama skuad Harimau Malaya di pentas antarabangsa.

    Baru-baru ini, menerusi laman Instagram Story Samuel, pemain berusia 21 tahun yang dilahirkan di Kuching, Sarawak itu bertanyakan kepada peminat sama ada mereka bersetuju jika beliau menyarung jersi Malaysia.

    Samuel bermain di posisi pertahanan tengah namun beliau juga boleh diletakkan sebagai pemain tengah. Mempunyai ketinggian 1.83 meter, Samuel merupakan graduan daripada kelab England, Charlton FC dan kini beraksi di liga utama Ireland bersama Waterford FC.

    #bolasukankita #HarimauMalayaFans #harimau #ekorharimaumalaya #harimaumalaysia #harimaumuda #selamanyaharimaumalaya #harimaumalayatv #pialadunia #pialamalaysia #malayantigerfans #malaysiatrulyasia #malaysiaboleh #malaysian #bolasepakmalaysia #astroarena #rotikaya #nationalcalling🇲🇾 #semuanyabola #pulunkedahpulun #selangor

  •  1  0  4 minutes ago
  • 🐍 Snake Plant 🐍
RM20.00
Indoor Plant
📞 Whatsapp 0106603745 (link in bio)
.
🌿 Antara pokok hidup paling POPULAR dan senang dijaga dan membawa kebaikan kepada manusia.
🌿 Snake plant juga membebaskan OKSIGEN dan mampu menyingkirkan karbon dioksida serta menapis TOKSIN beracun dalam udara. 🌿 Yang paling BEST, boleh kurangkan habuk. Jika letak dekat rak, x perlu lap rak setiap hari. 🌿 Snake plant juga sesuai untuk sesiapa yg ‘tangan panas’. So sesiapa yg ‘tangan panas’ pun boleh berjinak utk dekorasi rumah dengan pokok hidup. 🌿 Bagi sesiapa yang ada masalah tidur, boleh letak pokok dekat dengan katil. Snake plant boleh membantu memberikan oksigen dan membantu menyerap segala toksin beracun dalm bilik.
.
#alithegreen #indoorplants #snakeplant #kualalumpur #selangor #livingwithplants #shahalam #jualpokok #pokokmurah #plantlover #plantoftheday #houseplant #decoration #greenhouse #plantsofinstagram #homedecor #homedecormurah #minimalist #nordic #pokokviral #dekorasi #plant
  • 🐍 Snake Plant 🐍
    RM20.00
    Indoor Plant
    📞 Whatsapp 0106603745 (link in bio)
    .
    🌿 Antara pokok hidup paling POPULAR dan senang dijaga dan membawa kebaikan kepada manusia.
    🌿 Snake plant juga membebaskan OKSIGEN dan mampu menyingkirkan karbon dioksida serta menapis TOKSIN beracun dalam udara. 🌿 Yang paling BEST, boleh kurangkan habuk. Jika letak dekat rak, x perlu lap rak setiap hari. 🌿 Snake plant juga sesuai untuk sesiapa yg ‘tangan panas’. So sesiapa yg ‘tangan panas’ pun boleh berjinak utk dekorasi rumah dengan pokok hidup. 🌿 Bagi sesiapa yang ada masalah tidur, boleh letak pokok dekat dengan katil. Snake plant boleh membantu memberikan oksigen dan membantu menyerap segala toksin beracun dalm bilik.
    .
    #alithegreen #indoorplants #snakeplant #kualalumpur #selangor #livingwithplants #shahalam #jualpokok #pokokmurah #plantlover #plantoftheday #houseplant #decoration #greenhouse #plantsofinstagram #homedecor #homedecormurah #minimalist #nordic #pokokviral #dekorasi #plant

  •  1  0  4 minutes ago
  • READY STOK!!! NEW ARRIVAL⁣
⁣
Kurung Maimunah⁣
⁣
🏵️ Kurung Moden yang Di jahit dengan kemas⁣
🏵️ Material Lycra Korea (Ironless) ⁣
🏵️ Terdapat saiz S M. L. XL XXL ⁣
🏵️ Nursing friendly⁣
🏵️ Mesra wuduk ( tangan Cuff) ⁣
🏵️ Kain Duyung⁣
🏵️ POKET di bahagian kanan baju⁣
⁣
💰Harga : RM109⁣
📮Free Postage Seluruh Malaysia⁣
⁣
⚠️Warna gambar ada sedikit berbeza dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.⁣⁣
⁣⁣
⚠️Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⚠️Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh, butang spare masih ada dan tag masih elok⁣⁣⁣⁣
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.⁣
.
MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️
.
.
TEKAN LINK NI👇⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
www.wasap.my/60199847249/Kurung_Maimunah
.

Jom follow Instagram kami👇 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
https://www.instagram.com/nadaliti_collection/⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Join Channel Telegram Kami 👇⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Tq😘
.
#nadaliticollection #uitm #tudung #tudungmurah 
#tudungexpress  #instantshawl 
#instantshawl2loops #tudunglabuh #tudungsarung 
#tudungtravel #tudungmuslimah 
#ajimaura #igersmalaysian
#dramasangat  #cikgu 
#usm #muslimah 
#muslimahfashion #terapiinstagram #putrajaya #tudungrayamurah
#bawalantikedut #bawallover
#tudungsales #likes #wanyhasrita
#syukurlah #selangor #sinarfm
  • READY STOK!!! NEW ARRIVAL⁣

    Kurung Maimunah⁣

    🏵️ Kurung Moden yang Di jahit dengan kemas⁣
    🏵️ Material Lycra Korea (Ironless) ⁣
    🏵️ Terdapat saiz S M. L. XL XXL ⁣
    🏵️ Nursing friendly⁣
    🏵️ Mesra wuduk ( tangan Cuff) ⁣
    🏵️ Kain Duyung⁣
    🏵️ POKET di bahagian kanan baju⁣

    💰Harga : RM109⁣
    📮Free Postage Seluruh Malaysia⁣

    ⚠️Warna gambar ada sedikit berbeza dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.⁣⁣
    ⁣⁣
    ⚠️Sila rujuk jadual ukuran, pertukaran atas sbb salah saiz tidak diterima⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⚠️Pertukaran hanya boleh dilakukan jika kami tersilap pos, item hendaklah dipulangkan dlm keadaan belum dipakai, belum dibasuh, butang spare masih ada dan tag masih elok⁣⁣⁣⁣
    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
    .⁣
    .
    MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️
    .
    .
    TEKAN LINK NI👇⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    www.wasap.my/60199847249/Kurung_Maimunah
    .

