#shakleefreepostage Instagram Photos & Videos

shakleefreepostage Pikdo

The total number of posts up to now is 12,896 with the shakleefreepostage hashtag.

Hashtag Popularity

0.1
average comments
4.4
average likes

Latest #shakleefreepostage Posts

  • Nanti stock ESP akan masuk tau‼️ Korang tahu tak ESP ni ape? 
ESP ni energizing soy protein.

Tahu tak kenapa esp ni famous? Sebab banyakkk kelebihan die tau! 🥰 
Kebaikan ESP : ‼️ Untuk wanita yang ingin pregnant
‼️ Untuk wanita yang sedang pregnant
‼️ Untuk wanita yang susukan anak
‼️ Untuk wanita yang nak stabilkan hormon (ketidakstabilan hormon boleh menyebabkan jerawat)
‼️ Untuk sesiapa yang nak KURUS
‼️ Untuk sesiapa yang nak kulit sihat, cantik, cerah dan gebu
‼️ Untuk sesiapa yang bercadang nak berpuasa 
Boleh dapat banyak manfaat dalam satu bekas 850g ni. Banyak tau. 
Harga di pasaran RM161.25 tapi kita tak nak bagi harga tu, nak bagi harga lebih rendah lagi siap dengan free postage 😜

Berminat cepat2 pm ‼️‼️‼️ #shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #vitamincshaklee #shakleeeffect #setcantikshaklee #sayajualshaklee #pengedarshaklee #shakleeterengganu
#shakleefreepostage
  • Nanti stock ESP akan masuk tau‼️ Korang tahu tak ESP ni ape?
    ESP ni energizing soy protein.

    Tahu tak kenapa esp ni famous? Sebab banyakkk kelebihan die tau! 🥰
    Kebaikan ESP : ‼️ Untuk wanita yang ingin pregnant
    ‼️ Untuk wanita yang sedang pregnant
    ‼️ Untuk wanita yang susukan anak
    ‼️ Untuk wanita yang nak stabilkan hormon (ketidakstabilan hormon boleh menyebabkan jerawat)
    ‼️ Untuk sesiapa yang nak KURUS
    ‼️ Untuk sesiapa yang nak kulit sihat, cantik, cerah dan gebu
    ‼️ Untuk sesiapa yang bercadang nak berpuasa
    Boleh dapat banyak manfaat dalam satu bekas 850g ni. Banyak tau.
    Harga di pasaran RM161.25 tapi kita tak nak bagi harga tu, nak bagi harga lebih rendah lagi siap dengan free postage 😜

    Berminat cepat2 pm ‼️‼️‼️ #shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #vitamincshaklee #shakleeeffect #setcantikshaklee #sayajualshaklee #pengedarshaklee #shakleeterengganu
    #shakleefreepostage

  •  4  0  11 hours ago
  • Kenapa ramai yang memilih SET BASIC JERAWAT SHAKLEE NI ? Jom Cheq kongsi sikit pada semua😊⠀
.⠀
1) 💕 VIT C : bertindak sebagai antioksidan & menghasilkan sintesis kolagen. Ia menghalang kotoran luaran seperti pencemaran & toksin yang menyebabkan jerawat. Cegah dulu labih baik dari merana⠀
.⠀
2) 💕 GARLIC COMPLEX : Melawan bakteria penyebab jerawat ! Membersihkan darah dengan mengeluarkan toksin daripada badan. Darah kotor adalah salah 1 faktor penyebab jerawat paling utama. Meningkatkan system imun dengan membekalkan antibiotik semulajadi sekaligus menjadikan kulit sentiasa sihat⠀
.⠀
Jom grab SET BASIC JERAWAT SHAKLEE ! Atasi kulit bermasalah anda sekarang. Jangan tangguh lagi sampai jadi makin teruk tau 😣⠀
.⠀
Am⠀
📲012-3067577⠀
.⠀
#shakleeselangor⠀
#shakleeshahalam ⠀
#shakleeuitm ⠀
#shakleemalaysia ⠀
#setjerawatshaklee ⠀
#jomcantikshaklee ⠀
#jomcantik ⠀
#letscantik ⠀
#shakleefreepostage ⠀
#setkecantikanshaklee ⠀
#setkecantikanshakleemurah⠀
#shakleebyam
  • Kenapa ramai yang memilih SET BASIC JERAWAT SHAKLEE NI ? Jom Cheq kongsi sikit pada semua😊⠀
    .⠀
    1) 💕 VIT C : bertindak sebagai antioksidan & menghasilkan sintesis kolagen. Ia menghalang kotoran luaran seperti pencemaran & toksin yang menyebabkan jerawat. Cegah dulu labih baik dari merana⠀
    .⠀
    2) 💕 GARLIC COMPLEX : Melawan bakteria penyebab jerawat ! Membersihkan darah dengan mengeluarkan toksin daripada badan. Darah kotor adalah salah 1 faktor penyebab jerawat paling utama. Meningkatkan system imun dengan membekalkan antibiotik semulajadi sekaligus menjadikan kulit sentiasa sihat⠀
    .⠀
    Jom grab SET BASIC JERAWAT SHAKLEE ! Atasi kulit bermasalah anda sekarang. Jangan tangguh lagi sampai jadi makin teruk tau 😣⠀
    .⠀
    Am⠀
    📲012-3067577⠀
    .⠀
    #shakleeselangor
    #shakleeshahalam
    #shakleeuitm
    #shakleemalaysia
    #setjerawatshaklee
    #jomcantikshaklee
    #jomcantik
    #letscantik
    #shakleefreepostage
    #setkecantikanshaklee
    #setkecantikanshakleemurah⠀
    #shakleebyam

  •  2  0  20 hours ago
  • Apakah yang akan berlaku jika kita kekurangan vitamin B ❓
.
. 🟤 Lemah sistem saraf
🟤 Mengganggu fungsi otak yang mana akan meningkatkan lagi risiko penyakit jantung
🟤 Pembentukan sel abnormal
🟤 Mengakibatkan anemia
🟤 Masalah depresi (tekanan perasaan)
🟤 Kehilangan daya memori
🟤 Cepat letih
🟤 Sesak nafas
🟤 Insomnia
🟤 Kurang fokus dan konsentrasi
🟤 Mudah tersinggung
.
. 🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami
.
. 🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum
.
. 🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
🌷 Get your  10% discounts (T&C applied)
.
. 
Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱:
(for male):
www.wasap.my/60164404711
(for female) :
www.wasap.my/60132378354
.
. 
Do follow 👇🏻 for more updates
🕊️Twitter: @sakinah50004746
.
. 
Don't forget to like our FB page:
http://fb.me/F.A.N.S.Shaklee
.
. 
Regards,
F.A.N.S.
Authorized Shaklee Distributor & Consultant
.
. 
#ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
#ShakleeKualaTerengganuMurah  #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeSungaiPetaniMurah #ShakleeKedahMurah #ShakleeTerengganuMurah #ShakleeSetJimatMurah #ShakleeByFANS #ShakleeTermurahMalaysia #ShakleeDiskaun #ShakleeDiskaun10% #ShakleePromosi #shakleesales #ShakleeCODMurah
#ShakleeCODKualaTerengganu #ShakleeCODKualaNerus #ShakleeCODSungaiPetani #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeBComplexMurah #KamiJualShakleeMurah#StaySafe #StayAtHome #HealthIsThePriority
  • Apakah yang akan berlaku jika kita kekurangan vitamin B ❓
    .
    . 🟤 Lemah sistem saraf
    🟤 Mengganggu fungsi otak yang mana akan meningkatkan lagi risiko penyakit jantung
    🟤 Pembentukan sel abnormal
    🟤 Mengakibatkan anemia
    🟤 Masalah depresi (tekanan perasaan)
    🟤 Kehilangan daya memori
    🟤 Cepat letih
    🟤 Sesak nafas
    🟤 Insomnia
    🟤 Kurang fokus dan konsentrasi
    🟤 Mudah tersinggung
    .
    . 🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami
    .
    . 🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum
    .
    . 🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
    🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
    🌷 Get your 10% discounts (T&C applied)
    .
    .
    Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱:
    (for male):
    www.wasap.my/60164404711
    (for female) :
    www.wasap.my/60132378354
    .
    .
    Do follow 👇🏻 for more updates
    🕊️Twitter: @sakinah50004746
    .
    .
    Don't forget to like our FB page:
    http://fb.me/F.A.N.S.Shaklee
    .
    .
    Regards,
    F.A.N.S.
    Authorized Shaklee Distributor & Consultant
    .
    .
    #ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
    #ShakleeKualaTerengganuMurah #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeSungaiPetaniMurah #ShakleeKedahMurah #ShakleeTerengganuMurah #ShakleeSetJimatMurah #ShakleeByFANS #ShakleeTermurahMalaysia #ShakleeDiskaun #ShakleeDiskaun10% #ShakleePromosi #shakleesales #ShakleeCODMurah
    #ShakleeCODKualaTerengganu #ShakleeCODKualaNerus #ShakleeCODSungaiPetani #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeBComplexMurah #KamiJualShakleeMurah#StaySafe #StayAtHome #HealthIsThePriority

  •  0  0  22 hours ago
  • Good news🎇🎉🎊🎆🎇🎉🎊🎆
.
Youth SKIN CARE is available in loose item!! Korang boleh grab mana2 produk secara berasingan!! Yeahhhh!!
.
Ramai yang menanti nanti loose item ni. Dan deen nak bagitau korang memang best skin care ni. Dan sangat berbaloi sebab nya tahan LAMA. Boleh tahan 7 /8 bulan i !!!!!
.

Kalau nak tahu kan setiap produk dalam Youth Skincare dihasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol. Dalam Youth sendiri ada Vitamin A , Vitamin C , Vitamin E yang sangat bagus untuk kulit. . .
🌷 PERFECTING SKIN TONER
Menanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit. .

Nak Deen bantu selesaikan masalah kulit dengan Youth Skincare boleh dm or whatsapp Deen segera okay? .
.
Deen
Trusted SID
011-64248896
.

#toner #youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthskincare #youthwithyou #youth #shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeoriginal #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleetrustedseller #Shakleemurah #shaklee #shakleehargastudent #ShakleeJerawat #shakleelover #shakleebest #Shaklee #ShakleeMalaysia #shakleefreepostage #shakleethebest #shakleediskaun #shakleesale #shakleemurahsangat
  • Good news🎇🎉🎊🎆🎇🎉🎊🎆
    .
    Youth SKIN CARE is available in loose item!! Korang boleh grab mana2 produk secara berasingan!! Yeahhhh!!
    .
    Ramai yang menanti nanti loose item ni. Dan deen nak bagitau korang memang best skin care ni. Dan sangat berbaloi sebab nya tahan LAMA. Boleh tahan 7 /8 bulan i !!!!!
    .

    Kalau nak tahu kan setiap produk dalam Youth Skincare dihasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol. Dalam Youth sendiri ada Vitamin A , Vitamin C , Vitamin E yang sangat bagus untuk kulit. . .
    🌷 PERFECTING SKIN TONER
    Menanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit. .

    Nak Deen bantu selesaikan masalah kulit dengan Youth Skincare boleh dm or whatsapp Deen segera okay? .
    .
    Deen
    Trusted SID
    011-64248896
    .

    #toner #youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthskincare #youthwithyou #youth #shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeoriginal #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleetrustedseller #Shakleemurah #shaklee #shakleehargastudent #ShakleeJerawat #shakleelover #shakleebest #Shaklee #ShakleeMalaysia #shakleefreepostage #shakleethebest #shakleediskaun #shakleesale #shakleemurahsangat

  •  2  0  1 June, 2020
  • NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH!
.
Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊
.
💕 Youth Cleanser (tahan 3-4 bulan)
Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit. . 💕 Youth Toner (tahan 3-4 bulan)
Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni.Bantu kecilkan liang pori dekat muka kita.
.
💕 Youth Activating Serum (tahan 3-4 bulan)
Bertindak sebagai serum, buatkan Muka memang glowing & lembutkan skin!
.
💕 Youth Night Cream (tahan 3-4 bulan )
Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍
.
 Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan. .
If you pakai toner brand A, cleanser brand B, night cream brand C, agak susah nak nampak effect sebab bahan kandungan brand berlainan kebiasaannya tak serasi antara satu sama lain. .
Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last!
.
Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤
.
Deen Shaklee
www.wasap.my/601164248896/nakyouth
.

#youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthwithyou #youthwithyou2020 #youthshakleeskincare #youthskincareshaklee #youthshakleemalaysia #youth #shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeoriginal #shakleelover #shakleeterbaik #shakleebest #Shaklee #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleetrustedseller #shakleefreepostage #shakleethebest #Shakleemurah #shakleesale #shakleehargastudent #shakleemurahsangat
  • NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH!
    .
    Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊
    .
    💕 Youth Cleanser (tahan 3-4 bulan)
    Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit. . 💕 Youth Toner (tahan 3-4 bulan)
    Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni.Bantu kecilkan liang pori dekat muka kita.
    .
    💕 Youth Activating Serum (tahan 3-4 bulan)
    Bertindak sebagai serum, buatkan Muka memang glowing & lembutkan skin!
    .
    💕 Youth Night Cream (tahan 3-4 bulan )
    Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍
    .
    Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan. .
    If you pakai toner brand A, cleanser brand B, night cream brand C, agak susah nak nampak effect sebab bahan kandungan brand berlainan kebiasaannya tak serasi antara satu sama lain. .
    Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last!
    .
    Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤
    .
    Deen Shaklee
    www.wasap.my/601164248896/nakyouth
    .

    #youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthwithyou #youthwithyou2020 #youthshakleeskincare #youthskincareshaklee #youthshakleemalaysia #youth #shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeoriginal #shakleelover #shakleeterbaik #shakleebest #Shaklee #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleetrustedseller #shakleefreepostage #shakleethebest #Shakleemurah #shakleesale #shakleehargastudent #shakleemurahsangat

  •  4  0  1 June, 2020
  • Assalamualaikum ... selamat pagi...😊
Hari ni shakleehq_syahirah nak bagitau sikit kelebihan set resdung shaklee.. set resdung shaklee terdiri daripada 2 produk iaitu alfafa complex dan vitamin b complex.

1. ALFAFA COMPLEX
- Kaya dengan klorofil untuk membantu mengurangkan keradangan akibat resdung , alergi , ekzema
- Melawan alahan seperti hidung / kulit sensitif & gatal2 akibat resdung
- Pesakit SLE tidak digalakan untuk mengambil supplemen Alfafafa.

