#user Instagram Photos & Videos

user Pikdo

The total number of posts up to now is 210,847 with the user hashtag.

Hashtag Popularity

8.4
average comments
188
average likes

Latest #user Posts

  • Построение структуры компании в OneBox
Если сотрудники могут видеть структуру, понимают свою роль в компании, возможности роста, видят кто чем занимается и кто за что отвечает, понимают к кому можно подойти для решения того или иного вопроса - это во многом упрощает... Полную версию вы можете прочитать в нашем блоге на официальном сайте - ссылка на сайт в нашем профиле... #authentication #crm #erp #bpm #OneBox #work #html #mobile #app #ios #android #business #money #like #manager #cabinet #client #auto #system #webproduction #sam #inegration #data #base #user #optimization #gdpr #struktura
  • Построение структуры компании в OneBox
    Если сотрудники могут видеть структуру, понимают свою роль в компании, возможности роста, видят кто чем занимается и кто за что отвечает, понимают к кому можно подойти для решения того или иного вопроса - это во многом упрощает... Полную версию вы можете прочитать в нашем блоге на официальном сайте - ссылка на сайт в нашем профиле... #authentication #crm #erp #bpm #OneBox #work #html #mobile #app #ios #android #business #money #like #manager #cabinet #client #auto #system #webproduction #sam #inegration #data #base #user #optimization #gdpr #struktura

  •  12  1  6 August, 2019
  • "Satisfaction is a rating. Loyalty is a brand." ✅
We thank 1 million+ loyal customers for making Vyapar, the No.1 billing & business accounting app in India. 🙂 . 📢 Follow us now - @vyaparapp 📢 .

Thank you for the review. 🙂

#vyapari #businessmanagement #businessmen #ultimatesolution #easy #fast #user #userfriendly #review #reviews #solution #solutions #only #india #kirana #shop #digital #time #print #prints #printer #paper #savetrees #GoDigital #bestcustomers #smallbusiness #smallbusiness #businessquotes
  • "Satisfaction is a rating. Loyalty is a brand." ✅
    We thank 1 million+ loyal customers for making Vyapar, the No.1 billing & business accounting app in India. 🙂 . 📢 Follow us now - @vyaparapp 📢 .

    Thank you for the review. 🙂

    #vyapari #businessmanagement #businessmen #ultimatesolution #easy #fast #user #userfriendly #review #reviews #solution #solutions #only #india #kirana #shop #digital #time #print #prints #printer #paper #savetrees #GoDigital #bestcustomers #smallbusiness #smallbusiness #businessquotes

  •  35  4  6 August, 2019
  • Odbýt balení MacBooku se nemusí tak úplně vyplatit 💸👀. Zvláště, pokud jej balíte pouze do novin a MacBook ještě podložíte nabíječkou☠️👻. Těmto situacím lze zodpovědným přístupem zcela předejít. Přes kurýrní služby a poštu, jsme za ty roky rozeslali tisíce MacBooků a ani jeden jediný nedošel poškozený. Nad tím co ale občas přijde k nám, zůstává rozum stát. Rekord je MacBook, který dorazil ve velké poštovní obálce🤪😵👎 #rozum #do #hrsti #usetrite #sa #your #money #easily #user #advice #ceskaposta #DPD #PPL #zasilkovna #kuryr #parcel #delivery #macbookarna
  • Odbýt balení MacBooku se nemusí tak úplně vyplatit 💸👀. Zvláště, pokud jej balíte pouze do novin a MacBook ještě podložíte nabíječkou☠️👻. Těmto situacím lze zodpovědným přístupem zcela předejít. Přes kurýrní služby a poštu, jsme za ty roky rozeslali tisíce MacBooků a ani jeden jediný nedošel poškozený. Nad tím co ale občas přijde k nám, zůstává rozum stát. Rekord je MacBook, který dorazil ve velké poštovní obálce🤪😵👎 #rozum #do #hrsti #usetrite #sa #your #money #easily #user #advice #ceskaposta #DPD #PPL #zasilkovna #kuryr #parcel #delivery #macbookarna

  •  52  5  6 August, 2019
  • What is your summer perfume? Wanna guess mine?😎
  • What is your summer perfume? Wanna guess mine?😎

  •  5  1  6 August, 2019
  • Sahabat SimpliDOTS, udah pada tau belum selama ini siapa aja sih partner kerjasama distributor? .