    Jom follow Instagram kami👇 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    https://www.instagram.com/nadaliti_collection/⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Join Channel Telegram Kami 👇⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Tq😘
    .
    #nadaliticollection #uitm #tudung #tudungmurah
    #tudungexpress #instantshawl
    #instantshawl2loops #tudunglabuh #tudungsarung
    #tudungtravel #tudungmuslimah
    #ajimaura #igersmalaysian
    #dramasangat #cikgu
    #usm #muslimah
    #muslimahfashion #terapiinstagram #putrajaya #tudungrayamurah
    #bawalantikedut #bawallover
    #tudungsales #likes #wanyhasrita
    #syukurlah #selangor #sinarfm

  •  2  1  5 minutes ago
  • 🔥Restock🔥
📣 SKWEZEDS SALT NIC🔥
🇺🇸 Flavour 👍
----------------------------------------
💲Price : RM25
Mg : 25mg
⚡Flavour :
✔️Mango
✔️Apple
✔️Lychee
---------------------------------------
Vape Senpai Bandar Saujana Putra
⌚12pm - 1am (Eveyday)
⌚ Except Friday 3pm - 1am
🚙Waze/Map : Vape Senpai Bsp
-----------------------------------------
📳 / WHATSAPP
🧕0169891545 Sis Reen
📦Postage Available ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#vapeshahalam #vapesaujanaputra #bandarsaujanaputra #uptownshahalam #vapepenang #vapesenpai #vapetrick #vapeselangor #selangor #vapepenang #vapemalaysia #malaysia #podmurah #ladysvaper #vaper #vapeon #bspvillage #kl#vapeselangormurah #vapecyberjaya #bsp #rimbayu #rimbayuvape #gamuda #ecosantuary #ecoworld #saujanaputra #saujana #vapeklang
  • 🔥Restock🔥
    📣 SKWEZEDS SALT NIC🔥
    🇺🇸 Flavour 👍
    ----------------------------------------
    💲Price : RM25
    Mg : 25mg
    ⚡Flavour :
    ✔️Mango
    ✔️Apple
    ✔️Lychee
    ---------------------------------------
    Vape Senpai Bandar Saujana Putra
    ⌚12pm - 1am (Eveyday)
    ⌚ Except Friday 3pm - 1am
    🚙Waze/Map : Vape Senpai Bsp
    -----------------------------------------
    📳 / WHATSAPP
    🧕0169891545 Sis Reen
    📦Postage Available ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
    #vapeshahalam  #vapesaujanaputra #bandarsaujanaputra  #uptownshahalam #vapepenang  #vapesenpai  #vapetrick #vapeselangor  #selangor  #vapepenang #vapemalaysia #malaysia #podmurah #ladysvaper #vaper #vapeon #bspvillage #kl#vapeselangormurah #vapecyberjaya #bsp #rimbayu #rimbayuvape #gamuda #ecosantuary #ecoworld #saujanaputra #saujana #vapeklang

  •  0  0  5 minutes ago
  • Have you taste our freshly baked cream puff? Better place your order today for tomorrow slots as we take  limited orders 😉

The #OPENING SALE is still on and you can have our cream puff at RM10 only per pax. Hurry up! Click link in bio to order or just DM me now! 😍😍😍 Available COD & self pick-up :
🥧Puncak alam
🥧 puncak bestari
🥧 sinar alam, 🥧meru, 🥧bukit kapar
🥧Kawasan yang boleh dipertimbangkan

Anything just DM me or PM 👇🏻
http://www.wasap.my/+601120655991/CreamPuff
(Link on my bio)

#cheesetart #dessert #puncakalam #selangor #meru #bukitkapar #kek #cheese #murah #makananmurah #sedap #popiacheese #cupcake #shahalam #kualaselangor #shelltart #sukadessert #covid19 #pkp #pkpb #cheesetartpuncakalam #manis #bomboloni #setiaalam #kapar #cod
  • Have you taste our freshly baked cream puff? Better place your order today for tomorrow slots as we take limited orders 😉

    The #OPENING SALE is still on and you can have our cream puff at RM10 only per pax. Hurry up! Click link in bio to order or just DM me now! 😍😍😍 Available COD & self pick-up :
    🥧Puncak alam
    🥧 puncak bestari
    🥧 sinar alam, 🥧meru, 🥧bukit kapar
    🥧Kawasan yang boleh dipertimbangkan

    Anything just DM me or PM 👇🏻
    http://www.wasap.my/+601120655991/CreamPuff
    (Link on my bio)

    #cheesetart  #dessert  #puncakalam  #selangor  #meru  #bukitkapar  #kek  #cheese  #murah #makananmurah #sedap #popiacheese #cupcake #shahalam #kualaselangor #shelltart #sukadessert #covid19 #pkp #pkpb #cheesetartpuncakalam #manis #bomboloni #setiaalam #kapar #cod

  •  2  0  8 minutes ago
  • 🏡Update 5/6/2020.
Cadangan Kerja-kerja menaik taraf rumah dgn menambah 4 bilik tidur, ruang tamu, serta kerja-kerja yang lain di Kachong darat, Banting, Selangor 📞Utk maklumat lanjut hubungi kami segera : 013-4514631, 014-7232594 (Afiq)

Atau WhatsApp kami pada link di bawah:
Wasap.my/60134514631/renovation 
Wasap.my/60134514631/renovation 
Follow us on
INSTAGRAM :
https://www.instagram.com/larasdesignandbuild “ Quality Affordable Construction “ —————————————— #klang #shahalam #pulauindah #interiordesign #pandamaran 
#renovation #construction #malaysia #selangor #servismurah #pelan 
#marketing #marketingstrategy #mobilemarketing #socialmediamarketing #promotion #binarumahatastanahsendiri 
#binarumah #ubahsuairumahmurah 
#kerjabesi #renovaterumah #kontraktor #ubahsuairumah #ubahsuaidapur 
#pasangawningmurah #homerenovation #binarumah #binarumahatastanahsendiri #kontraktormelayu  #renovation
  • 🏡Update 5/6/2020.
    Cadangan Kerja-kerja menaik taraf rumah dgn menambah 4 bilik tidur, ruang tamu, serta kerja-kerja yang lain di Kachong darat, Banting, Selangor 📞Utk maklumat lanjut hubungi kami segera : 013-4514631, 014-7232594 (Afiq)

    Atau WhatsApp kami pada link di bawah:
    Wasap.my/60134514631/renovation
    Wasap.my/60134514631/renovation
    Follow us on
    INSTAGRAM :
    https://www.instagram.com/larasdesignandbuild “ Quality Affordable Construction “ —————————————— #klang #shahalam #pulauindah #interiordesign #pandamaran
    #renovation #construction #malaysia #selangor #servismurah #pelan
    #marketing #marketingstrategy #mobilemarketing #socialmediamarketing #promotion #binarumahatastanahsendiri
    #binarumah #ubahsuairumahmurah
    #kerjabesi #renovaterumah #kontraktor #ubahsuairumah #ubahsuaidapur
    #pasangawningmurah #homerenovation #binarumah #binarumahatastanahsendiri #kontraktormelayu #renovation

  •  0  0  8 minutes ago
  • Dream BIG.
::
Satu Hari, Suami saya akan Menggunakan YL sbg LifeStyle & Love A Lot tentang Essential Oil.
Itu Impian dayah..
Sama-sama Berjalan, Pimpin Tangan disetiap 23 buah Ladang Young Living.
::
Submit Doa Kepada Allah.
Doa & Redha Suami pun, Tiada Hijab utk Kejayaan saya.
Dan juga Kedua-dua doa dr Emak & Cik(Mertua saya)
::
Join MY CLAN, Let Chat: http://linktr.ee/yleodayah

Link Builder, Click: https://bit.ly/2U2NEKf

Saya HIDAYAH SULAIMAN,
YOUR INDEPENDENT DISTRIBUTOR YOUNG LIVING

#shahirclan #yleodayah #younglivingessentialoils #MYTribe #younglivingismylifestyle #Oilylicious #OilsLifeStyle #YL #YLMalaysia #YLSingapore #YLIndonesia #YLUS
#teamyoniebonawi #teamEndePut #teamFaraliza #teamUya
#kl #selangor #pahang #terengganu #malaysia #indonesia #singapore #brunei #thailand
  • Dream BIG.
    ::
    Satu Hari, Suami saya akan Menggunakan YL sbg LifeStyle & Love A Lot tentang Essential Oil.
    Itu Impian dayah..
    Sama-sama Berjalan, Pimpin Tangan disetiap 23 buah Ladang Young Living.
    ::
    Submit Doa Kepada Allah.
    Doa & Redha Suami pun, Tiada Hijab utk Kejayaan saya.
    Dan juga Kedua-dua doa dr Emak & Cik(Mertua saya)
    ::
    Join MY CLAN, Let Chat: http://linktr.ee/yleodayah