2 VITAMIN B COMPLEX
- Vitamin B6 di dalamnya membantu memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan bantu menghasilkan antibodi badan kita.
- Mengurangkan rasa stress, tertekan, sakit kepala kesan dari resdung kerana B Complex adalah vitamin antistress semulajadi.
____________
___________

#setparutshaklee  #shakleefreepostage  #setshakleekecantikan #setjerawatshaklee #shakleetestimoni #shakleepower #shakleehargastudent #setshakleekeputihan #setpantangshaklee #shakleesetpantang #setkurusshaklee #setbersalinshaklee #setkesuburanshaklee #setperiodshaklee #setkesuburanshaklee
#setmengandungshaklee  #setkeputihanshaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia
  • Assalamualaikum ... selamat pagi...😊
    Hari ni shakleehq_syahirah nak bagitau sikit kelebihan set resdung shaklee.. set resdung shaklee terdiri daripada 2 produk iaitu alfafa complex dan vitamin b complex.

    1. ALFAFA COMPLEX
    - Kaya dengan klorofil untuk membantu mengurangkan keradangan akibat resdung , alergi , ekzema
    - Melawan alahan seperti hidung / kulit sensitif & gatal2 akibat resdung
    - Pesakit SLE tidak digalakan untuk mengambil supplemen Alfafafa.

    2 VITAMIN B COMPLEX
    - Vitamin B6 di dalamnya membantu memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan bantu menghasilkan antibodi badan kita.
    - Mengurangkan rasa stress, tertekan, sakit kepala kesan dari resdung kerana B Complex adalah vitamin antistress semulajadi.
    ____________
    ___________

    #setparutshaklee #shakleefreepostage #setshakleekecantikan #setjerawatshaklee #shakleetestimoni #shakleepower #shakleehargastudent #setshakleekeputihan #setpantangshaklee #shakleesetpantang #setkurusshaklee #setbersalinshaklee #setkesuburanshaklee #setperiodshaklee #setkesuburanshaklee
    #setmengandungshaklee #setkeputihanshaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia

  •  0  0  31 May, 2020
  • Assalamualaikum ... hai sapa kat sini ade resdung.. 💚SET RESDUNG SHAKLEE💚
.
1. ALFAFA COMPLEX
- Kaya dengan klorofil untuk membantu mengurangkan keradangan akibat resdung , alergi , ekzema
- Melawan alahan seperti hidung / kulit sensitif & gatal2 akibat resdung
- Pesakit SLE tidak digalakan untuk mengambil supplemen Alfafafa.

2 VITAMIN B COMPLEX
- Vitamin B6 di dalamnya membantu memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan bantu menghasilkan antibodi badan kita.
- Mengurangkan rasa stress, tertekan, sakit kepala kesan dari resdung kerana B Complex adalah vitamin antistress semulajadi.
____________
___________

#setparutshaklee  #shakleefreepostage  #setshakleekecantikan #setjerawatshaklee #shakleetestimoni #shakleepower #shakleehargastudent #setshakleekeputihan #setpantangshaklee #shakleesetpantang #setkurusshaklee #setbersalinshaklee #setkesuburanshaklee #setperiodshaklee #setkesuburanshaklee
#setmengandungshaklee  #setkeputihanshaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia
  • Assalamualaikum ... hai sapa kat sini ade resdung.. 💚SET RESDUNG SHAKLEE💚
    .
    1. ALFAFA COMPLEX
    - Kaya dengan klorofil untuk membantu mengurangkan keradangan akibat resdung , alergi , ekzema
    - Melawan alahan seperti hidung / kulit sensitif & gatal2 akibat resdung
    - Pesakit SLE tidak digalakan untuk mengambil supplemen Alfafafa.

    2 VITAMIN B COMPLEX
    - Vitamin B6 di dalamnya membantu memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan bantu menghasilkan antibodi badan kita.
    - Mengurangkan rasa stress, tertekan, sakit kepala kesan dari resdung kerana B Complex adalah vitamin antistress semulajadi.
    ____________
    ___________

    #setparutshaklee #shakleefreepostage #setshakleekecantikan #setjerawatshaklee #shakleetestimoni #shakleepower #shakleehargastudent #setshakleekeputihan #setpantangshaklee #shakleesetpantang #setkurusshaklee #setbersalinshaklee #setkesuburanshaklee #setperiodshaklee #setkesuburanshaklee
    #setmengandungshaklee #setkeputihanshaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia

  •  0  0  31 May, 2020
  • .
🌟PROMO SET RESDUNG BAJET🌟

Alfalfa .
✅Meningkatkan antibody
✅Membersihkan darah dari alergen penyebab resdung
✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung
✅ Membantu untuk cuci toksin dalaman
✅ Membantu untuk cantikkan kulit .
.
B complex .
✅ menghilangkan selaput lendir ✅ bantu sebagai anti stress
✅ bantu untuk masalah migrain
✅ bantu untuk masalah senggut
✅ bantu untuk masalah sendi
✅ bantu membekalkan tenaga

Nak consume salah satu je? Boleh sangat boleh ikhtiar dgn alfalfa 🥰

Jangan segan segan ws aifaa tau hehe , the best consulation and best price aifaa bagi ❤

More consultation & order , 
Trusted SID
Aifaa
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naksetresdungpromo

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    🌟PROMO SET RESDUNG BAJET🌟

    Alfalfa .
    ✅Meningkatkan antibody
    ✅Membersihkan darah dari alergen penyebab resdung
    ✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
    ✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung
    ✅ Membantu untuk cuci toksin dalaman
    ✅ Membantu untuk cantikkan kulit .
    .
    B complex .
    ✅ menghilangkan selaput lendir ✅ bantu sebagai anti stress
    ✅ bantu untuk masalah migrain
    ✅ bantu untuk masalah senggut
    ✅ bantu untuk masalah sendi
    ✅ bantu membekalkan tenaga

    Nak consume salah satu je? Boleh sangat boleh ikhtiar dgn alfalfa 🥰

    Jangan segan segan ws aifaa tau hehe , the best consulation and best price aifaa bagi ❤

    More consultation & order ,
    Trusted SID
    Aifaa
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naksetresdungpromo

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  0  0  31 May, 2020
  • .
🌟PROMO SET RESDUNG BAJET🌟

Alfalfa .
✅Meningkatkan antibody
✅Membersihkan darah dari alergen penyebab resdung
✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung
✅ Membantu untuk cuci toksin dalaman
✅ Membantu untuk cantikkan kulit .
.
B complex .
✅ menghilangkan selaput lendir ✅ bantu sebagai anti stress
✅ bantu untuk masalah migrain
✅ bantu untuk masalah senggut
✅ bantu untuk masalah sendi
✅ bantu membekalkan tenaga

Nak consume salah satu je? Boleh sangat boleh ikhtiar dgn alfalfa 🥰

Jangan segan segan ws aifaa tau hehe , the best consulation and best price aifaa bagi ❤

More consultation & order , 
Trusted SID
Aifaa
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naksetresdungpromo

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    🌟PROMO SET RESDUNG BAJET🌟

    Alfalfa .
    ✅Meningkatkan antibody
    ✅Membersihkan darah dari alergen penyebab resdung
    ✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
    ✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung
    ✅ Membantu untuk cuci toksin dalaman
    ✅ Membantu untuk cantikkan kulit .
    .
    B complex .
    ✅ menghilangkan selaput lendir ✅ bantu sebagai anti stress
    ✅ bantu untuk masalah migrain
    ✅ bantu untuk masalah senggut
    ✅ bantu untuk masalah sendi
    ✅ bantu membekalkan tenaga

    Nak consume salah satu je? Boleh sangat boleh ikhtiar dgn alfalfa 🥰

    Jangan segan segan ws aifaa tau hehe , the best consulation and best price aifaa bagi ❤

    More consultation & order ,
    Trusted SID
    Aifaa
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naksetresdungpromo

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  0  0  31 May, 2020
  • .
🌟PROMO SET RESDUNG BAJET🌟

Alfalfa .
✅Meningkatkan antibody
✅Membersihkan darah dari alergen penyebab resdung
✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung
✅ Membantu untuk cuci toksin dalaman
✅ Membantu untuk cantikkan kulit .
.
B complex .
✅ menghilangkan selaput lendir ✅ bantu sebagai anti stress
✅ bantu untuk masalah migrain
✅ bantu untuk masalah senggut
✅ bantu untuk masalah sendi
✅ bantu membekalkan tenaga

Nak consume salah satu je? Boleh sangat boleh ikhtiar dgn alfalfa 🥰

Jangan segan segan ws aifaa tau hehe , the best consulation and best price aifaa bagi ❤

More consultation & order , 
Trusted SID
Aifaa
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naksetresdungpromo

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    🌟PROMO SET RESDUNG BAJET🌟

    Alfalfa .
    ✅Meningkatkan antibody
    ✅Membersihkan darah dari alergen penyebab resdung
    ✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
    ✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung
    ✅ Membantu untuk cuci toksin dalaman
    ✅ Membantu untuk cantikkan kulit .
    .
    B complex .
    ✅ menghilangkan selaput lendir ✅ bantu sebagai anti stress
    ✅ bantu untuk masalah migrain
    ✅ bantu untuk masalah senggut
    ✅ bantu untuk masalah sendi
    ✅ bantu membekalkan tenaga

    Nak consume salah satu je? Boleh sangat boleh ikhtiar dgn alfalfa 🥰

    Jangan segan segan ws aifaa tau hehe , the best consulation and best price aifaa bagi ❤

    More consultation & order ,
    Trusted SID
    Aifaa
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naksetresdungpromo

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  0  0  31 May, 2020
  • .
🌟PROMO SET RESDUNG BAJET🌟

Alfalfa .
✅Meningkatkan antibody
✅Membersihkan darah dari alergen penyebab resdung
✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung
✅ Membantu untuk cuci toksin dalaman
✅ Membantu untuk cantikkan kulit .
.
B complex .
✅ menghilangkan selaput lendir ✅ bantu sebagai anti stress
✅ bantu untuk masalah migrain
✅ bantu untuk masalah senggut
✅ bantu untuk masalah sendi
✅ bantu membekalkan tenaga

Nak consume salah satu je? Boleh sangat boleh ikhtiar dgn alfalfa 🥰

Jangan segan segan ws aifaa tau hehe , the best consulation and best price aifaa bagi ❤

More consultation & order , 
Trusted SID
Aifaa
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naksetresdungpromo

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    🌟PROMO SET RESDUNG BAJET🌟

    Alfalfa .
    ✅Meningkatkan antibody
    ✅Membersihkan darah dari alergen penyebab resdung
    ✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
    ✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung
    ✅ Membantu untuk cuci toksin dalaman
    ✅ Membantu untuk cantikkan kulit .
    .
    B complex .
    ✅ menghilangkan selaput lendir ✅ bantu sebagai anti stress
    ✅ bantu untuk masalah migrain
    ✅ bantu untuk masalah senggut
    ✅ bantu untuk masalah sendi
    ✅ bantu membekalkan tenaga

    Nak consume salah satu je? Boleh sangat boleh ikhtiar dgn alfalfa 🥰

    Jangan segan segan ws aifaa tau hehe , the best consulation and best price aifaa bagi ❤

    More consultation & order ,
    Trusted SID
    Aifaa
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naksetresdungpromo

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  1  0  31 May, 2020
  • .
🌟PROMO SET RESDUNG BAJET🌟

Alfalfa .
✅Meningkatkan antibody
✅Membersihkan darah dari alergen penyebab resdung
✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung
✅ Membantu untuk cuci toksin dalaman
✅ Membantu untuk cantikkan kulit .
.
B complex .
✅ menghilangkan selaput lendir ✅ bantu sebagai anti stress
✅ bantu untuk masalah migrain
✅ bantu untuk masalah senggut
✅ bantu untuk masalah sendi
✅ bantu membekalkan tenaga

Nak consume salah satu je? Boleh sangat boleh ikhtiar dgn alfalfa 🥰

Jangan segan segan ws aifaa tau hehe , the best consulation and best price aifaa bagi ❤

More consultation & order , 
Trusted SID
Aifaa
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naksetresdungpromo

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    🌟PROMO SET RESDUNG BAJET🌟

    Alfalfa .
    ✅Meningkatkan antibody
    ✅Membersihkan darah dari alergen penyebab resdung
    ✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
    ✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung
    ✅ Membantu untuk cuci toksin dalaman
    ✅ Membantu untuk cantikkan kulit .
    .
    B complex .
    ✅ menghilangkan selaput lendir ✅ bantu sebagai anti stress
    ✅ bantu untuk masalah migrain
    ✅ bantu untuk masalah senggut
    ✅ bantu untuk masalah sendi
    ✅ bantu membekalkan tenaga

    Nak consume salah satu je? Boleh sangat boleh ikhtiar dgn alfalfa 🥰

    Jangan segan segan ws aifaa tau hehe , the best consulation and best price aifaa bagi ❤

    More consultation & order ,
    Trusted SID
    Aifaa
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naksetresdungpromo

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  1  0  31 May, 2020
  • .
🌟PROMO SET RESDUNG BAJET🌟

Alfalfa .
✅Meningkatkan antibody
✅Membersihkan darah dari alergen penyebab resdung
✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung
✅ Membantu untuk cuci toksin dalaman
✅ Membantu untuk cantikkan kulit .

B complex .
✅ menghilangkan selaput lendir
✅ bantu sebagai anti stress
✅ bantu untuk masalah migrain
✅ bantu untuk masalah senggut
✅ bantu untuk masalah sendi
✅ bantu membekalkan tenaga

Nak consume salah satu je? Boleh sangat boleh ikhtiar dgn alfalfa 🥰

Jangan segan segan ws aifaa tau hehe , the best consulation and best price aifaa bagi ❤

More consultation & order , 
Trusted SID
Aifaa
📲http://www.wasap.my/601120896271/naksetresdungpromo

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    🌟PROMO SET RESDUNG BAJET🌟

    Alfalfa .
    ✅Meningkatkan antibody
    ✅Membersihkan darah dari alergen penyebab resdung
    ✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
    ✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung
    ✅ Membantu untuk cuci toksin dalaman
    ✅ Membantu untuk cantikkan kulit .