Nah, kali ini SimpliDOTS akan berbagi informasi dan pengetahuan tentang dunia distributor, salah satunya tentang partner kerjasama distributor, berikut penjelasannya 
1.	Principal
.
Adalah partner paling besar, sebab dialah yang memasok dan memberikan cash flow paling banyak. Tanpa principal, distributor bukanlah apa-apa. Oleh sebab itu dalam perjalanan kerjasama, distributor selalu menjaga hubungan baik dengan principal

2.	Outlet

Distributor tanpa adanya outlet ini juga akan setengah mati. Sebab sebenarnya merekalah yang telah berhasil meneruskan produk tersebut ke konsumen akhir. Konsumen akhir adalah bagian penting, apakah produk akan laku atau tidak

3.	Pemasok (supplier)
.
Salah satu mitra (orang ataupun badang usaha) yang menyalurkan bahan baku yang dibutuhkan distributor dalam produksi barang ataupun jasa.

4.	Pembeli limbah
.
Pembeli barang limbah distributor juga akan membantu distributor dalam membersihkan gudang yang penuh dengan limbah.
.
Sekarang pengetahuan kamu nambah nih 🌿🌿
.
Oh iya..
.
Menurut kamu kira-kira apa aja sih yang ingin kamu ketahui tentang dunia distributor? 😁
.
.
.
#softwaredistribusi #simplidots #simplidots #fenox #appdesign #digital #app #creative #startupmedan #distribution #distributor #logistics #supplychainmanagement #supplychain #platform #saas #mobileapp #distribusi #aplikasidistribusi #stock #tracking #product #distributionmanagement #computer #software #marketing #system #business #user #client
  • Sahabat SimpliDOTS, udah pada tau belum selama ini siapa aja sih partner kerjasama distributor? .

    Nah, kali ini SimpliDOTS akan berbagi informasi dan pengetahuan tentang dunia distributor, salah satunya tentang partner kerjasama distributor, berikut penjelasannya
    1. Principal
    .
    Adalah partner paling besar, sebab dialah yang memasok dan memberikan cash flow paling banyak. Tanpa principal, distributor bukanlah apa-apa. Oleh sebab itu dalam perjalanan kerjasama, distributor selalu menjaga hubungan baik dengan principal

    2. Outlet

    Distributor tanpa adanya outlet ini juga akan setengah mati. Sebab sebenarnya merekalah yang telah berhasil meneruskan produk tersebut ke konsumen akhir. Konsumen akhir adalah bagian penting, apakah produk akan laku atau tidak

    3. Pemasok (supplier)
    .
    Salah satu mitra (orang ataupun badang usaha) yang menyalurkan bahan baku yang dibutuhkan distributor dalam produksi barang ataupun jasa.

    4. Pembeli limbah
    .
    Pembeli barang limbah distributor juga akan membantu distributor dalam membersihkan gudang yang penuh dengan limbah.
    .
    Sekarang pengetahuan kamu nambah nih 🌿🌿
    .
    Oh iya..
    .
    Menurut kamu kira-kira apa aja sih yang ingin kamu ketahui tentang dunia distributor? 😁
    .
    .
    .
    #softwaredistribusi #simplidots #simplidots #fenox #appdesign #digital #app #creative #startupmedan #distribution #distributor #logistics #supplychainmanagement #supplychain #platform #saas #mobileapp #distribusi #aplikasidistribusi #stock #tracking #product #distributionmanagement #computer #software #marketing #system #business #user #client

  •  15  0  6 August, 2019
  • Sharing ‼️‼️‼️‼️‼️ Sapa pernah dengar rawatan Microdermabrasion?🙋 Microdermabrasion ni sbnrnya rawatan kulit... yg sll buat rawatan kulit tu mungkin tau kaedah rawatan ni

Mary Kay sebenarnya ada set Microdermabrasion ni ...so kita boleh rawat kulit kita sendiri