    Link Builder, Click: https://bit.ly/2U2NEKf

    Saya HIDAYAH SULAIMAN,
    YOUR INDEPENDENT DISTRIBUTOR YOUNG LIVING

    #shahirclan #yleodayah #younglivingessentialoils #MYTribe #younglivingismylifestyle #Oilylicious #OilsLifeStyle #YL #YLMalaysia #YLSingapore #YLIndonesia #YLUS
    #teamyoniebonawi #teamEndePut #teamFaraliza #teamUya
    #kl #selangor #pahang #terengganu #malaysia #indonesia #singapore #brunei #thailand

  •  0  0  10 minutes ago
  • Alhamdulillah bila customer selalu repeat order maknanya kena lah dengan citarasa
Next week pon ada booking another 2 set
Tqsm 😘😘
.
.
#rendangdaging
.
#minicatering
#homebaker #homemade #cake #birthday #birthdaycake #party #dessert #kuihmuih #kek # #instafood #foodinsta #foodporn #foodie #tempahan #delivery #suprisedelivery #customcake #kualalumpur #ampang #pandanjaya #pandanindah #selangor #hululangat #bandarsripermaisuri #cheras 
#tempahan #dapurvanillabysyida
  • Alhamdulillah bila customer selalu repeat order maknanya kena lah dengan citarasa
    Next week pon ada booking another 2 set
    Tqsm 😘😘
    .
    .
    #rendangdaging
    .
    #minicatering
    #homebaker #homemade #cake #birthday #birthdaycake #party #dessert #kuihmuih #kek # #instafood #foodinsta #foodporn #foodie #tempahan #delivery #suprisedelivery #customcake #kualalumpur #ampang #pandanjaya #pandanindah #selangor #hululangat #bandarsripermaisuri #cheras
    #tempahan #dapurvanillabysyida

  •  4  0  12 minutes ago
  • HARGA : RM11 [Harga Belum Masuk Postage]
📌RM10 SM
📌RM14 SS

TO ORDER📩 http://www.wasap.my/+60187895085

Products Information
💫Materials: PU Leather
💫Water Resistant
💫Size: 20cm(L)x6cm(W)x 14cm(H)(approx)
💫Available colors: As shown

#begmurah
#malaysia
#johor 
#selangor
#berkualiti
  • HARGA : RM11 [Harga Belum Masuk Postage]
    📌RM10 SM
    📌RM14 SS

    TO ORDER📩 http://www.wasap.my/+60187895085

    Products Information
    💫Materials: PU Leather
    💫Water Resistant
    💫Size: 20cm(L)x6cm(W)x 14cm(H)(approx)
    💫Available colors: As shown

    #begmurah
    #malaysia
    #johor
    #selangor
    #berkualiti

  •  0  0  14 minutes ago
  • 🔥🔥 PROMOSI PENGHABISAN STOK HARGA MENJUNAM TERLAJAK MURAH EXCLUSIVE "KURUNG RIAU BATIK BALI CITRA" 👇🏻
.
↪️ HANYA RM55 FREE POSTAGE ‼️🎊
↪️ HANYA RM55 FREE POSTAGE ‼️🎊
.
Design yg Meletop Dgn Harga Mampu Milik & Sgt Berbaloi uolss 😘
.
⚘Pilihan Size: S M L XL & 2XL
.
💞 WhatsApp DRESS COLLECTIONS, tekan link 👉
www.wasap.my/60149501172
.
.
🌸 Material PEARL SKIN PLATINUM + BATIK BALI
🌸 Cutting Loose & Jatuh Terletak
🌸 Cutting Skirt Duyung
🌸 Pinggang Bergetah
.
.
Dapatkan segera 💥💥💥
. 
Yang mana belum cuba, takkan nak jeling je 👀👀
.
.
⚘Jom WhatsApp cepat & click link ⤵️⤵⤵
. 💞 WhatsApp DRESS COLLECTIONS, tekan link 👉
www.wasap.my/60149501172
. 
www.wasap.my/60149501172

#jubah#sayajual#kurungmurah#bajuraya#sarawak#sabah#uitm#bajukurung#sayajualmurah#bazaarpaknil#promosi#jubahmurah#igbizmy#igsellermalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#kurungsongket#sayajualjubah#jualmurah#selangor#kurung#sayajualonline#bazaronline#bazarmalaysia#bajukurungmurah#kurungmoden#bajubridemaids#bajuraya#peplum#kebaya#songket
  • 🔥🔥 PROMOSI PENGHABISAN STOK HARGA MENJUNAM TERLAJAK MURAH EXCLUSIVE "KURUNG RIAU BATIK BALI CITRA" 👇🏻
    .
    ↪️ HANYA RM55 FREE POSTAGE ‼️🎊
    ↪️ HANYA RM55 FREE POSTAGE ‼️🎊
    .
    Design yg Meletop Dgn Harga Mampu Milik & Sgt Berbaloi uolss 😘
    .
    ⚘Pilihan Size: S M L XL & 2XL
    .
    💞 WhatsApp DRESS COLLECTIONS, tekan link 👉
    www.wasap.my/60149501172
    .
    .
    🌸 Material PEARL SKIN PLATINUM + BATIK BALI
    🌸 Cutting Loose & Jatuh Terletak
    🌸 Cutting Skirt Duyung
    🌸 Pinggang Bergetah
    .
    .
    Dapatkan segera 💥💥💥
    .
    Yang mana belum cuba, takkan nak jeling je 👀👀
    .
    .
    ⚘Jom WhatsApp cepat & click link ⤵️⤵⤵
    . 💞 WhatsApp DRESS COLLECTIONS, tekan link 👉
    www.wasap.my/60149501172
    .
    www.wasap.my/60149501172

    #jubah #sayajual #kurungmurah #bajuraya #sarawak #sabah #uitm #bajukurung #sayajualmurah #bazaarpaknil#promosi#jubahmurah#igbizmy#igsellermalaysia#igshopmalaysia#bazarpaknil#kurungsongket#sayajualjubah#jualmurah#selangor#kurung#sayajualonline#bazaronline#bazarmalaysia#bajukurungmurah#kurungmoden#bajubridemaids#bajuraya#peplum#kebaya#songket

