#terbuktiberkesan Instagram Photos & Videos

terbuktiberkesan Pikdo

The total number of posts up to now is 22,094 with the terbuktiberkesan hashtag.

Hashtag Popularity

2.2
average comments
124
average likes

Latest #terbuktiberkesan Posts

  • Bukan perempuan saja boleh KURUS!

Lelaki pun boleh selimmm tau!

Penangan #JUICYRASPBERRY semua boleh selim..... 📌 FORMULA KURUS CANTIK MENAWAN.
-Turun berat badan tanpa bersenam/berdiet yang ketat. 📌SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN.
-Detoks/melawaskan pembuangan. 📌 LEMAK MENCAIR.
-Bakar lemak lebih pantas kesan seawal 7 hari. 📌 KAWAL SELERA MAKAN -Cepat mengenyangkan. 📌 KAW-KAW SUSUT INCI.
- Seluar longgar,baju longgar bersedia untuk tukar ke size yang lebih kecil. 📲 https://promojuicyfibre.wasap.my/01116039993

#MELEMPIREGROUP #TEAMGEGARBORNEO #AGENTWANTED #juicyfibremalaysia  #stokisjuicyfibre #juskempisperut #juskurus #turunberatbadan #detox #slimandhealthy #terbuktiberkesan #kurustanpabersenam #shakeforperfectcurves 
#newflavour #mixberry #juicymixberry  #fiber10days #fiberdrink #jrfmix #testimonijuicymixberry #juicyinfo
  • Bukan perempuan saja boleh KURUS!

    Lelaki pun boleh selimmm tau!

    Penangan #JUICYRASPBERRY semua boleh selim..... 📌 FORMULA KURUS CANTIK MENAWAN.
    -Turun berat badan tanpa bersenam/berdiet yang ketat. 📌SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN.
    -Detoks/melawaskan pembuangan. 📌 LEMAK MENCAIR.
    -Bakar lemak lebih pantas kesan seawal 7 hari. 📌 KAWAL SELERA MAKAN -Cepat mengenyangkan. 📌 KAW-KAW SUSUT INCI.
    - Seluar longgar,baju longgar bersedia untuk tukar ke size yang lebih kecil. 📲 https://promojuicyfibre.wasap.my/01116039993

    #MELEMPIREGROUP #TEAMGEGARBORNEO #AGENTWANTED #juicyfibremalaysia #stokisjuicyfibre #juskempisperut #juskurus #turunberatbadan #detox #slimandhealthy #terbuktiberkesan #kurustanpabersenam #shakeforperfectcurves
    #newflavour #mixberry #juicymixberry #fiber10days #fiberdrink #jrfmix #testimonijuicymixberry #juicyinfo

  •  1  0  23 May, 2020
  • Bukan perempuan saja boleh KURUS!

Lelaki pun boleh selimmm tau!

Penangan #JUICYRASPBERRY semua boleh selim..... 📌 FORMULA KURUS CANTIK MENAWAN.
-Turun berat badan tanpa bersenam/berdiet yang ketat. 📌SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN.
-Detoks/melawaskan pembuangan. 📌 LEMAK MENCAIR.
-Bakar lemak lebih pantas kesan seawal 7 hari. 📌 KAWAL SELERA MAKAN -Cepat mengenyangkan. 📌 KAW-KAW SUSUT INCI.
- Seluar longgar,baju longgar bersedia untuk tukar ke size yang lebih kecil. 📲 https://promojuicyfibre.wasap.my/01116039993

#MELEMPIREGROUP #TEAMGEGARBORNEO #AGENTWANTED #juicyfibremalaysia  #stokisjuicyfibre #juskempisperut #juskurus #turunberatbadan #detox #slimandhealthy #terbuktiberkesan #kurustanpabersenam #shakeforperfectcurves 
#newflavour #mixberry #juicymixberry  #fiber10days #fiberdrink #jrfmix #testimonijuicymixberry #juicyinfo
  • Bukan perempuan saja boleh KURUS!

    Lelaki pun boleh selimmm tau!

    Penangan #JUICYRASPBERRY semua boleh selim..... 📌 FORMULA KURUS CANTIK MENAWAN.
    -Turun berat badan tanpa bersenam/berdiet yang ketat. 📌SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN.
    -Detoks/melawaskan pembuangan. 📌 LEMAK MENCAIR.
    -Bakar lemak lebih pantas kesan seawal 7 hari. 📌 KAWAL SELERA MAKAN -Cepat mengenyangkan. 📌 KAW-KAW SUSUT INCI.
    - Seluar longgar,baju longgar bersedia untuk tukar ke size yang lebih kecil. 📲 https://promojuicyfibre.wasap.my/01116039993

    #MELEMPIREGROUP #TEAMGEGARBORNEO #AGENTWANTED #juicyfibremalaysia #stokisjuicyfibre #juskempisperut #juskurus #turunberatbadan #detox #slimandhealthy #terbuktiberkesan #kurustanpabersenam #shakeforperfectcurves
    #newflavour #mixberry #juicymixberry #fiber10days #fiberdrink #jrfmix #testimonijuicymixberry #juicyinfo

  •  3  0  23 May, 2020
  • Rahsia kulit Syu kekal licin, lembut, bersih tanpa jerawat dan glowing2 gitu 🥰🥰 Sayang tau kalau miss walau sehari tak pakai. Rasa tak leh tidur selagi tak tepek youth nie. 
Bangun pagi mesti pegang2 muka sebab suka sangat kulit muka yang lebih muda nie 🤣🤣🤣 Korang pun yang ada masalah muka kering ke, kulit kusam ke, elok sangat tau amik youth nie. 
Cuba dulu, mesti korang pun jatuh hati nanti bila muka korang bertambah muda dari usia😍😍 Nak dapatkannya? Contact je Syu ye. 
www.wasap.my/0192198621

#youth #kulitcantik #kulitcerah #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #awetmuda #skincareorganik #terbuktiberkesan #25tahunlebihmuda #shaklee #youthskincare #youthskincareshaklee
  • Rahsia kulit Syu kekal licin, lembut, bersih tanpa jerawat dan glowing2 gitu 🥰🥰 Sayang tau kalau miss walau sehari tak pakai. Rasa tak leh tidur selagi tak tepek youth nie.
    Bangun pagi mesti pegang2 muka sebab suka sangat kulit muka yang lebih muda nie 🤣🤣🤣 Korang pun yang ada masalah muka kering ke, kulit kusam ke, elok sangat tau amik youth nie.
    Cuba dulu, mesti korang pun jatuh hati nanti bila muka korang bertambah muda dari usia😍😍 Nak dapatkannya? Contact je Syu ye.
    www.wasap.my/0192198621

    #youth #kulitcantik #kulitcerah #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #awetmuda #skincareorganik #terbuktiberkesan #25tahunlebihmuda #shaklee #youthskincare #youthskincareshaklee

  •  3  0  20 May, 2020
  • [#VIRAL] ESW MERUPAKAN SUPPLEMENT TAU ! DIA MERAWAT SKIN KITA DARI DALAM 🥰

BESTNYA #ESW NI ,DENGAN PEMBELIAN 2 BOTOL DAN KE ATAS ,AKAN DAPAT SATU PERCUMA VITC POWDER 😉
VITC POWDER NI BERSIFAT DETOX ,YG AKAN SINGKIRKAN TOKSIN DLM BADAN KITA SO #ESW YG KITA AMIK NI BERKESAN 2x LEBIH CEPAT ! 😘😘 Kalau takyakin nak pakai esw, korang boleh tengok semula freshfeedback dari pengguna esw sendiri, takkan mereka nak tipu dengan feedback tu kan hampa. So cepat cepat grab, mahal belakang kira, asaikan dapat kulit yang cantik bersih, yang diidamkan selama ni. Bila dah terlalu consume dengan esw Taklah korang  nak tukar tukar selalu produk korang en.

