K I N G  M T ♔ ( @morenataraku ) Instagram Profile

morenataraku

K I N G M T ♔

VEGETARIAN 🌱
NEW SINGLE OUT NOW 💦
“FUCK YOUR LOCATION“

 • 255 posts
 • 1.1m followers
 • 129 following

K I N G M T ♔ Profile Information

 • STAY HOME & LISTEN F**K YOUR LOCATION ☀️
 • @morenataraku Profile picture

  @morenataraku

  STAY HOME & LISTEN F**K YOUR LOCATION ☀️

 •  51,989  0  23 April, 2020
 • TI JE BABA, NANA E GJYSHI MA I MIRE QE JETA NA KA FAL NEVE...
TI JE SHPIRTI MA I BARDHE QE MBAN TOKA... URIME DITELINDJEN DHE MOS E NDALO ZEMREN KURRE SE RREHURI SEPSE THJESHT JETA IME PA TY NUK KA ASNJE LLOJ KUPTIMI... #BESTDAD ❤️
 • @morenataraku Profile picture

  @morenataraku

  TI JE BABA, NANA E GJYSHI MA I MIRE QE JETA NA KA FAL NEVE...
  TI JE SHPIRTI MA I BARDHE QE MBAN TOKA... URIME DITELINDJEN DHE MOS E NDALO ZEMREN KURRE SE RREHURI SEPSE THJESHT JETA IME PA TY NUK KA ASNJE LLOJ KUPTIMI... #BESTDAD ❤️

 •  27,886  0  13 April, 2020