    B complex .
    ✅ menghilangkan selaput lendir
    ✅ bantu sebagai anti stress
    ✅ bantu untuk masalah migrain
    ✅ bantu untuk masalah senggut
    ✅ bantu untuk masalah sendi
    ✅ bantu membekalkan tenaga

    Nak consume salah satu je? Boleh sangat boleh ikhtiar dgn alfalfa 🥰

    Jangan segan segan ws aifaa tau hehe , the best consulation and best price aifaa bagi ❤

    More consultation & order ,
    Trusted SID
    Aifaa
    📲http://www.wasap.my/601120896271/naksetresdungpromo

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  2  0  31 May, 2020
  • Yeayyyyyyyyyy parcel ummi kami dah selamat sampai 🤗
Alhamdulillaah 💕
.
.
Kami sedia memberikan konsultasi dan panduan yang betul tentang cara pengambilan produk Shaklee bagi kesan yang lebih efektif & mengelakkan sebarang kesan sampingan yang tidak diingini 🌸
.
.
🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami
. . 🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum
. . 🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
🌷 Get your  10% discounts (T&C applied)
. . 
Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱:
(for male):
www.wasap.my/60164404711
(for female) :
www.wasap.my/60132378354
. . 
Do follow 👇🏻 for more updates
📷 IG: sakinahaktf_shaklee
🕊️Twitter: @sakinah50004746
. . 
Don't forget to like our FB page:
http://fb.me/F.A.N.S.Shaklee
. . 
Regards,
F.A.N.S.
Authorized Shaklee Distributor & Consultant
. . 
#ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
#ShakleeKualaTerengganuMurah  #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeSungaiPetaniMurah #ShakleeKedahMurah #ShakleeTerengganuMurah #ShakleeSetJimatMurah #ShakleeByFANS #ShakleeTermurahMalaysia #ShakleeDiskaun #ShakleeDiskaun10% #ShakleePromosi #shakleesales #ShakleeYouthMurah
  • Yeayyyyyyyyyy parcel ummi kami dah selamat sampai 🤗
    Alhamdulillaah 💕
    .
    .
    Kami sedia memberikan konsultasi dan panduan yang betul tentang cara pengambilan produk Shaklee bagi kesan yang lebih efektif & mengelakkan sebarang kesan sampingan yang tidak diingini 🌸
    .
    .
    🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami
    . . 🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum
    . . 🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
    🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
    🌷 Get your 10% discounts (T&C applied)
    . .
    Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱:
    (for male):
    www.wasap.my/60164404711
    (for female) :
    www.wasap.my/60132378354
    . .
    Do follow 👇🏻 for more updates
    📷 IG: sakinahaktf_shaklee
    🕊️Twitter: @sakinah50004746
    . .
    Don't forget to like our FB page:
    http://fb.me/F.A.N.S.Shaklee
    . .
    Regards,
    F.A.N.S.
    Authorized Shaklee Distributor & Consultant
    . .
    #ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
    #ShakleeKualaTerengganuMurah #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeSungaiPetaniMurah #ShakleeKedahMurah #ShakleeTerengganuMurah #ShakleeSetJimatMurah #ShakleeByFANS #ShakleeTermurahMalaysia #ShakleeDiskaun #ShakleeDiskaun10% #ShakleePromosi #shakleesales #ShakleeYouthMurah

  •  0  0  31 May, 2020
  • ‼️ ANTARA MANFAAT & FAKTA YANG ANDA PERLU TAHU TENTANG VIVIX ‼️
.
. 🔶 PENCEGAHAN KANSER / TUMOR / KERADANGAN 🔶
🔹 Anti keradangan
🔹 Membantu percepatkan pertumbuhan sel yang rosak akibat kimoterapi
🔹 Mempercepatkan pemulihan sel-sel baharu yang lain
.
. 🔶 PENCEGAHAN MASALAH JANTUNG/ DARAH/PARU-PARU & BUAH PINGGANG / ORGAN DALAMAN 🔶
🔹 Mengawal paras tekanan darah,
🔹 Mengawal paras gula dalam darah 🔹 Mencegah strok dan darah beku
🔹 Melancarkan perjalanan darah ke jantung dan organ lain,
🔹 Mengurangkan lemak & kolestrol dalam darah,
🔹 Mengurangkan alergi
🔹 Menjaga kesihatan sel
🔹 Sebagai fungsi detox
.
. 🔶 Vivix adalah supplemen dan tidak berfungsi sebagai ubat. Vivix Shaklee ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni adalah hasil positif peribadi pengguna Vivix itu sendiri dan kesannya mungkin berbeza setiap individu. .
. 🔶 Pengambilan Vivix adalah sebagai langkah mengurangkan potensi risiko dan menjaga kesihatan sedia ada. Sebarang pengambilan ubatan atas arahan doktor/pakar hendaklah diteruskan sehingga doktor / pakar mengesahkan untuk berbuat sebaliknya.
.
. 🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami
.
. 🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum
.
.
🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
🌷 Get your  10% discounts (T&C applied)

Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱:
(for male):
www.wasap.my/60164404711
(for female) :
www.wasap.my/60132378354

Do follow 👇🏻 for more updates
🕊️Twitter: @sakinah50004746

Don't forget to like our FB page:
http://fb.me/F.A.N.S.Shaklee

Regards,
F.A.N.S.
Authorized Shaklee Distributor & Consultant

#ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
#ShakleeKualaTerengganuMurah  #ShakleeFreePostage
  • ‼️ ANTARA MANFAAT & FAKTA YANG ANDA PERLU TAHU TENTANG VIVIX ‼️
    .
    . 🔶 PENCEGAHAN KANSER / TUMOR / KERADANGAN 🔶
    🔹 Anti keradangan
    🔹 Membantu percepatkan pertumbuhan sel yang rosak akibat kimoterapi
    🔹 Mempercepatkan pemulihan sel-sel baharu yang lain
    .
    . 🔶 PENCEGAHAN MASALAH JANTUNG/ DARAH/PARU-PARU & BUAH PINGGANG / ORGAN DALAMAN 🔶
    🔹 Mengawal paras tekanan darah,
    🔹 Mengawal paras gula dalam darah 🔹 Mencegah strok dan darah beku
    🔹 Melancarkan perjalanan darah ke jantung dan organ lain,
    🔹 Mengurangkan lemak & kolestrol dalam darah,
    🔹 Mengurangkan alergi
    🔹 Menjaga kesihatan sel
    🔹 Sebagai fungsi detox
    .
    . 🔶 Vivix adalah supplemen dan tidak berfungsi sebagai ubat. Vivix Shaklee ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni adalah hasil positif peribadi pengguna Vivix itu sendiri dan kesannya mungkin berbeza setiap individu. .
    . 🔶 Pengambilan Vivix adalah sebagai langkah mengurangkan potensi risiko dan menjaga kesihatan sedia ada. Sebarang pengambilan ubatan atas arahan doktor/pakar hendaklah diteruskan sehingga doktor / pakar mengesahkan untuk berbuat sebaliknya.
    .
    . 🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami
    .
    . 🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum
    .
    .
    🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
    🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
    🌷 Get your 10% discounts (T&C applied)

    Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱:
    (for male):
    www.wasap.my/60164404711
    (for female) :
    www.wasap.my/60132378354

    Do follow 👇🏻 for more updates
    🕊️Twitter: @sakinah50004746

    Don't forget to like our FB page:
    http://fb.me/F.A.N.S.Shaklee

    Regards,
    F.A.N.S.
    Authorized Shaklee Distributor & Consultant

    #ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
    #ShakleeKualaTerengganuMurah #ShakleeFreePostage

  •  0  0  31 May, 2020
  • 🌸YOUTH® PERFECTING SKIN TONER 🌸
.
YOUTH® Skin Care adalah bebas dari lebih dari 2500 bahan kimia toksik dan berbahaya. Ia merupakan 100% semulajadi dan bebas dari Paraben, Phtalates, Hydroquinon, Merkuri, Sodium Lauryl Sulfate(SLS) dan banyak lagi.
.
Kelebihan Toner Youth:
✔Menanggalkan sel kulit mati kesan pencemaran alam sekitar. .
✔Membersihkan kulit sebersih-bersihnya dari sisa-sisa make-up yang degil seperti debuan blusher dan foundation
.
✔Menghidrat dan menyuburkan untuk mencerahkan kulit.
.
Toner sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. .
Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. .
Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.
.
Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam. .
------------------------------------------------------------------
Kandungan Bahan-bahan Botanikal Aktif
------------------------------------------------------------------
.
📎Vital Repair Complex®
📎Ekstrak Anggur Muscadine 📎Green Algae Complex.
.

SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT ✅
.
SESUAI UNTUK LELAKI&PEREMPUAN ✅
.

#tipsputihgebu #toner #youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthshakleepromosi #youthwithyou #youthwithyou2020 #youthshakleeskincare #youthskincareshaklee #youthshakleepromo #youth #shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeoriginal #shakleelover #shakleeterbaik #shakleebest #Shaklee #shakleepromosi #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleepromo #shakleetrustedseller #shakleefreepostage #shakleethebest #shakleediskaun #Shakleemurah #shaklee
  • 🌸YOUTH® PERFECTING SKIN TONER 🌸
    .
    YOUTH® Skin Care adalah bebas dari lebih dari 2500 bahan kimia toksik dan berbahaya. Ia merupakan 100% semulajadi dan bebas dari Paraben, Phtalates, Hydroquinon, Merkuri, Sodium Lauryl Sulfate(SLS) dan banyak lagi.
    .
    Kelebihan Toner Youth:
    ✔Menanggalkan sel kulit mati kesan pencemaran alam sekitar. .
    ✔Membersihkan kulit sebersih-bersihnya dari sisa-sisa make-up yang degil seperti debuan blusher dan foundation
    .
    ✔Menghidrat dan menyuburkan untuk mencerahkan kulit.
    .
    Toner sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. .
    Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. .
    Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.
    .
    Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam. .
    ------------------------------------------------------------------
    Kandungan Bahan-bahan Botanikal Aktif
    ------------------------------------------------------------------
    .
    📎Vital Repair Complex®
    📎Ekstrak Anggur Muscadine 📎Green Algae Complex.
    .

    SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT ✅
    .
    SESUAI UNTUK LELAKI&PEREMPUAN ✅
    .

    #tipsputihgebu #toner #youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthshakleepromosi #youthwithyou #youthwithyou2020 #youthshakleeskincare #youthskincareshaklee #youthshakleepromo #youth #shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeoriginal #shakleelover #shakleeterbaik #shakleebest #Shaklee #shakleepromosi #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleepromo #shakleetrustedseller #shakleefreepostage #shakleethebest #shakleediskaun #Shakleemurah #shaklee

  •  4  0  31 May, 2020
  • 🍃YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser🍃
.
 Ia bertindak pada kulit wajah dengan dengan TIGA FUNGSI utama iaitu:
.
🌻Sebagai make-up remover dengan membersihkan sisa make-up sebersih-bersihnya.
.
🌻Membersihkan dan membasuh kulit daripada kotoran dan habuk dengan lembut termasuk juga menanggalkan sel-sel kulit mati.
.
🌻Melembabkan kulit sewaktu proses pembersihan wajah tanpa mengganggu pH kulit wajah. .
------------------------------------------------------------------
Kandungan Bahan-bahan Botanikal Aktif
------------------------------------------------------------------
.
MUSCADINE GRAPE
📎Mengandungi ekstrak polifenol untuk menjaga, melindungi dan membaiki DNA sekaligus menghalang kolagen dan elastin kulit wajah daripada mengalami kerosakan .
LAMINARA (ALGA HIJAU)
📎Menanggalkan sel kulit mati dan memberi hidrasi pada kulit agar kulit sentiasa lembab.
.
MINYAK AVOKADO
📎Kaya dengan antioksidan.
📎Melembapkan kulit semasa membersihkan wajah, menjadikan kulit lebih halus dan lembap
.
EKSTRAK YIS
📎Mengurangkan tekanan oksidatif pada kulit dan menjadikan kulit wajah lebih anjal dan tegang.
📎Menghalang proses pembentukan kedutan dan tompok penuaan pada kulit wajah.
.
SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN✅
.
SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT ✅
.
8 TAHUN KAJIAN ✅
.
DERMATOLOGIST TESTED✅

Nak dapatkan ?

Whatsapp segera!
.

#cleanser #facecleanser #youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthshakleepromosi #youthwithyou #youthwithyou2020 #youthshakleeskincare #youthskincareshaklee #youthshakleepromo #youthshakleemalaysia #youth #shakleemalaysia #shakleelifeamazing #shakleemurah #ShakleeEffect #shakleeoriginal #shakleelover #shakleeterbaik #shakleebest #Shaklee #shakleepromosi #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleepromo #shakleetrustedseller #shakleefreepostage #shakleethebest #shakleesale
  • 🍃YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser🍃
    .
    Ia bertindak pada kulit wajah dengan dengan TIGA FUNGSI utama iaitu:
    .
    🌻Sebagai make-up remover dengan membersihkan sisa make-up sebersih-bersihnya.
    .
    🌻Membersihkan dan membasuh kulit daripada kotoran dan habuk dengan lembut termasuk juga menanggalkan sel-sel kulit mati.
    .
    🌻Melembabkan kulit sewaktu proses pembersihan wajah tanpa mengganggu pH kulit wajah. .
    ------------------------------------------------------------------
    Kandungan Bahan-bahan Botanikal Aktif
    ------------------------------------------------------------------
    .
    MUSCADINE GRAPE
    📎Mengandungi ekstrak polifenol untuk menjaga, melindungi dan membaiki DNA sekaligus menghalang kolagen dan elastin kulit wajah daripada mengalami kerosakan .
    LAMINARA (ALGA HIJAU)
    📎Menanggalkan sel kulit mati dan memberi hidrasi pada kulit agar kulit sentiasa lembab.
    .
    MINYAK AVOKADO
    📎Kaya dengan antioksidan.
    📎Melembapkan kulit semasa membersihkan wajah, menjadikan kulit lebih halus dan lembap
    .
    EKSTRAK YIS
    📎Mengurangkan tekanan oksidatif pada kulit dan menjadikan kulit wajah lebih anjal dan tegang.
    📎Menghalang proses pembentukan kedutan dan tompok penuaan pada kulit wajah.
    .
    SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN✅
    .
    SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT ✅
    .
    8 TAHUN KAJIAN ✅
    .
    DERMATOLOGIST TESTED✅

    Nak dapatkan ?

    Whatsapp segera!
    .