#eswfighter #eswsenawang #bukansekadarkapsul #terbuktiberkesan #putihsatubadan #luluskkm #kesanseawal7hr #extraskinwhite #codserembansenawang #postage
  • [ #VIRAL] ESW MERUPAKAN SUPPLEMENT TAU ! DIA MERAWAT SKIN KITA DARI DALAM 🥰

    BESTNYA #ESW NI ,DENGAN PEMBELIAN 2 BOTOL DAN KE ATAS ,AKAN DAPAT SATU PERCUMA VITC POWDER 😉
    VITC POWDER NI BERSIFAT DETOX ,YG AKAN SINGKIRKAN TOKSIN DLM BADAN KITA SO #ESW YG KITA AMIK NI BERKESAN 2x LEBIH CEPAT ! 😘😘 Kalau takyakin nak pakai esw, korang boleh tengok semula freshfeedback dari pengguna esw sendiri, takkan mereka nak tipu dengan feedback tu kan hampa. So cepat cepat grab, mahal belakang kira, asaikan dapat kulit yang cantik bersih, yang diidamkan selama ni. Bila dah terlalu consume dengan esw Taklah korang nak tukar tukar selalu produk korang en.

    #eswfighter #eswsenawang #bukansekadarkapsul #terbuktiberkesan #putihsatubadan #luluskkm #kesanseawal7hr #extraskinwhite #codserembansenawang #postage

  •  0  0  20 May, 2020
  • Inilah coach yang memperkenalkan saya pada program online advance coaching dan bantu saya untuk kurus secara sihat
.
Bila pertama kali tgk pic die, saya sendiri pun ckp “OMG”...masyaallah 20kg tu turun
.
Dulu comel, sekarang makin comel..😘. Setuju ke setuju?
.
Jadi tunggu apa lagi tu? Jom Daftar sekarang untuk Intake Jun 2020 (edisi raya)
.
Sila click link di bio ig @syarifah aina untuk info lanjut atau whatsapp saya ke 016-425 3020
.
T.E.A.M POWERFITMALAYSIA
.
#jom #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurusonline #jomkurussecaraonline #homeworktpfm #proses #berkesan #yakiniku #terbukti #terbuktiberkesan #janganragu #positif #kurus #kagum #terpesona #ajaib #luarbiasa #kuasaallah #nikmatsehat #sehattubuh #masyaallahtabarakallah #masyaallah #alhamdullilah #syukur #bersyukur #rahmat #rezeki #rezekiallah
  • Inilah coach yang memperkenalkan saya pada program online advance coaching dan bantu saya untuk kurus secara sihat
    .
    Bila pertama kali tgk pic die, saya sendiri pun ckp “OMG”...masyaallah 20kg tu turun
    .
    Dulu comel, sekarang makin comel..😘. Setuju ke setuju?
    .
    Jadi tunggu apa lagi tu? Jom Daftar sekarang untuk Intake Jun 2020 (edisi raya)
    .
    Sila click link di bio ig @syarifah aina untuk info lanjut atau whatsapp saya ke 016-425 3020
    .
    T.E.A.M POWERFITMALAYSIA
    .
    #jom #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurusonline #jomkurussecaraonline #homeworktpfm #proses #berkesan #yakiniku #terbukti #terbuktiberkesan #janganragu #positif #kurus #kagum #terpesona #ajaib #luarbiasa #kuasaallah #nikmatsehat #sehattubuh #masyaallahtabarakallah #masyaallah #alhamdullilah #syukur #bersyukur #rahmat #rezeki #rezekiallah

  •  19  2  19 May, 2020
  • RESDUNG SEMAKIN KRONIK?
.
.
Anda perlu mencari solusi cepat untuk masalah resdung ini
.
.
Pada jangka masa panjang ianya boleh menjadi punca virus kanser jika tidak dirawat lebih awal
.
.
Paruna Stick telah membantu lebih 50,000 orang sejak 10 tahun yang lalu
.
.
Kami sudi bantu anda
.
.
018 229 2669

#Paruna #produkresdung #PakarResdung #rawatresdung #resdung #Terbuktiberkesan #organik
  • RESDUNG SEMAKIN KRONIK?
    .
    .
    Anda perlu mencari solusi cepat untuk masalah resdung ini
    .
    .
    Pada jangka masa panjang ianya boleh menjadi punca virus kanser jika tidak dirawat lebih awal
    .
    .
    Paruna Stick telah membantu lebih 50,000 orang sejak 10 tahun yang lalu
    .
    .
    Kami sudi bantu anda
    .
    .
    018 229 2669

    #Paruna #produkresdung #PakarResdung #rawatresdung #resdung #Terbuktiberkesan #organik

  •  2  0  18 May, 2020
  • RISAU TAK CUKUP DUIT?
.
.
Sudah menjadi lumrah lepas raya ramai yang poket kering. .
.
Nak tambah duit RM1000 - RM5000 sebulan?
.
.
Jom kami tunjukkan caranya
.
.
Jenama yang sangat kukuh melebihi 8 Tahun
.
.
Produk yang terbukti berkesan
.
.
Telah melahirkan usahawan Paruna berpendapatan minima RM3000 sebulan melebihi 500 orang
.
.
013 205 9699

#Paruna #Peluangbisnes #RakanNiaga #Ejen #Stokis #Warehouse #Terbuktiberkesan
  • RISAU TAK CUKUP DUIT?
    .
    .
    Sudah menjadi lumrah lepas raya ramai yang poket kering. .
    .
    Nak tambah duit RM1000 - RM5000 sebulan?
    .
    .
    Jom kami tunjukkan caranya
    .
    .
    Jenama yang sangat kukuh melebihi 8 Tahun
    .
    .
    Produk yang terbukti berkesan
    .
    .
    Telah melahirkan usahawan Paruna berpendapatan minima RM3000 sebulan melebihi 500 orang
    .
    .
    013 205 9699

    #Paruna #Peluangbisnes #RakanNiaga #Ejen #Stokis #Warehouse #Terbuktiberkesan

  •  4  0  18 May, 2020
  • Macam mana calit kat 3point nadi je boleh efektif untuk kulit?

Masuk dalam pembuluh darah, tak bahaya ke?

#FAKTA : "Krim Nano ni tak popular lagi di malaysia dan ramai Pharmacist dan Doktor di malaysia tak tahu apa fungsi nano teknologi sebab diorang bukan PAKAR dan terdedah dengan semua bidang", Ini yang di katakan oleh seorang Professor yang memang pakar dalam memformulasi produk.

Kalau uols nak tau Molekul krim nano tersangat lah halus. 50x ganda lebih halus dari sehelai rambut. Memang tak nampak dengan mata kasar.

KADAR serapan nya pun 12x ganda cepat dari krim biasa.