  •  1  0  15 minutes ago
  • 💕Testimoni Treatment Cream by Puteri Ratu💕
.
.
Muka yang dulu breakout teruk sekarang dah beransur pulih sejak pakai #treatmentcream 🌻 by Puan Puteri Ratu😘
.
.
Dulu time keluaq umah siap kena pakai mask bila nak jumpa orang 😣 keyakinan semakin meningkat untuk berdepan dgn orang ramai sebab muka dah beransur pulih 😍
.
.
Muka korang breakout?? Jangan risau treatment cream kan ada 😍
.
.
Whatsapp 0174656236
.
.
#sayajualproduk #sayajual #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #johor #putrajaya #cyberjaya #selangor #pulaupinang #ctdk #mirafilzah #zahirahmacwilson #benamir #datoalifsyukri #puteriratuHq #benefitcosmetics #essencecosmetics #tatibeauty #nourainskincare #jerawat #kulitputihgebu #skincareroutine #serumkecantikkan #jeragat #anugerahjuaralagu34 #meletop #kakitangankerajaan #haydascarf
  • 💕Testimoni Treatment Cream by Puteri Ratu💕
    .
    .
    Muka yang dulu breakout teruk sekarang dah beransur pulih sejak pakai #treatmentcream 🌻 by Puan Puteri Ratu😘
    .
    .
    Dulu time keluaq umah siap kena pakai mask bila nak jumpa orang 😣 keyakinan semakin meningkat untuk berdepan dgn orang ramai sebab muka dah beransur pulih 😍
    .
    .
    Muka korang breakout?? Jangan risau treatment cream kan ada 😍
    .
    .
    Whatsapp 0174656236
    .
    .
    #sayajualproduk #sayajual #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #johor #putrajaya #cyberjaya #selangor #pulaupinang #ctdk #mirafilzah #zahirahmacwilson #benamir #datoalifsyukri #puteriratuHq #benefitcosmetics #essencecosmetics #tatibeauty #nourainskincare #jerawat #kulitputihgebu #skincareroutine #serumkecantikkan #jeragat #anugerahjuaralagu34 #meletop #kakitangankerajaan #haydascarf

  •  2  0  16 minutes ago
  • mak aii... permintaan si LuVy ni bagai bersaka taw korang 😅

mana taknye, dah lar flavor cokelat. memang rare sesangat. then pelbagai lagi kelebihannye yang tak terdapat pada mana² feminine wash.

MENCERAHKAN, MENGANJALKAN, MENYEGARKAN, MENGHILANGKAN GATAL² & BAU YANG TAK MENYENANGKAN 💖💖💖 pada yang dah dapatkan LuVy ni korang memang ohsem‼️😘👍👍👍 pada yang belum tu, cepat² dapatkan dengan agent² #iChantique yang berhampiran kawasan anda. 
buat warga #Selangor
#UluYam
#BatangKali
#Serendah

boleh COD yer. luar dari kawasan ni, kak We minta abe J&T n pos hantarkan ye 😎

www.wasap.my/60133007383
#ichantiqueselangor
#LuVyFeminineWashBatangaKali
  • mak aii... permintaan si LuVy ni bagai bersaka taw korang 😅

    mana taknye, dah lar flavor cokelat. memang rare sesangat. then pelbagai lagi kelebihannye yang tak terdapat pada mana² feminine wash.

    MENCERAHKAN, MENGANJALKAN, MENYEGARKAN, MENGHILANGKAN GATAL² & BAU YANG TAK MENYENANGKAN 💖💖💖 pada yang dah dapatkan LuVy ni korang memang ohsem‼️😘👍👍👍 pada yang belum tu, cepat² dapatkan dengan agent² #iChantique yang berhampiran kawasan anda.
    buat warga #Selangor
    #UluYam
    #BatangKali
    #Serendah

    boleh COD yer. luar dari kawasan ni, kak We minta abe J&T n pos hantarkan ye 😎

    www.wasap.my/60133007383
    #ichantiqueselangor
    #LuVyFeminineWashBatangaKali

  •  0  0  16 minutes ago
  • 😍R3 Factor😍
.
Seharian kita kat luar byk sgt terdedah dgn pencemaran kan?...
.
R3 Factor Skin Defense Creme ni yg bestnya boleh membantu memperbaharui dan meremajakan semula kulit. Kulit akan kelihatan lebih muda dan lembut...
.
Tak nak ke nampak awet muda? 😍

R3 Factor maksudnya:
R1: Retain
R2: Restore
R3: Renew
.
Permulaan keajaiban hasil semulajadi Produk-R3 Factor
.
Forever R3 Factor menyediakan tiga Faktor R untuk kulit: Mengekalkan + Menyimpan semula + Memperbaharui. .
Faktor-faktor ini membantu dalam mengekalkan tahap kelembapan semulajadi serta memperbaharui penampilan kulit. .
Ia membantu dalam mengembalikan kereaejaan kulit semulajadi yang sihat. 
Ia diselitkan dengan kekayaan pati aloe Vera gel, asid alpha-hydroxy dan kolagen larut.
.
Bahan-bahan semulajadi mengekalkan tekstur semulajadi kulit dan juga melindungi kulit drp pelbagai masalah.
.
Asid alpha hydroxy membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati serta mempengaruhi proses pembaharuan kulit. 
Ia kaya dengan Vitamin E yang mengandungi antioksidan bagi mendapatkan kulit yang sempurna.
.
Krim ini melindungi kulit daripada kesan pencemaran, radikal bebas dan faktor persekitaran. 
Ia adalah sangat lembut, licin dan dalam tekstur dan mudah untuk diaplikasi pada kulit anda. .
Anda boleh menggunakan krim ini sebelum keluar untuk melakukan aktiviti di bawah pancaran matahari.
.
Dapatkan Forever R3 Factor Creme yang mana ia adalah krim pelbagai guna dengan pelbagai manfaat.
.
👍Mengandungi kombinasi yang kaya dengan gel Aloe Vera yang distabilkan dan asid alpha-hydroxy 👍Diperkaya dengan vitamin A dan E yang penting untuk kulit yang sihat 👍Mengandungi asid buah-buahan utk menyingkirkan sel-sel kulit mati 👍Mempengaruhi penjanaan sel-sel kulit baru 👍Mengekalkan, memulihkan dan Memperbaharui kulit anda
.
Berminat? Boleh wasap mimi! Mimi akan uruskan sehingga postage.😘
.
Klik je link di bawah 👇🏻👇🏻 mimi respons pantas kilat.⚡️
.
📲 http://www.wasap.my/60124461214/ForeverLiving
📲 http://www.wasap.my/60124461214/ForeverLiving
📲 http://www.wasap.my/60124461214/ForeverLiving
.
P/S : Mimi agent berdaftar yang menguruskan postage untuk seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak🇲🇾
.
  • 😍R3 Factor😍
    .
    Seharian kita kat luar byk sgt terdedah dgn pencemaran kan?...
    .
    R3 Factor Skin Defense Creme ni yg bestnya boleh membantu memperbaharui dan meremajakan semula kulit. Kulit akan kelihatan lebih muda dan lembut...
    .
    Tak nak ke nampak awet muda? 😍