    #cleanser #facecleanser #youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthshakleepromosi #youthwithyou #youthwithyou2020 #youthshakleeskincare #youthskincareshaklee #youthshakleepromo #youthshakleemalaysia #youth #shakleemalaysia #shakleelifeamazing #shakleemurah #ShakleeEffect #shakleeoriginal #shakleelover #shakleeterbaik #shakleebest #Shaklee #shakleepromosi #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleepromo #shakleetrustedseller #shakleefreepostage #shakleethebest #shakleesale

  •  4  0  31 May, 2020
  • Minyak ikan & DHA? OmegaGuard ada😊
.
. 
Fungsi EPA.
.
💥Mencegah kanser
💥Mencegah pembekuan darah.
💥Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan.
💥Baik untuk pesakit jantung.
💥Menghindar tekanan perasaan.
💥Mencegah penyakit darah tinggi.
. 
Tugas DHA.
.
💥Mencegah asma.
💥Meningkatkan daya seksual.
💥Mencegah sakit kulit.
💥Mengelakkan kanser payu dara.
💥Mengelak kanser prostat.
💥Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan.
💥Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan. .
.
. 
#shakleeproducts 
#shakleebyqob
#shakleemurah
#ESPshaklee
#shakleemalaysia
#shakleefreepostage
#setcantik
#setkurus
#kitajagakita
  • Minyak ikan & DHA? OmegaGuard ada😊
    .
    .
    Fungsi EPA.
    .
    💥Mencegah kanser
    💥Mencegah pembekuan darah.
    💥Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan.
    💥Baik untuk pesakit jantung.
    💥Menghindar tekanan perasaan.
    💥Mencegah penyakit darah tinggi.
    .
    Tugas DHA.
    .
    💥Mencegah asma.
    💥Meningkatkan daya seksual.
    💥Mencegah sakit kulit.
    💥Mengelakkan kanser payu dara.
    💥Mengelak kanser prostat.
    💥Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan.
    💥Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan. .
    .
    .
    #shakleeproducts
    #shakleebyqob
    #shakleemurah
    #ESPshaklee
    #shakleemalaysia
    #shakleefreepostage
    #setcantik
    #setkurus
    #kitajagakita

  •  4  0  31 May, 2020
  • Night uollss! .
.
Deen Nak sebarkan berita tergempar ni. Mesti ramai yang ternanti-nanti untuk mendapatkan individual item Youth Skincare; .
.
Formulasi 100% tumbuhan, tanpa 1500 bahan kimia berbahaya, yang mengambil masa 8 tahun berserta kajian klinikal terhadap semua wanita untuk mendapatkan kulit lebih baik dengan Youth😊
.
Kini boleh didapati secara loose item. 💯
.
Walaubagaimanapun, untuk pembelian fullset, anda masih jimat lebih untuk FREE POSTAGE, FREE KEAHLIAN bernilai RM80, FREE vitamin C+E dalam capsule emas bernilai RM432.
.
Berminat untuk mendapatkan hari ini,
.
whatsapp deen segera!

011-64248896
011-64248896
011-64248896
.

#serum #youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthshakleepromosi #youthwithyou #youthwithyou2020 #youthshakleeskincare #youthskincareshaklee #youthshakleepromo #youth #youthshakleemalaysia #youtuber #shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeoriginal #shakleelover #shakleeterbaik #shakleebest #Shaklee #shakleepromosi #shakleeffect #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleepromo #shaklee #shakleetrustedseller #shakleefreepostage #shakleethebest
  • Night uollss! .
    .
    Deen Nak sebarkan berita tergempar ni. Mesti ramai yang ternanti-nanti untuk mendapatkan individual item Youth Skincare; .
    .
    Formulasi 100% tumbuhan, tanpa 1500 bahan kimia berbahaya, yang mengambil masa 8 tahun berserta kajian klinikal terhadap semua wanita untuk mendapatkan kulit lebih baik dengan Youth😊
    .
    Kini boleh didapati secara loose item. 💯
    .
    Walaubagaimanapun, untuk pembelian fullset, anda masih jimat lebih untuk FREE POSTAGE, FREE KEAHLIAN bernilai RM80, FREE vitamin C+E dalam capsule emas bernilai RM432.
    .
    Berminat untuk mendapatkan hari ini,
    .
    whatsapp deen segera!

    011-64248896
    011-64248896
    011-64248896
    .

    #serum #youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthshakleepromosi #youthwithyou #youthwithyou2020 #youthshakleeskincare #youthskincareshaklee #youthshakleepromo #youth #youthshakleemalaysia #youtuber #shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeoriginal #shakleelover #shakleeterbaik #shakleebest #Shaklee #shakleepromosi #shakleeffect #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleepromo #shaklee #shakleetrustedseller #shakleefreepostage #shakleethebest

  •  6  0  30 May, 2020
  • Good news🎇🎉🎊🎆🎇🎉🎊🎆
.
Youth SKIN CARE is available in loose item!! Korang boleh grab mana2 produk secara berasingan!! Yeahhhh!!
.
Ramai yang menanti nanti loose item ni. Dan deen nak bagitau korang memang best skin care ni. Dan sangat berbaloi sebab nya tahan LAMA. Boleh tahan 7 /8 bulan !!!!!
.

Kalau nak tahu kan setiap produk dalam Youth Skincare dihasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol. Dalam Youth sendiri ada Vitamin A , Vitamin C , Vitamin E yang sangat bagus untuk kulit. . .
🌷 RADIANCE C+E
Menggebukan, mencerahkan dan mengurangkan garisan halus, kedutan, pigmentation, menambahbaik struktur kulit serta menyekatakan tona wajah
.

Nak Deen bantu selesaikan masalah kulit dengan Youth Skincare boleh dm or whatsapp Deen segera okay? .
.
Deen
Trusted SID
011-64248896
.

#youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthshakleepromosi #youthwithyou #youthwithyou2020 #youthshakleeskincare #youthshakleeeffect #youthskincareshaklee #youthshakleepromo #youthshakleemalaysia #youth #youtube #shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeoriginal #shakleelover #shakleeterbaik #shakleebest #Shaklee #shakleepromosi #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleepromo #shakleetrustedseller #shakleefreepostage #shakleethebest #shakleemurahsangat #ShakleeJerawat
  • Good news🎇🎉🎊🎆🎇🎉🎊🎆
    .
    Youth SKIN CARE is available in loose item!! Korang boleh grab mana2 produk secara berasingan!! Yeahhhh!!
    .
    Ramai yang menanti nanti loose item ni. Dan deen nak bagitau korang memang best skin care ni. Dan sangat berbaloi sebab nya tahan LAMA. Boleh tahan 7 /8 bulan !!!!!
    .

    Kalau nak tahu kan setiap produk dalam Youth Skincare dihasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol. Dalam Youth sendiri ada Vitamin A , Vitamin C , Vitamin E yang sangat bagus untuk kulit. . .
    🌷 RADIANCE C+E
    Menggebukan, mencerahkan dan mengurangkan garisan halus, kedutan, pigmentation, menambahbaik struktur kulit serta menyekatakan tona wajah
    .

    Nak Deen bantu selesaikan masalah kulit dengan Youth Skincare boleh dm or whatsapp Deen segera okay? .
    .
    Deen
    Trusted SID
    011-64248896
    .

    #youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthshakleepromosi #youthwithyou #youthwithyou2020 #youthshakleeskincare #youthshakleeeffect #youthskincareshaklee #youthshakleepromo #youthshakleemalaysia #youth #youtube #shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeoriginal #shakleelover #shakleeterbaik #shakleebest #Shaklee #shakleepromosi #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleepromo #shakleetrustedseller #shakleefreepostage #shakleethebest #shakleemurahsangat #ShakleeJerawat

  •  6  0  30 May, 2020
  • NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH!
.
Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊
.
💕 Youth Night Cream (tahan 3-4 bulan )
Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍
.
Nak harga murah ? Get yours now while stocks last!
.
Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤
.
DeenShaklee
www.wasap.my/601164248896/nakyouth
.
#youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthshakleepromosi #youthwithyou #youthshakleeskincare #youthshakleeeffect #youthshakleepromo #youthshakleemalaysia #youth #shakleekotadamansara #shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #ShakleeEffect #shakleeoriginal #shakleeeffects #shakleelover #shakleeterbaik #shakleebest #Shaklee #shakleepromosi #shakleeffect #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleepromo #shakleetrustedseller #shakleefreepostage #shakleethebest #shakleediskaun
  • NOW is the BEST TIME untuk korang grab YOUTH!
    .
    Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊
    .
    💕 Youth Night Cream (tahan 3-4 bulan )
    Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍
    .
    Nak harga murah ? Get yours now while stocks last!
    .
    Click link di bio untuk pertanyaan lanjut❤
    .
    DeenShaklee
    www.wasap.my/601164248896/nakyouth
    .
    #youthshakleemurah #youthtothepeople #youthshaklee #youthshakleepromosi #youthwithyou #youthshakleeskincare #youthshakleeeffect #youthshakleepromo #youthshakleemalaysia #youth #shakleekotadamansara #shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #ShakleeEffect #shakleeoriginal #shakleeeffects #shakleelover #shakleeterbaik #shakleebest #Shaklee #shakleepromosi #shakleeffect #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleepromo #shakleetrustedseller #shakleefreepostage #shakleethebest #shakleediskaun