Sebab tu lah cara pakai nya calit di nadi. Dari situ zat zat wd akan di serap melalui pembuluh darah dan di bawa satu badan.

Bahaya?

In shaa allah krim ni #SELAMAT digunakan. Ada sijil halal dan KKM yang diiktiraf. Even ibu preggy pun ramai yang pakai.

Alhamdulillah tak effect baby malah si ibu makin cargassss dan cantik berseri seri calit wd time preggy 😍

#womendesiree #wdta #wdec #krimkecantikan #KrimAwetMuda #KrimAntiJeragat #KrimAntiPenuaan #KrimAntiJerawat #KrimKalisUsia #KrimSusukModen #cantikcaramudah #glowingskin #berkesan #CalitNadiCantikSatuBody #wajahberseri #CantikDalaman #cantiksebelumraya #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan
  • Macam mana calit kat 3point nadi je boleh efektif untuk kulit?

    Masuk dalam pembuluh darah, tak bahaya ke?

    #FAKTA : "Krim Nano ni tak popular lagi di malaysia dan ramai Pharmacist dan Doktor di malaysia tak tahu apa fungsi nano teknologi sebab diorang bukan PAKAR dan terdedah dengan semua bidang", Ini yang di katakan oleh seorang Professor yang memang pakar dalam memformulasi produk.

    Kalau uols nak tau Molekul krim nano tersangat lah halus. 50x ganda lebih halus dari sehelai rambut. Memang tak nampak dengan mata kasar.

    KADAR serapan nya pun 12x ganda cepat dari krim biasa.

    Sebab tu lah cara pakai nya calit di nadi. Dari situ zat zat wd akan di serap melalui pembuluh darah dan di bawa satu badan.

    Bahaya?

    In shaa allah krim ni #SELAMAT digunakan. Ada sijil halal dan KKM yang diiktiraf. Even ibu preggy pun ramai yang pakai.

    Alhamdulillah tak effect baby malah si ibu makin cargassss dan cantik berseri seri calit wd time preggy 😍

    #womendesiree #wdta #wdec #krimkecantikan #KrimAwetMuda #KrimAntiJeragat #KrimAntiPenuaan #KrimAntiJerawat #KrimKalisUsia #KrimSusukModen #cantikcaramudah #glowingskin #berkesan #CalitNadiCantikSatuBody #wajahberseri #CantikDalaman #cantiksebelumraya #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan

  •  98  0  18 May, 2020
  • Orang pompuan ni cepat nampak tua salah satu sebabnya, suka amik port benda remeh.

Hal sikittt sikitt pun nak stress 🙄 ngate diri sendiri ke tuuu hahah.

Relek relek, amik #wd sedut bau aroma #LAVENDER dia tu dalam dalam. Kasikk tenang sikit.

Pastu nak awet muda macam kakak cantik kat bawah ni, cam biasa laa calit kan kat 3 point nadi. Sambil pejam mata pun boleh calit.

Tu la best nya krim #AwetMuda WD ni. #MUDAH pakai. Berkesan.

Tengok cam akak cantik kita ni, tegang, anjal kulit eh. Umur campak 5 tahun belakang

Power tau #arbutin ngan #Glutatione dalam wd ni.

#calitNadiCantikSatuBody #ubatjerawat #ubatjeragat #parutjerawat #paruthilang #eyebaghilang #paruthitam #parut #darkcircle #wdta #wdec #jeragathilang #kulitkusamhilang #kulitberminyakhilang #kulitkeringhilang #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdtamultifungsi
  • Orang pompuan ni cepat nampak tua salah satu sebabnya, suka amik port benda remeh.

    Hal sikittt sikitt pun nak stress 🙄 ngate diri sendiri ke tuuu hahah.

    Relek relek, amik #wd sedut bau aroma #LAVENDER dia tu dalam dalam. Kasikk tenang sikit.

    Pastu nak awet muda macam kakak cantik kat bawah ni, cam biasa laa calit kan kat 3 point nadi. Sambil pejam mata pun boleh calit.

    Tu la best nya krim #AwetMuda WD ni. #MUDAH pakai. Berkesan.

    Tengok cam akak cantik kita ni, tegang, anjal kulit eh. Umur campak 5 tahun belakang

    Power tau #arbutin ngan #Glutatione dalam wd ni.

    #calitNadiCantikSatuBody #ubatjerawat #ubatjeragat #parutjerawat #paruthilang #eyebaghilang #paruthitam #parut #darkcircle #wdta #wdec #jeragathilang #kulitkusamhilang #kulitberminyakhilang #kulitkeringhilang #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdtamultifungsi

  •  4  2  16 May, 2020
  • Untuk mak mak yang sangat busy, tak de masa nak belek belek kulit  muka.

Nad ada #RAHSIA untuk awak nak nampak muda
10 tahun dari usia sebenar.

Senang rupanya nak jaga diri ni. Ingatkan kena makan ulam 24jam nak awet muda rupanya ada shortcut uolss.

Krim ni merawat dari dalam taw.Ada masalah jerawat jeragat, kulit kusam, kulit tak sekata don't worry.  Konsisten pakai, slow slow kulit uols akan cerah, gelowing, feloles dan  awet muda.

Calit sikit je kat 3 point nadi dah dapat kesan satu badan. #Mudah yakmat!

#TeamMokyamPower
#CalitNadiCantikSatuBody #cantikcaramudah #krimkecantikan #krimmagika #krimteknologinano #KrimAntiJeragat #KrimAntiPenuaan #KrimAntiJerawat #KrimKalisUsia #KrimSusukModen #glowingskin #skinglass #muda #menawan #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdtamultifungsi #wdtaoriginal
  • Untuk mak mak yang sangat busy, tak de masa nak belek belek kulit muka.

    Nad ada #RAHSIA untuk awak nak nampak muda
    10 tahun dari usia sebenar.

    Senang rupanya nak jaga diri ni. Ingatkan kena makan ulam 24jam nak awet muda rupanya ada shortcut uolss.

    Krim ni merawat dari dalam taw.Ada masalah jerawat jeragat, kulit kusam, kulit tak sekata don't worry. Konsisten pakai, slow slow kulit uols akan cerah, gelowing, feloles dan awet muda.

    Calit sikit je kat 3 point nadi dah dapat kesan satu badan. #Mudah yakmat!