Set Timewise Microdermabrasion Mary  Kay ni terdapat:- 👑Microdermabrasion Refine - berfungsi membuang sel-sel kulit mati dan kotoran di dalam pori2 kulit dengan cara penglupasan fizikal yg halus dan lembut serta dapat mengurangkan garis2 halus( guna seminggu 2-3kali je)*Agak2 nya bila kali terakhir kita buang sel kulit mati?🤔 👑Pore Minimizer - berfungsi menghaluskn tampilan pori yg telah dibersihkn oleh refine tadi..penggunaan pore minimizer yg berterusan akn menambahbaikan kulit kita .. pori2 semakin halus n mengecil(guna setiap hari pgi n mlm)

Tips: 
Bagaimana untuk kecilkn pori?
1....Pastikan pori anda bersih dahulu...
bagaimana untuk bersihkn pori ?ada perbagai kaedah.. dengan refine microdermabrasion salah satunya😍 
Kenapa pori jadi besar?
Sebabnya ada kotoran tersumbat di dalam pori wajah... dimana kotoran tersebut makin mengembang di dinding pori

Love,
Fatin 🌹

www.wasap.my/601121878223

#marykaybycikfatin
#userandseller 
#user #marykayparitbuntar #marykaypenang #botanicaleffect #marykay #marykaybycikfatin
  • Sharing ‼️‼️‼️‼️‼️ Sapa pernah dengar rawatan Microdermabrasion?🙋 Microdermabrasion ni sbnrnya rawatan kulit... yg sll buat rawatan kulit tu mungkin tau kaedah rawatan ni

    Mary Kay sebenarnya ada set Microdermabrasion ni ...so kita boleh rawat kulit kita sendiri

    Set Timewise Microdermabrasion Mary Kay ni terdapat:- 👑Microdermabrasion Refine - berfungsi membuang sel-sel kulit mati dan kotoran di dalam pori2 kulit dengan cara penglupasan fizikal yg halus dan lembut serta dapat mengurangkan garis2 halus( guna seminggu 2-3kali je)*Agak2 nya bila kali terakhir kita buang sel kulit mati?🤔 👑Pore Minimizer - berfungsi menghaluskn tampilan pori yg telah dibersihkn oleh refine tadi..penggunaan pore minimizer yg berterusan akn menambahbaikan kulit kita .. pori2 semakin halus n mengecil(guna setiap hari pgi n mlm)

    Tips:
    Bagaimana untuk kecilkn pori?
    1....Pastikan pori anda bersih dahulu...
    bagaimana untuk bersihkn pori ?ada perbagai kaedah.. dengan refine microdermabrasion salah satunya😍
    Kenapa pori jadi besar?
    Sebabnya ada kotoran tersumbat di dalam pori wajah... dimana kotoran tersebut makin mengembang di dinding pori

    Love,
    Fatin 🌹

    www.wasap.my/601121878223

    #marykaybycikfatin
    #userandseller
    #user #marykayparitbuntar #marykaypenang #botanicaleffect #marykay #marykaybycikfatin

  •  0  0  6 August, 2019
  • "My Dark Side Is Beginning To Come Out And It's Turning Into The Dark Phoenix That I Been Trying To Keep Hidden But Now The Devil Is On My Shoulder Were My Angels Used To Be And Now I Want What I Deserve To Receive"
~👄VCM 👄~
#emotionallyunavailable #thoughts #darkaesthetic #darkthoughts #misfits #freak #mess #user #loser #haters
#gay #gaysofinstagram #gaysofinsta #instagay #instaqueer #nonbinary #genderfluid #queer #picoftheday #amateurmodel #amateurphotography #instapic #instalike #instafollowers
  • "My Dark Side Is Beginning To Come Out And It's Turning Into The Dark Phoenix That I Been Trying To Keep Hidden But Now The Devil Is On My Shoulder Were My Angels Used To Be And Now I Want What I Deserve To Receive"
    ~👄VCM 👄~
    #emotionallyunavailable #thoughts #darkaesthetic #darkthoughts #misfits #freak #mess #user #loser #haters
    #gay #gaysofinstagram #gaysofinsta #instagay #instaqueer #nonbinary #genderfluid #queer #picoftheday #amateurmodel #amateurphotography #instapic #instalike #instafollowers

