#thejunni Instagram Photos & Videos

thejunni Pikdo

The total number of posts up to now is 75,329 with the thejunni hashtag.

Hashtag Popularity

3.2
average comments
70.3
average likes

Latest #thejunni Posts

  • Selamat Hari Raya Aidilfitri!🥰⁣⁣
⁣⁣
Alhamdulillah kita berjaya berpuasa sebulan, walaupun Ramadan tahun ni berbeza dari tahun sebelum ni, syukur masih diberi peluang menyambut bulan puasa tahun ni💕⁣⁣
⁣⁣
Semoga semua have fun tapi jangan lupa amalkan social distancing dan patuh PKP. Pihak Junni Beauty ingin memohon maaf jika ada salah silap dan terima kasih kerana masih setia bersama kami🥰⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • Selamat Hari Raya Aidilfitri!🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Alhamdulillah kita berjaya berpuasa sebulan, walaupun Ramadan tahun ni berbeza dari tahun sebelum ni, syukur masih diberi peluang menyambut bulan puasa tahun ni💕⁣⁣
    ⁣⁣
    Semoga semua have fun tapi jangan lupa amalkan social distancing dan patuh PKP. Pihak Junni Beauty ingin memohon maaf jika ada salah silap dan terima kasih kerana masih setia bersama kami🥰⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  4  0  15 hours ago
  • TAK JUMPA SUPPLEMENT UNTUK SEMUA JENIS KULIT?? 😫⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Ada yang masih mencari supplement untuk jenis kulit kering, berminyak, dan macam macam lagi? Kalau you all masih tak jumpa, apa kata cuba #PutihKorea sebab kandungannya sesuai untuk semua jenis kulit tau🤩⁣
⁣
Putih Korea boleh mencerahkan kulit you all seawal 7 hari, dengan syarat you all kenalah konsisten! Apa yang lagi best, rasa dia masam masam so you guys takkan rasa muak kalau consume😋⁣ ⁣⁣ ⁣⁣
⁣
⁣ ⁣⁣⁣
⁣
⁣
-

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada sis untuk sis suggest produk yang sesuai 😘 . .
To Order:-
📲 Whatsapp: 01157901895
.
#thejunni #thejunniangels #thejunnilovers #trustedseller #thejunnireseller #tjcod #tjcodareaterengganu #tjterengganu #PUTIHKOREA #junnikemaman #malaysia #serummurah #jerawat  #kulitkering #kulitberminyak #glowingskin #produktanpamerkuri  #junnireseller #koreanskincare #flawlesskin #koreanskin #teamkierahebat #tjcodkemaman #Junnibeauty #skincarekorean
  • TAK JUMPA SUPPLEMENT UNTUK SEMUA JENIS KULIT?? 😫⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Ada yang masih mencari supplement untuk jenis kulit kering, berminyak, dan macam macam lagi? Kalau you all masih tak jumpa, apa kata cuba #PutihKorea sebab kandungannya sesuai untuk semua jenis kulit tau🤩⁣

    Putih Korea boleh mencerahkan kulit you all seawal 7 hari, dengan syarat you all kenalah konsisten! Apa yang lagi best, rasa dia masam masam so you guys takkan rasa muak kalau consume😋⁣ ⁣⁣ ⁣⁣

    ⁣ ⁣⁣⁣


    -

    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada sis untuk sis suggest produk yang sesuai 😘 . .
    To Order:-
    📲 Whatsapp: 01157901895
    .
    #thejunni #thejunniangels #thejunnilovers #trustedseller #thejunnireseller #tjcod #tjcodareaterengganu #tjterengganu #PUTIHKOREA #junnikemaman #malaysia #serummurah #jerawat #kulitkering #kulitberminyak #glowingskin #produktanpamerkuri #junnireseller #koreanskincare #flawlesskin #koreanskin #teamkierahebat #tjcodkemaman #Junnibeauty #skincarekorean

  •  0  0  19 hours ago
  • NAK PUTIH DALAM MASA SEMINGGU?😍⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Jangan risau, kalau you all nak kulit putih dan cerah satu badan seawal 7 hari, boleh cuba #PutihKorea tau! Sesuai untuk remaja dan ibu mengandung juga🤩⁣
⁣
Putih Korea ni adalah serbuk kemam ataupun you all boleh bancuh. Just consume secara konsisten satu sachet setiap hari, and you all dapat tengok perubahan kulit you all🥰 ⁣
⁣
Main ingredients Grape Seed Extract ni dapat...⁣
✅ Mengurangkan radang⁣
✅ Mengurangkan garis halus⁣
✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣
⁣
Kalau tak percaya, cuba <Swipe Left> untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angel kita☺️⁣ ⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty ⁣⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • NAK PUTIH DALAM MASA SEMINGGU?😍⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Jangan risau, kalau you all nak kulit putih dan cerah satu badan seawal 7 hari, boleh cuba #PutihKorea tau! Sesuai untuk remaja dan ibu mengandung juga🤩⁣

    Putih Korea ni adalah serbuk kemam ataupun you all boleh bancuh. Just consume secara konsisten satu sachet setiap hari, and you all dapat tengok perubahan kulit you all🥰 ⁣

    Main ingredients Grape Seed Extract ni dapat...⁣
    ✅ Mengurangkan radang⁣
    ✅ Mengurangkan garis halus⁣
    ✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣

    Kalau tak percaya, cuba untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angel kita☺️⁣ ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty ⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout ⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  7  0  23 May, 2020
  • SOMETHING IS COMING‼️🤩😍⁣
⁣
Hye Junni Angels!! Junni Beauty nak keluarkan produk baru tau... You all rasa apa eh?🤩🔥⁣
⁣
Hmm apa dalam botol ni? You all mesti tertanya-tanyakan, kalau pakai produk All of Me, jadi apa? Kalau nak tahu...⁣
⁣
✅ Merawat masalah kulit breakout⁣
✅ Merawat kulit kusam⁣
✅ Melembutkan kulit wajah⁣
✅ Memudarkan bekas jerawat⁣
✅ Mencegah jerawat⁣
⁣
Agak-agaknya apa ya? Komen kat bawah kalau you all nak tahu apa yang akan datang👇🏻😉⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • SOMETHING IS COMING‼️🤩😍⁣

    Hye Junni Angels!! Junni Beauty nak keluarkan produk baru tau... You all rasa apa eh?🤩🔥⁣

    Hmm apa dalam botol ni? You all mesti tertanya-tanyakan, kalau pakai produk All of Me, jadi apa? Kalau nak tahu...⁣

    ✅ Merawat masalah kulit breakout⁣
    ✅ Merawat kulit kusam⁣
    ✅ Melembutkan kulit wajah⁣
    ✅ Memudarkan bekas jerawat⁣
    ✅ Mencegah jerawat⁣

    Agak-agaknya apa ya? Komen kat bawah kalau you all nak tahu apa yang akan datang👇🏻😉⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  4  0  23 May, 2020
  • Parut jerawat cepat surut bila pakai serum ni😍⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sangat light weight sebab tekstur dia adalah water based yang sesuai untuk semua jenis kulit🤩⁣
⁣
Licen Serum mempunyai Arbutin dan Tomato Extract yang membantu...⁣
✅ Mencerahkan kulit⁣
✅ Hilangkan parut jerawat⁣
✅ Merawat masalah jerawat⁣
⁣
Berminat boleh terus whatsapp kina 0199144772 #stokisjunnikemaman

#JunniBeauty ⁣⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#junnibeauty #pinkishwhite #pwis #newlicenserum #pinkishwhiteinstantscrub #pinkishcream #pinkishsoap #thejunni #junnipinkishwhite #putihkorea #putihkoreajunni #pinkishwhitebyjunni #junnikemaman #junniterengganu #junnidungun #pinkishwhitesetkemaman #putihkoreakemaman #licenserumkemaman #licenserumterengganu #pwiskemaman
  • Parut jerawat cepat surut bila pakai serum ni😍⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sangat light weight sebab tekstur dia adalah water based yang sesuai untuk semua jenis kulit🤩⁣

    Licen Serum mempunyai Arbutin dan Tomato Extract yang membantu...⁣
    ✅ Mencerahkan kulit⁣
    ✅ Hilangkan parut jerawat⁣
    ✅ Merawat masalah jerawat⁣

    Berminat boleh terus whatsapp kina 0199144772 #stokisjunnikemaman

    #JunniBeauty ⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout ⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #junnibeauty #pinkishwhite #pwis #newlicenserum #pinkishwhiteinstantscrub #pinkishcream #pinkishsoap #thejunni #junnipinkishwhite #putihkorea #putihkoreajunni #pinkishwhitebyjunni #junnikemaman #junniterengganu #junnidungun #pinkishwhitesetkemaman #putihkoreakemaman #licenserumkemaman #licenserumterengganu #pwiskemaman

  •  10  1  22 May, 2020
  • NAK KULIT CANTIK MACAM NI TAK?😍⁣
⁣
Senang je kalau you all nak skin cantik macam ni, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣
⁣
✨ Pearl powder⁣
✨ Grapeseed extract⁣
✨ Astaxathin ⁣
⁣
Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣
⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty_bymar |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat  Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm Syaa 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
.
ALL ITEM READY STOK .
.
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaa ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaa share produk yang sesuai
.
🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
.
💋Syaa boleh COD =
🚙  uia gombak
🚗 batu caves
🚙 sungai pusu
🚗 melawati
🚙 wangsa maju
🚗 Setapak
🚙 tanjung malim
🚗 UPSI
❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaa ye 😘😘
.
.
. ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
Whatsapp 018 3787891 / klik link pada bio
.
#tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
 #thejunniangels #Thejunnipinkishwhite #thejunni  #thejunnilover #putihkorea 
#thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak
  • NAK KULIT CANTIK MACAM NI TAK?😍⁣