  •  5  0  30 May, 2020
  • .
📌ESP RESTOCK JULY‼️
📌ESP RESTOCK JULY‼️
📌ESP RESTOCK JULY‼️
.
Tumpang lalu model @shakleebyaifaaaaaaaaaa nak lalu🙈
.
Cuba tengokk firreen tengah pegang apa? Yes, semestinya ESP yang memang semua orang nak sebab item ni antara item yang paling hotselling tau😍
.
Apa kelebihan ESP ni? Swipe sebelah kalau nak tahu kenapa semua orang dok gilakan ESP sebab banyak sangat benefits dia😱
.
OKAY KAT SINI AIFAA NAK BAGITAHU YANG ESP AKAN RESTOCK BY JULY🤩
.
SO SESIAPA NAK LOCK ORDER ESP DENGAN AIFAA OR NAK TAHU DULU BOLEH KLIK LINK KAT BIO OKAYYY🤭
.
MEMANG HARGA PROMO AIFAA BAGI SIAP FREE POSTAGE, FREE COD MELAKA👀 JOMM LOCK ORDER ANDA SEKARANG‼️ More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    .
    Tumpang lalu model @shakleebyaifaaaaaaaaaa nak lalu🙈
    .
    Cuba tengokk firreen tengah pegang apa? Yes, semestinya ESP yang memang semua orang nak sebab item ni antara item yang paling hotselling tau😍
    .
    Apa kelebihan ESP ni? Swipe sebelah kalau nak tahu kenapa semua orang dok gilakan ESP sebab banyak sangat benefits dia😱
    .
    OKAY KAT SINI AIFAA NAK BAGITAHU YANG ESP AKAN RESTOCK BY JULY🤩
    .
    SO SESIAPA NAK LOCK ORDER ESP DENGAN AIFAA OR NAK TAHU DULU BOLEH KLIK LINK KAT BIO OKAYYY🤭
    .
    MEMANG HARGA PROMO AIFAA BAGI SIAP FREE POSTAGE, FREE COD MELAKA👀 JOMM LOCK ORDER ANDA SEKARANG‼️ More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  2  0  30 May, 2020
  • .
📌ESP RESTOCK JULY‼️
📌ESP RESTOCK JULY‼️
📌ESP RESTOCK JULY‼️
.
Tumpang lalu model @shakleebyaifaaaaaaaaaa nak lalu🙈
.
Cuba tengokk firreen tengah pegang apa? Yes, semestinya ESP yang memang semua orang nak sebab item ni antara item yang paling hotselling tau😍
.
Apa kelebihan ESP ni? Swipe sebelah kalau nak tahu kenapa semua orang dok gilakan ESP sebab banyak sangat benefits dia😱
.
OKAY KAT SINI AIFAA NAK BAGITAHU YANG ESP AKAN RESTOCK BY JULY🤩
.
SO SESIAPA NAK LOCK ORDER ESP DENGAN AIFAA OR NAK TAHU DULU BOLEH KLIK LINK KAT BIO OKAYYY🤭
.
MEMANG HARGA PROMO AIFAA BAGI SIAP FREE POSTAGE, FREE COD MELAKA👀 JOMM LOCK ORDER ANDA SEKARANG‼️ More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    .
    Tumpang lalu model @shakleebyaifaaaaaaaaaa nak lalu🙈
    .
    Cuba tengokk firreen tengah pegang apa? Yes, semestinya ESP yang memang semua orang nak sebab item ni antara item yang paling hotselling tau😍
    .
    Apa kelebihan ESP ni? Swipe sebelah kalau nak tahu kenapa semua orang dok gilakan ESP sebab banyak sangat benefits dia😱
    .
    OKAY KAT SINI AIFAA NAK BAGITAHU YANG ESP AKAN RESTOCK BY JULY🤩
    .
    SO SESIAPA NAK LOCK ORDER ESP DENGAN AIFAA OR NAK TAHU DULU BOLEH KLIK LINK KAT BIO OKAYYY🤭
    .
    MEMANG HARGA PROMO AIFAA BAGI SIAP FREE POSTAGE, FREE COD MELAKA👀 JOMM LOCK ORDER ANDA SEKARANG‼️ More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  5  0  30 May, 2020
  • .
📌ESP RESTOCK JULY‼️
📌ESP RESTOCK JULY‼️
📌ESP RESTOCK JULY‼️
.
Tumpang lalu model @shakleebyaifaaaaaaaaaa nak lalu🙈
.
Cuba tengokk firreen tengah pegang apa? Yes, semestinya ESP yang memang semua orang nak sebab item ni antara item yang paling hotselling tau😍
.
Apa kelebihan ESP ni? Swipe sebelah kalau nak tahu kenapa semua orang dok gilakan ESP sebab banyak sangat benefits dia😱
.
OKAY KAT SINI AIFAA NAK BAGITAHU YANG ESP AKAN RESTOCK BY JULY🤩
.
SO SESIAPA NAK LOCK ORDER ESP DENGAN AIFAA OR NAK TAHU DULU BOLEH KLIK LINK KAT BIO OKAYYY🤭
.
MEMANG HARGA PROMO AIFAA BAGI SIAP FREE POSTAGE, FREE COD MELAKA👀 JOMM LOCK ORDER ANDA SEKARANG‼️ More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    .
    Tumpang lalu model @shakleebyaifaaaaaaaaaa nak lalu🙈
    .
    Cuba tengokk firreen tengah pegang apa? Yes, semestinya ESP yang memang semua orang nak sebab item ni antara item yang paling hotselling tau😍
    .
    Apa kelebihan ESP ni? Swipe sebelah kalau nak tahu kenapa semua orang dok gilakan ESP sebab banyak sangat benefits dia😱
    .
    OKAY KAT SINI AIFAA NAK BAGITAHU YANG ESP AKAN RESTOCK BY JULY🤩
    .
    SO SESIAPA NAK LOCK ORDER ESP DENGAN AIFAA OR NAK TAHU DULU BOLEH KLIK LINK KAT BIO OKAYYY🤭
    .
    MEMANG HARGA PROMO AIFAA BAGI SIAP FREE POSTAGE, FREE COD MELAKA👀 JOMM LOCK ORDER ANDA SEKARANG‼️ More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  4  0  30 May, 2020
  • .
📌ESP RESTOCK JULY‼️
📌ESP RESTOCK JULY‼️
📌ESP RESTOCK JULY‼️
.
Tumpang lalu model @shakleebyaifaaaaaaaaaa nak lalu🙈
.
Cuba tengokk firreen tengah pegang apa? Yes, semestinya ESP yang memang semua orang nak sebab item ni antara item yang paling hotselling tau😍
.
Apa kelebihan ESP ni? Swipe sebelah kalau nak tahu kenapa semua orang dok gilakan ESP sebab banyak sangat benefits dia😱
.
OKAY KAT SINI AIFAA NAK BAGITAHU YANG ESP AKAN RESTOCK BY JULY🤩
.
SO SESIAPA NAK LOCK ORDER ESP DENGAN AIFAA OR NAK TAHU DULU BOLEH KLIK LINK KAT BIO OKAYYY🤭
.
MEMANG HARGA PROMO AIFAA BAGI SIAP FREE POSTAGE, FREE COD MELAKA👀 JOMM LOCK ORDER ANDA SEKARANG‼️ More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    .
    Tumpang lalu model @shakleebyaifaaaaaaaaaa nak lalu🙈
    .
    Cuba tengokk firreen tengah pegang apa? Yes, semestinya ESP yang memang semua orang nak sebab item ni antara item yang paling hotselling tau😍
    .
    Apa kelebihan ESP ni? Swipe sebelah kalau nak tahu kenapa semua orang dok gilakan ESP sebab banyak sangat benefits dia😱
    .
    OKAY KAT SINI AIFAA NAK BAGITAHU YANG ESP AKAN RESTOCK BY JULY🤩
    .
    SO SESIAPA NAK LOCK ORDER ESP DENGAN AIFAA OR NAK TAHU DULU BOLEH KLIK LINK KAT BIO OKAYYY🤭
    .
    MEMANG HARGA PROMO AIFAA BAGI SIAP FREE POSTAGE, FREE COD MELAKA👀 JOMM LOCK ORDER ANDA SEKARANG‼️ More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  3  0  30 May, 2020
  • .
📌ESP RESTOCK JULY‼️
📌ESP RESTOCK JULY‼️
📌ESP RESTOCK JULY‼️
.
Tumpang lalu model @shakleebyaifaaaaaaaaaa nak lalu🙈
.
Cuba tengokk firreen tengah pegang apa? Yes, semestinya ESP yang memang semua orang nak sebab item ni antara item yang paling hotselling tau😍
.
Apa kelebihan ESP ni? Swipe sebelah kalau nak tahu kenapa semua orang dok gilakan ESP sebab banyak sangat benefits dia😱
.
OKAY KAT SINI AIFAA NAK BAGITAHU YANG ESP AKAN RESTOCK BY JULY🤩
.
SO SESIAPA NAK LOCK ORDER ESP DENGAN AIFAA OR NAK TAHU DULU BOLEH KLIK LINK KAT BIO OKAYYY🤭
.
MEMANG HARGA PROMO AIFAA BAGI SIAP FREE POSTAGE, FREE COD MELAKA👀 JOMM LOCK ORDER ANDA SEKARANG‼️ More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    .
    Tumpang lalu model @shakleebyaifaaaaaaaaaa nak lalu🙈
    .
    Cuba tengokk firreen tengah pegang apa? Yes, semestinya ESP yang memang semua orang nak sebab item ni antara item yang paling hotselling tau😍
    .
    Apa kelebihan ESP ni? Swipe sebelah kalau nak tahu kenapa semua orang dok gilakan ESP sebab banyak sangat benefits dia😱
    .
    OKAY KAT SINI AIFAA NAK BAGITAHU YANG ESP AKAN RESTOCK BY JULY🤩
    .
    SO SESIAPA NAK LOCK ORDER ESP DENGAN AIFAA OR NAK TAHU DULU BOLEH KLIK LINK KAT BIO OKAYYY🤭
    .
    MEMANG HARGA PROMO AIFAA BAGI SIAP FREE POSTAGE, FREE COD MELAKA👀 JOMM LOCK ORDER ANDA SEKARANG‼️ More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  3  0  30 May, 2020
  • .
📌ESP RESTOCK JULY‼️
📌ESP RESTOCK JULY‼️
📌ESP RESTOCK JULY‼️
.
Tumpang lalu model @shakleebyaifaaaaaaaaaa nak lalu🙈
.
Cuba tengokk firreen tengah pegang apa? Yes, semestinya ESP yang memang semua orang nak sebab item ni antara item yang paling hotselling tau😍
.
Apa kelebihan ESP ni? Swipe sebelah kalau nak tahu kenapa semua orang dok gilakan ESP sebab banyak sangat benefits dia😱
.
OKAY KAT SINI AIFAA NAK BAGITAHU YANG ESP AKAN RESTOCK BY JULY🤩
.
SO SESIAPA NAK LOCK ORDER ESP DENGAN AIFAA OR NAK TAHU DULU BOLEH KLIK LINK KAT BIO OKAYYY🤭
.
MEMANG HARGA PROMO AIFAA BAGI SIAP FREE POSTAGE, FREE COD MELAKA👀 JOMM LOCK ORDER ANDA SEKARANG‼️ More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    📌ESP RESTOCK JULY‼️
    .
    Tumpang lalu model @shakleebyaifaaaaaaaaaa nak lalu🙈
    .
    Cuba tengokk firreen tengah pegang apa? Yes, semestinya ESP yang memang semua orang nak sebab item ni antara item yang paling hotselling tau😍
    .
    Apa kelebihan ESP ni? Swipe sebelah kalau nak tahu kenapa semua orang dok gilakan ESP sebab banyak sangat benefits dia😱
    .
    OKAY KAT SINI AIFAA NAK BAGITAHU YANG ESP AKAN RESTOCK BY JULY🤩
    .
    SO SESIAPA NAK LOCK ORDER ESP DENGAN AIFAA OR NAK TAHU DULU BOLEH KLIK LINK KAT BIO OKAYYY🤭
    .
    MEMANG HARGA PROMO AIFAA BAGI SIAP FREE POSTAGE, FREE COD MELAKA👀 JOMM LOCK ORDER ANDA SEKARANG‼️ More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  2  0  30 May, 2020
  • 🌹𝑽𝑰𝑻𝑨𝑴𝑰𝑵 𝑬 𝑪𝑶𝑴𝑷𝑳𝑬𝑿🌹
.
VITAMIN E adalah antara supplement wajib dalam set kecantikan. Rata-rata customer yang consume VITAMIN E ni mesti akan bagi feedback positive. Jom tengok sikit apa kebaikan lain VITAMIN E
.
.
KEBAIKAN VITAMIN E
. .
🔎 Mengurangkan parut (satu badan)
🔎 Mengawal masalah kulit berminyak
🔎 Memperbaiki kulit kering & kusam
🔎 Mengatasi whitehead & blackheads
🔎 Mengatasi jeragat
🔎 Mengurangkan eyebag
🔎 Awet muda
🔎 Melicinkan kulit
🔎 Memulihkan struktur & tona kulit
🔎 Melindung kulit dari sunburn
🔎 Mencegah kanser
🔎 Melindungi jantung
🔎 Mengurangkan bengkak susu, puting luka masa penyusuan
.
Berminat? Nak tahu lebih lanjut? Boleh pm Hajar laju2 tau💕🤩 More info, consultation and order,
Hajar Azhari
Trusted SID
📲0163978199
.
. . 
#shakleeproducts #shakleebyhjrazhri #vitaminE #sayajualshakleemurahmalaysia #shakleemalaysia #missshaklee #shakleemurah #shakleeeffects #shakleefreepostage #vitamin #shakleejualmurah #setcantik  #kulitputih #kulitsihat #kulitgebu #gebu #putih #cerah #anjal #jerawat #parut #vitaminkulit #vitaminuntukparut #vitaminshakleemalaysia #vitaminmurah
  • 🌹𝑽𝑰𝑻𝑨𝑴𝑰𝑵 𝑬 𝑪𝑶𝑴𝑷𝑳𝑬𝑿🌹
    .
    VITAMIN E adalah antara supplement wajib dalam set kecantikan. Rata-rata customer yang consume VITAMIN E ni mesti akan bagi feedback positive. Jom tengok sikit apa kebaikan lain VITAMIN E
    .
    .
    KEBAIKAN VITAMIN E
    . .
    🔎 Mengurangkan parut (satu badan)
    🔎 Mengawal masalah kulit berminyak
    🔎 Memperbaiki kulit kering & kusam
    🔎 Mengatasi whitehead & blackheads
    🔎 Mengatasi jeragat
    🔎 Mengurangkan eyebag
    🔎 Awet muda
    🔎 Melicinkan kulit
    🔎 Memulihkan struktur & tona kulit
    🔎 Melindung kulit dari sunburn
    🔎 Mencegah kanser
    🔎 Melindungi jantung
    🔎 Mengurangkan bengkak susu, puting luka masa penyusuan
    .
    Berminat? Nak tahu lebih lanjut? Boleh pm Hajar laju2 tau💕🤩 More info, consultation and order,
    Hajar Azhari
    Trusted SID
    📲0163978199
    .
    . .
    #shakleeproducts #shakleebyhjrazhri #vitaminE #sayajualshakleemurahmalaysia #shakleemalaysia #missshaklee #shakleemurah #shakleeeffects #shakleefreepostage #vitamin #shakleejualmurah #setcantik #kulitputih #kulitsihat #kulitgebu #gebu #putih #cerah #anjal #jerawat #parut #vitaminkulit #vitaminuntukparut #vitaminshakleemalaysia #vitaminmurah

  •  2  0  30 May, 2020
  • .
NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
.
Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
.
Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
.
So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
.
KELEBIHAN ESP :
🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
🌱 Bantu menahan rasa lapar
🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
🌱 Memulihkan kedutan
🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
.
So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
. 
More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
    .
    Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
    .
    Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
    .
    So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
    .
    KELEBIHAN ESP :
    🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
    🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
    🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
    🌱 Bantu menahan rasa lapar
    🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
    🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
    🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
    🌱 Memulihkan kedutan
    🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
    🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
    .
    So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
    .
    More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  3  0  30 May, 2020
  • .
NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
.
Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
.
Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
.
So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
.
KELEBIHAN ESP :
🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
🌱 Bantu menahan rasa lapar
🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
🌱 Memulihkan kedutan
🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
.
So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
. 
More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
    .
    Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
    .
    Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
    .
    So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
    .
    KELEBIHAN ESP :
    🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
    🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
    🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
    🌱 Bantu menahan rasa lapar
    🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
    🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
    🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
    🌱 Memulihkan kedutan
    🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
    🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
    .
    So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
    .
    More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  2  0  30 May, 2020
  • .
NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
.
Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
.
Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
.
So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
.
KELEBIHAN ESP :
🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
🌱 Bantu menahan rasa lapar
🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
🌱 Memulihkan kedutan
🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
.
So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
. 
More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
    .
    Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
    .
    Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
    .
    So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
    .
    KELEBIHAN ESP :
    🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
    🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
    🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
    🌱 Bantu menahan rasa lapar
    🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
    🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
    🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
    🌱 Memulihkan kedutan
    🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
    🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
    .
    So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
    .
    More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  2  0  30 May, 2020
  • .
NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
.
Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
.
Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
.
So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
.
KELEBIHAN ESP :
🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
🌱 Bantu menahan rasa lapar
🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
🌱 Memulihkan kedutan
🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
.
So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
. 
More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
    .
    Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
    .
    Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
    .
    So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
    .
    KELEBIHAN ESP :
    🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
    🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
    🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
    🌱 Bantu menahan rasa lapar
    🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
    🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
    🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
    🌱 Memulihkan kedutan
    🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
    🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
    .
    So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
    .
    More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  2  0  30 May, 2020
  • .
NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
.
Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
.
Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
.
So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
.
KELEBIHAN ESP :
🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
🌱 Bantu menahan rasa lapar
🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
🌱 Memulihkan kedutan
🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
.
So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
. 
More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
    .
    Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
    .
    Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
    .
    So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
    .
    KELEBIHAN ESP :
    🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
    🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
    🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
    🌱 Bantu menahan rasa lapar
    🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
    🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
    🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
    🌱 Memulihkan kedutan
    🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
    🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
    .
    So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
    .
    More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  2  0  30 May, 2020
  • .
NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
.
Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
.
Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
.
So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
.
KELEBIHAN ESP :
🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
🌱 Bantu menahan rasa lapar
🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
🌱 Memulihkan kedutan
🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
.
So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
. 
More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
    .
    Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
    .
    Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
    .
    So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
    .
    KELEBIHAN ESP :
    🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
    🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
    🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
    🌱 Bantu menahan rasa lapar
    🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
    🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
    🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
    🌱 Memulihkan kedutan
    🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
    🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
    .
    So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
    .
    More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  1  0  30 May, 2020
  • .
NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
.
Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
.
Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
.
So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
.
KELEBIHAN ESP :
🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
🌱 Bantu menahan rasa lapar
🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
🌱 Memulihkan kedutan
🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
.
So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
. 
More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
    .
    Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
    .
    Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
    .
    So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
    .
    KELEBIHAN ESP :
    🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
    🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
    🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
    🌱 Bantu menahan rasa lapar
    🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
    🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
    🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
    🌱 Memulihkan kedutan
    🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
    🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
    .
    So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
    .
    More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  3  0  30 May, 2020
  • .
NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
.
Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
.
Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
.
So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
.
KELEBIHAN ESP :
🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
🌱 Bantu menahan rasa lapar
🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
🌱 Memulihkan kedutan
🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
.
So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
. 
More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
    .
    Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
    .
    Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
    .
    So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
    .
    KELEBIHAN ESP :
    🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
    🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
    🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
    🌱 Bantu menahan rasa lapar
    🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
    🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
    🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
    🌱 Memulihkan kedutan
    🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
    🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
    .
    So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
    .
    More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  6  0  30 May, 2020
  • .
NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
.
Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
.
Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
.
So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
.
KELEBIHAN ESP :
🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
🌱 Bantu menahan rasa lapar
🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
🌱 Memulihkan kedutan
🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
.
So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
. 
More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
    .
    Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
    .
    Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
    .
    So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
    .
    KELEBIHAN ESP :
    🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
    🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
    🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
    🌱 Bantu menahan rasa lapar
    🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
    🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
    🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
    🌱 Memulihkan kedutan
    🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
    🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
    .
    So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
    .
    More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  2  0  30 May, 2020
  • .
NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
.
Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
.
Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
.
So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
.
KELEBIHAN ESP :
🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
🌱 Bantu menahan rasa lapar
🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
🌱 Memulihkan kedutan
🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
.
So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
. 
More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
    .
    Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
    .
    Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
    .
    So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
    .
    KELEBIHAN ESP :
    🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
    🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
    🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
    🌱 Bantu menahan rasa lapar
    🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
    🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
    🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
    🌱 Memulihkan kedutan
    🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
    🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
    .
    So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
    .
    More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  1  0  30 May, 2020
  • .
NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
.
Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
.
Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
.
So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
.
KELEBIHAN ESP :
🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
🌱 Bantu menahan rasa lapar
🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
🌱 Memulihkan kedutan
🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
.
So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
. 
More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
    .
    Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
    .
    Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
    .
    So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
    .
    KELEBIHAN ESP :
    🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
    🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
    🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
    🌱 Bantu menahan rasa lapar
    🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
    🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
    🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
    🌱 Memulihkan kedutan
    🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
    🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
    .
    So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
    .
    More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  1  0  30 May, 2020
  • .
NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
.
Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
.
Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
.
So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
.
KELEBIHAN ESP :
🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
🌱 Bantu menahan rasa lapar
🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
🌱 Memulihkan kedutan
🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
.
So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
. 
More info, free consultation & order,
💁🏻‍♀️AIFAA 
Trusted SID
📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