  •  79  2  6 August, 2019
  • Exploring colours from Icontellyou's business & finance category⁣⁣
⁣⁣
Icontellyou is a library of pixel perfect icons designed to be adaptable in different projects of design. You will find a bundle of 2500++ premium icons that have been carefully handcrafted by our talented designers to meet your needs of icon design.⁣⁣
⁣⁣
Get 25% discount with this coupon for limited time: TELLME25⁣⁣
⁣⁣
#icontellyou #business #icon #icons #iconset #iconpack #iconic #designcommunity #iconography #gui #ui #ux #user #interface #button #symbol #interaction #webdesign #graphicdesigner #indonesia #jogja #inipagi #graphicdesign #studio #dribbble #vector #adobe #illustrator #illustration
  • Exploring colours from Icontellyou's business & finance category⁣⁣
    ⁣⁣
    Icontellyou is a library of pixel perfect icons designed to be adaptable in different projects of design. You will find a bundle of 2500++ premium icons that have been carefully handcrafted by our talented designers to meet your needs of icon design.⁣⁣
    ⁣⁣
    Get 25% discount with this coupon for limited time: TELLME25⁣⁣
    ⁣⁣
    #icontellyou #business #icon #icons #iconset #iconpack #iconic #designcommunity #iconography #gui #ui #ux #user #interface #button #symbol #interaction #webdesign #graphicdesigner #indonesia #jogja #inipagi #graphicdesign #studio #dribbble #vector #adobe #illustrator #illustration

  •  39  0  6 August, 2019
  • Exploring colours from Icontellyou's business & finance category⁣⁣
⁣⁣
Icontellyou is a library of pixel perfect icons designed to be adaptable in different projects of design. You will find a bundle of 2500++ premium icons that have been carefully handcrafted by our talented designers to meet your needs of icon design.⁣⁣
⁣⁣
Get 25% discount with this coupon for limited time: TELLME25⁣⁣
⁣⁣
#icontellyou #business #icon #icons #iconset #iconpack #iconic #designcommunity #iconography #gui #ui #ux #user #interface #button #symbol #interaction #webdesign #graphicdesigner #indonesia #jogja #inipagi #graphicdesign #studio #dribbble #vector #adobe #illustrator #illustration
  • Exploring colours from Icontellyou's business & finance category⁣⁣
    ⁣⁣
    Icontellyou is a library of pixel perfect icons designed to be adaptable in different projects of design. You will find a bundle of 2500++ premium icons that have been carefully handcrafted by our talented designers to meet your needs of icon design.⁣⁣
    ⁣⁣
    Get 25% discount with this coupon for limited time: TELLME25⁣⁣
    ⁣⁣
    #icontellyou #business #icon #icons #iconset #iconpack #iconic #designcommunity #iconography #gui #ui #ux #user #interface #button #symbol #interaction #webdesign #graphicdesigner #indonesia #jogja #inipagi #graphicdesign #studio #dribbble #vector #adobe #illustrator #illustration

  •  126  0  6 August, 2019
  • Exploring colours from Icontellyou's business & finance category⁣⁣
⁣⁣
Icontellyou is a library of pixel perfect icons designed to be adaptable in different projects of design. You will find a bundle of 2500++ premium icons that have been carefully handcrafted by our talented designers to meet your needs of icon design.⁣⁣
⁣⁣
Get 25% discount with this coupon for limited time: TELLME25⁣⁣
⁣⁣
#icontellyou #business #icon #icons #iconset #iconpack #iconic #designcommunity #iconography #gui #ui #ux #user #interface #button #symbol #interaction #webdesign #graphicdesigner #indonesia #jogja #inipagi #graphicdesign #studio #dribbble #vector #adobe #illustrator #illustration
  • Exploring colours from Icontellyou's business & finance category⁣⁣
    ⁣⁣
    Icontellyou is a library of pixel perfect icons designed to be adaptable in different projects of design. You will find a bundle of 2500++ premium icons that have been carefully handcrafted by our talented designers to meet your needs of icon design.⁣⁣
    ⁣⁣
    Get 25% discount with this coupon for limited time: TELLME25⁣⁣
    ⁣⁣
    #icontellyou #business #icon #icons #iconset #iconpack #iconic #designcommunity #iconography #gui #ui #ux #user #interface #button #symbol #interaction #webdesign #graphicdesigner #indonesia #jogja #inipagi #graphicdesign #studio #dribbble #vector #adobe #illustrator #illustration