    Senang je kalau you all nak skin cantik macam ni, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣

    ✨ Pearl powder⁣
    ✨ Grapeseed extract⁣
    ✨ Astaxathin ⁣

    Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣

    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty @junnibeauty_bymar |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm Syaa 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
    .
    ALL ITEM READY STOK .
    .
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaa ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaa share produk yang sesuai
    .
    🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
    .
    💋Syaa boleh COD =
    🚙 uia gombak
    🚗 batu caves
    🚙 sungai pusu
    🚗 melawati
    🚙 wangsa maju
    🚗 Setapak
    🚙 tanjung malim
    🚗 UPSI
    ❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaa ye 😘😘
    .
    .
    . ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
    Whatsapp 018 3787891 / klik link pada bio
    .
    #tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
    #thejunniangels #Thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #putihkorea
    #thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak

  •  6  0  22 May, 2020
  • NAK KULIT CANTIK MACAM NI TAK?😍⁣
⁣
Senang je kalau you all nak skin cantik macam ni, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣
⁣
✨ Pearl powder⁣
✨ Grapeseed extract⁣
✨ Astaxathin ⁣
⁣
Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣
⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty_bymar |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat  Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm Syaa 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
.
ALL ITEM READY STOK .
.
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaa ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaa share produk yang sesuai
.
🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
.
💋Syaa boleh COD =
🚙  uia gombak
🚗 batu caves
🚙 sungai pusu
🚗 melawati
🚙 wangsa maju
🚗 Setapak
🚙 tanjung malim
🚗 UPSI
❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaa ye 😘😘
.
.
. ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
Whatsapp 018 3787891 / klik link pada bio
.
#tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
 #thejunniangels #Thejunnipinkishwhite #thejunni  #thejunnilover #putihkorea 
#thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak
  • NAK KULIT CANTIK MACAM NI TAK?😍⁣

    Senang je kalau you all nak skin cantik macam ni, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣

    ✨ Pearl powder⁣
    ✨ Grapeseed extract⁣
    ✨ Astaxathin ⁣

    Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣

    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty @junnibeauty_bymar |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm Syaa 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
    .
    ALL ITEM READY STOK .
    .
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaa ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaa share produk yang sesuai
    .
    🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
    .
    💋Syaa boleh COD =
    🚙 uia gombak
    🚗 batu caves
    🚙 sungai pusu
    🚗 melawati
    🚙 wangsa maju
    🚗 Setapak
    🚙 tanjung malim
    🚗 UPSI
    ❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaa ye 😘😘
    .
    .
    . ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
    Whatsapp 018 3787891 / klik link pada bio
    .
    #tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
    #thejunniangels #Thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #putihkorea
    #thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak

  •  5  0  22 May, 2020
  • NAK KULIT CANTIK MACAM NI TAK?😍⁣
⁣
Senang je kalau you all nak skin cantik macam ni, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣
⁣
✨ Pearl powder⁣
✨ Grapeseed extract⁣
✨ Astaxathin ⁣
⁣
Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣
⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty_bymar |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat  Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm Syaa 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
.
ALL ITEM READY STOK .
.
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaa ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaa share produk yang sesuai
.
🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
.
💋Syaa boleh COD =
🚙  uia gombak
🚗 batu caves
🚙 sungai pusu
🚗 melawati
🚙 wangsa maju
🚗 Setapak
🚙 tanjung malim
🚗 UPSI
❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaa ye 😘😘
.
.
. ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
Whatsapp 018 3787891 / klik link pada bio
.
#tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
 #thejunniangels #Thejunnipinkishwhite #thejunni  #thejunnilover #putihkorea 
#thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak
  • NAK KULIT CANTIK MACAM NI TAK?😍⁣

    Senang je kalau you all nak skin cantik macam ni, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣

    ✨ Pearl powder⁣
    ✨ Grapeseed extract⁣
    ✨ Astaxathin ⁣

    Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣

    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty @junnibeauty_bymar |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm Syaa 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
    .
    ALL ITEM READY STOK .
    .
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaa ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaa share produk yang sesuai
    .
    🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
    .
    💋Syaa boleh COD =
    🚙 uia gombak
    🚗 batu caves
    🚙 sungai pusu
    🚗 melawati
    🚙 wangsa maju
    🚗 Setapak
    🚙 tanjung malim
    🚗 UPSI
    ❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaa ye 😘😘
    .
    .
    . ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
    Whatsapp 018 3787891 / klik link pada bio
    .
    #tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
    #thejunniangels #Thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #putihkorea
    #thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak

  •  4  0  22 May, 2020
  • Parut jerawat cepat suruh bila pakai serum ni😍⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sangat light weight sebab tekstur dia adalah water based yang sesuai untuk semua jenis kulit🤩⁣
⁣
Licen Serum mempunyai Arbutin dan Tomato Extract yang membantu...⁣
✅ Mencerahkan kulit⁣
✅ Hilangkan parut jerawat⁣
✅ Merawat masalah jerawat⁣
⁣
Berminat boleh terus whatsapp kina 0199144772 #stokisjunnikemaman

#JunniBeauty ⁣⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#junnibeauty #pinkishwhite #pwis #newlicenserum #pinkishwhiteinstantscrub #pinkishcream #pinkishsoap #thejunni #junnipinkishwhite #putihkorea #putihkoreajunni #pinkishwhitebyjunni #junnikemaman #junniterengganu #junnidungun #pinkishwhitesetkemaman #putihkoreakemaman #licenserumkemaman #licenserumterengganu #pwiskemaman
  • Parut jerawat cepat suruh bila pakai serum ni😍⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sangat light weight sebab tekstur dia adalah water based yang sesuai untuk semua jenis kulit🤩⁣

    Licen Serum mempunyai Arbutin dan Tomato Extract yang membantu...⁣
    ✅ Mencerahkan kulit⁣
    ✅ Hilangkan parut jerawat⁣
    ✅ Merawat masalah jerawat⁣

    Berminat boleh terus whatsapp kina 0199144772 #stokisjunnikemaman

    #JunniBeauty ⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout ⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #junnibeauty #pinkishwhite #pwis #newlicenserum #pinkishwhiteinstantscrub #pinkishcream #pinkishsoap #thejunni #junnipinkishwhite #putihkorea #putihkoreajunni #pinkishwhitebyjunni #junnikemaman #junniterengganu #junnidungun #pinkishwhitesetkemaman #putihkoreakemaman #licenserumkemaman #licenserumterengganu #pwiskemaman

  •  12  0  21 May, 2020
  • Parut jerawat cepat suruh bila pakai serum ni😍⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sangat light weight sebab tekstur dia adalah water based yang sesuai untuk semua jenis kulit🤩⁣
⁣
Licen Serum mempunyai Arbutin dan Tomato Extract yang membantu...⁣
✅ Mencerahkan kulit⁣
✅ Hilangkan parut jerawat⁣
✅ Merawat masalah jerawat⁣
⁣
Berminat boleh terus whatsapp kina 0199144772 #stokisjunnikemaman

#JunniBeauty ⁣⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#junnibeauty #pinkishwhite #pwis #newlicenserum #pinkishwhiteinstantscrub #pinkishcream #pinkishsoap #thejunni #junnipinkishwhite #putihkorea #putihkoreajunni #pinkishwhitebyjunni #junnikemaman #junniterengganu #junnidungun #pinkishwhitesetkemaman #putihkoreakemaman #licenserumkemaman #licenserumterengganu #pwiskemaman
  • Parut jerawat cepat suruh bila pakai serum ni😍⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sangat light weight sebab tekstur dia adalah water based yang sesuai untuk semua jenis kulit🤩⁣

    Licen Serum mempunyai Arbutin dan Tomato Extract yang membantu...⁣
    ✅ Mencerahkan kulit⁣
    ✅ Hilangkan parut jerawat⁣
    ✅ Merawat masalah jerawat⁣

    Berminat boleh terus whatsapp kina 0199144772 #stokisjunnikemaman

    #JunniBeauty ⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout ⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #junnibeauty #pinkishwhite #pwis #newlicenserum #pinkishwhiteinstantscrub #pinkishcream #pinkishsoap #thejunni #junnipinkishwhite #putihkorea #putihkoreajunni #pinkishwhitebyjunni #junnikemaman #junniterengganu #junnidungun #pinkishwhitesetkemaman #putihkoreakemaman #licenserumkemaman #licenserumterengganu #pwiskemaman

  •  3  0  21 May, 2020
  • SCRUB DAN MASKER 2in1??🤩⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Yesss, #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣
⁣
Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pda kulit. So, kulit you all takkan sakit dan rosak. Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣
1. Bersihkan badan⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣
3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣
⁣
Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣
⁣⁣
Siapa dah cuba PWIScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#junnibeauty #pinkishwhite #pwis #newlicenserum #pinkishwhiteinstantscrub #pinkishcream #pinkishsoap #thejunni #junnipinkishwhite #putihkorea #putihkoreajunni #pinkishwhitebyjunni #junnikemaman #junniterengganu #junnidungun #pinkishwhitesetkemaman #putihkoreakemaman #licenserumkemaman #licenserumterengganu #pwiskemaman
  • SCRUB DAN MASKER 2in1??🤩⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Yesss, #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣

    Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pda kulit. So, kulit you all takkan sakit dan rosak. Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣
    1. Bersihkan badan⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣
    3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣

    Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣
    ⁣⁣
    Siapa dah cuba PWIScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #junnibeauty #pinkishwhite #pwis #newlicenserum #pinkishwhiteinstantscrub #pinkishcream #pinkishsoap #thejunni #junnipinkishwhite #putihkorea #putihkoreajunni #pinkishwhitebyjunni #junnikemaman #junniterengganu #junnidungun #pinkishwhitesetkemaman #putihkoreakemaman #licenserumkemaman #licenserumterengganu #pwiskemaman