    #TeamMokyamPower
    #CalitNadiCantikSatuBody #cantikcaramudah #krimkecantikan #krimmagika #krimteknologinano #KrimAntiJeragat #KrimAntiPenuaan #KrimAntiJerawat #KrimKalisUsia #KrimSusukModen #glowingskin #skinglass #muda #menawan #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdtamultifungsi #wdtaoriginal

  •  4  0  14 May, 2020
  • HARGA PROMOSI HARI RAYA & KAAMATAN‼️ R E A D Y  S T O C K ❗️ R E A D Y  S T O C K ❗️ JUICY MIXBERRY🍇

FUNGSI & KELEBIHAN:-
✅ Kawal selera makan.
✅ Tiada Cirit birit /senak perut.
✅ Cepat kenyang.
✅ Melawaskan pembuangan.
✅ Kempiskan perut.
✅ Bakar lemak dengan pantas.
✅ Sentiasa bertenaga.
✅ Kurus tanpa bersenam. 📲 Www.wasap.my/60138800610/JuicyFiberpromosi 
#ROSEGROUP #MELEMPIRE
#TEAMGEGARBORNEO 
#Juicymixberry #juskempisperut #justerbaik #jusorganik #turunberatbadan #turunincikawkaw #trustseller #jomkurus #jusfiber #borneo #turunberatbadan10hari #kurussihatcantikbertenaga #sayajualsayaminum #dijaminkurus #jusviral #terlajaklaku #testimonidirisendiri #produkhebat #testimonidirisendiri #testimonijuicydaspberry #terbuktiberkesan #kurussebelumraya #promokaamatan2020
  • HARGA PROMOSI HARI RAYA & KAAMATAN‼️ R E A D Y S T O C K ❗️ R E A D Y S T O C K ❗️ JUICY MIXBERRY🍇

    FUNGSI & KELEBIHAN:-
    ✅ Kawal selera makan.
    ✅ Tiada Cirit birit /senak perut.
    ✅ Cepat kenyang.
    ✅ Melawaskan pembuangan.
    ✅ Kempiskan perut.
    ✅ Bakar lemak dengan pantas.
    ✅ Sentiasa bertenaga.
    ✅ Kurus tanpa bersenam. 📲 Www.wasap.my/60138800610/JuicyFiberpromosi
    #ROSEGROUP #MELEMPIRE
    #TEAMGEGARBORNEO
    #Juicymixberry #juskempisperut #justerbaik #jusorganik #turunberatbadan #turunincikawkaw #trustseller #jomkurus #jusfiber #borneo #turunberatbadan10hari #kurussihatcantikbertenaga #sayajualsayaminum #dijaminkurus #jusviral #terlajaklaku #testimonidirisendiri #produkhebat #testimonidirisendiri #testimonijuicydaspberry #terbuktiberkesan #kurussebelumraya #promokaamatan2020

  •  2  0  14 May, 2020
  • Ramai yang tanya apa fungsi Kcolly Ibu Putih Mutiara ni??? . Jom kita baca fungsi Ibu Putih Mutiara👇🏻 . Fungsi Ibu Putih Mutiara: . 🌸Anti-kedutan 🌸Membuang ulser kulit 🌸Menyuburkan kulit 🌸Menjadikan kulit lebih halus & licin 🌸Menganjalkan kulit 🌸Mencerahkan kulit . Ia juga adalah Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya. . Setiap pembelian Kcolly Advance akan dapat free Ibu Putih Mutiara. Best kan!!!😊 . So apa lagi jom order kcolly advance sekarang!! Ada masa lagi nak kulit cantik sebelum raya😉 . #kcollyadvance #kcollysweet17 #kcollyoriginal #uitm #psmza #bazaarpaknil #kcollymalaysia #putihgebu #neelofa #teamputrianisya #sayajual #codkemaman  #kualaterengganu #teamzwnwaniy  #postagesetiaphari #supplementputih #tanpacollagen #terbuktiberkesan #jomcantik #roadtocantik
  • Ramai yang tanya apa fungsi Kcolly Ibu Putih Mutiara ni??? . Jom kita baca fungsi Ibu Putih Mutiara👇🏻 . Fungsi Ibu Putih Mutiara: . 🌸Anti-kedutan 🌸Membuang ulser kulit 🌸Menyuburkan kulit 🌸Menjadikan kulit lebih halus & licin 🌸Menganjalkan kulit 🌸Mencerahkan kulit . Ia juga adalah Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya. . Setiap pembelian Kcolly Advance akan dapat free Ibu Putih Mutiara. Best kan!!!😊 . So apa lagi jom order kcolly advance sekarang!! Ada masa lagi nak kulit cantik sebelum raya😉 . #kcollyadvance #kcollysweet17 #kcollyoriginal #uitm #psmza #bazaarpaknil #kcollymalaysia #putihgebu #neelofa #teamputrianisya #sayajual #codkemaman #kualaterengganu #teamzwnwaniy #postagesetiaphari #supplementputih #tanpacollagen #terbuktiberkesan #jomcantik #roadtocantik

  •  6  0  14 May, 2020
  • Ramai yang tanya apa fungsi Kcolly Ibu Putih Mutiara ni??? . Jom kita baca fungsi Ibu Putih Mutiara👇🏻 . Fungsi Ibu Putih Mutiara: . 🌸Anti-kedutan 🌸Membuang ulser kulit 🌸Menyuburkan kulit 🌸Menjadikan kulit lebih halus & licin 🌸Menganjalkan kulit 🌸Mencerahkan kulit . Ia juga adalah Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya. . Setiap pembelian Kcolly Advance akan dapat free Ibu Putih Mutiara. Best kan!!!😊 . So apa lagi jom order kcolly advance sekarang!! Ada masa lagi nak kulit cantik sebelum raya😉 . #kcollyadvance #kcollysweet17 #kcollyoriginal #uitm #psmza #bazaarpaknil #kcollymalaysia #putihgebu #neelofa #teamputrianisya #sayajual #codkemaman  #kualaterengganu #teamzwnwaniy  #postagesetiaphari #supplementputih #tanpacollagen #terbuktiberkesan #jomcantik #roadtocantik
  • Ramai yang tanya apa fungsi Kcolly Ibu Putih Mutiara ni??? . Jom kita baca fungsi Ibu Putih Mutiara👇🏻 . Fungsi Ibu Putih Mutiara: . 🌸Anti-kedutan 🌸Membuang ulser kulit 🌸Menyuburkan kulit 🌸Menjadikan kulit lebih halus & licin 🌸Menganjalkan kulit 🌸Mencerahkan kulit . Ia juga adalah Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya. . Setiap pembelian Kcolly Advance akan dapat free Ibu Putih Mutiara. Best kan!!!😊 . So apa lagi jom order kcolly advance sekarang!! Ada masa lagi nak kulit cantik sebelum raya😉 . #kcollyadvance #kcollysweet17 #kcollyoriginal #uitm #psmza #bazaarpaknil #kcollymalaysia #putihgebu #neelofa #teamputrianisya #sayajual #codkemaman #kualaterengganu #teamzwnwaniy #postagesetiaphari #supplementputih #tanpacollagen #terbuktiberkesan #jomcantik #roadtocantik

  •  6  0  14 May, 2020
  • Ramai yang tanya apa fungsi Kcolly Ibu Putih Mutiara ni??? . Jom kita baca fungsi Ibu Putih Mutiara👇🏻 . Fungsi Ibu Putih Mutiara: . 🌸Anti-kedutan 🌸Membuang ulser kulit 🌸Menyuburkan kulit 🌸Menjadikan kulit lebih halus & licin 🌸Menganjalkan kulit 🌸Mencerahkan kulit . Ia juga adalah Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya. . Setiap pembelian Kcolly Advance akan dapat free Ibu Putih Mutiara. Best kan!!!😊 . So apa lagi jom order kcolly advance sekarang!! Ada masa lagi nak kulit cantik sebelum raya😉 . #kcollyadvance #kcollysweet17 #kcollyoriginal #uitm #psmza #bazaarpaknil #kcollymalaysia #putihgebu #neelofa #teamputrianisya #sayajual #codkemaman  #kualaterengganu #teamzwnwaniy  #postagesetiaphari #supplementputih #tanpacollagen #terbuktiberkesan #jomcantik #roadtocantik
  • Ramai yang tanya apa fungsi Kcolly Ibu Putih Mutiara ni??? . Jom kita baca fungsi Ibu Putih Mutiara👇🏻 . Fungsi Ibu Putih Mutiara: . 🌸Anti-kedutan 🌸Membuang ulser kulit 🌸Menyuburkan kulit 🌸Menjadikan kulit lebih halus & licin 🌸Menganjalkan kulit 🌸Mencerahkan kulit . Ia juga adalah Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya. . Setiap pembelian Kcolly Advance akan dapat free Ibu Putih Mutiara. Best kan!!!😊 . So apa lagi jom order kcolly advance sekarang!! Ada masa lagi nak kulit cantik sebelum raya😉 . #kcollyadvance #kcollysweet17 #kcollyoriginal #uitm #psmza #bazaarpaknil #kcollymalaysia #putihgebu #neelofa #teamputrianisya #sayajual #codkemaman #kualaterengganu #teamzwnwaniy #postagesetiaphari #supplementputih #tanpacollagen #terbuktiberkesan #jomcantik #roadtocantik