#shaklee
#shakleebangi
#shakleeukm
#shakleemelaka
#espmelaka
#shakleeselangor
#shakleeserdang
#setkurusshaklee
#setcantikshaklee
#setjerawat
#shakleebynurafieyah
#shakleebynurmie
#shakleepromosi
#setshakleemurah
#promovitc
#vitcshakleemurah
#vitcshakleepromo
#shakleecodmelaka
#shakleefreepostage
#shakleemurah
#shakleebyaifaa
#shakleeeffect
#espshakleepromo
#espshakleemurah
#feedbackesp
#testimoniespshaklee
#espshakleemurah
#setresdungshaklee
#shakleebynurmie
#promosishaklee
  • .
    NAK PUDARKAN PARUT, NAK KEKAL BERTENAGA, NAK HILANGKAN GASTRIK?
    .
    Dah ikhtiar macam macam tapi tak jalan jugak. Selalu apabila keadaan dah macam ni, seeloknya kita ikhtiar untuk merawat dari dalaman dengan pengambilan supplement🥰
    .
    Bila dalaman dah sihat, semestinya luaran pon akan cantik betul tak? 😍🤭
    .
    So, ESP inilah supplement yang paling laku keras dan boleh bantu atasi masalah korang tu semua tau🙈 So jom kita tengok memang banyak sangat lah manfaat ESP ni🤩
    .
    KELEBIHAN ESP :
    🌱 Bantu hilangkan parut jerawat
    🌱 Bantu kurangkan masalah gastrik dan gout
    🌱 Menyediakan tenaga berkekalan
    🌱 Bantu menahan rasa lapar
    🌱 Membantu mengurangkan kolestrol
    🌱 Memulihkan fungsi prostate lelaki
    🌱 Kulit anjal dan lebih berseri
    🌱 Memulihkan kedutan
    🌱 Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
    🌱 Membantu memulihkan pigmentasi, rambut gugur dan melambatkan proses uban
    .
    So, tunggu apa lagi? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan ITEM HOTSELLING ni dengan HARGA PROMO🙈
    .
    More info, free consultation & order,
    💁🏻‍♀️AIFAA
    Trusted SID
    📲 http://www.wasap.my/601120896271/naklockorderESP

    #shaklee
    #shakleebangi
    #shakleeukm
    #shakleemelaka
    #espmelaka
    #shakleeselangor
    #shakleeserdang
    #setkurusshaklee
    #setcantikshaklee
    #setjerawat
    #shakleebynurafieyah
    #shakleebynurmie
    #shakleepromosi
    #setshakleemurah
    #promovitc
    #vitcshakleemurah
    #vitcshakleepromo
    #shakleecodmelaka
    #shakleefreepostage
    #shakleemurah
    #shakleebyaifaa
    #shakleeeffect
    #espshakleepromo
    #espshakleemurah
    #feedbackesp
    #testimoniespshaklee
    #espshakleemurah
    #setresdungshaklee
    #shakleebynurmie
    #promosishaklee

  •  4  0  30 May, 2020
  • OMEGA GUARD SHAKLEE! 😘 ❄Masalah kegemukan?
❄Masalah asma?
❄Kolestrol?
❄Resdung?
❄Hormon tak stabil?
❄Sakit2 dan lenguh2 badan?
❄Sakit lutut susah nak berdiri?
❄Inginkan perkembangan minda anak2?

Jom ikhtiar dengan omega guard SHAKLEE! Ianya boleh.. 🐟mengurangkan risiko serangan jantung
🐟 mengurangkan paras kolestrol
🐟membantu perkembangan otak (sesuai untuk ibu hamil & menyusu)
🐟melancarkan perjalanan darah
🐟mengurangkan sakit2 sending(pesakit gout boleh amalkan omega)
🐟mengurangkan batuk & kahak

Berminat boleh tekan link 👇🏻 📲https://wa.me/601158917087?text=Shakleemurah

Cepat2 barang panas nnti terlepas plk..
#CODSHAKLEESELANGOR
#SHAKLEEMURAH
#CODSHAKLEESERDANG
#CODSHAKLEESRIPETALING
#CODSHAKLEEUPM
#CODSHAKLEEBALAKONG
#CODSHAKLEEPETALINGJAYA
#CODSHAKLEEPUCHONG
#CODSHAKLEEUNIVERSITIMALAYA
#CODSHAKLEESUNWAY
#CODSHAKLEESERIKEMBANGAN
#CODSHAKLEEBANDARKINRARA
#CODSHAKLEETAMANEQUINE
#CODSHAKLEETAMANDESAMINIUM
#CODSHAKLEELAGOONPERDANA
#CODSHAKLEEPUTRAJAYA
#CODSHAKLEEPUNCAKJALIL
#CODAHAKLEEMUTIARAPERDANA
#CODSHAKLEEAMPANG
#CODSHAKLEEUM
#CODSHAKLEEUSJ
#CODSHAKLEE
#SHAKLEEFREEPOSTAGE
#SHAKLEEOMEGAGUARD
  • OMEGA GUARD SHAKLEE! 😘 ❄Masalah kegemukan?
    ❄Masalah asma?
    ❄Kolestrol?
    ❄Resdung?
    ❄Hormon tak stabil?
    ❄Sakit2 dan lenguh2 badan?
    ❄Sakit lutut susah nak berdiri?
    ❄Inginkan perkembangan minda anak2?

    Jom ikhtiar dengan omega guard SHAKLEE! Ianya boleh.. 🐟mengurangkan risiko serangan jantung
    🐟 mengurangkan paras kolestrol
    🐟membantu perkembangan otak (sesuai untuk ibu hamil & menyusu)
    🐟melancarkan perjalanan darah
    🐟mengurangkan sakit2 sending(pesakit gout boleh amalkan omega)
    🐟mengurangkan batuk & kahak

    Berminat boleh tekan link 👇🏻 📲https://wa.me/601158917087?text=Shakleemurah

    Cepat2 barang panas nnti terlepas plk..
    #CODSHAKLEESELANGOR
    #SHAKLEEMURAH
    #CODSHAKLEESERDANG
    #CODSHAKLEESRIPETALING
    #CODSHAKLEEUPM
    #CODSHAKLEEBALAKONG
    #CODSHAKLEEPETALINGJAYA
    #CODSHAKLEEPUCHONG
    #CODSHAKLEEUNIVERSITIMALAYA
    #CODSHAKLEESUNWAY
    #CODSHAKLEESERIKEMBANGAN
    #CODSHAKLEEBANDARKINRARA
    #CODSHAKLEETAMANEQUINE
    #CODSHAKLEETAMANDESAMINIUM
    #CODSHAKLEELAGOONPERDANA
    #CODSHAKLEEPUTRAJAYA
    #CODSHAKLEEPUNCAKJALIL
    #CODAHAKLEEMUTIARAPERDANA
    #CODSHAKLEEAMPANG
    #CODSHAKLEEUM
    #CODSHAKLEEUSJ
    #CODSHAKLEE
    #SHAKLEEFREEPOSTAGE
    #SHAKLEEOMEGAGUARD

  •  6  0  30 May, 2020
  • 🌸 Vitamin B Shaklee dipanggil B-Complex 🌸
.
. 🔲 Terdapat banyak kelebihan dan manfaat B Complex Shaklee yang membuatkan ianya sangat berbaloi utk dimiliki.
.
. 🔲 Apakah manfaat dari vitamin B1, B6 dan B12 ?
.
. 🔲Vitamin B1
🔷Sumber : beras merah, kuning telur, ikan, kacang dan gandum
.
. 🔳Manfaatnya :
🔷melancarkan metabolisme
🔷melancarkan peredaran darah
🔷mengoptimalkan aktiviti kognitif dan fungsi otak
🔷mencegah terjadinya kerosakan urat saraf
🔷memulihkan gangguan saraf .
. 🔲Vitamin B6
🔷Sumber : daging, hati, ginjal, ikan, kacang dan beras tumbuk
.
. 🔳Manfaatnya :
🔷melancarkan metabolisme
🔷meningkatkan kekebalan tubuh
🔷menjaga keseimbangan garam-garam mineral
🔷membantu sintesis RNA dan DNA
.
.
🔲Vitamin B12
🔷Sumber : hati, ikan, susu dan olahannya, daging, telur dan rumput laut 🔳Manfaatnya :
🔷mencegah kerosakan urat saraf
🔷membantu pembentukan sel darah merah
🔷melancarkan metabolisme sistem tubuh
🔷mengubah karbohidrat, protein dan lemak kepada tenaga 🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami 🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum 🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
🌷 Get your  10% discounts (T&C applied)

Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱

Do follow 👇🏻 for more updates
🕊️Twitter: @sakinah50004746

Don't forget to like our FB page:
http://fb.me/F.A.N.S.bisnes

Regards,
F.A.N.S.
Authorized Shaklee Distributor & Consultant

#ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
#ShakleeKualaTerengganuMurah  #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeSungaiPetaniMurah #ShakleeKedahMurah #ShakleeTerengganuMurah #ShakleeSetJimatMurah #ShakleeByFANS #ShakleeTermurahMalaysia #ShakleeDiskaun #ShakleeDiskaun10% #ShakleePromosi #shakleesales #ShakleeCODMurah
#
  • 🌸 Vitamin B Shaklee dipanggil B-Complex 🌸
    .
    . 🔲 Terdapat banyak kelebihan dan manfaat B Complex Shaklee yang membuatkan ianya sangat berbaloi utk dimiliki.
    .
    . 🔲 Apakah manfaat dari vitamin B1, B6 dan B12 ?
    .
    . 🔲Vitamin B1
    🔷Sumber : beras merah, kuning telur, ikan, kacang dan gandum
    .
    . 🔳Manfaatnya :
    🔷melancarkan metabolisme
    🔷melancarkan peredaran darah
    🔷mengoptimalkan aktiviti kognitif dan fungsi otak
    🔷mencegah terjadinya kerosakan urat saraf
    🔷memulihkan gangguan saraf .
    . 🔲Vitamin B6
    🔷Sumber : daging, hati, ginjal, ikan, kacang dan beras tumbuk
    .
    . 🔳Manfaatnya :
    🔷melancarkan metabolisme
    🔷meningkatkan kekebalan tubuh
    🔷menjaga keseimbangan garam-garam mineral
    🔷membantu sintesis RNA dan DNA
    .
    .
    🔲Vitamin B12
    🔷Sumber : hati, ikan, susu dan olahannya, daging, telur dan rumput laut 🔳Manfaatnya :
    🔷mencegah kerosakan urat saraf
    🔷membantu pembentukan sel darah merah
    🔷melancarkan metabolisme sistem tubuh
    🔷mengubah karbohidrat, protein dan lemak kepada tenaga 🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami 🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum 🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
    🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
    🌷 Get your 10% discounts (T&C applied)

    Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱

    Do follow 👇🏻 for more updates
    🕊️Twitter: @sakinah50004746

    Don't forget to like our FB page:
    http://fb.me/F.A.N.S.bisnes

    Regards,
    F.A.N.S.
    Authorized Shaklee Distributor & Consultant

    #ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
    #ShakleeKualaTerengganuMurah #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeSungaiPetaniMurah #ShakleeKedahMurah #ShakleeTerengganuMurah #ShakleeSetJimatMurah #ShakleeByFANS #ShakleeTermurahMalaysia #ShakleeDiskaun #ShakleeDiskaun10% #ShakleePromosi #shakleesales #ShakleeCODMurah
    #

  •  0  0  30 May, 2020
  • 😍 JOM CANTIK & SIHAT BERSAMA VIVIX 🌸
.
. 
Antara kebaikan Vivix Shaklee :
▪️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
▪️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
▪️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
▪️Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
▪️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
▪️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
▪️Membantu merawat penyakit parkinson
▪️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
▪️Meningkatkan kesihatan imun badan
▪️Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
. 💜Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.💜
.
. 🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami
.
. 🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum
.
. 🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
🌷 Get your  10% discounts (T&C applied)
.
. 
Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱: (for male):
www.wasap.my/60164404711 (for female) :
www.wasap.my/60132378354
. 
Do follow 👇🏻 for more updates
🕊️Twitter: @sakinah50004746
.
Don't forget to like our FB page:
http://fb.me/F.A.N.S.bisnes

Regards,
F.A.N.S.
Authorized Shaklee Distributor & Consultant

#ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
#ShakleeKualaTerengganuMurah  #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeSungaiPetaniMurah #ShakleeKedahMurah #ShakleeTerengganuMurah #S
  • 😍 JOM CANTIK & SIHAT BERSAMA VIVIX 🌸
    .
    .
    Antara kebaikan Vivix Shaklee :
    ▪️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
    ▪️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
    ▪️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
    ▪️Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
    ▪️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
    ▪️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
    ▪️Membantu merawat penyakit parkinson
    ▪️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
    ▪️Meningkatkan kesihatan imun badan
    ▪️Menggalakan kesihatan keseluruhan
    .
    . 💜Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.💜
    .
    . 🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami
    .
    . 🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum
    .
    . 🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
    🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
    🌷 Get your 10% discounts (T&C applied)
    .
    .
    Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱: (for male):
    www.wasap.my/60164404711 (for female) :
    www.wasap.my/60132378354
    .
    Do follow 👇🏻 for more updates
    🕊️Twitter: @sakinah50004746
    .
    Don't forget to like our FB page:
    http://fb.me/F.A.N.S.bisnes