  •  3  0  21 May, 2020
  • Morning Junni Angels.. 🍓🌸🌺. nakk tahu perbezaan semua produk junni...nk thu yg mna sesuai dgn masalah korang...okay korg boleh tgk kat bawah nie yew...🤭 nak tahu lagi detail wassap sy tau ♥️ #junnibeauty #thejunni #teamlalafly #tanpamercury
  • Morning Junni Angels.. 🍓🌸🌺. nakk tahu perbezaan semua produk junni...nk thu yg mna sesuai dgn masalah korang...okay korg boleh tgk kat bawah nie yew...🤭 nak tahu lagi detail wassap sy tau ♥️ #junnibeauty #thejunni #teamlalafly #tanpamercury

  •  1  0  21 May, 2020
  • Masalah kulit BREAKOUT?? 😱⁣⁣
⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sesuai untuk jenis kulit kering, berminyak, dan breakout tau! Tekstur serum ni watery dan sangat smooth pada skin you all🤩⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum dapat bantu hilangkan jerawat dan juga parut jerawat. Main ingredients Arbutin Extract sangat beri impact besar dalam mencerahkan kulit, dan automatically cerahkan parut jerawat you all🥰⁣⁣
⁣⁣
Kalau tak percaya, cuba <Swipe Left> untuk tengok perubahan sebelum dan selepas yang ketara pada kulit Junni Angel kita☺️⁣ ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • Masalah kulit BREAKOUT?? 😱⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum sesuai untuk jenis kulit kering, berminyak, dan breakout tau! Tekstur serum ni watery dan sangat smooth pada skin you all🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum dapat bantu hilangkan jerawat dan juga parut jerawat. Main ingredients Arbutin Extract sangat beri impact besar dalam mencerahkan kulit, dan automatically cerahkan parut jerawat you all🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Kalau tak percaya, cuba untuk tengok perubahan sebelum dan selepas yang ketara pada kulit Junni Angel kita☺️⁣ ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty ⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout ⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  2  0  21 May, 2020
  • NAK KULIT CANTIK MACAM NI TAK?😍⁣
⁣
Senang je kalau you all nak skin cantik macam ni, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣
⁣
✨ Pearl powder⁣
✨ Grapeseed extract⁣
✨ Astaxathin ⁣
⁣
Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣
⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty_bymar |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • NAK KULIT CANTIK MACAM NI TAK?😍⁣

    Senang je kalau you all nak skin cantik macam ni, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣

    ✨ Pearl powder⁣
    ✨ Grapeseed extract⁣
    ✨ Astaxathin ⁣

    Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣

    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty @junnibeauty_bymar |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  5  0  21 May, 2020
  • Nak kulit putih macam Korean??🤩⁣
⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak skin macam orang Korea, you all kena lah consume #PutihKorea! Putih Korea ni bukan sahaja mencerahkan skin you all tapi...⁣
⁣
✨ Mengurangkan keradangan kulit⁣
✨ Membaiki masalah kulit breakout⁣
✨ Mengurangkan parut jerawat⁣
⁣
Haa menarik kan? Cara consume supplement ni adalah you al boleh kemam ataupun bancuh, satu atau dua sachet setiap hari sebelum tidur😋 ⁣
⁣
Ohh make sure minum air secukupnya! Elakkan daripada makan makanan pedas, minuman berkafein dan juga makanan tenusu💕 ⁣
⁣
Siapa dah cuba Putih Korea, komen kat bawah sikit👇🏻😘⁣
⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • Nak kulit putih macam Korean??🤩⁣

    Morning Junni Angels! Kalau you all nak skin macam orang Korea, you all kena lah consume #PutihKorea! Putih Korea ni bukan sahaja mencerahkan skin you all tapi...⁣

    ✨ Mengurangkan keradangan kulit⁣
    ✨ Membaiki masalah kulit breakout⁣
    ✨ Mengurangkan parut jerawat⁣

    Haa menarik kan? Cara consume supplement ni adalah you al boleh kemam ataupun bancuh, satu atau dua sachet setiap hari sebelum tidur😋 ⁣

    Ohh make sure minum air secukupnya! Elakkan daripada makan makanan pedas, minuman berkafein dan juga makanan tenusu💕 ⁣

    Siapa dah cuba Putih Korea, komen kat bawah sikit👇🏻😘⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  1  0  21 May, 2020
  • LICEN SERUM BOLEH KE RAWAT PENYAKIT KULIT?🤔⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Ada yang tanya Sis Junni #LicenSerum ni boleh ke merawat penyakit kulit? Sebenarnya penyakit kulit ni berbeza dengan masalah kulit tau😉⁣
⁣
Penyakit kulit ni adalah ekzema, gatal-gatal, kudis dan sebagainya. Jawapannya adalah Licen Serum hanya boleh merawat masalah kulit🤗 ⁣
⁣
Masalah kulit yang dapat dirawat oleh Licen Serum adalah... ⁣
✅ jerawat⁣
✅ kusam⁣
✅ blackhead⁣
✅ kulit kering⁣
✅ kulit berminyak⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣ #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • LICEN SERUM BOLEH KE RAWAT PENYAKIT KULIT?🤔⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Ada yang tanya Sis Junni #LicenSerum ni boleh ke merawat penyakit kulit? Sebenarnya penyakit kulit ni berbeza dengan masalah kulit tau😉⁣

    Penyakit kulit ni adalah ekzema, gatal-gatal, kudis dan sebagainya. Jawapannya adalah Licen Serum hanya boleh merawat masalah kulit🤗 ⁣

    Masalah kulit yang dapat dirawat oleh Licen Serum adalah... ⁣
    ✅ jerawat⁣
    ✅ kusam⁣
    ✅ blackhead⁣
    ✅ kulit kering⁣
    ✅ kulit berminyak⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat#thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  2  0  21 May, 2020
  • CANTIKNYA SKIN DIAAA😍😍⁣
⁣
Morning Junni Angels! Tahu tak, kalau you all nak skin cantik macam ni kena pakai #PinkishWhiteInstantScrub?🤤 Apa yang Pinkish White Instant Scrub ni boleh buat?⁣
⁣
✅ buang sel kulit mati⁣
✅ merawat kulit kusam⁣
✅ merawat kulit sunburn⁣
⁣
Jangan risau sebab PWIScrub ni tekstur dia soft je, skin you all takkan rasa sakit sebab biji scrub tu halus!🤩 Nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty @ |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • CANTIKNYA SKIN DIAAA😍😍⁣

    Morning Junni Angels! Tahu tak, kalau you all nak skin cantik macam ni kena pakai #PinkishWhiteInstantScrub?🤤 Apa yang Pinkish White Instant Scrub ni boleh buat?⁣

    ✅ buang sel kulit mati⁣
    ✅ merawat kulit kusam⁣
    ✅ merawat kulit sunburn⁣

    Jangan risau sebab PWIScrub ni tekstur dia soft je, skin you all takkan rasa sakit sebab biji scrub tu halus!🤩 Nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty @ |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  2  0  21 May, 2020
  • Supplement untuk SEMUA termasuk remaja seawal 12 tahun🤤⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Yes guysss, #PutihKorea adalah supplement untuk remaja juga yang berumur 12 tahun ke atas, ibu mengandung pun boleh!🤩 Jangan risau sebab Putih Korea dijamin selamat dan mempunyai labtest🤗⁣
⁣
Apa rasanya? Rasa dia masam masam sebab grape extract! You all boleh kemam ataupun bancuh dengan air. Consume je satu sachet sehari, tengok kesannya selepas 15 haru okay?😘⁣
⁣
Kalau tak percaya, cuba <Swipe Left> untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angel kita☺️⁣ ⁣⁣
⁣⁣
Face of Junni Beauty @ |⁣⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty ⁣⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • Supplement untuk SEMUA termasuk remaja seawal 12 tahun🤤⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Yes guysss, #PutihKorea adalah supplement untuk remaja juga yang berumur 12 tahun ke atas, ibu mengandung pun boleh!🤩 Jangan risau sebab Putih Korea dijamin selamat dan mempunyai labtest🤗⁣

    Apa rasanya? Rasa dia masam masam sebab grape extract! You all boleh kemam ataupun bancuh dengan air. Consume je satu sachet sehari, tengok kesannya selepas 15 haru okay?😘⁣

    Kalau tak percaya, cuba untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angel kita☺️⁣ ⁣⁣
    ⁣⁣
    Face of Junni Beauty @ |⁣⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty ⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout ⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  2  0  21 May, 2020
  • NAK TAK SKIN MACAM NI??😍⁣
⁣
Morning Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang kalau you all consume #PutihKorea satu sachet setiap hari you all dapat...⁣
⁣
✅ putih seluruh badan⁣
✅ jerawat berkurangan⁣
✅ parut jerawat pudar⁣
✅ tona kulit menjadi sekata⁣
⁣
Haaa takkan lah tak nak cuba Putih Korea ni?🤩 Nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • NAK TAK SKIN MACAM NI??😍⁣

    Morning Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang kalau you all consume #PutihKorea satu sachet setiap hari you all dapat...⁣

    ✅ putih seluruh badan⁣
    ✅ jerawat berkurangan⁣
    ✅ parut jerawat pudar⁣
    ✅ tona kulit menjadi sekata⁣

