Shaheizy Sam Samad ( @shaheizy_sam ) Instagram Profile

shaheizy_sam

Shaheizy Sam Samad

Register now ⬇️

  • 3k posts
  • 3.9m followers
  • 1.1k following

Shaheizy Sam Samad Profile Information

  • Pipi kanan dengan kiri aku pun pandai bersosial distancing la πŸ€”. Apa apps utk edit bagi nampak cengkung ek?! 🀬
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Pipi kanan dengan kiri aku pun pandai bersosial distancing la πŸ€”. Apa apps utk edit bagi nampak cengkung ek?! 🀬

  •  10,000  35  13 hours ago
  • Hari gedik sedunia 🀣. Mima nak say goodnight to everyone...
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Hari gedik sedunia 🀣. Mima nak say goodnight to everyone...

  •  18,000  42  1 day ago
  • Adnan sempit Jr in the making πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ.
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Adnan sempit Jr in the making πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ.

  •  31,000  106  1 day ago
  • Sapa setuju lampu memainkan peranan penting bagi rumah nampak cantik? Kat @tongginglighting ni, mcm2 lampu tengah Sale sampai 70% 😍
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Sapa setuju lampu memainkan peranan penting bagi rumah nampak cantik? Kat @tongginglighting ni, mcm2 lampu tengah Sale sampai 70% 😍

  •  4,000  19  1 day ago
  • Dia ingat boleh jadi macam muka Bapak, rupanya jadi Bubu versi jantan laa @samtilla 🀣
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Dia ingat boleh jadi macam muka Bapak, rupanya jadi Bubu versi jantan laa @samtilla 🀣

  •  19,000  54  1 day ago
  • Giveaway belum settle!!! Soalan2 lepas ni SEMUANYA pasal RUBINHUD EPISOD 5 di Youtube SAMTILLATV, make sure korang tengok!! Btw, RUBINHUD dah jumpa ANTIDOT utk penyakit dia ke? πŸ€”
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Giveaway belum settle!!! Soalan2 lepas ni SEMUANYA pasal RUBINHUD EPISOD 5 di Youtube SAMTILLATV, make sure korang tengok!! Btw, RUBINHUD dah jumpa ANTIDOT utk penyakit dia ke? πŸ€”

  •  23,000  66  2 days ago
  • Come closer and kiss this!!! 🀣
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Come closer and kiss this!!! 🀣

  •  36,000  68  2 days ago
  • Terus terang la. Apa aku nak buat dengan mamat ni? Dah macam beruang kutub gendong anak dah πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ. Sanggup kejo bai roti pasal nampak jajan 🀣
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Terus terang la. Apa aku nak buat dengan mamat ni? Dah macam beruang kutub gendong anak dah πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ. Sanggup kejo bai roti pasal nampak jajan 🀣

  •  62,000  159  2 days ago
  • Selalunya, kalau selsema mesti ada blocked nose, batuk dan sakit tekak kan? Vicks Vapodrops ni ada 3 fungsi! 3 in 1 ingredients - jadi bolehla rasa lega kalau batuk, selsema dan sakit tekak! Sam baru je cuba dan Vicks Vapodrops ni memang berkesan. Tekak Sam rasa lega dan lebih selesa.  KKLIU: 1169/ 2020. This is a medicine product advertisement. Always read the label. Use only as directed. If symptoms persist see your doctor.  #NewVicksVapodrops #VicksMY #sp MAL19056021 X MAL 19056020 X  MAL 19056019
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Selalunya, kalau selsema mesti ada blocked nose, batuk dan sakit tekak kan? Vicks Vapodrops ni ada 3 fungsi! 3 in 1 ingredients - jadi bolehla rasa lega kalau batuk, selsema dan sakit tekak! Sam baru je cuba dan Vicks Vapodrops ni memang berkesan. Tekak Sam rasa lega dan lebih selesa. KKLIU: 1169/ 2020. This is a medicine product advertisement. Always read the label. Use only as directed. If symptoms persist see your doctor. #NewVicksVapodrops #VicksMY #sp MAL19056021 X MAL 19056020 X MAL 19056019

  •  8,000  26  3 days ago
  • Selesai bercucuk tanam. Harap pokok ni membesar menjadi pokok yang berguna pada bangsa dan negara
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Selesai bercucuk tanam. Harap pokok ni membesar menjadi pokok yang berguna pada bangsa dan negara