  •  192  0  6 August, 2019
  • 👧 Little baby Bonus Champion 👧
💁‍♀️ VJ who most accumulates wins 2000 bath
💁‍♂️ User who most sends coupons receives 100000 Coupons
🔎 For more information : https://www.mlive.la/event/201908/2019072678/
😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚
👧 Little baby Bonus Champion 👧
💁‍♀️ 最多收集的主播得到2000泰铢奖金
💁‍♂️ 最多发送的用户得到100000 Coupon
🔎 可以看更多细节 : https://www.mlive.la/event/201908/2019072678/

#mlive #活动 #直播 #Live #主播 #美女 #美女视频 #金奖 #prize #coupon #activities #beauty #beautifulgirls #joint #vj #video #livevideo #user #用户
  • 👧 Little baby Bonus Champion 👧
    💁‍♀️ VJ who most accumulates wins 2000 bath
    💁‍♂️ User who most sends coupons receives 100000 Coupons
    🔎 For more information : https://www.mlive.la/event/201908/2019072678/
    😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚
    👧 Little baby Bonus Champion 👧
    💁‍♀️ 最多收集的主播得到2000泰铢奖金
    💁‍♂️ 最多发送的用户得到100000 Coupon
    🔎 可以看更多细节 : https://www.mlive.la/event/201908/2019072678/

    #mlive #活动 #直播 #Live #主播 #美女 #美女视频 #金奖 #prize #coupon #activities #beauty #beautifulgirls #joint #vj #video #livevideo #user #用户

  •  0  0  6 August, 2019
  • Una palabra no tan común como amartelarse pero aquí se las dejo como un sustituto de "uy si son empalagosos" usemos "están amantelandose" y dejemos otro tipo de impresión entre nuestros allegados, hablamos con palabras rimbombantes, que tienen un significado tan común como ser cariñosos pero que suena sostificado.

#words #rimbombante #amorpropio #bienestar #bendiciones #pragmatism #user #mucholove #babes
  • Una palabra no tan común como amartelarse pero aquí se las dejo como un sustituto de "uy si son empalagosos" usemos "están amantelandose" y dejemos otro tipo de impresión entre nuestros allegados, hablamos con palabras rimbombantes, que tienen un significado tan común como ser cariñosos pero que suena sostificado.

    #words #rimbombante #amorpropio #bienestar #bendiciones #pragmatism #user #mucholove #babes

  •  2  0  6 August, 2019
  • #Follow tiktok guys  #user id anurag keshari 😀😀😀
  • #Follow tiktok guys #user id anurag keshari 😀😀😀

  •  17  0  6 August, 2019
  • #전치부#충치치료#원데이보철 최소한의 삭제만하고 #라미네이트 치료 #21 치아크기가 아쉽긴하지만 공간이 너무 작아서 형태는 다시 조정해주면 될거같네요. .
.
#3shape #3shapedesigner #sirona #mcxl 3대여서 밀링하는데는 10분이면 다 나옵니다. 3개 제작하는데 디자인 포함 30분 안으로 보철물 제작완성. 
#semi #sirona #user#cerecblocks .
.
.
#전주치과 #보가치과 #기공실 #치과기공사#dentaltechnician #dailywork #dt_shim
  • #전치부 #충치치료 #원데이보철 최소한의 삭제만하고 #라미네이트 치료 #21 치아크기가 아쉽긴하지만 공간이 너무 작아서 형태는 다시 조정해주면 될거같네요. .
    .
    #3shape #3shapedesigner #sirona #mcxl 3대여서 밀링하는데는 10분이면 다 나옵니다. 3개 제작하는데 디자인 포함 30분 안으로 보철물 제작완성.
    #semi #sirona #user#cerecblocks .
    .
    .
    #전주치과 #보가치과 #기공실 #치과기공사#dentaltechnician #dailywork #dt_shim