    Haaa takkan lah tak nak cuba Putih Korea ni?🤩 Nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  2  0  21 May, 2020
  • Cara atasi masalah parut jerawat yang you all perlu tahu...😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Dengan penggunaan #LicenSerum, you all akan tengok parut jerawat makin pudar tau! Macam mana bomeh pudar? Sebab main ingredients iaitu tomato mempunyai sifat anti-radang, menjadikannya berkesan dalam merawat jerawat dan mengecilkan liang pori🤩⁣
⁣
Licen Serum ni juga sesuai untuk pelbagai jenis kulit terutama sekali kulit breakout. Haaa skin reseller kita ni glowing je kan🥰⁣
⁣
Cuba <Swipe Left> untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angel kita☺️⁣ ⁣
⁣
Face of Junni Beauty @Junni_Miracle |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • Cara atasi masalah parut jerawat yang you all perlu tahu...😍⁣

    Hi Junni Angels! Dengan penggunaan #LicenSerum, you all akan tengok parut jerawat makin pudar tau! Macam mana bomeh pudar? Sebab main ingredients iaitu tomato mempunyai sifat anti-radang, menjadikannya berkesan dalam merawat jerawat dan mengecilkan liang pori🤩⁣

    Licen Serum ni juga sesuai untuk pelbagai jenis kulit terutama sekali kulit breakout. Haaa skin reseller kita ni glowing je kan🥰⁣

    Cuba untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angel kita☺️⁣ ⁣

    Face of Junni Beauty @Junni_Miracle |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  1  0  21 May, 2020
  • SCRUB UNTUK BADAN DAN MUKA? Cuba lah #PinkishWhiteInstantScrub! 15 minit je terus putih😍⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Pinkish White Instant Scrub sesuai untuk semua jenis kulit, tapi cara penggunaannya berbeza tau! Cara untuk kulit kering & kombinasi adalah...⁣
⁣
1. Scrub dan gosok perlahan di bahagian kulit yang bermasalah⁣
2. Biarkan 10-15 minit⁣
3. Bilas bersih⁣
⁣
Penggunaan PWIScrub ni juga adalah untuk masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead🤩⁣
⁣⁣
Siapa dah cuba PWIScrub, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣ #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • SCRUB UNTUK BADAN DAN MUKA? Cuba lah #PinkishWhiteInstantScrub! 15 minit je terus putih😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Pinkish White Instant Scrub sesuai untuk semua jenis kulit, tapi cara penggunaannya berbeza tau! Cara untuk kulit kering & kombinasi adalah...⁣

    1. Scrub dan gosok perlahan di bahagian kulit yang bermasalah⁣
    2. Biarkan 10-15 minit⁣
    3. Bilas bersih⁣

    Penggunaan PWIScrub ni juga adalah untuk masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead🤩⁣
    ⁣⁣
    Siapa dah cuba PWIScrub, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat#thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  1  1  21 May, 2020
  • WATER BASED SERUM🤩💦⁣⁣
⁣⁣
Morning JunniAngels! Kalau you all nak tahu, macam ni lah tekstur #LicenSerum, water based dan lightweight pada kulit you all😍⁣⁣
⁣⁣
Lightweight texture ni tak akan membuatkan kulit you all berminyak tau! Licen Serum ni mengandungi Ekstrak Tomato dan Arbutin yang mampu mengecilkan pori dan memudarkan parut!⁣🤤⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Siapa suka tekstur Licen Serum komen kat bawah👇🏻😘⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • WATER BASED SERUM🤩💦⁣⁣
    ⁣⁣
    Morning JunniAngels! Kalau you all nak tahu, macam ni lah tekstur #LicenSerum, water based dan lightweight pada kulit you all😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Lightweight texture ni tak akan membuatkan kulit you all berminyak tau! Licen Serum ni mengandungi Ekstrak Tomato dan Arbutin yang mampu mengecilkan pori dan memudarkan parut!⁣🤤⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Siapa suka tekstur Licen Serum komen kat bawah👇🏻😘⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  1  0  21 May, 2020
  • Cara atasi masalah parut jerawat yang you all perlu tahu...😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Dengan penggunaan #LicenSerum, you all akan tengok parut jerawat makin pudar tau! Macam mana bomeh pudar? Sebab main ingredients iaitu tomato mempunyai sifat anti-radang, menjadikannya berkesan dalam merawat jerawat dan mengecilkan liang pori🤩⁣
⁣
Licen Serum ni juga sesuai untuk pelbagai jenis kulit terutama sekali kulit breakout. Haaa skin reseller kita ni glowing je kan🥰⁣
⁣
Cuba <Swipe Left> untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angel kita☺️⁣ ⁣
⁣
Face of Junni Beauty @Junni_Miracle |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • Cara atasi masalah parut jerawat yang you all perlu tahu...😍⁣

    Hi Junni Angels! Dengan penggunaan #LicenSerum, you all akan tengok parut jerawat makin pudar tau! Macam mana bomeh pudar? Sebab main ingredients iaitu tomato mempunyai sifat anti-radang, menjadikannya berkesan dalam merawat jerawat dan mengecilkan liang pori🤩⁣

    Licen Serum ni juga sesuai untuk pelbagai jenis kulit terutama sekali kulit breakout. Haaa skin reseller kita ni glowing je kan🥰⁣

    Cuba untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angel kita☺️⁣ ⁣

    Face of Junni Beauty @Junni_Miracle |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  5  0  21 May, 2020
  • PUTIH SEAWAL 7 HARI😱😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Tahu tak #PutihKorea ni boleh buat kulit you all putih dalam masa 7 hari?! Kalau you all konsisten, boleh putih cepat tau🤩⁣
⁣
Apa lagi menarik tentang Putih Korea ni adalah masalah kulit you all macam kulit breakout, kulit kering dan parut jerawat boleh dirawat!Tengoklah skin reseller kita ni, flawless je🥰⁣
⁣
Nak skin macam ni tak? Kenalah cuba #PutihKorea! Siapa dah cuba Putih Korea, komen kat bawah sikit👇🏻⁣
⁣
Face of Junni Beauty @Beyoutiyah |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • PUTIH SEAWAL 7 HARI😱😍⁣

    Hi Junni Angels! Tahu tak #PutihKorea ni boleh buat kulit you all putih dalam masa 7 hari?! Kalau you all konsisten, boleh putih cepat tau🤩⁣

    Apa lagi menarik tentang Putih Korea ni adalah masalah kulit you all macam kulit breakout, kulit kering dan parut jerawat boleh dirawat!Tengoklah skin reseller kita ni, flawless je🥰⁣

    Nak skin macam ni tak? Kenalah cuba #PutihKorea! Siapa dah cuba Putih Korea, komen kat bawah sikit👇🏻⁣

    Face of Junni Beauty @Beyoutiyah |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  3  0  21 May, 2020
  • NAK PUTIH SELURUH BADAN?? Kemam je #PutihKorea🤩⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Putih Korea kita ni sangat sesuai untuk you all yang ada masalah...⁣⁣
⁣⁣
✨ parut jerawat⁣⁣
✨ kulit kering⁣⁣
✨ kulit breakout⁣⁣
✨ kulit kusam⁣⁣
✨ tona kulit tak sekata⁣⁣
⁣⁣
Putih Korea boleh bantu kulit you all putih seawal 7 hari tau!! Macam mana? You all kena lah konsisten consume Putih Korea dan bergantung juga kepada penerimaan badan you all😘⁣
⁣⁣
Siapa dah cuba Putih Korea, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣ #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • NAK PUTIH SELURUH BADAN?? Kemam je #PutihKorea🤩⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Putih Korea kita ni sangat sesuai untuk you all yang ada masalah...⁣⁣
    ⁣⁣
    ✨ parut jerawat⁣⁣
    ✨ kulit kering⁣⁣
    ✨ kulit breakout⁣⁣
    ✨ kulit kusam⁣⁣
    ✨ tona kulit tak sekata⁣⁣
    ⁣⁣
    Putih Korea boleh bantu kulit you all putih seawal 7 hari tau!! Macam mana? You all kena lah konsisten consume Putih Korea dan bergantung juga kepada penerimaan badan you all😘⁣
    ⁣⁣
    Siapa dah cuba Putih Korea, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat#thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  0  0  21 May, 2020
  • FINAL LOOK OF FIFTEEN‼️😍🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Waktu yang you all nantikan dah tiba. Yesss, it is #PinkishWhiteInstantScrub NEW LOOK🤤😍⁣
⁣⁣⁣⁣
Pinkish White Instant Scrub sekarang dah new look, which is minimal and fully pink and white! Quality packaging yang sama macam sebelum ni, ingredients, harga pun masih sama tau! And of course kesan pun sama, tunggu 15 minit je dah boleh putih✨🤩⁣
⁣
Komen YAY kat bawah kalau you all nak jadi orang terawal dapat packaging baru PWIScrub ni👇🏻🥰⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • FINAL LOOK OF FIFTEEN‼️😍🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Waktu yang you all nantikan dah tiba. Yesss, it is #PinkishWhiteInstantScrub NEW LOOK🤤😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Pinkish White Instant Scrub sekarang dah new look, which is minimal and fully pink and white! Quality packaging yang sama macam sebelum ni, ingredients, harga pun masih sama tau! And of course kesan pun sama, tunggu 15 minit je dah boleh putih✨🤩⁣

    Komen YAY kat bawah kalau you all nak jadi orang terawal dapat packaging baru PWIScrub ni👇🏻🥰⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  0  0  21 May, 2020
  • ADA YANG TANYA, APA KELEBIHAN FIFTEEN?🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Sis Junni selalu dapat soalan "Apa kelebihan Fifteen?", "Kenapa namanya Fifteen?" dan "Putih tu kekal ke kalau pakai Fifteen?"🧐⁣
⁣
Jawapan untuk semua ni adalah putih akan kekal kalau you all konsisten dan kenapa nama Fifteen? Sebab dengan hanya fifteen minutes, you all boleh nampak efek putih tu😍⁣
⁣⁣⁣
Untuk kelebihan Fifteen ni pula adalah...⁣⁣
✅ Merawat kulit kusam⁣
✅ Menanggalkan sel kulit mati⁣
✅ Memberi efek instant dengan sekali penggunaan⁣
⁣⁣
Stay tuned 8 malam ni kalau you all nak tahu apa actual product Fifteen!😉⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Komen NAK kalau you all nak jadi orang terawal yang grab Fifteen👇🏻🤩⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣ #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • ADA YANG TANYA, APA KELEBIHAN FIFTEEN?🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Sis Junni selalu dapat soalan "Apa kelebihan Fifteen?", "Kenapa namanya Fifteen?" dan "Putih tu kekal ke kalau pakai Fifteen?"🧐⁣