    Regards,
    F.A.N.S.
    Authorized Shaklee Distributor & Consultant

    #ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
    #ShakleeKualaTerengganuMurah #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeSungaiPetaniMurah #ShakleeKedahMurah #ShakleeTerengganuMurah #S

  •  2  0  30 May, 2020
  • Thank you dear lovely customer and consultee for purchasing with us and trusting us as your consultant ❤️
.
.
Congratulations for your second purchase 😍💕
.
.
Kami sedia memberikan konsultasi dan panduan yang betul tentang cara pengambilan supplemen Shaklee bersama apa jua diet anda bagi tindak balas yang lebih efektif & mengelakkan sebarang kesan sampingan yang tidak diingini 🌸
.
.
🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami
.
.
🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum
.
.
🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
🌷 Get your  10% discounts (T&C applied)

Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱: (for male):
www.wasap.my/60164404711 (for female) :
www.wasap.my/60132378354

Do follow 👇🏻 for more updates
📷 IG: sakinahaktf_shaklee
🕊️Twitter: @sakinah50004746

Don't forget to like our FB page:
http://fb.me/F.A.N.S.bisnes

Regards,
F.A.N.S.
Authorized Shaklee Distributor & Consultant

#ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
#ShakleeKualaTerengganuMurah  #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeSungaiPetaniMurah #ShakleeKedahMurah #ShakleeTerengganuMurah #ShakleeSetJimatMurah #ShakleeByFANS #ShakleeTermurahMalaysia #ShakleeDiskaun #ShakleeDiskaun10% #ShakleePromosi #shakleesales #ShakleeCODMurah
#ShakleeCODKualaTerengganu #ShakleeCODKualaNerus #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #KamiJualShakleeMurah
  • Thank you dear lovely customer and consultee for purchasing with us and trusting us as your consultant ❤️
    .
    .
    Congratulations for your second purchase 😍💕
    .
    .
    Kami sedia memberikan konsultasi dan panduan yang betul tentang cara pengambilan supplemen Shaklee bersama apa jua diet anda bagi tindak balas yang lebih efektif & mengelakkan sebarang kesan sampingan yang tidak diingini 🌸
    .
    .
    🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami
    .
    .
    🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum
    .
    .
    🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
    🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
    🌷 Get your 10% discounts (T&C applied)

    Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱: (for male):
    www.wasap.my/60164404711 (for female) :
    www.wasap.my/60132378354

    Do follow 👇🏻 for more updates
    📷 IG: sakinahaktf_shaklee
    🕊️Twitter: @sakinah50004746

    Don't forget to like our FB page:
    http://fb.me/F.A.N.S.bisnes

    Regards,
    F.A.N.S.
    Authorized Shaklee Distributor & Consultant

    #ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
    #ShakleeKualaTerengganuMurah #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeSungaiPetaniMurah #ShakleeKedahMurah #ShakleeTerengganuMurah #ShakleeSetJimatMurah #ShakleeByFANS #ShakleeTermurahMalaysia #ShakleeDiskaun #ShakleeDiskaun10% #ShakleePromosi #shakleesales #ShakleeCODMurah
    #ShakleeCODKualaTerengganu #ShakleeCODKualaNerus #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #KamiJualShakleeMurah

  •  3  0  29 May, 2020
  • 😳 Siapa yang Memerlukan Vivix Shaklee? Jom Terokai bagi Memudahkan Hidup Anda 😇
.
. ▫️Yang mencari supplement anti-oksidan
▫️Menjaga kecantikan kulit
▫️Mempunyai masalah penuaan seperti jeragat
▫️Selalu letih dan lesu
▫️Memerlukan makanan tambahan harian
▫️Warga emas
▫️Bekerja berat dan selalu lebih masa
▫️Sering melakukan pemanduan  jarak jauh
▫️Ingin mengawal paras gula dalam darah
▫️Nak mengawal tekanan darah supaya lebih sihat
▫️Ingin menjaga kesihatan mata
▫️Untuk kesihatan kardiovaskular
▫️Ingin meningkatkan prestasi sukan
▫️Menjaga jantung
▫️Mengurangkan masalah radang
▫️Terdedah risiko denggi atau demam viral
▫️Mencari supplement bagi membantu proses penyembuhan luka fast recovery
▫️Nak detox dan buang toksin dari badan
▫️Nak kuruskan badan atau turunkan berat badan dengan sihat
.
. 🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami
. 🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum
. 🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
🌷 Get your  10% discounts (T&C applied)
. 
Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱: (for male):
www.wasap.my/60164404711 (for female) :
www.wasap.my/60132378354
. 
Do follow 👇🏻 for more updates
🕊️Twitter: @sakinah50004746
. 
Don't forget to like our FB page:
http://fb.me/F.A.N.S.bisnes
. 
Regards,
F.A.N.S.
Authorized Shaklee Distributor & Consultant
. 
#StaySafe #StayAtHome #HealthIsThePriority 
#ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
#ShakleeKualaTerengganuMurah  #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeSungaiPetaniMurah #ShakleeKedahMurah #ShakleeTerengganuMurah #ShakleeSetJimatMurah #ShakleeByFANS #ShakleeTermurahMalaysia #ShakleeDiskaun #ShakleeDiskaun10% #ShakleePromosi #shakleesales #ShakleeCODMurah
#ShakleeCODKualaTerengganu #ShakleeCODKualaNerus
  • 😳 Siapa yang Memerlukan Vivix Shaklee? Jom Terokai bagi Memudahkan Hidup Anda 😇
    .
    . ▫️Yang mencari supplement anti-oksidan
    ▫️Menjaga kecantikan kulit
    ▫️Mempunyai masalah penuaan seperti jeragat
    ▫️Selalu letih dan lesu
    ▫️Memerlukan makanan tambahan harian
    ▫️Warga emas
    ▫️Bekerja berat dan selalu lebih masa
    ▫️Sering melakukan pemanduan jarak jauh
    ▫️Ingin mengawal paras gula dalam darah
    ▫️Nak mengawal tekanan darah supaya lebih sihat
    ▫️Ingin menjaga kesihatan mata
    ▫️Untuk kesihatan kardiovaskular
    ▫️Ingin meningkatkan prestasi sukan
    ▫️Menjaga jantung
    ▫️Mengurangkan masalah radang
    ▫️Terdedah risiko denggi atau demam viral
    ▫️Mencari supplement bagi membantu proses penyembuhan luka fast recovery
    ▫️Nak detox dan buang toksin dari badan
    ▫️Nak kuruskan badan atau turunkan berat badan dengan sihat
    .
    . 🌸 Jom ikhtiar dengan Shaklee, kami akan memberikan konsultasi sebelum anda mencuba sebarang produk daripada kami
    . 🔥 Kami juga ada menawarkan set jimat untuk mereka yang inginkan kesan yang maksimum
    . 🌷 Free postage for more than RM200 purchase or first time buyer
    🌷 Open COD for area Kuala Nerus & Sungai Petani
    🌷 Get your 10% discounts (T&C applied)
    .
    Untuk maklumat lebih lanjut, konsultasi & pertanyaan berkaitan apa sahaja tentang produk-produk Shaklee / jika anda berminat untuk menjana pendapatan bersama Shaklee boleh terus Whatsapp 📱: (for male):
    www.wasap.my/60164404711 (for female) :
    www.wasap.my/60132378354
    .
    Do follow 👇🏻 for more updates
    🕊️Twitter: @sakinah50004746
    .
    Don't forget to like our FB page:
    http://fb.me/F.A.N.S.bisnes
    .
    Regards,
    F.A.N.S.
    Authorized Shaklee Distributor & Consultant
    .
    #StaySafe #StayAtHome #HealthIsThePriority
    #ShakleeMurah #ShakleeOpenForMembership #ShakleeOpenForBusiness #JomDaftarBisnesShaklee #JomDaftarAhliShaklee #ShakleeHargaAhliTermurah #ShakleeHargaStudentTermurah
    #ShakleeKualaTerengganuMurah #ShakleeFreePostage #ShakleeOrderMurah #ShakleeSetJimat #ShakleeSungaiPetaniMurah #ShakleeKedahMurah #ShakleeTerengganuMurah #ShakleeSetJimatMurah #ShakleeByFANS #ShakleeTermurahMalaysia #ShakleeDiskaun #ShakleeDiskaun10% #ShakleePromosi #shakleesales #ShakleeCODMurah
    #ShakleeCODKualaTerengganu #ShakleeCODKualaNerus

  •  0  0  29 May, 2020
  • 💥OMEGA GUARD SHAKLEE💥

Promo sempena Hari Raya 😍😍 Kalau sebut MINYAK IKAN atau DHA mungkin lebih popular kerana dalam Omega Guard Shaklee ini juga mengandungi DHA yang sangat baik untuk otak.

Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA.Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita 🌹Fungsi EPA
-Mencegah kanser
-Mencegah pembekuan darah
-Mengawal kadar -kolestrol yang berlebihan
-Baik untuk pesakit jantung
-Menghindar tekanan perasaan
-Mencegah penyakit darah tinggi 🌹Tugas DHA
-Mencegah asma
-Meningkatkan daya seksual
-Mencegah sakit kulit
-Mengelakkan kanser payu dara
-Mengelak kanser prostat
-Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
-Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan.

Kalau berminat boleh bagitau ye. Sebab ready stock tak bnyk dah ada .

Ws link di bio

#CODSHAKLEESELANGOR
#SHAKLEEMURAH
#CODSHAKLEESERDANG
#CODSHAKLEESRIPETALING
#CODSHAKLEEUPM
#CODSHAKLEEBALAKONG
#CODSHAKLEEPETALINGJAYA
#CODSHAKLEEPUCHONG
#CODSHAKLEEUNIVERSITIMALAYA
#CODSHAKLEESUNWAY
#CODSHAKLEESERIKEMBANGAN
#CODSHAKLEEBANDARKINRARA
#CODSHAKLEETAMANEQUINE
#CODSHAKLEETAMANDESAMINIUM
#CODSHAKLEELAGOONPERDANA
#CODSHAKLEEPUTRAJAYA
#CODSHAKLEEPUNCAKJALIL
#CODAHAKLEEMUTIARAPERDANA
#CODSHAKLEEAMPANG
#CODSHAKLEEUM
#CODSHAKLEEUSJ
#CODSHAKLEE
#SHAKLEEFREEPOSTAGE
#SHAKLEEOMEGAGUARD
  • 💥OMEGA GUARD SHAKLEE💥

    Promo sempena Hari Raya 😍😍 Kalau sebut MINYAK IKAN atau DHA mungkin lebih popular kerana dalam Omega Guard Shaklee ini juga mengandungi DHA yang sangat baik untuk otak.

    Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA.Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita 🌹Fungsi EPA
    -Mencegah kanser
    -Mencegah pembekuan darah
    -Mengawal kadar -kolestrol yang berlebihan
    -Baik untuk pesakit jantung
    -Menghindar tekanan perasaan
    -Mencegah penyakit darah tinggi 🌹Tugas DHA
    -Mencegah asma
    -Meningkatkan daya seksual
    -Mencegah sakit kulit
    -Mengelakkan kanser payu dara
    -Mengelak kanser prostat
    -Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
    -Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan.

    Kalau berminat boleh bagitau ye. Sebab ready stock tak bnyk dah ada .

    Ws link di bio

    #CODSHAKLEESELANGOR
    #SHAKLEEMURAH
    #CODSHAKLEESERDANG
    #CODSHAKLEESRIPETALING
    #CODSHAKLEEUPM
    #CODSHAKLEEBALAKONG
    #CODSHAKLEEPETALINGJAYA
    #CODSHAKLEEPUCHONG
    #CODSHAKLEEUNIVERSITIMALAYA
    #CODSHAKLEESUNWAY
    #CODSHAKLEESERIKEMBANGAN
    #CODSHAKLEEBANDARKINRARA
    #CODSHAKLEETAMANEQUINE
    #CODSHAKLEETAMANDESAMINIUM
    #CODSHAKLEELAGOONPERDANA
    #CODSHAKLEEPUTRAJAYA
    #CODSHAKLEEPUNCAKJALIL
    #CODAHAKLEEMUTIARAPERDANA
    #CODSHAKLEEAMPANG
    #CODSHAKLEEUM
    #CODSHAKLEEUSJ
    #CODSHAKLEE
    #SHAKLEEFREEPOSTAGE
    #SHAKLEEOMEGAGUARD

  •  10  0  28 May, 2020
  • Kenapa ramai yang memilih SET BASIC JERAWAT SHAKLEE NI ? Jom Isma kongsi sikit pada semua😊
.
1) 💕 VIT C : bertindak sebagai antioksidan & menghasilkan sintesis kolagen. Ia menghalang kotoran luaran seperti pencemaran & toksin yang menyebabkan jerawat. Cegah dulu labih baik dari merana
.
2) 💕 GARLIC COMPLEX : Melawan bakteria penyebab jerawat ! Membersihkan darah dengan mengeluarkan toksin daripada badan. Darah kotor adalah salah 1 faktor penyebab jerawat paling utama. Meningkatkan system imun dengan membekalkan antibiotik semulajadi sekaligus menjadikan kulit sentiasa sihat
.
Jom grab SET BASIC JERAWAT SHAKLEE ! Atasi kulit bermasalah anda sekarang. Jangan tangguh lagi sampai jadi makin teruk tau 😣
.
Isma
Authorized Distributor Shaklee
📲011-11458165 (nak senang tekan je link di bio)
.
#shakleetaiping
#shakleeperak
#shaklee
#shakleemalaysia 
#setjerawatshaklee 
#jomcantikshaklee 
#jomcantik 
#letscantik 
#shakleefreepostage 
#setkecantikanshaklee 
#setkecantikanshakleemurah
#shakleebyisma
  • Kenapa ramai yang memilih SET BASIC JERAWAT SHAKLEE NI ? Jom Isma kongsi sikit pada semua😊
    .
    1) 💕 VIT C : bertindak sebagai antioksidan & menghasilkan sintesis kolagen. Ia menghalang kotoran luaran seperti pencemaran & toksin yang menyebabkan jerawat. Cegah dulu labih baik dari merana
    .
    2) 💕 GARLIC COMPLEX : Melawan bakteria penyebab jerawat ! Membersihkan darah dengan mengeluarkan toksin daripada badan. Darah kotor adalah salah 1 faktor penyebab jerawat paling utama. Meningkatkan system imun dengan membekalkan antibiotik semulajadi sekaligus menjadikan kulit sentiasa sihat
    .
    Jom grab SET BASIC JERAWAT SHAKLEE ! Atasi kulit bermasalah anda sekarang. Jangan tangguh lagi sampai jadi makin teruk tau 😣
    .
    Isma
    Authorized Distributor Shaklee
    📲011-11458165 (nak senang tekan je link di bio)
    .
    #shakleetaiping
    #shakleeperak
    #shaklee
    #shakleemalaysia
    #setjerawatshaklee
    #jomcantikshaklee
    #jomcantik
    #letscantik
    #shakleefreepostage
    #setkecantikanshaklee
    #setkecantikanshakleemurah
    #shakleebyisma