  •  21  10  6 August, 2019
  • Sekian Lama Gak Post ML Di IG Akhirnya Udah Legend 🤣
-
-
-
-
-
Dont Forget Subscribe My Channel : Nano Gamingz & Follow My Instagram : @k.chitoge14
#mobilelegends 
#mlbb 
#user
  • Sekian Lama Gak Post ML Di IG Akhirnya Udah Legend 🤣
    -
    -
    -
    -
    -
    Dont Forget Subscribe My Channel : Nano Gamingz & Follow My Instagram : @k.chitoge14
    #mobilelegends
    #mlbb
    #user

  •  8  2  6 August, 2019
  • Sekarang belajar bukan lagi hal yang sifatnya mahal dan susah UXers. Tetapi belajar semakin mudah dan gratis. Belajar bisa darimana saja, terutama dari youtube.

Sekarang banyak banget bermunculan channel2 youtube yang membahas seputar UI/UX, Business atau Product Design. Channel tersebut tentunya sangat bermanfaat dan bisa memberikan kita wawasan baru terkait industri desain, bisnis, freelance, kehidupan desainer dan dunia perUXan. 🤔Lalu apa aja sih channel youtube favorite UI/UX atau Product Design yang bisa dijadikan tontonan belajar temen-temen. Berikut list-nya:👨‍🏫 1. AJ&Smart
2. Flux
3. The Futur
4. Jesse Showalter
5. Caler Edwards
6. Cody Brown
7. Design Gal
8. DesignCourse
9. Howard Pinsky

Demikian 9 list channel youtube UI/UX Design Favorite. Manfaatkan media yang ada dan waktu sebaik mungkin guys, karena di luar sana masih banyak lagi ilmu yang bisa kita dapatkan secara gratis, asalkan kita mau belajar atau tidak?

Seperti biasa, Semoga bermanfaat dan Terima kasih!🙏 Channel youtube apalagi yang temen-temen suka tonton terkait UI/UX? Share kuy di kolom komen💬 .
.
.
.
.
#uidesign #uxdesign #uiux #userinterface #tipsdesign #designtips #tipsdesain #desainergrafis #tipsdesainergrafis #youtube #youtubechannel #userexperience #user #web #design #webdesign #websitedesign #designweb #uxtips #uxui #interface #app #apps #tips
  • Sekarang belajar bukan lagi hal yang sifatnya mahal dan susah UXers. Tetapi belajar semakin mudah dan gratis. Belajar bisa darimana saja, terutama dari youtube.

    Sekarang banyak banget bermunculan channel2 youtube yang membahas seputar UI/UX, Business atau Product Design. Channel tersebut tentunya sangat bermanfaat dan bisa memberikan kita wawasan baru terkait industri desain, bisnis, freelance, kehidupan desainer dan dunia perUXan. 🤔Lalu apa aja sih channel youtube favorite UI/UX atau Product Design yang bisa dijadikan tontonan belajar temen-temen. Berikut list-nya:👨‍🏫 1. AJ&Smart
    2. Flux
    3. The Futur
    4. Jesse Showalter
    5. Caler Edwards
    6. Cody Brown
    7. Design Gal
    8. DesignCourse
    9. Howard Pinsky

    Demikian 9 list channel youtube UI/UX Design Favorite. Manfaatkan media yang ada dan waktu sebaik mungkin guys, karena di luar sana masih banyak lagi ilmu yang bisa kita dapatkan secara gratis, asalkan kita mau belajar atau tidak?

    Seperti biasa, Semoga bermanfaat dan Terima kasih!🙏 Channel youtube apalagi yang temen-temen suka tonton terkait UI/UX? Share kuy di kolom komen💬 .
    .
    .
    .
    .
    #uidesign #uxdesign #uiux #userinterface #tipsdesign #designtips #tipsdesain #desainergrafis #tipsdesainergrafis #youtube #youtubechannel #userexperience #user #web #design #webdesign #websitedesign #designweb #uxtips #uxui #interface #app #apps #tips