    Jawapan untuk semua ni adalah putih akan kekal kalau you all konsisten dan kenapa nama Fifteen? Sebab dengan hanya fifteen minutes, you all boleh nampak efek putih tu😍⁣
    ⁣⁣⁣
    Untuk kelebihan Fifteen ni pula adalah...⁣⁣
    ✅ Merawat kulit kusam⁣
    ✅ Menanggalkan sel kulit mati⁣
    ✅ Memberi efek instant dengan sekali penggunaan⁣
    ⁣⁣
    Stay tuned 8 malam ni kalau you all nak tahu apa actual product Fifteen!😉⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Komen NAK kalau you all nak jadi orang terawal yang grab Fifteen👇🏻🤩⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat#thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  1  0  21 May, 2020
  • FIFTEEN ADALAH PRODUK 2in1⁉️🤤⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak, sebenarnya Fifteen ni adalah produk 2in1 iaitu you all boleh jadikan dia sebagai scrub dan juga masker😍⁣
⁣⁣
Produk ni juga akan jadi Hot Selling sebab you all yang nak putih sepantas 15 minit, mesti nak grab item ni!🤩 Ada KKM tak? Of course ada! Tak percaya? Nah... NOT190105627K⁣
⁣⁣
Siapa dah cuba #PutihKorea baru, komen kat bawah 👇🏻👇🏻⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • FIFTEEN ADALAH PRODUK 2in1⁉️🤤⁣

    Morning Junni Angels! You all tahu tak, sebenarnya Fifteen ni adalah produk 2in1 iaitu you all boleh jadikan dia sebagai scrub dan juga masker😍⁣
    ⁣⁣
    Produk ni juga akan jadi Hot Selling sebab you all yang nak putih sepantas 15 minit, mesti nak grab item ni!🤩 Ada KKM tak? Of course ada! Tak percaya? Nah... NOT190105627K⁣
    ⁣⁣
    Siapa dah cuba #PutihKorea baru, komen kat bawah 👇🏻👇🏻⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  4  0  21 May, 2020
  • SUPPLEMENT UNTUK REMAJA DAN IBU MENGANDUNG? 🤩🤤⁣
⁣
Hi Junni Angels! Sis Junni dapat soalan kalau remaja dan ibu msngandung boleh consume #PutihKorea ke? Mestilah BOLEH! ⁣
⁣
✅ Seawal 13 tahun pun boleh consume Putih Korea tau😍⁣
✅ Ibu mengandung yang 3 bulan ke atas pun boleh consume🥰⁣
⁣⁣
Jom tengok testimoni Junni Beauty ni, <Swipe Left> untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angel kita☺️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣ #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • SUPPLEMENT UNTUK REMAJA DAN IBU MENGANDUNG? 🤩🤤⁣

    Hi Junni Angels! Sis Junni dapat soalan kalau remaja dan ibu msngandung boleh consume #PutihKorea ke? Mestilah BOLEH! ⁣

    ✅ Seawal 13 tahun pun boleh consume Putih Korea tau😍⁣
    ✅ Ibu mengandung yang 3 bulan ke atas pun boleh consume🥰⁣
    ⁣⁣
    Jom tengok testimoni Junni Beauty ni, untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angel kita☺️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat#thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  2  0  21 May, 2020
  • PUTIH KOREA NEW LOOK😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! #PutihKorea sekarang dah berwajah baru! Kandungan dan harga still sama tau, supplement masam manis ni boleh jadikan kukit you all cerah dan merawat jerawat!🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Cara consume Putih Korea ni mudah je, you all hanya perlu kemam 1 sachet di bawah lidah sebelum tidur. Jangan lupa minum air masak secupnya😋⁣
⁣
Siapa nak rasa Putih Korea, angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • PUTIH KOREA NEW LOOK😍⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! #PutihKorea sekarang dah berwajah baru! Kandungan dan harga still sama tau, supplement masam manis ni boleh jadikan kukit you all cerah dan merawat jerawat!🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Cara consume Putih Korea ni mudah je, you all hanya perlu kemam 1 sachet di bawah lidah sebelum tidur. Jangan lupa minum air masak secupnya😋⁣

    Siapa nak rasa Putih Korea, angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  1  0  21 May, 2020
  • NAK KULIT CANTIK MACAM NI TAK?😍⁣
⁣
Senang je kalau you all nak skin cantik macam ni, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣
⁣
✨ Pearl powder⁣
✨ Grapeseed extract⁣
✨ Astaxathin ⁣
⁣
Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣
⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤
⁣⁣ ⁣⁣
⁣
⁣ ⁣⁣⁣
⁣
⁣
-

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada sis untuk sis suggest produk yang sesuai 😘 . .
To Order:-
📲 Whatsapp: 01157901895
.
#thejunni #thejunniangels #thejunnilovers #trustedseller #thejunnireseller #tjcod #tjcodareaterengganu #tjterengganu #PUTIHKOREA #junnikemaman #malaysia #serummurah #jerawat  #kulitkering #kulitberminyak #glowingskin #produktanpamerkuri  #junnireseller #koreanskincare #flawlesskin #koreanskin #teamkierahebat #tjcodkemaman #Junnibeauty #skincarekorean
  • NAK KULIT CANTIK MACAM NI TAK?😍⁣

    Senang je kalau you all nak skin cantik macam ni, consume je #PutihKorea setiap hari! Apa main ingredientnya?⁣

    ✨ Pearl powder⁣
    ✨ Grapeseed extract⁣
    ✨ Astaxathin ⁣

    Grapeseed extract ni boleh bantu mengurangkan radang, membantu kesihatan kulit,mata & otak, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit 🤩⁣

    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤
    ⁣⁣ ⁣⁣

    ⁣ ⁣⁣⁣


    -

    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada sis untuk sis suggest produk yang sesuai 😘 . .
    To Order:-
    📲 Whatsapp: 01157901895
    .
    #thejunni #thejunniangels #thejunnilovers #trustedseller #thejunnireseller #tjcod #tjcodareaterengganu #tjterengganu #PUTIHKOREA #junnikemaman #malaysia #serummurah #jerawat #kulitkering #kulitberminyak #glowingskin #produktanpamerkuri #junnireseller #koreanskincare #flawlesskin #koreanskin #teamkierahebat #tjcodkemaman #Junnibeauty #skincarekorean

  •  3  0  21 May, 2020
  • "Memang tak terlintas pun skin saya putih macam ni😍"⁣
⁣
Hye Junni Angels! Haaa tu kah kata-kata testimoni kita yang berjaya tau! #PutihKorea boleh mencerahkan kulit you all seluruh badan tau, dengan hanya consume satu sachet setiap hari😋⁣
⁣
Putih Korea ni juga bukan hanya boleh mencerahkan kulit, tapi boleh buatkan tona kulit you all sekata, mengurangkan parut jerawat dan juga membaiki masalah kulit breakout🥰⁣
⁣
Berapa lama kesannya? Bergantung pada penerimaan diri you all, ada yang seawal 7 hari kalau you all konsisten🤗⁣
⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty.mr |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • "Memang tak terlintas pun skin saya putih macam ni😍"⁣

    Hye Junni Angels! Haaa tu kah kata-kata testimoni kita yang berjaya tau! #PutihKorea boleh mencerahkan kulit you all seluruh badan tau, dengan hanya consume satu sachet setiap hari😋⁣

    Putih Korea ni juga bukan hanya boleh mencerahkan kulit, tapi boleh buatkan tona kulit you all sekata, mengurangkan parut jerawat dan juga membaiki masalah kulit breakout🥰⁣

    Berapa lama kesannya? Bergantung pada penerimaan diri you all, ada yang seawal 7 hari kalau you all konsisten🤗⁣


    Face of Junni Beauty @junnibeauty.mr |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  6  0  21 May, 2020
  • COD AREA KUANTAN❤️ hi angels, raya dah nak dekat ni. Dah ada stock belum tu?

Yang mana nam rawat sunburn tu, ha elok guna PWIS. Gosok, gosok, eh dah cerah dah!

Nak cerah seluruh badan? No worries, tu ada Putih Korea. Tinggal sekotak je lagi yang belum berpunya 😘

So, cepat2 ws sis kalau korang nak grab produk tau. Last stock dah ni before Raya. Tak pasti lagi bila abang posmen boleh mula hntr barang lepas raya nanti 😜

COD HARINI SAHAJA TAU HEHEHE ❤️ #codkuantan #deliverykuantan #thejunnikuantan #tjkuantan #thejunni #PutihKorea #hadiahbirthday #bajuraya
  • COD AREA KUANTAN❤️ hi angels, raya dah nak dekat ni. Dah ada stock belum tu?

    Yang mana nam rawat sunburn tu, ha elok guna PWIS. Gosok, gosok, eh dah cerah dah!