    R3 Factor maksudnya:
    R1: Retain
    R2: Restore
    R3: Renew
    .
    Permulaan keajaiban hasil semulajadi Produk-R3 Factor
    .
    Forever R3 Factor menyediakan tiga Faktor R untuk kulit: Mengekalkan + Menyimpan semula + Memperbaharui. .
    Faktor-faktor ini membantu dalam mengekalkan tahap kelembapan semulajadi serta memperbaharui penampilan kulit. .
    Ia membantu dalam mengembalikan kereaejaan kulit semulajadi yang sihat.
    Ia diselitkan dengan kekayaan pati aloe Vera gel, asid alpha-hydroxy dan kolagen larut.
    .
    Bahan-bahan semulajadi mengekalkan tekstur semulajadi kulit dan juga melindungi kulit drp pelbagai masalah.
    .
    Asid alpha hydroxy membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati serta mempengaruhi proses pembaharuan kulit.
    Ia kaya dengan Vitamin E yang mengandungi antioksidan bagi mendapatkan kulit yang sempurna.
    .
    Krim ini melindungi kulit daripada kesan pencemaran, radikal bebas dan faktor persekitaran.
    Ia adalah sangat lembut, licin dan dalam tekstur dan mudah untuk diaplikasi pada kulit anda. .
    Anda boleh menggunakan krim ini sebelum keluar untuk melakukan aktiviti di bawah pancaran matahari.
    .
    Dapatkan Forever R3 Factor Creme yang mana ia adalah krim pelbagai guna dengan pelbagai manfaat.
    .
    👍Mengandungi kombinasi yang kaya dengan gel Aloe Vera yang distabilkan dan asid alpha-hydroxy 👍Diperkaya dengan vitamin A dan E yang penting untuk kulit yang sihat 👍Mengandungi asid buah-buahan utk menyingkirkan sel-sel kulit mati 👍Mempengaruhi penjanaan sel-sel kulit baru 👍Mengekalkan, memulihkan dan Memperbaharui kulit anda
    .
    Berminat? Boleh wasap mimi! Mimi akan uruskan sehingga postage.😘
    .
    Klik je link di bawah 👇🏻👇🏻 mimi respons pantas kilat.⚡️
    .
    📲 http://www.wasap.my/60124461214/ForeverLiving
    📲 http://www.wasap.my/60124461214/ForeverLiving
    📲 http://www.wasap.my/60124461214/ForeverLiving
    .
    P/S : Mimi agent berdaftar yang menguruskan postage untuk seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak🇲🇾
    .

  •  1  1  18 minutes ago
  • Lemang is one of the heritage foods in Malaysia and it quite popular among the local people and some foreigners like it too. This delicious lemang is made of glutinous rice which cooked with coconut milk in a hollowed bamboos. The rice is wrapped with banana leaves to prevent it from sticking to the bamboos.
Lemang normally prepared during certain festivities, especially Eid Fitri or Eid Adha (both are Islamic Festive). Lemang can be eaten together with rendang or durian. It’s taste so delicious 😋, why not you try it once.
.
.
.
.
#lemang #lemangabah #lamang #malaysianfood #malaysianfoodie #malaysianfoodblogger #malaysian #malaysia #malaysiaku #malaysiatrending #malaysiaboleh #malaysiakutercinta #malaysiakualalumpur #ohmalaysiaku #bangi #sungaimerab #selangor #selangorphotographer #selangorian #igdaily #igers #igtravel #instadaily #instagram #instaphoto #instaphotography #lamangpaneh
  • Lemang is one of the heritage foods in Malaysia and it quite popular among the local people and some foreigners like it too. This delicious lemang is made of glutinous rice which cooked with coconut milk in a hollowed bamboos. The rice is wrapped with banana leaves to prevent it from sticking to the bamboos.
    Lemang normally prepared during certain festivities, especially Eid Fitri or Eid Adha (both are Islamic Festive). Lemang can be eaten together with rendang or durian. It’s taste so delicious 😋, why not you try it once.
    .
    .
    .
    .
    #lemang #lemangabah #lamang #malaysianfood #malaysianfoodie #malaysianfoodblogger #malaysian #malaysia #malaysiaku #malaysiatrending #malaysiaboleh #malaysiakutercinta #malaysiakualalumpur #ohmalaysiaku #bangi #sungaimerab #selangor #selangorphotographer #selangorian #igdaily #igers #igtravel #instadaily #instagram #instaphoto #instaphotography #lamangpaneh

  •  2  0  18 minutes ago
  • 7 minit jeeeee !!! Tak lama pun kan. Boleh buat dekat rumah plak tu.. jom try!!!
.
.
.
KURUSFITONLINECOACHING
.
🤳Whatsapp group Mentoring & Coaching
🍛 Mealplan dan resipi selama 25 hari disediakan
🏋️ Combo workout step by step dari rumah
🥦 Groceries checklist
📼 Topik penting dikongsi pada sebelah malam
.
.
Coach Wanee | 0173758562
  • 7 minit jeeeee !!! Tak lama pun kan. Boleh buat dekat rumah plak tu.. jom try!!!
    .
    .
    .
    KURUSFITONLINECOACHING
    .
    🤳Whatsapp group Mentoring & Coaching
    🍛 Mealplan dan resipi selama 25 hari disediakan
    🏋️ Combo workout step by step dari rumah
    🥦 Groceries checklist
    📼 Topik penting dikongsi pada sebelah malam
    .
    .
    Coach Wanee | 0173758562

  •  0  1  19 minutes ago
  • Perubahan Bermula Sekarang!.
::
Mulakan Dengan Diri Sendiri.
Pasangan @  Keluarga - Taknak Ikut kpd Perubahan itu.
Biarkan mereka.. Anda MULAKAN LANGKAH Itu.
::
Satu Hari, Mereka akan Buka Mata dgn Perubahan itu, Itu Kerja Allah.. Hati itu Milik Allah.
Hidayah itu MILIK Allah.
::
Join MY CLAN, Let Chat: http://linktr.ee/yleodayah

Link Builder, Click: https://bit.ly/2U2NEKf

Saya HIDAYAH SULAIMAN,
YOUR INDEPENDENT DISTRIBUTOR YOUNG LIVING

#shahirclan #yleodayah #younglivingessentialoils #MYTribe #younglivingismylifestyle #Oilylicious #OilsLifeStyle #YL #YLMalaysia #YLSingapore #YLIndonesia #YLUS
#teamyoniebonawi #teamEndePut #teamFaraliza #teamUya
#kl #selangor #pahang #terengganu #malaysia #indonesia #singapore #brunei #thailand
  • Perubahan Bermula Sekarang!.
    ::
    Mulakan Dengan Diri Sendiri.
    Pasangan @ Keluarga - Taknak Ikut kpd Perubahan itu.
    Biarkan mereka.. Anda MULAKAN LANGKAH Itu.
    ::
    Satu Hari, Mereka akan Buka Mata dgn Perubahan itu, Itu Kerja Allah.. Hati itu Milik Allah.
    Hidayah itu MILIK Allah.
    ::
    Join MY CLAN, Let Chat: http://linktr.ee/yleodayah

    Link Builder, Click: https://bit.ly/2U2NEKf

    Saya HIDAYAH SULAIMAN,
    YOUR INDEPENDENT DISTRIBUTOR YOUNG LIVING

    #shahirclan #yleodayah #younglivingessentialoils #MYTribe #younglivingismylifestyle #Oilylicious #OilsLifeStyle #YL #YLMalaysia #YLSingapore #YLIndonesia #YLUS
    #teamyoniebonawi #teamEndePut #teamFaraliza #teamUya
    #kl #selangor #pahang #terengganu #malaysia #indonesia #singapore #brunei #thailand

  •  0  0  21 minutes ago

Top #selangor Posts

  • •
•
RABU 3 Jun 2020.
KEDAI DI BUKA HARI INI @11:00am hingga 6:30pm.
•
Harga Emas 916: RM231/g.
Trade-in & Buy-back 916: RM205/g.
•
Sepanjang tempoh PKPB, urusniaga di kedai (untuk pelanggan walk-in) & juga jualan ONLINE adalah: Isnin hingga Ahad @11am hingga 6:30pm SAHAJA. Harap maklum.
•
Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅
•
"If you don't believe in love at first sight, you've been shopping at all the wrong places." 💋
••••
Gold Watches.
a - No: 1663 |  Wg: 41.22g.
•
b - No: 1611 |  Wg: 47.09g.
•
c - No: 1474 |  Wg: 41.26g.
•
d - No: 1955 |  Wg: 30.21g.
••••
⭕️ SST 0%
........vs.
⭕️ Emas&Upah MURAH.
........vs.
⭕️ Trade-In TINGGI.
........vs.
⭕️ Buy-Back TINGGI.
........vs.
⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
........vs.
⭕️ Pilihan MARVELOS.
........vs.
⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
........vs.
⭕️ FREE GIFT.
........vs.
⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
••••
💢 Our Location using Google Map, search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'
•
💢 For Waze, just search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS'
•
💢 Our Hotline:
03 4270 0791.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion


  • RABU 3 Jun 2020.
    KEDAI DI BUKA HARI INI @11:00am hingga 6:30pm.