  •  511  18  6 August, 2019
  • Típica familia de españoles que no dejan propina y que vienen a última hora en el cierre para pedir dos bocadillos de jamón ibérico y un vaso de agua del grifo.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#art #draw #history #sketch #comic #manga #anime #oc #ocs #user #japan #tumblr #askme #drawing #tumblr #tradicionalart #digitalart #sketching #funny #cartoon
  • Típica familia de españoles que no dejan propina y que vienen a última hora en el cierre para pedir dos bocadillos de jamón ibérico y un vaso de agua del grifo.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #art #draw #history #sketch #comic #manga #anime #oc #ocs #user #japan #tumblr #askme #drawing #tumblr #tradicionalart #digitalart #sketching #funny #cartoon

  •  88  0  5 August, 2019
  • I don’t understand how this works, but it was one of those technology = magic moments. I just put all the stuff I wanted in this basket, and it automatically charged the right amount for everything. 😱🙌 (Can’t wait for Target to get this??) .
.
.
. #magic #ux #uxdesign #user #userexperience #productmanagement #product #technology #tech #siliconvalley #bayarea #apps #design #uxdesign #feature #america #usa #europe #travel #growth #startup #pm #website #development #fail #graphicdesign #brand #culture #travel #marketing #basket
  • I don’t understand how this works, but it was one of those technology = magic moments. I just put all the stuff I wanted in this basket, and it automatically charged the right amount for everything. 😱🙌 (Can’t wait for Target to get this??) .
    .
    .
    . #magic #ux #uxdesign #user #userexperience #productmanagement #product #technology #tech #siliconvalley #bayarea #apps #design #uxdesign #feature #america #usa #europe #travel #growth #startup #pm #website #development #fail #graphicdesign #brand #culture #travel #marketing #basket

  •  22  6  5 August, 2019
  • Good night and sweet dreams♥️🌙
  • Good night and sweet dreams♥️🌙

  •  9  1  5 August, 2019
  • SOLD! a user Spyderco Pm2 S110V with box. Tip was broken and reprofiled. Smoothest PM2 I own, opens fast, drops shut and perfectly centered.  shipped in the USA. No holds first come first serve. Ready to ship now! Message me with any questions.
.
.
.
#spyderco #spyderco_inc #paramilitary2 #pm2 #s110v #spydercoparamilitary2 #sharpasfuck #user #buyme #forsale #edcforsale #clean #sharp #knifelife #knifesale #knifeforsale #knifecommunity #grailhunting #fundingagrail #edc #everydaycarry #everydayblade #useyourshit #edcdads #nofilter
  • SOLD! a user Spyderco Pm2 S110V with box. Tip was broken and reprofiled. Smoothest PM2 I own, opens fast, drops shut and perfectly centered. shipped in the USA. No holds first come first serve. Ready to ship now! Message me with any questions.
    .
    .
    .
    #spyderco #spyderco_inc #paramilitary2 #pm2 #s110v #spydercoparamilitary2 #sharpasfuck #user #buyme #forsale #edcforsale #clean #sharp #knifelife #knifesale #knifeforsale #knifecommunity #grailhunting #fundingagrail #edc #everydaycarry #everydayblade #useyourshit #edcdads #nofilter