  •  4  0  14 May, 2020
  • Bosan lah dengan Mcp ni. Asyik kena tunggu je. Baik beli Vitamin C yang lain. Kata Senah.

Percayalah bila awak try yg lain awak akan
U TURN pulak cari Mcp ni haaaa 😬 Kesannya memang takkan sama. Kita punya Tulen awak. 
100% Vitamin C yang Asli. Mana mungkin sama.

Jadi menunggu seketika untuk kesan yang meletops camni takpe kan?  Dari awak dk consume berkotak kotak tapi kesan Nampak tak Nampak je
.

#agentmcp #mcpklang #mcphq #mcpmeletop #codklang #freecod #trustedseller #explore #explorepage #exploremore #terbuktiberkesan #mcpselangor #mcpseluruhmalaysia #mcponline #mcpfreegift #zarinaanjoulie #bisnesonline #dropshipwanted #agentmalaysia #magicalcpure #magicalcpurehq #magicalcpuremurah #magicalcpureoriginal
  • Bosan lah dengan Mcp ni. Asyik kena tunggu je. Baik beli Vitamin C yang lain. Kata Senah.

    Percayalah bila awak try yg lain awak akan
    U TURN pulak cari Mcp ni haaaa 😬 Kesannya memang takkan sama. Kita punya Tulen awak.
    100% Vitamin C yang Asli. Mana mungkin sama.

    Jadi menunggu seketika untuk kesan yang meletops camni takpe kan? Dari awak dk consume berkotak kotak tapi kesan Nampak tak Nampak je
    .

    #agentmcp #mcpklang #mcphq #mcpmeletop #codklang #freecod #trustedseller #explore #explorepage #exploremore #terbuktiberkesan #mcpselangor #mcpseluruhmalaysia #mcponline #mcpfreegift #zarinaanjoulie #bisnesonline #dropshipwanted #agentmalaysia #magicalcpure #magicalcpurehq #magicalcpuremurah #magicalcpureoriginal

  •  3  0  12 May, 2020
  • Kelebihan MCP :
- Sesuai untk lelaki & prmpuan dari 12thn keats❗
-Kandungan dalam MCP tiada collagen ❗
-Even ada maslah kputihan bleh consume MCP krana trtdpt vitamin c yg bleh mmbantu menguatkan sistem imun badan bagi melwan bakteria.
-Masalah kencing manis juga bleh consume MCP krana tiada glukose tmbhan ❗

JOM CANTIK & SIHAT DALAM DAN LUARAN DARI RAMBUT HINGGA TAPAK KAKI😍❗❗❗ Uolls semua yg nak nampak muda, gebu gebas & mantap.. JOM CUBA MCP.. Satu set ckup untk mmberi impak luar biasa kepada kulit uollsss smua persis gadis2 KOREA😍❗❗❗ https://mcpbyfikaanwar.wasap.my/

#agentmcp #mcpklang #mcphq #mcpmeletop #codklang #freecod #trustedseller #explore #explorepage #exploremore #terbuktiberkesan #mcpselangor #mcpseluruhmalaysia #mcponline #mcpfreegift #zarinaanjoulie #bisnesonline #dropshipwanted #agentmalaysia #magicalcpure #magicalcpurehq #magicalcpuremurah #magicalcpureoriginal #kemamkemamcantik #angsaemasbeaute
  • Kelebihan MCP :
    - Sesuai untk lelaki & prmpuan dari 12thn keats❗
    -Kandungan dalam MCP tiada collagen ❗
    -Even ada maslah kputihan bleh consume MCP krana trtdpt vitamin c yg bleh mmbantu menguatkan sistem imun badan bagi melwan bakteria.
    -Masalah kencing manis juga bleh consume MCP krana tiada glukose tmbhan ❗

    JOM CANTIK & SIHAT DALAM DAN LUARAN DARI RAMBUT HINGGA TAPAK KAKI😍❗❗❗ Uolls semua yg nak nampak muda, gebu gebas & mantap.. JOM CUBA MCP.. Satu set ckup untk mmberi impak luar biasa kepada kulit uollsss smua persis gadis2 KOREA😍❗❗❗ https://mcpbyfikaanwar.wasap.my/

    #agentmcp #mcpklang #mcphq #mcpmeletop #codklang #freecod #trustedseller #explore #explorepage #exploremore #terbuktiberkesan #mcpselangor #mcpseluruhmalaysia #mcponline #mcpfreegift #zarinaanjoulie #bisnesonline #dropshipwanted #agentmalaysia #magicalcpure #magicalcpurehq #magicalcpuremurah #magicalcpureoriginal #kemamkemamcantik #angsaemasbeaute

  •  3  0  12 May, 2020
  • NAK SUPPLEMENT PUTIHKAN KULIT , TAPI TAK NAK YANG MENGANDUNGI COLLAGEN?

Uolls boleh cuba MAGICAL C PURE 2X ganda lebih berkesan😍

Apa yang best dengan MAGICAL C PURE NI ?? 🍇Bebas kolagen 🍇 dijamin berkesan 🍇Tiada bahan merbahaya
🍇 rase buah berries 🍇Kesan seawal 7 hari

#agentmcp #mcpklang #mcphq #mcpmeletop #codklang #freecod #trustedseller #explore #explorepage #exploremore #terbuktiberkesan #mcpselangor #mcpseluruhmalaysia #mcponline #mcpfreegift #zarinaanjoulie #bisnesonline #dropshipwanted #agentmalaysia #magicalcpure #magicalcpurehq #magicalcpuremurah #magicalcpureoriginal #kemamkemamcantik
#angsaemasbeaute 
#MagicalCpure
  • NAK SUPPLEMENT PUTIHKAN KULIT , TAPI TAK NAK YANG MENGANDUNGI COLLAGEN?

    Uolls boleh cuba MAGICAL C PURE 2X ganda lebih berkesan😍

    Apa yang best dengan MAGICAL C PURE NI ?? 🍇Bebas kolagen 🍇 dijamin berkesan 🍇Tiada bahan merbahaya
    🍇 rase buah berries 🍇Kesan seawal 7 hari

    #agentmcp #mcpklang #mcphq #mcpmeletop #codklang #freecod #trustedseller #explore #explorepage #exploremore #terbuktiberkesan #mcpselangor #mcpseluruhmalaysia #mcponline #mcpfreegift #zarinaanjoulie #bisnesonline #dropshipwanted #agentmalaysia #magicalcpure #magicalcpurehq #magicalcpuremurah #magicalcpureoriginal #kemamkemamcantik
    #angsaemasbeaute
    #MagicalCpure

  •  9  1  12 May, 2020
  • Bosan lah dengan Mcp ni. Asyik kena tunggu je. Baik beli Vitamin C yang lain. Kata Senah.