  •  1  0  28 May, 2020

Top #shakleefreepostage Posts

  • Bagi customer Ika yang tak minum susu, Ika akan suggest kan kat diorg utk mix esp tu dengan campuran lain, contohnya buah-buahan atau kalau nak campur milo pun boleh, depends dengan korang.
_
Macam sis ni, lepas minum ESP alhamdulillah badan tak lembik sewaktu berpuasa walaupun tengah breastfeed baby
_
So, kepada yang berminat, klik link di bio untuk info lebih lanjut atau order, okay? 😘
_
#ESPshaklee #promoShaklee #shakleehargastudent #shakleehargaahli #shakleefreepostage #ubatjerawatmalaysia #putihsatubadanmalaysia #terapiinstagram #setpantangshaklee #setkurusshaklee #setkecantikanshaklee #shakleepromo #sethamilshaklee #setkulitshaklee #setjerawatshaklee #vitamincmalaysia #milkbooster #milkboostermalaysia #sethamilshaklee #sethamil #setmengandung #setmengandungshaklee #ikhtiarhamilshaklee #setkesuburanshaklee #setkesuburan #setikhtiarhamilshaklee #ikhtiarhamilmalaysia #setberpantangshaklee #seleramakananak #ubatgemukmalaysia #pilgemukmalaysia
  • Bagi customer Ika yang tak minum susu, Ika akan suggest kan kat diorg utk mix esp tu dengan campuran lain, contohnya buah-buahan atau kalau nak campur milo pun boleh, depends dengan korang.
    _
    Macam sis ni, lepas minum ESP alhamdulillah badan tak lembik sewaktu berpuasa walaupun tengah breastfeed baby
    _
    So, kepada yang berminat, klik link di bio untuk info lebih lanjut atau order, okay? 😘
    _
    #ESPshaklee #promoShaklee #shakleehargastudent #shakleehargaahli #shakleefreepostage #ubatjerawatmalaysia #putihsatubadanmalaysia #terapiinstagram #setpantangshaklee #setkurusshaklee #setkecantikanshaklee #shakleepromo #sethamilshaklee #setkulitshaklee #setjerawatshaklee #vitamincmalaysia #milkbooster #milkboostermalaysia #sethamilshaklee #sethamil #setmengandung #setmengandungshaklee #ikhtiarhamilshaklee #setkesuburanshaklee #setkesuburan #setikhtiarhamilshaklee #ikhtiarhamilmalaysia #setberpantangshaklee #seleramakananak #ubatgemukmalaysia #pilgemukmalaysia

  •  2  0  21 April, 2020
  • Alhamdulillah hari ni settle,

Beli barang customer ✅
COD barang customer ✅
Pos barang customer ✅
Coaching new agent ✅

Walaupun cuaca menduga, dengan jerebunya, petang tadi hujan, Alhamdulillah selesai jugak semuanya 😊

Tadi keluar pun, Liza pakai mask, jerebu teruk. Vitamin C Liza memang tak tinggal, lagi2 dgn udara yg bahaya macam ni, memang buat jatuh sakit 😰

Korang jangan lupa tau jaga kesihatan. 
Minum air banyak2.
  • Alhamdulillah hari ni settle,

    Beli barang customer ✅
    COD barang customer ✅
    Pos barang customer ✅
    Coaching new agent ✅

    Walaupun cuaca menduga, dengan jerebunya, petang tadi hujan, Alhamdulillah selesai jugak semuanya 😊

    Tadi keluar pun, Liza pakai mask, jerebu teruk. Vitamin C Liza memang tak tinggal, lagi2 dgn udara yg bahaya macam ni, memang buat jatuh sakit 😰

    Korang jangan lupa tau jaga kesihatan.
    Minum air banyak2.

  •  98  1  13 September, 2019
  • Kelebihan VITAMIN E ( GRAPE 🍇 SEED ) 🍇Mengurangkan parut dan masalah jerawat .
.
🍇Menggalakan kulit dan rambut menjadi lebih sihat .
.
🍇Mengatasi masalah whitehead dan Blackhead .
.
🍇Membantu mengurangkan eyebag
.
.
🍇Mengawal masalah kulit berminyak
.
.
🍇Mengatasi masalah jeragat
.
.
🍇Melambatkan proses penuaan
.
.
🍇Boleh jadikan sebagai masker
.
.
🍇Menampakkan anda lebih muda remaja dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
.
.
Berminat boleh whatsapp Laju laju yer

Wasap.my/60145411382
  • Kelebihan VITAMIN E ( GRAPE 🍇 SEED ) 🍇Mengurangkan parut dan masalah jerawat .
    .
    🍇Menggalakan kulit dan rambut menjadi lebih sihat .
    .
    🍇Mengatasi masalah whitehead dan Blackhead .
    .
    🍇Membantu mengurangkan eyebag
    .
    .
    🍇Mengawal masalah kulit berminyak
    .
    .
    🍇Mengatasi masalah jeragat
    .
    .
    🍇Melambatkan proses penuaan
    .
    .
    🍇Boleh jadikan sebagai masker
    .
    .
    🍇Menampakkan anda lebih muda remaja dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
    .
    .
    Berminat boleh whatsapp Laju laju yer

    Wasap.my/60145411382

  •  1  4  20 April, 2020
  • Tahukah Anda? .
🍊Secara semula jadi, vitamin C tidak pernah dijumpai sendirian. .
.
🍊Makanan yang mengandungi vitamin C juga mengandungi bioflavonoid. .
.
🍊Bioflavonoid diperlukan untuk penyerapan vitamin C dan kedua-duanya berfungsi untuk mengekalkan kesihatan. .
.
🍊Chewable Vitamin C Shaklee diformulasikan dengan rasa sitrus yang enak dan ditambah dengan serbuk rosehips, bioflavonoid sitrus dan hesperidin untuk meningkatkan fungsi vitamin C.

Apa Kebaikan dan Manfaat Chewable-C Plus Shaklee ini? .
✨Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh. .
.
✨Antioksidan sangat penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan. .
.
✨Chewable-C Plus Shaklee membantu menguatkan tulang, gigi dan gusi yang sihat. .
.
✨Meningkatkan sistem imun tubuh badan. .
.
✨Tidak mempunyai sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan. .
.
✨Rasa lebih sedap – rasa sitrus oren yang sangat semulajadi masam masam manis. .
.
✨1 biji chewable vitamin c bersamaan dengan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1 tablet. .
.
✨Tablet Chewable-C Plus Shaklee adalah lebih kecil berbanding dengan SR Vitamin C
.
#testimonichewableC #setkanakkanakshaklee
#sethamilshaklee #setmorningsickness #testimonichewableCshaklee
#chewableCshakleewithibuanas
#chewableCshakleemurah
#chewablecshakleepahang
#shakleenegeripahang
#agenshakleepahang
#shakleefreepostage
  • Tahukah Anda? .
    🍊Secara semula jadi, vitamin C tidak pernah dijumpai sendirian. .
    .
    🍊Makanan yang mengandungi vitamin C juga mengandungi bioflavonoid. .
    .
    🍊Bioflavonoid diperlukan untuk penyerapan vitamin C dan kedua-duanya berfungsi untuk mengekalkan kesihatan. .
    .
    🍊Chewable Vitamin C Shaklee diformulasikan dengan rasa sitrus yang enak dan ditambah dengan serbuk rosehips, bioflavonoid sitrus dan hesperidin untuk meningkatkan fungsi vitamin C.

    Apa Kebaikan dan Manfaat Chewable-C Plus Shaklee ini? .
    ✨Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh. .
    .
    ✨Antioksidan sangat penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan. .
    .
    ✨Chewable-C Plus Shaklee membantu menguatkan tulang, gigi dan gusi yang sihat. .
    .
    ✨Meningkatkan sistem imun tubuh badan. .
    .
    ✨Tidak mempunyai sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan. .
    .
    ✨Rasa lebih sedap – rasa sitrus oren yang sangat semulajadi masam masam manis. .
    .
    ✨1 biji chewable vitamin c bersamaan dengan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1 tablet. .
    .
    ✨Tablet Chewable-C Plus Shaklee adalah lebih kecil berbanding dengan SR Vitamin C
    .
    #testimonichewableC #setkanakkanakshaklee
    #sethamilshaklee #setmorningsickness #testimonichewableCshaklee
    #chewableCshakleewithibuanas
    #chewableCshakleemurah
    #chewablecshakleepahang
    #shakleenegeripahang
    #agenshakleepahang
    #shakleefreepostage

  •  1  0  10 May, 2020
  • Tahukah Anda? .
🍊Secara semula jadi, vitamin C tidak pernah dijumpai sendirian. .
.
🍊Makanan yang mengandungi vitamin C juga mengandungi bioflavonoid. .
.
🍊Bioflavonoid diperlukan untuk penyerapan vitamin C dan kedua-duanya berfungsi untuk mengekalkan kesihatan. .
.
🍊Chewable Vitamin C Shaklee diformulasikan dengan rasa sitrus yang enak dan ditambah dengan serbuk rosehips, bioflavonoid sitrus dan hesperidin untuk meningkatkan fungsi vitamin C.

Apa Kebaikan dan Manfaat Chewable-C Plus Shaklee ini? .
✨Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh. .
.
✨Antioksidan sangat penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan. .
.
✨Chewable-C Plus Shaklee membantu menguatkan tulang, gigi dan gusi yang sihat. .
.
✨Meningkatkan sistem imun tubuh badan. .
.
✨Tidak mempunyai sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan. .
.
✨Rasa lebih sedap – rasa sitrus oren yang sangat semulajadi masam masam manis. .
.
✨1 biji chewable vitamin c bersamaan dengan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1 tablet. .
.
✨Tablet Chewable-C Plus Shaklee adalah lebih kecil berbanding dengan SR Vitamin C
.
#testimonichewableC #setkanakkanakshaklee
#sethamilshaklee #setmorningsickness #testimonichewableCshaklee
#chewableCshakleewithibuanas
#chewableCshakleemurah
#chewablecshakleepahang
#shakleenegeripahang
#agenshakleepahang
#shakleefreepostage
  • Tahukah Anda? .
    🍊Secara semula jadi, vitamin C tidak pernah dijumpai sendirian. .
    .
    🍊Makanan yang mengandungi vitamin C juga mengandungi bioflavonoid. .
    .
    🍊Bioflavonoid diperlukan untuk penyerapan vitamin C dan kedua-duanya berfungsi untuk mengekalkan kesihatan. .
    .
    🍊Chewable Vitamin C Shaklee diformulasikan dengan rasa sitrus yang enak dan ditambah dengan serbuk rosehips, bioflavonoid sitrus dan hesperidin untuk meningkatkan fungsi vitamin C.

    Apa Kebaikan dan Manfaat Chewable-C Plus Shaklee ini? .
    ✨Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh. .
    .
    ✨Antioksidan sangat penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan. .
    .
    ✨Chewable-C Plus Shaklee membantu menguatkan tulang, gigi dan gusi yang sihat. .
    .
    ✨Meningkatkan sistem imun tubuh badan. .
    .
    ✨Tidak mempunyai sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan. .
    .
    ✨Rasa lebih sedap – rasa sitrus oren yang sangat semulajadi masam masam manis. .
    .
    ✨1 biji chewable vitamin c bersamaan dengan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1 tablet. .
    .
    ✨Tablet Chewable-C Plus Shaklee adalah lebih kecil berbanding dengan SR Vitamin C
    .
    #testimonichewableC #setkanakkanakshaklee
    #sethamilshaklee #setmorningsickness #testimonichewableCshaklee
    #chewableCshakleewithibuanas
    #chewableCshakleemurah
    #chewablecshakleepahang
    #shakleenegeripahang
    #agenshakleepahang
    #shakleefreepostage

  •  2  0  10 May, 2020
  • *Fungsi CoQ Trol- plus* - Menguatkan otot & fungsi jantung - Membantu tahap kolestrol yang sihat - Mengurangkan debaran & denyutan tidak sekata - Mengurangkan risiko serangan sakit jantung - Membantu tekanan darah yang sihat - Menghasilkan kulit yang cerah, sekata, tegang, muda & berseri - Meningkatkan bilangan sperma, pergerakan & mengurangkan risiko sperma yg abnormal - Mengurangkan kekerapan migrain & sakit kepala - Meningkatkan ketahanan & stamina - Menghilangkan simptom keletihan

Meh tekan link di bio deen !! 🌷

#shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #ShakleeEffect #shakleeoriginal #shakleeeffects #shakleelover #Shaklee #shakleepromosi #shakleeffect #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleepromo #shakleefreepostage #shakleethebest #shakleediskaun #Shakleemurah #shaklee #shakleehargastudent #shakleetestimoni #agentshaklee #sayajualshaklee #pengedarsahshaklee #promosishaklee #setkesuburanshaklee #pengedarshaklee #anugerahalamuntukkesihatan
  • *Fungsi CoQ Trol- plus* - Menguatkan otot & fungsi jantung - Membantu tahap kolestrol yang sihat - Mengurangkan debaran & denyutan tidak sekata - Mengurangkan risiko serangan sakit jantung - Membantu tekanan darah yang sihat - Menghasilkan kulit yang cerah, sekata, tegang, muda & berseri - Meningkatkan bilangan sperma, pergerakan & mengurangkan risiko sperma yg abnormal - Mengurangkan kekerapan migrain & sakit kepala - Meningkatkan ketahanan & stamina - Menghilangkan simptom keletihan

    Meh tekan link di bio deen !! 🌷

    #shakleelifeamazing #shakleemalaysia #shakleemurah #ShakleeEffect #shakleeoriginal #shakleeeffects #shakleelover #Shaklee #shakleepromosi #shakleeffect #ShakleeMalaysia #shakleemurahmalaysia #shakleepromo #shakleefreepostage #shakleethebest #shakleediskaun #Shakleemurah #shaklee #shakleehargastudent #shakleetestimoni #agentshaklee #sayajualshaklee #pengedarsahshaklee #promosishaklee #setkesuburanshaklee #pengedarshaklee #anugerahalamuntukkesihatan

  •  6  0  21 May, 2020