  •  136  4  5 August, 2019

Top #user Posts

  • 𝘭𝘰𝘷𝘦𝘴 𝘺𝘰𝘶 🌺༄ ‧₊˚♡
˖⁺ ☁⋆ ୭ 🕊.⋆。⋆༶⋆˙⊹
• [🌙] date :: 19th may 🌧✨
• [🥥] time :: 10:42 ❄⭐
• [🍒] mood :: idk ?😂
• [🍣] fc :: 3731♡♡
•๑♡๑•୨୧┈┈┈୨୧•๑♡๑•
• [🍫] notes :: I've been listening to @yu_gyeom 's songs a lot lately, just hearing his voice makes me feel butterflies in my stomach,, most of all "you know" and "don't think" sfdkkkgs someone help me pls 🦋
• [🍡] #qotd :: who's your fav pop singer?
• [🍰] #aotd :: selena , billie , ariana , katy and doja 💕
• [🍩] #quote:: the person who tries to make people happy ends up often feeling lonely 😔
𝙃𝙖𝙨𝙝𝙩𝙖𝙜𝙨 ✨
#thisuser #thisuserbox #userbox #user #users #userboxes #explore #thisuserboxes #thisuserloves #thisuserchallenge #thisuserlikes #explorepage #positivevibes #happy
  • 𝘭𝘰𝘷𝘦𝘴 𝘺𝘰𝘶 🌺༄ ‧₊˚♡
    ˖⁺ ☁⋆ ୭ 🕊.⋆。⋆༶⋆˙⊹
    • [🌙] date :: 19th may 🌧✨
    • [🥥] time :: 10:42 ❄⭐
    • [🍒] mood :: idk ?😂
    • [🍣] fc :: 3731♡♡
    •๑♡๑•୨୧┈┈┈୨୧•๑♡๑•
    • [🍫] notes :: I've been listening to @yu_gyeom 's songs a lot lately, just hearing his voice makes me feel butterflies in my stomach,, most of all "you know" and "don't think" sfdkkkgs someone help me pls 🦋
    • [🍡] #qotd :: who's your fav pop singer?
    • [🍰] #aotd :: selena , billie , ariana , katy and doja 💕
    • [🍩] #quote:: the person who tries to make people happy ends up often feeling lonely 😔
    𝙃𝙖𝙨𝙝𝙩𝙖𝙜𝙨 ✨
    #thisuser #thisuserbox #userbox #user #users #userboxes #explore #thisuserboxes #thisuserloves #thisuserchallenge #thisuserlikes #explorepage #positivevibes #happy

  •  1,284  13  19 May, 2020
  • 𝘭𝘰𝘷𝘦𝘴 𝘺𝘰𝘶 🌺༄ ‧₊˚♡
˖⁺ ☁⋆ ୭ 🕊.⋆。⋆༶⋆˙⊹
• [🌙] date :: 6th may.
• [🥥] time :: 6:45 pm .
• [🍒] mood :: normal .
• [🍣] fc :: 3174.
•๑♡๑•୨୧┈┈┈୨୧•๑♡๑•
• [🍫] notes :: hey luv if you're feeling down dm me I'm always here 💕.
• [🍡] #qotd :: how was your day ?
• [🍰] #aotd :: super good ✨🥳.
• [🍩] #quotes :: risk is always better than regret :)
𝙃𝙖𝙨𝙝𝙩𝙖𝙜𝙨 ✨
#thisuser #thisuserbox #userbox #user #users #userboxes #explore #thisuserboxes #thisuserloves #thisuserchallenge #thisuserlikes #explorepage #sad
  • 𝘭𝘰𝘷𝘦𝘴 𝘺𝘰𝘶 🌺༄ ‧₊˚♡
    ˖⁺ ☁⋆ ୭ 🕊.⋆。⋆༶⋆˙⊹
    • [🌙] date :: 6th may.
    • [🥥] time :: 6:45 pm .
    • [🍒] mood :: normal .
    • [🍣] fc :: 3174.
    •๑♡๑•୨୧┈┈┈୨୧•๑♡๑•
    • [🍫] notes :: hey luv if you're feeling down dm me I'm always here 💕.
    • [🍡] #qotd :: how was your day ?
    • [🍰] #aotd :: super good ✨🥳.
    • [🍩] #quotes :: risk is always better than regret :)
    𝙃𝙖𝙨𝙝𝙩𝙖𝙜𝙨 ✨
    #thisuser #thisuserbox #userbox #user #users #userboxes #explore #thisuserboxes #thisuserloves #thisuserchallenge #thisuserlikes #explorepage #sad

  •  1,598  42  6 May, 2020
  • Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır..... 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 .
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#aşk#sevgi#huzur#hayatadair#netflix#istanbul#followers #user#dance#tutku#club#losangeles #angel#miami  #müzik #makyaj #meleklerinaşkı  #melek#enerji#güç #başarı #anne #magazin #değerlitaş#küba #bodrum #amerika#tayland#mexico#yunanistan
  • Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır..... 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 .
    .
    .
    . .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #aşk #sevgi #huzur #hayatadair #netflix #istanbul #followers #user #dance #tutku#club#losangeles #angel#miami #müzik #makyaj #meleklerinaşkı #melek#enerji#güç #başarı #anne #magazin #değerlitaş#küba #bodrum #amerika#tayland#mexico#yunanistan

  •  193  8  23 May, 2020