Percayalah bila awak try yg lain awak akan
U TURN pulak cari Mcp ni haaaa 😬 Kesannya memang takkan sama. Kita punya Tulen awak. 
100% Vitamin C yang Asli. Mana mungkin sama.

Jadi menunggu seketika untuk kesan yang meletops camni takpe kan?  Dari awak dk consume berkotak kotak tapi kesan Nampak tak Nampak je
.

#agentmcp #mcpklang #mcphq #mcpmeletop #codklang #freecod #trustedseller #explore #explorepage #exploremore #terbuktiberkesan #mcpselangor #mcpseluruhmalaysia #mcponline #mcpfreegift #zarinaanjoulie #bisnesonline #dropshipwanted #agentmalaysia #magicalcpure #magicalcpurehq #magicalcpuremurah #magicalcpureoriginal
  • Bosan lah dengan Mcp ni. Asyik kena tunggu je. Baik beli Vitamin C yang lain. Kata Senah.

    Percayalah bila awak try yg lain awak akan
    U TURN pulak cari Mcp ni haaaa 😬 Kesannya memang takkan sama. Kita punya Tulen awak.
    100% Vitamin C yang Asli. Mana mungkin sama.

    Jadi menunggu seketika untuk kesan yang meletops camni takpe kan? Dari awak dk consume berkotak kotak tapi kesan Nampak tak Nampak je
    .

    #agentmcp #mcpklang #mcphq #mcpmeletop #codklang #freecod #trustedseller #explore #explorepage #exploremore #terbuktiberkesan #mcpselangor #mcpseluruhmalaysia #mcponline #mcpfreegift #zarinaanjoulie #bisnesonline #dropshipwanted #agentmalaysia #magicalcpure #magicalcpurehq #magicalcpuremurah #magicalcpureoriginal

  •  26  0  12 May, 2020

Top #terbuktiberkesan Posts

  • Merelip nya nengok gelang emas ni.. Best tak kalau dapat emas free cam gini?

Uolls cuma beli set kombo WDTA bernilai RM 160 je. Berpeluang join Lucky Draw bernilai RM 15,000 taw.

Gelang ni hadiah cabutan kedua taw. Nak join lucky draw korang tekan je link whatsapp dekat bio @women_desiree_kelantan

#DealerAdleesyaBeauty #womendesiree #wdta #wdec #WD #krimawetmuda #krimkecantikan #krimwd #konsisten #KrimBioTeknologiNano #KrimKalisUsia #KrimAntiPenuaan #KrimMultifungsi #KrimCantikAjaib #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdmelaka #wdselangor #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdsingapura #wdbrunei #wdindonesia #CikNadWD
  • Merelip nya nengok gelang emas ni.. Best tak kalau dapat emas free cam gini?

    Uolls cuma beli set kombo WDTA bernilai RM 160 je. Berpeluang join Lucky Draw bernilai RM 15,000 taw.

    Gelang ni hadiah cabutan kedua taw. Nak join lucky draw korang tekan je link whatsapp dekat bio @women_desiree_kelantan

    #DealerAdleesyaBeauty #womendesiree #wdta #wdec #WD #krimawetmuda #krimkecantikan #krimwd #konsisten #KrimBioTeknologiNano #KrimKalisUsia #KrimAntiPenuaan #KrimMultifungsi #KrimCantikAjaib #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdmelaka #wdselangor #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdsingapura #wdbrunei #wdindonesia #CikNadWD

  •  146  5  14 December, 2019
  • Untuk mak mak yang sangat busy, tak de masa nak belek belek kulit  muka. Cik Nad ada #RAHSIA nak nampak muda 10 tahun.

Senang rupanya nak jaga diri ni. Ingatkan kena makan ulam 24jam nak awet muda, rupanya ada shortcut uolss.

Krim ni merawat dari dalam taw.Ada masalah jerawat jeragat, kulit kusam, kulit tak sekata don't worry.  Konsisten pakai, slow slow kulit uols akan cerah, gelowing, feloles dan  awet muda. 
Calit sikit je kat 3 point nadi dah dapat kesan satu badan. #Mudah yakmat! 
#TeamMokyamPower #CalitNadiCantikSatuBody
#cantikcaramudah #cantikjelita #cantikberseri #womendesiree #wdta #wdec #WD #krimawetmuda #krimkecantikan #krimmagika #krimteknologinano #KrimAntiJeragat #KrimAntiPenuaan #KrimAntiJerawat #KrimKalisUsia #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdmelaka #wdselangor #wdjohor #wdpulaupinang
  • Untuk mak mak yang sangat busy, tak de masa nak belek belek kulit muka. Cik Nad ada #RAHSIA nak nampak muda 10 tahun.

    Senang rupanya nak jaga diri ni. Ingatkan kena makan ulam 24jam nak awet muda, rupanya ada shortcut uolss.

    Krim ni merawat dari dalam taw.Ada masalah jerawat jeragat, kulit kusam, kulit tak sekata don't worry. Konsisten pakai, slow slow kulit uols akan cerah, gelowing, feloles dan awet muda.
    Calit sikit je kat 3 point nadi dah dapat kesan satu badan. #Mudah yakmat!
    #TeamMokyamPower #CalitNadiCantikSatuBody
    #cantikcaramudah #cantikjelita #cantikberseri #womendesiree #wdta #wdec #WD #krimawetmuda #krimkecantikan #krimmagika #krimteknologinano #KrimAntiJeragat #KrimAntiPenuaan #KrimAntiJerawat #KrimKalisUsia #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdmelaka #wdselangor #wdjohor #wdpulaupinang

  •  131  0  13 January, 2020
  • RAHSIA IBU ANAK SORANG TRANSFORM  ANAK DARA😍 "Dulu dah pernah guna WD tapi stop ditengah jalan hahahah. Sekarang sudah setia ngan wdta tak nak curang dah😅

Dulu memang sampai ada harga cecah 1k la beli skincare tapi apa kan daya tak sesuai.

Sekarang cuma  bermodal rm80 calit calit dah cantik😂 dah la harga rm80 tahan sebulan lebih pulak tu. Calit nya mmg sikit jer tak usah calit banyk banyak, yang penting konsisten "

Haaa giteww pengakuan adik manis niii

Bestt ke bestt?

Korang boleh tekan link di bio @women_desiree_kelantan untuk order. Tq

#womendesiree #wdta #susukmodenviral #CalitNadiCantikSatuBody #cantikcaramudah #krimkecantikan #krimmagika #krimteknologinano #KrimAntiJeragat #KrimAntiPenuaan #KrimAntiJerawat #KrimKalisUsia #KrimSusukModen 
#rahasiaawetmuda #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdtamultifungsi #wdtaoriginal #wdkelantan #wdsingapura #wdbrunei #wdindonesia #wdselangor #wdperlis #wdkedah #wdnegerisembilan
  • RAHSIA IBU ANAK SORANG TRANSFORM ANAK DARA😍 "Dulu dah pernah guna WD tapi stop ditengah jalan hahahah. Sekarang sudah setia ngan wdta tak nak curang dah😅

    Dulu memang sampai ada harga cecah 1k la beli skincare tapi apa kan daya tak sesuai.