  •  35,000  135  3 days ago
  • Muka cuak dia jenis cannot go laa 🀣. Takpa, rambut tobek pun boleh tumbuh balik, ek? πŸ™ˆ πŸƒπŸ½πŸ’¨
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Muka cuak dia jenis cannot go laa 🀣. Takpa, rambut tobek pun boleh tumbuh balik, ek? πŸ™ˆ πŸƒπŸ½πŸ’¨

  •  9,000  66  6 days ago
  • Sapa ada pengalaman kena POW apa yg ada kat badan? Cuba share sikit πŸ˜‚ Ni time kena POW dengan @thevape69 Bandar Sri Permaisuri masa #RubinHud episode 2. Selamba je balik kaki ayam 🀣
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Sapa ada pengalaman kena POW apa yg ada kat badan? Cuba share sikit πŸ˜‚ Ni time kena POW dengan @thevape69 Bandar Sri Permaisuri masa #RubinHud episode 2. Selamba je balik kaki ayam 🀣

  •  6,000  23  6 days ago
  • Dulu tak pernah minat air jagung. Skang muka aku pun dah macam jagung!! Dari bulan puasa sampai skang non stop πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ. P.S : Nak cari vape flavor jagung la, ada tak? 🀣
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Dulu tak pernah minat air jagung. Skang muka aku pun dah macam jagung!! Dari bulan puasa sampai skang non stop πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ. P.S : Nak cari vape flavor jagung la, ada tak? 🀣

  •  21,000  80  6 days ago
  • Pemenang dipilih oleh Faiz sendiri. Hehek 🀣. Congrats!!! #RubinHud
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Pemenang dipilih oleh Faiz sendiri. Hehek 🀣. Congrats!!! #RubinHud

  •  6,000  38  1 week ago
  • Mencari pokok berjemaah.  Soalannya, muka syeriv ni dah kenapa? 🀣
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Mencari pokok berjemaah. Soalannya, muka syeriv ni dah kenapa? 🀣

  •  35,000  76  1 week ago
  • Kita perlu duduk di rumah buat masa sekarang untuk melindungi orang kesayangan dan orang senior di kalangan kita. Sam teringat akan Ibu Sam masa kecil dulu. Bila Sam sakit je serta selsema dan tak selesa nak tidur, Ibu akan sediakan Vicks. Masa Raya yang berbeza ni, dengan kita duduk di rumah, Sam lega la juga ada Vicks VapoDrops baru ini untuk Sam dan keluarga juga. Ada 3 perisa (berry, orange dan lemon). My favourite? Lemon!  For children use with parental supervision. KKLIU: 1176/2020. This is a medicine product advertisement. Always read the label. Use only as directed. If symptoms persist see your doctor.  #NewVicksVapodrops #VicksMY #sp MAL19056021 X MAL 19056020 X  MAL 19056019
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    Kita perlu duduk di rumah buat masa sekarang untuk melindungi orang kesayangan dan orang senior di kalangan kita. Sam teringat akan Ibu Sam masa kecil dulu. Bila Sam sakit je serta selsema dan tak selesa nak tidur, Ibu akan sediakan Vicks. Masa Raya yang berbeza ni, dengan kita duduk di rumah, Sam lega la juga ada Vicks VapoDrops baru ini untuk Sam dan keluarga juga. Ada 3 perisa (berry, orange dan lemon). My favourite? Lemon! For children use with parental supervision. KKLIU: 1176/2020. This is a medicine product advertisement. Always read the label. Use only as directed. If symptoms persist see your doctor. #NewVicksVapodrops #VicksMY #sp MAL19056021 X MAL 19056020 X MAL 19056019

  •  13,000  27  1 week ago
  • SOALAN SETERUSNYA!!! Kalau Sam, gelarannya mungkin β€œPaiz aka Garfield” laa. Makan tido je 🀣. Kalau nak tau perwatakan dia, tengok Youtube SamTillaTV episode 5 yang Sam pakai baju doktor tu 🀣 #RubinHud
  • @shaheizy_sam Profile picture

    @shaheizy_sam

    SOALAN SETERUSNYA!!! Kalau Sam, gelarannya mungkin β€œPaiz aka Garfield” laa. Makan tido je 🀣. Kalau nak tau perwatakan dia, tengok Youtube SamTillaTV episode 5 yang Sam pakai baju doktor tu 🀣 #RubinHud

  •  6,000  266  1 week ago