    Harga Emas 916: RM231/g.
    Trade-in & Buy-back 916: RM205/g.

    Sepanjang tempoh PKPB, urusniaga di kedai (untuk pelanggan walk-in) & juga jualan ONLINE adalah: Isnin hingga Ahad @11am hingga 6:30pm SAHAJA. Harap maklum.

    Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅

    "If you don't believe in love at first sight, you've been shopping at all the wrong places." 💋
    ••••
    Gold Watches.
    a - No: 1663 | Wg: 41.22g.

    b - No: 1611 | Wg: 47.09g.

    c - No: 1474 | Wg: 41.26g.

    d - No: 1955 | Wg: 30.21g.
    ••••
    ⭕️ SST 0%
    ........vs.
    ⭕️ Emas&Upah MURAH.
    ........vs.
    ⭕️ Trade-In TINGGI.
    ........vs.
    ⭕️ Buy-Back TINGGI.
    ........vs.
    ⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
    ........vs.
    ⭕️ Pilihan MARVELOS.
    ........vs.
    ⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
    ........vs.
    ⭕️ FREE GIFT.
    ........vs.
    ⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
    ••••
    💢 Our Location using Google Map, search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'

    💢 For Waze, just search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS'

    💢 Our Hotline:
    03 4270 0791.

    #keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

  •  533  85  3 June, 2020
  • •
•
SELASA 2 Jun 2020.
KEDAI DI BUKA HARI INI @11:20am hingga 6:30pm.
•
Harga Emas 916: RM231/g.
Trade-in & Buy-back 916: RM205/g.
•
Sepanjang tempoh PKPB, urusniaga di kedai (untuk pelanggan walk-in) & juga jualan ONLINE adalah: Isnin hingga Ahad @11am hingga 6:30pm SAHAJA. Harap maklum.
•
Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅
•
"I want the part of you that you refuse to give to anyone." 💋
••••
Ring.
1-CBS071247 |  Sz: 13.
••••
⭕️ SST 0%
........vs.
⭕️ Emas&Upah MURAH.
........vs.
⭕️ Trade-In TINGGI.
........vs.
⭕️ Buy-Back TINGGI.
........vs.
⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
........vs.
⭕️ Pilihan MARVELOS.
........vs.
⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
........vs.
⭕️ FREE GIFT.
........vs.
⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
••••
💢 Our Location using Google Map, search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'
•
💢 For Waze, just search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS'
•
💢 Our Hotline:
03 4270 0791.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion


  • SELASA 2 Jun 2020.
    KEDAI DI BUKA HARI INI @11:20am hingga 6:30pm.

    Harga Emas 916: RM231/g.
    Trade-in & Buy-back 916: RM205/g.

    Sepanjang tempoh PKPB, urusniaga di kedai (untuk pelanggan walk-in) & juga jualan ONLINE adalah: Isnin hingga Ahad @11am hingga 6:30pm SAHAJA. Harap maklum.

    Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅

    "I want the part of you that you refuse to give to anyone." 💋
    ••••
    Ring.
    1-CBS071247 | Sz: 13.
    ••••
    ⭕️ SST 0%
    ........vs.
    ⭕️ Emas&Upah MURAH.
    ........vs.
    ⭕️ Trade-In TINGGI.
    ........vs.
    ⭕️ Buy-Back TINGGI.
    ........vs.
    ⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
    ........vs.
    ⭕️ Pilihan MARVELOS.
    ........vs.
    ⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
    ........vs.
    ⭕️ FREE GIFT.
    ........vs.
    ⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
    ••••
    💢 Our Location using Google Map, search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'

    💢 For Waze, just search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS'

    💢 Our Hotline:
    03 4270 0791.

    #keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

  •  500  54  2 June, 2020
  • •
•
KHAMIS 4 Jun 2020.
KEDAI DI BUKA HARI INI @11:00am hingga 6:30pm.
•
Harga Emas 916: RM231/g.
Trade-in & Buy-back 916: RM205/g.
•
Sepanjang tempoh PKPB, urusniaga di kedai (untuk pelanggan walk-in) & juga jualan ONLINE adalah: Isnin hingga Ahad @11am hingga 6:30pm SAHAJA. Harap maklum.
•
Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅
•
“Nothing haunts us like the things we didn't buy." 💋
••••
Selected Collection.
a - 1-RT070236 |  Wg: 69.06g |  L: 21.50 |  W: 2.50 |  A: 92503.
•
b - 1-RT069876 |  Wg: 31.08g |  L: 19.10 |  W: 1.90 |  A: 83204.
•
c - 1-RT070487 |  Wg: 16.66g |  L: 18.50 |  W: 0.50 |  Sz: 1.00 |  A: 81454.
•
d - 1-C069205 |  Wg: 5.31g |  Sz: 17.50 |  A: 6656.
•
e - 1-C056475 |  Wg: 7.33g |  Sz: 21 |  A: 7605.
•
f - 1-CBS068366 |  Sz: 15.
•
g - 1-CBS068582 |  Sz: 15.
•
h - 1-C070539 |  Wg: 2.79g |  Sz: 11 |  A: 7215.
•
i - 1-C060571 |  Wg: 6.11g |  Sz: 16 |  A: 6756.
•
j - 1-RT069615 |  Wg: 20.97g |  L: 17.60 |  W: 0.90 |  A: 32309.
•
k - 1-RT067469 |  Wg: 27.70g |  L: 19.10 |  W: 1.50 |  A: 41108.
•
l - 1-RT048125 |  Wg: 52.77g |  L: 19.00 |  W: 2.30 |  A: 54657.
••••
⭕️ SST 0%
........vs.
⭕️ Emas&Upah MURAH.
........vs.
⭕️ Trade-In TINGGI.
........vs.
⭕️ Buy-Back TINGGI.
........vs.
⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
........vs.
⭕️ Pilihan MARVELOS.
........vs.
⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
........vs.
⭕️ FREE GIFT.
........vs.
⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
••••
💢 Our Location using Google Map, search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'
•
💢 For Waze, just search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS'
•
💢 Our Hotline:
03 4270 0791.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion


  • KHAMIS 4 Jun 2020.
    KEDAI DI BUKA HARI INI @11:00am hingga 6:30pm.

    Harga Emas 916: RM231/g.
    Trade-in & Buy-back 916: RM205/g.

    Sepanjang tempoh PKPB, urusniaga di kedai (untuk pelanggan walk-in) & juga jualan ONLINE adalah: Isnin hingga Ahad @11am hingga 6:30pm SAHAJA. Harap maklum.

    Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅

    “Nothing haunts us like the things we didn't buy." 💋
    ••••
    Selected Collection.
    a - 1-RT070236 | Wg: 69.06g | L: 21.50 | W: 2.50 | A: 92503.

    b - 1-RT069876 | Wg: 31.08g | L: 19.10 | W: 1.90 | A: 83204.

    c - 1-RT070487 | Wg: 16.66g | L: 18.50 | W: 0.50 | Sz: 1.00 | A: 81454.

    d - 1-C069205 | Wg: 5.31g | Sz: 17.50 | A: 6656.

    e - 1-C056475 | Wg: 7.33g | Sz: 21 | A: 7605.

    f - 1-CBS068366 | Sz: 15.

    g - 1-CBS068582 | Sz: 15.

    h - 1-C070539 | Wg: 2.79g | Sz: 11 | A: 7215.

    i - 1-C060571 | Wg: 6.11g | Sz: 16 | A: 6756.

    j - 1-RT069615 | Wg: 20.97g | L: 17.60 | W: 0.90 | A: 32309.

    k - 1-RT067469 | Wg: 27.70g | L: 19.10 | W: 1.50 | A: 41108.

    l - 1-RT048125 | Wg: 52.77g | L: 19.00 | W: 2.30 | A: 54657.
    ••••
    ⭕️ SST 0%
    ........vs.
    ⭕️ Emas&Upah MURAH.
    ........vs.
    ⭕️ Trade-In TINGGI.
    ........vs.
    ⭕️ Buy-Back TINGGI.
    ........vs.
    ⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
    ........vs.
    ⭕️ Pilihan MARVELOS.
    ........vs.
    ⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
    ........vs.
    ⭕️ FREE GIFT.
    ........vs.
    ⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
    ••••
    💢 Our Location using Google Map, search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'

    💢 For Waze, just search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS'

    💢 Our Hotline:
    03 4270 0791.

    #keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

  •  1,363  34  4 June, 2020
  • •
•
KHAMIS 4 Jun 2020.
KEDAI DI BUKA HARI INI @11:00am hingga 6:30pm.
•
Harga Emas 916: RM231/g.
Trade-in & Buy-back 916: RM205/g.
•
Sepanjang tempoh PKPB, urusniaga di kedai (untuk pelanggan walk-in) & juga jualan ONLINE adalah: Isnin hingga Ahad @11am hingga 6:30pm SAHAJA. Harap maklum.
•
Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅
•
"Because it's shop o'clock somewhere." 💋
••••
Necklace.
a - 1-RL072117 |  Wg: 30.87g |  L: 66.50 |  W: 0.80 |  A: 81984.
•
b - 1-RL072112 |  Wg: 21.21g |  L: 51.30 |  W: 0.70 |  A: 71545.
•
c - 1-RL072113 |  Wg: 16.08g |  L: 51.70 |  W: 0.60 |  A: 61546.
•
d - 1-RL072108 |  Wg: 8.39g |  L: 44.40 |  W: 0.40 |  A: 51207.
••••
⭕️ SST 0%
........vs.
⭕️ Emas&Upah MURAH.
........vs.
⭕️ Trade-In TINGGI.
........vs.
⭕️ Buy-Back TINGGI.
........vs.
⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
........vs.
⭕️ Pilihan MARVELOS.
........vs.
⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
........vs.
⭕️ FREE GIFT.
........vs.
⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
••••
💢 Our Location using Google Map, search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'
•
💢 For Waze, just search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS'
•
💢 Our Hotline:
03 4270 0791.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion


  • KHAMIS 4 Jun 2020.
    KEDAI DI BUKA HARI INI @11:00am hingga 6:30pm.

    Harga Emas 916: RM231/g.
    Trade-in & Buy-back 916: RM205/g.

    Sepanjang tempoh PKPB, urusniaga di kedai (untuk pelanggan walk-in) & juga jualan ONLINE adalah: Isnin hingga Ahad @11am hingga 6:30pm SAHAJA. Harap maklum.

    Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅

    "Because it's shop o'clock somewhere." 💋
    ••••
    Necklace.
    a - 1-RL072117 | Wg: 30.87g | L: 66.50 | W: 0.80 | A: 81984.

    b - 1-RL072112 | Wg: 21.21g | L: 51.30 | W: 0.70 | A: 71545.

    c - 1-RL072113 | Wg: 16.08g | L: 51.70 | W: 0.60 | A: 61546.

    d - 1-RL072108 | Wg: 8.39g | L: 44.40 | W: 0.40 | A: 51207.
    ••••
    ⭕️ SST 0%
    ........vs.
    ⭕️ Emas&Upah MURAH.
    ........vs.
    ⭕️ Trade-In TINGGI.
    ........vs.
    ⭕️ Buy-Back TINGGI.
    ........vs.
    ⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
    ........vs.
    ⭕️ Pilihan MARVELOS.
    ........vs.
    ⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
    ........vs.
    ⭕️ FREE GIFT.
    ........vs.
    ⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
    ••••
    💢 Our Location using Google Map, search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'

    💢 For Waze, just search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS'

    💢 Our Hotline:
    03 4270 0791.

    #keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

  •  368  16  4 June, 2020
  • •
•
SELASA 2 Jun 2020.
KEDAI DI BUKA HARI INI @11:20am hingga 6:30pm.
•
Harga Emas 916: RM231/g.
Trade-in & Buy-back 916: RM205/g.
•
Sepanjang tempoh PKPB, urusniaga di kedai (untuk pelanggan walk-in) & juga jualan ONLINE adalah: Isnin hingga Ahad @11am hingga 6:30pm SAHAJA. Harap maklum.
•
Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅
•
"Every piece of jewellery tells a story." 💋
••••
Ring.
1-CBS071253 |  Sz: 11.
••••
⭕️ SST 0%
........vs.
⭕️ Emas&Upah MURAH.
........vs.
⭕️ Trade-In TINGGI.
........vs.
⭕️ Buy-Back TINGGI.
........vs.
⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
........vs.
⭕️ Pilihan MARVELOS.
........vs.
⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
........vs.
⭕️ FREE GIFT.
........vs.
⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
••••
💢 Our Location using Google Map, search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'
•
💢 For Waze, just search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS'
•
💢 Our Hotline:
03 4270 0791.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion


  • SELASA 2 Jun 2020.
    KEDAI DI BUKA HARI INI @11:20am hingga 6:30pm.

    Harga Emas 916: RM231/g.
    Trade-in & Buy-back 916: RM205/g.

    Sepanjang tempoh PKPB, urusniaga di kedai (untuk pelanggan walk-in) & juga jualan ONLINE adalah: Isnin hingga Ahad @11am hingga 6:30pm SAHAJA. Harap maklum.

    Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅

    "Every piece of jewellery tells a story." 💋
    ••••
    Ring.
    1-CBS071253 | Sz: 11.
    ••••
    ⭕️ SST 0%
    ........vs.
    ⭕️ Emas&Upah MURAH.
    ........vs.
    ⭕️ Trade-In TINGGI.
    ........vs.
    ⭕️ Buy-Back TINGGI.
    ........vs.
    ⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
    ........vs.
    ⭕️ Pilihan MARVELOS.
    ........vs.
    ⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
    ........vs.
    ⭕️ FREE GIFT.
    ........vs.
    ⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
    ••••
    💢 Our Location using Google Map, search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'

    💢 For Waze, just search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS'

    💢 Our Hotline:
    03 4270 0791.