    Sekarang cuma bermodal rm80 calit calit dah cantik😂 dah la harga rm80 tahan sebulan lebih pulak tu. Calit nya mmg sikit jer tak usah calit banyk banyak, yang penting konsisten "

    Haaa giteww pengakuan adik manis niii

    Bestt ke bestt?

    Korang boleh tekan link di bio @women_desiree_kelantan untuk order. Tq

    #womendesiree #wdta #susukmodenviral #CalitNadiCantikSatuBody #cantikcaramudah #krimkecantikan #krimmagika #krimteknologinano #KrimAntiJeragat #KrimAntiPenuaan #KrimAntiJerawat #KrimKalisUsia #KrimSusukModen
    #rahasiaawetmuda #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdtamultifungsi #wdtaoriginal #wdkelantan #wdsingapura #wdbrunei #wdindonesia #wdselangor #wdperlis #wdkedah #wdnegerisembilan

  •  144  0  23 November, 2019
  • Pinnn pinnn.

Hakak 46 tahun tompang lalu .💗😍
Sekali tengok macam 36 tahun. Masya allah.

Memang rugi la siapa yang berfikir fikir lagi nak mencalit tu. Konsisten #WD je in shaa allah kulit di rawat dari dalam. Berbaloii sangad.

Jimat duit, jimat masa, jimat tenaga. Produk dijamin #BERKESAN. Dengan syarat, konsisten.

Yang ada #KrimSusukModen tu sebelum tidur jangan lupa calit 3 point nadi otteyy.

Esok pagi bangun, baru la kulit tegang toinkk toinkk.

Korang tekan je link whatsapp dekat bio @women_desiree_kelantan untuk order ok.

#CalitNadiCantikSatuBody #DealerAdleesyaBeautyKelantan #Calitcalitcantik #cantikcaramudah ##viralkini #viralmalaysia #ubatjeragat #ubatjerawat #kulitkusamhilang #kulitberminyakhilang #kulitkeringhilang #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdmelaka #wdpahang #wdterengganu #wdkelantan #wdsingapura #wdbrunei #wdindonesia #CikNadWD #agenwanted #LuckyDrawRM15000
  • Pinnn pinnn.

    Hakak 46 tahun tompang lalu .💗😍
    Sekali tengok macam 36 tahun. Masya allah.

    Memang rugi la siapa yang berfikir fikir lagi nak mencalit tu. Konsisten #WD je in shaa allah kulit di rawat dari dalam. Berbaloii sangad.

    Jimat duit, jimat masa, jimat tenaga. Produk dijamin #BERKESAN. Dengan syarat, konsisten.

    Yang ada #KrimSusukModen tu sebelum tidur jangan lupa calit 3 point nadi otteyy.

    Esok pagi bangun, baru la kulit tegang toinkk toinkk.

    Korang tekan je link whatsapp dekat bio @women_desiree_kelantan untuk order ok.

    #CalitNadiCantikSatuBody #DealerAdleesyaBeautyKelantan #Calitcalitcantik #cantikcaramudah # #viralkini #viralmalaysia #ubatjeragat #ubatjerawat #kulitkusamhilang #kulitberminyakhilang #kulitkeringhilang #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdmelaka #wdpahang #wdterengganu #wdkelantan #wdsingapura #wdbrunei #wdindonesia #CikNadWD #agenwanted #LuckyDrawRM15000

  •  130  0  13 January, 2020
  • #wd ni kalau stop ada efekk ke?

Okeyy Cik Nad bagi contoh ye. Kalau tanam pokok cukup baja, cukup air  jaga penuh kasih sayang. Kompom pokok tumbuh cantik, subur bunga dia. Kembang pun cantik je betul tak?

Cuba kalau stop letak baja , efek dia tak sama dengan kita letak baja ikut time dan jaga kualiti dia. Pokok tu tumbuh nak tak nak je nanti silap haribulan lupa siram mati terus.

Sama jugak la dengan kita manusia. Makin berumur kolagen dalam badan makin kurang, umur 35 tahun stop terus badan hasilkan  kolagen dah.

Sebab tu kulit mula kendur, kedut, kusam. Seramm kannnss.

Sel sel kulit kita ni tak aktif bila takde ransangan. Jadi pakai wd ni dia aktifkan balik sel sel yang tidur tu, bina sel sel kulit baru. Thats why la proses penuaan jadi lambat ,kulit tegang, anjal, awet muda.

Umur campak 10 tahun ke belakang. Tak sukaaa ehhh. Awet muda? 😝

Kalau suka ajommm la try. Lambat calit lambat cantikk😁

#MagikaSusukModen #WD #krimawetmuda #krimkecantikan #krimwd #konsisten #KrimBioTeknologiNano 
#CalitNadiCantikSatuBody
#RawatDalaman #cantikcaramudah #cantikjelita #cantikberseri #womendesiree #wdta #wdec #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdtamultifungsi #wdtaoriginal #selamat #wdkoklanas #wdketereh #wdmelor #wdmulong
  • #wd ni kalau stop ada efekk ke?

    Okeyy Cik Nad bagi contoh ye. Kalau tanam pokok cukup baja, cukup air jaga penuh kasih sayang. Kompom pokok tumbuh cantik, subur bunga dia. Kembang pun cantik je betul tak?

    Cuba kalau stop letak baja , efek dia tak sama dengan kita letak baja ikut time dan jaga kualiti dia. Pokok tu tumbuh nak tak nak je nanti silap haribulan lupa siram mati terus.

    Sama jugak la dengan kita manusia. Makin berumur kolagen dalam badan makin kurang, umur 35 tahun stop terus badan hasilkan kolagen dah.

    Sebab tu kulit mula kendur, kedut, kusam. Seramm kannnss.

    Sel sel kulit kita ni tak aktif bila takde ransangan. Jadi pakai wd ni dia aktifkan balik sel sel yang tidur tu, bina sel sel kulit baru. Thats why la proses penuaan jadi lambat ,kulit tegang, anjal, awet muda.