    Nak cerah seluruh badan? No worries, tu ada Putih Korea. Tinggal sekotak je lagi yang belum berpunya 😘

    So, cepat2 ws sis kalau korang nak grab produk tau. Last stock dah ni before Raya. Tak pasti lagi bila abang posmen boleh mula hntr barang lepas raya nanti 😜

    COD HARINI SAHAJA TAU HEHEHE ❤️ #codkuantan #deliverykuantan #thejunnikuantan #tjkuantan #thejunni #PutihKorea #hadiahbirthday #bajuraya

  •  0  0  21 May, 2020
  • Hai uols🤗Harini before tidur, Ara nak share dengan uols feedback customer Ara sendiri after consume putih korea dan apply pwis tau☺️Walaupun baru guna 3 hari tapi cuba uols tengok kesan after consume dan apply junni beauty🤩🤩 So siapa yang nak cantik before raya tu boleh dm Ara cepat² sebab stok memang terhad 😆 Ara ada open cod tau☺️ freegift confirm uols akan dapat 😍
.
.
Untuk info lanjut atau order boleh contact Ara atau click link di bio
Ig : @junni_ara 
Ws : 01128272195 .
.

#produkviral#thejunni #tipsthejunni #junniteamnora #Ingatcantikingatthejunni #thejunnilovers #thejunnihq #thejunnilicenserum #thejunnitrustedseller #putihgebu #putihmulus #putihmelepak #putihberseri #thejunnimalaysia #thejunni #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #trustedseller #terlajakmurah #freegift #stayathome #norakittyempire
  • Hai uols🤗Harini before tidur, Ara nak share dengan uols feedback customer Ara sendiri after consume putih korea dan apply pwis tau☺️Walaupun baru guna 3 hari tapi cuba uols tengok kesan after consume dan apply junni beauty🤩🤩 So siapa yang nak cantik before raya tu boleh dm Ara cepat² sebab stok memang terhad 😆 Ara ada open cod tau☺️ freegift confirm uols akan dapat 😍
    .
    .
    Untuk info lanjut atau order boleh contact Ara atau click link di bio
    Ig : @junni_ara
    Ws : 01128272195 .
    .

    #produkviral #thejunni #tipsthejunni #junniteamnora #Ingatcantikingatthejunni #thejunnilovers #thejunnihq #thejunnilicenserum #thejunnitrustedseller #putihgebu #putihmulus #putihmelepak #putihberseri #thejunnimalaysia #thejunni #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #trustedseller #terlajakmurah #freegift #stayathome #norakittyempire

  •  6  0  20 May, 2020
  • SCRUB DAN MASKER 2in1??🤩⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Hye Junni Angels! Yesss, #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣
⁣
Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pda kulit. So, kulit you all takkan sakit dan rosak. Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣
1. Bersihkan badan⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣
3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣
⁣
Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣
⁣⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • SCRUB DAN MASKER 2in1??🤩⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Hye Junni Angels! Yesss, #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣

    Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pda kulit. So, kulit you all takkan sakit dan rosak. Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣
    1. Bersihkan badan⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣
    3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣

    Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣
    ⁣⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  1  0  20 May, 2020
  • MADU UNTUK FLAWLESS SKIN😍⁣
⁣
Hari ni Sis Junni nak share tips sikit dengan you all! Selalunya madu kita minum kan? Tahu tak sebenarnya madu ni boleh kita buat sebagai treatment?🤩⁣
⁣
Tips yang Sis Junni nak share ni adalah overnight iaitu you all kena biarkan madu pada skin you all semalaman. Senang je, madu ni ada banyak kebaikkan antaranya..⁣
⁣
✨ Kulit glowing⁣
✨ Surutkan jerawat⁣
✨ Rawat bekas jerawat⁣
⁣
You all boleh apply raw madu pada bibir kering, kawasan berjerawat, as masker dan pada parut jerawat tu! Banyak kan kegunaannya?😍⁣
⁣
Kalau nak tahu macam mana, <Swipe Left> sekarang😚⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • MADU UNTUK FLAWLESS SKIN😍⁣

    Hari ni Sis Junni nak share tips sikit dengan you all! Selalunya madu kita minum kan? Tahu tak sebenarnya madu ni boleh kita buat sebagai treatment?🤩⁣

    Tips yang Sis Junni nak share ni adalah overnight iaitu you all kena biarkan madu pada skin you all semalaman. Senang je, madu ni ada banyak kebaikkan antaranya..⁣

    ✨ Kulit glowing⁣
    ✨ Surutkan jerawat⁣
    ✨ Rawat bekas jerawat⁣

    You all boleh apply raw madu pada bibir kering, kawasan berjerawat, as masker dan pada parut jerawat tu! Banyak kan kegunaannya?😍⁣

    Kalau nak tahu macam mana, sekarang😚⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  4  0  20 May, 2020
  • ADA SUNBURN TAPI TAK TAHU MACAM MANA NAK HILANGKAN??🥺⁣
⁣
Kalau you all nak hilangkan sunburn, kulit kusam dan blackheads, you all boleh cuba #PinkishWhiteInstantScrub sebab semua sel kulit lama tu akan tertanggal🤩⁣
⁣
PWIScrub ni bukan sahaja boleh tanggalkan dead skin cell, tapi boleh cerahkan kulit you all sepantas 15 minit tau! Wow!! Dengan adanya rice bran dan bleach dalam scrub ni, kulit you all akan cerah dengan cepat dan tekstur dia sangat lembut yang takkan menyebabkan kulit you all sakit😍⁣
⁣
⁣
Face of Junni Beauty @beyoutiyah |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat#teamQueenFatiah#teamshaaPower#tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • ADA SUNBURN TAPI TAK TAHU MACAM MANA NAK HILANGKAN??🥺⁣

    Kalau you all nak hilangkan sunburn, kulit kusam dan blackheads, you all boleh cuba #PinkishWhiteInstantScrub sebab semua sel kulit lama tu akan tertanggal🤩⁣

    PWIScrub ni bukan sahaja boleh tanggalkan dead skin cell, tapi boleh cerahkan kulit you all sepantas 15 minit tau! Wow!! Dengan adanya rice bran dan bleach dalam scrub ni, kulit you all akan cerah dengan cepat dan tekstur dia sangat lembut yang takkan menyebabkan kulit you all sakit😍⁣


    Face of Junni Beauty @beyoutiyah |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat #teamQueenFatiah #teamshaaPower #tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  8  0  20 May, 2020
  • WOW TENGOK TEKSTUR FIFTEEN‼️🤩⁣
⁣
Hi Junni Angels! Haaa tengok tekstur dia lembut je, tak ada biji-biji besar and kasar yang boleh sakitkan kulit muka you all🤗⁣⁣
⁣⁣
Scrub ni sangat sesuai untuk semua jenis kulit lebih-lebih lagi yang ada masalah skin sunburn, kusam dan whitehead/blackhead!😍⁣⁣
⁣⁣
Siapa dah tak sabar nak cuba Fifteen, komen kat bawah cepat 👇🏻😜⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunniputihkorea #thejunniangels #thejunnilovers #thejunnihq #thejunniskincare #thejunnilicenserum #thejunniperak #thejunniipoh #thejunniipohperak #junnibeautyipoh #junnibeauty #junnibeautyperak #jerawat #jerawatbatu #breakout #breakoutskin #kulitkusam #putihgebu
  • WOW TENGOK TEKSTUR FIFTEEN‼️🤩⁣

    Hi Junni Angels! Haaa tengok tekstur dia lembut je, tak ada biji-biji besar and kasar yang boleh sakitkan kulit muka you all🤗⁣⁣
    ⁣⁣
    Scrub ni sangat sesuai untuk semua jenis kulit lebih-lebih lagi yang ada masalah skin sunburn, kusam dan whitehead/blackhead!😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa dah tak sabar nak cuba Fifteen, komen kat bawah cepat 👇🏻😜⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty
    #JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunniputihkorea #thejunniangels #thejunnilovers #thejunnihq #thejunniskincare #thejunnilicenserum #thejunniperak #thejunniipoh #thejunniipohperak #junnibeautyipoh #junnibeauty #junnibeautyperak #jerawat #jerawatbatu #breakout #breakoutskin #kulitkusam #putihgebu

  •  4  0  20 May, 2020
  • JOM TGK AIN PACKING 🙈♥ ain bukan letak produk je tapi ain letak sekali dgn FREEGIFT BELAMBAK 😱♥ barang yg mudah pecah , ain balut dgn bubble wrap😆

Freegift best best menanti anda🙈

Jom ain bantu ☺️
Ain agent sah THE JUNNI tau..apa apa boleh 👇
Ws : 0192740809/ click link at bio
Ig : @junni_ainbella

#norakittyrempire#thejunni#thejunniskincare#trustedseller#fastrespond#adakelulusankkm#labtest#viral#trending#norakittyempire#flawlessskin#koreanskincare #acnekiller#freegiftbelambak#norakittyreseller#tjcodnilai
#codnilai#codnilai3#codnilaiimpian
#nurainempire#squadainjerung
#serum#serumviral#serumpower#packing
#postage
#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • JOM TGK AIN PACKING 🙈♥ ain bukan letak produk je tapi ain letak sekali dgn FREEGIFT BELAMBAK 😱♥ barang yg mudah pecah , ain balut dgn bubble wrap😆

    Freegift best best menanti anda🙈

    Jom ain bantu ☺️
    Ain agent sah THE JUNNI tau..apa apa boleh 👇
    Ws : 0192740809/ click link at bio
    Ig : @junni_ainbella