    #keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

  •  1,071  110  2 June, 2020
  • Dah lama plan nak beli vanity mirror, tapi bajet selalu tak cukup?? Jom shopping dengan kami..bayaran bulanan serendah RM58 jer..lighting yang sangat terang memenuhi ruang bilik.. Ada banyak design tau..boleh pilih nak yang mana..harga berpatutan dengan saiz vanity kami yang besar tu. “Gerenti puas hati dan takkan menyesal join kutu Vanity dengan kami”. ✔️saiz vanity besar
✔️lampu LED yang sangat terang ✔️Free postage semenanjung ✔️banyak pilihan saiz
✔️boleh custom colour
✔️join kutu belum habis bayar dah dapat barang 💃🏻 Wassup kami untuk tengok semua design dan senarai harga vanity mirror dan Ringlinght PALING MURAH DALAM MALAYSIA 😍 . http://www.wasap.my/601123651370/RM58

#CerminExploraceCinta
#CerminMurah 
#MUA
#ringlightmurah 
#ringlights
#CerminMakeupMurah
#CerminLampu 
#ootd 
#hbd
#iGShop 
#Mekup 
#Makeup
#muakl 
#muaselangor
#shahalam 
#selangor
#muamalaysia 
#muajohor
#muakedah 
#muautara 
#vanitymirror
#VanityMirrorMurah 
#muapahang 
#Stayhome
#ringlight 
#bajuraya 
#facemask
#vitaminc 
#ramadhan 
#bajumelayu
  • Dah lama plan nak beli vanity mirror, tapi bajet selalu tak cukup?? Jom shopping dengan kami..bayaran bulanan serendah RM58 jer..lighting yang sangat terang memenuhi ruang bilik.. Ada banyak design tau..boleh pilih nak yang mana..harga berpatutan dengan saiz vanity kami yang besar tu. “Gerenti puas hati dan takkan menyesal join kutu Vanity dengan kami”. ✔️saiz vanity besar
    ✔️lampu LED yang sangat terang ✔️Free postage semenanjung ✔️banyak pilihan saiz
    ✔️boleh custom colour
    ✔️join kutu belum habis bayar dah dapat barang 💃🏻 Wassup kami untuk tengok semua design dan senarai harga vanity mirror dan Ringlinght PALING MURAH DALAM MALAYSIA 😍 . http://www.wasap.my/601123651370/RM58

    #CerminExploraceCinta
    #CerminMurah
    #MUA
    #ringlightmurah
    #ringlights
    #CerminMakeupMurah
    #CerminLampu
    #ootd
    #hbd
    #iGShop
    #Mekup
    #Makeup
    #muakl
    #muaselangor
    #shahalam
    #selangor
    #muamalaysia
    #muajohor
    #muakedah
    #muautara
    #vanitymirror
    #VanityMirrorMurah
    #muapahang
    #Stayhome
    #ringlight
    #bajuraya
    #facemask
    #vitaminc
    #ramadhan
    #bajumelayu

  •  132  9  4 June, 2020
  • •
SELASA 2 Jun 2020.
KEDAI DI BUKA HARI INI @11:20am hingga 6:30pm.
•
Harga Emas 916: RM231/g.
Trade-in & Buy-back 916: RM205/g.
•
Sepanjang tempoh PKPB, urusniaga di kedai (untuk pelanggan walk-in) & juga jualan ONLINE adalah: Isnin hingga Ahad @11am hingga 6:30pm SAHAJA. Harap maklum.
•
Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅
•
"All you need is LOVE. But a little JEWELLERY never hurt anybody." 💋
••••
Bracelet.
1-RT071835 |  Wg: 17.47g |  L: 17.00 |  W: 1.90 |  A: 61906.
••••
⭕️ SST 0%
........vs.
⭕️ Emas&Upah MURAH.
........vs.
⭕️ Trade-In TINGGI.
........vs.
⭕️ Buy-Back TINGGI.
........vs.
⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
........vs.
⭕️ Pilihan MARVELOS.
........vs.
⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
........vs.
⭕️ FREE GIFT.
........vs.
⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
••••
💢 Our Location using Google Map, search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'
•
💢 For Waze, just search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS'
•
💢 Our Hotline:
03 4270 0791.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

  • SELASA 2 Jun 2020.
    KEDAI DI BUKA HARI INI @11:20am hingga 6:30pm.

    Harga Emas 916: RM231/g.
    Trade-in & Buy-back 916: RM205/g.

    Sepanjang tempoh PKPB, urusniaga di kedai (untuk pelanggan walk-in) & juga jualan ONLINE adalah: Isnin hingga Ahad @11am hingga 6:30pm SAHAJA. Harap maklum.

    Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅

    "All you need is LOVE. But a little JEWELLERY never hurt anybody." 💋
    ••••
    Bracelet.
    1-RT071835 | Wg: 17.47g | L: 17.00 | W: 1.90 | A: 61906.
    ••••
    ⭕️ SST 0%
    ........vs.
    ⭕️ Emas&Upah MURAH.
    ........vs.
    ⭕️ Trade-In TINGGI.
    ........vs.
    ⭕️ Buy-Back TINGGI.
    ........vs.
    ⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
    ........vs.
    ⭕️ Pilihan MARVELOS.
    ........vs.
    ⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
    ........vs.
    ⭕️ FREE GIFT.
    ........vs.
    ⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
    ••••
    💢 Our Location using Google Map, search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'

    💢 For Waze, just search for:
    'Kedai Emas Zakaria&SONS'

    💢 Our Hotline:
    03 4270 0791.

    #keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

  •  434  21  2 June, 2020
  • Hai Guysss, Raya dah habis ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru lepas raya?
.
Jom kita tinggi! 
Baru lah cantik & hensem bergaya lepas Raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
.
Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @storetinggiofficiall
Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri!
.
Minum ikotkan aturan ! Perut pun terasa kenyang dan takkan buat korang jadi gemok !!!
.
Sbb produk ni dah ada kelulusan KKM, HALAL, AMAN & TANPA SIDE EFFECT...
.
Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
PROMO TERHAD 5hb je tau...
.
Follow @storetinggiofficiall •
•
•
#ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #peninggibadan #ubatpeninggibadan #melaka #calciumtiens #calsiumtinggi #naktinggi #lawaktahapdewa #instafamous #nakfakta #bruneiroyalfamily #kualalumpur #kedah #melaka #johor #sabah #heightuporiginal #kapcai #wilayahpermotoran #awektudung
  • Hai Guysss, Raya dah habis ! Ada plan nak bg kejutan dengan penampilan baru lepas raya?
    .
    Jom kita tinggi! 
    Baru lah cantik & hensem bergaya lepas Raya! Tak rugi pun untuk diri sendiri! Badan pun sihat!
    .
    Dah cuba macam2 cara tapi x menjadi? Wajib la korang cuba @storetinggiofficiall
    Confirm 💯 korang akan nampk perubahan sendiri!
    .
    Minum ikotkan aturan ! Perut pun terasa kenyang dan takkan buat korang jadi gemok !!!
    .
    Sbb produk ni dah ada kelulusan KKM, HALAL, AMAN & TANPA SIDE EFFECT...
    .
    Cepat dapatkan segera sementara promo masih ada!
    PROMO TERHAD 5hb je tau...
    .
    Follow @storetinggiofficiall


    #ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #peninggibadan #ubatpeninggibadan #melaka #calciumtiens #calsiumtinggi #naktinggi #lawaktahapdewa #instafamous #nakfakta #bruneiroyalfamily #kualalumpur #kedah #melaka #johor #sabah #heightuporiginal #kapcai #wilayahpermotoran #awektudung

  •  2,421  24  31 May, 2020