    Umur campak 10 tahun ke belakang. Tak sukaaa ehhh. Awet muda? 😝

    Kalau suka ajommm la try. Lambat calit lambat cantikk😁

    #MagikaSusukModen #WD #krimawetmuda #krimkecantikan #krimwd #konsisten #KrimBioTeknologiNano
    #CalitNadiCantikSatuBody
    #RawatDalaman #cantikcaramudah #cantikjelita #cantikberseri #womendesiree #wdta #wdec #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdtamultifungsi #wdtaoriginal #selamat #wdkoklanas #wdketereh #wdmelor #wdmulong

  •  169  2  5 January, 2020
  • Hi uols 😘
.
.
Dulu kulit wajah saya pernah rosak sebab guna skincare MURAH dan ada MERKURI. Nak cantik punya pasal, saya pakai juga. Punyalah pedih tapi saya tahankan juga sebab nak cantik katanya. Cantiklah sekejap tapi bila saya STOP, kulit wajah saya jadi bertambah teruk.. Tumbuh jerawat, jeragat dan kusam.. Dah macam-macam saya try untuk pulihkan balik tapi tak berjaya sampai saya putus asa. Terpaksa pakai make up setiap masa untuk tutup cacat cela tapi sampai bila??
.
.
Akhirnya saya nekad untuk cari sendiri formula dengan bantuan pakar kecantikan bertauliah. 2 tahun saya buat analysis dan alhamdulillah kulit wajah saya pulih malah bertambah sihat dan flawless..Sekarang saya tak perlu lagi make up bila hari cuti saya 😍😍😍Jadi saya kongsikan RAHSIA saya mendapatkan kulit wajah yang sihat dan flawless dengan peminat-peminat saya.. Jangan biarkan kulit wajah uols DI CEMARI MERKURI yang boleh mengakibatkan JERAGAT dan KANSER KULIT 😱😱😱
Yang PENTING, skincare saya BUKAN TIMBANG KILO dan di pack oleh kilang yang ada GMP di SEMENANJUNG.. .
.
Skincare saya ada 2 jenis 
1) COMBO SET 
2) JERAGAT SET .
.
KELEBIHAN @dejaymagicwhite 📍BEBAS MERKURI 📍TIADA PENGELUPASAN 📍KELULUSAN KKM 📍DI PERBUAT DARI ESTRAK BUAH -BUAHAN DAN TUMBUH-TUMBUHAN 📍SEMUA JENIS KULIT 📍BUATAN MALAYSIA 📍TERBUKTI BERKESAN .
.
WHATSAPP TALIAN @dejaymagicwhite dan SALES TEAM SAYA AKAN MEMBANTU uols untuk syorkan set mana yang sesuai untuk dapatkan kulit wajah yang flawless ..
.
.
@dejaymagicwhite 
@dejaymagicwhite 
@dejaymagicwhite .
.
👇👇👇👇👇👇
📲 012-9248251
📲012-9248251
📲012-9248251
.
.
Hebat Bukan? 
#skincareuntukjerawat #artismalaysia #nakputih #nakcerah #flawlesskincare #bebasmerkuri #bebasjeragat #bebaskusam #mukacerah #mukabersih #mukaberminyak #kelulusankkm #buatanmalaysia #organik #poriterbuka #kusamhilang #hargamampumilik #terbuktiberkesan #hebatbukan
  • Hi uols 😘
    .
    .
    Dulu kulit wajah saya pernah rosak sebab guna skincare MURAH dan ada MERKURI. Nak cantik punya pasal, saya pakai juga. Punyalah pedih tapi saya tahankan juga sebab nak cantik katanya. Cantiklah sekejap tapi bila saya STOP, kulit wajah saya jadi bertambah teruk.. Tumbuh jerawat, jeragat dan kusam.. Dah macam-macam saya try untuk pulihkan balik tapi tak berjaya sampai saya putus asa. Terpaksa pakai make up setiap masa untuk tutup cacat cela tapi sampai bila??
    .
    .
    Akhirnya saya nekad untuk cari sendiri formula dengan bantuan pakar kecantikan bertauliah. 2 tahun saya buat analysis dan alhamdulillah kulit wajah saya pulih malah bertambah sihat dan flawless..Sekarang saya tak perlu lagi make up bila hari cuti saya 😍😍😍Jadi saya kongsikan RAHSIA saya mendapatkan kulit wajah yang sihat dan flawless dengan peminat-peminat saya.. Jangan biarkan kulit wajah uols DI CEMARI MERKURI yang boleh mengakibatkan JERAGAT dan KANSER KULIT 😱😱😱
    Yang PENTING, skincare saya BUKAN TIMBANG KILO dan di pack oleh kilang yang ada GMP di SEMENANJUNG.. .
    .
    Skincare saya ada 2 jenis
    1) COMBO SET
    2) JERAGAT SET .
    .
    KELEBIHAN @dejaymagicwhite 📍BEBAS MERKURI 📍TIADA PENGELUPASAN 📍KELULUSAN KKM 📍DI PERBUAT DARI ESTRAK BUAH -BUAHAN DAN TUMBUH-TUMBUHAN 📍SEMUA JENIS KULIT 📍BUATAN MALAYSIA 📍TERBUKTI BERKESAN .
    .
    WHATSAPP TALIAN @dejaymagicwhite dan SALES TEAM SAYA AKAN MEMBANTU uols untuk syorkan set mana yang sesuai untuk dapatkan kulit wajah yang flawless ..
    .
    .
    @dejaymagicwhite
    @dejaymagicwhite
    @dejaymagicwhite .
    .
    👇👇👇👇👇👇
    📲 012-9248251
    📲012-9248251
    📲012-9248251
    .
    .
    Hebat Bukan?
    #skincareuntukjerawat #artismalaysia #nakputih #nakcerah #flawlesskincare #bebasmerkuri #bebasjeragat #bebaskusam #mukacerah #mukabersih #mukaberminyak #kelulusankkm #buatanmalaysia #organik #poriterbuka #kusamhilang #hargamampumilik #terbuktiberkesan #hebatbukan

  •  470  25  27 September, 2018
  • Makin bertambah tahun makin lawa. 
BERSERI SERI 💙

Siyes laa.
Pakai skincare je tak dapat nak buat bentuk muka cemni.
Tak dapat nak kabo ni.

Speechless.
Yang penting korang nampak beza dia kan kann. 
Kalau nak ikutkan tahun 2014 tu tak perasan pun muka tu ada masalah.
Kalau tak compare gambar cemni, tak tahu pun muka tu dah berubah. Betul ! Siyes k.Saa kabo.

Tapi bila dah banding gambar  baru tahu. Ehh. Muka aku makin lawa laa. Makin runcing laaa. Makin glowing laaa.
Alaa la laaaaa.

Meh laa grab satu krim WD ni.
Sementara harga PROMOSI meronda ronda.

#rm80Promosi #LuckyDrawRM15000 #PedagangSusukModen #wdtaoriginal #wdec #WD #wdtamultifungsi #CalitNadiCantikSatuBody #cantikcaramudah #krimkecantikan #krimmagika #krimteknologinano #viralkini #viralmalaysia #gajisale #makeupviralmalaysia #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan
  • Makin bertambah tahun makin lawa.
    BERSERI SERI 💙

    Siyes laa.
    Pakai skincare je tak dapat nak buat bentuk muka cemni.
    Tak dapat nak kabo ni.

    Speechless.
    Yang penting korang nampak beza dia kan kann.
    Kalau nak ikutkan tahun 2014 tu tak perasan pun muka tu ada masalah.
    Kalau tak compare gambar cemni, tak tahu pun muka tu dah berubah. Betul ! Siyes k.Saa kabo.

    Tapi bila dah banding gambar baru tahu. Ehh. Muka aku makin lawa laa. Makin runcing laaa. Makin glowing laaa.
    Alaa la laaaaa.

    Meh laa grab satu krim WD ni.
    Sementara harga PROMOSI meronda ronda.

    #rm80Promosi #LuckyDrawRM15000 #PedagangSusukModen #wdtaoriginal #wdec #WD #wdtamultifungsi #CalitNadiCantikSatuBody #cantikcaramudah #krimkecantikan #krimmagika #krimteknologinano #viralkini #viralmalaysia #gajisale #makeupviralmalaysia #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan

  •  147  2  14 December, 2019