    #norakittyrempire #thejunni #thejunniskincare #trustedseller #fastrespond #adakelulusankkm #labtest #viral #trending #norakittyempire#flawlessskin#koreanskincare #acnekiller#freegiftbelambak#norakittyreseller#tjcodnilai
    #codnilai#codnilai3#codnilaiimpian
    #nurainempire#squadainjerung
    #serum#serumviral#serumpower#packing
    #postage
    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  21  5  19 May, 2020
  • Cute Dinosaur Case || RM22
.
✨ Available Only For :
IPhone 6 / 6+ / 6S / 6S+ / 7 / 8 / 7+ / 8+ / X / XS / XR / XS Max / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max
.
✨ Material : TPU Protector Case
✨ Free Shipping For Every Purchases
✨ Buy 3 Cases To Enjoy RM6 Discount
  • Cute Dinosaur Case || RM22
    .
    ✨ Available Only For :
    IPhone 6 / 6+ / 6S / 6S+ / 7 / 8 / 7+ / 8+ / X / XS / XR / XS Max / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max
    .
    ✨ Material : TPU Protector Case
    ✨ Free Shipping For Every Purchases
    ✨ Buy 3 Cases To Enjoy RM6 Discount

  •  3  1  19 May, 2020
  • Luxury Flower Lace Case || RM25
.
✨ Available Only For :
IPhone 6 / 6+ / 6S / 6S+ / 7 / 8 / 7+ / 8+ / X / XS / XR / XS Max / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max
.
✨ Material : TPU Protector Case
✨ Free Shipping For Every Purchases
✨ Buy 3 Cases To Enjoy RM6 Discount
  • Luxury Flower Lace Case || RM25
    .
    ✨ Available Only For :
    IPhone 6 / 6+ / 6S / 6S+ / 7 / 8 / 7+ / 8+ / X / XS / XR / XS Max / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max
    .
    ✨ Material : TPU Protector Case
    ✨ Free Shipping For Every Purchases
    ✨ Buy 3 Cases To Enjoy RM6 Discount

  •  5  1  19 May, 2020

Top #thejunni Posts

  • ❤
.
Walau dalam keadaan demam dan kepenatan baru lepas shooting pengantin dari pagi sampai ke tengahari pastu drive pulak almost 8 jam dari Kelantan ke Selangor, masih lagi mampu awak mengukir senyuman ya. Terima kasih sangat-sangat sebab sanggup berkorban untuk saya, wahai suamiku @umaryaakob ❤
.
Bukan tak pernah ku tolak untuk menghadirkan diri pada hari launching serum @thejunni_hq @thejunnibeautylicious, tapi husband nonstop memberi semangat, "Abang sanggup buat apa sahaja demi awak asalkan bila awak jumpa founder dan team nanti, awak makin bersemangat untuk berbisnes. Jumpa mereka dan hirup lagi aura positif untuk lebih berjaya dalam bisnes macam Rasulullah S.A.W."
.
Husband ialah salah satu antara BIG WHY dan orang penting untuk saya terjun ke dalam bidang bisnes kecantikan ni. Orang kata lelaki suka perempuan yang natural look kan? Truth to be told, lelaki lebih suka perempuan yang menjaga kecantikan dan penampilannya.
.
Terima kasih sebab percaya dengan saya, terima kasih kerana menghulurkan modal sebanyak RM238 (3PK + 1PW) untuk saya memulakan bisnes dalam bidang kecantikan ni. Dan paling utama, terima kasih kerana sentiasa support dan tarik saya bangkit semula bila saya down teruk dalam bisnes.
.
Dihadirkan awak dalam hidup saya oleh Allah SWT, adalah bukan suatu momen yang sia-sia. Kerana kehadiran awak merupakan satu hikmah dan ibrah yang terbesar untuk saya hayati sepanjang hidup saya. ❤
.
----------
P/S : Malam launching serum tersebut, for the first time okay aku pakai eyeshadow. Lepas dia tengok terus dia dok mengayat nonstop. Nampak dak ada orang jatuh cinta? Hahahahahahaha laka-laka la pulak wakakaka.
.
Him : Cantik betul awak.
Me : Yeke? Tapi saya takleh tahan mata saya.
Him : Kenapa?
Me : Tak pernah pakai benda tu so rasa cam berat je mata dan rasa nak tido je.
Him : Oh yeke? Tapi awak cantik la yang.
Me : Hmmm ye lah tu. (DALAM HATI SUMPAH LAAAA SUKA YAKMAT KOT BILA KENA PUJI HAHAHAHA)
.
#umarfatiah
#umarfatiahlovestory
#umarfatiahlovenotes
#kingumarqueenfatiah
#QueenFatiah #TeamQueenFatiah #thejunnibeautylicious #thejunni #stokisthejunni #resellerthejunni #agentthejunni

  • .
    Walau dalam keadaan demam dan kepenatan baru lepas shooting pengantin dari pagi sampai ke tengahari pastu drive pulak almost 8 jam dari Kelantan ke Selangor, masih lagi mampu awak mengukir senyuman ya. Terima kasih sangat-sangat sebab sanggup berkorban untuk saya, wahai suamiku @umaryaakob
    .
    Bukan tak pernah ku tolak untuk menghadirkan diri pada hari launching serum @thejunni_hq @thejunnibeautylicious, tapi husband nonstop memberi semangat, "Abang sanggup buat apa sahaja demi awak asalkan bila awak jumpa founder dan team nanti, awak makin bersemangat untuk berbisnes. Jumpa mereka dan hirup lagi aura positif untuk lebih berjaya dalam bisnes macam Rasulullah S.A.W."
    .
    Husband ialah salah satu antara BIG WHY dan orang penting untuk saya terjun ke dalam bidang bisnes kecantikan ni. Orang kata lelaki suka perempuan yang natural look kan? Truth to be told, lelaki lebih suka perempuan yang menjaga kecantikan dan penampilannya.
    .
    Terima kasih sebab percaya dengan saya, terima kasih kerana menghulurkan modal sebanyak RM238 (3PK + 1PW) untuk saya memulakan bisnes dalam bidang kecantikan ni. Dan paling utama, terima kasih kerana sentiasa support dan tarik saya bangkit semula bila saya down teruk dalam bisnes.
    .
    Dihadirkan awak dalam hidup saya oleh Allah SWT, adalah bukan suatu momen yang sia-sia. Kerana kehadiran awak merupakan satu hikmah dan ibrah yang terbesar untuk saya hayati sepanjang hidup saya. ❤
    .
    ----------
    P/S : Malam launching serum tersebut, for the first time okay aku pakai eyeshadow. Lepas dia tengok terus dia dok mengayat nonstop. Nampak dak ada orang jatuh cinta? Hahahahahahaha laka-laka la pulak wakakaka.
    .
    Him : Cantik betul awak.
    Me : Yeke? Tapi saya takleh tahan mata saya.
    Him : Kenapa?
    Me : Tak pernah pakai benda tu so rasa cam berat je mata dan rasa nak tido je.
    Him : Oh yeke? Tapi awak cantik la yang.
    Me : Hmmm ye lah tu. (DALAM HATI SUMPAH LAAAA SUKA YAKMAT KOT BILA KENA PUJI HAHAHAHA)
    .
    #umarfatiah
    #umarfatiahlovestory
    #umarfatiahlovenotes
    #kingumarqueenfatiah
    #QueenFatiah #TeamQueenFatiah #thejunnibeautylicious #thejunni #stokisthejunni #resellerthejunni #agentthejunni

  •  1,035  13  2 August, 2018
  • MINUM AIR, KENAPA PERLU 3 LITER MINIMUM SEHARI?
.

Ini adalah untuk mengekalkan & meningkatkan kesihatan.
.

Uols tahu tak, kalau minum air sekurang kurangnya 5 gelas sehari boleh mengurangkan risiko KANSER USUS sebanyak 45% , KANSER PAYUDARA 79% , KANSER PUNDI KENCING 50% .
.

Senang cerita, kalau uols nak tahu badan uols cukup air ke tak uols tengok lepas lunch. Kalau uols MENGANTUK selepas LUNCH, tu petandanya badan uols KEKURANGAN AIR.
.

Air sangatlah penting untuk kerana diperlukan untuk proses pencernaan & metabolisme makanan. Untuk menjalankan proses ini, badan mengambil air daripada sel badan.
.

NAMPAK TAK BADAN KITA SANGAT SANGAT MEMERLUKAN AIR MASAK YANG BANYAK UNTUK MELAKUKAN PROSES PROSES DALAM BADAN?
.

Siapa kat sini kalau makan nasi je mesti ada air kat sebelah dia? Habis makan nasi habis la air dia.
.
Nak order Produk The Junni?
Boleh terus whatsApp 010-5679246 atau terus klik link di bio @thejunni.rawang 😘

#thejunni #thejunnirawang #thejunnihakakcrown #tjcodbukitberuntung #tjcodtescobukitberuntung #tjcodsgbuaya #tjcodsgchoh #tjcodmydinrawang #tjcodrawang #tjcodselangor
  • MINUM AIR, KENAPA PERLU 3 LITER MINIMUM SEHARI?
    .

    Ini adalah untuk mengekalkan & meningkatkan kesihatan.
    .

    Uols tahu tak, kalau minum air sekurang kurangnya 5 gelas sehari boleh mengurangkan risiko KANSER USUS sebanyak 45% , KANSER PAYUDARA 79% , KANSER PUNDI KENCING 50% .
    .

    Senang cerita, kalau uols nak tahu badan uols cukup air ke tak uols tengok lepas lunch. Kalau uols MENGANTUK selepas LUNCH, tu petandanya badan uols KEKURANGAN AIR.
    .

    Air sangatlah penting untuk kerana diperlukan untuk proses pencernaan & metabolisme makanan. Untuk menjalankan proses ini, badan mengambil air daripada sel badan.
    .

    NAMPAK TAK BADAN KITA SANGAT SANGAT MEMERLUKAN AIR MASAK YANG BANYAK UNTUK MELAKUKAN PROSES PROSES DALAM BADAN?
    .

    Siapa kat sini kalau makan nasi je mesti ada air kat sebelah dia? Habis makan nasi habis la air dia.
    .
    Nak order Produk The Junni?
    Boleh terus whatsApp 010-5679246 atau terus klik link di bio @thejunni.rawang 😘

    #thejunni #thejunnirawang #thejunnihakakcrown #tjcodbukitberuntung #tjcodtescobukitberuntung #tjcodsgbuaya #tjcodsgchoh #tjcodmydinrawang #tjcodrawang #tjcodselangor

  •  145  21  22 October, 2018
  • ❤
.
Ini antara The Princesses of Team Queen Fatiah! Mereka juga adalah orang yang paling penting untuk Tiah. Tanpa mereka, memang tak kemanalah Tiah ni.
.
Terima kasih korang sebab sudi datang ke launching serum @thejunni_hq tempoh hari walaupun korang dok jauh segenap pelusuk haha.
.
Korang memang best sangat! Walaupun tu kali pertama kita semua jumpa, tapi meriah dia macam 10 tahun dah kenal. Tak masuk dalam group #TeamQueenFatiah lagi macam mana meriah dia hahahaha. 😂🤣
.
------
@ainxanjhh + thejunnikelate
COD 🚗 KOTA BHARU / KUBANG KERIAN / PASIR TUMBOH / KOK LANAS / KETEREH / NILAM PURI / MELOR
.
@hidayatulputra @the.licen.serum
COD 🚗 Melawati,KL / Wangsa Maju / Gombak
.
@farhanahazizi_ @junni_beauty
COD 🚗 Puchong / Shah alam / Saujana putra
.
@athirahsabri + @beyoutiyah
COD Bandar Tasik Puteri, Bandar Country Homes, Bukit Rahman Putra, UiTM Puncak Perdana
.
@akidarafeeq @thejunnibyakida
COD 🚗 SERI ISKANDAR/ IPOH/MANJUNG/BOTA/BATU GAJAH/UPSI/MATRIKS GOPENG
.
@thejunni_tapah
COD TAPAH /BIDOR
.
@thejunni_terengganu
COD 🚗 Kuala Terengganu / Manir / Unisza / Batu 6 / Kuala Nerus
.
@syzwhzqh @ thejunni_hqziqah
Cod 🚗kampar /teluk intan /malim nawar
.
@wan_yusmaaida
@thejunni_deiqmabeauty
COD🚗 BESUT / JERTEH / SEBERANG JERTEH / TEMBILA / BUKIT KENAK / PADANG LUAS / LAK LOK
.
@lisa.hamran 
@thejunninegeri9_selangor 
COD 🚗 NILAI / USIM / KUIS / BUKIT MAHKOTA / BANGI / KAJANG
.
@thejunni_sarawak @sumiwinston
COD KOTA SAMARAHAN/KUCHING
.
@syuhadaatarmizi
🚗 USIM/BACHOK/KOTA BHARU
.
@aqilahhadi_
@thejunni.cantiklicious
🚗 KOK LANAS/PULAI CHONDONG/LABOK/MACHANG/UITM SEREMBAN 3
.
@missirara_ @thejunnihqbyaisya
COD 🚗 Penang/Gelugor/USM /Kedah/Sik/Jeniang/Gurun
.
@eayrawani_ @thejunnihq @thejunni.beautylicious
COD 🚗 TESCO BUKIT BERUNTUNG, SG BUAYA, RAWANG SELANGOR
.
@ainiesapar
COD 🚗 KUALA LUMPUR, PETALING JAYA
.
@emyliafazira @thejunni_segamat
COD 🚗 SEGAMAT/JEMENTAH/TANGKAK
.
@seketulgadis
@thejunnibyseketulgadis
COD 🚗 TANAH MERAH, KELANTAN.
.
@isyaramzan
@thejunni_isya_jb
COD 🚗 JOHOR BAHRU/ SKUDAI/TAMPOI/BBU/LARKIN/KEMPAS
.
#QueenFatiah #TeamQueenFatiah
#LeaderTeamQueenFatiah
#thejunnibeautylicious #thejunni #stokisthejunni #resellerthejunni #agentthejunni

  • .
    Ini antara The Princesses of Team Queen Fatiah! Mereka juga adalah orang yang paling penting untuk Tiah. Tanpa mereka, memang tak kemanalah Tiah ni.
    .
    Terima kasih korang sebab sudi datang ke launching serum @thejunni_hq tempoh hari walaupun korang dok jauh segenap pelusuk haha.
    .
    Korang memang best sangat! Walaupun tu kali pertama kita semua jumpa, tapi meriah dia macam 10 tahun dah kenal. Tak masuk dalam group #TeamQueenFatiah lagi macam mana meriah dia hahahaha. 😂🤣
    .
    ------
    @ainxanjhh + thejunnikelate
    COD 🚗 KOTA BHARU / KUBANG KERIAN / PASIR TUMBOH / KOK LANAS / KETEREH / NILAM PURI / MELOR
    .
    @hidayatulputra @the.licen.serum
    COD 🚗 Melawati,KL / Wangsa Maju / Gombak
    .
    @farhanahazizi_ @junni_beauty
    COD 🚗 Puchong / Shah alam / Saujana putra
    .
    @athirahsabri + @beyoutiyah
    COD Bandar Tasik Puteri, Bandar Country Homes, Bukit Rahman Putra, UiTM Puncak Perdana
    .
    @akidarafeeq @thejunnibyakida
    COD 🚗 SERI ISKANDAR/ IPOH/MANJUNG/BOTA/BATU GAJAH/UPSI/MATRIKS GOPENG
    .
    @thejunni_tapah
    COD TAPAH /BIDOR
    .
    @thejunni_terengganu
    COD 🚗 Kuala Terengganu / Manir / Unisza / Batu 6 / Kuala Nerus
    .
    @syzwhzqh @ thejunni_hqziqah
    Cod 🚗kampar /teluk intan /malim nawar
    .
    @wan_yusmaaida
    @thejunni_deiqmabeauty
    COD🚗 BESUT / JERTEH / SEBERANG JERTEH / TEMBILA / BUKIT KENAK / PADANG LUAS / LAK LOK
    .
    @lisa.hamran
    @thejunninegeri9_selangor
    COD 🚗 NILAI / USIM / KUIS / BUKIT MAHKOTA / BANGI / KAJANG
    .
    @thejunni_sarawak @sumiwinston
    COD KOTA SAMARAHAN/KUCHING
    .
    @syuhadaatarmizi
    🚗 USIM/BACHOK/KOTA BHARU
    .
    @aqilahhadi_
    @thejunni.cantiklicious
    🚗 KOK LANAS/PULAI CHONDONG/LABOK/MACHANG/UITM SEREMBAN 3
    .
    @missirara_ @thejunnihqbyaisya
    COD 🚗 Penang/Gelugor/USM /Kedah/Sik/Jeniang/Gurun
    .
    @eayrawani_ @thejunnihq @thejunni.beautylicious
    COD 🚗 TESCO BUKIT BERUNTUNG, SG BUAYA, RAWANG SELANGOR
    .
    @ainiesapar
    COD 🚗 KUALA LUMPUR, PETALING JAYA
    .
    @emyliafazira @thejunni_segamat
    COD 🚗 SEGAMAT/JEMENTAH/TANGKAK
    .
    @seketulgadis
    @thejunnibyseketulgadis
    COD 🚗 TANAH MERAH, KELANTAN.
    .
    @isyaramzan
    @thejunni_isya_jb
    COD 🚗 JOHOR BAHRU/ SKUDAI/TAMPOI/BBU/LARKIN/KEMPAS
    .
    #QueenFatiah #TeamQueenFatiah
    #LeaderTeamQueenFatiah
    #thejunnibeautylicious #thejunni #stokisthejunni #resellerthejunni #agentthejunni

  •  610  11  2 August, 2018
  • KULIT PUTIH TAPI SELALU RASA GATAL❓BERPELUH JE GATAL 😭❗️.
.

Nak tahu sebab apa❓Sebab ada daki degil yang degil taknak berpisah dari kulit uols 😱😱.
.

Sebab tu kene ada SCRUB PWIS 😍
🔥Boleh hilangkan masalah SUNBURN
🔥Menghilangkan DAKI DEGIL
🔥Sel KULIT MATI yang degil
.

Jimat tauu sebab seminggu guna 2-3 kali je❗️Boleh tahan sebulan & lebih sebulan❗️Tapiiii #thejunniangels macam makan je SCRUB tuu 😂 Ramai grab sekali 2 3 😍. Jom dapatkan sekarang 🤩
www.wasap.my/60199751641/scrub

#scrubs #whiteningscrub #thejunni #skincare #skincareroutine #kulitkusamhilang #jerawatbatu #jerawathilangcepat #skincerahhalal #kulit #kulitputih #kulitcantiksihat #scrubviral #scrubwajah #scrubtanggaldaki
  • KULIT PUTIH TAPI SELALU RASA GATAL❓BERPELUH JE GATAL 😭❗️.
    .

    Nak tahu sebab apa❓Sebab ada daki degil yang degil taknak berpisah dari kulit uols 😱😱.
    .

    Sebab tu kene ada SCRUB PWIS 😍
    🔥Boleh hilangkan masalah SUNBURN
    🔥Menghilangkan DAKI DEGIL
    🔥Sel KULIT MATI yang degil
    .

    Jimat tauu sebab seminggu guna 2-3 kali je❗️Boleh tahan sebulan & lebih sebulan❗️Tapiiii  #thejunniangels macam makan je SCRUB tuu 😂 Ramai grab sekali 2 3 😍. Jom dapatkan sekarang 🤩
    www.wasap.my/60199751641/scrub

    #scrubs #whiteningscrub #thejunni #skincare #skincareroutine #kulitkusamhilang #jerawatbatu #jerawathilangcepat #skincerahhalal #kulit #kulitputih #kulitcantiksihat #scrubviral #scrubwajah #scrubtanggaldaki

  •  109  1  4 October, 2019